Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Uden at være det mindste i tvivl, fravalgte jeg løbsaften på cykelbanen til fordel for at tage hul på vintersæsonen med HvidovreCK efter en tiltrængt pause.

Ruten var som den bliver hver torsdag året ud, dog kommer der nok en lille ekstra skøjte på senere.

Træner var een stor undskyldning for, at vi næsten kun kørte på cykelsti. Jeg synes det var MEEEGAfedt, at slippe for konflikterne med bilerne.

Vi var 9 og første gang jeg fik en føring var pænt inde i turen og naturligvis det eneste sted, vi ikke kunne køre to og to. Gæt hvem der gik panik over om han kørte for langsomt og derfor fik taget en solid (efter mine forhold) dingerføring. Da den omsider sluttede, gik der kun et øjeblik og så var der bakkespurt på Vaserne :gal: Den sve, som man ville sige på Fyn.

Ikke så længe efter efter kom Geels Bakke. Jeg sad og tøvede (som altid) og kom ikke med frontgruppen og da jeg ville sætte efter dem, råbte træner at jeg skulle blive ved de langsomme. Den forstår jeg ikke helt, men var stegt nok i stængerne til at jeg bare lå og spolede kontrolleret op, uden at være ærgelig over det. Jeg havde alligevel ikke kunne følge dem hele vejen. Men også lidt ærgeligt, hvis jeg ikke kommer i gang med at søge ud på det dybe vand, mens jeg har gejsten til det. Er eller andet sted vil jeg jo gerne udover, altid at give op på forhånd

Der var en håndfuld pæne stigninger mere, ikke stejle men forholdsvis lange, som nok skal blive sjove når dem fra A og B en dag har føring på dem.

Fedt at komme ud. Ufedt, jeg er SÅ smasket i stængerne. Noget bliver vel bedre når pausen bliver filet af. Omvendt så bliver det nok bare altid ved at være hårdt som motionist bland licensryttere, uagtet de kun kører rulletur.

72,5 km

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Igen en amputeret tur i FW. Jeg skulle mødes med Kurt klokken 12. Jeg må efterhånden sande, at det er et tidspunkt jeg ikke er let at få i omdrejninger men det vidste jeg egentlig godt.
Jeg skulle have været der en time før og tyvstartet men var der først få minutter i. Først var det planen at tage de manglende øvelser bagefter men det orkede jeg ikke. Dels er understellet godt stegt efter cykelturen i går :blush: og Kurt er en hyggelig gut at træne med, men pauserne bliver lange og han mangler dræberinstinktet - det smitter lidt.

Nå:
Romaskine: 5 min
Kropshævninger: 9, 9, 9 , det er vist sæsonPR

Bicepcurl: 8x22, 8x20 + dropsæt 10x12

Scottcurl: 8x28, 5x28 (fail)
Læg i benpres: 15x70, 10x140, 8x150, 6x160, 8x150, 10x140, 20x110, 10 negative x 120 for venstre ben
Liggende lårcurl: 15x60, 12x105, 12x105, 12x105, 12x105
Siddende læg i smith: 15x80, 12x85, 10x90, 12x85, 15x80, 29x60 (fail)
Bænkpres: 15x20, 8x60, 8x82½, 8x82½, 7x82½ (fail)

Laterals: 12x9, 12x9, 12x9

Tricep pushdowns: 10x32½, 10x32½
Hypers: 15, 15, 15
ss
Sidebøj i hypersstativ: 15,15,15

Planken: 3 x 72 sek (p48sek)
Bedstemorcykel: 10 minutter roligt

- mig som næsten aldrig går til fail og så tre i samme pas :bruce:

Da jeg tog hjem havde jeg de bedste intentioner om at hoppe på G&G. Men så faldt jeg i søvn her ved 17-tiden og synes det er svært at vågne.

Jeg har også vilde planer om at sætte vækkeuret til lidt i fem i morgen og stå ved FW når de åbner, for at nå resten af passet inden arbejde.

Øv ja, i dag er sidste feriedag :crybaby: Det er bestemt ikke fordi jeg er ked at mit arbejde men hvor HAR det været fedt, bare at gå og hygge og træne efter forgodtbefindende (indsæt selv evt. manglende bindestreger og mellemrum) og ellers ikke lave en dytfis.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Spørgsmål til cykeleksperterne:

Hvilken ville I vælge til at træne på henover vinteren? Jeg håber på at kunne undgå spinning så meget som muligt.

http://www.bike-discount.de/en/buy/wilier-triestina-105-cross-208818

http://www.bike-discount.de/en/buy/cube-cross-race-disc-black-n-red-n-blue-237563

Eller er der noget helt 3. derude, som er værd at kigge på? Mit budget er lige deromkring 8k.

