Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

I dag en rolig tur på cyklen med cykelkollegaen samt frue. Havde hun ikke været med havde det næppe været så stille, for efter han har trænet på turbotrænere hele vinteren, så må jeg forvente at han giver mig baghjul, i hvert fald i visse situationer. Havde jeg holdt mit normalt forårs-niveau, havde jeg haft et lille forspring men det er væk i år.

6B6C6D64-2565-4D8F-B824-CA09069772A0.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Sent i forgårs legede jeg lidt med okkusionselastikker og soleus. Der var ikke så vildt at jeg ville nævne det men hold da op det gav DOMS, så jeg skulker fra lægtræningen indtil de er ovenpå igen.

For anden gang i år var det “varmt” nok til løse knæ i stedet for løse ben og blot en cykeltrøje i stedet for den forede langærmede ovenpå den langærmede svedtrøje. Men så en vindvest. Gad vide hvornår det er varmt nok til kort/kort - vi er dog i maj uden det endnu har været muligt.

Meget af ruten var genbrug fra i går - bare lidt kortere og så med fartleg i stedet. Jeg fornemmer at “landet” vest for Hundige bliver min nye legeplads, når der ikke skal køres DDR på diget. Jeg er skide bange for Gl Køge Landevej (biler der brager ud på cykelstien fra sideveje og udkørsler) men ikke for at køre på landet. Vel vidende at sidder der en klovn med snuden i mobilen, så er jeg færdig.
Gl Køge Landevej mellem Hundige og Avedøre er ikke så slem, da cykelstien er gigantisk bred (vejen var vist 4-sporet da man anlagde den men kun 2-sporet i dag) og der er gode stykker helt uden sideveje.

Da jeg kom hjem blev det til lidt overkropstræning:
Kropshævninger: 6, 6, 5
Skulderpres: 20x11, 12x11, 12x11
Bicepcurl v: 10x11, 10x11
Bicepcurl h: 10x16, 9x16 :mad:
Mavebøjninger: 25, 25
Fransk pres: 10x11, 10x11
Armstrækkere: 30, 29

I bad med mig og også håndvaske cykeltøjet. På et tidspunkt kramper venstre lår. Idet jeg prøver at vride mig ud af krampen, går højre lår med og jeg får kantet mig på gulvet og har meget ondt af selv, indtil kramperne slipper. Der går nok små 10 minutter og nogle kiksede forsøg, før jeg kommer op i lodret igen.  
 

858B170C-393B-4150-8214-95EE895267B0.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Aparte steder jeg har DOMS i lårene men det er nok kramperne i går.
Alligevel en tur på cyklen før arb og da kollegaen fandt ud af det, ville han gerne med. På den korte sædvanlige rute. Det var første gang vil skulle spurte mod hinanden siden det med armen. Efter jeg har smidt over 100-130 sprinterwatt væk. Og efter han stort set hver gang han har kørt Zwift, har sluttet af med en spurt.
Jeg har været helt sikker på at han skulle nulre mig og den ide har jeg fået prakket ham på, for det er ikke længe siden jeg kom til pause på arbejde mens han talte med en anden om at han skulle til at vinde spurter.

Så vi var begge spændte da vi nåede kamelbakkerne. Han trak fra på den første bakke som forventet. Jeg ved at han slapper lidt af i den lille nedkørsel, så instinktivt gik jeg all in og ramte bakke to med en noget højere fart og gik forbi få meter før toppen. Der er elendigt udsyn, så jeg plejer at blive bagved og det skal jeg også igen men jeg “overtændte” sgu lige.

Jeg passerede 1500watt for første gang i år men kun 1505w, så vi blev enige om at det var snedig kørsel der gjorde det.

Alligevel var der stille inden den næste spurt over broen i Solrød. Den forløb btw som nr tre. De første 5 sekunder tabte jeg halvanden cykellængde - der kan jeg bare slet ikke følge med mere. Men så vender det og jeg begynder at spole ham ind. Begge gange nåede jeg lige at passede inden målpunktet. Så spurter under 10 sekunder får han og jeg tager dem der er længere end 15. 
Jeg håber vi får for vane at starte 10-15 sekunder udefra, så de ikke er afgjort på forhånd. Tætte spurter er jo DET.
Vi kørte aldrig superhurtigt ellers men tydeligt at mærke at han har mange flere watt at rutte med end ellers. 

