Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Der var en god time fra jeg steg af toget i Avedøre til der var mødetid i AmagerCR. Men for en gangs skyld var alt timet og tilrettelagt og jeg havde endda drukket væske nok på arbejde. Benene var stadig pænt hærgede men ikke totalt slukkede.

Da jeg nærmede mig, stod der også en mindre flok i ACR-tøj. Men... De var allesammen hunkøn?!? Jeg måtte lige høre om jeg var det rigtige sted til at køre med intervalholdet og det var jeg. Jeg var bare den eneste. Generelt sløjt fremmøde og så Sommercup, hvilket også var uheldigt lige skulle køres i dag. Men der var jo ikke andet at gøre end at vende snuden hjem igen.

Der var hverken motivation til selvtræning og heller ikke så voldsomt med energi. Til gengæld var der mange mennesker, også ude på den fjerne del af diget, så der måtte bøjes lidt hist og pist i den serie 30/30 jeg trods alt fik kørt. De tæller dog lidt mere end de slatne 27km på kontoen 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I dag skulle der cykles og jeg havde aftalt en tur med den sædvanlige kollega. Det begyndte også vel men så begyndte det også at småregne. Skal jeg skrive det sådan at selv HvidovreCKs licensryttere i sammenligning er små kåde drenge, når der kommer til glæden ved at cykle i regnvejr.

Ergo vi vendte om jeg jeg har aldrig før set ham cykle så hurtigt, nu han gerne ville hjem i tørvejr. Han snakkede om at prøve senere på dagen, så jeg vendte også hjem. Men tror ikke rigtigt på det men nu må vi se.

I hvert fald 33,7km i bogen.

Og som jeg advarede om: Et stykke Hollandsk. Hvis det polske i sidste uge var lidt skævt, så er dette udenfor kategori. Det starter absurd underligt (og fortsætter mystisk men det bliver dog til reel musik), hvis man ikke kender til den DJ som havde det som sin faste stil, når han lavede jingler. Faktisk sad jeg i internettets ungdom på mit 128 eller 256K modem og hørte en bestemt hollandsk radiostation KUN pgs hans jingles og små happy-mix og sad i timer og ventede på Kaazaa, hvor nogle af tingene lå i en anstændigt lydkvalitet.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Som forventet blev jeg brændt af :dry:

Jeg kom ud selv men havde ikke rigtig motivation til andet end bare at nulre rundt. Da jeg så konstaterede at vejarbejdet på ring 3 stadig efterlader cyklisterne med 2-300 meter skærver smidt på græsset, så gad jeg sgu ikke mere og kørte hjem.

Jeg overvejede en aftentur i FW men satser på at tage derover i nat. De aftener jeg går tidligt i seng, er jeg aligevel vågen en time til halvanden 19 af 20 gange. I stedet for at glo TV, rotere i sengen eller ??? kan jeg lige så godt tage i FW. Nattræningerne plejer at være der jeg går mest til stålet, så et eller andet sted er det oplagt i al sin uoplagtedhed :unsure:

Jeg kan sagtens forstå alle dem som synes han er hæslig. Jeg synes nu personligt at genren er sjov (ikke køn men sjov) og så er jeg bare imponeret af hans fantasi til at blande..... alt med alt.

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg vågnede desværre ikke i nat men (i betragtning af fridag) tidligt. Men jeg stod alligevel op og smuttede i FW ved halv-otte-tiden.

Jeg kan åbenbart ikke kun ikke cykle om morgenen men styrkemæssigt er jeg også helt væk. Ynkelig omgang men gik ind til det med hvad der nu var, så det føltes jo hårdt nok.

Jeg overvejer om jeg skal smutte op og køre med Hørsholm Cykel Motion i morgen. Det er vel efterhånden 2 år siden, så jeg overrender dem ikke så mon det går.

Jul + RUN DMC

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Retro-tur med Hørsholm Cykel Motion. Hold 1 og 2 var slået sammen til et hold på ca. 17 mand fra start, hvor 2 opgav undervejs.

På den måde var alting som for 2 år siden. Det var det generelt. Ingen reelle intervaller men perioder hvor folk kørte efter evne, gruppen blev bredt til atomer og stille og roligt samlet igen. Alligevel en del temposkift, hvor man undrer sig over fra hvem og hvordan det kommer i stand. Stadig næsten umuligt at komme op foran og få føring - det lykkkedes kun 2 gange. Den ene gang prøvede jeg så at at starte et "interval" men det var åbenbart et forkert sted eller noget, for efter jeg trak gruppen i stykker blev der råbt en ned og opsamling :unsure:

Socialt kunne jeg lige så godt have været væk i 2 uger som 2 år - snakken kørte præcis som i gamle dage. Eneste ændring er at de har indført kaffestop i Humlebæk på hjemturen, hvor vi sad lige ved cykelstien. Sjit, at der er SÅ mange cykeltosser på Strandvejen - det havde jeg glemt.

