Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Jeg er lige kommet hjem fra musikbutikken. Enten var det dumt at gå derind omkring frokosttid eller også har kapitalismen gjort den slags butikker anderledes end da jeg var knægt og familien skulle købe orgel. I dag var ligesom i Netto: een mand ved kassen, 5-8 i køen og der var ikke tid til spørgsmål andet end at pege og så var svaret "derovre". Jeg må indrømme at jeg gik igen inden det blev min tur. Men jeg fik oset lidt rundt :bigsmile:

Når jeg kommer hjem i aften går jeg lige på youtube igen og ser om der er lidt vids med det helt elementære og ellers bestiller jeg lidt lære-materiale som forhåbentlig løfter sløret for om jeg så også køber instrumentet. Indtil videre er det i hvert fald planen.

Jeg har desværre ingen ide om wattene - der er så stor forskel på hastighederne på landevej og bane at det ikke giver mening at sammenligne. Men skal jeg gætte, så har han sikkert ligget omkring de 1000 midtvejs. Jeg kan ikke tro at han var været deroppe i accelerationsfasen for hans start var godt nok ringe. Det ligner nogenlunde når H60 øver sig op til veteran-DM og det gør jeg altså bedre.

Den sidste omgang har han enten opgivet eller er eksploderet på, for han kører den med 45 i timen - frit vurderet udfra fornemmelsen fra wattmåleren på Tacxen så ligger vi nok omkring små 400watt, tror jeg.

Men hvis du spenderer mig en wattmåler skal jeg hjertens gerne tage den med på banen, så har vi noget at gå ud fra :tongue:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hmm, jeg ville egentlig have trillet en lille hyggetur på cyklen nu, men det tøj der passer til temperaturen ligger i "stinkebøtten". Håber det bliver lidt koldere i løbet af aftenen - så tager jeg lygter på vintergeden og kører en times tid men næppe noget der er værd at nævne yderligere. Nå ja: hvis vejene er blevet tørre, så slipper jeg også for at rengøre cyklen :rolleyes:

Mere interessant er det at jeg fik købt fætteren her

post-1580-0-41278400-1335369573_thumb.jp

Det blev ikke den som Excess linkede til, for den var hverken i butikken eller på lageret. I stedet fik jeg modellen dyrere til samme pris. Da det var udstillingsmodellen, fik jeg også en taske med uden beregning så den kunne komme tør hjem (det regnede) , så det var jo ganske fint. Det er så en open back banjo men det var først da jeg kom hjem at jeg opdagede at der er forskel på hvilken type "man" bruger til de forskellige genrer.

Men pyt med det! Det går nok en rum tid før det er noget jeg jeg lægger mærke til.

Problem nummer et var at få stemt den, for puha :dead_banana:

Heldigvis havde jeg et målebånd så jeg kunne sætte bridgen rigtigt. Men jeg må have fat i sådan et stemme-dims som viser om der skal spændes eller slækkes på strengene, for det er mit gehør ikke godt nok til at klare i frihånd men indtil videre må det du.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hvor fedt at du har købt dig et instrument! :cheer:

Har du overhovedet spillet noget før eller starter du helt grøn ud? Ja, stemning kan være rigtig svært - men hvis du selv kan holde ud at høre på det, så gør det jo ikke den helt store forskel så længe du ikke spiller med andre.

Jeg er sikker på at det nok skal bringe dig en masse glæde (og rigtig mange frustrationer og vabler på fingrene, men det hører ligesom med :cool: ).

Link to comment
Share on other sites

Mine forældre havde et orgel og på et tidspunkt havde jeg også mit eget på værelset men det blev aldrig til ret meget andet end "Matador" og de 7-10 stykker julemusik som jeg kunne i søvne. Ellers har jeg aldrig spillet på noget før. Så på strengeindstrumenter er jeg helt jomfruelig.

Banjoen er heldigvis rigtig hyggelig at sidde med. Efter 45 minutter hvor jeg slavisk fulgte noget fra youtube, kollapsede min koncentrationsevne dog. Efter en pause tog jeg den med ind foran "kender du typen" og kørte skiftevis et simpelt "banjo roll" og en anden ram-kun-en-streng-ad-gangen-øvelse :blush: mens jeg så TV. Ved ikke om det er for tidligt med det, men det skulle helst ende ligesom crawl-ben (burde være) og bare kunne køre af sig selv uden at skænke det opmærksomhed.

