Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

På 3/6/2022 at 09:42 , BLACKICE skrev:

Du skal være velkommen her ude ved Frederikssund, Ølstykke, Stenløse, Ganløse, Slagslunde, Slangerup kanten. Her er heller ikke larm og støj, og folk er generelt flinke. Just saying 

Og også meget velkommen i Østjylland :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Der er helt sikkert også dejligt - kunne være jeg en dag skulle prøve…

Sikke en gang hø.
Jeg vågnede i god tid før vækkeuret og kunne ikke falde i søvn og havde MASSER af tid. Alligevel når jeg ikke mange meter ud på perronen før toget kører. Søndag kl 6:36 er der ikke mange med, så skide tarveligt at føreren ikke ventede men OK - jeg kom for sent, så det er jo min egen fejl.

Jeg havde heldigvis rådighedsvagt og havde alligevel 10 minutter i overskud, inden jeg skulle køre det første. Kører turen. Holder pause og går ned for at køre det næste. I min sløvhed står jeg på den forkerte perron og skal ringes efter. På sidste tur skal jeg lave en afløsning på en depotstation. Den får jeg også fumlet, så kollegaen bliver forsinket til fyraften.

Jeg er BARE ikke god til at være tidlige oppe. Godt de japanske pegerutiner ligger på rygmarven, så jeg i det mindste ikke fumler under kørslen - selvom man skal være meget dygtig for at lave buler med den sikkerhed vi har herhjemme.

Efter fyraften har jeg ligget og roteret i sengen i et par timer i forsøg på at få en morfar og blive frisk til en cykeltur. Forgæves. Jeg er kold, har knugen i maven (typisk mig når jeg er træt) og gider ingenting. Så årets første dag med rigtig godt vejr blev spildt.
I det mindste er der ni ledige maskiner i vaskekælderen, så det kan jeg da hygge mig med :tongue:
 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Miniferier kunne sagtens komme på tale igen - måske liiidt længere, så dagsprisen bliver lavere når man regner benzin og bro ind over. Jeg har desværre ikke rigtig mere ferie i år men måske noget improviseret hvis vi får et varmt efterår, hvor der igen er ledigt på ferielisten.

Hvis du eller en anden løber havde overhalet mig, så havde jeg fået en mental nedsmeltning! Herovre er der ikke bakker hvor den slags kan komme på tale, så at det skulle kunne ske eksisterer slet ikke i min verden. Men det giver god mening, for de er godt nok lede ovre hos jer.

Dagen begyndte med 2 x regnvejr. Mens jeg ventede på at vejene skulle tørre, faldt jeg i søvn. Heldigvis, for da jeg vågnede var det solen fremme og vinden nærmest væk :wub:

Den vanlige Amagerrunde krydret med en masse vo2max og lidt supra-vo2max. Hviledagene har gjort godt og jeg fornemmede den go´e gamle gnist. På vej hjem en meget lang pause for at hjælpe en lycraklædt stakkel, der havde bøvl med at få luft på cyklen efter punktering.
Ni gode intervaller. De bedste i år, en spurt og komme hjem med fornemmelsen af at have mere i skuffen - det er sgu dejligt.

Overraskelsen var også ret stor, da cykelcomputeren ville opdatere min FTP - og sætte den en watt ned. Det forstår jeg bare ikke.
Til gengæld var der en gut på feltet.dk i går, der afslørede linket intervals.icu. Der er min FTP 21 watt højere. Så de tal skal man nok ikke tage så seriøst.

Jeg skrev for nogle uger siden at jeg havde nogle andre mål end at køre løb og at jeg ville “prale” når de blev nået. Det ene var at ligge over 333w i vo2max-træning og det er indfriet i dag :smile:
Næste skridt er næste pæne tal, nemlig 350. Jeg fik snuset til det i dag, så det burde være realistisk.

