Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

8 timer siden, Gregers TF skrev:

Det var dog trist at møde en masse grupper cykeltosser på over fem folk, der trænede sammen - jeg tror kun 1 af 10 kørte alene. To løbegrupper så jeg også - den ene med over 10 løbere. Vi motionister er åbenbart snotdumme. Det ender sgu med at der bliver totalt udgangsforbud

Ja, det vil jeg virkelig ikke håbe. Uden et udendørsfix ville jeg da fuldstændig op i limningen lige for tiden.

Det er efterhånden lang tid siden, jeg har set set større grupper træne sammen her nord/nordvest for byen, så der er altså også områder, hvor det er trængt igennem. Den anden dag joggede jeg en tur omkring Damhussøen, og der var en del ude at træne, men de fleste for sig selv eller som par. Heldigvis.

Link to comment
Share on other sites

Jeg havde næsten lyst til at skrive at I er mere velopdragne end hernede syd for Rådhuspladsen. Men så er der jo lige det med at i Gentofte er folk også ret ligeglade.

93,0kg efter 4450ckal - suk, jeg bliver et bundløst hul, når jeg har kørt som jeg gjorde i går.

Jeg vågnede med beton i benene, så jeg startede dagen med 23 minutter i zone 1 og 2 på Zwift. Planen var en halv time men da programmet crashede, stoppede jeg bare.

Jeg skal helst have kørt nogle antrit - alt efter benene bliver det i dag eller i morgen.

Link to comment
Share on other sites

Greve Trim og HvidovreCK har også udsat al aktivitet.
Jeg overvejer btw om jeg vil fortsætte i Greve. Transporten og det at de først kører kl 18, gør at det er sent før jeg er hjemme. Der er Hvidovre markant mere tilgængelig. Omvendt, så kunne jeg godt tænk mig en ren tavle. Måske Rødovre eller Brøndbyøster - når de starter op.

Jeg kom på cyklen. Så meget jeg spiste i går, var jeg ikke ret sulten fra morgenstunden. Det endte med at 10 minutter efter jeg hoppede på cyklen, begyndte maven at rumle. Sammenholdt med at vinden var MEGET mere heftig end antydet på DMI og YR, kørte jeg kun mine antrit og en minimal omvej hjem. 1 time og 2 min blev det til.

Udover jeg syntes vinden var træls, fik den også gjort computer forvirret hvad angår højdekurven. Ruten var pandekage flad, bortset fra broen mellen Sjælland og “Lorteøen” men det viser den jo slet ikke.

4BC510A2-11E4-4AC5-AEBB-B2213E215B5C.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,4kg efter 3950kcal. 

Ingen cardio i dag - i stedet lidt hjemmetræning:
3 sæt bulgarsk splitsquat med halve reps i bunden - den giver varme i quads om ikke andet.
3 sæt knæbæbøjninger med elastikkerne på - alt for nemt alligevel
2 sæt kropshævninger
2 sæt dips
2 sæt mavebøjninger
2 sæt superman - ikke det der rammer lænden bedst men kan ikke lige finde på andet.
1 sæt stepups bare for sjawww

Nu på arbejde - som det der ud i toget på vej ind at møde, bliver der ikke mange at køre med.
De er vel på Amager Strandpark alle sammen og nyder det gode vejr tæt sammen :mad:

Link to comment
Share on other sites

Vægt uændret efter 3450kcal.

Jeg var en idiot og lå og hørte musik på youtube i sengen og pludselig var klokken 2. Jeg har ellers prøvet at sætte en timer på min router, så internettet slukkede ved nattetide men den tikker og “knaser” så det ikke er til at holde ud at høre på, så det pillede jeg fra igen.

Jeg fik mine syv timers søvn orkede alligevel ikke at skulle tids-panikke med intervaller før jeg skulle på arbejde. I stedet blev til det 25minutter på en Zwift-rute med småbakker, så lidt blandet kørsel ml 100 og 400 watt. Det kan så være en benåbner til i morgen. Det er OK - to hviledage (eller en hvil og en let) har her på de seneste puffet voldsomt til formen, så selvom de ikke er planlagte, tror jeg de er vigtige - nu dåbsattesten er gullig. 

Link to comment
Share on other sites

92,2kg efter 3300kcal.

Solen lokkede til en udetur på cyklen men temperaturen var svær. Tror jeg ville skiftevis fryse og svede, indtil sveden blev kold og så kunne jeg fryse resten af tiden. Det er tiden ikke til, jeg kørte på turboen.

