Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Jeg sad i går og blev helt misundelig på jer, der mestrer banecyklingen. Ikke alene drengenes exceptionelle præstation på 4000 meter holdet, men også de andre sjove discipliner. Keirin er sgu for vildt og det tætteste, man kommer til kampsport inden for cykelsporten, tror jeg. 

Ved du egentlig, hvilken udveksling de kører med på 4000 meter holdet? Altså, de kører næsten 65 i snit, og man kan se, at der skal trædes til for at sætte i gang, men hvad er det egentlig? 54x15 eller sådan noget?

Link to comment
Share on other sites

Vildt imponerende. Jeg ved ikke hvilket gear de kører i men mon ikke det “siver” til kaffen inde hos mekanikeren ude på cykelbanen - landstræneren er tit inde for at låne dimser eller bare hilse på.. Jeg er dog ret sikker på at de kører tungere end 54x15, for jeg kører 54x13 når jeg kører en flyvende 200meter - og topper pinligt nok ved 64-65 i timen :dry:


Hvis man kan se løbet og har rytterne i fokus i nogle sekunder ad gangen, kan man evt tælle pedalomdrejninger og gå baglæns i en geartabel. Starten trækker jo snittet ned, så de ligger vel med 65-66 i timen når de er oppe i fart? Jeg har desværre ikke rigtigt set TV efter DR K lukkede og Discovery-kanalerne forsvandt fra YouSee, så jeg ved ikke engang om de sidder og spoler ben eller moser en solid sveske på sådan en tur.

Link to comment
Share on other sites

Tak for video - shit, det virker alligevel hurtigere at se det, end blot at læse om det.
og......de kører i gear 58x14 :omg:

....

Morgenvægt uændret efter 2475kcal i går.

Jeg kom på cykelbanen dag - omend meget mere fesent end vores landshold:

Opvarmning. Lidt hurtigt opstart men ellers passede det mig fint..

Første intervalblok var øvelsen med korte intervaller med ukendt længe og pause imellem. Der manglede lidt umph men man skal jo lige have kroppen i omdrejninger

Så italiensk forfølgelsesløb. Jeg sad ligesom sidst nummer 2 af 6, så det er ikke lige der min spidskompetence ligger.

Dernæst et kombi-interval med først “pointløb” med 4 spurter og tvungen opsamling - direkte over i 10 omganges linieløb. Ved den første spurt var tempoet moderat og jeg sad som nummer 2, da der blev ringet med klokken. Pokkers til koldstart men jeg fik den hjem med stor margin. I nummer to spurt sad jeg langt tilbage og gispede stadig efter vejret. I nummer tre blev det mig der trak feltet, indtil der blev ringet for sidste omgang. Det havde jeg luret på forhånd, så det blev stille og roligt. Da der blev ringet øgede jeg farten stille og rolig, så evt angreb bagfra ikke kom blæsende forbi og da første mand trak ud for at gå forbi, lukker jeg op i 150 meter og triller den hjem. Den sidste spurt er jeg ikke med i og i linieløbet er det slet ikke noget at rafle om, for “spurten” starter tre omgange før mål og i det game er jeg en dårlig statist.

Til sidst to hold og reelt holdforfølgelsesløb - vi måtte ikke sætte en eneste mand af holdet. Vi er 6 mod 5 og kører den hjem, uden jeg ender helt i hegnet.

En gut havde lige fyldt 50 og havde træstammer med. Udover min, skulle bøtterne også tømmes til sidst, så der røg en mere. Jeg skal nok ikke regne med at ligge under 92kg igen i morgen :tongue: 

4D4D0EFD-B752-4595-8090-ABECBB9C3E13.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Udover at TrainingPeaks laver kurver så usle, at man kun kan læse det generelle billede af dem, så taber de alligevel også sutten helt, en gang i mellem. Ham der har skrevet dette, har tydelig aldrig nogenlunde selv prøvet eller have set nogen, starte fra nul i gear 53x11 - eller 58x14. Sikke en gang urealistisk bavl at skrive om så dejlig en øvelse.

 

35CBE9D6-1347-4074-9E33-7D86B9EED278.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På 18.2.2020 at 21:42 , Gregers TF skrev:

Uændret vægt efter 3475kcal i går.

Havde lidt svært ved at overvinde at komme ud men med 5 minutters forsinkelse, var jeg på cykelbanen og varmede op for mig selv.

