Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Det bliver vist kongevejr mandag før jeg skal på arbejde. Fire dages cykling i streg er måske at stramme den. Impulsivt besluttede jeg derfor at cykle en lille ekstra tur i dag og holde fri i morgen. Benene ville nok være trætte, så det var oplagt at tage tri-cyklen og evt. mose watt ved lav kadence. Det var også vindstille og perfekt vejr til de høje fælge.

Interval henover diget i begge retning og et par små blokke vo2max. Nuij, det var dejligt endelig at få fyret op under lårene og de løsnede fint op, så snart de skulle bestille noget.

De sidste dage har jeg lavet lidt sjat-styrketræning. Lige taget et sæt i loftbøjlerne eller et enkelt sæt Arnold Pres el. lign. Det er naturligvis ikke så givtigt som mere organiseret træning men mon ikke det alligevel holder gryden varm?
 

6B75DC84-FDED-4589-AC57-D6289EFD7B17.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hold da op, jeg var rastløs. Sådan en dag uden arbejde eller træning… det går åbenbart helt skævt oppe i hovedet.

Det kriblede for at komme på cyklen men nu satser jeg på ikke at køre mig i hegnet med det samme.
I stedet 45 minutter med styrketræning herhjemme. Lægge og overkrop med energi langt over det normale og masser af fails undervejs.
Til gengæld er jeg nu så flad at jeg overvejer en morfar :tongue:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Amagerrunden med fartleg i vo2max-afdelingen.
Ikke så meget som planlagt for det var ulideligt varmt. Og nu jeg skulle arbejde for alvor, stod det klart at jeg sidder røvdårligt - styret og grebene passer mig lige så dårligt som på vintergeden. Det bliver jeg nødt til at prøve at få styr på, for det giver knas med ryggen.

Jeg begyndte med 40/20 på en (for mig) ny måde med kun ca 100w forskel mellem on og off. Derudover mere reelle intervaller, det “lange” var dog kun på FTP.
Garminen satte min FTP op efter min tur på tricyklen og interval-hjemmesiden satte den op efter i dag. Garminen er stadig ca 20 watt lavere. Uanset hvad, så går det den rigtige vej.

Jeg sidder i førerrummet i bagenden af toget på vej til arbejde og tap-sveder. Det ER lige varmt nok til min fysik men på en eller anden må alligevel dejligt. Er i øvrigt “spændt” på om vi har et lokalt Corona-udbrud inde hos os, eller der er et gigantisk mørketal. Vores interne “advarsels-gruppe” på Facebook, hvor vi fortæller hvad vi har kørt hvor vi har holdt pause når vi bliver smittede, har igen næsten daglige opslag.

90FD3AFE-E3F0-4563-B56A-3C62E4481A1A.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Var tidligt oppe for at få kigget på et modermærke i lægens åben konsultationen men de havde hurtigt udsolgt pga sygdom, så jeg skal tidligt op igen i morgen. I min sløvhed er jeg taget på arbejde en time for tidligt.

Jeg nåede en lille tur på cyklen med værktøj i lommerne og fik justeret greb og styr, så jeg forhåbentlig ikke får bøvl med ryggen igen. Jeg nåede også lidt antrit og en lidt længere spurt.

28085065-82DE-4905-8CE8-29C32960025B.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Jeg var banketræt kl 22 i går men turde ikke gå i seng så tidligt. Blev overtræt og sov først 0:30. 
Op kl 7 for at runde lægen der ikke så mange sekunder på modermærket før han konkluderede, at det var der ikke noget galt med. Fint nok - jeg kan bare ikke se mig selv fra nakken og jeg fik at vide at jeg hellere måtte til lægen i en fart med det mærke. 
Kæben bliver langsomt bedre. Jeg kan tygge fint sammen i højre side men i venstre, er det kun min visdomstand der kan nå noget. Men da jeg vågnede i morges var venstre side faktisk også nogenlunde - for første gang. Jeg er ikke glad for at besvære lægerne når der er fremskridt og det kun er tålmodighed der kræves.

I dag den vanlige østenvinds-tur over Amager. Ville først have kørt intervaller på Garmin-FTP men det røg jeg hurtigt over. Det blev i stedet lidt omkring FTP´en fra interval-hjemmesiden. De to første intervaller var ekstra lette. Efter jeg lavede en “zero offset” af wattmåleren, var der noget mere bid i det.
Grebene på cyklen sidder ikke perfekt - til gengæld er det blevet en drøm at holde nede i bukningen.

D56E031D-05F2-4BFA-9050-61C4282D517C.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Planen var egentlig en nuldag men jeg vågnede i god tid og havde meget lyst til at køre. Benene føltes også OK, så ud på diget og begynde med noget 40/20.
Efter et par stykker kunne jeg godt mærke at stængerne var trætte og efter nr 6 sovsede de så meget til i syre, at det ikke gav mening at fortsætte. Kørte diget færdigt, vendte og kørte stille og roligt hjem, i stedet for at fuldføre Amagerrunden.