Lidt fartleg hjem - måtte lige afreagere inden nul-dagen i morgen. 

19C604F2-D547-408E-8B77-06FA3403B7FE.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det er heldigvis sjældent jeg har kramper efter jeg har øget mit aften-væskeindtag. Ellers kom de jævnligt om natten.

Med øget cykelaktivitet og intensitet burde der kommer gang i skroget igen. Umiddelbart synes jeg allerede der er flere watt i displayet. Om det så er indbildning, den øgede kørelyst eller det faktum at jeg sidder meget bedre på sommercyklen aner jeg ikke. Det er under alle omstændigheder blevet sjovt og det kribler for at komme ud og køre igen.

Det er muligvis årsagen til uro i kroppen, så helt en nuldag blev der ikke - jeg kom til at lave lidt tosse-gøgl for overkroppen for at få ro.

Har været i loftbøjlerne for statisk hold ved 90 grader. 35 sekunder kunne de blive til i 1ste sæt, før jeg sank igennem. Det er lige den halve tid i forhold til august. Men 15 sekunder mere end for et par måneder siden, så helt håbløst er det heldigvis ikke.
Mave og skulder har også lavet lidt.

Læggene er stadig småømme men fra i morgen…
Det er altid usikkert at måle småting men umiddelbart har jeg lagt en meget lille cm muller på, på en måned hvor vægten generelt er gået lidt nedad.
Vores smal-benede uniformsbukser er begyndt at sidde til om læggene og det har de aldrig gjort før, så noget er der i hvert fald sket.

Link to comment
Share on other sites

Lige vel kæk af de sidste dages sjove kørsel, havde jeg måske regnet med lidt flere watt i dagens 2x40/20 på diget men nu skal jeg også lige være realistisk. Hjemturen i hidsig medvind var noget rod, da det gik for hurtigt til at overhale andre i intervallerne. I hvert fald indtil til sidst, da der var en der begyndte at gen-overhale men han lå så til gengæld i vejen.

Inden cykelturen var jeg i Farum for at købe nye kompressions-ben/bukser. De gamle have et utæt luftkammer og forrige uge knækkede en slange. Og der var 10% rabat.
Og så “kom jeg også til” at købe et sæt overtræksben som skal klargøres i fryseren, som kan give kuldebehandling. Evt kan de komme med i kompression-benene. Jeg har få gange overpladret stængerne med kold vand i badet - efter træning, forstås - og det føles ret rart.

7284DF27-C03C-436F-A8CE-ED146E8B25E0.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg HAR været ude :sun:

Dagen begyndte med et par glade SMS´er fra kollegaen. Meget forståeligt. 3 spurter på Zwift inden for 20 minutter og over 1600 watt på alle 3. Den bedste på 1654w. Jeg troede at han havde slået min PR men har lige opdaget at der mangler lidt. Under alle omstændigheder ikke ringe for en gut der oftest kører 2-3000 km årligt og pænt over hvad jeg kan præstere nu.

Jeg trak tiden for at vente på over 15 grader. Fik sat Speedplay´erne på Skrumlet og skiftet klamper og sat watt-pedaler på tricyklen. Jeg orker ikke rigtigt Den Blå Avis og den ER jo sjov at køre på, så måske i år? 

Turen i dag skulle bare nydes og det blev en gang leverpostej med en lille smule kvalitet hist og pist. To spurter kunne jeg også flette ind og hva sat… 1622watt på toppen og pænt over 1500 over 5 sek. Med en soft-kalibrering kun et kvarters tid forinden må jeg tro på det.

Gammelpot er stadig i spil i den sjoveste del af cyklingen:4jumpy:  
Jeg ved at det ikke kan blive ved men jeg har lige fået denne sæson med som uventet bonus. Nuij, hvor skal det bare nydes og påskønnes mere end jeg ellers har gjort.