Herefter hhv 20 og 15 omganges progressivt med det langsommeste hold - helt som planlagt. Det blev forslået at vi kørte “tag en halv omgang” og det gjorde vi. Jeg holde nogenlunde pauser mellem spurterne så jeg blev frisk men nåede så kun 3. Men 3 gode. Afrulning sprang jeg over.

Kaffen og kagepisningen sprang jeg også over. Den af ene dem fra mandagsholdet, har før brokket sig over at jeg tegngiver for tydeligt eller kører forkert (men som træneren så sent som for et par måneder siden anbefalede) og i dag brokkede han sig højtlydt over et peg, før jeg dykkede ned for at indtage sprint-sporet. Efterfølgende fik jeg at vide, at træneren og hans bror også havde kommenteret det mens de “gamle” der har kørt på tirsdagsholdet i mange år, rystede på hovedet af dem, for vi plejer sådan set at give tegn på den måde. Nu jeg er pænt træt af at ham gutten skal brokke sig over det ene og det andet, som ikke kan genere ham eller andre. Åbenbart med opbakning fra to mere og så gider jeg altså sidde og hykle henover kaffen, når de er der. 
Det kommer i forlængelse af deres snak for en uge siden, hvor sprinterne blev svinet godt og grundigt og man også mente, at de skulle betale for at træne på banen, udover kontingentet. Imens sad især den ene hele tiden og kiggede, for at se om jeg mon fulgte med i snakken.- det var så tydeligt og de ved jo godt hvor min interesse ligger. Heldigvis nøjedes jeg med at lytte.

Nå, men i hvert fald gider jeg ikke køre på holdet, når jeg er så stor en idiot - det minder sgu for meget om min hæslige tid i folkeskolen. Så jeg senerelægger min tirsdagstræning og hopper op til de forhadte sprinterne. Mekanikeren skal jeg nok få sludret med og må se om kan få hilst på de “gamle” fra tirsdagsholdet også.

Hold fast! Sikkerhed er vigtigere end tossede kommentarer!

Link to comment
Share on other sites

Amen that!! Men det var da et fint los i måsen for Igen at køre med sprinterne. Mekanikeren er der stadig bagefter og kommer jeg i god tid, kan jeg sætte mig ved “de gamle” i deres pauser og snakke lidt med dem før egen træning og stadig få lidt socialt samvær.

Meget overraskende droppede vægten til 91,4kg efter 3800kcal i går. Spejlet havde ikke varslet det, så... men dejligt at se at ret rent faktisk KAN lade sig gøre.

Planen i dag var en tur på landevejen. Klog af skade fra sidst, ventede jeg til det næsten var blevet mørkt og så gik det ligetil at komme ud. Jeg havde mere tøj på end sidst og med samme plan for lav puls, lykkedes det at holde mig varm hele vejen rundt. Dejligt. Dog er det stadig koldt, når man har været oppe i den varme lejlighed, igen at gå ud, tre etager ned og stå og sprøjte det værste snavs af cyklen og turen op igen. Dagens irritationsmoment var dog, at stangen til bruseforhænget (som ikke er der - den fungerer kun til at hænge dryppende tøj på) faldt ned to gange mens jeg hængte tøjet op og imens jeg panikkede i LIDL halvandet minut før lukketid. Vintertøjet er tungt og der er meget og den del bliver jeg ikke fan af.
For første gang var der bunker af overskud hele vejen rundt og nu jeg er hjemme, er jeg også frisk i benene. Næste projekt bliver at få lagt noget distance på og prøve at overvinde at komme ud mens det er lyst. 54,6km blev det til i dag.

...

Helt OT: Det er usædvanlig længe siden mor har inviteret til kaffe og i dag fik jeg forklaringen. Udover hendes “kendte” skavanker, så er hun skvattet og har brækket kravebenet. Selvom kommunens folk jævnligt kommer og lægger kompression på hendes ben, så har hun hverken været i bad eller har fået rent tøj på i 14 dage og hun synes ikke hun har lyst til at været sammen med andre. Det ville jeg sgu heller ikke have lyst til.
Har man i det hele taget lyst til at blive gammel, hvis man ikke har en opsparing til privat hjælp?

352B5F51-0606-4444-A939-E68CFC04780E.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I går aftes 2 x 30 tåhævninger på hvert ben.

Vægten faldet 100 gram efter 3550kcal i går.

