Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Et par kirkegårsdstop må gøre det. Det der med at køre med rygsæk, synes jeg at jeg har nok af til og fra arbejde. Man kampsveder på ryggen og sidder også akavet.

Vi skulle have have kendt vores planer, så vi havde timet det. Og jeg skulle også selv have vidst at jeg kørte den vej :tongue:

I dag var mere simpel. Gl. Køge Landevej og retur; dog med en lille krølle hvor jeg (naturligvis) var på vej mod Stevns i stedet for København. Heldigvis skinnede solen og der var noget forkert ved skyggen :wink:

Der sker jo ikke det store, når man bare sidder og "tygger drøv". Ikke udover at jeg, da jeg var næsten hjemme, fik en venskabelig skideballe, efter at have overhalet Cathrine Grage uden at hilse. Men hun kørte med pendler-rygsæk og jeg kunne ikke se at det var hende. Man siger at cykelryttere er store egoer. Det gælder bestemt ikke hende, men hun har selvfølgelig også en anden baggrund, for hun er godt nok nede på jorden.

Afslutningsvis 4 antrit á 10sek (det ene fra rødt lys) med for lange pauser men det var nødvendigt, da jeg klappede helt sammen, luftmæssigt.

77 km kunne det blive til i dag: http://connect.garmin.com/activity/347062064

Sub-AT og blidt inde i AT kører det heldigvis helt uden at jeg kan mærke noget. Jeg smutter til Gørding i aften og tager cyklen med og kører lidt på den, mens mine værter skal arbejde. For 14 dage siden, var det planen den ene dag at køre i bil til Silkeborg og køre Silkeborg, Sejs, Ry, Gl. Rye, Bryrup, diverse små veje ude på Vrads Hede, Virklund, Silkeborg. Men nu hvor bakker er fjende nummero uno, så bokser jeg hellere rundt nede i det flade sydvest :wink:

Og typisk for mig, så er forstøveren til spritvandet (for at holde cykelskoene stinkfri) lige gået i stykker, så nu kan jeg bruge ½ time til at køre i Tøfex for at købe en ny.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det med rygsæk, ja det er sådan lidt. Men jeg en gammel sort sag jeg har pendlet med som kunne indeholde en bærbar og lidt kluns den var elendig.

Men jeg har faktisk lige modtaget denne sag. http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=76712 som jeg er spændt på at prøve hvordan den sidder og gør sig på en cykel. Helt ubemærket bliver det vel næppe at cykle med en knold på ryggen. Men håber den er bedre end min den gamle rygsæk.

Link to comment
Share on other sites

Uh, jeg er kommet bagud med logning og det skal der rettes op på.

Turen til Gørding i Jydeland var ganske fin. Bekymringen for at blive smadret med 140km/t, viste sig at være HELT ubegrundet. Godt nok kører bilerne pisse hurtigt, men når de ser en aldrende cykelmotionist, så trækker de helt over i modsatte side når de overhaler. 2 gange holdt de endda tilbage fordi der kom en modkørende, trods jeg kørte på de 20cm til højre for den smalle rumlerille og der var oceaner af plads.

Jeg har spist grillbøffer en masse og blevet drukket under bordet i Amarone :4drunk:

Og så er det totalt flippet, hverken at holde for rødt 27 gange eller snurre i rundkørsler. Det havde jeg glemt hvordan var :wub: Hvis jeg ikke var så pæe (et andet ord for fjætte), tog jeg cyklen med til Gørding noget oftere.

Træningen, jo :tongue:

Planen var en kort tur onsdag og en på 3-4 timer torsdag men sådan gik det ikke.

Onsdag:

Jeg kom lidt pludseligt ud på rammen uden at have spist eller drukket efter det. Mine to dunke var tomme efter 28km og jeg kom ikke forbi nogen kirker. Læs: Jeg var tørstig!!!!!

Da jeg skulle tilbage, sigtede jeg efter en by som jeg troede var nabo til Gørding men da skiltene til de nærmeste byer efterhånden viste helt ukendte bynavne, overtog Garminen styringen. Jeg var kørt stik modsat :4slap:

55 km semi-tons http://connect.garmin.com/activity/349746575

(Grillaften hos naboerne som skulle fejre, at terrassemøblerne var blevet malet - det var her jeg blev fugl)

Torsdag:

Mine værters kunder havde aflyst aftalerne, så der var ingen grund til en lang tur, da de var hjemme hele dagen. I stedet ville jeg prøve med lidt intervaller. Det går hurtigt og jeg tænkte at vejene var så øde, at jeg ikke ville blive til nar og grin :blush: Jeg fandt også let en god øde vej.
Jeg ville lægge ud med 6 x 30/30. På nummer tre, bliver vejen suppleret af en cykelsti, som man jo skal bruge. Desværre snoede den sig ind og ud mellem vejtræerne og var helt umulig at køre intervaller på, så jeg cancellerede og vendte rundt. På resten fik jeg astma og mistede åbenbart evnen til at tælle, for kan se at jeg hutlede mig gennem 5 mere og endte så på 8 i alt.

10 min rul

10 x 6/54 - sikkert en fin øvelse hvis man ikke sommer-styrketræner, men synes ikke det kunne mærkes ret meget i stængerne.

