Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

I går var en af der der forfærdelige dage hvor det pludselig er aften. Jojo - jeg var til kiropraktor, jeg vaskede en maskine tøj og var i bif for at se

. Men ellers har jeg nada ide om hvad jeg har lavet. Jeg fik lukket nogle mentale huller hvad angår føde, så jeg burde være klar til at trimme lidt ned.

Startvægten er 92,7kg.

I dag har jeg været uretfærdigt træt. Det skulle være så sundt at gå tidligt i seng og helst før kl. 22. Lidt i 23 i går, var det min tur, blot for at vågne ved 2-tiden i ca. 1½ og igen ved 4-tiden, dog kun en lille time. Det med at gå tidligt i seng er noget bavl!!!

Cykelryttere er ikke vist glade for vind og regn; vi var fornuftigt mange til banecykling i dag :laugh:

På tur 1 blev jeg fejlcasted på hold 1 og måtte slippe efter ca. 19 omgange af 24 planlagte. Jeg er i øvrigt ved at være en kende træls over at at "alle" hele tiden mener at jeg burde kunne køre hurtigere end jeg kan. SUK!

Tur 2+3 kørte jeg på hold 2 hvilket passede meget bedre. 2x20 omgange.

Til sidst en tur på 30 omgange med alle mand på banen.

I pauserne fik jeg sat garminen til, så nu kan jeg igen se hvad jeg har lavet.

post-1580-075436000 1318957887_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

Tak.

Ideen var at squatte mange sæt men få reps for at få lidt styrke og et, i øvrigt vellykket, forsøg på at undgå DOMS.

Uanset hvad jeg gør bliver jeg aldrig god til at køre langt (jeg er vist bygget helt forkert til den slags) men kunne måske gøre min spurt mere hæderlig ved at hælde noget styrke i benern. Om det kommer til at virke har jeg ingen ide om. Men det var planen.

Om ikke andet så for at højne underholdningsværdien når jeg en sjælden gang kører en 200-meter (på bane) med sprint-gearet på. Jo hurtigere det går, jo sjovere er G-påvirkningen i svingene.

I dag er styrketræning blevet en accepteret del af en cykelrytters vintertræning. At jeg overdriver det fordi jeg synes det er skideskægt at træne med vægte er så noget andet :blush:

Men rigtige banesprintere træner vist en del squat:

post-1580-023762400 1318959733_thumb.jpg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det er da ikke svært at huske hvad man har trænet. Jeg har nogle enkelte gange haft et stykke papir med når jeg fx. har kørt et gillingham i bænk eller dødløft. Ellers har jeg ikke noteret vægte eller øvelser i noget der ligner 6 år.

Link to comment
Share on other sites

@ polykrom - joh, jeg får sq nogle tæsk derinde :devil:

@ salt - små programmer ville jeg godt kunne huske men begrænsningens kunst er fremmed for mig :tongue:

Dog var det planen i dag med en lille træning. Men det er droppet: jeg tog hjemmefra lidt i 6 i morges og er næsten lige kommet fra arbejde. Jeg er træt, ugidelig og voldsomt dehydreret så orkede ikke at jappe det igennem i stresstempo.

Lige nu ærgrer det mig at jeg klaskede til vækkuret klokken 03:30, jeg havde ellers stillet det, for at køre en lille trilletur før arbejde men der var jeg også for træt :innocent:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Spinning kan jeg slet ikke overskue; det for svært at huske de mange tal. Hvordan Vivsen osv. kunne huske alle detaljerne, fatter jeg heller ikke.

Jeg skal ik ku sige med andre, men jeg har ALDRIG kunnet huske at gengive en spinningtime ikke engang hvis jeg har fået den på skrift fra instruktøren før eller efte r- jeg har kun målinger på min puls og registreringer hvor færdig i hegne jeg har været efter hver time.. men de logs er nok gået ad hekkenfeldt til her på mol - who cares !!? I don't ! :tongue:

Stay strong - vi må lige mødes så jeg kan få min luftmåledims! kan mærke jeg skal til at holde øje....

Link to comment
Share on other sites

Nu gik jeg lige og huskede dig som et spinning-referat-orakel :laugh:

Du siger bare til når du vil have den tilbage :smile:

Argh - jeg trænger SÅ meget til en hvileuge at det ikke kan beskrives, jeg er brændt helt af. Og så har jeg lige i dag opdaget at jeg har ferie i næste uge. PIS OG LORT - så gider jeg jo ikke at lave ingenting. Den skal jeg lige har løst.