Jeg tyvstjal en af Davais træninger. Den med 1 minut på 130%FTP og 15 blokke 30/15. Gange tre. Eller... bagefter har jeg set at første minut skulle være 140%. Nå pyt - jeg undervurdere sværhedsgraden eller også er min FTP steget. Jeg skruede i hvert fald op for intensiteten undervejs men ikke nok til at nå 140%. En af de få ulemper med ERG-træning er, at man lige skal spore sig ind på den rigtige udfordring. Det er det lettere i frihånd, bare at lægge 10 watt mere eller mindre på. 
En fin time - nogenlunde hård uden at smadre stængerne.

BC2E2B5F-8BB7-4EF1-A5F0-C92951D1D8C0.jpeg

Link to comment
Share on other sites

92,3kg efter 3325kcal.

Planen i dag var at komme ud på diget og køre 10 antrit.
Benene var trætte efter i går, så jeg stoppede efter 8 for at holde en lille pause. Det viste sig at temperatur og påklædning passede perfekt sammen - jeg hverken frøs eller svedte. Så efter 8 6/54´ere mere, kørte jeg lidt rul, før tre stående starter med 5 minutters pause. Den sidste skulle jeg nok ikke have kørt..
Stille kørsel og 5 korte kadence-spurter og lidt mere pause, før jeg var klart til min sædvanlige spurt på hjemturen. Den gik overraskende godt, så jeg tøffede rundt et kvarters tid og nappede den igen.

De første blokke går fint alene men de to spurter var lidt for komfortable - der manglede modspil. Jeg holdt nok ubevidst igen, for ikke at risikere at brænde sammen, nu jeg var godt brugt.

Jeg lurer på om min kollega måske gider køre lange spurter hvis jeg kører på vintergeden og han kan holde længere, da han skal køre færre procent for at holde samme fart. På de korte spurter er jeg kun marginalt hurtigere, så dem vil han givetvis vinde når jeg tumler rundt på Durano Plus´serne. Ulempen er, at det kommer jeg til at høre på hver gang vi holder pause sammen. Og han vil muligvis kun køre de korte, hvor han er sikker på at komme først.


Uanset, så er året i år tilegnet at jeg skal tilbage til at kunne køre med klampen i kælderen over en pæn distance. Så ryger der nok nogle at de maxwatt jeg fandt sidste år men det er bare ærgerligt. En flyvende 200-meter på banen er ca 320 meter lang incl tilløb og det er lige langt nok og det skal der laves om på.

Cykelcomputeren og appen kan igen ikke snakke sammen igen (det er lige før jeg er så træt af det, at jeg går tilbage til Garmin) men det tog 1t30m og jeg fik kørt 33km

Link to comment
Share on other sites

Fæle fæle ... :tongue:


Min gamle 510´er blev ustabil efter opdateringer (man skulle slå bluetooth fra, hvis den skulle læse wattmåleren og andre mærkelig ting). 
Efter en date med en Bryton (håbløs brugerflade og reagerer langsomt) købte jeg en 520´er som jeg har endnu. Den har det med at crashe når man tænder for den. Så skal den resettes tit over 10 gange, før den endelig starter op og så er batteriet måske drænet, selvom den kommer direkte fra opladeren. Eftersom jeg tit træner lige inden jeg tager på arbejde, har jeg ikke tid til den slags bøvl.

Da jeg opgav den købte jeg en Explova. Den fungerer fint men deres app kører ustabilt og der er jævnligt nogle dage i træk, hvor man ikke kan uploade.
Jeg overvejer en Garmin 830 der er nogenlunde “ny” men forhåbentlig ovre de værste børnesygdomme. Er omvendt blevet glad for den store skærm på Explovaen - du ved.... gamle mænd og briller. Så 1030 lokker. Den er bare dyr, især hvis den også hurtigt dør af kiksede opdateringer. Havde jeg stolet på at den ville virke i “nogle” år, så tøvede jeg ikke med at købe den.

Coroana-humøret er OK indtil videre. Jeg får besked i løbet af de næste par dage, om jeg er en af dem der bliver hjemsendt eller får lov at blive med at gå på arbejde - håber på det sidste, da jeg i forvejen selv har bestilt en del ferie de næste uger og feriedagene er jo “tabt”, hvis jeg alligevel bliver sendt hjem. Har meldt mig til at blive hjemme i maj, hvis de stadig sender folk hjem.