Du skal være opmærksom på at alle cykler med udvendige gear er meget følsomme overfor salt. Det er selvfølgelig ikke et problem hvis du kun kører i skoven på sådan en crosscykel som du nævner.

Cube og Willier er så vidt jeg ved nogenlunde identiske ift. kvalitet. Du kan se anmeldelser her:

http://www.roadbikereview.com/

Hvis du kun skal køre by- og landevej om vinteren, så ville jeg ikke vælge en crosscykel, men i stedet en letvægts citybike, med fx 7 gear.

Link to comment
Share on other sites

:blush: Øhm nej. Eller. I stedet for at "indtage" centeret, sjoskede jeg opgivende rundt som en fodboldspiller der lige har scoret i eget net. Kroppen fungerede men jeg var mentalt OFF.

I dag ville jeg gerne rulle lidt for at løsne op i benene. Planen var en justeringstur. Af en mystisk årsag er min nye sadel meget anderledes end den gamle. Dengang måtte jeg købe en sadelpind med ekstra setback for at få den langt nok tilbage. For at få den nye sadel langt nok frem måtte den gamle sadelpind på igen. Så ud og rulle med umbraconøgler og stoppe og justere. Vildt at jeg til sidst sad og fedtede med halve millimeter i sadelhøjden - det må næsten være indbildning.

Hvad værre var, at jeg også opdagede at min bagskærm var knækket hvor den skulle holdes fast ved bremsegrebet. Så jeg kunne lige så godt også svinge ind om Heino og købe en ny. Desværre har de ikke den type skærme mere, da de åbenbart ofte knækker. Det var ellers let, bare at skifte stykket i midten - nu kan jeg begynde at samle forfra.

Men hallå!! Det var en af de sjældne gange, jeg har brugt cyklen til at handle. Det sker max en gang om året jeg kører rundt med varer på ryggen. Til ære for DB vil jeg dele billedet af min rygtaske som var gravet frem fra et hjørne af altanen:

attachicon.giftaske.jpg

jeg siger tak ! :smile:

Link to comment
Share on other sites

Det føltes GODT NOK tidligt, dér klokken 5 i morges. Føj!!!

Romaskine: 5 minutter

Squat: 10x20, 10x40, 10x60

Jumpsquat: 10x24, 10x36, 10x36, 10x36, da jeg gik væk kunne jeg mærke lysken, så dér var årsagen.r

Frontsquat: 10x20, 5x60, 4x70, 4x80, 4x82½, 4x82½, 4x82½, 4x82½ , rimeligt overkommeligt så jeg øgede alligevel da det gik fint at træde fra med venstre ben. I øvrigt pudsigt, at jeg ikke helt kan mærke forskel på om der er 70 eller 80kg på stangen. Fra 60 til 70 er forskellen meget stor men derfra er det et fedt :wacko:

Dødløft: 8x60, 5x70, 5x70, 5x70, 5x70, 5x70

Benpres: 10x50, 10x100, 8x150, 8x190, 8x190, 8x190, 8x190, de første to workset var overraskende lette. Det var fordi jeg manglede et klik i sædet. Derfra var jeg presset!!! Jeg har sjældent råbt så højt, som da de sidste to reps skulle i hus. Næste gang er det fullstack men det er jeg for slap til at nå i hus med :dry:

Læg i benpres: 15x70, 10x140, 8x150, 6x160, 8x150, 10x140, 20x110, 10 negativer med venstre ben x 130

Siddende læg i smith: 15x80, 12x85, 10x80, 12x85 ,15x80, 30x60

- så var der 45 minutter til jeg skulle på arbejde, så hurtigt hjem i bad.

...

Ministatus:

Den lille mellemsæson er overstået. Slut med at vægttræningen har prio 1. Det har ellers været godt for motivationen. Modsat cyklingen, hvor jeg er på vej ned og alderen/lungerne bare hiver endnu mere fart ud hvert år, så er jeg her langt fra mit potentiale og kunne sagtens opnå flere resultater, hvis jeg gik efter det. Bliver fællestræningen igen noget skidt, kunne plan B være at kaste sig uhæmmet over styrketræning og smide lidt spinning oveni. Men sidste cykeltur var jo pissefed og DDR-træningen på Holmen plejer også at være det, så jeg satser på en underholdende cykelvinter uden mange konflikter med biler.

Siden sidst jeg var på arbejde, sidder begge ærmer i arbejdstrøjen nu pænt til om armene. Lårene må også være vokset, for trods fedt% er der nye aftegninger i dem, jeg aldrig har set før. Sådan er det hele vejen rundt. Muscle memory er da sjit. Der må gerne komme mere power i skroget men jeg har ikke noget voldsomt ønske om at blive større end nu.

