Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

- jeg havde behov for en morfar men fik også lov at bøde for den :unhappy:

Skulle jeg ud i modvind og hjem i medvind, skulle jeg ad strandvejen sydpå. Det er bare så kedeligt.

I stedet plottede jeg en flækkes bynavn ind i Garminen og kørte efter den. Den fandt ikke de små hyggelige veje men alligevel en fantastisk ide når man "bare" skal ud. Trods en pæn medvind, kunne jeg ikke snige mg op på meget mere 33 men jeg var også voldtræt. Respekt til dem der kan arbejde om natten og som fungerer - jeg gør altså ikke.

Midt i det hele endte jeg i et vateranbil-træf. Pisse hyggeligt med skindhuer, motorbriller og flagrende halstørklæder. Mange vinkede og når jeg (naturligvis) vinkede tilbage, truttede de i deres hæse horn.

Jeg skulle også hjem og her gik det galt. Først undrede jeg mig over at GPSen ville have mig hjem via Helsingør - stor stor omvej. Værre var at jeg ikke kunne få den på andre tanker end motortrafikvejen til Hillerød og det må man jo ikke. Jeg tog det lidt som en oplevelse men syvende gang jeg passerede Pibe Mølle, var det nu alligevel lidt trivielt at køre i ring. Værre var det at jeg kun havde to dunke med som nu var tomme. Og intet energipulver i, intet spiseligt i trøjelommerne og ingen penge - jeg var jo i GPSens sikre favn :dry: og maven rumlede helt vildt.

På Helsingevej, op gennem skoven (så meget op går det altså heller ikke), gik jeg selvfølgelig kold og havde 20-25 km hjem i piv modvind. Med 10-12km tilbage kunne jeg hapse et par æbler i vejkanten - de var ikke specielt modne men at de var sure slukkede tørsten så det var faktisk ret rart.

Som straf for middagsluren, nåede jeg ikke hjem før det blev regnvejr.

Så det var sq lidt kikset. Som übernitte blev jeg endda overhalet af en MTB få km. før jeg var hjemme; lige det kunne jeg altså godt have undværet!

De 87,2km blev kørt med 26,9 på klokken.

Det var meningen at jeg skulle styrketræne i morgen men jeg tager (igen) en hviledag. Jeg er totalt flad - både fysisk og mht. søvn.

Men jeg har husket at strække bagkæden også i dag :innocent:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

11½ time - så kunne jeg ikke sove mere :innocent:

Undervejs lærte jeg dog en lektie: drik vand efter træning :poking:

Efter ca. 3 timers søvn blev jeg ramt at et ret voldsomt krampeanfald i venstre lår. Jeg væltede ud af sengen og sad på hug i lidt over to numre på radioen og hver gang prøvede at rejse mig blussede krampen voldsomt op igen.

Da den endelig slap, gik jeg i køkkenet og fik opløst en "salttablet" af dem til drikkedunken i ½ liter vand og bundede skidtet. Gik i seng og fik selvfølgelig igen krampe da jeg prøvede at svinge benet op i sengen :crazy:

Jeg vågnede igen efter en times tid efter og var totalt tør i halsen - væltede i køkkenet og drak nu en hel liter vand.

Nu kunne man så forstille sig at jeg så skulle op og pi..., men nej.

Da jeg vågnede i morges, kunne jeg lige levere nogle dråber meget mørkegult noget. Jeg har godt nok været dehydreret :nonono:

Dagens tidsspilde: jeg har lige brugt 3 gode timer på at tage ind på arbejde til et info-arrangement om det nye signalsystem vi "snart" skal have. Det var bare slet ikke noget nyt og faktisk slet ikke noget konkret. Men jeg fik spist 4 lakridser og 5 chokolade-linser :w00t:

Jeg har også passet mit udstræk for bagkæden og har lavet et par kortvarige planker - har endda forsøgt mig med en sideplanke uden problemer :cool:

Lige nu har jeg vildt lyst til at fyre den af til spinning:

Det kunne være jeg snart skulle tage sammen og strikke noget Tacx-musik sammen; det blev jo ikke til noget sidste år :nonono:

Jeg aner ikke hvad jeg skal vælge i morgen:

- spinning - oplagt som jeg har det lige nu, hehe....