De nye trykbukser skulle naturligvis bruges igen i dag og is-benene var “noget” koldere efter de havde ligget længe nok i fryseren. Maskinen gjorde god gavn men kostede også halvanden time og den tid har jeg ikke til hverdag men det er en genial luksus på mine fridage.

Lidt hjemmestyrk:
Siddende læg: 20, 20
Stående læg: 50
Bulgarsk split squat: 10, 10
Skateboard-squat: 15, 15

54AD0E1B-5B15-4691-8C9B-54E8946C94F6.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Heldigvis er benDOMSen ikke vanvittig i dag.
Lidt hjemmetræning før arbejde:
Siddende læg: 20, 20
Stående læg: 60
Kropshævninger: 6, 6,6
Skulderpres: 15x13,5 , 12x13,5
Bicepcurl v: 10x13,5, 10x13,5
Bicepcurl h: 10x16, 10x16 
Mavebøjninger: 30, 30
Armstrækkere: 25, 25

Fransk pres: 10x9, 10x9

Kropshævninger, skulderpres og bicepcurl lidt hurtigere end ellers for at få alle reps i hus - omvendt med armstrækkerne der blev kørt langsommere.

Jeg tager ind på arbejde så jeg er der 10 minutter før normalt og snupper lidt hyperextensions.

 

Link to comment
Share on other sites

I går i seng allerede omkring 23:30. Naturligvis vågnede jeg ved 2-tiden og sov først igen efter kl 4 :dry:

Men jeg kom op ved vækkeur, så jeg kunne nå cyklen før arbejde, trods jeg skal møde allerede 11:30.

Det blev til 5 x 3/3 og den vanlige spurt på “Havnevej”.

Jeg lagde forsigtigt ud - eller rettere. Jeg troede jeg lagde optimistisk ud men de sidste tre blev kørt i modvind og der er det bare lettere at mose watt i. Men jeg var også ude i årets første tur med “fokusblik” og tungen ude af den ene side af munden.  Det ser givetvis latterligt ud på en tyk, gammel nar men det giver altså noget mental tænding.

Vel hjemme:
2 x 20 siddende læg + 70 stående.
Både i går og i dag har armenværet overraske venligt anlagt og det er kun når jeg strækker armen max ud, det strammer ned i hånden. Det er sgu lidt underligt, synes jeg.
 

92A6575B-6109-4D6A-A164-B66D98934FD3.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I går på arbejde: 2x20 hypers og 15x30kg (DB) i bænkpres ind i mellem.

I dag 40/20 ud over diget og 30/30 hjem - de vanlige udfordringer i medvinden ved passage af andre - i dag et par “flyvske” fiskestænger og en el-kørestol. Jeg KAN bare ikke få mig selv til at suse forbi med +50 i timen - eller bare 40 ved mindre vind. Jeg er sikker på at jeg selv vil tænke manden var idiot, hvis jeg blev overhalet sådan.
Det mangler lidt guf i 40/20´erne men det skal nok komme. 30/30 kørte derimod overraskende fint.

10 kropshævninger i bøjlerne, det er hvad dagsformen rækker til,  samt elastik-rotation
Læggene blev mega ømme, efter jeg sidst havde en ekstra (ufrivillig) snoning på elastikken, så de er først blevet trænet i dag.
25 + 20 stående på et ben
30 + 30 mens jeg sad på hug. Ved ikke lige om det rammer soleus ligesom ved 90 grader men jeg giver det et skud.

20 minutter med is-benene på (incl massageprogram) og 40 minutters lymfedræn. Det er lang tid men hold da op det føles fedt i stængerne bagefter. De første fem minutter med is-benene er til gengæld ikke behagelige men det er rigtige isbade jo nok heller ikke.

Nu ud og jagt efter en postkasse. Det var blevet tid for den hver-anden-årlige prøvetagning for tarmkræft og tosset ikke at tage imod den, når den bliver serveret i postkassen helt af sig selv.
 