Til gengæld kom jeg ikke på cyklen; mentalt har sommeren altså trukket sig ned over mig og jeg GAD vitterligt ikke at skulle rode rundt i mørke. Måske i morgen og ellers er det også ligegyldigt.

Jeg når det jeg når :hippy:

Til gengæld er der en sjov lille debat på Feltet.dk om der skal være hår på cyklistben eller ej. Og gu skal der ej det! Hækkesaksen har derfor været i aktion men ups hvor ser det tåbeligt ud når man er vinterbleg uden lirestriber og nu er resterne fra sidste år altså væk. Det er næsten, men også kun næsten, værre end korte rør over pelsen.

Cyklen har i øvrigt været omkring Heino og den blev fikset på stedet og uden at jeg skulle betale for det. Nu så jeg ikke alt som skete men umiddelbart lagde han "en halv" spacer mere under styret fordi "der ikke var nok at tage fat i".

Der er snart ikke meget af bikefittet tilbage :4goodbye:

Umiddelbart synes jeg heller ikke at det giver mening - jeg kunne forstå hvis han havde fjernet en spacer :unsure:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Da jeg vågnede i morges kylede jeg lidt lidt havregryn i kæften, bællede en liter vand og ilede på cyklen. Lige præcis i dag "valgte" jeg ikke at vågne tidligt og planen var at køre inden regnen kom.

Nu var plan B at køre regnen i møde og når vi mødtes at vende om og så håbe at køre fra den igen. Det virkede faktisk perfekt - når jeg havde mange røde lys, begyndte det at blive vådt og når jeg kunne køre uden ophold, kørte jeg ind i tørvejret igen. Snak lige om at have det timet og tilrettelagt

egon.jpg

Jeg nåede hjem i tørvejr og det var faktisk først da jeg spolede af (hvilket sikkert var helt unødvendigt) at jeg endte i rigtigt regnvejr. Cyklen måtte lige have en campingvask på badeværelset.

Turen kunnet have været fuldstændigt uinteressant hvis ikke det var fordi at jeg faktisk sidder bedre på den efter Heino pillede ved styrhøjden. Når jeg har fat om grebene, sidder jeg bedre end nogensinde. Om det fjernede at der kommer slør, var turen for kort til at afsløre.

Da jeg ikke er bleg for at indrømme når jeg har været en idiot, tør jeg poste denne PULSkurve:

post-1580-0-00074400-1335429250_thumb.gi

Ganske vist havde jeg det nye pulsbælte på sidste gang jeg forsøgte at få pulsen frem men det var stadigvæk den gamle sender :4slap:

Nu virker det.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I går havde jeg fint besøg af en tidligere MOLbo + vedhæng. Det passede lige med at jeg kunne nå til svømning bagefter. Crawlen kørte virkeligt skidt i går så hoppede over til bryst. Til sidst ovre i 1,80 - det bliver der fokus på de næste gange for jeg tror at både jeg og træneren har opgivet at få mig crawl-klar til offentlig svømning inden svømmeskolen slutter. Men jeg vil VIRKELIG gerne komme i svømmehallen også i sommerpausen så nu må jeg vænne mig til den større vanddybde.

I dag har jeg cyklet årets første tur i korte rør. Jeg var klar til at vende hjem og tage knækogere på hvis det var koldt men det var det ikke.

Modvinden var styg - sidevinden værre. Efter at være blevet overhalet af en lastvogn, blev jeg fanget i sidevind og turbulens og endte ude i rabatten. Kan ske at man skulle overveje lavprofilerne en anden gang det lufter sådan. Konceptet med en rolig tur, skred stille og roligt i modvinden men gik helt på gulvet da jeg øjnene lidt fart i medvind.

"Hjemme" på Gl Køge Landevej, droppede jeg derfor planen om at styrketræne bagefter. I stedet lagde jeg fra land fra rødt lys i ret højt gear og dampede afsted indtil nålen passede 50.

post-1580-0-99894800-1335550168_thumb.gi

Desværre var der atter slør i forgaflen da jeg kom hjem. Så cyklen bag i dytbilen og ind til Heino igen. Denne gang blev den trukket ind på værkstedet. En eller anden dims inde i forgaflen fik en tur og så røg spaceren fra sidst af igen. Nu håber jeg altså at det holder for godt nok er det hyggeligt at komme i Heino men det koster sq penge hver gang.