Kun 83km. På en søndag havde jeg forventet 30-40 mere. Havde jeg vidst det, havde jeg været lidt mere kæk på bakkerne, hvor jeg passede lidt på mig selv. Det med bakker er trods alt blevet fremmed terræn.

Vægten gør det heller ikke lettere. Efter jeg var i Jylland for nogle uger siden kom jeg til at glemme de ugentlige opdateringer her på MOL. Det gled over i at jeg stoppede med at tælle kalorier og videre til at kosten sejler og vægten er oppe på 93. Jeg prøver lige at dæmpe indtaget men tager ikke hårdt fat. Dels har jeg frem til ferien kun morgen- og nattevagter. Dels bliver ferien præget af 2 fødselsdage, en tur til Jylland og japansk slikorgie når min lillebror vender hjem fra Tokyo. Til gengæld planlægger jeg, at de kg jeg tog på da jeg forlod S-tog, skal smides når jeg vender tilbage.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Vi har før snakket om mærkelige sprog, hvor man kan sige skøre ting:

Èn af mine venner fra AU studerer yiddisch. Han har lige været i Jerusalem, hvor han mødte sin ven Nathan (ganske normalt jødisk drenge-navn). Det sjove var så bare, at han kunne fortælle, at på yiddisch skal dette navn udtales `Nossen´. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville have cyklet i går (om jeg så ville satse på AmagerCR eller det sikre i Greve) men jeg endte med en nuldag mere, da jeg ikke kunne overskue vinden. Burde så have styrketrænet men håbede på cykling i dag og i morgen.

Bingo. En fra arbejde slog en tur op i morgen. Det er ikke ham jeg plejer at køre med. Ham her hverken sprinter eller forcerer noget men kværner utrætteligt jævnt derudaf i et tempo jeg lige holder til. Så efter to nuldage har jeg lige været ude en times tid for at løsne stængerne - jeg forventer en hård dag i morgen. 34km på tricyklen.

Link to comment
Share on other sites

Cyklen i bilen og op til Farum. Mødes med kollega og rundt om Arresø. 94km og fik lige klemt os over 1000 højdemeter.

Han døde noget til sidst men det var afgjort også ham. der trak nitten i det meste sidevindskørsel. Jeg foreslog at vi byttede plads så jeg også sad udsat men det var kun få øjeblikkelig han var med på den. Det skrevet så er jeg så afgjort træt i stængerne.

Jeg har spist og nu går jeg i ind og tager en lur og så må vi se om der er til styrketræning i aften.

Link to comment
Share on other sites

Helt fantastisk lækkert. Og så bare meget mere kuperet end det røvsyge flade område jeg bor i. Jeg havde ikke ikke set området siden jeg flyttede til Avedøre - udover en søndagstur med min gamle klub om Arresø inden for det første år. 

Et sted er jeg et fjols, at jeg aldrig smider cyklen bag i bilen og kører op hvor der er sjovt. Med at bære cykel ned, tage hjul af og på, tager det en halv time til Farum. 45 minutter til Hillerød. Jeg mangler jo generelt ikke tid. Og har 4-6000km i serviceaftale på bilen til gode på årsbasis. Jeg kunne også sætte mig ned i toget - tager godt nok længere tid men frikortet betaler.

 

Link to comment
Share on other sites

Var lige inde at finde Arresø-ruten, som vi kørte den med Birkerød BC inde på min gamle Garmin-konto. Sidste gang var sjovt nok præcis den 18. august - som i dag - men i 2013. Det kan jeg egentlig ikke forstå, for der var jeg jo godt i gang at løbe, men det må have været i de uger/måneder, hvor jeg døjede med en skade og derfor var tilbage på raceren.

Udklip.PNG

Link to comment
Share on other sites

Oppe om Arresø er det vist samme rute men ud- og hjemturen er forskellig.

Sådan nogen blev der ikke noget af i dag. Jeg er så træt af den rådne vind, at ord efterhånden ikke slår til. Jrg trak hjemmetræneren frem og knappede cyklen på.

5x3/2 med kort opvarmning og afrulning. 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Kæft en fed fornemmelse i stængerne når de er muskulært udtrækket og ikke bare slidte. Tilmed regulerer de korte intensive pas sulten ned i stedet for op.

Til formiddag en tur i FW, Bilblioteksvej. Hermed er styrketræningssæsonen skudt i gang. Stille og roligt, da jeg ikke har lagt mig helt fast på hverken øvelsesvalg eller hvordan det skal blandes. Men det skal være anderledes end de andre år. Der er også nye øvelser der lige skal banes ind.

