Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

6 træningspas på 4 dage - så må det være OK med en hviledag i dag. Jeg SKAL så bare have tømt pulteraltanen for skrammel og så se om jeg finde et sted at købe nyt legetøj.

Så lige på resultatlisten for i går. Udover at gruppe 1 kørte hurtigst, så er det vist ret tilfældigt hvem der kører hvor, for gruppe 4 kørte lige så hurtigt som 2 og hurtigere end 3 - godt nok en omgang kortere men stadigvæk. Og på en måde trist, at der er gået inflation i bundniveauet for mosjos. Vores første omgang lå ikke på 38 men 40 i timen og det er jo sygt at hyggeamatører, nogle med ringe erfaring, ligger i den fart og roder ind mellem hinanden og modkørende biler. Og uforståeligt at DCU ikke har set potentialet i at tjene penge. Som jeg hører, har niveauet i D også hævet sig, så hvorfor ikke indføre en E-klasse som den nye indgang til licensverden? Nå, der er sikkkert en god grund, hvis man er inde i det planlægningsmæssige.

Ellers elendigt vejr at holde ferie i :mad: Jeg håber på cyklen i morgen men om det bliver intervaller på diget eller en tur med Greve afhænger af nedbørsudsigten. Lidt småregn er OK men jeg gider ikke at ligge og blive gennemblødt.

 

Link to comment
Share on other sites

Det blev en tur med Greve Trim. Jeg havde håbet af vejret holdt folk hjemme, så der var samkørsel mellem hold 1 og 2, men folk er ikke så regnforskrækkede som i Hvidovre, så jeg fik en tur med et rent hold 2.

Klubben har en regel om at der max må være 12 på et hold, vi var 7. Styrkemæssigt nogenlunde homogene, hvor to skilte sig ud. Den ene en god snas langsommere den anden lige så meget hurtigere. Der er ikke mange reelle intervaller og transporten går også lidt for hurtigt til at man kører intervallerne superfrisk. Men vi holdt da stille et par gange inden vi skulle fyre den af. Den ene gang var 5km enkeltstart. Startede næstsidst og endte som nummer 2. Vinderen var jeg slet ikke tæt på at kunne følge. Der var flere watt end forventet, pulsen over 10 slag højere end jeg ellers har haft den oppe på og ingen som helst antydning af kvælningsfornemmelser, trods jeg var tæt på all-out. Det var sådan set nok det virkelige højdepunkt. 

Efter noget lidt hidsig transport - farten sat af ham den unge hurtige gut - skulle vi køre 2 bakkespurter på rundstrækning. De 20-25kg mindre han skulle slæbe opad, kunne jeg ikke træde mig ud af men ellers 2'er igen. Fedt omsider at køre med nogen der er hurtigere. 

De næste to intervaller ramte mig på mit svageste punkt (at skulle spurte fra i forvejen høj puls) og noget som jeg har savnet og efterlyst i al min tid i Hvidovre, for sjovt er det ligegodt. Det første kommer ikke alt for længe efter sidste bakkespurt og jeg har lige taget en frisk dobbeltføring (paradekørsel) da den bliver råbt fri. Jeg hører det ikke i første omgang og har et pænt hul at lukke op til de forreste. Den unge åbner spurten og trækker pænt fra og vinder inden jeg er fremme.

Næste gang er jeg forberedt og det kommer efter et langt!! stykke rulleskift kørt på kanten af at den falder fra hinanden. Så jeg er med fremme da den bliver givet fri. Jeg aner ikke hvor vi kører til men da de andre rejser sig og sprinter, så kører jeg frem og holder mig forrest inden de andre stopper med at træde - ser dog hverken skilt eller andet der antyder en målstreg. Fanme mærkelig at sprinte uden at ane hvor lang den er.

Efter evaluering kører vi "roligt" hjem indtil folk begynder at dreje fra og så stiger farten igen.