Det er muligt at det er kikset med saddeltaske men efter i dag blev jeg nødt til at købe en. Trøjen er pisse irriterende når lommerne er tynget med nøgler, telefon, to slanger+dækjern, kædeadskiller og er par umbraconøgler. Tænk hvis der også skulle være proviant :gal:

De næste par dage holder jeg mig til pendlercykling og så vi se hvad der frister mest på mandag: HvidovreCK eller banecykling.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det var godt. Det ville være ubærligt hvis de ikke fik en dygtig mand til at overtage.

I øvrigt ingen banjotræning i denne weekend da jeg kun har fri uden for bore/banketid. Da jeg har besluttet mig for at spille med klør, kan jeg ikke spille stille på den, så....

Btw var stængerne stenvisne i morges og cyklen var ikke til at drive frem. Da jeg skulle hjem var de kommet i hopla og så tog jeg en lille omvej. Er dog øm nogle underlige steder men det er nok bare tilvænning til ny siddestilling.

Om alt går vel, står den på Hallandsåsen om 8 dage. Jeg funderer over om jeg skal skifte kransen ud til noget mere lavbenet. Eller rettere om jeg gider købe en frisk kæde som kan køre på den, for kransen ligger i stumpekassen. Såfremt jeg husker rigtigt, fik jeg aldrig brugt "panikgearet" dengang og lurer på om ikke det skulle være muligt at mose op ad Hundebakken i 25´eren igen.

Link to comment
Share on other sites

I går blev det til knap 10 minutters træning.

Jeg havde "sent" fri, så kunne kun nå til banecykling - det var jeg bestemt ikke ked af!

Jeg var dog ked af at efter kort tid, begyndte baghjulet at hoppe. Jeg forlod straks banen og kunne konstatere at bagdækket var flækket.

Min lille bil rummer ikke en hel cykel så jeg delte den og gik ud med første halvdel. Da jeg kom tilbage var der musestille i hallen. Henne i det fjerne sving lå en bunke cykler og gik over for at se hvad der var sket. Jeg nåede at tænke "shit shit shit" for ham der lå ned, er en som har lidt knas med hjertet. Heldigvis var han nu bare styrtet.

Da jeg alligevel var uden cykel, genoptog de andre træningen mens jeg ventede på at han kom på højkant. Det kom han dog aldrig, han blev ved at være bleg, rystede og måtte have hjælp til at skifte tøj, så jeg endte med at køre ham på skadestuen hvor familien overtog.

Det blev til - hold nu fast: 4,1 km på cyklen.

Pga. det gode vejr i går var det helt oplagt at der var den stabile kerne (korrekt, vi var kun tre motionister) og jeg havde planlagt at skulle køres midtover og derfor holde fri dag og træne i morgen.

Nu er plan B at køre med ACR i dag og torsdag.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det gik da egentlig ganske pænt :bigsmile:

Efter at have spenderet pænt over en time på at køre til mødestedet på Amager og så i samlet flok ud af København, nåede vi omsider Klampenborgvej hvor der plejer at være et opvarmings(mindst)interval op. Da var dog et dæk der lige var knaldet, så det gik nogenlunde gelinde.

Første interval var progressiv kørsel og så en spurt på nogle hundrede meter på en moderat stigning. I vanlig stil holdt jeg mig pænt tilbage og kom på hold med de nye samt træneren. Da vi nåede foden af bakken blev der råbt at nu skulle vi give den gas. Et godt tungt gear og var jeg smuttet. "Røvhul - du har lige kørt dig af holdet" lød det så - godmodigt altså.

Jeg var dog i samme gruppe i næste interval hvor jeg næsten var på hjemmebane: Sandbjergvej-stigningen. Jeg havde fået lov at køre væk men "til venstre og indtil kirken" sagde mig ingenting, så jeg holdt mig i feltet og fra jeg fik min føring lå jeg og trak forholdsvis let opad. Vi passerede en bunke Ordrup-folk men var ikke hurtigt nok til at spotte Kermit - hvis han var der. Da vi kørte mod kirken var jeg næsten på udebane så den var god nok at jeg ikke havde styr på den.

