Hold kæden stram !


Vivsen
 Share

Recommended Posts

29-04-09

Sted: fit.dk royal

Træning: spinning øvet med Tanja Hall - feat. Candygirl, Mettehelena og "regnvejrs-Rytter1983"

:heartpump: max 171

:heartpump: avg 154

Træning: spinning basis med Tanja Hall, feat. Mettehelena og Rytter

:heartpump: max 160 (82%)

:heartpump: avg 150

Fuldstændig som planlagt - havde allerede om morgenen besluttet at første time skulle være "hovedet under armen og gaz geben-pas, og anden time måtte jeg ikke over 82% :smile:

Ingen tvivl om at miss "hål" er en god og motiverende instruktør - utroligt som det lille menneske kan råbe !!!! :blink::tongue: Jeg burde jo kunne gengive programmet, da udmeldingerne kom et par gange på flere sprog- men nu er der gået så megalang tid, så nu er det desværre gået i glemmebogen.... :innocent::tongue:

Træning blev efterfulgt af Cafe-pas på Chill Out, feat CG, Maxiebon, Arne, Tanja, MH - for at sige "på gensyn" til Mettehelena :heartpump: inden den kleine forlader os til fordel for Jylland h053.gif .... a075.gif

Trængte til fred og ro onsdag, så byttede rundt på onsdag og torsdag hvad træning angår, så:

01.05.08

Træning: Løb

Distance ikke som planlagt, men dog 5 k, puls og tid ukendt - og jeg fortsætter lidt endnu med at løbe uden at måle noget som helst. Lige nu gælder det kun om at finde :hippy: på mine ture, og få kilometre i benene. 2 slow-downpauser undervejs, selvom tempoet i forvejen var i comfortzone.

Og sådan er det! bare, jeg har været her før, jeg ved jeg kan komme videre, så man kan vel sige at turen idag var "stram hjelmen og kom ind i kampen igen, Vivs"

Resten af ugen:

fredag: spin

lørdag: træningsfri

søndag: morgenløb + lang tur på racer - så :sun::please::hands:

edit http://fitnessdk.dk/index.php/12/520

Edited by Vivsen
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kommer desværre ikke søndag men vil ellers være der regelmæssigt. Desværre kommer det også til at clinche med Team cycling concept's træning.....

Hey A :bigsmile:

jamen så ses vi jo dér! Kørte du med på holdet sidste år også ?

Jeg har også modtaget Cycling C's nehedsmail om fællestræning, men jeg er lidt usikker på om det blir for hardcore til sådan en newbie som mig ? :unsure:

Jeg tror nu nok jeg tager fit.dk's hold, da jeg først skal lære at køre i gruppe :tongue: og de har begynderhold :innocent: - så kan jeg jo altid håbe, at jeg får lidt udvikling til at skifte til andre hold undervejs.

Hva' er iøvrigt det for en tid at være oppe på, unge mand ?? :poking: du arbejder vel ikke kl 2.30 om natten ?

Træning idag

Intervalløb mellem seng og toilet ..... :dry: og møde til direktørtid på job

Går nogenlunde nu, men med meget lidt søvn i nat, og med krads hals, mente jeg ikke lige, at jeg magtede først Thomas' morgentime og siden KG's 90 min elite, der snart lægger fra land...og udendørs trækker bestemt ikke.. Så nul decideret træning idag :dry:

Vi vil ha' :sun:NU

Link to comment
Share on other sites

To afblæste spintimer - er du sikker på at du er OK :unsure:

(ingen grund til at jokke i det selv om det fristede - yderst fornuftigt at lade helbreddet sætte dagsorden)

Det med solen kan jeg tilslutte mig og pøj pøj med at køre med FDK´erne. Fælleskørsel er lækkert når man lige har vænnet sig til det.