Det er efterhånden mange måneder siden vægten hoppede fra 90 til 92. Det bliver nok en "opgave" at forsøge at få den ned igen men jeg gør et forsøg. Nu hypertrofi ikke længere er hovedmålet bliver det måske mentalt lettere. Kalorietælling er i hvert fald i gang fra i dag, nu det ikke har virket uden. Arbejdsbukserne sidder mere løst end inden ferien, så i virkeligheden er det måske slet ikke så slemt endda.

Jeg har tilkaldevagt i morgen - dog må de ikke ringe til mig før klokken 5. Jeg kom ikke på G&G i går, så pønser på en tur i morgen, hvis stængerne ikke er alt for ømme. Men de har kvitteret kraftigt for mine kvaler i benpressen, allerede.

Det er før midnat men jeg vil gå i seng. Jeg er træt!

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,5kg efter 4380kcal i går (jajaja, jeg talte først sammen op til sengetid)

Fed arbejdsdag. Jeg talte med driftlederen ved 6-tiden i morges. Der sad kun en rådighed på Hovedbanen (altså en mand der kan stå ved et tog med få minutters varsel, i tilfælde af at en afløsning kikser eller dække folk der kommer for sent, bliver syge, skal til prøve m.m.) og det er lige lidt nok. Vi aftalte dog at jeg var "brandmandsklar" og kunne stille ASAP hvis det blev nødvendigt og så gik jeg i seng og sov færdigt. Klokken 16 var det fyraften. Det var det :shades:

Derefter gik jeg på G&G og sigtede efter 2 x 20min en håndfuld watt over sweet spots øvre grænse, altså den efterhånden gamle måling.
Mit højre ben er klart stærkere end det venstre og vil gerne overtage. Derfor tænker jeg ofte over at træde mere med venstre. Efter en typisk tur, lander jeg gerne med en watt-balance på 52-48 med 52% trådt med det gode højreben. Nu prøvede jeg for sjov at tage balancen i sådan et sweet spot. Damn. 56-44 med 56% til det dårlige ben. Det kunne være jeg skulle have balancen fremme og prøve at arbejde lidt med den.

...

Henrik skrev en gang at jeg levede i en forkert tid. Joh. Stod det til mig, var cykelbukserne ikke længere end dette - det samme med ærmerne på trøjerne:
post-1580-0-11897500-1414957062_thumb.jp

Dagens cykelryttere er nu nok fri for at løbene er 255km som dengang (-74) :gal:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

De gloede også voldsomt lige da jeg flyttede til Avedøre og fik Netto som underbo - nu har personalet og de andre faste kunder vist vænnet sig til mig.

Det sker jævnligt at jeg er dernede næsten lige efter jeg er kommet hjem. Hjelmen ryger af og OK, cykelskoene bliver også skiftet. Men heller ikke mere, hvis jeg er sulten nok. Et eller andet sted nok også bedre end at komme i svedtrøje og med selerne til buksene løst hængende. Men det har jeg nu også præsteret.

I år har jeg sjældent været specielt træt efter træning men de første to år, da der var kød på træningen, lignede jeg tilmed ofte en hængt kat :tongue:

Og nej, jeg er ikke særligt god til at planlægge, at jeg har noget at spise når jeg kommer fra træning. Jeg må købe et lager af de nudler, der. Dem med karry kunne jeg ikke så godt lide (er ikke til krydderier) men de andre var sgu gode.

Link to comment
Share on other sites

folk kigger altid mega retarderet på mig i supermarkedet når jeg et par enkelte gange har gået derinde i cykeltøj og cykelsko med klamper. :laugh: forstår det godt.. men det kan sku ikke passe at man ikke må handle ind på den måde...

Nøh. Jeg triller i Føtex i både mtb og løbetøj. Gider ikke daffe hjem og tage bad pg så gå ned og handle et par ting bagefter :-D

Link to comment
Share on other sites

Linket i ovenstående indlæg virker nu.

Morgenvægt 91,5kg efter 2950 kcal og 4½ times søvn,

Tilbage på det gamle mandagshold. Kørte på hold 7 af 7 :blush:

60 omganges opvarmning progressivt - de sidste 30-40 omgange var intensitetsmæssigt som et interval

24 omgange progressivt (og en mig der var pænt presset (og faktisk nød det :unsure:))

24 omgange. Vi smed ret hurtigt 2 mand og farten dalede lidt. Jeg prøvede at trække den op men de andre ville ikke. Til sidst samlede vi folk op der var blevet sat af de andre hold og det satte gang i den igen - uden det alligevel gik helt så hurtigt som før.