- styrketræningen som skulle have været i dag

- en HCM-tur i morgen "morgen" mens solen skinner

- sidste afdeling af Sommercup i kulde, blæst og regn og uden en snebolds chance i Helvede for at hænge med hele vejen. Men så har jeg udvist god vilje og får forhåbentlig lov at køre med næste år, trods en del fravær i år. Hvis jeg gider den slags mere, men det er altid godt at holde sine døre på klem :wink:

Link to comment
Share on other sites

Min samvittighed bød mig at køre Sommercup men jeg var ellers vågnet af mig selv blevet vækket af diverse entreprenørmaskiner tids nok til at køre en solskinstur med HCMs pensionisthold.

Det gik faktisk som jeg havde regnet med. Efter to omgange røg jeg af - eller rettere: jeg nåede akkurat at stoppe INDEN jeg blev smidt af, da manden foran mig trak sig ud og jeg mistede lige gejsten længe nok til at feltet fik et hul jeg ikke kunne overskue at lukke. Da havde jeg lige stegt i hektisk sidevindskørsel uden at ligge på hjul.

Den første omgang var ret nem; tempoet var ikke så vildt at folk var paniske for at ligge i læsiden. Men på anden omgang havde jeg ikke evnerne til at møffe mig i læ og lå stort set konstant og blafrede i yderst i sidevinden eller allerbagerst med de huller der så hele tiden skal lukkes. Og det gik slet ikke.

Men det er OK. Var jeg blevet hægtet af på den første omgang var jeg blevet ked, at holde 2-3 omgange var målsætningen og alt derover bonus. Jeg var nu alligevel jubeloptimistisk nok til at have taget skiftetøj m.m. med til den efterfølgende spisning men det blev der jo ikke noget af :unhappy:

27,8km - 57 minutter (= opvarmning og 2 omgange).

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

De der mega-styrketræningspas er sjove nok på en fridag. Men efter arbejde må det godt være lidt mere overkommeligt så jeg arbejder på at klippe ned i øvelserne. Det gik vist ikke så godt :blush:

Crosstrainer: trin 12

5 minutter

Romaskine: fane 4

5 minutter

Squat:

10x20

10x20

3x70

3x70

3x70

3x70

3x70

3x70

3x70

3x70

Benpres:

8x200 = fullstack, måtte lige samle mig efter 2 reps da jeg fik trukket vejret forkert så hvide og sorte pletter fløjtede rundt

8x200

Tåhævningsmaskine:

15x60

15x60

15x60

15x60

15x60

supersættet med

Kropshævninger med spadegreb:

8xBW+14

8xBW+14 , det holdt hårdt at holde dem alle superstrickte men det gik lige

Lårcurl, siddende:

10x60

10x60

Lårcurl, liggende:

15x40

15x40

15x40

Skrå bænkpres, DB:

10x18

10x24

12x24

Frontsquat-udløft:

ca. 30 sek @ 60kg

ca. 30 sek @ 60kg

Dødløft:

3x60

3x90

3x90

3x90

3x90

3x90

3x90

3x90

3x90

Lateralmaskine:

15x17½

15x17½

15x17½

Mave på lille swiss ball:

16

16

16

Crosstrainer: trin 10

5 min

Udstræk bagkæde

Mavemaskine:

20x35

20x35

- rækkefølgen til sidst lidt sær men efter hvor der var plads.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

NU skal jeg have morgenkaffe :sneaky2:

Jeg var meget søvnig da jeg kom fra træning i går aftes og orkede ikke at begynde med tøjvask osv.

