Hold kæden stram !


Vivsen
 Share

Recommended Posts

Hej med dig :smile: og velkommen i min log !

Ja, smuglæseren her :blush: bemærkede godt at du kørte Blovstrød - jeg oplevede heller ikke at ret mange overholdt draftingreglerne.. heller ikke det år, hvor jeg selv deltog. Er du iøvrigt ved at være klar til DM ? det er jo lige om snart ?!

ja så småt. Cykel og svømme formen mangler stadig + første skift skal TRÆNES!!!! ellers er løbe formen der, hvor jeg i gå var til et tri stævne, løb jeg ca. 3:50 par km på de 4km (næsten den fart jeg håber at holde til DM :4thumbup:)

Edited by Triathleten
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja så småt. Cykel og svømme formen mangler stadig + første skift skal TRÆNES!!!! ellers er løbe formen der, hvor jeg i gå var til et tri stævne, løb jeg ca. 3:50 par km på de 4km (næsten den fart jeg håber at holde til DM :4thumbup:)

Heysan

Ja, de skift kan tage lidt tid at lære :-) Men det er altid godt at have lidt svagheder at træne !

Good luck d. 8. vil jeg ønske dig i din egen log :smile:

Rolig uge overholdt - jamen du fredsens, hihi....

Og har vist glemt at takke dig for det pragtfulde vejr vi har haft - det er vel dine "suns" der har virket, formoder jeg.

Ja, Gregers, rolig uge overholdt !!!! KLAPPER MIG SELV PÅ SKULDEREN!!!

jo, velbekomme - det lader jo til at virke... nogen gange :tongue:, så for cykelfolket ..... :sun::please::sun::hands:

Link to comment
Share on other sites

13-05-08

Sted: fit.dk - ABC

Træning: X-træning

1. løb - som sidste gang - 4x½ k pw og 4x1 k løb

:heartpump: max - 156

:heartpump: avg - 141

2. spinning øvet - med Thomas-Martin

:heartpump: max 167

:heartpump: avg 151

3. spinning elite - med Thomas-Martin

:heartpump: max 166

:heartpump: avg 154

Alle 3 pas foregik med klistermærkehjerter på pulsurets frontside, og det handlede om at træne i de pulszoner, der blev meldt ud på FYS-skalaen, ved at mærke efter på min krop. Det tager tilsyneladende noget tid, før jeg stopper med at glo på pulsur, for selvom jeg udmærket var klar over, at kigge efter, ville jeg ikke få noget ud af, så røg øjnene i urets retning en hel del gange på 1. spin og lidt færre gange på 2.

Åbenbart har jeg holdt hovedet mere højt end normalt til træning, eftersom jeg kunne køre 2 hårde spinningtimer i træk uden at gå død på nogen måde... og så endda med et rimeligt hårdt løbepas før de 2 timer.. Og (note to self!!): at holde hovedet højt = luft ned til hårdt prøvede allergi-lunger, muskler og resten af korpusset. Ydermere kan jeg prale af nok væskeindtag både før og under og efter træningen, samt et meget nøje og veltilrettelagt mad-indtag - ALT I ALT en super fed træningsdag, masser af glad sommermusik i spinningtimerne, masser af hurtigt tråd på elite-timen, masser af :hippy: i alle 3 træningspas - ja... :sun::w00t: OPTURSTRÆNING kan man vel kalde det. Usædvanligt gode ben (sandsynligvis takket være rolig uge :tongue: ), og kun lungerne satte sine begrænsninger enkelte gange (læs de sidste 3x3 min i ellite-timen)

Efter træning var der evaluering og "gætterier" på, hvad pulsen havde ligget på, og jeg kunne konstatere, da jeg pillede hjerterne af, at jeg ramte alle 6 værdier 100% :devil::w00t: Om det så var dér, jeg skulle ligge iht FYS-udmeldingerne, skal jeg lade instruktøren om at vurdere, da jeg ikke kan huske dem...... :tongue:

/ :sun:

pulsur.pdf

Edited by Vivsen
Link to comment
Share on other sites

Torsdag gik ikke som planlagt, al træning blev flyttet til andre dage, da der pludselig først søsteren kom på besøg fra Jylland, og siden gemalen fik endnu en runde mavekramper (3. gang på 4 uger) - og hver gang tager 3-4 dage...

Nå, men løbeturen blev så overstået her til morgen kl 5.30 i dejligt selskab og med en fabelagtig :sun: opgang over Øresund - blev simpelthen nødt til at tage et billede med den mobilos jeg havde slæbt med af samme årsag... Desværre har jeg ikke nogen kabler og kan derfor ikke få overført billede til pc-brug....