Link to comment
Share on other sites

To afblæste spintimer - er du sikker på at du er OK :unsure:

Narrr, det var jeg så ikke helt :tongue: - og troede da jeg var sluppet med morgenseancen, men det hele valgte at fortsætte om aftenen, men nu også med hovedpine :dry:

- en håndfuld piller af forskellig slags, en "middagslur" på en 3 timer i fifaen, før jeg blev dirigeret i seng, og en god nattesøvn, har gjort mig klar igen.. men jeg har godtnok ikke meget energi.. og jeg :4mewantfood: nærmest konstant... Men jeg ku' forstå iøvrigt at jeg ikke gik glip af noget mht spinning om aftenen, for det var en temmeligt feminint udseende instruktør .. igen et tilfælde hvor fit.dk ikke magter at ændre instruktør på holdplanerne.... :dry: :dry:

Nå, men !!!! :sun: skinner og det er dejligt ! :sun: :bike: :sun:

Link to comment
Share on other sites

04-05-08

:sun: :sun: :sun:

Del 1 - løb incl gåpauser knud-retur :sun: :sun:

Del 2- racer 44+25 k :sun: :sun: - omend der var lidt køligt på vejen det sidste stykke fra Kvistgård mod Gilleleje og i starten fra Gilleleje retur via Hillerød - Pitstop lidt over 1 time hos swiiiigermor :smile: for at blive fodret af :tongue:

Årets første tur - i Danmark - i korte rør :w00t: - og jeg er glad for at jeg tog :sun: faktor 20 på inden jeg tog hjemmefra :sun: .. jeg er på mere end 1 måde burned lige nu :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Det vil så sige 69 km ind på landevejs kontoen. Nice done unge dame.

Virkeligt fedt at der endeligt er blevet vejr til udendørs ridt i det korte outfit herhjemme. Jeg mødte osse ualmideligt mange der var ude at blive luftet da jeg var igang. Undrede mig dog over alle dem der stadigt kørte i lange bukser og jakke. De må virkeligt have svedt tran.

hyg

/

MTBforever

Link to comment
Share on other sites

Det vil så sige 69 km ind på landevejs kontoen. Nice done unge dame.

Virkeligt fedt at der endeligt er blevet vejr til udendørs ridt i det korte outfit herhjemme. Jeg mødte osse ualmideligt mange der var ude at blive luftet da jeg var igang. Undrede mig dog over alle dem der stadigt kørte i lange bukser og jakke. De må virkeligt have svedt tran.

hyg

/

MTBforever

Hæy 4ever :bigsmile:

Ja, jeg kan jo ikke blive ved med at forklare alle de blå mærker jeg får rundt omkring af alle dine :poking:

Og ja, jeg klapper mig selv på skulderen for indsatsen igår, de første 44 k var faktisk super dejlige - god fart og ok puls - men jeg var mere end almindelig død efter pitstoppet, hænderne "summede" (krampede ?), ømhed i højre fodsål (som det også sker jævnligt til spinningtimerne) - og jeg valgte derfor at stoppe i Hillerød og smide raceren ind ved siden af herren's golfbag i Sportsvan'en og tage den "lette løsning" og køre bilen hjem.

Selvom jeg kørte i korte rør, så havde jeg min lille cykelvindjakke på, og det var jeg ret glad for, da jeg befandt mig på Sjællands Nordkyst.. og der befandt sig alle dem, som ikke var blandt de 150, der stillede op i Blovstrød Duathlon :dry: kæææææft, der var mange racerbikes !

Og jeg må altså sige at nogen af dem kører :devil: som...om de ejer hele vejen! kan godt forstå bilisterne nogengange har svært ved at undgå at drøne ind i nogen af racercyklisterne... :dry: 4-5 personer i en 2-3 rækker - side by side op over bakker, hvordan dælen skal en modkørende kunne se dem - før de kommer op over bakketoppen ?

- men de er nok ikke blevet røde som nogle af os andre :unhappy:

Affordringspitstop - det lyder som en god plan.

:laugh: Gregers, er du blandt dem, der ikke mener, at solcreme er for hankøn ? :tongue:

Du ku' jo bare være kommet forbi Gille - der var mere end rigeligt mad :smile:

Plan uge 19 - rolig uge

Mandag: træningsfri

Tirsdag: løb + evt. spin + spise med kunder aften

Onsdag: spin (eller cykel)

Torsdag: løb

Fredag: træningsfri (kundebesøg i jylland fra kl 5-19 :dry: Tillykke Vivs !! gotta love it !!!)