Turen på små 92km tangerer de højeste snitwatt og NP i Hvidovre mens jeg har haft wattmåler - blot 20km længere. Underholdningsmæssigt er den fri leg et kæmpe plus. Skarpe intervaller er også gode men lidt primitiv race... nuij, det har været savnet. Og virkelig optur både at kroppen alligevel stadig kan udfordres og at jeg åbenbart ikke er i væsentligt dårligere form end da jeg kørte med HCK - trods betydelig mindre cykling. 

Se min aktivitet af typen cykling på Garmin Connect. #beatyesterday
https://connect.garmin.com/modern/activity/1785884909

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ja sgu. Godt nok lidt lange indlæg men når der er positivt at skrive og endda på flere fronter, så... 

Stængerne var godt nok pænt ristede da jeg vågnede i morges men reelt er det nok også noget af det mest intensive jeg har kørt i de sidste par år, så det er vel ikke så sært. Havde jeg haft kontorarbejde, så havde jeg nok satset på at køre mig i hegnet med Greve 3 x ugentligt og så glemme alt om styrketræning. Men det har jeg jo ikke, så for at holde gryden i kog startede dagen med 55min i FW inden en forebyggende tur til kiropraktor. Jeg regner med at køre med Greve i morgen, så ikke så meget lår. Faktisk kun opvarming og en enkelt 4'er på 100 men det skulle så helst heller ikke mærkes.

Jeg punkterede igen i går, denne gang på forhjulet, så tænker at det nok er på tide at få friske dæk på, især fordi de også føles særdeles slatne og kører nu med reserveslangerne i begge hjul. Burde også få en af de andre kæder på, inden slidet bliver for uens. Men nu kører jeg først lige ud og ruller en 30-40 minutter på puls <70% for lige at få pumpet lidt blod igennem quads og så omkring mor.

Link to comment
Share on other sites

Det trak ud hos mor, så jeg fik ikke skiftet dæk i går. Jeg var ikke just kæk ved at køre tons med Greve i dsg, så var et par timer om at falde i søvn og vågnede en trilliard gange. Så fik trykket lidt for meget på snooze, før jeg kom op. Fik skiftet dæk men kunne kun nå mødestedet ved at smide cyklen i bilen.

Det blev til 97km med 12-13m/k. Der var ingen rigtige intervaller men der blev givet frit til byskilt/t-kryds et par gange. Første gang var ude i Abbedved hvor jeg ikke anede hvor lang der var til mål og så døde totalt i modvinden. Og på bakkerne. Jeg fik heldigvis koblet mig på feltet da de kom forbi. Næste gang var Jordbærbakken, ikke så stejl men 1,8km lang. Holdt mig bare til hovedfeltet op. Så var der en masse små skiltespurter men så korte, at kun ham der åbnede ville kunne vinde - nogle af dem på 3-4 sekunder, det kan man jo aldrig nå at reagere på. Nå men der kom en lidt længere hvor en mand bragede forbi. Mig indlede den vilde jagt men den var 20 meter for kort - ellers havde jeg hentet ham. Og så samme spurt som sidste gang, altså den mærkelige med det usynlige mål, men pga Spørgejørgen aka mig, fik vi bagefter aftalt hvor der fremover køres til. Den blev åbnet laaaaangt udefra i dag men det var også også medvirkende til at jeg fik den, da da andre visnede en efter en. Bestemt mere modstand end jeg plejer at få men det er kun for fedt.

Ellers bare prøve at finde middelvejen i at køre op til fronten når der er plads uden at spille smart og ej konsekvent vente og blive stemplet som hjulnasser. Holdt mig mest afventende men kørte op, når de hurtige sad uden sidemand og det blev også kvitteret modsatte vej. Jeg var absolut ikke hurtigste mand i dag men stadig i den sjove ende. Der var et par stykker fra hold 1 med og det var nok dem der var pænt gustne at tage føringer sammen med. Var tæt på at slå ud et par gange men fik heldigvis ædt mig selv og der gik så også kun kort tid, inden dampen gik af.

Sjovt igen i dag - noget mere anarki men det er nok bare sådan weekendture er. Efter sigende var tempoet over norm pga dem fra hold 1 trak tempoet op.