Intervals.icu er genialt til intervaltræning, da den selv finder og markerer alle intervaller. Det bliver deraf noget rod på en almindelig tur. Og så kan den bare SLET ikke finde ud af spurter. Min peakpower var nogle hundrede over hvad den har registret og watt 15sek mangler ca 800w, så det er helt i skoven.
De enkelte intervaller er desværre skåret lidt skævt - alt i dag er kørt på hele og halve minutter. PRÆCIST. Men fedt overblik, alligevel. På grafen mangler data på interval 2, da der ikke er plads til boksen. Når man sidder med hjemmesiden kan man zoome og så fungere alt perfekt. Genial side for alle med wattmåler.
Og den laver fine grafer

5B1CC4D7-A621-4D7B-9F28-345B03228213.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg lod det nok skinne igennem at jeg godt kan anbefale det :tongue:

I dag blot det go´e gamle “korte runde” med kollegaen i hyggetempo.
Det blev også til to en halv spurt (i den halve holdt han pludselig op med at træde så jeg var ved at køre op i ham - det er på en smal vej før en bakketop, så jeg skal ikke overhale). Efter en periode uden at have hul igennen, så var wattene der i dag. Årets næstbedste fem sekunder blev det også til. Sjovt nok, så har jeg lettest med at kysse mine maxwatt dagen efter jeg har kørt mig i smadder - lige umiddelbart synes jeg ikke det giver mening men jeg kan jo se tendensen.

Jeg kører ikke mere så meget reel sprinttræning, da jeg får ondt i armen når jeg spurter for mange gange. Men eftersom jeg alligevel har haft ondt i den i de sidste 4-5 dage, overvejer om jeg så alligevel skulle sprinte lidt. Med ondt ska ondt fordrives. Eller noget.

Trods den slappe arm er det alligevel lykkedes igen:mad: at rive expanderen løs i forgaflen og efter i dag er der SÅ meget slør den, at jeg kommer til at tage værktøjet frem inden jeg kører næste tur.

743EA73A-2A40-41AC-A865-822FD25C37AA.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Lidt træt i benene men det plejer at være et godt tegn.
Det var omvendt nok ikke godt, at jeg med det samme jeg satte mig på cyklen, følte mig sk… sulten. Ej heller at jeg fik sat styret skævt på - så jeg nu har spændinger i den ene siden af lænden.

Planen var en gang powertræning med antrit og 30/30.
De første 5 antrit gik OK uden wattene var helt oppe og ringe. Efter den lille pause var der masser af watt. Men benene blev trætte og måtte holde lidt ekstra pauser og skære det sidste antrit væk.

30/30 fungerede slet ikke for mig - efter 30 var benen dumme og da jeg indhenter en lille gruppe, satte jeg mig bare 20 meget bagved dem

0ABADC95-D0C3-402F-B612-7C9D55D000C3.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Som skrevet så har min arm drillet. Eller rettere, så havde jeg ondt i selve bicep - tredjedelen nærmest albuen. I forgårs før sengetid, tog jeg tre statiske hold til fail i loftbøjlerne og i går morges var det væk. Det er lidt sært men ikke første gang det har hjulet at bruge den. Det gav så lidt af den sædvanlige murren i underarmen men af to onder, så hellere det.

I går efter fyraften havde cykelkollegaen bruge for hjælp med en tørretumbler han havde købt brugt og skulle have hjem og på plads. Ingen bøvl med arm eller som sådan med ryggen men jeg kan godt mærke på lidt småDOMS, at jeg ikke længere løfter på “ting” ret tit mere.

I dag Amagerrunden igen - denne gang med fokus på FTP-arbejde - i hvert fald den FTP som hjemmesiden giver. 

I morgen skal jeg møde “tidligt”, så der bliver en nul-dag. For at give benene lidt symbolsk styrketræning men også max restitutionstid fik de bagefter
2 x 10 bulgarsk splitsquat + 8kg
2 x 20 bent over også med 9 kg i hver hånd

I aften efter fyraften lidt overkropstræning - bare stille og roligt, nu det er tid siden sidst. 