Lørdag: cykel

Søndag: løb + cykel

Og ikke over 155 i puls på noget tidspunkt....men det hjælper udendørs cykelture godt med til at jeg kan overholde :wink: Grundet turen til Heden fredag, kan jeg ikke overskue at skulle køre tilbage og lave Grejsdalen søndag... det bliver lidt for meget af det gode.

:unhappy: hader den slags uger :crybaby::cry::cry3: Maj måned blir i det hele taget lidt træls hvad det her angår.... :4pooh:

Link to comment
Share on other sites

Godt at læse at du også er kommet ud på landevejen i weekenden, har jo været HELT perfekt vejr.

Vil dog lige komme med et indspark i diskussionen omkring korte rør, for mange kører fejlagtigt allerede nu i korte bukser og det er faktisk ikke så smart. Tænker man sig lidt om kan vi vidst alle blive enige om at huden omkring knæet er meget tynd, og der sidder trods alt en række vigtige mekanismer og sener i det område, som man har godt af at holde varme. Selvom det måske er 15 grader uden for, så er det med windchill meget koldere, og hvis ens knæ bliver kolde slider man unødvendigt på dem samtidig med at man kan få skader. Derfor skal man faktisk langt ind i den danske sommer før man kan tillade sig at køre i korte bukser.

Jeg kører med løse knæ i øjeblikket, og når jeg er tidligt ude om morgenen, f.eks. til søndagstræningen, ryger windbreakeren med lange ærmer altså på, for ellers er det alt for koldt. Skal dog have købt mig et par løse arme.

Link to comment
Share on other sites

Vivs,

Solcreme er absolut også til for hankøn. Men jeg plejer at være hjemme fra søndagstræningen lidt over 12 - i går blev den kvart i to, så der var desværre ret meget middagssol med i regnskabet som ikke var planlagt. Ellers havde spaghettierne også fået et skvæt. Det er dog heldigvis ikke været end at det næsten allerede er gået fra rødt til brunt.

Udover at spisepitstop lyder hyggeligt giver det et problem: at få gang i stængerne igen bagefter. Lige sådan en time eller to med pause og så i pedalerne igen er ikke så sjovt. Udover at jeg nu skal være indkøbschauffør er det hovedårsagen til at jeg ikke om sommeren har brugt cyklen til familievisit - de 35 km hver vej ville ellers være perfekte men turen hjem er ikke sjov som den kunne have været.

Kermit,

Det med de korte rør har du jo desværre ret i. Problemet er nok at det ikke føles koldt selv om det sikkert er køligt for knæene indvendigt. I hvert fald frøs jeg på intet tidspunkt om benene i går eller noget der lignede.

At man ser profferne køre rundt i korte rør i få graders varme og fodboldspillere i bare knæ i frostvejr skal man nok ikke lade sig inspirere af - gad egentlig vide om de har et eller andet varmecreme eller lign på? Selv om de arbejder hårdt må det være temmelig koldt alligevel.

Men det kan være man skal se efter nogle knickers nu jeg skal i Heino torsdag morgen for at hente rovdyret. De løse knæ er jeg ikke gode venner med - jeg har et par men de krøller og klør og er bare dumme.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Godt at læse at du også er kommet ud på landevejen i weekenden, har jo været HELT perfekt vejr.

Vil dog lige komme med et indspark i diskussionen omkring korte rør, for mange kører fejlagtigt allerede nu i korte bukser og det er faktisk ikke så smart. Tænker man sig lidt om kan vi vidst alle blive enige om at huden omkring knæet er meget tynd, og der sidder trods alt en række vigtige mekanismer og sener i det område, som man har godt af at holde varme. Selvom det måske er 15 grader uden for, så er det med windchill meget koldere, og hvis ens knæ bliver kolde slider man unødvendigt på dem samtidig med at man kan få skader. Derfor skal man faktisk langt ind i den danske sommer før man kan tillade sig at køre i korte bukser.

Jeg kører med løse knæ i øjeblikket, og når jeg er tidligt ude om morgenen, f.eks. til søndagstræningen, ryger windbreakeren med lange ærmer altså på, for ellers er det alt for koldt. Skal dog have købt mig et par løse arme.