Samme opskrift som de foregående gange... :wink: jeg begynder at blive helt god til at nyde turen og acceptere at det er sådan det foregår lige pt. Jeg løber ikke med musik i øjeblikket.. af flere årsager :wink: Dels fordi jeg ikke vil konkurrere med musik i ørerne, og dels fordi jeg fortsat skal øve mig i at lytte til egen vejrtrækning. Og så er det svært at lukke sig "inde" når selskabet er godt :tongue:

Distance: 4x½ k PW+4x1 k løb

Hastighed: 6,2 min/k

:heartpump: max 150 *

:heartpump: avg 144

* synes ellers vejrtrækning lød som om jeg var i nærheden af max :tongue:

Fortsat god :sun: dag !

/Uno

Link to comment
Share on other sites

Hææy mizz :bigsmile:

hæhæhæ - jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne give dig nogen fifs - men jeg er sikker på at uanset hvad, så får du en god oplevelse på Bornholm, det er ærgeligt der er så langt - ellers var jeg klart kommet og heppet der ! jeg er ved at være helt ferm til det :tongue: og jeg skal jo øve mig !! men indtil da, kan jeg da heppe på distancen :cheer: :cheer: :cheer: og på forskud :cheer: :cheer: :cheer:

...ugen, der gak...

Stort set ingenting gik som planlagt mht træning efter torsdag i sidste uge... Men sådan er det nu engang :dry: Sygdom er ingenmand herre over.... og denne gang var det ikke mig selv, men min kære :wub: - og jeg valgte, at prioritere ham over mig selv :tongue:

Dog stillede jeg "til start" som supporter til Cph Marathon i søndags, og det var godtnok en kølig fornøjelse - rent vejrmæssigt :cold: Desværre måtte "min" ene atlet udgå ved 26 km :heartpump: - ærgelig, træls, kedelig nødvendighed, men en supersej beslutning !! :bowdown:

Igår blev min bedre halvdel så sendt til en "akut" og 2. blodprøve på Gentofte - og ingen vidste før "det var for sent", at han var blevet indlagt :blink: Blodprøven blev taget, og han fik resultatet, og blev sent i går sendt hjem på "orlov". Han skal møde til ultralydsscanning her til morgen, hvorefter vi får vished om hvad det er.. Foreløbig prognose siger noget med galdesten, ganske nøjagtigt, som jeg havde forudsagt for flere uger siden (med hjælp og støtte fra min afd. i Århus ... :heartpump: TAK!!)

Og så iøvrigt tak til supersilden og fucking søde og seje Signe for at være der for mig igår :heartpump:

Ugeplan - uge 21

Ligger lidt løst, men...

mandag: træningsfri

tirsdag: x-træning

onsdag: uvidst (der bør jo stå træningsfri...:wink:)

torsdag: løb + spin

fredag: spin

lørdag: træningsfri

søndag: x-træning outdoor (:hands::sun::please:)

Link to comment
Share on other sites

Igår blev min bedre halvdel så sendt til en "akut" og 2. blodprøve på Gentofte - og ingen vidste før "det var for sent", at han var blevet indlagt :blink: Blodprøven blev taget, og han fik resultatet, og blev sent i går sendt hjem på "orlov". Han skal møde til ultralydsscanning her til morgen, hvorefter vi får vished om hvad det er.. Foreløbig prognose siger noget med galdesten, ganske nøjagtigt, som jeg havde forudsagt for flere uger siden (med hjælp og støtte fra min afd. i Århus ... :heartpump: TAK!!)

Det var da en ubehagelig omgang :unhappy: Rigtig god bedring herfra - og krydsede fingre for i morgen..

Link to comment
Share on other sites

tirsdag: x-træning

:nonono: den gik ikke... :dry:

Ventede hele formiddagen på nyt, men der kom ingenting... scanningen fandt først sted efter stuegang 1030- så først lidt i kl 13 røg nyhederne ind.. at gemalen skulle overføres til Herlev, og at en operation var højst sandsynligt, eftersom man fandt en galdesten på 3½ cm, flere "små" samt en lidt betændt galdeblære.

Afhentning gik i fisk - og transporten kørte hjem til privatadressen, omend gemalen ikke var udskrevet... Nå, men det endte med at jeg måtte spurte hjem og hente bilen, gik tidligere fra job idag, kørte på Herlev, hvor der straks gik eftersøgning igang efter en seng :blink: ergo var det nok sandsynligt at der skulle opereres og meget snart... Men en læge kunne vi først vente omkring tidsrummet 22-00, hvorfor vi kørte i nærmeste Føtex for at shoppe bøger, tandbørste osv - og ilede tilbage, just in case. Netop arriveret på p-pladsen ringede sygeplejersken at der var fundet en anden læge, og vi skulle komme... Ny blodprøve og fortællen samme historie som til de 5 andre læger... hvorefter vi fik lov at køre hjem (og slippe for at sove i receptionen :blink: ) mod at chekke ind i morgen kl 8. Men nogen operation bliver det nok ikke... for det skal helst gøres (og jeg citerer!! jeg er ikke læge!) senest 4 dage efter seneste anfald...