Efter en smuk tur ned ad Åsebakken gjorde vi holdt ved Hørsholm Kirke hvor jeg blev flyttet op på hold 1. Der skulle nu køres ræs på Folehavevej men baglæns i forhold til HCM. Efter et længere rulleskift som til sidst gik over i en bakkespurt, var der lige en enkel chip som jeg ikke kunne overhale men kom op som nummer 2. Det bliver jeg nu ikke kæk af, for når licensryttere træner med motionsholdet, er det fordi de ikke er i form eller ønsker at træde igennem. Og så ham på vintercyklen med u-smurt kæde. Men i betragtning af hvor få gange jeg i år har kørt "rigtig" træning er jeg alligevel fint tilfreds. Hvilepulsen i morges lå på 56 så der burde være mere at komme efter.

Skiltespurten i Klampenborg bøffede jeg til gengæld. Umiddelbart syntes jeg at optakten gik ret stærkt. Da vi holdt for rødt var der andre der klynkede, så det var ikke kun mig. Da tempoet stadig var højt var der ingen der rykkede sig fri og ingen huller at lukke så jeg rodede bare rundt omme bagved og holdt pænt mig plads - lige som alle andre. Da vi kørte fint på een række faktisk hele tiden, var der ingen tomme pladser at snuppe og da spurten endelig åbnede så kunne jeg slet ikke komme til og pulsen nåede heller ikke over 90%

Efter transport gennem byen og for meget sniksnak ved Langebro, havde jeg 5 minutter til at nå Avedøre inden solen gik ned. Jeg havde kun en baglygte med - det sq noget bæ at ligne en cykelrytter uden lys på i lygtetændingstiden :thumb_down: For at komme hjem så hurtigt som muligt fik den så lige et sidste interval mellem de røde lys. Turen over en jernplade tog dog livet af baglygten da den faldt af og blev smadret i faldet. Dumt, Bøv. Meget dumt.

Da jeg holdt for stop ved Enghave St. gik døren op på en maxi-taxi og en flok opstemte, og næppe særligt ædru, ungmøer belærte mig storgrinende om at jeg kørte den forkert vej for at komme til Hillerød. Ganske muntert. Endnu mere underligt, da Hillerød står med relativt små bogstaver på trøjen.

Dejlig tur som i mangel af tons, ikke mærkes meget i stængerne. Det er sq ret fedt. Men man skal ikke gå op i at komme rundt med at højt snit, for det er godt nok sølle når man kører på den måde, hihi.....

post-1580-0-89335900-1335907621_thumb.gi

Link to comment
Share on other sites

Lyder som en rigtig lækker træning du havde i går. Jeg sad i den større gruppe, og tror også jeg så jer på et tidspunkt :bigsmile: Kigger i øvrigt forbi HCM's træning på fredag tror jeg, hvis du skulle have lyst til at kigge op forbi også.

Link to comment
Share on other sites

Det kunne have været skide hyggeligt men jeg skal møde 6:53 :thumb_down:

- men giv endelig et tip hvis du skulle finde på det en anden gang; hvis muligheden er der, så er jeg med.

I dag trillede jeg en rolig tur hvor jeg 95% af tiden lå omkring 45-50% af pulsreserven. Benene kan mærkes i dag men der var jo også meningen med den lille styrketræning til at gå i seng på i går. Udover at det var lækkert vejr, rart lige at få rørt stængerne, var tanken også lige at få lagt en smule naturlig solfaktor på kroppen. De sidste par år har jeg hevet mig en solskoldning hjem den første søndag i solskin, hvor +3 timers cykling i bleg hud sætter sine spor.

Ikke fordi en årlig skoldning på det relativt lille areal der stikker udenfor cykeltøjet sender mig direkte mod hudkræft men kunne man slippe, ville det ikke gøre noget.