Hæyyy K :smile:

Tak for indspark - og du har fuldstændig ret - det er dejilgt at få lidt tips fra en hardcore cykelrytter som dig :smile: Jeg betaler så regningen tror jeg for de korte rør nu - har en hoste som om jeg har røget 30 cecil om dagen i 30 år........ ikke hoste hele tiden, men når den er der, så.... :devil: Jeg havde jo heldigvis min windbreaker jakke på og løse ærmer og ben med, men følte ikke det var nødvendigt med benene på... der burde jeg have tæntk mig lidt bedre om :dry: Nu er planen så at investere i et par knælange rør :wink:

Vivs,

Solcreme er absolut også til for hankøn. Men jeg plejer at være hjemme fra søndagstræningen lidt over 12 - i går blev den kvart i to, så der var desværre ret meget middagssol med i regnskabet som ikke var planlagt. Ellers havde spaghettierne også fået et skvæt. Det er dog heldigvis ikke været end at det næsten allerede er gået fra rødt til brunt.

Udover at spisepitstop lyder hyggeligt giver det et problem: at få gang i stængerne igen bagefter. Lige sådan en time eller to med pause og så i pedalerne igen er ikke så sjovt. Udover at jeg nu skal være indkøbschauffør er det hovedårsagen til at jeg ikke om sommeren har brugt cyklen til familievisit - de 35 km hver vej ville ellers være perfekte men turen hjem er ikke sjov som den kunne have været.

Kermit,

Det med de korte rør har du jo desværre ret i. Problemet er nok at det ikke føles koldt selv om det sikkert er køligt for knæene indvendigt. I hvert fald frøs jeg på intet tidspunkt om benene i går eller noget der lignede.

At man ser profferne køre rundt i korte rør i få graders varme og fodboldspillere i bare knæ i frostvejr skal man nok ikke lade sig inspirere af - gad egentlig vide om de har et eller andet varmecreme eller lign på? Selv om de arbejder hårdt må det være temmelig koldt alligevel.

Men det kan være man skal se efter nogle knickers nu jeg skal i Heino torsdag morgen for at hente rovdyret. De løse knæ er jeg ikke gode venner med - jeg har et par men de krøller og klør og er bare dumme.

Hey klatre-Gregers :tongue:

Du har fuldstændig ret i at pitstop ikke er en god ide - det! lærte jeg osse på søndagens pas - og jeg vidste det jo faktisk godt i forvejen, men havde tilsyneladende glemt det :blush:

Og med disse ord, vil jeg lige sende en :heartpump: i retning mod min afd. i Århus: h030.gif - You Rockz !! :bowdown: for veloverstået 3xdøgnvagt på 1 uge!!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har fundet mig et par løse knæ fra Assos, der rent faktisk fungerer. De sidder godt fast og er yderst behagelige - kan varmt anbefales!

Hej Rune :smile:

Tak for indspark :smile: Mine Gore sidder nu ok - men jeg tror jeg vil foretrække et par rør, der er "født med lange ben"... Er du ved at være rejseklar til Verdon ?

Træning: tirsdag: NADA

Kundeaftale aflyst, og jeg glædede mig mildest talt til en gang xtræning på Frederiksberg. Indtil midt på eftermiddagen, hvor jeg mistede AL lyst til træning :blink: og pjækkede rent ud sagt ! :blink: :blink:

En rigtig god snak senere på aftenen hjalp mig op på hesten igen-igen (tak til dig - du ved selv hvem du er :shades: )

Dermed måtte tirsdag+onsdagspas finde sted onsdag, så -

Onsdag 070508 - del 1

løb rundt om Stadsgraven incl lille omvej for at distancen passede, ½ k opvarm, 1 k løb, ½ k pw, 1 k løb, ½ k pw, 1 k løb (ny approach)

Ingen puls- og tidsmåling

/ :sun:

Edited by Vivsen
Link to comment
Share on other sites

Tak for indspark :smile: Mine Gore sidder nu ok - men jeg tror jeg vil foretrække et par rør, der er "født med lange ben"...

Forståeligt nok - de sidder nok også lidt bedre, trods alt.

Er du ved at være rejseklar til Verdon ?

