Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Hehe... det var ikke en tosset ide. Jeg har kun to store fridagesblokke tilbage, før jeg skifter arbejdstider. Kan ske jeg skulle forkæle mig selv lidt i den sidste, nu jeg holder både jul og nytår i toget. Om alkohol hjælpe på sprogkundskaberne må tide vise :tongue:
Det gav i øvrigt også mening at jeg pludselig fik så pisse travlt med at komme på arbejde. Jeg er mødt en time for tidligt :4slap: så jeg HAVDE altså god tid, som jeg gik og troede.  

 

Link to comment
Share on other sites

91,5kg efter 3150kcal - heraf to proteinbarer som nattespisning :dry:

Dejlig vejr herovre østpå, så det var i dag jeg skulle skyde antrit-træningen af. Jeg kørte Amagerrunden og fik fem antrit på udturen og fire hjemover. I starten af turen kunne jeg slet ikke finde rytme men så gik det egentlig OK. På vejen hjem hjem visnede benene men det beder jeg selv om, når jeg kører så lidt udenfor. Jeg har i øvrigt sat nyt bagdæk på. Forleden stod cyklen flad igen og hullet var (i hvert fald nogenlunde) samme sted som sidst og lige så lille, så der må have siddet noget, som jeg ikke kunne finde. Men... to punkteringer på Durano Plus på den korte distance jeg har kørt. Det må så være nok :please: 

Eftersom jeg har Corona-droppet fællestræningen, har jeg sat egoistskærmen på, så jeg slipper for beslagene på stikakslen, hvis jeg skulle punktere igen-igen.

Jeg skal til Børkop i morgen og have skiftet kassettehuset på de nye hjul. Det var meningen bagefter at fortsætte til Gørding og tage en overnatning hos ex’en. Så gik smittetallene agurk. Jeg har prøvet at passe på i den sidste tid ved at handle stort ind, så jeg ikke skulle i byen så tit og jeg har holdt mine pauser på arb, på en trappeafsats på øverste etage, for ikke at være sammen med kolleger. Jeg foreslog alligevel at vi aflyste og hmm tja jo, det var nok bedst. Senere syntes de alligevel det var overkill, da jeg ikke render meget rundt og de to voksne derovre går hjemme og ungerne også er hjemsendt. Nu skal jeg så alligevel. Det føles bare helt kriminelt, så ved ikke om jeg dropper det. :unsure:

94DCDC9F-2F4A-4406-BF75-BDA2E86E35D2.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det bliver også sådan. Men jeg er i krise med mit moralske kompas, for en stor del af mig synes jeg bør blive hjemme.

91,1kg efter 3775kcal.

Blot en kort (25 minutter) over/under på trætte stænger. Det er nok fint, at der går 48 timer før de skal lave noget igen.

F3FB2856-9E3D-4BC8-BAA7-0B42C8383072.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ud fra de ting du skriver, Gregers, så synes jeg også du skal tage afsted :)
Det lyder til at I begge to tager jeres forholdsregler og nu har du skåret klubture og banetræning fra også, hvor der helt sikkert er en større risiko forbundet.

Post endelig billeder når du får smidt borahjulene på :)
Jeg kører selv med en campagnologruppe, men har shimanohub og bruger både shimano kæde og kassetter på 11 speed, primært ud fra et økonomisk valg.

Edited by Davai
Link to comment
Share on other sites

Hjemme igen. Et kilo tungere og ekstremt træt, da jeg først sov kl 4 den nat jeg var derovre. Var det ikke for månedsmålet, havde jeg ikke fået kørt de 2x20 som jeg lige har skudt af. Jeg tager lige en træningsblok mere og så må jeg have 3-4 restitutionsdage. Benene blev helt brændt af og det synes jeg ikke de burde i forhold til hvordan de ellers har taget det.

Mht hjul.... det var også det økonomiske der afholdt mig fra at skifte sliddele til Campa. Især når man gerne vil køre 11-23, er priserne helt absurde. Retfærdigvis så laver Shimano heller ikke den gearing i de billige udgaver men de er generelt billigere, så... Efter den seneste MOL-opdatering er det svært med billeder når man kun har iPad. Den automatiske nedskalering findes ikke mere, så det er svært at få dem små nok til at de vil uploade. Men ser om jeg kan finde på noget. Jeg tror nu først de røger på til foråret, når sommercyklen kommer ud af taxcen.

 

Link to comment
Share on other sites

92,4 i går og 91,6 i dag. Jeg pauser kalorietælling, da jeg har en del julebag i huset og jeg ved ikke hvad det indeholder.