I morgen står den på ACR igen - er ret spændt på om jeg ryger på hold 1 og om jeg holder til at være der en hel træning og ikke kun i et enkelt interval uden at klaske sammen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg skal under ingen omstændigheder klage over min kørsel for nuværende. Håber at det bliver ved at være en leg, så glæden ikke går fløjten; jeg kan godt mærke at der begynder at gå en smule præstationsræs i det. Så længe det ikke tager overhånd er det OK men skulle nødigt falde ned i mine berygtede "huller" når jeg kommer forbi toppen og det går den anden vej. For det er jo uundgåeligt efter en optursperiode :wink:

Jeg glæder mig til næste uge i HvidovreCK hvor niveauet er en tand højere, så jeg ikke er ham den nye der spiller Kong Gulerod. Mentalt vil jeg helst ligge i midten af feltet og især nu, jeg ikke har styr på en skid og kører endnu mere henholdende end normalt (det kunne jo være slemt nok).

Det eneste store klynk er, at jeg ikke nåede med i Bella Skilte Cup - jeg ville altså fælt gerne have smagt på lidt ræs men så må jeg glæde mig det mere til næste år.

...

Er dette hærværk eller et anderledes genhør med de goe gamle dage (hvad enten vi går 50 år tilbage eller kun til tiden for MC Einar-agtige breakbeats)?

Ret spas, hvis man er til den slags kulturforvirring 1:20 til 2:10 falder desværre noget i gennem.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Udover en lille skideballe blev det en ret rolig dag på kontoret.

Det passede fint for udover (en heldigvis ret stor) morgenmad, fuckede kosten op da en tur i IKEA med en ex tog meget længere tid end hun havde lagt op til. Da hendes unger sad i den ene vogn ville jeg ikke forlade dem bare fordi jeg skulle cykle. Men at sluge havregrøden under en time før træning er ikke optimalt men fik lige lagt en 2pack snickers og den sædvanlige halve Matilde på Gl. Køge Landevej oveni.

Det var ikke voldsomt spræl i stængerne så det passede mig fint "kun" at blive sat på hold 2. Især fordi dagens lange intervaller absolut ikke er noget jeg er ferm til.

1ste var ren tekniktræning i rulleskift - det var OK da jeg fik nogle tips som jeg ikke har hørt før og det var absolut gode råd.

2nden tur var et rulleskiftinterval ude i nærheden af tyren. Kort inden spurten, blev vi overhalet af hold 1 - holdene blev til et (eller gjorde de???) og jeg var pakket for meget ind til rigtigt at røre på mig. Men det er OK for det er jo absolut min største svaghed at kunne sætte en spurt ind når jeg i forvejen er lidt presset så havde ikke så meget mere at give af.

3dje tur var på tyren - kunne kende den fra Sommercup. Kæft hvor kunne de andre ikke køre opad så alene af den grund var meste at turen rundt ret let. Igen blev vi overhalet af hold 1 og kort efter gav min holdleder frit løb - ca. 1km tilbage. Igen hentede vi hold 1 da vi ramte den sidste bakke og alle gik mere eller mindre i stå. Nu var det jo en spurt så til en forandring tog jeg teten og havde en enkelt skygge på slæb. Da vi nærmede os toppen gik jeg all in og fik skyggen væk. Men skyggen kørte udenom og på en måde så jeg ikke var i tvivl om at toppen ikke var målet. Efter lidt selvynk hvor jeg fik pulsen et par slag ned, satte jeg efter ham men det var et håbløst projekt, så kørte almindelig forbi byskiltet - pudsigt nok et splitsekund inden de to næste kom fræsende udenom.

Derefter var der evaluering hvor alle fik ros, dog var der lige det med at blande sig i de andre holds spurter. Ja OK - den måtte jeg jo æde. På vej hjem måtte jeg lige sige pænt undskyld; jeg havde "jo ødelagt hele opløbet når jeg bare kørte med efter at siddet på hjul". Min holdleder tog straks ordet. "Ja, nu sad han jo ikke på hjul og det var min fejl at jeg gav løbet frit" og heldigvis var der heller ingen sure miner.

På vejen hjem kørte vi lige forbi Store Hus, så det jo let. Men jeg nåede alligevel ikke svømningen i dag.

post-1580-0-63379000-1336080069_thumb.gi

Hmm - vækkeuret ringer lidt i 5, så det bliver tredje dag i træk med under 6 timers søvn. STRAM OP!!!!!

