min log


Powerbaby
 Share

Recommended Posts

Træning mandag d. 13

Løb 6 km - 43 min

Kcal: 369

Det var noget koldt at løbe i sommerbukser idag.. :cold: jeg havde vanter på da jeg cyklede ud til klubben imorges. Når solen ikke er fremme og det er diset, er det lige koldt nok, men det blev bedre da jeg skulle hjem igen :smile:

Det var en god løbetur og dejligt at have min løbemakker hjemme fra ferie :banana: Vi skal ned og spise frokost imorgen, så der bliver tid til endnu mere snak dér :blahblah:

PB

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Træning lørdag d. 18.

Løb: 7 km - 50 min

Kcal: 423

Endnu en løbetur på én af mine yndlingsruter i supergodt vejr :4thumbup: .

Jeg er dog rendt ind i et problem efter jeg er begyndt at løbe lidt længere end før. De sidste 2-3 gange jeg har været ude og løbe, har jeg fået ondt i venstre knæ og den her gang er det fortsat også her dagen efter løb. Det er virkelig irriterende.

Jeg har dog overvejet nye løbesko i de sidste par måneder, så det her er virkelig motiverende for at få lavet en løbetest og få købt sko indenfor ret kort tid :nonono:

Jeg har holdt fødselsdag idag for dele den pukkelryggede. Det var hyggeligt og jeg fik leget en del med min lille nevø. Jeg havde inviteret til morgenbord, hvilket viste sig ikke at være helt gennemtænkt, da jeg var inviteret i byen igår (fødselsdags middag :blush: ) og derfor skulle vældig tidlig op :blink: men det ene opvejede det andet...

PB

Edited by Powerbaby
Link to comment
Share on other sites

Så fik jeg købt nye sko.. så mangler jeg bare at knæet bliver iorden igen, så jeg kan komme ud og prøve dem.

Jeg glæder mig helt vildt :w00t: Indtil da hviler jeg knæet (dem der kender mig ved at det er jeg ikke god til..) og smører det i noget homøopatisk salve. Jeg prøver at undgå at bruge NSAID-midler og håber det vil gå i sig selv uden.

Nå, men alt det her hviletid går med veindesludder og hygge :smile: , men også med at få tænkt over nogle ting omkring mig selv. Jeg har prøvet at få fomuleret nogle tanker inde i hovedet over de sidste par uger og nu begynder det at ligne noget.. ikke videre fedt når der dukker nye "erkendelser" op, men det skal jo til i den her rejse for at der er udvikling.

Det er en kæmpe chance at få lov til at rejse med sig selv, men også den største udfordring jeg nogensinde har taget imod. Det burde alle have mulighed for.

Jeg skal nu se hvordan jeg kan bruge det nye hér positivt og få noget ud af det. Udvikle mig fra det og ikke afvise det fordi det er for svært.

- og så vil jeg fandme gerne snart ud og løbe igen !!! :devil:

PB

Link to comment
Share on other sites

Fuck hvor er jeg træt af terapi lige nu !

Jeg har åbenbart et bestemt issue, som jeg kæmper med... for fanden da. Terapien idag var meget hård og jeg sov i knap 4 timer efter jeg kom hjem :blink: Jeg ved godt hvad problemet er og jeg vil også gerne arbejde med det.

Jeg holder meget lav profil i min omgangskreds og alligevel føler jeg jeg kommer i situationer hvor jeg bliver konfronteret med mit issue. Min terapeut siger jeg bestemt ikke gør noget forkert og at det er et spørgsmål om jeg tør kaste mig ud i det.. det ved jeg ikke rigtig om jeg tør endnu.

Mit knæ er stadig øv, så lunteturen blev ikke til noget idag alligevel. Jeg savner at løbe og kunne slå hjernen fra.

PB

Link to comment
Share on other sites

Nå... jeg måtte bide i det sure æble og gå på apoteket efter NSAID creme alligevel :dry: så nu smører jeg 3-4 gange dagligt... jeg blev simpelthen for træt af at se et par nye ubrugte løbesko stå helt alene henne i hjørnet !