Først havde jeg en halv aftale med en fra svømmeholdet om at deltage på hans spinningtime her til aften, nu svømningen er ferie-aflyst. Men der var jo banecykling i aften :wub:

Tændstikkerne er brændt helt af så jeg magtede ikke at blive revet rundt i velodromen og der er muligheder i næste uge nu jeg har fri.

Det blev "den lette" løsning: 1 times spinning.

Opvarmningen med "jumps" i stående dobbelttakt bed som bare Fa´en og ditto til de 8 minutters stående kørsel lige efter. Stående enkelttakt er kongekørsel når musikken spiller men jeg spinner for sjældent til "bare" at sejle gennem mere end få minutter ad gangen. Ergo, læggene begyndte at krampe og jeg måtte køre lidt let i midten for at komme helt igennem.

Sidste blok med 20 sekunders "spurter" var alt for fed, men havde vi dog bare vidst hvor mange så det kunne have været disponeret bedre. I det hele taget var der mange overraskelser undervejs som gjorde at der ikke er meget struktur over pulskurven. Men en fed nok time alligevel, især fordi jeg alligevel helst ikke skulle i hegnet.

post-1580-018145300 1319146992_thumb.gif

Efter timen valsede jeg direkte i benpressen:

10x50

10x150

3x200 (skidtet kan ikke lave dem tungere så fokus på at gøre dem super eksplosive)

3x200

3x200

3x200

3x200

Jeg har tilkaldevagt i morgen men hvis jeg ikke bliver hevet ind når FW har åbent, så satser jeg på en lille smule disko for overkroppen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kunne lige nå tre kvarters jerndribleri inden FW lukkede, til en forandring i Fredensborg.

Det skulle egentlig ikke være noget særligt, jeg har heller ikke spist ret meget og sådan skulle det gerne fortsætte.

Efter lidt crosstrainer, moderat mave og lænd, måtte jeg igen bande indvendigt over deres elendige chin-stativ. De 2x10 var urimeligt tunge.

Lidt bagskulder og så i bænken; det er vist efterhånden over et år siden jeg sidst har kørt den med stang så det kunne være meget sjovt, nu det alligevel var lidt useriøst i dag :blush:

Efter 20´ere i begge ender smed jeg bare lidt på ad gangen og da jeg var løbet tør for småskiver og skulle veksle, opdagede jeg at jeg lige havde taget en overkommelig trippel med mit gamle max :w00t:

Bænkpres:

3x100 PR

Nå men nu blev det jo pludselig sjovt og kunne ligeså godt fortsætte

2x105 PR

1x110 PR , den var sq tung! men med en spotter og mere end 30-40 sek pauser mellem de andre sæt kan der nok presses lidt mere. I dag var det det :cool:

Bicepcurl:

15x22 PR

Arnold-presses:

15x20 PR

15x20 og helt uden knas fra skulderen

BUM BUMMELUM og 3 PRs indenfor 10 minutter :cheer::cheer::cheer:

Det kan simpelthen ikke være rigtigt at jeg flytter mig her og ikke rykker mig ud af flækken på cyklen. Efter et par banetræninger skal stængerne have ro.

Så må jeg prøve om jeg kan finde ud af at lave noget struktur i cykeltræningen men så er det også sidste chance inden cyklerne ryger i DBA. Det har jeg jo før nævnt som mulighed og nu er der kaldt ud for sidste gang.

Fanden stå i at gå og være pissefrustreret på cyklen, når jeg bare kan gå indenfor og fyre den af.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Tak, jeg ved sq heller ikke rigtigt hvad jeg laver. Ellers hvorfor.

Men det må jeg jo prøve at finde ud af :cool:

Jeg tilbragte en del af aftenen i går med at samle 3 skærme til 2 - ganske festligt når man ikke rigtigt har noget værktøj og f. eks. bruger en knibtang i stedet for en sav. Nå, men efter midnat var cyklen klar til at sætte i drift.

Jeg skulle nemlig debutere med CCHillerøds vintertræning. Hold 2 (3 & 2minus) kører ca. 27 i snit og hold 1 (1 & 2plus) omkring 30 i snit - det kunne jeg nok lige holde til. Godmorgen, fjols :4slap:

Det snit er jo lagt an på en kold frostmorgen med rim på vejene så vi endte på lige under 33 under fælleskørslen. Heldigvis var vi 20-25, så der var masser af læ, ellers var jeg blevet smidt af vældigt hurtigt.