5 min pause og så 5 min i modvinden i gear 53-11 og den nev til gengæld.
Lidt pause og så en skiltespurt ind til Gørding - nok den mest fesne jeg længe har kørt. 56km/t i medvind er ikke prangende men den gav da lige et astmaanfald mere. Alligevel noget bedre vejrtrækning end sidst jeg forsøgte at køre intervaller.

33km http://connect.garmin.com/activity/349746523

Fredag:

Hvile

Lørdag:

2 x Pendlercykling. Lækkert vejr -> lyst til mere cykling men havde kun sovet 3½ time og var ret så træt.

Sov en time til middag - kunne ikke vågne og sov en halv mere. Var næsten 2 timer om at komme op af sengen og lallede rundt indtil det blev aften. Man er vel B-menneske :wink:

På med nogle lygter og så ud på Holmen og prøve med flere intervaller, nu det gik nogenlunde sidst.

Den ultimative test ville være at køre Vo2max, så planen var 1,2,3,3,2,1 minut (fesent i starten pga. mgl opvarmning). En pause og så 3 x 30/30.
Bedre end sidst og jeg kunne også have kørt mig mere ud, hvis jeg ikke havde været på egen hånd. Astmaanfald sidst i interval 3 og så blev jeg først "bange" for at køre igennem.

Men hey! jeg fik pulsen op på 95% (94 på grafen) og det er klar fremgang.

Dertil ekstremt hyggeligt at køre i mørke i korte rør. Ved ikke hvorfor men det giver en særlig stemning.

24km http://connect.garmin.com/activity/349746435

Søndag:

Ingen pendlercykling. Kloaksystemet på Hovedbanegården, der hvor "vi" bor er, er brudt helt sammen, så "vores" baderum (og toilletter) er ude af drift indtil videre. Alt render ned i etagen nedenunder. Yum-yum :puke:

Efter arbejde stod den på en tur i FW:

Romaskine: 5 min
Backsquat: 10x20, 5x60, 5x82½, 5x82½, 5x82½, 5x82½, 5x82½
Frontsquat: 3x20, 3x60, 1x82½, 1x82½, 1x82½
Lægstativ BW+25kg: 40, 40, 40
Lårcurl: 15x30, 8x55, 8x55, 8x55
Kropshævninger (UH): 7,6,5½ - fail. WHAAAAAT - så dårligt har jeg ikke chinnet i +30 år
Bænkpres: 10x20, 8x60, 8x72½, 8x72½,8x72½
Bicep curl: 8x16, 8x16, 8x16

Military: 8x35, 8x35,8x35

Triceps pushdown: 8x27½, 8x27½, 8x27½
Sidebøj i hypersstativ @ 5kg: 8,8,8
Mavemaskine: 8x70, 8x70, 8x70
Lændemaskine: 8x55, 8x55, 8x55

Planken: 60sek, 60sek, 60sek

Eftersom det går bedre med at få luft, tror jeg ikke at det er helt umuligt at køre med motionsholdet. Når jeg har "testet vingerne", får min læge lige en mail og så må hun vurdere om der skal undersøges mere.

Jeg hvæser nemlig stadig tiltagende når jeg trækker vejret, så noget ER der altså i vejen.

Nu det går lidt bedre, veksler jeg flere gange i timen mellem at tro på at alt bliver godt, til at planlægge min begravelse. Det er sq til at få fis i kasketten af.

Omvendt har jeg vist allerede været flere gange i Rødovre Lægehus end jeg var til lægen i de 15 år jeg boede i Nivå, så kan jo ikke blive ved.

Jeg har tilkaldevagt i morgen og hvis arbejdet tillader det, så kører jeg med motionsholdet og ser hvad der sker :unsure:

Vægten er fæl - fra i morgen skal jeg tilbage på sporet :poking:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Dagens tilkaldevagt illustreres vist OK gennem min seneste instagram.

Fællestræningen med Hvidovre afslørede ingenting. Mandag er åbenbart stadigvæk en rulledag.

For en sjælden gangs skyld kørte vi nordpå og næsten på Tyren. En enkelt officiel bakkespurt kunne det blive til og med de 2 licensryttere som tilskuere kunne jeg komme først op og notere en puls på 96% uden astmaanfald.

Resten af de 84km var totalt blottet for både pulsvariation og tempo.

Jeg prøver motionstræningen igen på onsdag og ser om jeg bliver klogere.

Det er dog vildt, som der forulykker tog i disse dage :omg:

Link to comment
Share on other sites

Jeg er stadigvæk lidt mast i kroppen efter styrketræningen, så holder en dovendag i dag.

Jeg skal lige lave lidt brandslukning med vægten, så må lige udstille mine fejltrin.

Vægt 90,6 -> 89,8. Fedt% 14,0 -> 14,0. Kcal 3780. Søvn 8½ time.

Skal snart besøge mor, så er lidt bekymret for kageindtaget. Til gengæld har hun indvilget i at ryge e-smøger mens jeg er på besøg.

Har sendt mail til min stamlæge i lægehuset, så må vi tage den derfra.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Vægt 89,8 -> 90,5. Fedt% 14,0->14,1. Kcal 4300. Søvn 8½ time.