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Improvisering på højt plan og så må tage det sure med det søde.

Da jeg kun skulle pendlercykle i dag, spiste jeg ikke mange carbs i går aftes - vægten var lige på den forkert side af 88 og uden cykeltræning er det dér man skal skære dem væk.

I morges nat da jeg stod op, var lårene usle at jeg valgte at tage toget til arbejde. Der kunne jeg kostatere at et sporarbejde var aflyst, vagterne lavet om og ingen havde ringet og fortalt det, så jeg var mødt 2-3 timer for tidligt. Umiddelbart en mega nedtur men jeg fik forhandlet mig til feriedag. Inden jeg tog hjem måtte jeg dog spise den ene madpakke for jeg var virkelig sulten. Efter at have snakket af, drog jeg hjem. Da jeg sad i toget kom jeg i tanke om at jeg nu havde mulighed for at køre med HCMs fællestræning. YES, det var jo oplagt nu jeg var for træt i stængerne til at cykle på arbejde :unsure:

Vel hjemme fik jeg spist en bid mere og så til Hørsholm. Kermit var der ikke men til gengæld skulle vi på Tyren - tifold sjovere end tons rundt om Arresø! Efter lidt, dukkede Kermit op alligevel :bike:

På vejen derud skulle jeg teste benene på nogle småbakker om der var liv i dem - nogle gange føles de af lort men præsterer alligevel fint. Det var ikke tilfældet i dag. Det var slet ikke noget antrit og efter 5-8 sekunder lagde der sig en blydyne over dem som slukkede hjernens signaler om at træde.

Det var retti surt. Tyren er nok det terræn som passer mig bedst og jeg havde både Kermit og en norsk licensrytter som kunne give mig klø men noget at køre efter, i modsætning til i går hvor jeg hele tiden skulle bakke af. Men jeg måtte jeg opgive bare at prøve på noget der lignede aggresiv kørsel, så det tog den jævnt på stigningerne efter hvad tændstikkerne lige ville.

Efter lidt tid derefter, begyndte jeg at opleve det uvante at jeg faktisk måtte kæmpe for at holde mig til i gruppen på stigningerne - det plejer ellers at være på de flade stykker jeg har det sværest. Pludselig kom muren og jeg flåede en banen frem af lommen - vist meget panisk, for jeg blev lige "drillet" med at det var hektisk med at sluge den. Desværre virkede den ikke og jeg sad og led mere og mere.

Allerede før Tyren havde jeg siddet og fedtet med sjatten i dunk nr. 2 så da vi omsider fandt en kirkegård var om ASAP ind og tappe vand. 1 liter i dunken og en halv direkte fra hanen. Burde have drukket en hel for på under et kvarter, var dunken tom igen. Til gengæld var benene blevet levende og de sidste km hjem var en leg.

At benene generelt var flade fremgår tydeligt af en puls som ligger under det følte; 65% i snitpuls er skunte meget.

post-1580-0-02271800-1336150762_thumb.gi

Opildnet af den fornyede energi, fulgte jeg Kermit en smule af vejen hjem - bare lidt rolig trilleri som gav yderligere 19,8km i regnskabet.

Da jeg fik cyklen pakket i bilen blev jeg voldsomt sulten men havde glemt min tegnebog og kunne ikke købe noget. Mit blodsukker har nok været negativ, for stykket mellem Lyngby og "min" motorvejsfrakørsel er helt væk. Derhjemme efterlod jeg cyklen inden for hoveddøren, løb! op i køkkenet, klippede hjørnet af en pose frugtgrød og trykkede den direkte i munden. Dertil en proteinshake og 10g mørk chokolade. Derefter smed jeg mig på sengen og vågnede efter 1½ time med 2-3 minutters krampe i venstre lår - jeg skulle nok også have drukket noget.

Nu er jeg ved at blive menneske igen. I morgen tager jeg igen toget på arbejde, får fyldt carbs og vand på tanken og så er jeg klar til Hallandsåsen på søndag og det lidt mere end i dag som ellers var en virkelig dejlig tur oppe i bakkerne.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Lige nu ville jeg ønske at være hjemme og ikke på arbejde!!!