Fra start var udfordringen også at jeg ikke har kørt stærkt i lang tid og på de snoede veje, havde jeg et værre hyr med at holde hjulet. Det blev ikke bedre af at min sidemakker kartede rundt: et øjeblik lå han på siden af dem foran, så ud over midterstriberne for så at være ved at køre mig i rabatten. Det skabte ikke ligefrem ro.

Efter Emdrupbakken, hvor jeg lige undgik at være blandt de 4-5 der blev smidt af, fik jeg en ny sidemand som var licensrytter og kørte meget pænere. Desværre holdt han også kæden ret stram da vi fik vores føring :crazy:

Og nu den "rigtige" træner ikke var med, så blev Ny Hammersholt-spurten åbnet helt ude fra Gørløse straks vi slap vores føring (altså nada pause). Vi var to som hang panisk i elastikken og sloges om smørhullet.

De sidste 15km hjem i piv-medvind, skulle der bare rulles af inden jeg var 5 minutter i P-kælderen for at øve lidt i at stå stille.

Havde jeg vist at det ville blive så hårdt, var jeg gået efter hold 2 men det var OK at opleve at komme igennem. Om det er skide smart at blive tæsket så meget på denne årstid, er jeg ikke helt sikker på men prøver igen næste gang jeg har en lørdag fri og det ikke er astma-koldt.

post-1580-015476200 1319294485_thumb.gif

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Dagen i dag var et semi-kikset besøg i Ballerup Super Arena.

Vi var de sidste der skule træne inden der skulle varmes op til eftermiddagens stævne og det med at respektere andres træningstider er åbenbart ikke noget som cykelryttere går op i :mad:

Havde de i det mindste spurgt om det var i orden, havde vi nok fundet ud af at dele banen op men nu var alle over det hele.

Opvarmningen gik direkte over i "40 omgange" som tempomæssigt blev præget af de hurtige. Allerede efter 10 omgange begyndte de første at drysse af og jeg holdt omkring 25 inden syren bed - så bakkede jeg ud så der var lidt til resten af dagen.

Men den efterfølgende tur gik i fisk da jeg endte på den forkerte side af en 500meter med stående start ligesom "mit" hold lagde fra kaj.

Da der blev plads på banen, fik jeg kørt en virkelig grotesk latterlig langsom 200 meter med flyvende start som næsten gik direkte over i "20 omgange".

Jeg formoder at det var alt det elektriske tidstagerisenkram, der fik mit pulsuret til at drille - min nye maxpuls holder i hvert fald ingen steder. Og så stoppede det tidstagningen i pauserne - det plejer den ikke.

post-1580-055823900 1319391893_thumb.gif

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg tror umiddelbart at du skal lade være med at være så firkantet når det gælder din træning. Det lader til at det meget er enten eller. Enten er det styrketræning, ellers er det cykling. Hvorfor ikke bare skide hul i at du nok aldrig bliver Arnold, og heller aldrig blive Armstrong, men at du egentlig har det godt med at træne? I nogle perioder vil din styrketræning trække mere, og i andre perioder vil det være cykeltræningen :smile:

Og så er der jo ingen grund til at ligge og trille rundt nede på de lavere hold når du jo sådan set godt kan følge med på højere niveau! Frem til og med november kan du sagtens ligge og køre hurtigt. Husk på at du i december, januar og en stor del af februar nok ikke vil kunne køre grundet vejr/temperatur, så hvorfor ikke udnytte det sidste af året til at få træningen med? Sådan som jeg ser det behøver du ikke skære ned på intensiteten allerede nu. Giv kroppen et hvil i december fra cyklingen, og så kan du spinne, køre på din Tacx, køre bane og meget andet i vinterpausen og tage det lidt anderledes med ro.

Link to comment
Share on other sites

Du har utvivlsomt ret - jeg ER meget enten eller men det jo sådan over hele linien og lidt svært at pille ud lige hvad angår træning :innocent:

Men jeg har faktisk ruget lidt over tingene og uden at smide styrketræningen helt væk, så får cyklen bare lidt mere opmærksomhed i den næste tid. Intensiteten udendørs kommer i øvrigt til at give sig selv når vi kommer under 7-9 graders varme.

Kiropraktoren har anbefalet mig at smide squattan langt væk (eller få kyndig instruktion, men det er jo ikke lige til) men ellers holder jeg fast i lidt bentræning. Resten trænes efter lyst men så lidt "som muligt". Mine skuldre må gerne bliver lidt større men ellers er det 100% underholdning for resten.