24 omgangs cykelløb - det gad jeg ikke så gik i bad i stedet og missede også afrulningen.

Godt jeg ikke kørte med - de første små 10 omgange inden jeg gik mod bruseren, lå de 12-14 deltagere på én række i stedet for at være samlet i en klump. Præcis så røvsygt som det overhovedet kan blive.

Link to comment
Share on other sites

Morgenvægt 91,3kg efter 3640 kcal og 7 timers søvn. 2,9g protein pr kg kropsvægt er nok ikke helt nødvendigt :blush:

Fællestræning med HvidovreCK.

Omkring 20 m/k på Avedøre Holme. Jeg havde regnet med at det ville blive som de andre år, altså hårdt!

Men i år prøver de at undgå at licensrytterne topper i februar. Det blev gammeldaws basistræning: 6 omgange, ca 37 km uden intervaller og helt uden højdemeter, jeg tror faktisk ikke der en en enkelt højdemeter på en omgang derude. Når der var optræk til at der blev givet gas, råbte træneren farten ned.

Det får jo sweet spot til at være vild action og eftersom jeg ikke er licensrytter og dermed ligeglad med alt der handler om at toppe og den slags, så bliver det nok cykelbanen i stedet for, når jeg har fri til det. Eller begge dele, måske?

Link to comment
Share on other sites

Morgenvægt 91,0kg efter 3320kcal og 8½ times søvn

Punkt 1 på dagens dagsorden var et KOL-eftersyn. Det gav en god og en dårlig nyhed.
Den gode er, at hun alligevel ikke er sikker på at jeg har KOL men at jeg måske bare "er indrettet" så maskinen slår ud. Min FEV1/FVC ligger stadig og roder nede mellem 66 og 69. Til gengæld er min pustekraft eksploderet siden sidst og min lunge(volumen/kapacitet - hvad det var) er også vokset. De to tal er oppe i noget hun ikke har set i mange år.

Det dårlige er, at hun igen vil sætte mig ned i medicin. Det var jo det gjorde at forrige sommer blev totalt lort og lagkage. Det kan godt ærgre mig, at hun ikke bare kan beholde professor Vibekes dosering men absolut selv skal rode med det. Især når det gik ad lort sidste gang. Jeg får et halvt år mere på nuværende dosis inden jeg igen skal være forsøgskanin :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Punkt 2 var en tur i FW sammen med Kurt. Kurt meldte afbud og det åbnede op for øvelser som jeg ellers ikke kan lave og flere sæt discogejl. Den lille korte tur kom til at tage pænt over to timer.

Romaskine: 5 minutter

Læg i benpres: 10x50, 15x70, 10x140, 10x150, 8x160, 6x170, 8x160, 10x150, 20x120, 10 negativer x 130 for venstre

Læg i smith: 15x80, 12x85, 10x90, 12x85, 10x80, 30x60, ca 15 negativer x 60 for venstre

Bænkpres: 15x20, 10x60, 8x82½, 8x82½, 8x82½, 8x82½

Tricep pushdowns: 8x32½, 10x32½, 10x32½, 10x32½ dropsæt 10x25 og videre til 10x20

Squat: 15x20, 10x60, 8x80

Frontsquat: 10x20, 5x60, 4x70, 4x80, 4x85, 4x85, 4x85, 4x85 , lidt svært med koncentrationen - efter de 4x70 spottede jeg en fruentimmer som sad og overgloede mig resten af sættene, det er jeg lige en kende for genert til at kunne ignorere. Vægten er oppe så jeg er godt forpustet når jeg unracker, trods de kun 4 reps

Kropshævninger: 8, 8, 8, 8

ss

Dødløft: 8x60, 6x70, 6x70, 6x70, 6x70, 6x70

(bananpause og hurtigt fordre og malke i HayDay :blush: Jeg ville også snuppe en selfie med de meget røde mærker efter frontsquatten men de blev ikke tydelige

Bicep curl: 8x22, 8x22, 8x20, 8x20

Scottcurl: 8x28, 7x28(f), 5x28(f), 5x28(f) dropsæt 6x15(f) , bibserne ser hele fornuftige ud efter sådan en tur

Laterals: 8x10, 8x10, 8x10, 8x10

Hypers: 16, 16, 16

trippelsættet med

Sidebøj i hypersstativ: 16, 16, 16

og

Mavebøjninger: 16, 16, 20

Bedstemorcykel: 15 minutter, et par lette spinups, 2 x 10sek stående all-out på maxbelasting og 1 x 10 sek siddende, og så lidt lette spinups at rulle af på.