Derfor ringede vækkeuret ekstra tidligt, så der var tid til det. Det tog nu ikke så lang tid som jeg havde sat af, så lagde mig på sengen for at powernappe lidt. Stod op som planlagt men syntes jeg havde travt. Nu sidder jeg på arbejde og skal ikke møde før om lidt (sluprer af kaffen).

Nå men gårsdagen første pas var en bette cykeltur med CCHillerøds hold 3. Når vejret er skidt, kører de ikke så langt så det blev vist ikke til mere end 45-50km.

Menuen stod på 5-6 skilte/sidevejsspurter og ellers hyggekørsel for resten. Jeg må konstatere at jeg mentalt har noget at arbejde med - ingen tvivl om jeg jeg på dette hold er den hurtigste men ligger alligevel og tør ikke åbne for posen.

Svømningen var OK. For at fortsætte spasen fra en af de andre tråde (hvis var det nu?) kan jeg skrive at jeg det meste af tiden svømmende med en pool boy mellem mellem benene :tongue:

Efter fyraften venter en gang styrketræning - som jeg har det nu, drosler jeg lidt ned i volumen. Jeg tror at squat og dødløft på samme dag er en bister menu.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Den begrænsede volumen gav helt sig selv - der er gået totalt koks i ferie, afspadsering og hvad DSB ellers kan finde på af kalde frihed for. Jeg både afholder det og har fået for 20K udbetalt; sjovt nok vil de alligevel ikke begge dele :nonono:

Og de havde også glemt at de har sendt på på kursus i næste uge. Det tog derfor lang tid at komme hjem og har lige brugt 25 minutter i telefonen i forsøg på at redde trådene ud. Lidt ærgeligt, for da jeg kom hjem fra styrketræning var vejret helt fantastisk og havde lyst til at cykle en lille tur - nu er jeg bare småtræt :laugh:

Nå men træningen var temmelig kompakt men med NoX i kroppen, så sprintede jeg rundt mellem øvelserne - de andre i FW Hillerød har stadig ikke helt vænnet sig til mit lidt aparte træningsoutfit men nu gloede de godt nok voldsomt.

Crosstrainer:

5 minutter

Romaskine:

5 minutter

Tåhævningsmaskine:

12x70

12x70

12x70

12x70

12x70

Squat:

10x20

3x60

3x75

3x75

3x75

3x75

3x75

3x75

3x75

3x75

supersættet med

Frontsquat-udløft:

ca. 30 sek @ 20

ca. 30 sek @ 60

ca. 30 sek @ 60

og

Kropshævninger, neutralt greb:

6

6 x BW+20 , der skulle godt nok råbes igennem for at få hagen over, på den sidste :blush:

Skrå bænkpres, DB:

20x9

12x24

12x24

Dødløft:

3x60

3x90

3x90

3x90

3x90

3x90

3x90

3x90

3x90

supersættet med

Lateralmaskine:

12x25

12x25

Mave på lille swiss ball:

18

18

18

supersættet med

Lårcurl, liggende:

15x35

15x45

15x45

4 minutter til at flå tøjet af,komme i bad og få noget andet på - nåede det næsten :blush:

Udstræk af bagkæde hjemme

Jeg tager en tiltrængt hviledag i morgen og tager en HCM-cykeltur søndag morgen hvis der bliver et langsomt hold og ellers må jeg jo køre selv.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Der var skam et fint hold til mig :smile:

Vejrudsigten var lidt våd og inden vi lettede trak der nogle MEGET mørke skyer sammen. Hold 1 kyllingede ud og valgte at køre bakkeintervaller i nærområdet så de ikke havde langt hjem - nok kører de hurtigt men er næppe i SÅ god form at de bliver forkølede at at køre i lidt sommerregn - temperaturen fejlede nemlig ikke noget. Tsk-tsk.