Jeg har styrketrænet. Ikke der vilde så gad ikke notere men det er godkendt.

ot

Til gengæld faldt det pludselig på plads, hvordan jeg vil prøve at tale det hollandske. Det har to g’er, hvor jeg godt vidste at jeg ville vælge det hårde.
De har så 3’er. Det spanske r hvor der ruller på spidsen af tungen. Det lyder godt og var også plan a men ved nogle vokal-naboer, har jeg svært ved st få det til at virke. Derfor skiftede jeg til det franske r, der jo er let som dansker. Men så læste jeg ,at hvis man talte med accent og det undgås ikke, så ville man lyde som en tysker og det ønskede man ikke. Så jeg har alligevel kæmpet med det spanske r og det går også bedre. Men så er der det trejde r, der ikke nævnes meget og som jeg ikke havde overvejet før jeg så denne video fra Amsterdams borgmester. Nu er “det umulige mål” men dog et mål på plads, for det er uden sidestykke den lækreste NL-dialekt, jeg har hørt til dato. Der er selvfølgelig forskel på talesprog og pæn højtlæsning men....

https://www.instagram.com/p/CI0lxFhpuET/?igshid=ys763vcha2os
 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Vægten 100 gram op.
Jeg kom sent op i dag. I går havde jeg igen en af de sene vagter; dem har jeg desværre haft en del af i december men så glæder jeg mig bare desto mere til mine nye arbejstider.

Til formiddag nåede jeg svimlende :tongue: 14 minutter på turboen men dog med 5x40/20. Panikbad og sprinte efter toget. Jeg er glad for at kunne sidde i det ubetjente førerrum i bagenden med vinduerne åbne, for jeg koger af varme.  Nok kan jeg godt lide tidspres men i dag var det lige voldsomt nok.

De næste fire dage har jeg den sidste lange fridagesblok. 3-3-mønsteret er annulleret omkring jul og nytår, så der kan byttes rundt på vagterne, således at folk får fri hhv jul og nytår som det er planlagt. Jeg håber på en dobbelttræning i morgen og så laver jeg INTET de sidste tre fridage.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

91,3kg. Jeg havde reserveret vasketid kl 14, så jeg kunne cykle en tur før. Vejret var fint og man havde talt om sol. Vejene var blevet våde i løbet af natten. Jeg vaskede allerede kl 10, så vejene kunne tørre op i mellemtiden. Blaasah. I stedet blev det pisse tåget :mad:

Planen var antrit. Heldigvis blev tågen til en dis, mens mørket begyndte at tage tilløb. Ellers var jeg blevet hjemme, ellers er det for farligt at ligge med over 50, uden rigtigt at kunne se eller blive set.
Det blev til 10x6/54, en mellemlang spurt og en lang men dog alt for kort pause forinden. Rundede op med junk-minutter, så turen blev en time.

Da jeg kom hjem stod den på styrketræning. Jeg havde regnet med at benene var off men der var super tænding. Til gengæld var overkroppen som en slatten karklud.

Bulgarsk split squat: 10, 8x30, 8x30, 8x30
Skateboard squat: 8x40, 8x40, 8x40
Tåhævninger på et ben:15x20, 15x20, 15x20
Kropshævninger: 10, 4 - langt under de sidste gange
Dips: max, max
Bicepcurl: max x 18, max x 18
Skulderpres: max x 16, max x 16 - virkelig ynkeligt
ss
Mavebøjninger: 40, glemte at tælle

Var ekstremt træt og trods klokken var 19, lagde jeg mig for en morfar - farlig tidspunkt, egentlig. Heldigvis bimlede telefonen som en vanvittig efter et kvarters tid og jeg kom op. Efter lidt tid gik der gøgl i den med diverse benøvelser, både med og uden kompressionselasikker. Fri leg er sommetider bare virkelig sjaw. Sikkert ikke givtigt men hvad fa’en. Jeg kan nu godt frygte hvor meget DOMS det udløser men heldigvis skal jeg bare gå og være top-doven de næste dage.

A55FD769-4AB5-4A7D-846D-D09E843F79D5.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,1kg.

Jeg er ikke invalid af DOMS som jeg havde frygtet. Det kan nås endnu men omvendt har jeg måske alligevel trænet så frekvent på det sidste, at det ikke sker?