Enten var kadencetælleren ikke OK eller også åbner bentræningen op for benene. Jeg var et par gange over 160RPM og det plejer min sløve stænger ikke at ville op i.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

De gloede også voldsomt lige da jeg flyttede til Avedøre og fik Netto som underbo - nu har personalet og de andre faste kunder vist vænnet sig til mig.

Det sker jævnligt at jeg er dernede næsten lige efter jeg er kommet hjem. Hjelmen ryger af og OK, cykelskoene bliver også skiftet. Men heller ikke mere, hvis jeg er sulten nok. Et eller andet sted nok også bedre end at komme i svedtrøje og med selerne til buksene løst hængende. Men det har jeg nu også præsteret.

I år har jeg sjældent været specielt træt efter træning men de første to år, da der var kød på træningen, lignede jeg tilmed ofte en hængt kat :tongue:

Og nej, jeg er ikke særligt god til at planlægge, at jeg har noget at spise når jeg kommer fra træning. Jeg må købe et lager af de nudler, der. Dem med karry kunne jeg ikke så godt lide (er ikke til krydderier) men de andre var sgu gode.

jeps, dem med kylling og champignon er ret nice.

Generelt spiser jeg sundt, men jeg orker heller ikke at lave mad efter jeg har trænet. Lige nu er jeg ved at varme en dåse baked beans i mikroovnen. :smile: hehe

Link to comment
Share on other sites

Jeg må have gang i hjemmeværnets køkkentøj, vi skal tilbage til den 22/10 siden jeg ikke har trænet :tongue::unsure:

Morgenvægt i dag 90,3kg efter 3080kcal i går og 5 timers søvn. Nok ikke den bedste dag jeg var fedtet med kalorierne. Hold da op, jeg er smadret i kroppen i dag - selv lårene er markant mere ømme end de plejer, trods de blev snydt for to af tre øvelser. Jeg fik i øvrigt snuppet 3 x tåhævninger til fail på venstre ben inden sengetid.

Herfra lidt "kære dagbog" og så vil jeg røbe en en mine små særheder.

Bilen er sendt på værksted. Liiidt besværligt, da jeg købte en serviceaftale hos selve forhandleren og ikke mærket. Så op lidt over 6 og ud i den værste morgenmyldretid til Hillerød og hjem med bus og tog. Jeg var træt og sov som en sten fra ca. Allerød til Friheden, endda uden at vågne på Hovedbanegården.

I går var det radioen som spolerede min nattesøvn. Omkring midnat spillede de et herligt stykke musik jeg ikke har hørt i flere år og ikke anede hvad var. Nu kunne jeg høre titlen: Subterranean Homesick Blues. Jeg er ellers ikke til Bob Dylan men den her monotone messen, det fangede.
Men - og nu kommer den lille hemmelighed - når jeg kaster mig over et stykke musik, nøjes jeg ikke med at finde det på youtube. Jeg indsætter titlen men så går jagten på alternative indspilninger, så den efterfølges ofte af blue grass, banjo, dubstep, ukulele, remix, theatre organ, hiphop og hvad jeg eller kunne forestille mig, der kunne gøres ved det aktuelle nummer.
Dette nummer er der ikke blevet pillet meget ved, fandt jeg ud af efter en time, hvor jeg burde have sovet. Men kunne høre at mange mangler vejrtrækningsteknik, til at holde den kørende uden ekstra mikropauser.
Men et fint alternativ til originalen:

Som altid sjovt at se ham med guitaren stå og steppe og snurre om sig selv, mens ham med banjoen bare står og står.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Der er også blevet trænet.

Samme torsdagstur som sidst. Dog meldte træner at vi skulle køre i et lidt tungere gear end vi ellers ville have gjort.

Jeg var den eneste fra motionsholdet og blev pakket fint ind (som i fik ingen føringer), så turen blev alt i alt betydeligt lettere at komme igennem end sidst, da tempoet umiddelbart var det samme.

Til gengæld blev jeg ikke hægtet hverken i det flade interval eller på de tre bakker med kød på.

Og helt rart at køre de sidste km hjem i selskab med en licens, der bakker af tempoet i stedet for en motionist, som kører "interval" til hoveddøren.

Link to comment
Share on other sites

Planen var at det skulle være den store bentræningsdag i dag. Men quads og glutes har smidt håndklædet i ringen og det accepterer jeg fint, da det er længe siden de sidst har holdt fri. Arbejdsmæssigt er i morgen en møgdag, så der får jeg ikke trænet. Til gengæld har jeg byttet mig til en lorte-sen søndagsvagt, så jeg kan være med i klubtræning. Sikkert sjovt efter to nuldage :unsure:

Jeg havde tilkaldevagt i dag og de ringede før mødetid og hørte om jeg kunne komme NU. Jeg nåede ikke at veje mig men lå på 4300kcal i går og ligner heller ikke en der har tabt sig.