Vi fik en gut med fra hold 1 som ikke gad køre intervaller om søndagen men hellere ville køre tur. Jeg havde frygtet at han så ville rive os rundt men han (mis)brugte ikke sine evner: korte føringer, ikke hurtigere end os andre og han lod os komme først op ad bakkerne osv., så han var i næsten overdrevet grad med på vores betingelser :blink: det havde været helt fair om han også havde maxet ud nogle gange.

Selv da jeg var så "uheldig" at få ham som parløbsmakker i en lille enkeltstart (så slap han alligevel ikke for at intervalkørsel), tog han fint hensyn så jeg slap så helskindet igennem som man nu kan, når man kører den slags.

Det er vist længe siden jeg har postet en pulskurve - i dagens anledning kan vi godt lige nappe en:

post-1580-065837100 1315756383_thumb.gif

Jeg håber at dagens tur gør et indhug i fedtdepoterne - nu er jeg ret træt af at sidde fast på 88,9kg og frygter for de kommende 10 dage kostmæssigt bliver så destruktive at jeg faktisk har mest lyst til at aflyse det hele, men det vil jo nok være et skråplan.

Link to comment
Share on other sites

Der var skam et fint hold til mig :smile:

Vejrudsigten var lidt våd og inden vi lettede trak der nogle MEGET mørke skyer sammen. Hold 1 kyllingede ud og valgte at køre bakkeintervaller i nærområdet så de ikke havde langt hjem - nok kører de hurtigt men er næppe i SÅ god form at de bliver forkølede at at køre i lidt sommerregn - temperaturen fejlede nemlig ikke noget. Tsk-tsk.

Vi fik en gut med fra hold 1 som ikke gad køre intervaller om søndagen men hellere ville køre tur. Jeg havde frygtet at han så ville rive os rundt men han (mis)brugte ikke sine evner: korte føringer, ikke hurtigere end os andre og han lod os komme først op ad bakkerne osv., så han var i næsten overdrevet grad med på vores betingelser :blink: det havde været helt fair om han også havde maxet ud nogle gange.

Selv da jeg var så "uheldig" at få ham som parløbsmakker i en lille enkeltstart (så slap han alligevel ikke for at intervalkørsel), tog han fint hensyn så jeg slap så helskindet igennem som man nu kan, når man kører den slags.

Det er vist længe siden jeg har postet en pulskurve - i dagens anledning kan vi godt lige nappe en:

post-1580-065837100 1315756383_thumb.gif

Jeg håber at dagens tur gør et indhug i fedtdepoterne - nu er jeg ret træt af at sidde fast på 88,9kg og frygter for de kommende 10 dage kostmæssigt bliver så destruktive at jeg faktisk har mest lyst til at aflyse det hele, men det vil jo nok være et skråplan.

Imponerende tur så tæt på dit styrt og læste også lige, at du havde været ude at svømme :bubblebath: Er det mon komboen af kursus og mange vagter der gør dig bekymret for de næste dage? Well det kan jeg i hvert fald godt forstå men har nu ret stor tillid til, at formen ikke er så dårlig som du frygter. God vind any ways :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Tak :smile:

Det begynder med fødselsdag i morgen - jeg må ikke selv medbringe det der skal spises (så kunne jeg ellers begrænse det lidt) og hvis mine værter, der er på SU og invalidepension igen blanker sig totalt af for at fylde bordene, så nænner jeg jo ikke at jeg ikke spiser hvad der bliver stillet frem.

Derefter til vennerne i Stege, der jo putter piskefløde i al mad og mener at hverken chips eller pandekager feder ret meget :crazy:

Først holder "han" fødselsdag på valgaften og så fælles fødselsdag om lørdagen. Og så kommer 3 dages kursus med hotel-mad.

Jeg har en meget klar ide om at de 3 kg jeg har brugt over en måned på at få bugt med, vender tilbage sammen med et par stykker mere.