Ja, det nærmer sig så småt.. glæder mig helt vildt :bigsmile: Jeg mangler dog lige at finde ud af, om jeg skal investere i vandrestøvler til den 12 timers trek til/fra Valley of Marvels - eller om jeg bare skal bruge løbesko, som jeg plejer. Måske var det meget rart med lidt mere egnet fodtøj for en gangs skyld :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Ja, det nærmer sig så småt.. glæder mig helt vildt :bigsmile: Jeg mangler dog lige at finde ud af, om jeg skal investere i vandrestøvler til den 12 timers trek til/fra Valley of Marvels - eller om jeg bare skal bruge løbesko, som jeg plejer. Måske var det meget rart med lidt mere egnet fodtøj for en gangs skyld :laugh:

- ja aldrig gå ned på udstyret :tongue:

Hejsa Vivs.

Er halsen ved at være klar til turbo :devil::devil::devil: cykling aka afskedscykling, på fredag morgen i Parken?

Jeg testede programmet i går aftes i Boltens, dammit siger jeg bare. Glæd dig hehe :4whip:

Hey søde

Narh, jeg galper lidt - men det er ikke årsagen til at jeg ikke!! kommer til din afskedsspin på fredag.. jeg skal på kundebesøg :unhappy: i Ikast... afg. kl 5 hjemmefra....

07-05-08 - del 2

Sted: fit.dk Østerbro

Træning: spinning øvet + elite m/Thomas-Martin (:devil: )

:blush::innocent::blush::innocent: - det er viiiiist ikke helt efter hensigten at have dobbelttime og komme over puls 155 i en rolig uge :blush: - men jeg kørte efter udmeldingerne, og så blir det som det blir, man kan jo ikke tillade sig at fise den af på første række midtfor.... :innocent: 2 suveræne timer, og vist et par nye fans i klubben :tongue:

:heartpump: max 166 :blush:

:heartpump: avg 148 :bigsmile:men det skyldes nok at jeg lod uret køre i de 15 min der var mellem de 2 timer

En rigtig god dag til ende, hvor sælgeren og jeg ENDELIG hev den kæmpeordre i land, vi har arbejdet på i et par mdr. :devil::w00t:

Link to comment
Share on other sites

Forståeligt nok - de sidder nok også lidt bedre, trods alt.

Ja, det nærmer sig så småt.. glæder mig helt vildt :bigsmile: Jeg mangler dog lige at finde ud af, om jeg skal investere i vandrestøvler til den 12 timers trek til/fra Valley of Marvels - eller om jeg bare skal bruge løbesko, som jeg plejer. Måske var det meget rart med lidt mere egnet fodtøj for en gangs skyld :laugh:

Verdon .. hmm paradis!!

Men 12 timer i nye Trekking støvler ..... Ikke en god ide medmindre du har god tid til at få dem trådt til inden turen, så hellere et par løbesko man ved der passer.

Men God tur!!

Og undskyld Vivs at jeg spammer din log .....

Link to comment
Share on other sites

Verdon .. hmm paradis!!

Men 12 timer i nye Trekking støvler ..... Ikke en god ide medmindre du har god tid til at få dem trådt til inden turen, så hellere et par løbesko man ved der passer.

Men God tur!!

Nå, ja, det var det jeg ville ha sagt om trekkingstøvler... tak 4æver ! :smile:

Verdon er paradis ! smuk smuk natur :wub: håber det lykkes mig at uploade et par ferie-shoots fra 2006...

Og undskyld Vivs at jeg spammer din log .....

Bar' ok - rart med lidt liv her, så det ikke er envejskommunikation :smile:

post-3751-1210222744_thumb.jpg

post-3751-1210222814_thumb.jpg

post-3751-1210222860_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Men 12 timer i nye Trekking støvler ..... Ikke en god ide medmindre du har god tid til at få dem trådt til inden turen, så hellere et par løbesko man ved der passer.

Hmm - det er jo så lige det. Faktisk ville jeg allerhelst bruge mine løbesko, da det tidligere har fungeret ganske fint på vandreture i bjergområder. Det eneste problem er, at jeg har en irriterende tendens til at vrikke om på den ene fod - oftest på vej ned igen - og der er ikke meget ankelstøtte i løbeskoene. Men det kan være, man kan tape sig ud af problemet.

