Okse-loggen!


Oksen fra Århus N
 Share

Recommended Posts

Det med Otto handler om, at man, som led i et måske knap så lødigt underholdningsprogram på DR3, har anskaffet en gris, døbt den Otto, og så ser man på de moralske issues omkring hvorvidt Otto skal have lov at leve, eller ende som jule-prots.

Der er så åbenbart en del kendisser og skrigeskinker, med den tidligere nøgen-model Kira Eggers i spidsen, der har indledt et korstog for at holde Otto i live.

Jeg kan da sagtens se, at det er tankevækkende, at fordi man giver et dyr et navn, og dermed får et personligt forhold til det, så bliver det dyr pludselig anderledes end de 60 millioner `produktions-enheder´ (ja, det hedder grise faktisk, i kommercielt landbrug), der årligt må lade livet, bare her i DK. Men jeg synes nu nok, at det er noget hysteri. Vist kunne dyrevelfærden trænge til at blive forbedret, men der gør Otto næppe den store forskel.

Link to comment
Share on other sites

I forgårs gik jeg lidt tidligere fra jobbet, og fik taget mig et ganske OK styrke-pas.

Solide skulderpres og curls, mange maveøvelser, pecdeck @67,5 kg, og rowing-maskine @80 kg. Især sidstnævnte har jeg altid været pænt stærk i. Desuden forskellige andre ting, som jeg ikke lige husker.

Det sidste par måneder har jeg fornemmet, at jeg lagde muskelmasse til. Energien var også ganske OK.

ADD havde vi også på besøg, men efter, at de havde kigget lidt, sagde de: Nå, men I er jo bare nogle sunde og stærke gutter.

Vi svarede, at det nok var tvivlsomt, hvor sunde, vi var! :laugh:

I går var jeg lidt smadret efter en halv-hård arbejdsdag, så jeg valgte at koncentrere mig om at få ordnet nogle småting hjemme. I dag cykler jeg en lille etape, og så er der styrke-pas igen i morgen tidlig.

I weekenden skal cyklen nok nå sit 9500 km´s jubilæum. Dvs. at jeg nærmer mig de 2500 km, siden jeg købte min første kondicykel. Så de dystre profetier om, at jeg ikke ville kunne motivere mig til hjemme-træning, sådan over flere år, er da blevet gjort til skamme.

Link to comment
Share on other sites

du har ikke overvejet at anskaffe en terapi lampe ?

Jeg tror ikke, at manglen på lys er hovedårsagen.

Når jeg af og til føler mig lidt presset, kan jeg godt få nogle mørke tanker. Sådan har det mere eller mindre altid været. Tidligere skete det oftere og mere intenst, end det gør nu.

Link to comment
Share on other sites

Vi tager lige en sang, som jeg har ledt efter længe:

Den blev skrålet hver aften, da jeg var på den obligatoriske lejrskole på Bornholm i første halvdel af halvfemserne. Denne tur fik en lidt brat afslutning:

Nogle af os havde hængt lidt ud med nogle lokale knallert-rockere, og jeg mener seriøst ikke, at nogen af os havde gjort noget, man ikke måtte. Men da vi en aften slæbte hele slænget med hjem på vandrerhjemmet, flippede den sure vandrerhjems-dame ud, og pludselig var polisen der. Dengang kunne man nemlig regne med, at de dukkede op, når man ringede efter dem.

Det blev dog ikke til andet, end at vi måtte pakke sammen i al hast, og se at `get the hell outta Dodge City´.

Vores lærere gjorde ikke mere ved sagen. De kunne godt se, at vandrerhjems-kællingen var tosset.

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

I går cyklede jeg 15 km.

Snittet var 36,3 km/t. Det var ganske OK, i betragtning af, at det var på en arbejdsdag.

Den sidste uges tid har været en smule kedelig, men til gengæld har jeg fået lidt mere overskud til at kæmpe med de psykiske issues, der plagede mig i starten af ugen.

Nu vil jeg snart ned og lave lidt pååååmp!

I weekenden skal cyklen gerne nå jubilæet på 9500 km.

Link to comment
Share on other sites

Med 12 km cykling i går lykkedes det at få jubilæet på 9500 km i hus!

I dag tager jeg et styrke-pas, inden jeg skal til fys. Det er rart med fleksible arbejdstider. Men jeg tager nu også en del flere timer, end jeg skal, så der er ingen, der kan bebrejde mig noget, hvad det angår.

I øvrigt er jeg glad for de likes, jeg har fået for min seneste historie i `skal vi fyre den af?´-tråden, om den eneste gang, jeg har været tistrækkelig stor i slaget til at bestille panje på en bar.

Link to comment
Share on other sites

I går tog jeg et styrke-pas, lige før jeg skulle til fys.

Det var i det store hele fint, selv om der ikke var vildt meget tid.