Jeg skal over til ex’en mm igen i morgen, de samme mennesker som sidst, til “juleaften”. Den største af ungerne skulle også have været der men er testet positiv. Hun er fraflyttet, så de har ikke set hende i over en uge men de er lige testet negative med “den gode” test. Bare for jeg minimere risikoen for at slæbe Københavner-Corona med over, snupper jeg lige en af de usikre her til aften. Jeg er fortsat med at holde pause på trappen på arb, så har ikke været i nærkontakt med nogen andet er få sekunder ad gangen, men så har jeg testet så godt som muligt, med den korte varsel.

Jul.... der plejer TV2 at sende Olsen Banden. Der er jo den her lille reklame-Olsen Banden. Den er også ret hyggelig.

 

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

93,4 kg - et kvarter stille og roligt på turboen før arbejde. Det havde nok været bedre at vække benene med et par små intervaller men jeg havde ikke fået håndklædet med på cyklen og jeg havde næsten ingen tid, så....

Hold da op, det koger på arbejde. Smitten eksploderer i S-tog - i nogen grad blandt lokoførerne men især blandt kontrollørerne. Det bekræfter mig kun i det som gjorde at jeg blev uvenner med den faglige klub over Facebook og var årsagen til at jeg forlod mediet (lidt med snyd, for jeg er nødt til at smuglæse i vores interne kollegagruppe, for at vide hvad der foregår men jeg skriver IKKE noget derinde). De synes, alt er ledelsens skyld (og jo, de HAR dummet sig) men i vores pauselokaler færdes vi som om COVID-19 ikke findes og så beder vi selv om smitte. Jeg er glad for at jeg sidder ude på trappen, oppe under loftet. Det gjorde dog at en fra fagforeningen blev sur. Han spurgte hvorfor jeg sad der og svarede at jeg ikke synes Coronahensynet var i orden på stuerne. Så drejede han om på hælen og nærmest hvæsende at “det var jo mit valg”.

Godt man tilbringer det meste af arbejdstiden for sig selv, ude i togene.

Til gengæld hygger jeg mig over den nye køreplan for Ringbanen. Turen tager i dag 18 minutter men tager 21 minutter, når de tænder for det nye signalsystem. 3 minutter mere - skide godt teknisk fremskridt. Eller :unsure: Men OK men får jo ikke alverden for 6 milliarder (mener jeg det koster).
Det er jo egentlig tragisk men på 5 minutter kan enhver med forstand på togdrift konstatere, at systemet er helt uegnet til den form for trafik S-tog kører - vi er også det eneste sted i verden man bruger systemet til det. 
Allerede efter et halv år bimlede og bamlede ALLE advarselsklokker men man har ikke villet høre. Nu hvor man er begyndt at indse det, er der brugt så mange penge, at vi ikke kan slippe fri. Finland var kloge nok og bakkede ud efter et års tid.

Men det er jo nok typisk dansk. Skatteinddrivning. Aula. Smittestop-appen. Osv.....

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

93,2kg sidste dag uden kalorietælling, så er de sidste vanillekranse væk. Jeg har undladt at hente det chokolade vi ellers har fået på arb, de af os der skal køre 24/12, men jeg har vist ikke behov for mere fedt på kroppen i denne omgang :dry:

Dagen begyndte med en tur ud på diget for at køre antrit. Benene føltes gode fra start men efter 7 antrit, så var de slut. Jeg var ikke ramt af iltgæld eller mælkesyre, de ville bare ikke mere, ligesom kroppen drosler ned langt inde i et langt styrkepas. Jeg tog også nummer 8 og konstaterede at det ikke gav mening at fortsætte. Jeg holdt lidt længere pause og kørte 3 antrit mere - eller korte spurter. De var også fesne i det. 

Vel hjemme gik jeg i gang med styrketræning. Benene var godt tændte ligesom sidst. Det er åbenbart en god kombination med sprint og styrketræning, det havde jeg bestemt ikke forudset. Overkroppen var ikke så tarvelig som sidst og flyttede også ok vægte. Volumen for benene var ikke så stor men det er sådan det bliver i den næste tid, hvor der skal cykles lidt mere.

Nu klaske madpakken sammen, i bad og så ind på arbejde. 
:newyear: God jul til MOL-folket :newyear:

 

990B47EF-79DF-417B-A772-904019E731EB.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Vægt uændret 93,2kg. 

De sene dage i Jylland har tiltet min soverytme. Jeg kom først hjem fra arbejde efter midnat i går og sov først efter 3. Jeg skulle møde halvsent i dag, så kunne godt nå at spole benene igennem med en Zwifttur, selvom jeg først fik øjne 10:40 :blush: 
Men pludselig havde jeg pi... travlt med at blive arbejdsklar og nu sidder jeg så på arbejde og er mødt en time for tidligt :dry:
Og hvor er det dog typisk mig!!!