34BB9AEC-4D2A-4D31-BC79-78912D800209.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På tur med kollegaen. Jeg havde desværre beton i stængerne og var ikke til en skid. Han var omvendt i hopla, da det dels var over 20 grader (jep: Solskinsrytter) og kørte årets første tur på sine egne hjul, der har ventet månedsvis på en reservedel.

En enkelt gang fik han lukket op for wattene i noget interval-ish og han kører sgu hurtigere end jeg lige havde forestillet mig. Ærgerligt at han så sjældent viser det og man næsten skal hoppe på hans hoved først :dry:

Til gengæld kører han godt nok ….. “kreativt” når han er hurtig, når der er andre på vejene. På kamelbakkerne var to ældre mennesker ved at slingre opad. Den ene i højre side af vejen og den anden midt i venstre. Trods de har kørt 10-12km/t, fyrer han den af - vi plejer at ligge på 50-55 alt efter tilløb - helt i venstre side. Var den der kommet en modkørende henover bakketoppen, var han nok blevet til et lig. Og de to blev skide forskrækkede.
Et kvarter senere spurter vi på broen (den eneste spurt jeg er med i). På toppen drejer den lidt til højre og der dukker 4 unge mennesker op, på cykel og løbehjul, sådan spredt ud over stien. Hen slingrer igennem dem for fuld æde. 

Men OK jeg ved fra de andre år, at sidst på sæsones hvis folk holder til venstre på cykelstien (hvad de jo selvfølgelig ikke skal), så prøver han at kante sig forbi i fuld fart - eller overhaler højre om. Og brokker sig, når folk råber efter ham og bare over de er i vejen. Nu kører han hurtigere end nogensinde før og det er alt for bisset, til jeg synes det er fedt.
Altså… folk bør jo ikke være i vejen men…. så travlt har vi vel heller ikke :unsure:

Nå - graferne. Der blev kørt 9,4km der ikke er med.
Det er ikke de vilde watt men jeg er ude af min komfortzone, når det er så monotont. Det føles 50watt værre end det reelt er.

70B478E7-3570-489A-9D70-CEE1CEDCAAA1.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Sent i går blev det til et enkelt “90 graders hæng til fail” i loftbøjlerne. Ny lortearm-PR på 50 sekunder. Gad vide om minuttet skulle være muligt?

Det er ikke meget jeg er aktiv med det hollandske men jeg hører en del taleradio. I nat, for første gang i mange uger, drømte jeg på hollandsk - om det så er vrøvlesprog eller der ligger et større ordforråd på fjernlager. Og så fik jeg en matalgrøn batteriradio, der også virker når krigen kommer og strømmen forsvinder. Det sidste var jo lidt skummelt, faktisk.

Men træning…. Jeg havde aftalt med kollegaen, at vi skulle køre en tempotur. Da vi mødtes, gad han ikke alligevel. Vi aftalte at vi kørte den korte runde sammen og så kunne jeg fortsætte bagefter. Den korte runde er blevet lidt længere og MEGET anderledes og med masser af mulighed for fartleg. Faktisk en ret fin træningsbane.
På omgang to og videre vejen hjem, fik jeg kørt benene nogenlunde i sænk. Totalt planløst men det er nu også meget sjaw en gang imellem.

Jeg havde ikke været længe hjemme da jeg gik i gang med lidt overkropstræning - underlig omgang lige efter en hård cardio.