Helt cykelfri bliver i morgen desværre ikke. Skærmen larmede ret meget sidst på turen i går og jeg tænkte den havde samlet snavs op. Men den er igen-igen gået fra i samlingen. Min til formålet nyindkøbte popnittetang er udlånt (inden jeg selv nåede at bruge den), så jeg må samle med gaffa en gang mere. Eller starte forfra.

Link to comment
Share on other sites

90,6kg efter 4030kcal i går (forsøgte at carb- og væskeloade)

Dagen skulle nemlig begyndte med fællestræning med HvidovreCK.

Det var OK varmt så jeg kørte i klub-bibs og løse ben. Av min røv. Enten er puden i mine knickers enormt tyk (der er sadlen OK) eller også er klubbukserne siddet flade. Det var i hvert fald ubehageligt. Mildt sagt!

I det hele taget sidder jeg ganske elendigt på vintercyklen, desværre uden at kunne sætte fingeren på årsagen. Jeg må i hvert fald have enten nye bibs eller en ny sadel.

Jeg var træt af min Bryton cykelcomputer. For efterhånden længe siden købte jeg en Garmin 510 (var for nærig til en 810 og kunne ikke længere finde en 800). Jeg begynder efterhånden igen at få lyst til lige at se en pulskurve, så den blev ladet op i nat og sat på. Nå - ikke helt samme menustruktur som i 800, så f. eks. lykkedes det mig aldrig at få pulsen frem.

Oplægget var intervaltræning men for mig og nogle stykker mere, var transporten så hurtig at der ikke var nogen forskel. Ergo: det blev 93km tonsertur på bogen.

Og rimelig nitten at blive hægtet af første interval efter ret kort tid. Jeg havde eftersøgt nogle af de langsomme at køre med men kunne bare høre at "du kører jo godt". NEJ - det er 2 år siden og fåkking belastende at høre når det ikke længere er tilfældet :dry:

Men jeg var der og det er jo fint nok. Jeg skulle have været på arbejde i skrivende stund men fik byttet vagten til noget lorte-sent noget, så jeg kunne cykle med.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Så længe min badevægt angiver min fedtprocent til 13,x er det fint nok. Spejlbilledet er acceptabelt og der er styr på at vægten ikke løber løbsk. Så længer den ligger der, gider jeg ikke kommentere yderligere.

Dagen startede med et rutinecheck hos tandlægen. Intet at bemærke men jeg kan stadigvæk ikke lide det :blush:
Så omkring mor, så kosten i dag har været "tarveligt" med kager og sodavand. Hjem og prøve at få en lille lur inden jeg skulle til banecykling men kunne ikke falde i søvn

HOLD NU KÆFT :wub: :wub: :wub:
Faste læsere af loggen vil vide, at det er meget længe siden cyklingen virkelig har været en succes. Men i aften var det som det var for to år siden og tilbage. Jeg havde næsten afskrevet at det skulle ske igen men :wub:

Opvarmningen var til den hårde side men med 11 mand på holdet, var der længe mellem føringerne og så gik det OK alligevel.
Derefter kom træneren med noget som ellers fik citronfjæset frem.
Første interval skulle være et cykelløb: Scratch på 20 omgange. Jeg plejer jo at smutte hjem før vi kører løb. Men nu klappede fælden.
Ca. 17 til start og jeg startede ret langt tilbage. Tempoet var så højt hele vejen - enten tog man sin halve omgangs føring (eller slog ud med det samme) og fandt ned bag i linien af ryttere. Med 6 omgange tilbage er der to der har et lille hul og den forreste i feltet rykker for at køre dem ind. Næste mand æder sig også lidt ind og så får jeg min føring og skruer på for at få lukket det skide hul og tager en dobbeltføring. Da jeg vil slå ud er jeg næsten oppe men feltet ligger 20-30 meter tilbage. Jeg er pænt stegt og kan ikke overskue at træde cyklen op igen og lade mig hente og ender sidst i feltet, da der ikke er flere der går på hjul (der er aldrig stemning for at spurte om de "billige" pladseringer)

Andet interval er også en scratch over 20 omgange. Samme kørestil. Midtvejs er jeg den onde, der lukker hullet til de to som står for løbets eneste udbrud. Jeg får desværre min næste føring med to omgang tilbage. Slår jeg ud bliver jeg sidst igen, så holder mig i front og vil køre mig i hegnet på sidste omgang og pønser på et antrit som måske kan holde hjem (hjernen er tom for ilt og jeg er julbelidiot optimistisk :tongue:). Som jeg er ved at lægge an til det, kommer Gert Caspersen (jeps, ham fra CykelmotionDanmark) bankende forbi med en mand på hjul, halvhøjt oppe fra banen. Med medløbet ned i bunden er jeg chanceløs (at Gert sidste/forrige år gjorde det pænt til veteranVM i sprint, gør det i forvejen håbløst) men sætter alligevel efter. Gert vinder suverænt men jeg får mere en halveret afstanden til nr. to og resten af feltet gad ikke lege med.