Stadig lidt øm i bentøjet efter squatten i lørdags; det er jo til grin :blush:

Endelig fællestræning med HCK med intervaller på programmet - endda et lille cykelløb til sidst. Når musikken spiller, kan man ikke sidde og blive en klynkerøv og det passede mig fint at prøve det af.

Første interval var Vo2max-ish som parløb. Gik bedre end forventet men hjulsnavede også 80% af tiden. Bliver vildt forpustet fra det ene øjeblik til det andet, men eftersom jeg var småpresset før det skete, er det ikke værre end jeg kan leve nogenlunde med det.

Efter lidt rul, skulle vi køre et teknik-interval (skubbe-træning). Mens der bliver givet instrukser, knalder slangen i mit fordæk. I med ny slange og pumpe og der skete sgu ikke rigtigt noget. Eftersom min hjælper ikke hjalp så meget, sendte jeg hende videre i teksten, så hun ikke skulle holde stille så længe og jeg satte slange nummer to i. Og konstaterede at den heller ikke kunne pumpes, da det var min pumpe der var stået af. Nå, den fik et direkte skud CO2 og så vendte jeg snotten hjem.

Turen blev lige præcis 50,0km.

I morgen bliver det nok en tur med Hørsholm. Eller er jeg så fedtet med benzinen, at jeg kører en tur alene?

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Vægt 90,5 -> 90,0. Fedt% 14,1 -> 13,9. Kcal 4725. Søvn 8½ time

Indtil kl. 22 lå jeg på ca. 3700kcal men så fik jeg en typisk aftenkortslutning og frådede 100gram havregryn med 8½dl LIDL-kakaomælk :wub: Det var dumt.

I dag kørte jeg op til Hørsholm og tonsede 71,4km rundt af den samme rute som de har kørt de sidste mange år. I den sædvanlige stil, blev der ikke rigtigt spurtet de steder det var oplagt - så skal man jo sætte farten ned bagefter og måske samle op og det går jo udover snittet.

Ligeså sædvanligt, smed vi første mand på Jonstrup-bakken og ham så vi aldrig igen.
På Strandvejen blev vi indhentet af en rytter, som efter at have hjulsnavet kørte forbi og så skulle vi jo med på hjul - det kostede 2 mand mere. Ham der "lagde os på hjul" drejede så fra efter 1 km´ers penge :dry: så er det sq lidt billigt at skrue tempoet op. Men typisk den klub, altså. Og så var vi kun 3 tilbage.

Efter at have brændt tændstikkerne af på Strandvejen (jeg hader stadigvæk det hæslige stykke asfalt :tongue:), var jeg jævnt presset på Folehavevej. Men hvor var det bare fedt, at det var stængerne der var den begrænsende faktor og det ikke kun var luften der manglede - det er altså giga optur, som jeg har haft det, den sidste tid!

Ham der havde trukket hele vejen op havde gjort det godt og stod det til mig, så skulle han ikke angribes. Da spurten blev åbnet, kunne jeg lige så godt køre med og nappe den ret ubesværet.

De næste 3 dage skal jeg møde på arbejde ved frokosttid - det kan man som B-menneske ikke bruge til en skid. Men da jeg har air-com i førerrummet i toget, så passer det mig nu fint når det bliver SÅ varmt. Håber alligevel at skyde en gang styrketræning ind i morgen formiddag.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

FREDAG

Vægt 90,0 -> 89,3. Fedt% 13,9 -> 13,5. Kcal 4225. Søvn 8½ time

Romaskine: 5 min
Backsquat: 10x20, 5x60, 5x80 5x85, 5x85, 5x85, 5x85, 5x85
Frontsquat: 3x20, 3x60, 1x80, 1x85, 1x85, 1x85
Lægstativ BW+25kg: 40, 40, 40
Lårcurl: 15x30, 8x60, 8x60, 8x60
Kropshævninger (UH): 7,6,6

Bicep curl: 8x16, 8x16, 8x16
Bænkpres: 10x20, 8x60, 8x75, 8x75, 8x75
Military: 8x35, 8x35,8x35

Triceps pushdown: 8x30, 8x30, 8x30
Mavemaskine: 8x72½, 8x72½, 8x72½
Lændemaskine: 8x60, 8x60, 8x60

Sidebøj i hypersstativ @ 5kg: 8,8,8

Planken: 65sek, 65sek, 65sek

Crosstrainer: 5 min

Link to comment
Share on other sites

LØRDAG

Vægt 89,3 -> 88,4. Fedt% 13,5 -> 13,3. Kcal 2800. Søvn 7½ time.

Planen var en længere cykeltur inden arbejde men eftersom det blæste ret hidsigt, fandt jeg en masse overspringslingshandlinger og kom først ud lidt sent i forhold til at jeg skulle på arbejde. Ville køre Amager rundt men det kunne jeg ikke nå, så måtte vende og tage samme vej retur.

48km (som faktisk var wældi hyggelige, trods vinden). Alligevel nåede jeg at blive sur.