...

Om lidt er vasketøjet klar i kælderen og så vil jeg prøve at bruge en del af dagen LANGT ude af komfortzonen. StoreHus (som jeg bor i) fejrer 40års fødselsdag med en masse arrangementer, telte og boder og det vil jeg prøve at kaste mig ud i :unsure:

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Den optimistiske plan sagde intervaller på diget, inden første arbejdsdag efter ferie. Men jeg må nok bare erkende at hårdere arbejde på cyklen også kræver mere restitution og benene er møgtunge og der er også lidt DOMS i ballerne - af alle steder :blush:

I stedet har jeg herhjemme kørt 5 sæt kropshævninger (BW) og dips (med elastikker) til fail.

Og så fået kigget lidt på puls og watt fra turene med Greve. Maxpulsen falder med alderen så i hvert fald derfor skal jeg lige sænke den lidt - om der så er andre årsager eller ej.

Jeg fik også lige set at spurten i går holdt over 1300w i 10sekunder - det er mig bekendt PR. Og tydeliggør at jeg ikke kan køre spurter uden andre. Dem jeg kørte alene for nylig, nåede ikke engang 1200w i peak. Med fedt nok med fremgang, trods jeg missede Hvidovres 3 måneders faste forårs-spurttræning. Jeg kan ikke undgå at tænke at den nok har været grebet forkert an. Samtidigt kan jeg ikke lade være at tænke... min 50års fødselsdag ligger ikke så voldsomt langt ude i fremtiden (sjit, det var ikke sjovt at skrive!!!). Lungerne er en ukendt faktor men kan jeg holde wattene, så tænker jeg at der alligevel nok er ikke er voldsomt mange 50-60-årige der hapser små 1300watt over 15 sek. DM i sprint for H50 kunne da være et sjovt indslag som så ikke behøver ende alt for pinligt og det hjælper jo altid at være yngst i en H-klasse. Men så er der lige mulighederne for at køre på bane og at træne det tekniske i det. Men sjovt at lege tanken.

...

Musikmæssigt er der pause i temaet. Jimmyv Stahr døde her forleden og dermed endnu en af de helt, helt store TV-personligheder fra min barndom. Han fortjener faktisk en masse positiv omtale som jeg i hvert fald ikke hørte om - det er synd. Og alligevel er der nok mange der husker ham fra det lille butiks-kiks, der fik Danmarks samlede presseopmærksomhed. Og her i 3:40

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Fanden galme nej, om jeg gider cykle når det blæser så voldsomt - ikke alene i hvert fald. I stedet lavede jeg gennemtræk i lejligheden og efter at have samlet diverse dimser op der var blæst på gulvet, fik jeg cyklen i hjemmetræneren og kørte 2 x 20 x 270w aka sweet spot. Pulsen lidt sær, da den var ret lav det første kvarter og hoppede så ret pludselig, stadig ikke så højt. Straks i andet interval stabiliserede den sig noget højere end det første sluttede men så lå det klippefast resten af tiden.

Jeg arbejder 23-7-ish i nat, så ved ikke om jeg får trænet i morgen. Jeg tvivler nemlig på at jeg får powernappet i pausen, da den dels er i Nykøbing F, hvor jeg er på udebane og derfor har svært ved at falde i søvn. Og så er opgaven efter pausen at gå ud og finde mit tog, puste liv i det, få det køreklart og køre det til perron, inden jeg så kører hjem til Kjøwenhavn. Hvis jeg sover over mig bliver det først opdaget når det umuligt at redde og så kan jeg da SLET ikke falde i søvn. Nå - ser hvor træt jeg er.... 

Link to comment
Share on other sites

Jeg sov bedre end normalt til morgen og vågnede først ved 13-tiden.

Pludselig var det træningstid og jeg satte kursen mod Rødovre CykelMotions mødested. Jeg havde læst at de mødtes inde i en gård men hvilken, fandt jeg aldrig ud af. Mens jeg så kørte hjem, overvejede jeg intervaller på diget men gad ikke blæsten. Hjemmetræneren pakkede jeg væk i går, så det var heller ikke fedt. I stedet satte jeg kursen mod Greve. Jeg havde ikke spist ret meget og decideret drukket ALT for lidt til en hård lang tur, så valgte hold 3.