Da jeg skulle gå, kunne jeg ikke finde min mobilos og den ringer ikke når jeg ringer til den fra arbejdsmobilen. Jeg frygter at jeg i min træthed i går, ikke fik den op af trøjelommen inden jeg smed cykeltøjet i vaskemaskinen men kunne ikke nå at checke.

En lille time inden jeg skulle gå, gik jeg i panik over ømme og trætte stænger og ville alligevel bruge "bjergkransen" i morgen. Men den friske kæde der passer til, har jeg åbenbart snuppet i anden sammenhæng så panikkede i Heino for at købe ny kæde og begyndte at skifter rundt på stumperne. Skal køre klokken lort i morgen, så ville nå så meget som muligt.

Typisk mig, lol

Link to comment
Share on other sites

..... og da jeg kom hjem fik jeg sat ny kæde på og testkørt at det hele fungerede - jeg havde også erstattet Cosmic Carbon´erne med Ksyrium hjulene. Var lidt overgearet og kunne ikke sove, så baksede med at få mit lille youtube-kamera monteret på cyklen. 2:10 gik jeg i seng og klokken 5 nul dut vågnede jeg af mig selv 20 minutter før uret ringede. Jeg nåede vist at slumre 2-3 minutter før alarmen lød.

Til Hørsholm og få cyklen ind i bilen - ham jeg skulle følges med og skulle lægge bil til, havde en sedan og hans cykel lå i forvejen på bagsæderne der var lagt ned, så det var ikke helt let. Kameraholderen blev også smadret i kampens hede.

Nå men op på Hallandsåsen hvor vi delte i hold uden at køre "testbakken" for at se hvor man ligger på sådan en slags udfordring. Jeg var ikke helt sikker på hvor gode de ville være til at vente på hold 1, så jeg valgte hold 2. Jeg kunne nok snildt have kørt med hold 1 men da vi andre har været mere sociale og dertil holdt kaffepause i Katvig?? Havn, er jeg alligevel glad for at jeg valgte hold 2. Jeg skal nok få masser at intervaltæsk, ellers.

Indtil kaffepausen kørte jeg ret konservativt og fulgtes med de forreste op uden at være presset på anden måde end at jeg ikke havde nogle rigtigt lave gear og derfor kørte syretræning typisk med omkring 50-60RPM.

Efter pausen fulgtes jeg med den forreste indtil han begyndte at hænge i det eller til jeg kunne se en udfladning som jeg så accelerede hen til og kørte så mit eget tempo for resten - det løftede typisk pulsen med 10% af reserven at køre væk.

Og så var der lige min noob-fejl. Pludselig skulle vi dreje og vejen gik lige op i himlen - i hvert fald blev den hurtigt mere stejl end Hundebakken. Inden svinget nåede jeg akkurat at geare ned bagtil men kom tanke om at jeg var på stor klinge og fik meget travlt med at rette op på det. Bakken var hård. Jeg trådte med alt jeg havde og lå helt nede på 25-35 RPM, mælkesyren væltede frem og fuck hvor gik det langsomt. Da det endelig flader lidt ud må jeg lige igen se at jeg virkelig ikke har flere gear, for nu var lårene så tykke af syre at bukserne var ved at flække. Der var 3 gear mere. Farten var bare så lav at jeg ikke havde ide om hvor jeg var henne på kassetten og da jeg kom i tanke om den store klinge, fik jeg ikke kørt kæden hele vejen ind. Om jeg mest var irriteret over min dumhed eller glad for at kunne spole af (hvis man kan det på en 7-10% stigning) ved jeg ikke helt. Men nu har jeg da prøvet at mose mig over +15% i gear 39-21 og med ca. 102kg på totalen er det sq da OK, synes jeg.

Da Hundebakken er noget længere, var det alligevel turens hårdeste - især fordi det også var den sidste reelle stigning, Derefter kom 4-5 småknolde som jeg kørte bakkespurter på for lige at få vredet det sidste ud ud af stængerne.

Da vores turleder jagtede bakkerne meget målrettet, fik vi på hold 2 faktisk kørt 150-200 højdemeter mere end hold 1, trods de kørte 22 km længere end os. Det var vi ret kæphøje over :tongue:

post-1580-0-84492900-1336338837_thumb.gi

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share