På vejen hjem gik ruten ind på "Tonseren" som er en rundstrækning på Amager, hvor der er sort af både racer- og tricykler. 100-150 meter før jeg nåede den, kom der en rytter ud fra højre og ind på ruten. Jeg lettede gassen, så vi ikke ville komme nær hinanden. Han kiggede sig tilbage, slingerede helt vildt mens han suttede i sin flaske og kiggede mere tilbage. Jeg holdt mig 25-30 meter bag ham og langt om længe begyndte han at træde. Pulsen lagde sig hurtigt på 75-76% hvilket var ok, hvis jeg altså ikke var lidt presset med at komme hjem og på arbejde. Efter lidt tid, lagde jeg et par pinde på og kørte udenom.

Da jeg senere vendte mig om for at se efter biler inden jeg skulle overhale en "civilcyklist", så jeg at ham gutten var gået på hjul. Solen var mod mig, så kunne ikke se skygge og pga. modvinden som larmede i hjelmen havde jeg ikke hørt ham. FOR HELVEDE - tænk nu hvis jeg havde bremset for f. eks. et egern fordi jeg troede at jeg bare var mig selv, så kunne vi begge være styrtet og kommet til skade.

Da vi havde rundet et par hjørner, overhalede han så selvfølgelig også. Fint nok, så havde jeg fred og lod mig falde 25-30 meter bagud. FOR HELVEDE igen, for han kunne jo ikke holde farten og begyndte at se sig tilbage og farten faldt og faldt. Jeg holdt mig bare de 30 meter bag ham for var jeg kørt forbi, var han bare begyndt at hjulsnave igen og den leg gad jeg sq ikke. Snart kom også krydset, så han kunne fortsætte til højre ad Tonseren og jeg kunne dreje til venstre og køre ud mod Fælleden. Desværre skulle han også til venstre men heldigvis deler vejen sig i to - begge ender ved Kalvebodbroen og jeg valgte den vej han ikke tog :wink:

Næsten over Fælleden får jeg jeg langsomt spolet en ny rytter ind men har ikke tid til at tage mig af det. Jojo - han klæber sig selvfølgelig også på hjul :4slap:

Heldigvis er det første stykke af rampen op til broen helt hærget af tværgående rødder, så 15-20 i timen er rigeligt. Derfra kunne antrittes uden det virkede alt for "æv-bæv-jeg-kører-bare-hurtigere-end-du-gør"-agtig og så var jeg heldigvis alene.

Fair nok hvis folk vil være sociale på deres solo-cykelture :unsure:

Men så kør da op på siden og sig hej og hyggesnak. Så kan vi altid aftale af deles om føringerne, tage en skiltepurt eller hvad vi nu finder på. Men det der luskefis med at snige sig på hjul, så vi risikerer at brække arme og kraveben og smadre cyklerne: LAD VÆR`!!!!

SØNDAG

Vægt 88,4 -> 88,7. Fedt% 13,3 -> 13,3. Kcal 3810. Søvn 9 timer
Nattespisning: Vågnede 1:30 og spiste et stykke rugbrød med en dåse makrel + 80gram havregryn med rosiner og mælk.

Jeg skal på arbejde om lidt. Vejret skriger ellers efter at man skulle tage sig en hyggecykeltur.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

ENIG! :4trumpet:

Så sent som på torsdagens tur kørte jeg for god skrue hjemmefra og ud langs Hillerødmotovejen mod Kollekolle. Der var også side-/modvind, så jeg kunne ikke høre noget. Og solen var også i øjnene. Jeg overhalede en "lidt kraftig" fyr på en Cannondale, og da jeg længe efter kiggede ned og bagud kunne jeg se, at han lå klistret til mit hjul med en afstand på 3 cm. Jeg fik simpelthen et, ja, chok er måske for kraftigt et ord, men det gav sgu' et gib i mig, fordi jeg troede jeg lå der i ensom majestæt. Jeg tænkte præcis det samme, at hvis jeg blev nødt til at lave en hurtig opbremsning, så ville jeg få en 100+ kg mandsling i nakken. Jeg tog også bare en slapper og lod ham tonse af sted, indtil han løb tør for damp ...

Link to comment
Share on other sites

Vægt 88,7 -> 88,3. Fedt% 13,3 -> 13,3. Kcal 2920. Søvn 6½ (elendig kvalitet - vågnede +10 gange).

Det er med at nyde sommeren inden den forsvinder og da Hvidovre jo ikke plejer at køre intervaller om mandagen, kunne jeg passende træne lidt alene inden fællsestræningen.

Pas 1:

Vind fra øst giver tur til Amager. Jeg forstår, hvorfor ham gutten i forgårs ikke drejede ind hvor jeg troede "Tonseren" gik, for det er en grusvej. Jeg gættede på ruten og kan se på kortet at jeg kiksede det totalt, men det forklarer hvorfor jeg fandt min ruta alt for farlig til at køre intervaller på, det meste af vejen.
Nå, men det begyndte ud over Fælleden hvor jeg ville tage hul på mine 2-minuttersintervaller. Der var dog mange børn og trehjulede handicapcykler og eftersom jeg helst vil fremstå som en cykel-ikke-så-idiot, vil jeg ikke så gerne køre intervaller i det selskab. Så pausene blev ret lange mellem jeg spottede tom sti at køre på og da min kiksede intervalrute ikke var meget bedre, så holdt de lange pauser ved.

Vejrtrækningen er i fortsat bedring men det er stadig noget juks i Vo2max-området. Ret ærgeligt, for jeg kører egentlig fair i AT og mine antritter sidder lige i skabet for tiden.

