Hold kæden stram !


Vivsen
 Share

Recommended Posts

TF -> (tillykke med at dit "nick" langt om længe blev ændret) :cheer: - nu mangler vi bare, du får gang i din log !!!!! kan være det hjælper nu når i skal til diætist :smile: , jeg lover at svinge :4whip: over jer to :tongue:

:banana3:

ps og tak :wink:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hey missD :laugh::laugh:

Men jeg kan vist passende svinge :4whip: over migselv..... :innocent: men jeg slog op på side 4 og side 121 i Den store Undskyldningshåndbog og fandt nogen rigtigt gode undskyldninger mht mandag og tirsdag....

Træning 03-10-05

:blush:

- årsagen: gemalen havde fødselsdag... indtog middag på den lokale thairestaurant......( :4mewantfood: + :beerchug: )

Træning 04-10-05

:blush::blush:

- årsagen: fik ENDELIG! lov at smage verdens bedste carbonara :innocent: og det var vist nok ikke light udgaven.... :cooldance:

....... og HVAD SÅ!!!!? man skal jo også leve !!!!!

Men, nu har der vist været lidt rigeligt med :4mewantfood: :4mewantfood: og bægerklang så... Vivs: :4whip: - den er til dig! :mad:

Link to comment
Share on other sites

Træning 02-10-05

5 k løb (udendørs) nord om Skovshoved havn og retur - 35 mins maxpuls 170, snt 151

10 k cykling mod næste havn (færre lyskryds) - 25 mins..... 177 max, snit 157

2+2 k cykling til den lokale s-station - glemte at tænde legetøjet mht puls (og ja, jeg burde ha' løbet, men jeg gad ikk )

........men under hele seancen blev der brændt 371 kcal af squtte meget man får ud af sådan en indsats........ Godt man ikke skal bruge det til decideret vægttab

Det var da en ganske udmærket start (du ville da sagtens kunne være med i mosen med det tempo - bliver du ved med at træne løber du måsske fra os en dag). :mad: Du får da også gået til den i spinning ud fra pulsen at dømme.

Tænkte lige på at 371 kcal for en time også viser rigtigt. :confused: At dømme ud fra pulsen må de ca. 210 kcal komme fra løbet (puls-snittet er højere ved cyklingen). Efter standardformlen for løb (km*vægt) burde du så veje 42 kg (210/5km), men du er jo også blevet en slank kvinde, så det skal nok være rigtigt. :innocent: Det er i en lidt anden målstok min vægt skal opgøres i, så jeg er slet ikke vant til at regne med så små tal, men heldigvis er min ikke længere 3-cifret.

Håber halseren mv. har det bedre og at du får gennemført den planlagte træning de kommende dage.

Link to comment
Share on other sites

Hey Jan

Jeg kan godt forstå du stiller spørgsmålstegn ved mine "pulsinformationer" - jeg stoler heller ikke på dem !!!

Jeg er stadig igang med at finde ud af /lære legetøjet at kende.. Derfor er de målinger der kommer her - indtil videre - kun ligegyldig information ....

Mht vægt...nej, 42 kg er ikke min vægt, og vil ALDRIG blive det - jeg ligger "stabilt" på min opnåede vægt i forb. med vægttabet, og bliver nok ikke ændret markant fremover, men det er også ok, bare jeg kan holde mig der..... og forresten, 3-cifrede tal på min vægt kommer der ALDRIG mere... det har jeg lovet mig selv.. 3-cifret vægt burde forbydes ved lov :tongue:

Mht moseløb, så skal du ikke afskrive mig endnu, jeg tager stadigvæk tilløb :dry:

Træning 05-10-05

kanonondt i hovedet... Så det blev til en gåtur på den sædvanlige løbestrækning (dvs. 4 km) i håb om at det hjalp.... (det gjorde det så ikke.....)

/Vivs

Link to comment
Share on other sites

Mht vægt...nej, 42 kg er ikke min vægt, og vil ALDRIG blive det - jeg ligger "stabilt" på min opnåede vægt i forb. med vægttabet, og bliver nok ikke ændret markant fremover, men det er også ok, bare jeg kan holde mig der..... og forresten, 3-cifrede tal på min vægt kommer der ALDRIG mere... det har jeg lovet mig selv.. 3-cifret vægt burde forbydes ved lov

Mht moseløb, så skal du ikke afskrive mig endnu, jeg tager stadigvæk tilløb

Så håber jeg ikke jeg fremover bliver lovbryder (den ligger lidt tæt på de 100). Jeg har desværre meget lang vej til en nogenlunde tilfredsstillende vægt.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Hvor bliver du af??? :huh2: Da vi næsten er startet samtidig (igen igen...) håber jeg vi kan holde hinanden fast i loggen. :poking:

Du får vel cyklet og løbet???