Jeg har et par Meindl Island Pro, jeg tidligere har brugt i Grand Canyon og Yosemite-nationalparken.. men de er simpelthen for varme og tunge at have på :dry: Så hvis jeg skulle have støvler, skulle det være et let par af slagsen.. dybest set nærmest løbesko med ankelstøtte, hvis man kan finde sådan et par :smile:

Men God tur!!

Takker :bigsmile:

Verdon er paradis ! smuk smuk natur wub.gif håber det lykkes mig at uploade et par ferie-shoots fra 2006...

Wow - fantastiske billeder.. nu glæder jeg mig - om muligt - endnu mere! :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger
Træning: Løb

Distance ikke som planlagt, men dog 5 k, puls og tid ukendt - og jeg fortsætter lidt endnu med at løbe uden at måle noget som helst. Lige nu gælder det kun om at finde :hippy: på mine ture, og få kilometre i benene. 2 slow-downpauser undervejs, selvom tempoet i forvejen var i comfortzone.

Og sådan er det! bare, jeg har været her før, jeg ved jeg kan komme videre, så man kan vel sige at turen idag var "stram hjelmen og kom ind i kampen igen, Vivs"

:hippy: :innocent::superman::wub:

Søde f.s.k

Jeg kender f.. ikke nogen, der som dig har været INDE i kampen på så mange fronter og har opnået så meget forskelligt alene i de 4 (gisp) år jeg har haft kendt dig; løb, spinning, landevej, korsbånd, svøm, tri forberedelser.... Ting tager bare tid og du HAR rykket dig så meget, omend du ikke altid ser det !!!!

Ja så som vi har talt om... du arbejder med løbet og jeg arbejder med svømningen og med tiden skal vi nok blive nogle små tri sild :hippy: Deal ?????????

Kæmpe krams fra Århus / duo :hippy:

Link to comment
Share on other sites

:hippy: :innocent::superman::wub:

Søde f.s.k

Jeg kender f.. ikke nogen, der som dig har været INDE i kampen på så mange fronter og har opnået så meget forskelligt alene i de 4 (gisp) år jeg har haft kendt dig; løb, spinning, landevej, korsbånd, svøm, tri forberedelser....

Hææy din søde fsk! :wub:

:blush::innocent:

Ting tager bare tid

Ja, det må man sige....og tålmodighed er ikke min allerstærkeste side :wink:

omend du ikke altid ser det !!!!

:blush::innocent::blush::innocent:

moi ? :heartpump: jeg er da blevet lidt bedre til at klappe mig selv på skulderen - og et par gange osse har ment de klap jeg har givet mig selv.. :blush:

Aj, jeg ved jo godt hvad du mener :smile: Til uindviede læsere handler dette om, at jeg har været irriteret over at jeg ikke har kunnet løbe de for mig lange pas nu, som jeg kunne før jeg tog på skiferie.

Jeg har ment, at det skulle jeg stadig kunne nu - efter 2 mdr med forhindringer - først 3 ugers tur omkring ski-knæskade, efterfulgt af styrt/forvridning af fod og efterveer fra samme, samt 2 runder forkølelse/halsbetændelse...

Nogen gange rart at have noget man kan slå sig selv i knolden med... men nogen gange kan man også slå FOR hårdt...man kan være lidt for hård ved sig selv, så supersilden :heartpump: og en yngre herre (i hvertfald yngre end mig, men ikke meget :tongue: ) har haft mig igennem en større gang.... høvl ? kærlige små spark in my butt i denne uge ! hård mentaltræning, men godt - og dejligt, at der er nogen, der interesserer sig og prøver at hjælpe mig på rette spor - TAK i to :heartpump::wub:

Ja så som vi har talt om... du arbejder med løbet og jeg arbejder med svømningen og med tiden skal vi nok blive nogle små tri sild :hippy: Deal ?????????

DEAL!

Kæmpe krams fra Århus / duo :hippy:

Og kæmpekrams til dig - håber du har tid til at nyde :sun: i disse dage, og at ikke alting går op i arbejde :bigsmile:

/Uno

Ugeplan skredet en del - noget arbejdsmæssigt krævede min opmærksomhed for meget og længe, og nu må vi så se hvordan ugen ender træningsmæssigt, men mon ikke jeg skal ud og lege i :sun: ? - første runde lige om lidt :smile:

Link to comment
Share on other sites

10-05-08

Sted: Strandvejen/Kystvejen

Træning: "løb"

Underholdningsløb langs Strandvejen, ½ k (pw) opvarm, 1 k løb, ca ½ k pw, 1 k løb - 1+½ k kortere end sidst, helt bevidst.