Romaskine, 5 minutter

Soleus, 5x20x40 (17 i sidste pga fail)

Hex-squat, 2x15x60

Frontsquat, 2x10x60

Leg extensions, 2x15x?? , aldrig mere i Inotec maskiner -hærger skinnebenet

Glutes-maskine, 3x15x120

Liggende lårcurl, 3x15x75

Kondicykel, 5 minutter >100rpm

Link to comment
Share on other sites

Efter frokost smuttede jeg på hjemmetræneren. 2 intervaller i sweet spot (formoder jeg - er endnu ikke så hjemme på hjemmetræneren at jeg kan estimere min FTP alene på følelsen). Min popo skal lige vænne sig til den anderledes belastning og knæene er sikkert også glade for en blid overgang, så kun 2x15 minutter på hhv 270 og 280w. 

Jeg ved ikke om det er dumt eller måske bare spild af krudt men på der her blide dage, vil jeg slutte af med en lille bonus-finisher. Direkte når sidste interval er slut vil jeg slå over i lidt mere højintens kørsel og så direkte over i mindst zone3. Dels for ikke kun at nusse rundt i blide intervaller og dels at træne at skifte wattzone UDEN pause imellen, hvilket jo ikke just er min spidskompetence. I dag bestod finisher-blokken af 1 minut på godt 400w og 4 minutter på 250.

Efter nogle timer tog jeg i FW, Roskildevej. Ikke den store succes da der var mange mennesker i forhold til den sparsomme mængde af udstyr. 

Crosstrainer, 5 minutter

Læg, 15x120, 15x120, 15x105, 15x105, 15x105

Lats, træk til bryst, 3x15x105

Bicep curl (siddende), 2x15x15

Bænkpres, 3x15x60

Skulderkombo, 15x3, 15x2 - latterligt lav vægt men stor TUT gjorde de 3 kg for tunge :blush:

Tricep pushdown, 15x15, 15x20, 15x25

Msvebøjninger på skråbænk: 2x12

Hypers, 2x15

Sidebøj i hypers, 2x15

Planken, 2x60sek

Jeg var presset på tid før weekenden, så musikken kommer først i dag

 

Om lidt vil jeg prøve at sove inden jeg skal køre min sidste nattevagt på fjern og regional. Det bliver vist også sidste gang jeg skal trave ud til et henstillet tog og vække det til live. Hvis det stadig regner der lidt over 3, så bliver jeg kun bekræftet i at det ikke er noget jeg gider :dry:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Først 65 2 km med sædvanlige kollega. Efter en forcering på en bakke siger han for sjov at jeg skal gå op og trække og det gør jeg så, på kanten af at eksplodere. Ellers ikke de store pulsudsving. Efter at have sat ham af i Hundige, kører jeg supra ftp mellem lyskrydsene hjem til Avedøre.

Efter lidt mad og et bad tog jeg i FW på Roskildevej,

Crosstrainer, 5 minutter

Læg, 5x15x105

Etbens benpres, 3x15x75

Glutesmaskine, 3x15x120

Siddende lårcurl, 5x15x40

Hacksquat, 2x15x40

Kondicykel, 5 minutter > 100rpm

Link to comment
Share on other sites

Ca 58 km på cyklen blev det til i dag. Jeg smuttede ned til rådhuset og kørte med på Hvidovres halv-u-officielle tonsertur på Amager. Vi var kun 5, hvor den ene kun markerede sin føring. Ikk' så meget pis og papir: En mand i front der trækker sig i smadder og overlader til den næste. I hvert fald i starten indtil den ene blev sat fra hjul og så måtte vi lige dæmpe det lidt. Men dejligt at køre kort og hårdt - det kan vi godt lide.

Ligesom dejlig tung oll school :wub:

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Toget op til Farum og 86km med de to kolleger jeg kørte rundt deroppe med for et par uger siden. Den ene sad på hjul undtaget 3-4km og jeg sad nok og hjulsnavede i de 60. Den anden trak som en dieselmaskine igen i dag - den første halve time var jeg pænt presset og det gik en halv mere før der rigtigt kom liv i stængerne. Men så havde jeg også været inde på en kirke efter vand. Udover at jeg var stegt i stængerne efter i går, så var jeg fatalt dehydreret fra start, så der skulle lige væske i systemet men så blev til et par gode dingerføringer. Landede godt brugt, så god dag.

Link to comment
Share on other sites

Egentlig ville jeg have styrketrænet i går men et besøg hos mor kom i vejen. Nå pyt. Ældre familiemedlemmer skal man nyde så længe man har dem - en eller anden forbandet dag (forhåbentlig først om mange år) har man dem ikke mere.