Det positiv er, at vi er mange sygemeldte og de ekstra pauselokaler vi har fået derfor (mødelokaler for ledelsen der er hjemsendt) er tomme, så jeg sidder i dag ved et bord. Nu jeg alligevel sidder her, kan jeg så skrive mine arbejdstider for 2021 i kalenderen - det skal gøres alligevel.

Hov - nu husker jeg omsider at nævne det... en pudsig ting. Tidligere på året da jeg var i god cykelform, var trapperne på hovedbanen i byld i måsen, når jeg kæmpede mig op og puha, hvor blev jeg forpustet. Nu tripper jeg en etage længere op - nogle gange endda med mundbind på - og er ikke forpustet når jeg når toppen. Der er åbenbart slet ingen overførsel fra cykling til trappegang.

Link to comment
Share on other sites

... og mens jeg skrev indlægget ovenover, tikkede der endnu en e-mail ind med ID-nummer for en fører der er testet positiv.
Men det er dog altid noget, de melder det hurtig ud, så man kan reagere, hvis det er en man har været tæt på. Ved de første smittede gik der op til 18 timer, før vi blev informeret og det fik de ikke ligefrem ros for. 

Link to comment
Share on other sites

DSB er naturligvis sovset ind i det nye signalsystem men det er reelt BaneDanmarks. Med det regelsæt der er fulgt med, tror jeg efterhånden DSB er fri, for BaneDanmark bestemmer efterhånden alt. Selv køreplanen kan de sætte til side, så togene f eks kører fra Hillerød få minutter før lokalbanetogene lander, selvom det ikke står den officielle køreplan.

Problemet er at polikerne har valgt at S-banen skal være førerløs, når de nye tog kommer. Der er ingen steder i verden, hvor så stor en bybane er førerløs. Signalsystemet er bygget til førerløse tog men til tog det futter rundt i en metro eller en 1500 m enkeltsporet bane mellem en lufthavn og nærmeste station.
Da problemerne opstod i starten, holdt man det hemmeligt og fejrede f eks stort anlagt i medierne, da prøveperioden var slut og var en kæmpe succes. Virkeligheden var masser af forsinkelser og aflysninger. I dag prøver man at løse de værste problemer ved at ombygge togene og fælde tusindvis af træer langs banen. Træer der har stået der siden man kørte med damp.

Siemens har (min påstand) alene fokus på ikke at få bøder men ikke at få justeret systemet til, så det virker i den virkelighed det skal køre i. 
Selve signalsystemet er ikke kun ringe og har bestemt gode ting i sig. Men den del der kører togene automatisk er håbløs. Eftersom togene er for gamle til at kunne blive førerløse, så kunne man lade personalet køre togene med det nye signalsystem - nu vi sidder der alligevel. Det kan vi også i dag men det er lagt blokeringer ind, så vi ikke kan gøre det  hurtigere end hvis systemet kørte automatisk. Det kunne vi det første års tid og kørte markant hurtigere manuelt end på automatik og det så jo ikke så godt ud, så det stoppede.
Rygterne siger at DSB presser hårdt på for at få blokeringerne fjernet men at Siemens ikke vil, for deres system er jo til førerløse tog og altså automatisk kørsel. Det er formodentlig også det der står i kontrakten og dermed giver det god mening for Siemens. For passagererne er det bare slet ikke optimalt.

.....

Jeg tror ikke at fagforeningsfolkene generelt er gamle sure mænd. De ser bare tingene sort/hvidt.
Lidt ligesom dengang jeg blev uvenner med cykelklubben, hvor jeg påstod at klubbens store helt og frontfigur ikke altid have ret. Btw gør de i dag flere af ting jeg foreslog og som stemplede mig som idiot.

Jeg er vist bare en klovn, som ikke bukker og klapper, når de store kanoner mener noget, jeg ikke er enig i. Det giver nogle knubs. Under fire øjne oplever jeg ofte at folk giver mig ret. De skete i cykelklubben og der var også en i går der trak mig til side, at han var enig men han turde ikke sige det højt. Der var også en på fjæsen men han klappede i, da de store drenge pustede sig op.