Tåhævninger på et ben: 25, 20
Halve kropshævninger til fail: Et sæt nede, et sæt oppe
Arnold pres: 2 x 10 x 13,5
Bicepcurl: 2 x 10 x 13,5
Mavebøjninger: 30, 30
Dips: 2 x til fail
Bent overs: 2 x 10 x 27  

Så hårdt bentræningen ramte mig i sidste uge, ville jeg springe den over i dag - nu de er trætte i forvejen. Men da jeg havde skrevet det… det er jo en ond spiral at komme ind i, så
Bulgarsk Splitsquat: 2 x 10 x bw
Skateboardsquat: 10 x bw+27
Det er mindre end sidst, så forhåbentlig går det også bedre.

I hvert fald en nuldag i morgen - tiltrængt!

51610B48-ECE6-4934-A9D1-785C37E01F29.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

:surrender:
Puh, jeg er flad. I starten af næsten uge kommer der nogle nuldage men det kan jeg ikke vente på..
Ex´ens ældste ville gerne have at hendes gudfar, og det er altså mig, giver hende studenterhuen på, på næste tirsdag og heldigvis falder min ugefridag den tirsdag.
Jeg kører derfor til Gørding mandag efter arbejde.
Før arbejde ryger cyklen til service. Dels er der allerede slør i bagnavet (så meget for at smide 15k efter Campagnolo-hjul) og så er krankboksen stået af og knirker og brager, så jeg er ved at få pip. Tirsdag kommer jeg givetvis aaaalt for sent hjem og er ski.. træt onsdag.
Det er for længe at gå i hi indtil næste torsdag men må prøve at lave lidt uden at grave mig længere ned.

Udover at jeg har strammet kæden vel rigeligt i den sidste tid (ATL = akut trænings load er den lille øverste kurve), så er der omsider kommet hul på vægttabet (den anden kurve) igen - og det gør heller intet godt for restitutionen. 

1C6F18A1-F788-460F-8CD4-680E145E2F4A.jpeg

E8BB59FB-7CF0-4FF0-AB64-8B8B32E07EA1.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Vægten stod et øjeblik og grinede, indtil den hoppede op på 91,0kg. Jeg nåede ellers lige at tro at jeg var under. Stadig den laveste vægt i et halvt års tid.

Igen i dag sov jeg til 9:30 og det gør godt for et B-menneske. Jeg holdt benene i ro men “kom til” at træne overkrop. Lidt a la fartleg, så bare hvad jeg lige syntes var sjovt.
4 x halve reps i loftbøjlerne til fail (oppe, nede, oppe, nede)
2 gange bicepcurl til fail med 13,6kg i første sæt så i andet sæt, blev der for første gang med lortearmen curlet med 16 - den ser lidt spøjs ud når der er pump i bicep, nu der mangler en del af den
Floor press: 2 x 27 til fail
Laterals: 2 x 10x9 - tempostyret så begge sæt til fail
Mavebøjninger: 2 x 30

Herligt med pump i i køllerne. Ærmerne sidder til i arbejdspolo´en - selv om lortearmen.

Nu arbejde - forhåbentlig mere roligt end i går. Jeg havde et tog der gik i stykker. Heldigvis var ham der opdagede det tilfreds med at sige det til mig og ikke lægge det på FB eller sende foto til Ekstra Bladet. Så var jeg sgu kommet i gult “Breaking” - ikke at det var min fejl på nogen måde eller kunne havde slået det halve København ihjel men det havde været en fed historie alligevel. Sagen er allerede røget til tops i materielsikkerhed, så der var ikke kun os, der syntes det var noget skidt.
 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Typisk mig når det går godt, så spiser jeg for meget. Nå men en tur på diget på kun en kop kaffe og en en lille skyr.
8 x 30/30 - så indhentede jeg en arbejdsbil og havde nok stoppet alligevel, for samtidigt kørte jeg ind i et område med absurd mange små “fluer” - selv for diget var det voldsomt. 
På tilbagevejen ventede jeg derfor også med de 300w, indtil jeg var kommet forbi. Kort efter start måtte jeg ned i fart, da der var en der havde taget en MEGET nervøs hest (kunne jeg konstatere den anden vej) med på diget og så bredt er der heller ikke. Ikke det fedeste sted at træne den men det er nok bare mig.