Nogle gang sidder man heldigt :bigsmile: og dertil dejligt at opleve at der er en smule skud i stængerne og især modet til at opsøge det umulige.

Interval tre var 24 omgange progressivt. Min spurt efter Gert var en af dem som brændte flere tændstikker af samtidigt, så lårene var totalt fyldt med syre og jeg var pænt presset til sidst.
(I pausen fik jeg at vide at jeg så brugt ud - sandt, så sandt)
Interval fire var som nummer tre. Efter 8-10 omgange er jeg ved at blive sat men får fundet den gamle hjulsnaverefleks frem og sidder med totalt åben mund og hyperventilerer og har det faktisk pissehamrende sjovt de næste omgange, hvor jeg hænger desperat i neglene. Så går gassen af de andre på holdet og det ærgrede mig faktisk - jeg er helt klar over at jeg sidder midt i noget, jeg ikke har prøvet længe.

Den officielle træning var slut. Halvdelen satte sig med studenterbrød og en dåsebajer. En del improviserede en intervalserie mere og jeg kørte som den eneste på blå streg og rullede af, i håb om at få det værste syre ud af skinkerne, så de kan tåle en gang banecykling igen i morgen.

Sådan en herlig dag måtte jeg bare trække en pulskurve ud - ikke et øje er tørt :tongue:
post-1580-0-66814000-1415664911_thumb.gi
Jeg er stadig vildt overgearet og er SLET ikke søvnig :annoyed: men det tager jeg gerne med.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I dag er en af de dage hvor jeg ikke kan lade være at overveje, om jeg alligevel tør satse på at blive i S-tog og holde mig i turen med skiftevis tre fridage og tre arbejdsdage. En helt igennem lækker dag, som man ikke har mange af ellers (med mindre man er uden arbejde): Sove længe!, køre banecykling, sidde i ro og mag og søbe kaffe og spise lidt cykelkage aka citronmåne og så i FW. Jeg tog hjemmefra 12:30 og var hjemme efter 19 - den slags kræver god tid i hverdagen.

Til banecykling startede jeg forsigtigt ud med at lægge mig på det dårligste hold og der er flere +70år på det hold om tirsdagen, så det går sjældent hurtigere end 42-43km/t. Jeg havde hårde dage både søndag og mandag og så må en rolig dag være på sin plads.

Efter opvarmningen blev det til to intervaller á 25 omgange.

Derefter fire sæt "tre rolige på blå streg og to hurtige på sort". Jeg konstaterede, at det ikke var meget liv i bentøjet - de to første var lidt halvhjertede men piskede skinkerne i de sidste to.

Til slut kunne man vælge mellem afrulning på blå streg eller starttræning nede i bunden af banen. Trætte ben eller ej - det er sjovt. Jeg nåede en start og da jeg efterhånden havde sundet mig og var ved at være ladet op til nummer to, var der en bagring der sprang på en af dem der rullede af. Han brækkede ikke noget men faldt så det gjorde ondt og lå længe. Han var mere heldig end en af Ryan-brødrene der styrtede (vist i sidste afdeling af mastercuppen???) og brækkede kravebenet efter en gulvtur han intet kan huske af :devil:

Træningen stoppede og jeg nåede 36km

Efter to timer stod jeg klar i FW:

Romaskine: 5 minutter

Squat: 10x20, 10x40, 8x60, 8x70, 8x80, looooool mælkesyren stak pludselig sit fjæs frem i de sidste 2 reps

Frontsquat: 10x40, 5x60, 4x70, 4x80, 4x90, 4x87½, 4x87½, 4x87½, fik en 5´er på stangen i stedet for 2½ i venstre side i første worksæt :4slap: Det føltes også forkert

Læg i benpres: 10x40, 15x80, 10x150, 8x160, 6x170, 8x160, 10x150, 20x130, 10 negative reps x 140 for venstre

Siddende læg i smith: 15x80, 12x85, 10x90, 12x85, 10x80, 30x65, 10 negativer x 65 for venstre

Bænkpres: 15x20, 10x60, 8x85, 8x85, 8x85, 9x85 med forced på de sidste 2-3. Der stod pludselig en mand og pacede med et par fingre på stangen. Meget overraskende men vildt fedt!!!