I dag 52,4km med den sædvanlige kollega på den sædvanlige rundstrækning. Ruten begynder at føles en anelse ensformig. Også fordi der kun er 3 oplagte steder at spurte, hvoraf min makker på ingen måde kan lokkes til den ene, da den er totalt flad. Og endda helt lige 6-800 meter til byskiltet. Jeg har forsøgt at bruge ham som leadout men det kan han ikke disponere. På de to bakker gør han dog rigtigt godt efter han har lært at spurte stående, så længe vi ikke er over 10 sekunder. Under 5, så kører han faktisk fra mig på de dage jeg ikke er på toppen. Rigtige intervaller gider han desværre ikke og ruten har heller ingen oplagte steder til det.

Hjemturen fra Hundige er dog fin - lidt afbræk ved rundkørsler og evt røde lys men ingen giftige sideveje. Skulle vi snuppe en pulskurve, for en sjælden gangs skyld.

See my 127 TSS bike workout. I did 52,4 km in 1:51:35.
Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg er vist ramt af før-ferie-sløvhed. Og de planer jeg trods alt har haft, er tiltede.

Banecyklingen har været meget off de seneste år. Primært da jeg ikke har været til træning mandag aften. Ham Jørgen der har taget meget af styringen er ikke lige mit temperement, så jeg har arbejdet på at skifte hold og i går var jeg i Ballerup for at tale med ham der har onsdagsholdet. Flink fyr og styr på tingene. Og jeg måtte gerne køre med. Egentlig var det min plan at spørge ham og så være klar til at køre med men synes alligevel, at det var lige offensivt nok. Så der røg træningen i går.

I morgen ville jeg ligesom sidste fredag køre med Hvidovre, en hurtig tur om Amager men her til formiddag ændrede de min vagt, så jeg ikke kan nå det alligevel.

I dag ville jeg have været på hjemmetræneren og sad der også 20 minutter. Desværre så sent at solen begyndte at "dreje ind" på altanen, så jeg kogte totalt over og opgav.

Og vægten har været oppe og snuse til de 94kg.

Jeg er ikke voldsomt tilfreds med slagets gang, for tiden.

Link to comment
Share on other sites

Lige præcis 50 komma nul km på tricyklen. Min sædvanlige runde plus en meget kort afstikker ad Gl Køge Landevej. 

Benene begyndte først at virke nogenlunde den sidste halve time og vejrtrækningen fungerede slet ikke. Jo, grundlæggende men jeg fik aldrig overladt den til sig selv, så enten hyperventilerede jeg eller "holdt vejret". 

Snart på arbejde. Jeg troede jeg havde kørt min sidste tur i ME'eren men det skal jeg så igen i dag. Skal også køre en stamme til vask i Helgoland. Jeg har ellers ikke vasket siden grunduddannelsen med kørerlærer og har aldrig nogensinde været ude i usikret område (jernbanejargon for kørsel hvor der ikke er signaler) i Helgoland, hvor vaskehallen ligger. Så selv her på falderebet får man oplevet nye ting.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg fik ikke vasket tog i går - i stedet endte jeg midt i en masse kludder og kommunikations-svigt og hold nu kæft, jeg kan ikke komme hurtigt nok væk :4puke: - træls, den smiley ikke er her mere.

Jeg kom alt for sent i seng men fik mine 8 timer :wub:

Det blev derfor kun ultrakort på hjemmetræneren: 25 minutter og 2 stk 5-minutters på vo2max med 3 min pause. Eftersom jeg sov næsten til klokken 10, tænker jeg at jeg nok ikke er ved at tilte af træthed når jeg kommer fra arbejde i aften. Måske en tur i FW?; det er alt for længe siden jeg sidst har været på de kanter.

Som tidligere nævnt er september og første del af oktober helt håbløse måneder at være på skrump i. Men at slippe tøjlerene og opgive gik ikke så godt, så jeg har besluttet at være lidt "semi" om det med at påbegynde vægttabet. Ellers tager jeg yderligere på og har de ekstra kg at slås med. 

Nå.... jeg må nok hellere finde ind på arbejde .....

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Æv, jeg er sløv. Når jeg ikke engang formår at komme i FW, er den altså gal.

Men vækkeuret var sat her til morgen - jeg blev bare lokket af solen og at det næsten var vindstille. Det har jeg jo hungret efter hele sommeren, så næsten kriminelt ikke at hoppe på cyklen. Jeg fandt dog kun til til en tur om Fælleden, 27,2km. Gal, der var mange andre derude, selv på diget. Selv Christiania-cykler på diget. Men ok, så længe chaufføren holder pænt til højre, så går det alligevel omend det føles akavet at blæse forbi på tricyklen. 

Nu siddende i toget på vej ind til sidste arbejdsdag på "fjern". 4 ture mellem Hovedbanen og Østerport. Lige sådan en dag jeg synes er røvsyg at bruge 9 timer på, så perfekt at stoppe med sådan én.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share