5681C230-9CDC-489D-B008-4ADFDDB4406A.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Uj, den anderledes lægtræning gav solid DOMS. Igen-igen

Op ved vækkeur for at køre med kollegaen. 9,4km ned til ham. 73km sammen (superfed rute) og så snørklede jeg lidt rundt for at komme op på 100km. Lige :tongue:

Umiddelbart har jeg jo forventet at han ville kunne give mig baghjul. Men de høje tal han har disket op med på Zwift, var vi ikke tæt på. Efter 50 km gik gassen af og de skiltespurter vi skulle køre “i sikkerhed uden at brænde sammen” på hjemturen, orkede han ikke men ville gerne. Det var tarveligt at køre dem når han havde lysten, så jeg undlod også.

Jeg havde kalkuleret med en nuldag i morgen men nu det blev stille og roligt, virker det ikke nødvendigt. Så jeg hiver cykelklunset i vaskekælderen og giver det en centrifugering, så det kan være tørt i morgen. Hvis nu.

2 x 30 tåhævninger på hug og 65 stående - nu må de tage sig sammen.

0B614FEE-AF77-4797-AD34-ABD9957A012F.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Benene føltes OK inden jeg besteg cyklen men da jeg sad der, blev de hurtigt trætte når de skulle lave noget.
Kamelbakkespurten var kort nok til at jeg kunne tangerere min peakpower-PR fra sidste år:4jumpy: 
Det tyndede så også ud i den halvtomme æske tændstikker.
Men dejligt at komme ud og periodevis blive blæst igennem.

Om lidt står den på hjemmestyrk og jeg tager nok også lige ind på arbejde og runder DSBs lille jernhule, så jeg kommer hele vejen rundt.
Herefter to nuldage - eller tre.

463D11A0-43FE-4B62-89A7-4F46EB2BA09B.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hjemme:
Læg på hug: 22 (fik overbalance), 30
Stående på et ben: 25, 20
ss
Kropshævninger: 6, 6, 6
Bicepcurl: 10x13/16, 10x13/16, 10x13/16

DSB:
Bænkpres DB: 10x30, 10x30, 10x30
Benpres: en del opv, 12x200, 12x200
Leg extensions 1 ben: 12x30,12x35 (syrede max til i lænden), 2 ben: 12x85
Lårcurl: 12x50, 12x65, 12x70
Arnold pres: 10x14, 10x14, 10x14
Tricep pushdown: 15x25, 15x25
Hyperextensions: 25, 20
Mave: 20, 15


For Gud og Allah ved hvilken gang, har jeg igen fået mail fra forsikringen, om at de har brug for flere oplysninger. Denne gang gik der over tre måneder siden sidste kontakt. Det imponerer altså ikke - især ikke da det f eks er
“hvor meget vægt var der på stangen”
“hvordan havde du trænet lige inden”
“hvem er din læge, da vi skal vide om du havde problemer med armen inden ulykken”.
Det kunne de have spurgt om for over et halvt år siden. Det lugter efterhånden ret meget af, at de leder efter en måde at sno sig udenom at skulle udbetale noget.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I går gik jeg som en løve i bur, nu jeg ikke “måtte” træne. Det var helt tosset nu hviledagen var SÅ tiltrængt. Har stadig DOMS hist og her.
Jeg får dog ikke trænet i dg, for om lidt triller jeg til Møn, hvor den yngste af ex´ens unger (der bor hos sin biologiske far) skal konfirmeres.
Har mega kriller i maven over at skulle være sammen med 35 mennesker som jeg sjældent ser. Og så under pænere omstændigheder. Jeg er nok mere nervøs end inden jeg skal til tandlæge :tongue:  :unsure:

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Gregers TF skrev:

I går gik jeg som en løve i bur, nu jeg ikke “måtte” træne. Det var helt tosset nu hviledagen var SÅ tiltrængt. Har stadig DOMS hist og her.
Jeg får dog ikke trænet i dg, for om lidt triller jeg til Møn, hvor den yngste af ex´ens unger (der bor hos sin biologiske far) skal konfirmeres.
Har mega kriller i maven over at skulle være sammen med 35 mennesker som jeg sjældent ser. Og så under pænere omstændigheder. Jeg er nok mere nervøs end inden jeg skal til tandlæge :tongue:  :unsure:

God vind Gregers. Mit introverte jeg kender det så godt. Håber, at det bliver hyggeligt alligevel :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Det blev det - for mig. Især når rygerene var ude og pulse, så vi var 2-4 sammen - om jeg blev inde eller gik med ud.