Dejlig at lave lidt rigtige intervaller igen. Friskheden fra hviledagene kan godt mærkes. Forhåbentlig er det endnu bedre om en uge.

Nok er interval-hjemmesiden smart men den fokuserer så alligevel på den lille pause ved heste-overhalingen, i stedet for de 8 minutter der kommer bagefter. Men fair nok, når det er gratis (frivillige donationer).

Fridag i morgen, så håber vejret er til en “rigtig” tur.

2DC66A95-B156-45AC-AA8F-A660AC8B3B1A.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Dagen begyndte med de sidste forsøg på at få cyklen til at holde op med at knirke og klikke. Det udviklede sig til et større rengøringsprojekt på et par timer - desværre forgæves. Den var stille den første lille time men så begyndte knirkeriet.

Efter intervallerne i går, ville jeg i dag bare køre en tonsertur. 
Kort efter start blev jeg overhalet og overvejede at slå krogen i. Men der var stadig 80 km tilbage, så jeg undlod. Han blev fanget ved rødt lys og nu jeg var varm, så kørte han ikke overdrevet hurtigt. Ca 2 km/t hurtigere end jeg selv ville have gjort så lagde mig 20-25 m bagved og blev mentalt trukket med. 
DET VAR DA FOR FEDT. Sad og overvejede at melde mig ind i cykelklubben igen men … jeg tør ikke køre i gruppe men ej, det var dejligt at blive presset op i tempo, til en forandring.
Der kan det godt irritere mig lidt, at kollegaen (udover spurter og småbakker) kun til nød kan presses til 4-5 hurtige minutter - helst på hjul.
Hvis han ikke kunne hurtigere (som de andre år) så var det jo bare sådan men hans ture har en snitfart der er 1-2 km/t hurtigere end mine - det burde jo være mig der sad på hjul.

Nå… Efter det meste af modvinden havde jeg lidt krise. Heldigvis havde jeg både banan nr 2 og en proteinbar i lommen og efter bykørslen gennem Roskilde C, var der nogenlunde gang i benene igen. Medvinden hjem var faktisk for kraftig til for alvor at fyre den max af, så jeg endte med følelsen af turen godt kunne have været længere.

BF65EEF6-1A25-445F-BFB2-D4BA59505512.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Dejligt vejr, så havde vækkeuret til at ringe. Sen tur i går og +50år på tælleren, er dog ikke optimalt. De planlagte sweet spot/FTP som fartleg var der ikke til. Benene var STENdøde. Jeg prøvede at holde kæden nogenlunde stram alligevel men der skulle arbejdes for det.

FC878F36-BB3D-4212-A3FD-BCD4A87A1849.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Hvis man vader gennem grus og henover paller, kan man godt tage et højt trin op til DSBs motionscenter. Der var jeg efter fyraften og hyggede en times tid. Benene fik en god omgang og fik også lavet en del at de overkropsøvelser jeg ikke kan lave derhjemme.

Som skrevet i OT gik min kæbe af led natten til i går. I dag kan jeg med besvær få tænderne i overmund og undermund til at passe sammen i begge sider - bare ikke samtidigt. I går kunne jeg kun tygge med visdomstanden i venstre overmund, så helt klart fremskridt.

I skrivende stund sidder jeg på altanen og lytter til Gasolin-kopi-koncert nede på fællesarealet. Desværre er de ved ekstranummeret for det var faktisk hyggeligt. Og heldigt timet for der er regn på radaren men og for få minutter siden dykkede temperaturen brat et par grader og nu begynder der at komme lidt vindstød.

Link to comment
Share on other sites

Som sidenote. Puh, at mangle noget af ansigtet er umiddelbart en af de mest fæle skavanker jeg kan forstille mig - så hellere mangle en arm eller et ben. Tror også hellere jeg vil være blind. Det skrevet er det naturligvis ikke forbudt at nævne - heller ikke i en munter bemærkning.