Men 4 intervaller á 2 minutter og 1 på 1½ minut.

Lidt tril og 12-13 min AT med et forsigtigt udlæg. De sidste km noget påvirket af en bil der overhalede for at sætte farten ned for at dreje til højre og 3 sæt "slingrebomme" på det korte stykke med cykelsti.

Lidt mere tril (bykørsel) og så den FEDESTE spurt jeg har kørt på egen hånd :wub: :wub: :wub:

Englandsvej dykker på et tidspunkt ned under Kastrup Lufthavns landingsbaner. Der er mur til højre. Solid afskærming ud til bilerne til venstre. Relativ bred cykelsti i OK stand. Mørkt med gule lamper og så helt bogstaveligt lys for enden af tunnellen. At være pakket ind på den måde, giver den vildeste fornemmelse af fart - det er selvfølgelig fup og svindel. Jeg startede spurten helt kort før bunden og moslede så bare op (jævnt stigende) mod toppen. Havde Garminen vist 70km/t havde jeg ikke været overrasket men kunne så kun trække den op på 58 på rampen (mon ikke noget af medvinden havde fundet vej ned i dybet?), men fartfornemmelsen var helt urealistisk.
Bakken er liiidt kort og i solskin er man natteblind når man kører ind i mørket før brillerne omstiller sig. Men jeg forstiller mig, at man på en overskyet dag kan se om der er frit hele vejen gennem tunnellen. Bruger man så tilløbet, vil man let nå bunden med +60km/t og stadig have overskud til at trykke igennem opad.

52,4km: http://connect.garmin.com/activity/354064575

Nu var jeg skide sulten - klokken var 14 og havde kun fået morgenmad og fik travlt med at hælde foder i systemet.

Pas 2:

Fællestræning med Hvidovre. Det blev heldigvis ikke kun en hyggetur og heldigvis heller ikke hardcore intervaltræning. Vi kørte op til Ganløseområdet og selvom der ikke blev givet gas på alle bakker, så fik jeg alligevel blæst systemet igennem og fik også hapset alle bakkespurter og den ene skiltespurt. Min faste parløbsmakker fra licenstræningen fik også bølleklø. Så snot og bæ at jeg er off i iltoptagelse. Men jeg overvejer at kaste mig ud i noget torsdags licenstræning (AT og spurt) og er ret sikker på at det vil fungere.

Lidt skuffende kun 63km http://connect.garmin.com/activity/354064507

Skal jeg lige nævne at jeg fik indirekte ros i dag? Vi havde en ret ny med som er bange for at ligge på hjul og hun blev sendt om bag undertegnede, fordi jeg altid kørte stabilt og var til at stole på.

I øvrigt var der en som foreslog en årsag til mit vejrtrækningsbøvl: Allergi.

Nogen som ved om det kan passe med den måde mine kvaler arter sig på?

Jeg har godt nok aldrig før haft allergi men det hænger jo lidt sammen med astma og er det bare det, så er jeg en glad mand. Mere om det er noget der er værd at foreslå lægen når jeg skal checkes.

Link to comment
Share on other sites

De sidste tre dage har jeg mødt på arbejde ca. 13:30. Noget jeg ellers har undgået med samme omhu som ikke at pisse på et elektrisk hegn.

Men det var en positiv overraskelse.

Søvnen fungerer. Jeg har haft fri ca. 22:30 og når dermed lige nået at få sovet inden midnat, hvilket normalt sikrer en god søvn. Dermed kommer jeg også op i nogenlunde tid. Skal dog nok droppe pendlercykling - jeg gætter at det var den som ødelagde søvnen i nat.

Kosten er utrolig let at styre: Morgenmad. Frokost før job. Mellemsnack i den første pause. Mad til mikroovnen i den sidste pause. Og en natsnack at gå i seng på.

Træning: Vanemæssigt synes jeg at det er for tidligt at træne før arbejdet men i praksis fungerer det faktisk fint. Tilmed bliver det mellem morgenmad og frokost og udløser derfor ingen ekstra måltider. Win-win.

Det koster dog en del fællestræning med cykelklubben, men det er jeg tæt på at jeg gerne ofrer. Hvis mine luftveje bliver gode igen, bør jeg nok spendere en wattmåler, så jeg ikke får ondt af mig selv men har et tal at jagte i intervallerne. Og i værste fald er det kun en stakket frist og så handler det kun om at holder skroget kørende længst muligt.

Så jeg overvejer ret kraftigt om jeg skal ændre mine prioriteter fra morgenvagter til "sen midt på dagen" hvis det er en kategori der findes. Jeg skal nemlig ikke risikere at møde allerede ved 11-tiden, for så får jeg slet ikke trænet.

Men et vækkerur der ringer mellem 4 og 5 bliver på ingen måde savnet.