I de flestes øjne var det nu FOR stille, da der ikke var andet alkohol end hvad der følger til mad, dessert og kaffe. Så alle var ædru og det passer ikke ind i dansk drukkultur, så mange tog hjem næsten med det samme efter maden.

Det havde ikke generet mig at blive længere men da dem jeg havde lånt pænt tøj af kørte hjem, smuttede jeg også og lavede en omklædning på P-pladsen, så de kunne få tøjet med hjem.

Desuden var det første gang i langt, langt over et år, jeg har kørt bil i andet end nærområdet eller på motorvej.  Det var VIRKELIG hyggeligt at være “på tur”. Trods min gamle blikspand, holder jeg stadig meget af at køre. 

Link to comment
Share on other sites

Vindstød på 15m/s - DET gider jeg altså ikke cykle i, så jeg gik på skrumlet. Tydeligt at ude-trådet er anderledes uden en masse små pauser, så der var sgu ret hårdt. Men kvarters opvarming med let par korte intervaller og en 20-minuttersblok på en snas over FTP.

Kollegaen var vist indset at der skal arbejdes for det, for han har kørt intervaller på turboen i dag og har spurgt om vi skulle køre intervaller udendørs i morgen. Håber det holder, for ellers havde jeg lavet noget andet i dag end den ene blok.

Pulsen gik i ged igen. Mystisk det sker når jeg kører på Skrumlet men ikke udendørs.

489D6168-9A7D-4AE9-AE4C-A55AC7C24127.jpeg

Link to comment
Share on other sites

På 13/5/2022 at 23:02 , Gregers TF skrev:

Det blev det - for mig. Især når rygerene var ude og pulse, så vi var 2-4 sammen - om jeg blev inde eller gik med ud.

I de flestes øjne var det nu FOR stille, da der ikke var andet alkohol end hvad der følger til mad, dessert og kaffe. Så alle var ædru og det passer ikke ind i dansk drukkultur, så mange tog hjem næsten med det samme efter maden.
 

Lyder nu rigtig godt :hippy:

 

På 13/5/2022 at 23:02 , Gregers TF skrev:

 Det havde ikke generet mig at blive længere men da dem jeg havde lånt pænt tøj af kørte hjem, smuttede jeg også og lavede en omklædning på P-pladsen, så de kunne få tøjet med hjem.

:tongue: Det er sådan et meget filmisk billede :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Sent i går: 70 stående tåhævninger og siddende 20+11(fail) kun for venstre ben. Ja, det lyder helt tosset men min højre soleus behøver ikke bliver større. I hver fald ikke når resten af læggen ikke er større end den er, så ser det underligt ud.

Turen med kollegaen blev ikke til intervaller men en tonsertur. Normalt ville det nok kede mig lidt men eftersom jeg er i lidt dårligere form end normalt og han i markante bedre, så var det sgu lidt hårdt. Min FTP er kun ganske få watt højere end hans (min w/kg er lavere :dry:) og med en tur næsten uden stilstand og pauser, var jeg på udebane da jeg jo ellers laver mere eller mindre fartleg ud af mine ture alene.

Bagefter tåhævninger på et ben: 25, 20. Det var mens jeg havde min fryser-kolde overtræksben på.
 De første gange var de ikke rare men nu har jeg vænnet mig til kulden og det er faktisk helt vildt rart. Jeg hiver dem på som noget af det første når jeg er kommet hjem. Om det gør noget godt eller kun føles rart aner jeg ikke. Efter bad og tøjvask faldt jeg i søvn i kompressionsbukserne. Det var også svært hyggeligt :wub:

04B569C1-DF52-4E9F-956A-427C4DA9B6F1.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det kommer ikke til at ske :tongue: Jeg har een gang kørt over 200km (211 eller 214, så hut jeg hvisker) og det gør jeg ALDRIG igen.