Udover en bakkespurt var det heller ikke noget på tapetet andet end bare at køre (en masse junk-km). Dog var der en gut som ikke var helt fast men åbenbart jævnligt kører med. Hurtigere end de andre og det er jo fair nok men aj, hvor han udnyttedede det irriterende. Når vi kørte rulleskift (og det gør hold 3 ret tit) smadrede han det konsekvent hver gang han kom i front. Og kørte vi på en række, så slog han tit ud fra midten og kørte op forrest. Lige den manøvre har jeg det meget stramt ved. Jo, er men på det bedste hold klubben har, så ok men ellers må man sgu rykke hold op, hvis man synes det går for langsomt. På hjemturen er føringerne frit tilgængelige for dem der vil og kan. Han sidder så i yderbanen og kører det vildeste forhjulslir på sidemanden: Baghjul ved forhjul. Inderbanen bliver hurtigt fri men han bliver bare hængende ude, så næste mand (mig) ikke kan komme op i vinden. Dog holder vi snart for rødt og han trækkker ind. Jeg op på siden og vi kører igen og han går fluks i gang med at forhjulslire igen. Jeg sætter dog bare farten op og til sidst går det over stok og sten - heldigvis i piv sidemodvind, for ellers var de røget af, omme bagved. Til sidst kører vi bare side om side og ih, hvor jeg hygger mig, da han træder mere og mere trekantet og pludselig er væk - især fordi han sidder i læsiden. Normalt kan jeg ikke fordrage at køre fra andre men når man er FOR "kæk", så synes jeg alligevel det er fedt, lige at pille folk ned. Btw blev han nede bagved resten af turen indtil hans sidste 1-2km, hvor han så tog en dinger indtil han drejede fra. Den satte alle andre end mig og en anden men alle havde sagt farvel, så det var ok. Ham den anden holdt kæden stram - også over for rødt lys hvor jeg lod ham køre. Desværre kunne jeg ikke indhente ham, før han igen kørte overfor rødt og drejede fra. Jeg fortsatte de sidste 7-8 km hjem for fuld æde og fik da også ondt i benene til sidst.

Hold 3 er fint hvis jeg er sulten og tørstig men.... for mange spild-km og så er der flere af de andre, som jeg sgu er lidt bange for at ligge for tæt på. Men 111km på kontoen.

Link to comment
Share on other sites

Meget OT men jeg holder to timers pause helt alene og jeg røvkeder mig.

Til gengæld hørmer jeg, som havde trænet hårdt og længe. Ptøj, der er varmt i maskinrummet (skal sgu da fiske termometeret fra køleskabet med og lægge derud) på et ME-lokomotiv sådan en dag med sommerligt vejr. Da jeg skulle stille det til side var der fnidder med strømmen som vi sætter til lokomotivet, når maskinen er slukket. Og sikringerne til fremmednettet..., jojo af alle steder sidder de i skab 28 lige op af motoren. Kæft jeg fedtsvedte mens jeg prøvede at få lortet til at virke og så var det forgæves, da det var strømstanderen udenfor der havde slået fra.

Bortset fra det, så tror jeg gerne kroppen vil have nogle dage, hvor den ikke belastes for meget, så planen er en ret kort cykeltur i morgen og lørdag og så måske genopstart med styrketræning søndag. 

Link to comment
Share on other sites

Hvor er jeg træt af mig selv.