Ja, i dag blev jo lidt anderledes end masterplanen da jeg (igen) havde glemt at jeg har ferie. Meningen var jo at deloade men uden hverken arbejde eller træning kommer jeg altså til at kede mig helt vildt.

Så jeg var lige et smut omkring lidt hyggetræning. I hverdagen føles benene faktisk helt fint, så ret naivt havde jeg håbet at ugen uden styrketræningen havde gjort noget godt for dem - trods cykleriet. Men nej, allerede i opvarmningssættet i benpressen var de totalt visne.

Crosstrainer:

5 min

Læg i benpres:

20x100

20x150

20x150

20x150

20x150

Benpres:

20x100

10x150

3x200 ,desværre fullstack men gjorde dem så eksplosive som muligt

3x200

6x200

6x200

Lårcurl, siddende:

20x35

15x60

15x60

Bænkpres, DB:

10x20

10x34

10x34

10x34 , kunne godt have været tungere hvis der havde været DBs til det

Arnold presses:

10x16

10x18

10x18

Laterals:

15x7

15x7

15x7

Kickbacks, strakt arm:

15x7

15x7

Tricep pushdowns:

12x25

9x30

6x35

9x30

12x25

Incline mave:

20

20

20

Lændemaksine:

15x50

15x50

15x50

Sidebøj i hypersstativ:

15

15

15

De cykelsko som har været i restordre for Heino i laaang tid, har jeg købt et andet sted. Under to timer fra jeg betalte, lå der en mail om at de var sendt og næste dag lå der en seddel fra pakkeposten. Nu er skoene hentet, så i aften vil jeg prøve om jeg kan få fat i Nicolai Norrid så han kan save min sommercykel til. Så håber jeg at jeg kan overføre det til vintercyklen; jeg er hele tiden blevet lidt øm i lænden af den og da jeg stadig har bøvl med ryggen så behøver den ikke at forværre det.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Tak.

Men NU tillader jeg mig den pause jeg har så meget brug for. Jeg går nok ikke helt i symbiose med sofaen men nu skal der ro på indtil stængerne føles friske. Sommercyklen skal fittes 3/11 og satser på at starte op derfra når jeg endelig kan smide den i Tacxen.

I dag blev det til en gang banecykling hvor jeg endte lidt på mellemhånd, sådan niveaumæssigt men det var egentlig fint ikke at køre helt ud.

Pulsuret har åbenbart besluttet sig for at pause når jeg ikke kører og det er også OK.

Top 1 : opvarming (lidt holdkørsel til sidst)

Top 2 : 25 omgange - jeg havde føring på den sidste

Top 3 : 25 omgange

Top 4 : "tag en omgange fra blå linie" kørt som 2-mandshold og kunne godt have brugt en hurtigere makker men sjældent har jeg set nogen eksplodere så meget - stakkels mand :blush:

Top 5 : omgange uden at tælle til at begynde med - efter lidt tid var der 10 tilbage. Tom (som jeg har nævnt de andre år (han kører kun på bane og Tacx - aldrig landevej)) kører virkelig ujævnt og kan smadre enhver gruppe med sine ryk. I dag var det mig der brændte af. Derefter afrulning.

Fik snakket lidt med et par af løbsrytterne der bl. a. kører sprint. Lars-"ham-med-lårene"-Brian siges at være god for at squatte 250kg og ham jeg snakkede med, som egentlig ikke havde specelt store lår, dykker med 210kg :crazy:

Fyffor pyffor - jeg var godt klar over at jeg manglede en del for at være med i det game men sq ikke at det var meget.

De næste småtræninger bliver vist ikke værd at logge.

Jeg skal "svømme" på torsdag men det bliver nok endnu mindre end ellers. Vi skal instrueres i butterfly, så....

Fredag har jeg fået rodet mig ud i en løbetur men tempoet bliver vist ret afdæmpet.

Næste uge må jeg se på til den tid.

post-1580-039082800 1319560260_thumb.gif

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Arrhg, altså! Jeg har lige fået en SMS om min første arbejdsdag efter ferien og det er først på søndag i næste uge. Troede at jeg måtte komme allerede på mandag :newtongue:

Jeg må lige prøve om jeg kan blive hængende i Stege også efter weekenden - ellers kommer jeg klippe min deload over i to. Bare at tulle rundt herhjemme hele dagen i dag, har været til at få fis kasketten af og jeg magter ikke at næste uge skal gå på samme måde.