Måske fik jeg en lettere forstrækning af min højre albue. Sådan en 16-kilos DB bliver tung, når man lader den hænge i strakt arm. I hvert fald havde jeg lidt ondt i albueleddet om aftenen. Men det synes at være gået i sig selv.

Generelt var jeg temmelig mørbanket, da det blev aften.

I morgen cykler jeg.

Link to comment
Share on other sites

Fodrer du nogensinde ænder?

Som barn gjorde jeg.

I dag er der en del søer, hvor det er forbudt at fodre ænder. Det kan dels være fordi rester og brød på bredderne kan tiltrække rotter, og dels fordi øget fodring giver mere andelort, der er årsag til opblomstring af alger.

Men ja, det kan være ganske hyggeligt at fodre ænder.

I går fik jeg taget 12 km pligt-cykling.

I dag skal jeg gøre rent, og i morgen cykler jeg nok også. Så må styrketræning vente, til vi har set, hvor voldsom, den varslede storm bliver. Jeg tror nu ikke, at den bliver mega.

Link to comment
Share on other sites

Fredagens træning hed 16 km cyklads, med 36,5 km/t i snit. Det var en udmærket tur, med nogenlunde energi.

I går sloges jeg med et stoppet afløb. Det var ekstremt ulækkert, og gav mig nogle rifter på hænderne. Men når man bor alene, og viceværten har fri, så må man forstå at klare sig.

Et lille styrke-pas fik jeg dog også i går.

I dag skal jeg vaske gulv, læse, og forhåbentlig cykle lidt.

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Hvornår holder du juleferie?

Det gør jeg fra fredag eftermiddag. Og kæft, hvor jeg trænger til det!

Vi skal lige have overstået sekretariatets lille jule-halløj på torsdag. Det bliver sikkert også OK.

I går cyklede jeg 15 km. Snittet var vist lige omkring 36 km/t.

I dag har jeg været til fys, og havde ikke tid til at træne inden.

I morgen cykler jeg sikkert igen. Det er godt med lidt cardio, her op til julens fristelser.

Jeg har i dag snakket med HK Stat, ang. mit ønske om at skrive speciale. Umiddelbart ser det ikke helt sort ud, men jeg må påregne en revurdering af mit flexjob. Det burde kunne lade sig gøre, men det er naturligvis noget, der skal undersøges til bunds, og jeg skal helst også have papir på, at tingene er, som jeg regner med.

Men first things first: Nu skal jeg hjem og have en fiskefilet!

Link to comment
Share on other sites

I går cyklede jeg 12 km.

I dag tager jeg så det styrke-pas, der bliver årets sidste.

Som nogen har bemærket, så har jeg været ude og shoppe panje til nytårsaften. Jeg gad godt have set mine forældres ansigt, da de opdagede, hvad der var i pakken (fik den leveret hjemme hos dem, da jeg ellers skal slæbe den præcis den modsatte vej, som den bliver sendt fra forhandleren).

Naturligvis er det en vild idé, sådan at hive den store tegnedreng frem, og bestille en nytårs-panje i den klasse. Men for pokker, jeg ryger ikke, jeg går næsten aldrig i byen, og jeg har ikke nogen særlig kostbare interesser. Og så sagde jeg til mig selv: Lad mig dog, bare denne ene gang, give sådan en flaske, så både mine forældre og jeg kan opleve en sådan luksus.

Så derfor blev det sådan, at jeg købte den Dom P. Så håber og tror vi, at det bliver en mindeværdig oplevelse at smage den.

I øvrigt fik jeg en glimrende service hos vildmedvin.dk. Gratis fragt, når man køber for over 500 kr. Pakken blev sendt fra butikken kl. 15.30 i går, og nåede frem et par minutter i 10 i dag. Upåklageligt!

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

sådan skal det være - respekt for det !

Mine egne forældre ville aldrig ofre de penge det koster at købe en anstændig flaske rom selvom de begge to godt kan lidt det - så da mine forældre i september havde været gift i 46 år fik de en flaske anstændig rom af mig - forleden dag stod den tomme flaske foran min dør i opgangen med en seddel hvor der stod "vi er løbet tør - ny udbedes! mvh far" så pas på hvad du gør :-)

Link to comment
Share on other sites

Min far har kun en enkelt gang i sit liv købt ægte panje.

Det var, da han og min mor blev forlovet, på en tur til Rhinen. Flasken (mærket kan han ikke huske) kostede det meste af en ugeløn, og sendte min mor i hegnet.

Det, mine forældre altid mindes, var at de ALDRIG selv fik lov at røre flasken. Så snart, glasset var 2/3 tømt, kom tjeneren springende for at skænke op.

Jeg overvejede først at købe en Krug Vintage. Men SimonHP mener, at jeg har ramt rigtigt med den Dom P. Det skulle heller ikke være én af dem med Andy Warhol etiketter og andet bling. Det er jo slet ikke min stil.