Nu får vi se hvad ny læge siger i morgen tidligt... Operation eller ej... og hvis - hvornår så?

Pga mødetiden i morgen når jeg ikke KG's morgenspin.. men nu er træningsrytmen alligevel more or less smadret, og det har jo sine årsager :smile: Vi kommer stærkt tilbage :devil: og vi glæder os !!!

Rune, Arne og Gregers: tak for de gode ønsker - jeg skal hilse igen :bigsmile:

/Uno

Link to comment
Share on other sites

21-05-08

Efter en tidlig morgen på Herlev sygehus med "endelig" dom til gemalen, gik det i raskt trav til job - og jeg kan ikke håndtere at møde senere end "normalt" - så træls dag :dry:

Dommen lyder på de førnævnte galdesten og betændelse i galdevej, men nu også betændelse i bugspytkirtlen - og en MR-scan + 2x operation i nær fremtid...Betændelse i bugspyt er ikke særlig godt.. og derfor bliver der handlet nu, på trods af sygepleje strejke :dry:

Da manden trængte til luft og til at bevæge sig, drog han omkring middag til Sverige for at golfe med et par venner/kolleger- og det gav mig en eftermiddag & aften med hårdt tiltrængt LUFT, frihed og ikke tænken 200% på sygdom...

Dagens træning, da loggen jo skal handle om det....

løb/pw til svømmehallen: 3 k

900 m svøm i blandet tempo :innocent::blush:

løb hjem fra svøm: 3 k (gik dejligt hurtigt da det går ned ad bakke hele vejen !! :tongue: )

Der er nu osse håb om at der kan klemmes en spin eller 2 ind i morgen eftermiddag, så tigge tigge og bede på grædende knæ om mulighed for at køre mig i hegnet med basso, dragons, svensker- og sandstødintervaller m.m. Men i hvertfald står den på let alternativt løbeprogram i morgen kl meget tidligt....

Link to comment
Share on other sites

Ugeplan - uge 21

Ligger lidt løst, men...

torsdag: løb + spin

Hmm well, det var vist godt jeg fik indledning med i den ugeplan... :nonono:

torsdag: x-træning light :dry:

(edit: gang til svøm/svøm/løB)

Har vist sjældent haft så tunge arme .... og følte at 20 meter var så!! fantastisk lange... :blink:

fredag: spin

:devil: endelig var der noget der lykkedes i ugeplanen :tongue:

Sted: outdoor kl 5.40

Træning: løb

:heartpump: max 151

:heartpump: avg 148 :blink:

Same som sidst - 4x ½ k powerwalk + 4x1 k løb

Sted: fit.dk royal

Træning: spin elite 90 min m/KG feat Gregers, Arne og Maj :bigsmile:

:heartpump: max 176 :devil:

:heartpump: avg: 15o

ALDRIG never ever er jeg gået så død og flad på en spintime, men da "opvarmningen" forud for enkeltstarten i sidste serie var overstået var der absolut ikke mere at give af... Forud var gået "en ikke en af kg's hårdeste timer" :blink: - nej tak da!! de behøver jo ikke være superhårde alle dine timer, Greisen..... :blink: men så vil jeg seriøst gerne snart opleve en "let" time.... findes det i din ordbog ????

:tongue:

Life's what you make it, og der er jo kun os selv til at sætte belastning på spincyklen, så..Det er næsten 1½ måned siden jeg sidst kørte hos Grumme Greisen, og det var pardon my french fandme dejligt at være tilbage :bigsmile: ... den mand kan altså noget på en spincykel... Mange af mine ønsker fra forleden gik i opfyldelse (tak!!) - og sikrede mig nogen runder spinners high og en :hippy: igennem de første 60 min der skabte vandkaos i mine øjne... og nej, det var ikke sved det hele.....

SOOOO good to be back!! og såååååå godt at få .. afreageret fra et par ugers spekulation, frustration og meget andet...Det gode er, at gemalens operation er in the tube - at han er i mega gode hænder hos landets førende indenfor området på Herlev- og det "dårlige" er så at vi risikerer at den ene eller den anden - eller begge operationer - kolliderer med vores sommerferie.......men så må det være sådan !! Mine egne planer "sejler" indtil videre i uvisheden, men føler jeg mig klar, så stiller jeg op i det planlagte - og hvis ikke, så må det vente, det lykkes mig nok et eller andet år at nå det... :tongue:

Og så et officielt UNDSKYLD til Arne for at spørge om dogmecykling (se konditråd) kunne flyttes til en anden dag end på mandag, da det selvfølgelig er den eneste dag i de næste mange uger !! hvor jeg ikke kan, pga Yazoo koncert WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...