De her dage har allerede gjort en forskel. Vægten er dalet små 2 kg og det meste, er prinsevommen der er forsvundet. Bæltet er kørt et hul ind og det er også kommet en vene til syne på maven. Det er lidt utydeligt men der er også jævnt med spindelvæv på bibs.
Lidt cardio-arto fra DSB-omkædningen inden jeg cyklede hjem i går:

post-1580-0-28861700-1375740619.jpg

Med 13:30-mødetider burde det være muligt at skrælle mere af - også selvom dage som i dag ødelægger det lidt og besøget hos mor i morgen også er kostmæssigt træls.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ja, Gregers, der er meget ofte sammenhæng mellem astma og allergi... http://astma.astma-allergi.dk/allergi

- så inden du giver dig selv dødsdommen med KOL-diagnose, så syns jeg, at du skal banke seriøst i bordet og få en ordentlig, grundig undersøgelse - inclusive behandling, istedet for at gå og vente på at du skal gå rundt med iltapparat for det er sq ikke særligt sjovt, kan jeg betro dig (det oplevede jeg på tætteste hold med min far).

Jeg fik i sin tid selv "sparket" fra den lille Bjergtrold, før jeg tog mig sammen og fik mine symptomer ordentlig chekket og behandlet, og jeg er dybt taknemmelig over nogen gider blive ved med at insistere :bigsmile:

Kram til dig - og hvis du mangler aktiviteter i morgen ml 14 og 15.30 så skal der bæres tunge møbler ud i 2900.... :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Nattespisning: Vågnede 1:30 og spiste et stykke rugbrød med en dåse makrel + 80gram havregryn med rosiner og mælk

For pokker da, sikke en omgang natmad :sleepy: Går du sulten i seng siden du ligefrem kan vågne pga sult?

Uanset hvor sulten jeg er når jeg går i seng, så er det aldrig lykkedes mig at vågne pga. sult, men det skal jeg vist bare være glad for :blush:

Link to comment
Share on other sites

Mormor døde af KOL, så jeg ved alt for godt hvor lidt man kan i den sidste tid.

Men jeg kan jo ikke tvinge min læge til noget hun ikke vil, men prøver igen at få hende til at undersøge det rigtigt og ikke bare igen konstatere, at det ikke er helt som det burde være. Problemet er jo nok at jeg - trods alt - ikke har gener nok og ikke mistrives i hverdagen. Har tid den 30.

Må desværre melde pas til "crossfit".

..

Jeg prøver på ikke at sulten når jeg går i seng, for ellers går det helt galt. Jeg vågner med rumlende mave 4-5 gange om ugen og så er kunsten at vågne nok til, at bevistheden sørger for ikke at plyndre køleskabet som reptilhjernen gerne vil.

Vægt 88,3 -> 88,7. Fedt% 13,3 -> 13,3. Kcal 5090. Søvn 7 timer

Der står fridag i mit usynlige program men er ved at flække af energi.... må gøre noget inden jeg skal sidde på min flade og spise kager. Nu vil jeg smutte i bad og beslutte om jeg skal cykle eller i FW.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hvorfor vælge?

Smuttede i FW og kørte det sædvanlige program med næste lognings vægte, bare kun med 2 sæt i alle øvelser. Dog kropshævninger med overhåndsgreb og der er heldigvis stadigvæk til 2x10. Pyha.

Derefter i cykelklunset og ud på Gl Køge Landevej for at spole squatten ud. Frygtende for kageindtaget, havde jeg kun fået morgenkaffe, en NoX og proteindrik før FW og en prot-drink mere bagefter med 30 gram rosiner. Når klokken så er blevet henad 15, kører man ikke overbevisende, skulle jeg hilse at sige :tongue:

Alligevel fik jeg sat all-time hastigheds-PR i min Vallenbæk-spurt. Den kunne nok have være endnu hurtigere hvis jeg havde været mere realistisk i at vurdere vinden, så kørte den i for lavt gear (nok med gårsdagens for høje gear in mente). Men fik 68 komma et eller andet i displayet og det er hurtigere end jeg har turdet køre nedad Hallandsåsen. Men egentlig en ufed hastighed på en slidt cykelsti. Men fedt alligevel.

Det lave gear -> den høje kadence sugede godt i iltbeholdningen og det tog flere minutter at få vejrtrækningen ned igen. Uden at der er noget nyt i det - jeg har altid været en spade til højkadence-kørsel. Lidt overraskende fik jeg ikke astmaanfald, trods jeg ikke havde suget Bricanyl :biggrin:

Lettere overgearet, "kom jeg til" at køre fra en knallert over motorvejsbroen. Hvor barnligt, egentlig - fnis.

De 23km er næppe pral værd :wink:

Med kun 110 gram kage, 5 nektariner, 3 kopper kaffe (med piskefløde), var besøget et af de billigste kaloriemæssigt og måtte da også lige i Netto og købe noget at spise på vej hjem i bilen.

Nu skal jeg sove. De her to fridage med 2x2 træningspas og familiebesøg har skubbet en bunke af praktiske ting foran mig. Faktisk har jeg end ikke vasket op - kun skyllet af :blush: så i morgen må jeg lige tage mig sammen hvis jeg skal have rent tøj og sådan.....

Link to comment
Share on other sites

Dagen startede gigatræls, da Netto nedunder kørte med palleløfteren HELT sænket så den raslede og vækkede mig (sover med alt åbent her i sommervarmen :wub: )
Og måtte vente ret længe på ledige vaskemaskiner.

Ellers var det tommeltotten opad.