Dagens korte cykeltur burde være DGIs enkeltstart. i går fik jeg byttet om på hjul og Storm P-ish monteret rygnummer på cyklen, hvilket gjorde ar flaskeholderne måtte af og var oppe klokken tidligt (af en fridag af være) i morges. Og så går socialforbi i den og tiden gik og gik og da der var styr på det, havde jeg 35 minutter til at bære cyklen ned til bilen, køre til flyvestationen, pakke cyklen ud og køre til startområdet. Umulig opgave, så nu er cykeltøjet kastet tilbage i kassen og jeg kan bare ærgre mig over at være stået op ved vækkeur samt at have spist mere til morgenmad end jeg normalt ville. Eller.... jeg er faktisk pisse sur :mad:

Havde ellers fået en af de seneste starttider 9:59 og kan blot bruge den at samle cyklerne tilbage. Man skulle være Japaner og bare arbejde i bund uden at holde fri, så var man ikke udsat for den slags lort.

Link to comment
Share on other sites

Nu jeg er sur passer det her nummer ok. Vi er tilbage til fortolkning af "25 minutter endnu" og jeg ved ikke rigtigt om det er hærværk eller det er kunst. Det er i hvert fald ganske hæsligt for mine, måske sarte, ører. Og undskylder hvis nogen læsere synes det er yndigt.

Men anderledes - den ros skal hun have.

 

Link to comment
Share on other sites

Hvileperioden sluttede åbembart i dag. Jeg havde aftalt at køre en tur med den sædvanlige kollega og det bliver jo gerne 50-60-måske 70km.

Men vi var begge opsat på at æde modvind og inden den sjove hjemtur, der jo så overstås alt for hurtigt. Vi kom lige vel langt nok væk. Vi tabte overblikket og fik rodet os ud i en gedigen omvej. Trøjelommerne blev hurtig tomme og de 21kr jeg havde med, rakte til en Snickers til hver. Men.... Vi stoppede med at drille hinanden på bakkerne - ikke at der var vildt meget af det men nu det handlede om ikke at gå sukkerkold med et brag, men file den hjem på kontrolleret fedtforbrænding.

Afsindigt sløvt tempo og to punkteringer på de 133km var heller ikke smart med det høje UV-index men jeg havde ikke forstillet mig at det skulle tage så lang tid - og endda indover Matador. Trods manglen på intensitet fik jeg alligevel bundet lidt over 5 liter vand på turen. Plus de 7dl lige inden jeg kørte. Aligevel ingen tissepauser og kom hjem med halvtom blære. Jeg fatter ikke hvordan jeg omsætter al den væske.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Joh, det ER jo dejlig varmt men jeg trives ikke så godt i det, faktisk :blush: Det er lige før jeg hellere vil være på arbejde i et førerrummet med klimaanlæg, end at kæmpe med varmen herhjemme.

I hvert fald sov jeg elendigt i nat og vågnede tit pga varmen. Den sidste gang stod jeg op, drak en shake, gik i bad og smuttede i FW til en kort fullbody, blot med det mest grundlæggende - jeg havde kun 45 minutter. I betragtning af hvor længe siden sidst, fik jeg nok squattet for meget (men det VAR nu ikke meget) for jeg er pænt øm i lårbasserne. Håber at sove lidt bedre i nat, så restitutionsprocessene fungerer nogenlunde. 

De der følger med i Kermits vlog vil have set, at han har købt en "farvelade-trøje". Rimelig fed. Rimelig meget u-mig. Ekstremt u-mig! Men den er så fed, at jeg sgu alligevel har købt en magen til i dag. Den mørkegrå jeg havde var lidt åbenbart for billig og er allerede begyndt at gå i syningerne, så skulle have en ny. Men så bliver jeg virkeligt nødt til at køre overdrevent korrekt, så opsigtsvækkende man er i den, men det går nu nok helt af sig selv. Og som bonus er de korte ærmer faktisk korte og når ikke ned til albuerne. Men aj for en deprimerende tur gennem Istedgade til cykelbiksen. Så er de hjemlige laserlys gennem vinduerne og stjålne bilhjul alligevel den rene luxus.