Hey Jan

ja, du kan tro jeg får cyklet, løbet, spinnet og styrketrænet :cooldance:

...jeg har bare midlertigt sat opdateringer her på kanalen på standby, indtil jeg finder ud af om jeg kan/vil bruge en mol-log til noget fornuftigt...og indtil vreden har fortaget sig....(og det ønsker jeg ikke at komme yderligere ind på!)

Nu jeg er her, kan jeg da sige, at

uge 40 (efter piskning af mig selv) endte med 3 spinningtimer, en løbetur på 5k og en cykeltur ud og heppe på nogen til e-løb,

uge 41 endte op i 2x spin, 2x løb og en masse gåture,

uge 42 blev det til PR på løbebånd, 8,1 km plus noget benstyrketræning i mandags, som har sat sig til DOOOOOOMS i stort set hele nedre region :innocent: og så blir ugen ikke yderligere træningspræget (udover evt. gåture), da turen senere idag går til Weinstrasse i Pfalz i Tyskland... og jeg returnerer ikke før næste uge.

Derefter tager jeg stilling til hvad jeg vil - men fokus er flyttet betydeligt, da det ikke længere er duathlon, der er fokus, men skiløb i Østrig, blir nødt til at have mullerne og konditionen i orden inden uge 5 :devil::4whip: Når skituren er overstået, flyttes fokus igen tilbage til duathlon.

/Vivs

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hey Vivs :w00t:

Ja, så var jeg lige i nærheden! Spændende at læse om dine duathlon-mål RÆÆÆSPÆÆÆÆKTTT!

Jeg kan ikke engang løbe 2 minutter uden jeg får viklet mine lange ben ind i hinanden :dry: . Tilgengæld skal jeg altid høre om hvor let andre har ved det, og jeg skal jo bare igang å så'rn :tongue:

Nå, holder øje med dig :bigsmile:

Kærligste hilsner

Sally

Link to comment
Share on other sites

Well..

LTS -> det har osse holdt hårdt at komme hertil.. især efter min korsbåndsrekonstruktion... det går hurtigt "ned ad bakke" mht kondition/evner etc. - men det ta'r dælendulme lang tid at komme tilbage i samme "gamle form".. men det hjælper da.......

Spock -> :biggrin: bar' in Ordnung :tongue: vi tales ved.. hva' me' ehhhhh :bike: :poking: - :tongue: du ka' roligt tage udfordringen op :laugh::laugh::laugh:

Nå..

Turen til Weinstrasse gik supergodt, jeg fik afsluttet et kapitel efter 3 år...finally!! For dem, der ikke ved det... jeg har boet 1 år i området og har STORTUDET hver 2. søndag på Mannheim Hbf når jeg har vinket farvel til min bedre halvdel, når han sku' retur til Kbh.. Det blev ikke bedre af, at den tur, der skulle have været "afslutningen" for mit ophold .. påsken 2002 blev afbrudt af at han måtte ile hjem på businessclass i flyveren for at sige farvel til sin far - mens jeg sad i toget hele vejen fra Mannheim til Kbh H og havde det mget dårligt (men een positiv ting kom der da ud af det... jeg tog mig sammen og fik smidt 40 kg+ fedt... :wink: ) Så jeg ville ikke have undværet det, men der var alligevel "et uafsluttet kapitel" som måtte behandles ..... og det blev det.. Det blev fejret med "afskedsdrink" i Frankfurt kaos-lufthavn forrige mandag...

Sidste uge var jeg lidt lad mht træning - 2x morgen blev det til .. (udover en masse gåture i Tyskland...) - og en del stress på jobbet.... denne uge skulle så være mit come-back.... MEN !!!!!!!!!!.... HUR kører som det passer (må til at prøve DSB!!!!), ligeså gør billister når det regner (plus at der er dobbelt så mange) - så jeg chekkede ind 2 mins for sent i templet til dagens planlagte spin-time, og måtte gå med uforrettet sag... nrå man kun har spin-udstyr med!!! :mad: )

Så dagens træning:

4 k i pisøs-regnvejr til min havn og retur i bælgravende mørke.. (derfor skidt hastighed!!! :mad: ) efterfulgt af "skitræningsting" i hjemmet på vippebræt og swissball og elastikker..