Jeg kan godt mærke benene i dag men det kunne have været værre, så jeg har lige kørt 4 x 4/2 på turboen. Hver 4-minuttersblok starter med 120% FTP. I løbet af de 4 minutter drosler den første ned til 117%, nr 2 til 114%, nr 3 til 111%, og den sidste til 108%. Havde jeg ikke skullet til banecykling i morgen havde jeg taget den femte med, der ender i 105% men jeg var ved at være presset, så den sidste blok ville blive dyr at gennemføre. Men ellers et lækkert koncept at lægge ud i den hårde ende og så slække efterhånden som juicen trækkes ud af lårene, så det bliver ved at føles hårdt men ikke umuligt.

 Når jeg har spist og skrevet dette (samtidigt) får massagerullen lige en tur over skinkerne. Så tager jeg 10-15 min i kompressionsbukserne og derefter på overarbejde.

28F188C2-55A4-44E6-8DBA-E20B2A3658BE.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

.... og vægten 100 gram op igen efter 3100kcal i går - jeg kom sent hjem fra arbejde og alt for sent i seng.

Benene var lidt trætte men langt fra, hvad jeg havde frygtet. Mon det så bare er held eller fordi der blev sat tid af til at fremme restitutionen? Jeg lå også 20 minutter i kompressionsbukserne inden jeg gik i seng i går. Da jeg fik dem, gjorde de afsindigt ondt at bruge men nu falder jeg tit i søvn imens.

I dag en tur med banesprinterne. Først et kvarters opvarming.
I starten var der kun os tre gamle. Eftersom min teknik er rusten brugte jeg min første blok på banen til at øve indløb - altså ruten fra barrieren og ned på den sorte streg. 10 stk.

I pausen talte de om at Hoogerland (staveplade) havde kørt sin sidste runde ved barrieren på en måde, ingen før har gjort (jeg forklarer gerne hvis det ønskes men tænker det nok er for “detaljenørdet”) og det var vi to der ville prøve.

I næste blok kørte jeg fem indløb - fik rettet en fejl fra de første 10 og så føltes det som jeg kunne huske det skulle være, så kørte ned mens der stadig var liv i skinkerne.

De unge sprinterne dukkede op men stemningen virkede bedre end sidst.

Jeg fik skiftet til gear 52x14 og kørt to flyvende 200-metere med ca et kvarters pause imellem. Hoogerland-tilløbet fungerede lige så perfekt som jeg havde regnet med. Det passer perfekt til en som mig med en OK acceleration og dårligt udholdenhed.

Trods det var fjerde dag i træk med træning, småtrætte ben og en lettere gearing end normalt, var der OK fart og kurverne antyder at farten i sving to var den samme eller højere end i sving et, så jeg burde kunne køre hurtigere end i dag.

20,8km i alt men jo kun 6-700 meter, hvor der blev hakket igennem. Alligevel var der shaky legs da jeg var færdig og blev svimmel de første gange jeg skulle rejse mig fra gulvet. Så indsatsen er godkendt. 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Til i går gik jeg tidligt i seng og blev straffet ved at ligge vågen fra et til næsten fem. 
Morgenvægt i går 92,0 efter 3700kcal da jeg fik spist en del i løbet af natten.

I går var jeg træt og ugidelig og tog en uplanlagt hviledag.
Morgenvægt i dag 92,3 efter 3350kcal i går

Før jeg tog på arbejde, kørte jeg 3 x 8x30/30. Med nuværende fpt-indtilling er det det mest modbydelige jeg har kørt i lang tid. Glem trappetesten for den var hylende morsom i sammenligning. Men dejlig følelse bagefter, selvom kroppen stadig koger indvendigt.
Jeg har en gigalang pause i aften og har taget en masse skiftetøj med. Hvis de ikke snitter i den, skulle det gerne blive til en fornuftig fullbody.

 

F322F00B-FC76-4024-A278-F37BFAC34351.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Ja, det var både noget rod og samtidigt skide heldigt, at toget ikke afsporede. Det gik en masse interne rygter i går men i dag slap det alligevel ud, at det ikke bare var var en “et kosteskaft” men langt mere alvorligt.

...
 