Status på sidste uge:

IMG_0297.PNG

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

49,3km med sædvanlige kollega. Jeg var træt og uoplagt, så fedt at have en makker at køre med. Jeg ville gerne køre interval-ish og havde fået lov at styre indholdet på hans rute. Dog svært på en rute man ikke har styr på men vi fik da kørt 2 intervaller på et minut. Herefter en kamelpukkel-spurt der var ret lang. Makker er ret eksplosiv (vi vejer præcis det samme og han kan antritte fra mig selv når jeg ligger på omkring 1400w) men han plejer ikke at holde ret længe. Så da han "brænder dæk af" allerede på første bakke er jeg totalt uforberedt og bliver dejligt presset og har fat i 1300w over 12 sekunder for at komme på siden af ham og da han så fyrer den af nedad, bliver jeg oprigtigt bekymret for håneretten, for der har jeg ikke rart. Men han er vissen på kontrabakken, hvor jeg er gået i fight-mode og flyver op.

Næste bakkespurt er fin for mig men han knækker totalt og ender med mavekrampe og vi må humpe hjem med 15-20 i timen de næste 5-7km indtil farten stiger lidt. 

Fik kørt i den nye trøje. Lækker at have på og voldsomt godt ventileret. Ikke en man tager på hvis man er i tvivl om temperaturen men formodentlig genial på en varm dag. Det ville nu nok klæde den, hvis jeg tabte 5kg :blush:

Link to comment
Share on other sites

75km med kollegaen. Det skulle egentlig have været en gang semitons men endte ud i nogle ret fine intervaller på 4-6 minutter. En tur på Herstedhøje og en grumme lang brospurt. Og så fik jeg kørt lyskrydsintervaller på vejen hjem fra Hundige.

Der var ikke mange watt, hverken i spurterne og slet ikke i intervallerne. Det er pænt nedtur men stadig sjov træning og det er jo det vigtigste.

Link to comment
Share on other sites

Lortenat. Vågner med krampe i højre lår. Står op og drikker en stor portion vand og efter noget tid, falder jeg i søvn. Så vågner jeg igen. Nu krampe venstre lår. Jeg vælter ud af sengen og i processen går højre lår også i krampe. Står som støtte og kan intet før krampen i højre lår slipper men venstre ben vil ikke stoppe. Jeg får kæmpet mig op af trappen til køkkenet og højre lår småkramper igen når jeg skal træde med det. Da jeg når derop kampsveder jeg ukontrolleret og da jeg har stået lidt over køkkenbordet slipper krampen. Jeg finder pakken med køkkensalt og får skyllet ned hvad der svarer til en teske med top. Det smager hæsligt og føles "sjovt" i maven men det lykkes at sove færdig uden mere krampe.

Dagen starter med en tur i lægehuset for en lungefunktionsundersøgelse. Heldigvis er fev1/fev ikke faldet yderligere og min lungefunktion er steget det samme som den var faldet sidste gang og er nu igen pænt over 100. De har holdt "møde" om mig, da tallene ikke giver mening. Som min fev1/fev er, burde lungefunktionen typisk være på 60%. De holder nu et "møde" mere og vil finde på noget. Enten prøve med KOL-medicin eller sende mig på lungemedicinsk. Umiddelbart vil de ikke længere bare se passivt til den lave fev1/fev. Men de har ingen som helst idé om hvad der sker og har ikke tidligere set tal være som mine er.

Faktisk havde jeg forventet at det var blevet værre, en del værre faktisk. Synes ikke det føles fedt mere, at køre vo2max rent luftmæssigt, da jeg ikke kan trække vejret så hurtigt som jeg gerne vil. Jeg har smidt mindst 20 watt siden sidste år og kan slet ikke træde pulsen op mere - men mon ikke de sidste watt hænger sammen med de sidste pulsslag der ikke er der mere. Som at træde speederen i bund i bilen med en sten under, så den ikke kan trædes helt ned. Men vi må se.....

Lægehuset er nabo til FW, så bagefter gik jeg ind og trænede lægge og overkrop. Lårene er så ømme at det ikke gav mening at træne dem - til gengæld fik overkroppen en større omgang end normalt. 1t 20m.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Lidt dips og kropshævninger, inden jeg satte kursen på arbejde. Ikke så mange sæt men alt til fail.