Nu gik det over af sig selv sidst og umiddelbart er det noget med en tur på “akutten” og bøvle med bedøvelse. De har rigeligt travlt uden jeg kommer rendende - især i en druk-weekend. Hvis det ikke er (meget) bedre når jeg kommer retur fra Jylland, er det naturligvis noget der skal overvejes. Også hvis den finder på at gå af led alt for mange gange.
Jeg kan ikke huske om der var “omstændigheder” første gang men denne nat sov jeg meget underligt og vågnede gennemblødt af sved ved 02-tiden og var oppe og drikke vand og lufte ud for at køle af. Så jeg nok har lavet et eller andet “sjovt” i søvne.

…..

Ellers dejlig nat i nat. For første gang i år, sov jeg med soveværelsealtanen åben og der var ingen der festede eller kørte knallert-ræs. Så der var kun lyden af vinden i træerne og frø-kvækken.
Og desværre vækkeuret kl 7:20 - det er tidligt når man ikke er vant til det. Så nu vil jeg ind og have en lur før jeg ordner vasketøjet, så jeg er klar til Jylland. Jeg havde et lille håb om en stille zone 2-triller men det var før jeg erkendte jeg var så træt. Men det bliver jo sent mørkt, så måske?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har aldrig før oplevet at der var udsolgt i vaskekælderen kl 20 men lige i går… typisk, så det blev sent.

Min nabo har fået nye arbejdstider. Indtil for nylig gik han 9:20 og hvis jeg ikke allerede VAR vågen, var det på tide.
Nu bumler han med el-løbehjulet og smækker hoveddøren i allerede 7:20. Pisse irriterende, da det trods alt er så sent at jeg skal kæmpe lidt med at falde i søvn og sove færdigt. 
I dag stod jeg op og hurtigt gjort klar. Cyklen i bilen og til cykelsmeden. Men desværre var der stadig morgenkø på vejene, så jeg nåede akkurat ikke at cykle på tri-banditten da jeg kom hjem.
I stedet en smule overkropsstyrk og en voldsomt omgang til læggene.

Vi har lige fået en mail fra ledelsen om at vi der er ansat nu, ikke bliver fyret eller går ned i løn,  når vi kører på det nye signalsystem fra september. Nye ansatte derimod….
Så er spørgsmålet om (læs: Hvornår) de bare bryder aftalen som alle de andre aftaler de er rendt fra. Eller gør som Arriva der stod i samme situation, der gav de dyre ansatte alle lortevagterne og ikke mange minutter mere end 11 timers overgang - så sagde de nemlig selv op.

Ellers så er pakkerne med mundbind fundet frem igen. Jeg gider ikke rende rundt med dem ude i det fri og i butikkerne er der ikke så mange kunder, når jeg handler. Men i toget til/fra arbejde… der sidder det. 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Fin tur til det jyske og en glad student der sluttede af med et 12-tal.

Cyklen blev færdig lidt over 10 i dag. Den er hentet men jeg kunne ikke nå at prøvekøre den. De har ikke skiftet kranken, da de regnede med at det var sløret i baghjulet der klikkede. Sløret kunne justeres væk denne gang men næste gang står den på nye lejer - også foran. Det er ikke længe de holder.
Til gengæld var det billigt. Jeg slap med at bløde 300 dask.