Hvis jeg var i i tvivl om det var hårdt på turbotræneren, kunne jeg konstatere at jeg tissede grønt bagefter - det har jeg mig bekendt aldrig før gjort efter cykling men jeg var også godt brugt, stadig efter 4-5 timer og overvejede at droppe styrketræningen. Men der kom lidt liv i stængerne og det blev en ganske fin træning
2 sæt rows
2 sæt træk t bryst med mediumbredt spadegreb
4x4 frontsquat - må prøve om jeg kan få en video op, nu jeg havde fred til den slags pjatteri
3 sæt lårcurl ss sæt leg extension
2 sæt bænkpres ss 2 sæt bicepcurl
2 sæt triceps ss 2 sæt laterals - PR men så også lige så teknisk grim som de fleste andre laver den
2 sæt hypers ss 2 sæt mavebøjninger
2 sæt tåhævninger på et ben - de var til gengæld stadig totalt visne så syren sved voldsomt og de faileda langt før normalt.

Link to comment
Share on other sites

I går var jeg fysisk træt og havde meget brug for en hviledag. Desværre havde jeg også fri og kedede min r .v i laser og det med kosten kuldsejlede totalt med 4700kcal. Godt var meget af det vindruer, jordbær og groteske mængder skyr men det tæller jo alligevel.

Vægten næsten tilbage på 93kg i dag, hvor jeg ikke skulle meget andet end at cykle en tur. Men .... jeg har ikke fået lavet en skid.

Grotesk at skrive men jeg vil faktisk hellere på arbejde og hekse lidt rundt for at nå måske ikke det hele men noget, i stedet for at lalle rundt og få udrettet nada. Det bliver slet ikke bedre af, at jeg godt kan mærke at foråret banker på og mit humør er på vej i kulkælderen, som det plejer på den tid af året. To spildte fridage og en vægtstigning på over 1,5kg på under en uge hjælper ikke.

Heldigvis bliver det regnvejr i morgen eftermiddag og det kan vel virke som en bagkant, så jeg har et holdepunkt.... prøver at komme ud - selvom det ikke bliver halvt så fint vejr som det var i dag.

Link to comment
Share on other sites

Morgenvægt faldet til 92,6kg efter 2875kcal

I dag var både YR og DMI enige i, at det vill holde tørt hele dagen. Som mit humør er, opgav jeg på forhånd at cykle mens det var lyst.... men så blev det alligevel regn :dry:
Heldigvis havde jeg let ved at finde op på turbotræneren og kørte 2 x 20 minutter. Første blok var ren badetur men inde i nummer to begyndte virkeheden at kunne mærkes.

Jeg regner også med at bruge den lidt i morgen før arbejde. Der er jeg i øvrigt godt gnaven, for vi har en kollega som just er kommet hjem fra ferie i Italien og som har fået besked på, bare at møde ind. Jeg håber ikke at vi også får Italiens hospitalsudfordringer, for synes hele tiden at vi strammer op et nogle dage for sent, i stedet for at gøre det med det samme. Det kommer jo alligevel - forsinkelsen gør bare at mange flere bliver påvirket. Nå, men det har jeg jo ikke forstand på.

7AB12F27-8E0F-4D75-8F0D-05B2574D9180.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Godt nok var 3550kcal i går lidt rigeligt og man skal være klar til tilfældige udsving men 93,6kg her til morgen er godt nok irriterende, for det er så plus 2 kg på en uge. Men et eller andet sted ikke overraskende at vægten popper op, så snart den er blevet trykket lidt ned - det sker jo hver eneste forbandende gang :dry:

Jeg fik kørt 15 x 40/20 - vo2max på turboen. Nu i bad og på arbejde - sprint på banen i morgen

47BD0F84-A7AF-4889-B799-C9A0B40EF0D1.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,2 kg efter 2875kcal i går.

Sprinttræning på cykelbanen. Vi var kun to. Opvarmningen kørte jeg for mig selv i to bidder pga snakkepause, afsluttende med to indløb i moderat tempo. Herefter fire stk flyvende 200-metere.

Mine indløb er ikke hidsige nok, for jeg kører ud af sidste sving med ca samme fart som det første - meningen er man man “skal dø” på vejen rundt. Jeg kunne overveje en tungere gearing men jeg er også “bange” oppe i hovedet for at eksplodere som jo er meningen, så jeg har ikke rigtigt ild i øjnene, før jeg er halvt igennem og føler at jeg kan bunde. Det skrevet, så blev jeg alligvel træt i stængerne.