Jeg håber måske at komme på cyklen i aften, men.... Jeg sidder rådighed fra 10 til 19 og hvis jeg ikke kører noget i starten (de første 3 timer), kan tjenesten forlænges så den er 9 timer fra jeg kører det første - dog max 12, så jeg kan risikere først at have fri klokken 22. Og ellers så bliver man overraskende sløv af at sidde og lave ingenting. Man skulle tro at man var overdrevet frisk men man har det som et alderdomshjem, sjovt nok. Og her er helt tomt og ingen at snakke med, hverken oppe hos "fjern" eller nede hvor S-tog sidder. R ø v s y g t ! ! !

 

Link to comment
Share on other sites

Efter 4 nuldage blev det til en tur med Team Rødovre Cykel Motion på 81km

Jow-jow, en klub i krise. Fint vejr og kun 6 fremmødte. Ingen intervaller andet end de to gange der var nogen der lige skulle teste den nye mand af. En af de andre fortalte at han var tidligere ishockeyspiller og sprintede godt men han ville alligevel ikke lege hverken på bakke- eller skiltespurter. Så jævnt kedeligt. Til gengæld var de ekstremt flinke og temmelig sjove, så socialt klart den bedste klub. Omvendt kørte vi over for rød retti mange gange og ikke kun til højre, så alene derfor bliver det aldrig en favoritklub. Efter sommerferien tester jeg lige igen på en søndag.

De næstsidste 25 minutter og en opsummering af sidste uge

 

IMG_0302.PNG

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Inspireret af Tinapigen så var dagens første udfordring en gang kropshævninger til max i ribben. Efter en håndfuld hviledage og vægten er "nede" på 91kg, var det måske muligt at bryde de 16 reps der har været mit max hele foråret. 18 blev det det til, så god start på dagen.

Benene var overraskende flade efter i går, så plan A om var DDR-intervaller blev droppet for en Amagerrunde (48km) på tricyklen. Jeg holdt dog fast i intervallerne og kørte diget og et par langsider på Amager for fuld Rebecka og nussede rundt resten af vejen. Det blev faktisk rigtigt godt. Puls-PR når vi snakker ren interval uden spurt og det sidste interval gjorde herre-naller i lårene. Kort og hårdt :-)

Nu arbejde :-(

Link to comment
Share on other sites

45 minutters supersæt-helvede-fullbody inden jeg nu sidder og er på vej på arbejde.

Benene bar præg af at have fået uventede tæsk i går og at squatten har været nedpriotiteret her de sidste uger. Det var tungt og teknikken var ikke så perfektionistisk som jeg ellers tilstræber.

Vægten bærer præg af at mor aflyste mit sidste besøg hos hende og at jeg derfor er kommet fri at sukker/fedtcrawings og spiser ganske fornuftigt. Det går nok i stykker i weekend når jeg skal derover og så kan jeg tage det hele på igen. Det fede er ellers, at forskellen i spejlet er større end på vægten. 

Link to comment
Share on other sites

Aj,aj, aj.. det kommer jeg til at fortryde.

Jeg blev overtræt og gik i B-menneske-Extreme-mode og fik lyst til at træne. Gad ikke FW, så hev okklusionselastikkerne frem, viklede dem om lårene og fik sat noget legextension-ish op. Det var jo meget sjovt og fik nok kørt flere failsæt end jeg burde. Så jeg kan godt frygte at få brug for en kran eller Sosu-assistent til at hjælpe de næste dage, når jeg skifte fra stående til siddende.

Og ville ønske at jeg havde nattens energiniveau om dagen i stedet for :dry:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ingen træning i går men et par ture i kompressionsbukserne i stedet. Det tog det meste men den sidste ømhed kan de ikke gøre noget ved.

i dag i FW

Først et sæt kropshævninger, bænkpres og skulder til næsten fail. Skifte til cykelsko og op på en spinningcykel. Eller 3. De to første var ikke værd at blive siddende på.

Opvarmning

10 x 30/30

30 sek hovedløst all-out

30 sek ditto - alt med 5 minuts pause

afrulning og bad

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share