ss

Mavebøjninger: 15, 15, 15, 15

Tricep pushdowns: 8x35, 8x35, 8x35, 8x35

Bedstemorcykel: 12 minutter med en god håndfuld spinups, heraf 2 stk á 10 sek på maxbelastning

Det er længe siden jeg har været på G&G, så det er planen i morgen (udover en tur i FW med Kurt). Jeg vil også helst holde stængerne i gang dagen før fællestræning men det skal nok bare være nogenlunde stille og roligt, hvis ikke lårene overrasker til morgen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Dagen begyndte med en lille tur på G&G:
5 min opvarmning, 2 x 15 min med 5 min pause og 5 min afrulning.
Det burde have været 2 x 20 men jeg havde en aftale med Kurt. Stængerne var godt visne og pulsen driftede mere end normalt. Men jeg tror det bliver lettere at cykle i morgen når jeg lige har været lidt i gang i dag.

Derefter i FW:
Romaskine: 2 minutter, Kurt var allerede i gang
Dødløft: 8x60, 7x70, 7x70, 7x70, 7x70, 7x70
ss
Kropshævninger: 8, 8, 8, 10, vægten ligger under 91 og så er der til lidt mere
Liggende lårcurl: 15x60, 14x105, 14x105, 14x105, 14x105
Læg i benpres: 10x40, 15x80, 10x150, 8x160, 6x170, 8x160, 10x150, 20x130, 10 negative reps x 140 for venstre
Siddende læg i smith: 15x80, 12x85, 10x90, 12x85, 10x80, 30x65, 10 negative reps x 65 for venstre

Bicep curl: 8x22, 8x22, 8x22, 8x22 :cooldance: jeg kan slet ikke huske hvornår der sidst har været til 4x8x22

ss

Laterals: 8x10, 8x10, 8x10, 8x10

Hypers: 15, 15, 15

ss

Sidebøj i hypers: 15, 15, 15

Planken: 3 x 73sek (p47sek)

minus bedstemorcykel - vi havde snakket MEGET og brugt mere tid end normalt

Spændende om det lykkes at lande på kometen og uden den bouncer af igen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Vægten oppe i den noterbar ende i morges men det tror jeg er OK i morgen.

Hvidovretræningen landede på 78,2km. Trods reelt ømme stænger og kun 4 timers søvn, kørte jeg over norm i dag. Vi var halvt motion, halvt licens og nu jeg havde overskud til det, var jeg lidt en mængerøv og grabsede alle de føringer jeg kunne få fingre i. Intervallerne gik også fint. De fleste gange knækkede de hurtigt over en licensgruppe og en motionsgruppe og jeg sad med licenserne. Jeg er helt klar over, at de er OFF på denne tid af året og heller ikke kører sig ud, men stadig lidt fedt at det smager lidt af fugl. Hyggeligt at være oppe omkring mit gamle territorium og på Åsebakken.

...

Jeg er så gammel at jeg kan huske da DR begyndte at sende TV-avisen i farver i stedet for S/H. Derfor synes jeg også det er ret smart, at min Garmin 510 smider træningspasset over på Endomondo så snart den er i bluetooth-afstand af mobilen. Trainingpeaks skulle kunne sættes til automatisk at synkronisere med Endomondo og så bliver det pludselig nemt. Jeg er dog ikke imponeret af hvad den gratis udgave kan, så det har jeg indtil videre droppet. Men det kan måske være det kommer.

Jeg har for alvor genfundet glæden ved at cykle og hvis tingene kan mingeleres, kunne jeg godt finde på at gå (næsten) målrettet efter at få noget fart på cykel igen. Hvis tingene går som det er blevet antydet, skifter jeg fra S-tog til Fjern om 12-15 måneder og så det slut med det glade liv med mange fridage. I stedet ligger morgen-, middag-, og aftenvagter i en stor rodebunke med lidt nattevagter oveni. Så det bliver min sidste sommer hvor jeg ikke render rundt som en zombie pga. kronisk søvnmangel. Det kunne være fedt at udnytte det overskud.

Det kræver dog, at jeg kan få lungesygeplejersken til ikke at sætte mig ned i medicin, eller i hvert fald overtale hende til at gå tilbage til den nuværende dosis fra lungemedicinsk, så snart jeg får astmaanfald til træning. Jeg skal have sendt hende en mail her en af dagene og høre om hun er urokkelig. Skal jeg køre som en pose lort fra maj måned fordi bronkierne snører sig sammen når jeg bliver forpustet, kan det jo være totalt ligegyldigt med at prøve at være seriøs.

S/H

I farver

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share