I øvrigt tyndt at en simpel ting som en max-hastighed ikke entydigt kan fastlægges. Cykelcomputeren har en værdi. TrainingPeaks en anden og Strava en trejde. Og der er alligevel over 2km/t i forskel.

I øvrigt “sjovt” at se, at jeg er “færdigt” efter spurt tre på den måde, at pulsen ikke falder så langt ned som efter de første to og ikke nåede under 100bpm trods jeg nok sad og lå et kvarter på gulvet.

6649A096-47AD-475F-B9DD-C8C06B8869B4.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,8kg efter 3800kcal i går.

Første morgen, hvor jeg har kunnet starte med at åbne op ud til soveværelsesaltanen og lade døren stå åben uden her bliver for koldt.

Jeg ville have været i FW før arbejde men DSB har, igen, ikke fornyet mit medlemskab, så jeg måtte pænt gå hjem.
Eftersom jeg historisk set ikke har været god til at passe min ben-træning i cykelsæsonen, overvejer jeg at lade kortet stå lukket det næste halve år. DSBs center fungerer egentlig OK, nu jeg kan frontsquatte (og også hacksquatte i hvert fald med opvarmningsvægtene) uden squat-sko og det lokker nok mere med få sæt der ikke kan mærkes for meget, når der ikke skal bruges transporttid. Overkropstræningen er også helt fin men jeg får ikke trænet hexbar. 
Ulempen er så, at når jeg træner efter arbejde i stedet for før, mangler der nogle restitutionstimer, så jeg stadig er hærget også på anden-dagen. Men der er jo intet i vejen for at jeg tager skiftetøj og badeudstyr med og træner før mødetid - vi har netop fået erstatningsomklædning, i stedet for det der lukkede pga skimmelsvamp. Der er en del gåafstand men det overlever jeg nok. Det må jeg lige tænke over mens jeg futter rundt på banen....
 

Og så må det blive træning efter jeg har fri.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg fik trænet i går aftes men var hverken “på” mentalt eller fysisk - sidste nok fordi jeg kl 21:30 kun havde indtag 7-8 dl i løbet af dagen.
3 sæt tåhævninger på et ben
2 sæt kropshævninger - sjældent set så usselt
2 sæt rows
4 x 4 i frontsquat - jeg holdt de 80 men det var sgu tungt
3 sæt lårcurl - 10kg under vanlig standart
2 sæt bænkpres
2 sæt bicepcurl - håbløst
2 sæt fransk pres
2 sæt laterals - pinligt
2 sæt mavebøjninger
2 sæt hyperextension

På vej hjem passerede jeg en lille håndfuld unge mænd med mellemøstligt udsende der råbte coroooooona, og så fik jeg lige en “snotter” fra hver af dem. Dog kun den ene der havde evner til at ramme og kun bukserne. Heldigvis har jeg kørt nok i cykelklub og modtaget så mange vildfarne snotklatter fra dem foran, at jeg ikke tager spytteri ret tungt. Heller ikke hverken første eller sidste gang indvandrer-efterkommer-segmentet spytter efter en, så man skal  nok bare glæde sig over at de trods alt har fulgt så meget med, at de har opdaget corona´en :wink:

Morgenvægt i dag 92,7kg efter 3475kcal i går. Heldigvis mindre kvast i kroppen i forhold til sidst og holder hviledag i dag.
Jeg har desværre fridage i de næste dage men håber ikke at spise for meget alligevel.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,4kg efter 3475kcal

Langt tilløb men en gang vo2max på turbotræneren. Jeg ville have kørt noget sweet spot bagefter men jeg havde haft krampe i venstre læg i pausen mellem vo2max og sweet spot et par gange men det oplever jeg tit, når belastningen er væk. Men da jeg også fik den i sweet spot´en, trak jeg stikket. 

7FC33C1B-4F33-4FB5-852F-5E2DD0BC9F0A.jpeg

Link to comment
Share on other sites

92,3kg efter 3725kcal i går - fik spist lige rigeligt i nat, da min hæslige nabo begyndte at feste ved 2-tiden og hovedddøren har smækket konstant indtil ca 5, hvor de var oppe og skændes med to der skulle smides ud. Så var der ro indtil 8:20 og hoveddøren er knaldet i konstant og hele tiden siden da. God jeg har byttet, så jeg skal på arbejde om lidt og har fri en dag i påsken i stedet. Her er ikke til at holde ud at være.