Ingen puls- og tidsmåling - :wink: til gengæld masser af mentale klap på skulderen :tongue:

Fra imorgen og de næste par uger ryger der noget over pulsuret, så jeg ikke kan se data medens jeg træner, men så jeg stadig kan studere kurver efter træningspas - og så jeg kan få talt løbeturene med i antal træningspas.

Jeg er fortsat alt alt ALT! for meget slave af de tal jeg ser, nu skal jeg prøve at træne ud fra fornemmelsen, især hvad løb angår, dvs. opgaven går på at fornemme det område jeg befinder mig i - og holde mig indenfor de pulszoner jeg bør være i (155). Dvs. meget mere fokus på min træning ! :bigsmile:

edit: Dagens menu korrigeret - der er masters i svømmehallen, så det blev lynhurtigt droppet :dry:

edit: datoen :blush:

/ :sun:

Edited by Vivsen
Link to comment
Share on other sites

Selvom jeg kørte i korte rør, så havde jeg min lille cykelvindjakke på, og det var jeg ret glad for, da jeg befandt mig på Sjællands Nordkyst.. og der befandt sig alle dem, som ikke var blandt de 150, der stillede op i Blovstrød Duathlon :dry: kæææææft, der var mange racerbikes !

Og jeg må altså sige at nogen af dem kører :devil: som...om de ejer hele vejen! kan godt forstå bilisterne nogengange har svært ved at undgå at drøne ind i nogen af racercyklisterne... :dry: 4-5 personer i en 2-3 rækker - side by side op over bakker, hvordan dælen skal en modkørende kunne se dem - før de kommer op over bakketoppen ?

det var et non-draft stævne (man det var der mange der glemte) :wink:

men jeg prøvede at overholde 10-meter reglen :innocent:

Edited by Triathleten
Link to comment
Share on other sites

det var et non-draft stævne (man det var der mange der glemte) :wink:

men jeg prøvede at overholde 10-meter reglen :innocent:

Hej med dig :smile: og velkommen i min log !

Ja, smuglæseren her :blush: bemærkede godt at du kørte Blovstrød - jeg oplevede heller ikke at ret mange overholdt draftingreglerne.. heller ikke det år, hvor jeg selv deltog. Er du iøvrigt ved at være klar til DM ? det er jo lige om snart ?!

11-05-08

ganske som planlagt - bortset fra at det ikke blev en tri, pga et mastersstævne i "kilden". Løb med samme principper som dagen før... stille og rolig cykeltur, men det var sådan behovet var.

12-05-08

Sted: Holsteinsgade, Østerbro

Træning: funktionel styrk+ cardio = flytte mettehelena's grej ned i en lastbil, feat brandmanden :smile:

Vi ses, I to!! Pas godt på jer selv deroppe i dobbelt-A !! Mine arme hilser forresten, og siger de er tilstede i nuet ! :tongue::laugh:

Ugeplan - uge 20 - hård uge :w00t:

Mandag: funktionel styrke + cardio :tongue:

Tirsdag: x-træning (incl. dobbeltspin)

Onsdag: træningsfri

Torsdag: løb + spin

Fredag: uklart, der bør stå træningsfri, men vi lader dagsformen bestemme :tongue:

Lørdag: løb

Søndag: supportopgaver, Cph Marathon - og til dem, jeg kender, der stiller op: GO GO GOOOOOO !!!!! :cheer: :cheer: :cheer:

Uge 19 var så første gang i umindelige tider, jeg har overholdt "rolig" uge i min 4-uges cyklus, hvad træning angår... og dammit jeg glæder mit til, at jeg kan fyre den aw nu.. Det er jo en grund til, at man skal holde sådanne uger engang imellem.... :innocent::blush: (fremhævet så jeg selv husker det!!)

- og så er pulsurets display er beklædt med røde hjerter, så dagens x-pas skal blive spændende :wink:

Edited by Vivsen
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share