Jeg skal ud og løbe imorgen, nok ikke 8 km, men jeg skal da afsted... jeg savner det helt vildt nu.

Der sker meget i mit liv lige nu synes jeg. Jeg overvejer en fyr der viser sin interesse. Ja, jeg skal have tid til sådan noget, så det kan tage både år og dag, så det kan være han mister tålmodigheden inden da :laugh:

Der er kun 1 uge til jeg skal løbe motionsløb nu og jeg glæder mig helt vildt ! :w00t:

PB

Link to comment
Share on other sites

Træning lørdag d. 25 april.

Løb: 5 km - 33 min

Kcal: 310

Hvor var det bare dejligt at komme ud og løbe igen :smile: dét havde jeg savnet.

Jeg løb med min faste løbemakker og vi snakkede og hyggede os på ruten. Det gik generelt ok med knæet. En lille smule smerte da jeg løb ned ad bakke men ellers gik det ok. Så er der pause imorgen og løb på mandag.

Jeg er begyndt at overveje at investere i et nyt pulsur. Et med distance måler i, så jeg kan måle aktuel distance og på den måde holde mere øje med tempoet mens jeg løber. Jeg vil gerne op i tempo når mit knæ er i topform igen. Jeg er mest til Polar og har kig på RS400sd. I andre der kigger forbi herinde, hvad løber i med ?

PB

Edited by Powerbaby
Link to comment
Share on other sites

Aloha :smile:

Pulsur med km måler er super motiverende. Jeg bruger selv Polar Rs200, med SD'en. Den er lidt upræcis i kuperet terræn, da den er kalibreret efter skridtlængde (som bliver noget mindre når det går op ad bakke :dry: ). Men som ca. måler er jeg meget tilfreds. Kæresten har en Rs400 som han er ganske begejstret for, så det kan anbefales.

Ellers ved jeg at flere bruger Garmin med gps, som er mere præcis med opmåling, forudsat naturligvis at der er signal.

Link to comment
Share on other sites

Træning d. 27 april.

Løb: 7.1 km - 48 min

Kcal: 448

½ time inden jeg cyklede hjemmefra kom der en kæmpe regnbyge, men den gik heldigvis i sig selv igen, så solen var fremme da vi kom ud og løbe :smile:

Jeg kom afsted på en delvis ny rute idag. Mere bakket, men dejlig naturrig og hyggelig. Solen kom frem og mit knæ gav ikke et kny fra sig. Jeg skal nok være fit til på lørdag :superman:

Jeg glæder mig helt vildt nu !

Mettehelena: Det er også en RS400 jeg har kig på. Dén ser spændende ud. Godt nok er der lidt unøjagtighed i forhold til en Garmin med GPS, men som du også siger, som ca. måler. Hvilke forskelle er der fra den du har og den din kæreste har, som han specielt bruger ? Jeg kan læse mig frem til dem, men spørgsmålet er hvilke man får brugt.

Hvordan bruger man egentlig den der fod pod ?

PB

Edited by Powerbaby
Link to comment
Share on other sites

Hmm... dagene flyver afsted og jeg har slet ikke fået pakket ud fra i lørdags.. min knæskade brød desværre op igen i lørdags, så jeg holder lav profil nu, så jeg kan blive klar igen i hurtig fart :unhappy:

Jeg har besluttet mig for at blive bikini klar og dermed tabe 4 kg så der skal lige hænges i med kosten. Gerne med løbet også, men det er åbenbart noget mit knæ bestemmer lige nu :mad: .

Jeg skal nok også skære ned på popcornene ved biografbesøg... jeg var afsted 2 gange bare i den her weekend :blush: Der går så mange gode film lige nu..

Vender tilbage når der er nyt :smile:

Dagens vægt: 61 kg :nonono:

PB

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal nok også skære ned på popcornene ved biografbesøg... jeg var afsted 2 gange bare i den her weekend :blush:

Tag en pose babygulerødder og nogle agurker skåret i stave med i stedet - begge dele knaser lige så godt som popcorn.