Det handler vist om at de der står på ølkassen og råber højt, ikke plejer at nogen siger dem imod og de reagerer ved at blive sure. Deres beundrere og tro følgere bliver dermed også sure og så står man i et stormvejr med en masse højtråbende modstandere mens dem man er enig med, går stille med dørene.
Det kan nogenlunde gå an face to face men det stikker desværre helt af på Facebook.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,1kg efter blot 2325kcal - åbenbart godt at sove længe :tongue:

Jeg havde puslet med tanken om at køre udenfor men regnen kom før byvejr have forudsagt det og det er for koldt til at jeg gider blive våd - så skal jeg da først bakse med snot og ondt i halsen, bagefter.

Eftersom jeg aldrig rigtig er vågnet, så blev det blot til en 45 minutters pyramide på Zwift. Benene var ok i betragtning af det lave indtag i går men røven havde det hårdt. Jeg er for fed til at cykle uden intervaller og med al vægten i sadlen og ikke i pedalerne. Jeg fik også sjattrænet en lille smule overkrop bagefter. Jeg havde mest lyst til at træne benene men det må lige vente.

Hvis jeg får kørt de planlagte 2x20 min i morgen, så mangler jeg kun 45 minutter mere på Zwift, så er målet frem til 4/1 nået. Er vejret så jeg gider køre udenfor, kan jeg måske nå at runde 7000km i år (eksl turbotræneren)

BB23D281-938A-4233-8814-648FDEF216FD.jpeg

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

91,9kg efter 2925kcal.

Jeg har været praktisk i dag og har ingen hængepartier, andet end at jeg efterhånden burde tage på genbrugsstationen - der er snart til at fylde bagagerummet op. Jeg har endda set en film i dag. Det er nok ret almindeligt men det er vist et par år siden, jeg har set andet end hvad jeg liggende på DVD. På Berlingskes anbefaling fik jeg set “Sjæl”. Den var ok at bruge tid på.

Inden, var jeg tur på turbo’en og kørte 2x20 minutters sweet spot. For at friholde iPad’en til underholdning, kørte jeg via cykelcomputeren og den lægger stadig lidt ekstra watt oveni. Kun få men når man ligger i toppen af SS-zonen, så føles små ændringer mærkbart. Kalorieunderskud har heller aldrig gjort noget godt for ydeevnen. Med andre ord: Jeg syntes det var hårdt i dag.

Kun fire lange vagter tilbage, før jeg får nye arbejdstider og shit, jeg glæder mig. I morgen er ok. Så er der desværre de to morgenvagter jeg tog for en kollega, så han kan holde fri omkring nytår og så en ubehagelig sen en, at slutte af på.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

13 minutter siden, Gregers TF skrev:

  På Berlingskes anbefaling fik jeg set “Sjæl”. Den var ok at bruge tid på.

:hippy: Uhhh jeg blev også helt grebet af anmeldelsen inkl af den foregående film. Ved dog ikke, hvordan at jeg får adgang til de to film. Kræver det mon Disney channel???

God arbejds og trænings lyst + godt nytår her fra :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Min lillebror har Disney+ og han har været så flink at give mig den ene bruger. Lidt pinligt er det eneste jeg ellers har set, været dokumentarer om opbygningen af Disneyparkerne. Der er ellers flere ting jeg gerne ville se men jeg er gået “lidt” i hundene, hvad angår at få lavet andet end de nødvendige huslige opgaver og træning.  

Også derfor jeg glæder mig til nye arbejdstider, så jeg får noget struktur i fritiden.

Link to comment
Share on other sites

13 timer siden, Bjergtrold skrev:

Ved dog ikke, hvordan at jeg får adgang til de to film. Kræver det mon Disney channel???

 

Jeps, det foregår på Disney+ streamingtjenesten. Koster 59 kr./md. og er så vidt jeg ved uden bindingsperiode, så det er til at overskue. Mener, at hvert abonnement tillader 4 brugere, så hvis du kender nogen, der kender nogen ... Jeg skal også have set den en af dagene, skal bare lige have lokket kodeordet ud af min svigerdatter :raisebrow:

https://www.disneyplus.com/da-dk/

Edited by Henrik S.
Link to comment
Share on other sites

Prisen stiger snart med 20kr, da de har købt 20th century og der kommer ca 1000 flere film i posen.

91,3kg efter 3375kcal.
Planen var en lille hurtig fullbody men med det samme i opvarmingen, kunne jeg mærke at lår og baller var slukkede efter i går og de fik en hviledag. Men lægge og overkrop fik to sæt til hver gruppe.

Er nu på vej på arbejde. Heldigvis er vi nede på at der er 2-3 om dagen der bliver meldt positive. De sidste par dage har det primært været folk der holder pause på den samme pausestue som jeg altid sidder på, så nu er det ekstra dejligt at jeg ikke har været der i de sidste par uger.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share