Nu jeg ikke får trænet i dag og både Fitness World og DSBs lille træningscenter er lukket, fik jeg lavet lidt hjemmetræning i går - det giver nok ikke noget særligt udover at tage abstinenserne..

2 x 30 tåhævninger på et og 2 x 100 på begge ben - det ene sæt med taske på ryggen
2 x 10 bulgarisk splitsquat
40 knæbøjninger
2 wall-sit

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,9kg efter 2800kcal i går.

Jeg undlod at lade mig lokke til en køretur med kollegaen. Dels for at komme tidligt seng, så jeg kunne få trænet før arbejde men også fordi vi mildest talt er uenige om virussen - han synes at det hele er åndssvagt, nu der alligevel dør en masse af alm influenza.
 

Jeg kom på cyklen men ikke så meget som håbet. Jeg fik kørt 1t29m i usselt tempo men dog med få små lyspunkter. Det værste var da jeg skulle vaske cyklen. Jeg har jo bøvlet en del med at få et nyt opladerkabel til min lavtryksrenser. Jeg havde en anelse om at den ikke ladede op, da der ikke kom lys i dioden og ganske rigtigt... ingen opladning for den løb tør for strøm efter 20 sekunder. Tidsmæssigt holdt den et par år og batteriet holdt strøm længe, for det kørte på den aller første opladning. Men den kunne så altså kun lades op en enkelt gang :dry:

Link to comment
Share on other sites

93,0kg efter 3475kcal

Feriedag i dag for at kunne køre sprint på banen men den er af gode grunde lukket.
Relativt lunt udenfor men ret blæsende. Pressemødet kl 19 gav en dejlig bagkant og jeg kom helt problemfrit ud på cyklen. Jeg kørte de sædvanlige 47km. Men i dag kom der en smule hul på bylden. Jeg kunne godt træde igennem i mere end fem sekunder uden benene døde. OK, der var så en uhyrlig iltgæld bagefter og det gik langsomt. MEN!! Der er grobund for lidt forsigtigt fartleg, så det Ikke kun handler om at komme igennem. Da turen var slut var jeg ikke mere hærget end jeg kunnet have fortsat, i hvert fald hvis cyklen have været indstillet rigtigt. I dag var jeg ikke nær så fysisk presset som de andre gange og havde overskud til at gennemskue hvad der er forkert.
Hvis jeg har tørt cykelkluns der passer til temperaturen i morgen, kører jeg en lille testtur efter at have justreret.

Link to comment
Share on other sites

Morgenvægt i går 92,9kg efter 3725kcal.
Jeg undlod at cykle - benene var nogenlunde men ville skåne immunsystemet ved ikke at træne cardio alt for mange dage træk, nu jeg ikke er i form til at bade mig igennem. I stedet et par sæt tåhævninger og kropshævninger.

Morgenvægt i dag 92,6kg efter 3550kcal.
Hviledagen gjorde godt, for benene var friske og ikke mindst var kroppen klar. Det føltes som en helt normalt tur sidste sommer - bare langsommere - men jeg kunne køre over evne på bakker og når vinden var lige i smasken, uden at gå helt i hegnet. Så er det jo egentlig helt rart at være på landevejen.
Der gik lidt tid før computeren fandt GPS´en men jeg vil tro turen var på 65km. En rute jeg satser på at køre en del gange i løbet af sommeren, da der er flere oplagte steder at køre en spurt men også intervaller på et par minutter, så den er oplagt til fartleg. Det var der ikke noget af i dag, hvor det langt hen ad vejen var centreret omkring zone 3. Efter små to timer gik gassen af ballonen nærmest fra det ene sekund til det andet men ikke mere at gik fint med “let speederod”.

Som det var i dag, kunne sommercyklen godt komme på tale men nu bliver der hård nattefrost i weekenden, så mon ikke de kaster lageret af salt udover vejene? Men pyt. Vintergeden kører ganske behageligt med Durano Plus-dækkene på 25mm og nu sidder jeg også fint på den. 

Det var dog trist at møde en masse grupper cykeltosser på over fem folk, der trænede sammen - jeg tror kun 1 af 10 kørte alene. To løbegrupper så jeg også - den ene med over 10 løbere. Vi motionister er åbenbart snotdumme. Det ender sgu med at der bliver totalt udgangsforbud :4slap:

FE95E937-684C-46D5-BD43-9765B4FED78C.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share