Ideen om mål er god nok - de skal bare ikke være alt for målrettede. Om jeg er for selvdestruktiv eller hvilken diagnose en psyk vil sætte på ved jeg ikke. Men det duer ikke for mig.

Dengang jeg ville køre licens, holdt cyklingen op med at være sjov.
Da Coronaen forsvandt, så jeg rent faktisk nu let kan komme til Holland, holdt det op med at være sjovt at lære sproget. Sproget er nu fedt nok og jeg vil også gerne bruge hovedet lidt, så det skal jeg have arbejdet på. Men jeg har vel brugt en halv time på det siden aftenskolen sluttede. Jeg skal finde vejen tilbage til at det skal læres uforpligtende.

Det skrevet, har jeg alligevel nogle “mål” eller i hvert fald nogle forhåbninger som jeg går efter efter. Der er nogle tal på wattmåleren, som kommer til at udløse stor jubel, hvis jeg får dem at se igen. Dem holder jeg for mig selv, indtil hvis det skulle lykkes - så skal jeg helt sikkert nok braldre ud med det :wink:




Der er også blevet trænet - hvis der er siddeplads i toget, håber jeg at skrive det ind om lidt og ellers bliver det i aften
 

Link to comment
Share on other sites

Planen var intervaller. Hovedet havde helt vildt lyst men benene var trætte. Håbede at de ville løsne op men det gjorde ikke - i stedet meldte cykelcomputeren min dagsform til minus fire.

Droppede det også kørte lidt 6/54 i stedet. Nr 3 blev de fesen da jeg begyndte med at have en gut på hjul. Det vidste jeg ikke men opdagede det jeg vendte mig om inden første antrit - lige for at sikre at der ikke kommer en tricykel eller cykel-45 udenom lige mens jeg jeg åbner spurten. At jeg kiggede mig tilbage, så han som et tegn til at overhale :dry: Nr 3 var der jeg skulle overhale tilbage.

Efter 6stk havde jeg så stor iltgæld at jeg holdt en lille pause før de sidste 4. 

Vel hjemme:
Lidt opvarmingslæg
Siddende læg kun venstre: 20, 15 fail
Stående læg: 75
Kropshævninger: 8,8
Bicepcurl: 10x13/16 , 10x13/16
Arnold pres: 15x13, 10x13 nærfail
Mavebøjninger: 30, 30

Nu første arbejdsdag efter ferie. Der har været personpåkørsel på Hovedbanegården og i hvet fald “min” toglinie sejler bigtime, så må se hvad der er at lave når jeg møder ind.
 

98E81565-6D66-415E-9C0A-3C56CB84F08D.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Sikke en kaosdag i går. Driften var knapt rettet op efter den nævnte påkørsel, da en ung gut tager med skateboard over en personaleovergang - også ved Hovedbanen. Som vanligt når de unge mennesker laver noget de ikke må, så søger de øjenkontakt med den togmand der evt er i nærheden - måske provekerer med et fingertegn el lign. Men når man ser så grundigt på en ting, så opdager men ikke det tog der kommer kørende og smasker en ned.
Det nye signalsystem lavede herefter kluddermor med togene så ingen kunne køre, før folk havde været i skærverne for at gå i den anden ende at toget og flytte det. Systemet har nemlig blokeret for at vi kan bakke, så den lette løsning var væk.

Men styr på kosten og er allerede under 92kg igen som før ferien.

Stadig træt i stængerne men ikke mere at at det kunne trædes væk.
8 x 40/20
god pause
2 x 3/2
Og hjem. Fin dag og fremgang i wattene, så havde årets første tre-minutters på 350W. Så skal der bare flere intervaller på :wink:

Tåhævninger på et ben: 3 x 20

F0871550-DF28-4948-AB87-A2A6458FF039.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det er satme belastende.
Kollegaen har lige postet et skærmdump af dagens nye fpt-værdi. Den er højere end min - ikke kun i w/kg men helt reelt.
I betragtning af hvor lidt og hvor ikke-trænings-agtigt han kører, så er det godt og vel irriterende. Men ikke overraskende, da han har kunnet køre fra de fleste mosjoer med 2-3000km årligt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share