Jeg savner mit motionscenter og især familien. Ellers kører hverdagen faktisk som den plejer, udover at jeg ikke handler så tit som vanligt og kun få dage får tebirkes til morgenmad. Men det er jo et meget lille offer.

Hvad angår træningsmotivation er jeg også heldig, da jeg alligevel aldrig kører løb og ikke personligt rammes af aflysningerne - det kan jeg jo se at mange lider under.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ja, garantien er væk.

I tilfælde af at Explovaen stadig ikke vil makke ret, så tog faktisk 520´eren med ud på dagens tur. Umiddelbart føltes benene rimelige men på cyklen var de til at lukke op og skide i. Jeg burde nok været kørt hjem men kørte de 27km fælleden rundt. Det var heller ikke så varmt som ventet, så jeg holdt kæden stram for at holde varmen.
Jeg skal først møde 13:46 i morgen og intervaller inden er jo oplagt - hvis altså jeg ikke brændte benene for meget ned.

Sommertiden nærmer sig. Lyset finder vej til soveværelset og de sidste uger er jeg tit vågnet ved 8-tiden (eller lidt før) og har roteret lidt før jeg faldt i søvn igen. I dag stod jeg op - kan lige så godt vænne mig til det, så jeg kan nå at træne udendørs før arbejde, nu jeg er ikke en af de 25% der er blevet hjemsendt. Det tager altså noget længere tid end bare at hoppe på turbotræneren.

Morgenvægten var oppe på 92,8 efter usikre 3400kcal. 

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,7 efter 3675kcal.

Benene var trætte. Jeg kunne have kørt en leverpostejstur i det gode vejr men lod lår og baller få en fridag. I stedet:

Tåhævninger på et ben: 30, 30
Tåhævninger på to ben: 150
Kropshævninger: 3 sæt + 2 sæt statisk til fail
Mavebøjninger: 30, 30
Superman: 30, 30
Dips: 3 sæt

Link to comment
Share on other sites

Man skal da være blind for ikke at kunne se skærmen på 520/820/830 :tongue:

Om merprisen for 830 vs 520plus er det værd må være op til din "hvad-skal-den-kunne" vurdering. Det er alligvel 800kr-ish i manko.

 

Rent æstetisk synes jeg også topmodelerne ser lidt voldsomme ud. Det er jo også unødig vindmodsstand :innocent:

 

Link to comment
Share on other sites

Tja... Det er nok bare vane, nu jeg har kørt med Explovaen med samme størrelse som 1030 - så virker 520´eren altså som en lille gnalling. Afprøvet, for jeg kørte med den i går. Æstetik.... det ord har jeg vistnok set i min fremmedordbog :tongue: Jeg holder mig hellere til hvad der er praktisk og nemt. Lirens bliver jeg aldrig.

Men..... nu får 520´eren en chance mere. Jeg har brugt den til at se min radar (har virket uden at crashe, bare man ikke har gemt turene) så den har jævnligt  snakket med Garmin Connect, så måske er fejlen der får den til at crashe blevet rettet.

Og godt du lige advarede Henrik mod 10/5-intervallerne på landevej. Det var ellers min plan for i morgen, nu jeg stadig er på vintergeden uden wattmåler.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

93,0kg :dry: efter 3550kcal i går.

Jeg har hele formiddagen været enormt rastløs. Jeg er på den ene side kvast i kroppen (også i benene!!) og på den anden side, så er det sidste dag med godt vejr i denne omgang og tanken og at blive inde, ligesom i går, er ikke rar.

Men jeg HAR trukket stukket og holder en nuldag og kan bare ærgre mig gul og grøn over, at jeg smed to forårsdage væk ved at køre i forgårs. Men sådan er det jo, når man ikke gider lytte til kroppens signaler i tide :rocketwhore:

Link to comment
Share on other sites

92,8kg i går efter 3725kcal
92,3kg i dag efter 3050kcal.

Til i går sov jeg rædsomt. Jeg vågnede efter kun en time og var voldsomt sulten. Det tog to proteinbarer og over tre timer at falde i søvn igen.
I går kom jeg sent hjem med sidste tog. Vågnede ved 4-tiden fordi lårene kløede helt vildt. Det er ellers længe siden men de sidste to uger - især den sidste - har det plaget. Jeg troede egentlig at det kom af at barbere skinkerne men jeg er ikke blevet afpelset siden sidst jeg var på cykelbanen. Jeg er holdt op med vitaminpiller, fiskeolie osv men har genoptaget det fra i dag - nu det umiddelbart er det eneste jeg har lavet om på.