Som det første bemærkede jeg, at jeg jeg skulle provokere en del, hvis jeg skulle hvæse fra luftveje. På vægten var jeg under 88kg - dog sov jeg så længe at der skulle korrigeres til:

Vægt 88,7 ->88,0. Fedt% 13,3 -> 12,9. Kcal 3410. Søvn 7½ time.

ALT på min to-do-liste er hakket af, undt. noget defekt arbejdstøj som ikke kunne sendes til rep, da DSBs uniformslager lige har startet sommerferie (fandt jeg ud af da jeg stod foran døren).

Tjuhej det gik og så til fællestræning i cykelklubben. Ingen rigtigt langsomme. Heller ingen licensfolk men dog to supermotionister hvoraf den ene efter sigende har en del 1stepladser i motionsløb på CV´et.

Interval 1: Rulleskift i blid AT - vi havde træneren på holdet og han går meget ind for at det allerførste interval IKKE skal køres med håndtaget i bund.

Interval 2: Mens vi kører i fred og ingen fare, bliver der råbt: Efter svinget er det cykelløb til byskiltet. Det funkede slet ikke og kunne bare sidde og se de andre køre ud i horisonten.

Det skumlede jeg en del over og da vi samtidigt kørte pisse langsomt, havde jeg mest lyst til at skride hjem. Meeen.

Interval 3: Jagttstart - de langsommeste først. Dér skete der et eller andet. At jeg hvæser og piber ER et faktum. At jeg scorer lavt i det ene tal til pusteprøve, ligeså. Samme, at jeg ikke mere får pulsen op i samme tempo som for 5 uger siden. Men nu jeg hele tiden havde en cykel at jagte, kom jeg alligevel ud over kanten og fik vist kørt som jeg ville have kørt før. I hvert fald fik jeg givet min parløbsmakker baghjul som "i gamle dage" og også kørt fra en som jeg aldrig nogensinde har kørt fra før. På noget som svarer til et Vo2max-interval.

Interval 4: Samme koncept bare en kort tur med mål på ADA-bakken. Fik smidt alle hæmninger - kørte grimt som jeg aldrig har gjort før og endte HELT i hegnet, ellers rettere så tog jeg den ind over græsset og fik sat PR i astmaanfald, men det kunne sq også have været sket sidste år.

Interval 5: Samme rute som interval 3 - startede igen næstsidst og kom ind som nummer 2.

Interval 6: Københavnerskiltespurten. Lå fordelagtigt i anden række, da der blev angrebet. Måtte lade 3 køre forbi før jeg kunne trække ud, lade mig suge op og så bare fyre den max af. Til en forandring fandt jeg det rigtige gear og har vist ikke før kørt en stående spurt i den længde før uden at få gele i stængerne.

blev jeg tilsagt at møde op til licenstræning i morgen :tongue::unsure:

Det er også OK. Som jeg kørte i dag, burde det på ingen måde give problemer. Måske lige bortset fra, at jeg solgte mig selv meget dyrt et par gange og det kan jeg helt sikkert også mærke i morgen.

75km : http://connect.garmin.com/activity/355106964

Enten så er min lungebøvl krafigt på retur.

Eller også så har jeg fundet det magiske kosttilskud. Ah, noget af skylden skal det nok have, for det kriblede og kløede i kroppen i intervallerne, så en eller anden virkning har det helt sikkert, det dersens beta-alanin. At jeg kører mit livs spurt lige den dag jeg har drysset det i drikkedunkene er næppe helt tilfældigt.

Så skal jeg også bare have fat i noget rødbedesaft og bagepulver; så er den ved at være der, hehe.....

Men sikke en befrielse at køre som jeg plejer at kunne. Det er ikke helt til at sætte ord på, faktisk.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Vægt 88,0 -> 89,5. Fedt% 12,9 -> 13,6. Kcal 4380. Søvn 5 timer.

(Gik i restitutionspanik lige før sengetid og åd 80 g havregryn med mælk og 20 g mørk chokolade trods jeg egentlig ikke var sulten).

Stængerne var ornlig sygt brændt af i morges. Jeg tog bilen til arbejde men kunne så i dag konstatere at der igen er varmt vand i DSBs brusere. Cyklen er i spil igen.

Jeg havde aftalt at tage til licenstræning, så det gjorde jeg. Jeg var særdeles ukæk og maven var lige ved at sabotere det hele men nåede det med rumpen i vandskorpen.

Det endte med79,2 meget fredelige km..

Interval 1: AT. Ca. en halv times rulleskift med 5 mand. Havde lige en lille krise hvor jeg var presset men ellers let.

Interval 2: AT. Noget kortere men stadigvæk meget overkommeligt.

Interval 3: 4 spurter på Møllebakken. De 2 i gruppen som burde kunne drille mig var begge off, så hapsede alle 4 incl. den jeg kørte lead-out på. Dog på en billig baggrund, for udover en dame-B kørte vi kun i motion, så spurterne var ikke ret lange.

Nu vil jeg gerne snart kunne sove, idet jeg skal møde tidligt igen i morgen.

Gæt i øvrigt hvem der smækkede sig ude af sit tog i morges :4oops:

Link to comment
Share on other sites

Vægt 89,5 -> 88,6. Fedt% 13,6 -> 13,3. Kcal 4960. Søvn 7 timer (sov allerede omkring kl 22 :shades: )
Var så til gengæld oppe ved 1:30-tiden og kværne en gang rugbrød med makrel.