I morgen kl 6 chekker jeg ind i city 1 eller 2.. Templet blir kun når der står hammer-spin på programmer.... er gået død i motivationen mht træning og trænger vist til luftforandring... så er det jo godt at fit-dk har adskillige steder i staden efterhånden...... Men undersøger fra nu alternative centre... incl tri-klubben hvor jeg stadig er på vent!

Resten af ugen står den på høvl... med 1 træningsfri dag undervejs.........max 5x træning pr uge :devil:

God aften til alle

Vivs

Link to comment
Share on other sites

Hey....Vivs is back! :w00t::w00t::w00t:

God beslutning :wink: . Jeg håber at du bliver ved med at synes at det er den rigtige beslutning. Du har i hvert fald været savnet herinde :smile: .

Panda :cheer:

ps: Træning klokken 6 om morgenen i november måned! :1356: :1356: :sleepy: :1356: :1356:

Link to comment
Share on other sites

Træning 02-11-05

Opvarmning:

-Løbebånd: 3,3 k, speed 8½ (undtaget 3x100 m speed 6½ ved hver hele km) (puls under løb 171, ved gå-delen 155)

Styrk:

-legpress: 3x12 á 100 kg ( :4slap: ...svært at tælle til 8.... :wink: )

-lat machine: 3x8 á 25 kg

-glute: 3x8 á 25 kg

-leg curl: 1x1 á 20 kg - så fik jeg ondt i hø knæ.... :wink:

Afbrænding:

-Kondicykel, manuel level 12, 100-120 rpms, 10 k - puls 161-165 (det højeste ved 120 rpms)

-Løbebånd: 2 k straight (uden pauser) speed 8,1 - puls 181 :blink:

Nedvarmning:

squats 10 smalle + 10 brede med 2 bodybars på nakken

mave + ryg på swissball

Udstræk

/Vivs

Link to comment
Share on other sites

Hey....Vivs is back! :w00t::w00t::w00t:

God beslutning :wink: . Jeg håber at du bliver ved med at synes at det er den rigtige beslutning. Du har i hvert fald været savnet herinde :smile: .

Panda :cheer:

ps: Træning klokken 6 om morgenen i november måned! :1356: :1356: :sleepy: :1356: :1356:

hey Panda :bigsmile:

Rart at se at du også stadig er aktiv her - selvom der ikke ser ud til at være meget tid og overskud til træning i din ende :tongue::tongue:

Beslutningen er ikke endelig truffet, men nu kører jeg et forsøg et par uger og ser, om det hjælper mig ud af røret til træning... (ergo som motivationsfaktor)

mht dit ps... :wink: det er dælme osse svært, skal jeg hilse og sige.....

/Vivs

Link to comment
Share on other sites

Meget a propos sidste sending PMs.........

Damn, din bedre halvdel er habil med en bowlingkugle :devil:

Hey,nå jeg kan se, du ikke holdt ud til den bitre ende i går :tongue: men ok, de hardcore drenge skal man også øve sig med.... :wink:

Øhhhhhhhhhhhh....Tror ikke helt jeg er med på din pm-ting ? :laugh:

God dag til alle :bigsmile: ..time for breakfast...

/Vivs

Link to comment
Share on other sites

Træning 04-11-05

Opvarming:

Crosstrainer :blink: 12 mins, level 10, puls max 155 (fik bekræftet at jeg er træææææææææt af Crossen...)

Styrk:

Leg Press: 1x8 á 100 kg + 2x8 á 110 kg

Glute: 3x8 á 25 kg :dry: (den nev!!)

Cardio:

Løbebånd: 5 k - speed 8½, 2 "gåpauser" - puls max 181 :blink:

Kondicykel: 10 k - level 10 - puls max 161 :dry:

Derudover

Swissball - balleøvelser + mave + ryg

Squats - 10 brede og 10 smalle

walking lunges :w00t: (folk tror jeg er åndssvag... :laugh: )

Der vil som vanligt ikke blive logført de daglige øvelser pga knæ og skiløb (dvs. hjemme-bold/vippebrætsøvelser + daglig 3k gåtur i frokosten)

Er ikke sikker på at jeg når 5x i denne uge, men who cares.... :cooldance:

/Vivs

ps kan nu fastslå at mine overvejelser om at skifte til det "andet" center jeg havde i tankerne kan jeg ligeså godt glemme...... nu er vi snart "en stor familie" :cooldance:

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger
Hey....Vivs is back! :w00t::w00t::w00t:

Indeed :cooldance: Eller nu bliver træningen i hvert fald igen log ført, så vi kan holde øje med udskejelserne :1356:

Keep it up :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Godt at du statig hænger ved loggen og får trænet. M.h.t. ski contra duatlon i træningen, hvornår er det lige de store skiudfoldelser skal finde sted.