I dag var jeg på turbotræneren og ville køre de 10/5-intervaller der blev nævnt i Henriks log. Jeg undervurderede effekten af 5-sekunders pauserne (det er jo kort :omg: ) og også de kun 2 minutter mellem blokkene. Midtvejs i blok 2 kyllingede jeg ud. Den første blok var retti hård og lårene var slet ikke klar til resten. Jeg gik i zone 2 og stoppede da der kom pressemøde på NEWS. 

Det blev til 35 minutter.

Jeg har 9 dages ferie der begynder i dag.

Link to comment
Share on other sites

92,2kg efter 3325kcal.

Fik SMS fra kollega om jeg ville cykle før han skulle møde. Hmmmm.... det blev aftalt at vi holdt afstand og ikke lå på hjul. Han havde så konen med.. men de deler vel smitte alligevel, hvis det er. Ved nu ikke helt om jeg synes det var smart eller er ligegyldigt, nu vi alligevel deler pauselokale på arbejde. 

Men 36km rundt om Fælleden i adstadigt tempo. Efter noget snak da de var hjemme, kørte jeg hjemad og fik lavet noget vo2max-arbejde på de 9km. Pga medvinden lå tempoet tit over 40 og må indrømme at jeg overvejer at smide Durano Plus på sommercyklen. Værre er de ikke at køre på. Kollega er med på at arbejde med lange spurter og de vil tage broden af min fart, så det bliver lidt sjovere for os begge. Det var kun hans fjerde tur i år, så man kan ikke helt bruge en til noget men fik pillet ham på Kalvebodbroen - trods vi begge kørte den siddende og der er han ellers markant bedre end stående. Sgu dejligt med lidt mand mod mand spurt-ish.

At dagene vinder meget i længde i øjeblikket kombineret med sommertiden, driller mit indre ur. Klokken er hele tiden lige en time eller to mere end jeg regner med.

Link to comment
Share on other sites

Vægten uændret efter 3975kcal.

Cykelplanerne fes ud. I stedet blev der lavet lidt hovedrengøring og jeg bøvlede med at hænge nogle U-jern i loftet til kropshævninger, nu rigtige chinstativer er udsolgt. Mine ringe bliver ikke brugt meget. Dels er det ikke rart at hænge i en ring og dels hænger de over trappen nede i entreen og er ikke optimalt. Projektet gik i fisk da rawlugs var for små. 

Nu jeg skulle teste grebene til kropshævninger (selvom det ikke holdt ret længe) var det oplagt at fortsætte med hjemme-styrketræning. Ikke så meget som sidst, så benene skulle helst være hurtigere klar end sidst. 

Link to comment
Share on other sites

5 timer siden, kahlua-kalv skrev:

GP5000 med latexslanger

Jeg er blevet stor fan af GP5000 og kører ikke med andet. I år lagde jeg ud med de 25 mm brede på sommerraceren, men fordækket fik sgu en flænge på siden af dækket efter de første 8-10 ture. Det holdt luft, til jeg kom hjem, men lignede mest af alt en produktionsfejl, med mindre noget skarpt har sneget sig op på siden af dækket. Nu er de lige under observation mht. holdbarhed og kvalitet. Men altså, de ruller godt ...

Edited by Henrik S.
Link to comment
Share on other sites

Jeg har i mange år kørt med latex-slanger og GP4000 eller Schwalbe One. Sidste år på GP5000.

At begynde at køre med Durano Plus vil udelukkende for at “tage toppen”, når jeg kører med kollegaen. Jeg håber især, at de vil tage så meget af topfarten, at jeg for alvor får noget at rive i når vi kører spurter. Hvis han ligefrem ville vinde nogle af dem, ville det det være alt for lækkert. Man er aldrig HELT all-out når man ligger forrest, så jeg vil faktisk gerne have lidt klaps i spurterne. Vores andre ture bliver vel også lige en snert hårdere, hvilket heller ikke gør noget.
At jeg så også er langsommere når jeg kører alene er bare ærgerligt men jeg er alligevel også bare hygge-mosjo, så pyt-knappen ligger lige for.

Morgenvægt 92,0 efter 3325kcal i går. Håber på lidt træning senere.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share