Før jeg ilede på arbejde, nåede jeg tre sæt kropshævninger, to sæt bicepcurl med 16´erne og et enkelt sæt dibs.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville have kørt en moderat tur før arbejde. Men der var lige den mail med at pakkeposten ville komme med noget uniform som jeg gerne ville have fat i ASAP. Hun, altså pakkebudet, plejer at komme mellem 8 og 9, så det passede perfekt eftersom jeg skulle møde 13:01.
Men hun dukkede aldrig op så kl 11, da jeg ikke kunne trække den længere, kørte en en lille time rundt om Fælleden i z2 (undt på broerne).
Tadaaaa - ingen klikkelyde. Ingen knirken. Og skiftegrebene er smurt og gearet justeret. Cyklen føles næsten helt ny. Virkelig fedt. Eneste ulempe - når alt har været løsnet, så er hverken greb, sadelhøjde eller sadelvinkel helt som før. Så jeg skal have lidt værktøj med ud næste gang, så jeg kan finjustere den ind igen. Men det er småting, så pyt.

Garmin meldte at jeg var minus 5 frisk - det er lidt skuffende men mon ikke jeg bare lige skal have liv i skroget igen. Min lilla kurve er i hvert fald kørt ned, så jeg burde været ret frisk.

Jeg skal møde halvtidligt i morgen men det blive genialt vejr, så håber jeg kommer ud på cyklen alligevel.

Og pakken blev afleveret foran hoveddøren 18:48 og var lige til at tage med ind da jeg kom hjem.
Det nye tøj er i vaskekælderen, hvor jeg snuppede den sidste maskine trods klokken var 20:30. Det er altså mystisk at det pludselig er blevet “in” at vaske så sent.

D5C25D11-227C-42C9-8F13-26798D65DB69.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Stadig minus i friskhed på Garminen - benene føltes heller ikke gode, da jeg tog tri-cyklen en tur henover diget med småstram kæde.



Der er en dame på svalegangen. Når jeg er i cykelklunset, så får stængerne BARE elevatorblikket. Det er spejl i elevatoren så især derinde skriger det til himlen. Igen i dag stoppede hun for at stå stille og glo. Havde det været omvendt, så havde Fanden været løs og jeg var gået i gult breaking på BT: “Klam gammel stodder…..”
Nå.  Jeg er sådan set ligeglad andet end måske lige princippet i det. Det kan selvfølgelig også være at hun har en diagnose af en slags.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På 24/6/2022 at 11:29 , Gregers TF skrev:

Stadig minus i friskhed på Garminen - benene føltes heller ikke gode, da jeg tog tri-cyklen en tur henover diget med småstram kæde.



Der er en dame på svalegangen. Når jeg er i cykelklunset, så får stængerne BARE elevatorblikket. Det er spejl i elevatoren så især derinde skriger det til himlen. Igen i dag stoppede hun for at stå stille og glo. Havde det været omvendt, så havde Fanden været løs og jeg var gået i gult breaking på BT: “Klam gammel stodder…..”
Nå.  Jeg er sådan set ligeglad andet end måske lige princippet i det. Det kan selvfølgelig også være at hun har en diagnose af en slags.

:4jumpy::sun::blush:

Link to comment
Share on other sites

Dejligt nat for åbne vinduer - det ER altså en mere lækker luft, når der er åbent.
Naboen gik først lidt over 9, så det var der jeg blev vækket. Mellem os to, så lå jeg og lavede ingenting, indtil jeg stod op lidt i 10 :blush:

Motionsmæssigt var det planen med lidt fartleg på Amagerturen. Benene stadig træge, så jeg ville “slå hul igennem” med tre små antrit - der var bare for mange på stien til at køre så hurtigt, jeg jeg tog en kort omvej ud til en af stierne bag Avedøre Holme. 
Derude møder jeg så Lennart - en af oprindelige fra tirsdagsholdet på cykelbanen. Det var SÅ oplagt at følges ad og få en god hyggesnak. Så fik jeg også prøvet at cykle i indre by og sågar kørt Valby Bakke. Ikke verdens vildeste oplevelse men var dog alligevel glad for at jeg ikke have 175!!!km i stængerne som Lennart.


Helt klart undervurderet:

 

 

1CC958FE-DA1A-4353-BF9A-5BD45DC9BF8E.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share