'Pyt

Edited by Vandpyt
Link to comment
Share on other sites

Femina kvindeløb den 10 maj.

Løb: 5,2 km - 35

Kcal: 337

Jeg er noget bombet idag ovenpå en dejlig dag med fuld sol og mange mennesker. Ca. 4100 deltagere til løbet i Mindeparken i Århus. Ruten var noget kuperet men det var dejligt at løbe i skoven.

Jeg løb med neoprenbind på knæet ellers havde jeg ikke kunne stille op. Det er ikke spor godt for tiden. Her i aften er der 1000 myrer løs i det og jeg er glad for jeg skal til læge med det imorgen.

Det er nogle lækre goodie bags vi får til løbene :smile: Jeg har ikke fået pakket min ud endnu, men det ser godt ud indtil videre.

PB

Edited by Powerbaby
Link to comment
Share on other sites

Tak. Jeg tog afsted med den beslutning at jeg bare skulle gennemføre. Om så jeg måtte ned og gå :nonono: så skulle jeg igennem....

Det går ikke så godt med knæet men jeg har været ved læge idag og har fået diagnosen Chrondromalacia Patellae. Det er ikke en specielt optimistisk diagnose kan jeg læse mig til.

Jeg er blevet henvist til ortopæd på sygehuset til idrætsmedicinsk afdeling og da der kan være noget ventetid, har jeg fået en henvisning til en fys. Jeg er blevet anbefalet nogle knæbind, så det stadig er muligt at løbe de dage smerterne ikke er så slemme. Jeg skal til fys i næste uge så nu må vi se hvad der sker.

Jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå. Jeg vil helst ikke være nødt til at droppe løb.

PB

Link to comment
Share on other sites

Træning den 16 maj.

Løb: 3 km - 19 min

En kort løbetur pga de dårlige knæ, men bedre end ingenting :blush:

EDIT: Jeg må hellere være lidt mere udførlig... jeg kan ikke tænke på min lækre fys hele tiden :tongue:

Det gik egentlig fint de første 2½ km, men så kunne jeg mærke smerterne begynde og jeg var glad for jeg ikke havde valgt en længere rute. Jeg vil holde mig til 3 km løb, indtil jeg skal løbe kvindeløb i begyndelsen af juni. Det er et 5 km løb som jeg er tilmeldt og satser på at gennemføre.

PB

Edited by Powerbaby
Link to comment
Share on other sites

Nå, ham den cute fys gav mig et træningsprogram jeg i første omgang skulle arbejde med hjemme, til jeg skal se ham igen i næste uge. Der er selvfølgelig ingen garantier for det virker, men jeg er villig til at give det et fair forsøg, da jeg nødig vil have dommen "du må opgive løb".

Jeg trænede her til morgen og tog derefter ud og svømme 500 m crawl. Brystsvømning skulle ikke være godt pga det vrid der kommer i knæene, så det blev crawl. Jeg plejer at svømme noget længere når jeg er afsted, men jeg har lidt svært ved at vurdere hvornår det er for meget når det foregår i vand. Det var ikke en hyggetur men træning.

Hyggen kom først da jeg trådte op af vandet og ind i saunaen :w00t: ahhh... jeg eeeeelsker sauna !

Ja.. så blev min log til en genoptræningslog :laugh: den har efterhånden skiftet formål et par gange.

PB

Fik jeg sagt min fys er cute ??? :wub:

Link to comment
Share on other sites

Træning den 21 maj.

Løb 3 km + selvfølgelig de 8 km cykeltransport.

Stadig på skåneløb pga knæene og skal nok være det et stykke tid. Det gik bedre idag end i lørdags :smile: .

Nu er der også kun 1½ uge til det sidste kvindeløb jeg er tilmeldt, så dér skule jeg gerne kunne løbe 5 km. Det bliver dog nok ikke helt smertefrit.

Personligt går det godt. Jeg nyder foråret og min nye fyr. Der er plads til mig i forholdet og det er noget helt nyt og dejligt. Jeg har et stort behov for at være mig selv og jeg duer ikke til at ses hele tiden, så føler jeg mig hurtigt kvalt :nonono: så fino med det.