Men mine forældre syntes nu heller ikke, at jeg var rigtig klog, da de så, hvad den pakke, de modtog, indeholdt.

Nu har jeg fået årets sidste styrke-pas, og i morgen går turen så vestpå.

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kære loglæsere!

2014 blev et år præget af en masse arbejde.

Jeg slap nådigt gennem fyringsrunden først på året, og det samme gjorde hele `mit´ institut. Nu ser det foreløbig ud til, at instituttets økonomi går i den rigtige retning, selv om regeringens dimensioneringsmodel ikke tæller på den positive side.

Men en stor indsats har jeg gjort. Det er indiskutabelt.

Helbredsmæssigt har jeg det jo ganske godt, og den rosen-infektion, der drillede mig for nogle mdr. siden, blev heldigvis taget i opløbet. Jeg har nu holdt 5-års jubilæum på AU, og har, i skrivende stund, stadig min første sygedag til gode. Sådan noget må man huske at være taknemmelig for.

Træningen kører også, selv om de rigtig mange lange arbejdsdage har sat deres præg på energien. Generelt føler jeg mig stærk, og det kan også ses, at især min overkrop er blevet stærkere. Det gælder både biceps, pecs og bagskuldre. Jeg ærgrer mig dog over, at klientellet i centret er blevet så meget anderledes. Men jeg ved godt, at det er prisen for at have ADD rendende.

Cykle gør jeg også, selv om det især er her, det kan mærkes, at mit job tager en del tid og energi. Især her sidst på året har cykel-etaperne dog været acceptable, og jubilæet på 10 000 km ligger ikke langt ude i fremtiden.

Jeg har stadig perioder, hvor jeg kæmper hårdt med mig selv, men der er blevet længere mellem de voldsomme og langvarige nedture.

I 2015 vil jeg gerne:

Lægge endnu mere muskelmasse på.

Cykle lidt oftere, og lidt længere pr. etape.

Evt. arbejde på mit speciale, og, som følge deraf, prioritere min arbejdstid lidt anderledes.

Forsøge at huske at nyde mit liv lidt mere, så jeg også får lidt fornøjelse af de midler, jeg har opsparet gennem de sidste 5 år.

Sandsynligvis kommer 2015 også til at byde på en uges cruise til Norge.

Nu er nytårstorsken klar. Det var knapt nok, at det lykkedes at skaffe den, for der har ikke været mange havdage i december. Men i formiddags kom der bud.

Så det bliver torsk med sennepssovs, islagkage og portvin til dessert, og så blinis med røget laks og Dom P. senere på aftenen. Det bliver skønt.

Jeg vil slutte af med en opfordring til, at vi alle lægger vores sjæl i træning og arbejde, og så ellers nyder livet med god samvittighed.

Godt nytår, når vi kommer så vidt!

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Så er jeg landet i 8200 N.

Juleferien har vist været den bedste i flere år. Afslapningen har uden tvivl gjort mig godt, også selv om jeg glæder mig til at komme i gang igen.

Champagnen var præcis så awesome som forventet. Det lykkedes mig at åbne den på nogenlunde prof vis, uden hverken spild eller et højt BANG!

I går var jeg ude og købe nyt suit. Det blev lidt dyrere end forventet, idet det Lindbergh-sæt, jeg havde haft kig på, var lavet til folk, der aldrig har set indersiden af et gym. Så jeg endte med en sæt-pris på 2499, og fik et virkelig lækkert suit.

Og jeg skal nok få det brugt, for der bliver rigeligt med festivitas i 2015, foruden det planlagte cruise.

I morgen skal der løftes vægte. Jeg glæder mig.

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Siden sidste update har jeg haft 2x12 km på cyklen, samt et styrke-pas.

I morgen skulle jeg gerne få tid og overskud til en lidt længere etape. Søndag håber jeg så at kunne styrke-træne igen, når blæsten antageligt klinger af.

På jobbet fortsætter vi omtrent lige så intenst, som vi slap. Men det går nu fint nok.

I aften skal jeg nok have mig en prol-aften, med øl og film. Der kommer både James Bond og Independence Day.

Vi tager lige en australsk trucker-sang:

Bare det at se billederne af de flotte køretøjer, er næsten det hele værd.

Link to comment
Share on other sites

I går cyklede jeg 15 km.

Snittet var vist 35,3. De sidste 3 km var lidt hårde.

I dag skal jeg gerne have styrketrænet igen. Så har jeg da haft 3 styrke-pas og 4 gange cykling, fra søndag til søndag.

Desværre har jeg en del bøvl med disse IT-svindlere, der påstår at være fra Microsoft. Jeg kunne godt finde på at gøre alvor af det der med et gashorn. BÅÅÅÅT, og så ryger han baglæns ned af stolen! Og good luck med at fortælle polisen, at man har fået tinnitus under udførelse af organiseret svindel!

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share