Plus - og det er næsten det værste - jeg jeg kan begynde forfra med at finde "rytmen" som har gjort det muligt at bringe vægten ned.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det er vist længe siden jeg har postet en pulskurve - i dagens anledning kan vi godt lige nappe en …

Pulskurve godkendt. Ikke mindst bjergtoppen ml. 50 og 60 km :superman:

Formen kan vist ikke være helt ringe, når du lige fyrer 92,6 km af. Imponerende comeback efter at have været sat så meget ud af spillet. Held og lykke med vægtformen i den kommende tid.

Link to comment
Share on other sites

Tak :smile:

Det begynder med fødselsdag i morgen - jeg må ikke selv medbringe det der skal spises (så kunne jeg ellers begrænse det lidt) og hvis mine værter, der er på SU og invalidepension igen blanker sig totalt af for at fylde bordene, så nænner jeg jo ikke at jeg ikke spiser hvad der bliver stillet frem.

Derefter til vennerne i Stege, der jo putter piskefløde i al mad og mener at hverken chips eller pandekager feder ret meget :crazy:

Først holder "han" fødselsdag på valgaften og så fælles fødselsdag om lørdagen. Og så kommer 3 dages kursus med hotel-mad.

Jeg har en meget klar ide om at de 3 kg jeg har brugt over en måned på at få bugt med, vender tilbage sammen med et par stykker mere.

Plus - og det er næsten det værste - jeg jeg kan begynde forfra med at finde "rytmen" som har gjort det muligt at bringe vægten ned.

Nå sådan. Følger dig 100 % og genkender meget mig selv i det du skriver men det er vel stadig dig, der bestemmer hvad der skal ind i din mund og hvis du øver vold på dig selv for ikke at gøre nogen kede af det. Ja så er det vel ikke ligefrem en sweet deal vel? Nå var ikke for at trampe rundt i det og når det er skrevet, så husker jeg dig nu også ret hakket og muskuløs fra sidst vi sås, så så store er fedt depoterne vist heller ikke

Link to comment
Share on other sites

@ Henrik,

Joh, det går fremad og jeg ser ikke så sort på det mere som jeg har gjort. Jeg pønser lidt på hvordan jeg kommer fornuftigt gennem vinten så den både bliver sjov OG udbytterig. Men det sjoveste er nu det vigtigste; det holder jeg 100%fast i.

@ Jaanie,

Du går ikke over grænserne - mine indre kampe med min appetit er ikke noget hemmeligt. Jeg har prøvet at få en psykologhenvisning hos lægen men han ville ikke give den. Han mente godt nok at jeg trængte men når der ikke havde været dødsfald i familien eller noget andet traumatisk, så: nej :blink:

Jeg fik bevilget 5 behandlinger hos en hypnoterapeut - de har ikke lavet mirakler men har alligevel rykket rigtigt meget: der er langt mellem mine overspisninger og den sidste måneds tid, har det faktisk kørt rigtigt godt men har så også stort set været i enrum hele tiden. Mine kvaler opstår nu mest når jeg er sammen med andre (som vil proppe mad i mig) - jeg kan stadigvæk ikke finde ud af at takke nej. Buffet´er og den slags er også sprængfarlige. Dem kan man holde sig fra. Men familien ligger fast og jeg afskærer ikke mine lille omgangskreds fordi slik og kager dér er en fast del af socialt samvær.

@ Bjergtrold,

Det er vist ikke meget anderledes end sidst - jeg er faktisk nok endnu mere skrællet lige i disse dage :innocent:

Hvis ikke det lige var fordi fedtet samlede sig på maven, så ville jeg ret sikkert sigte efter mere fedt på kroppen - faktisk bryder jeg mig slet ikke om at blodårene står ud af huden når muskulaturen underneden er under pres eller dér hvor det er sådan permanemt.

Men hellere det end at rende rundt med en gedigen kuffert. Og med (på det punkt) de lortegener jeg render rundt, så er må jeg desværre acceptere det besvær det er at være forholdsvis hakket på resten af kroppen med det modtryk det nu afføder fra naturens side.