Så nu skal jeg bare koncentrære mig om at få styr på knæene ogfå trænet :smile:

PB

Link to comment
Share on other sites

Træning den 23. maj.

Løb 3 km.

Det gik fint. :smile:

Jeg trænede øvelserne fra fyssen i fredags, men jeg har ikke været på nettet siden fredag, så jeg har ikke haft så meget tid til at logge.

Det er dejligt det er blevet godt vejr :4thumbup: og lige pt går det godt med knæet bare jeg ikke løber ret langt.

Jeg var ved fys igen idag og fik akupunktur omkring knæet og kraftig massage af facia lata. Jeg håber det hele giver et godt resultat. Jeg skal bare blive ved med at hjemmetræne og så sætter han ind med de ting han kan gøre.

PB

Link to comment
Share on other sites

Træning den 31. maj.

Løb: 4 km

Det går godt med knæene og træningen så jeg løb lidt længere... jeg skal løbe Alt for Damerne imorgen. Det sidste af løbene i denne omgang.

Jeg er ikke meget herinde på MOL, da der sker så meget omkring mig for tiden, men jeg er her da :smile:

PB

Link to comment
Share on other sites

Alt for Damerne løb den 2 juni.

5 km: 33.24 min.

Det var en super dejlig rute med vand, skov, udsigt og selvfølgelig masser af mennesker :smile: 9.500 kvinder deltog i løbet i år. Det er det største af de tre jeg har deltaget i.

Det gik også helt fint med knæene, så jeg har planer om at løbe 5 km igen i løbet af de nærmeste dage.

Jeg kan se der bliver afholdt Marselisløbet derude sidst i august - det overvejer jeg at deltage i.

Jeg træner stadig hver anden dag efter den plan jeg har fået ef min fys og jeg har nu været smertefri i over 10 dageså noget må have hjulpet. Jeg er også begyndt at tage Oil og Life igen - det har jeg også hørt skulle være godt.

Jeg har fået lov til at løbe uden skinner nu. Havde dog skinne på venstre knæ igår (mest fordi løbet også skulle være en god oplevelse og HVIS nu smertene skulle komme igen. Det gjorde de dog ikke) men det gik fint og idag har jeg slet ikke spor fra løbet.

Jeg ved at CP kan komme og gå i perioder, så det er med at være flittig med træningen og passe på ikke at blive for overmodig.

Jeg har forresten fået indkaldelse til idrætsklinikken på Århus sygehus til midt i august. Jeg er spændt på hvad de siger.

PB

Edited by Powerbaby
Link to comment
Share on other sites

Alt for Damerne løb den 2 juni.

5 km: 33.24 min.

Det var en super dejlig rute med vand, skov, udsigt og selvfølgelig masser af mennesker :smile: 9.500 kvinder deltog i løbet i år. Det er det største af de tre jeg har deltaget i.

Det gik også helt fint med knæene, så jeg har planer om at løbe 5 km igen i løbet af de nærmeste dage.

Jeg kan se der bliver afholdt Marselisløbet derude sidst i august - det overvejer jeg at deltage i.

Jeg træner stadig hver anden dag efter den plan jeg har fået ef min fys og jeg har nu været smertefri i over 10 dageså noget må have hjulpet. Jeg er også begyndt at tage Oil og Life igen - det har jeg også hørt skulle være godt.

Jeg har fået lov til at løbe uden skinner nu. Havde dog skinne på venstre knæ igår (mest fordi løbet også skulle være en god oplevelse og HVIS nu smertene skulle komme igen. Det gjorde de dog ikke) men det gik fint og idag har jeg slet ikke spor fra løbet.

Jeg ved at CP kan komme og gå i perioder, så det er med at være flittig med træningen og passe på ikke at blive for overmodig.

Jeg har forresten fået indkaldelse til idrætsklinikken på Århus sygehus til midt i august. Jeg er spændt på hvad de siger.

Godt løbet, PB.

Jeg kunne se, at der allerede var én, der havde t-shirten fra løbet på til træning i dag.

PB

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share