M.h.t. til crossen - hvorfor ikke bare tage opvarmningen på løbebåndet eller kondicyklen.

Link to comment
Share on other sites

Indeed :cooldance: Eller nu bliver træningen i hvert fald igen log ført, så vi kan holde øje med udskejelserne :1356:

Keep it up :hippy:

ahhehmm tri-trold .......................... :poking: :poking: :poking: :poking:

Godt at du statig hænger ved loggen og får trænet. M.h.t. ski contra duatlon i træningen, hvornår er det lige de store skiudfoldelser skal finde sted.

M.h.t. til crossen - hvorfor ikke bare tage opvarmningen på løbebåndet eller kondicyklen.

Hey Jan

Ja, ski er uge 5 næste år (27 jan) - og jeg bruger elementerne fra du-træningen til skiforberedelse, da jeg jo osse skal have en form for kondition når jeg skal bevæge mig 8t dagligt... :w00t: Om 2 uger begynder jeg på skitræning på hold i centret, om ikke andet for lige at se hvad det er for noget.....

har her til morgen indført en ny... sidde op af swissball op ad en væg (altså i siddende stilling med en luftstol under mig) - den skal også gøres dagligt fra nu... :wink: målet er at blive "siddende" i 10 min inden juleaften...

Mht crossen var det et forsøg... jeg gik død i nr. 7 (står i slankeafd i fit.dk, hvor jeg har brændt ca. 600 kcal af 4x om ugen i 2 år....regn selv...) og siden nr. 42 - men for at få adspredelse i træningen, blev jeg nødt til at prøve den cross igen, prøvede nr. 43, måske var det derfor :laugh::laugh::tongue: ...nuvel den får lidt længere pause :smile:

Nye mål er under udarbejdelse, men mere om det senere :tongue:

Rigtig god lørdag :cooldance:

/Vivs

Link to comment
Share on other sites

Træning 08-11-05

:hippy: :heartpump:

Spin 1 v/Michael Hammer i templet :4thumbup: :4thumbup:

Min maxpuls har jeg tidligere målt til både 188, 189 og 191.. med samme resultat (jernsmag i munden - velbekomme til dem der spiser lige nu) samt .... MZ hvor er den smiley !?????? :poking::wink:

I løbet af de 5 mins opvarmning før timen startede og de 60 min timen varede (= 65 mins!!! :tongue: ) nåede jeg 189 i puls hele 3 gange :devil: og deraf følgende .... jernsmag i munden :newtongue: Iflg det legetøj, jeg vist endelig ???? har fået indstillet så jeg kan finde ud af det grundlæggende, blev der brændt 810 kcal af - og efterfølgende løbetur (10 min) nåede jeg op på 191 i maxpuls og 892 kcal ialt...

:devil::devil:

Men så! var der også udsolgt og en mega afterburner i laaaang tid efter..

Kosten blev talt igår (stikprøvekontrol) - 1561 kcal - så det er OGSÅ ok...

Gode nyheder fra Goldie på sms senere :4thumbup: :4thumbup: gjorde det hele perfekt :bigsmile: (ses på søndag, din smuglæser :tongue: )

/Vivs

Link to comment
Share on other sites

Træning 09-11-05

Sted: templet

Opvarmning:

- 2k på løbebånd, speed 8½, level ½, puls 156 :gal:

Styrk:

- Legpress: 1x8 á 100 kg + 3x8 á 110 kg :devil:

- Lat machine: 3x8 á 25 kg

- Glute: 3x8 á 25 kg :raisebrow:

- Vertical Trac: 3x8 á 35 kg :devil:

- Chestpress: 3x8 á 20 kg :please:

- Biceps i tårn: 3x8 á 10 kg :laugh:

- Triceps i tårn: 3x8 á 10 kg :innocent:

Cardio:

- Kondicykel: (ja, de ka' sq la' vær' at spille alle favoritterne i radioen :laugh: )... level 8, 10 km, 120 rpms, puls 165 damm, den fik som til spinning igår... :innocent::blush:

Mave/ryg + walking lunges med håndvægte + nødvendig udstræk :w00t:

ialt blev der her brændt 502 :dry: kcal af, varighed 61 mins

/Vivs

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger
:devil::devil: Men så! var der også udsolgt og en mega afterburner i laaaang tid efter..

:w00t::cooldance: :4thumbup: Super træning - og god læsning for gammel Hammer fan

U Rock :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share