Det kunne måske den prioritering der er gal :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Kender du SR-Bistand? De bor inde ved søerne i Kbh og er nærmeste geniale, når det kommer til psykolog-bistand. Det er gratis og man taler med en psykologi-studerende på sidste år eller en psykoterapeut. Det har reddet mig i mere end en forstand.

http://www.sr-bistand.dk/psykologisk_raadgivning.asp

Man SKAL jo ikke hvis man ikke mener at det virker - men det er vel et forsøg værd. I forhold til lægens henvisninger er der ret stramme regler på hvornår man kan få en henvisning. Der er så vidt jeg ved 12 punkter og kan man ikke komme ind under en af dem, så er det bare bad luck. Men så findes der jo altså SR-Bistand.

Link to comment
Share on other sites

Hey Misling,

Den rådgivning har jeg aldrig før hørt om - jeg skriver mig den bag øret, man ved jo aldrig :smile:

Mange ting snurrede i mit hoved til morgen - kost, alder, træning. Og fik en fin lille "gave" fra DSB da vi fik afklaret hvad der skete med ferie og afspadsering. Det viser sig at jeg med det der er tastet ind (bevilget) frem til 1/11, kun har lidt få feriesmuler tilbage. Tillige skylder jeg DSB 10-15K for for meget udbetalt ferie. Tak for lort, siger jeg bare.

Det blev således kun til 50 minutters hyggetræning uden hoved eller hale. Fik endda blandet mig lidt med en af andre da vi flettede squat.

Derefter en fødselsdag som gik kostmæssigt fornuftig - i betragtning af at skulle leve af kage og is i 6 timer.

Men det var nogenlunde afdæmpet. Muligvis kan jeg takke mor; sidst jeg var omkring var det i cykelklunset og efter et elevatorblik spurgte hun om jeg var på kur og det måtte jeg jo svare ja til. Eller også er de bare på røven.

Anyway; frygten for kost-fadæser var ubegrundet. 1-0 til mig :smile:

Link to comment
Share on other sites

Tak.

Og tak - ja, det begyndte at rumstere gevaldigt i knolden på mig :wink:

I de hele taget er årstiden en oplagt til at stoppe op og fundere over den nærmeste fremtid - da jeg kørte hjem i går var vejene henover "landet" dækket af gule blade, så sommeren ER slut :unhappy:

Det blæser en wældi win og så aner man ikke om der er fremmøde til HCMs træning. CCHillerød kører klubmesterskab, så jeg tager 2 spinningtimer i stedet for.

I morgen lidt leg i motionsrummet og så står den på lidt over en uges totalt træningsfri.

Langtidsplanlægningen holder alligevel aldrig hjemme hos mig, så det gider jeg ikke at gå for dybt i.

Men jeg vil nu prøve at holde fast i banecyklingen - i erkendelse af at jeg ikke kører som før, så ligger der en baneklinge i den pakke jeg lige har hentet på posthuset så jeg kan geare banecyklen et hak ned. Jeg kan se at de allerede nu begynder at køre med ventelister derinde, så ved første mulighed for at deltage i træningen, står jeg derinde. Umiddelbart er vores hygge-eftermiddage taget af programmet, så det er vist om at være der om mandagen; håber det bliver bedre end sidste år.

Ellers får cykling lov at sejle frit efter lyst og humør i den nærmeste tid - senere kan der så komme altid lidt system i det - jeg tror at spinning bliver opprioriteret en del indtil da.