Moderat pendlercykling i begge retninger. For første gang nogensinde, fik jeg baghjul op ad stigningen fra Langgade op mod Valby. Seriøst endda. Enten af en (licens?)gut, som har det sjovt ved den slags, siddende på sin turistcykel med sadlen for langt nede og med knæene strittende ud til siden, som en dernypacer. Eller også var det en fikset el-cykel som ikke slår fra ved 25km/t. Det så ret vanvittigt ud.

Hmm, energimæssigt var jeg klasket sammen og måtte sove til middag og havde mine kvaler med at vågne igen. Men kom heldigvis i FW alligevel:

Romaskine: 5 min
Backsquat: 10x20, 5x60, 5x60, 5x80 5x87½, 5x87½, 5x87½, 5x87½, 5x87½
Frontsquat: 3x20, 3x60, 3x80, 1x87½, 1x87½, 1x87½
Lægstativ BW+30kg: 40, 40, 40
Lårcurl: 15x30, 8x65, 8x65, 8x65
Kropshævninger (UH): 7,7,6

Bicep curl: 8x18, 8x18, 8x18
Bænkpres: 10x20, 8x60, 8x77½, 8x77½, 8x77½
Military: 8x35, 8x35,8x35

Triceps pushdown: 8x32½, 8x32½, 8x32½
Mavemaskine: 8x72½, 8x72½, 8x72½
Lændemaskine: 8x60, 8x60, 8x60

Sidebøj i hypersstativ @ 6kg: 9,9,9

Planken: 75sek, 75sek, 75sek

- en del øvelser blev supersættet for at nå det inden lukketid.

Squatten er stadigvæk nem, men begynder at bliver presset på resten.

Det lidt ærgeligt at jeg fik sovet så meget i eftermiddags, for nu er jeg ikke træt. Men det er jeg så nok 3:50 når vækkeruret ringer. Tager bilen til arbejde i morgen, hvor den står på 100% restitutionsdag.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ja - min evige kamp. Har været på vægten hver morgen i mindst de sidste 15 år i streg. Og så er det jo også lidt sjovt at skrive i skema.

Også da jeg stod op i morges - damn det er blevet mørkt :unhappy:

Vægt 88,6 -> 88,5. Fedt% 13,3 -> 13,2. Kcal 3390. Søvn 3½ time.

Der skal vist suges ekstra kaffe i dag :tongue:

God weekend :-)

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ja - min evige kamp. Har været på vægten hver morgen i mindst de sidste 15 år i streg. Og så er det jo også lidt sjovt at skrive i skema.

Også da jeg stod op i morges - damn det er blevet mørkt :unhappy:

Vægt 88,6 -> 88,5. Fedt% 13,3 -> 13,2. Kcal 3390. Søvn 3½ time.

Der skal vist suges ekstra kaffe i dag :tongue:

God weekend :-)

hvorfor sover du så lidt? Fest?

Link to comment
Share on other sites

Derefter i cykelklunset og ud på Gl Køge Landevej for at spole squatten ud. Frygtende for kageindtaget, havde jeg kun fået morgenkaffe, en NoX og proteindrik før FW og en prot-drink mere bagefter med 30 gram rosiner. Når klokken så er blevet henad 15, kører man ikke overbevisende, skulle jeg hilse at sige :tongue:

Alligevel fik jeg sat all-time hastigheds-PR i min Vallenbæk-spurt. Den kunne nok have være endnu hurtigere hvis jeg havde været mere realistisk i at vurdere vinden, så kørte den i for lavt gear (nok med gårsdagens for høje gear in mente). Men fik 68 komma et eller andet i displayet og det er hurtigere end jeg har turdet køre nedad Hallandsåsen. Men egentlig en ufed hastighed på en slidt cykelsti. Men fedt alligevel.

Det lave gear -> den høje kadence sugede godt i iltbeholdningen og det tog flere minutter at få vejrtrækningen ned igen. Uden at der er noget nyt i det - jeg har altid været en spade til højkadence-kørsel. Lidt overraskende fik jeg ikke astmaanfald, trods jeg ikke havde suget Bricanyl :biggrin:

Lettere overgearet, "kom jeg til" at køre fra en knallert over motorvejsbroen. Hvor barnligt, egentlig - fnis.

De 23km er næppe pral værd :wink:

Stærkt kørt på det ernæringsmæssige grundlag. :4trumpet:

Link to comment
Share on other sites

Tak til det sidste - det var en af de der underlige dage hvor tingene ikke hang sammen men på den gode måde.

Jeg havde svært ved at falde i søvn i går aftes. Og arbejdet kaldte så tidligt at jeg måtte op før kl 4. Så bliver det desværre ikke til mere.

Og nu er det gået i fisk igen, fordi jeg var så snotdum at sætte mig foran TVet da jeg kom hjem. Nu er jeg overtræt og det er vist også for sent at sove til middag. Kroppen crawede panikenergi og jeg åd små 200 gram havregryn og den plade chokolade som var købt til mor, mens jeg så TV.

Jeg lærer aldrig at blive A-menneske :tongue:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share