Er ellers kommet sub 90kg og prøver at holde indtaget lavt i dag, nu jeg ikke skal bruge carbs til træning men det er altså svært mentalt når der er så meget tid i overskud.

Ellers ret spas at kunne ane anatomien gennem huden; jeg har spottet nogle nye buler i quads som ikke plejer at være der og den ene kan jeg ikke gennemskue hvad kommer af. Umiddelbart kan jeg kun få det til at være den ene ende af vastus intermedius men den burde man da ikke kunne spotte udefra. Ja, jeg keder mig måske lidt :4disguise:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

En lille trilletur - noget af vejen i hvert fald.

Jeg satte kursen mod Hørsholm og kørte nogle km med HCM.

Det var som i gamle dage: allerede efter få sekunder havde alfa-hannen sat tempo og det tog et par minutter at få samlet flokken. Få minutter senere var den igen sprængt da første mand var sat af.

Jeg forstår måske ikke konceptet men hvorfor tage til FÆLLEStræning, men hvorfor dukke op når man alligevel ligger ene mand i front uden at se sig en eneste gang tilbage om alle er med?

Heldigvis skulle jeg alligevel dreje fra.

Heldigvis skal jeg ikke køre med HCM lige med foreløbig og hvis de også kører sådan til vinter :nonono:

22,5 km på en lille time incl. snakketid.

Snart skal jeg indvies i at svømme "fly" :crazy:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

:4thumbup: Svæver stadig selv lige over de 90, så tillykke med at være røget under ;) Ånder dig i nakken :wink:

Så har du nok hentet mig nu :unhappy:

De første dage i Stege gik kosten fantastisk men det sidste døgn endt i mandelorgie, hjemmebagt banankage og flødeskumskager fra konditoren :4mewantfood:

Jeg lå på 90,5 her til "morgen" men har heldigvis syndet i så kort tid at jeg ikke sidder fast i rillen med at kaste mad i skuffen, så føler at jeg er på sporet igen.

Link to comment
Share on other sites

Hvis I kan rykke hurtigt, er jeg klar - de sidste dage af ferien er ordinære fridage og de er afsat.

I aften og i morgen står tom :smile:

Spartle og mure er OK - men sæt mig ikke til noget der skal ses bagefter, du ved: 10 tommelfingre generelt og nada erfaring i den slags :innocent:

Vi kan også sagtens sende Puntoen til Sønderjylland hvis vi kan holde os under 110 - hjullejerne er stået af, så den larmer som en i... men tidsforskellen vel heller ikke mere end et kvarters tid så det vælter vel ikke noget :wink:

Og så har jeg nok lidt virus i kroppen men det kan I næppe undgå at komme i kontakt med alligevel, hvis I bevæger Jer rundt i virkeligheden.

Det kom vist til at fremstå som en masse undskyldninger for at trække i land, men det er altså ikke tilfældet :smile:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Normalt kaster jeg mig over MOL og mail når jeg vender hjem fra Stege. I går aftes tændte jeg for PC´en men det var for at gå på dmi.dk.

Derefter tog jeg i skyller og gled i cykeltøjet: lang trøje, vest og knickers. At kunne køre i det d. 31/10 sidst på aftenen, det blev jeg simpelthen nødt til og det var faktisk for meget tøj.

For en sjælden gangs skyld var Strandvejen et positivt bekendskab: Gadebelysning og næsten ikke noget trafik :4thumbup:

Og flad nok til at holde min lille "leg": helst køre omkring puls 75% og 95 i kadance. Dog stående kørsel på de små knolde tog også et lille semiinterval på 15 minutter.

47km @ 1t 40m.

Gad vide om jeg er ved at få kold lungebetændelse (ligesom "alle de andre")? Jeg har stadigvæk hævet hals og er så småt begyndt at hoste grønt snask op. Har kun ganske lidt feber: 37,0 (plejer at ligge på 36,8) men har det ellers fint.

Jeg satser alligevel på lidt symbolsk styrketræning. Jeg er nysgerrig efter at se de nye forhold i Fitness World, Hillerød og kommer alligevel næsten lige forbi.

Hmh, jeg har stadigvæk ikke rundet 4500km på cyklen - at nå 5000 i år bliver vist lige til øllet. Til gengæld er cyklen uhyrligt snavset :blush:

Håber snart at den kommer til at køre i regnvejr så skidtet kan blive blødt op.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share