Men ellers ligger tankerne i at prøve at holde cyklingen på mine fridage. Når jeg har været oppe klokken 4, så jeg kan ikke på egen hånd mobilisere energi til noget der hverken varer særligt længe eller er særligt intensivt. Holdtræning og styrketræning er lettere at gejle sig op til når man er træt :wink:

Hvad angår styrketræning, så vil jeg fremover prøve at begrænse mig i mængden af øvelser og håbe at restituere bedre. Fokus bliver på pusselankerne i håb at at få smidt lidt styrke i dem - og kunne de gro lidt ville det heller ikke gøre noget :blush:

Vægten - tjae. Tjoh. Jeg ved sq ikke om jeg skal holde den her (88-89kg) eller vil længere ned. Jeg tror jeg prøver at snige et par kilo mere af. Jeg har talt kalorier i de sidste dage og det viser sig glædeligt at jeg kan tillade mig at indtage en del mere end jeg havde regnet med - det gør det ulig meget mere let at overholde en plan hvis den er realistisk. Men tager den nu i frihånd i første omgang og ser om ikke det går på den led. Men det kan meget vel være at der venter et reel vægttabsprojekt når jeg kommer hjem fra Stege - det plejer der jo :dry:

Link to comment
Share on other sites

Hmm - må desværre korrigere :innocent:

Det blev nemlig kun til en enkelt spinningtime.

Jeg var ikke helt klar til flere 5 minuttersblokke med stående frisk kørsel. At jeg jeg frem til eftermiddagen kun havde drukket en kop kaffe og under ½ liter vand, gjorde heller ikke noget godt for krampesituationen :4slap:

Jeg kom også til at spise min banan før træning, så da jeg bagefter tog i Føtex for at handle, var jeg ved at gå i brædderne.

Alt i alt var det kluntet tilrettelagt.

Jeg fik panikket en masse mad og vand i mig og skinkerne er grotesk tunge og trætte.

Link to comment
Share on other sites

Kroppen blev ved at crawe mad, så jeg endte i septembers første overspisningsdag - men det er OK, for det er længe siden sidst. Til sidst holdt jeg op med at tælle, men landede nok på 4300-4800kcal.

Som "belønning", indledte jeg dagen med en spinningtime - det tog lidt tid at komme i omdrejninger men det gik sq meget godt til sidst, i betragtning af at stængerne var off.

Derefter flyttede jeg heldigvis bilen. Der er 2-timers-parkering i parkeringshuset med plads til ca. 150 biler og mellem de 7-10 der holdt der, spankulerede en parkeringsvagt rundt. Småligt (af systemet - ikke personen!).

Derefter var den meningen at styrketræne lidt efter humør men også sjusse mig frem til en squatmax som jeg kan bruge som udgangspunkt i Smoloven. Det var helt håbløst; jeg er fix og færdig og lige til at vride op. Jeg blev slet ikke klogere på mit max og resten af træningen var noget lal. Nå, men jeg sætter squatmax meget forsigtig til 110; det reppede jeg med sidste år, så burde da kunne tage een :blush:

Næste træning bliver onsdag eller torsdag i torsdag i næste uge (med mindre jeg lige skal testkøre cyklen efter jeg skal pille lidt på den her om lidt, men det bliver i så fald symbolsk).

For en gangs skyld glæder jeg mig faktisk til at holde træningsfri, for mentalt er jeg ret flad :sneaky2:

og kan ikke mindes at jeg nogensinde før har været så tung og energiforladt især i benene.

Desværre mangler jeg stadigvæk en udfordring: som opgave i forbindelse med kurset, skal jeg gøre for for mig selv (underforstået noget jeg ikke plejer) og de ting de foreslå som træning, massage osv., det er jo hverdagsting i min verden. Det ender nok med en tur i biffen, jeg håber jeg kan finde en film der ikke er alt for kedelig.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg skal derind alene - rigtig god ide med Dirch, i øvrigt :4thumbup:

Jeg er bare for træt i dag så jeg må klemme det ind i weekenden - sæt mig i et mørk rum og jeg falder i søvn.

Kosten har heldigvis kørt perfekt i dag, så har ikke smidt de gode takter over bord. Og i aften går jeg i seng når jeg bliver søvnig i stedet for at holde den kørende.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share