:tongue:

anywho - i morgen er der atter en dag - selvom jeg ikke lige kan overskue det i disse minutter.....

/ :sun:

Edited by Vivsen
Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger
SOOOO good to be back!! og såååååå godt at få .. afreageret fra et par ugers spekulation, frustration og meget andet...Det gode er, at gemalens operation er in the tube - at han er i mega gode hænder hos landets førende indenfor området på Herlev- og det "dårlige" er så at vi risikerer at den ene eller den anden - eller begge operationer - kolliderer med vores sommerferie.......men så må det være sådan !! Mine egne planer "sejler" indtil videre i uvisheden, men føler jeg mig klar, så stiller jeg op i det planlagte - og hvis ikke, så må det vente, det lykkes mig nok et eller andet år at nå det... :tongue::sun:

:hippy:

Søde f.s.k Jeg er sikker på, at du når og gør ALT, hvad du overhovedet vil for det har vi jo set hidtil. Dejligt at læse at det var "Good to be back !!!!!" og ønsker dig først og fremmest MASSER af træningsglæde, flow og good luck med, whatever du nu vælger at gøre. Plus masser af god bedring til gemalen også her !!!

Århus krammas fra duo

Link to comment
Share on other sites

:hippy:

Søde f.s.k Jeg er sikker på, at du når og gør ALT, hvad du overhovedet vil for det har vi jo set hidtil. Dejligt at læse at det var "Good to be back !!!!!" og ønsker dig først og fremmest MASSER af træningsglæde, flow og good luck med, whatever du nu vælger at gøre. Plus masser af god bedring til gemalen også her !!!

Århus krammas fra duo

:heartpump: duo :bigsmile:

Jep - jeg når, hvad der er muligt !! - helt som du har lært mig :heartpump:

....men den dag i juni, som du tænkte højt om tidligere idag kunne være ALT FOR FEDT !!!!! :blush:

Tak for de supergode ønsker, der blev brugt lidt af det i eftermiddag... i hvertfald "the fucking strong thoughts" !!!

Søndag.. en dag i maj .. fik fyret lidt småtræning af - i 2 blokke .... :blink:

3 k løb (ekstrem høj puls 169/155)

1 k svøm (155/130)

3 k løb (150/144)

24 k racer -tempo i rigtigt godt selskab :smile: - ny maxpuls som jeg dog ikke tager ad notem :smile: (183/168)

et par timers pause ( :dry:) beholdt for sjov skyld pulsmåler på (122/110)

1 spintime øvet med KG feat min bedre halvdel :wub: som fik Bakerman og alt muligt andet - helt som drømt om :smile: (164/150)

Ergo - forhøjet puls :dry: (dårlig vejrtrækning ?) tror jeg lige tager en periode med dobbelt lila-rondel indtag dagligt... og ser om det har nogen påvirkning Har hostet over 1 måned nu og har som supersilden kan læse gennem mine skriftligt handlinger dårligt vejr.. så nu må jeg sætte ind og se - ellers må jeg rundt lægen, familien kommer der alligevel temmeligt frekvent i øjeblikket :dry:

Og så stiller vi om til godnatsangen :tongue:

Link to comment
Share on other sites

27-05-08

Sted: somewhere in Denmark

Træning: spinning øvet m/Thomas-Martin

:heartpump: max 166

:heartpump: avg 147

Blev forinden bedt om at tømme hjernen og fokusere på MIN træning - som havde special guest i form af :wub: som også sled sig igennem Signe's time forinden.. men opsangen hjalp meget lidt :dry:

Chekkede ind 1708 og skulle klæde om i "hoben" - og samtidig fylde 4 vanddunke (hårdt tiltrængt efter en hektisk arbejdsdag der levnede meget lidt tid til mig selv) - spise banan (nåede jeg ikke ) - og være i spinlokalet kl 1715 :blink: Drak på 60 min 4x0,75 vand :blink: og inhalerede efter jeg kom hjem aftensmaden på 2 minutter :blink:

En forbasket hård time, tror sq den unge mand :tongue: skulle afreagere over et eller andet/anden .. udover mig ! fy fan en beskidt vejrtrækning :blink: og fy dælen der blev råbt fra 3. række til højre :devil: Og som om det ikke var nok at der blev jaget med mig på job - og i spinningtimen, så blev der sq også efter!!! :devil:

En gengivelse af timen, skal jeg ikke kaste mig igang med - opvarmningen varede 8 minutter... :tongue:

ALTSÅ!!!!

Og Signetøsen - resten er between you and me !!!

Plan for denne uge

mandag: koncert :4thumbup: i Falkoner Centret :superman:

tirsdag: løb + spin

onsdag: messe Stockholm

torsdag: messe Stockholm

Fredag: x-træning + natspin

lørdag: træningsfri :dry:

søndag: løb + racer

Stadig med visse forbehold....

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share