I stedet har jeg brugt til på min kæbe.
Lægen henviser til en tandlæge.
Min tandlæge henviser til “Riget” Tand- og Kæbekirurgisk.
T og K vil ikke se mig, da min kæbe ikke er gået af led men det er kun en disk, der har flyttet sig. 

Så nu skal jeg finde en tandlæge med speciale i bidfunktioner, da de kan give mig nogle øvelser - det burde være nok til at disken smutter på plads. Også derfor det kunne gå i sig selv første gang.
Der har været tænkt og spurgt i baggrunden og skulle ringes tilbage, så det har taget så lang tid, at jeg nu skal på arbejde. Men jagten må fortsætte i morgen.

Edit: en hel masse slåfejl og glemte ord, der var smuttet i skyndingen.

03A891BF-01E6-4B43-A1CC-57BEC46735C9.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Kære Dagbog - som i at der kommer langt et OT-indlæg.

Vi starter dog med at jeg ville have været oppe og cykle med kollegaen. Men jeg sov næsten 10!!! timer, så det nåede jeg ikke før han skulle på arbejde. 
Men jeg så også lige, at jeg har trænet 8 dage i træk, så jeg holder en nuldag. Dog nok lidt at det vanlige sjat-styrketræning men ikke noget stort opsat.

Kæben. Jeg har fundet en (og kun en på Sjælland) tandlæge der umiddelbart laver det jeg har brug for. Priserne er horrible men det er tandlægepriser jo ofte.
De holder tidligt weekend og der var lukket allerede da jeg ringede 11:35 :dry:

Arbejde: Husker I at der blev fyret 50 lokoførere for halvandet år siden? Siden er der ikke anset en eneste. På S-tog forstår man hvorfor. Med det nye signalsystem skal man ikke længere være lokofører men kun bybanefører. De kommer til at tjene ca 150.000 mindre end os andre. Vi gamle er blevet lovet at vi hverken bliver fyret eller går ned i løn men tør man stole på det? Da Arriva tidligere var i samme situation, løste de problemet ved at give de dyre ansatte kaotiske arbejdstider, så de selv sagde op. 

Det gør så også at vi mangler folk i vildskab. Efter tour-festen i Tivoli, var der f. Eks. to aflyste linie C i træk, så en time mellem to tog i stedet for 20 minutter. I deres visdom, kørte vi tillige med korte tog. Det gjorde vi nu også sidste der var folkefest. De prøver at rette op på det ved at forlænge vores tjenester og gøre dem længere end aftalt i lokalaftalen og annullere nogle af vores pauser men det er jo ikke nok. Der er stadig ikke nye folk under oplæring (den nye minimalistiske uddannelse er endnu ikke godkendt) og folk siger op i hobetal, så det bliver kun værre. Heldigvis gavner det stemningen intern.

Mor. Jeg har været lidt “øv” over at vi ikke har set hinanden siden nytår og hun ikke har bidt på krogen, når jeg har prøvet at invertere mig selv.
Men…. Hun har ikke ligget ned for at sove i et halvt år (vi forærede hende ellers en rigtig seng, så hun ikke skulle sove i plejehjemmets “døds-seng”) og har ikke spist i en måned. Efter sigende også stærkt medvirkende til to stress-sygemeldinger på plejehjemmet pga hendes opførsel. Nu er hun indlagt på sygehus. Stakkels ansatte, for det har jeg overværet. Gaaal, det var pinligt. Sådan generelt har hun igen fået kuk på samme måde som for 3-4 år siden.

NL. Om det er fordi der igen er Corona i omløb og det er mere tvivlsomt med ferier, koncerter mm ved jeg ikke men lysten til at genoptage den aktive læring af sproget er ved at komme tilbage. 
Det er fint, nu jeg har en dag uden arbejde og træning.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Planen var en tur vestpå og nogle intervaller ude på landet. Efter nogle hundrede meter skal jeg holde for rødt og bliver overhalet af 6-7 folk fra Roskilde - hvis jeg ellers stadig har styr på klub-farverne.
Det er for plat at overhale tilbage, så jeg lægger mig bare på hjul. Det er også OK at starte stille op efter den ben-frie dag i går. Da jeg skulle dreje fra, råbte jeg tak for liftet og god tur men udover at kigge, reagerede de ikke. De var åbenbart ikke super tilfredse med at jeg sad på hjul. 

Ude på vejene var det alligevel lidt for sært at køre interval når jeg er vant til digets regelmæssighed, så det blev bare en tur med stram kæde i stedet.
Nu Arbejde. 

76613214-D50F-4995-89C2-B4681F4F1134.jpeg

Link to comment
Share on other sites

På 1/7/2022 at 12:29 , Gregers TF skrev:

Kære Dagbog - som i at der kommer langt et OT-indlæg.

Vi starter dog med at jeg ville have været oppe og cykle med kollegaen. Men jeg sov næsten 10!!! timer, så det nåede jeg ikke før han skulle på arbejde. 
Men jeg så også lige, at jeg har trænet 8 dage i træk, så jeg holder en nuldag. Dog nok lidt at det vanlige sjat-styrketræning men ikke noget stort opsat.

Kæben. Jeg har fundet en (og kun en på Sjælland) tandlæge der umiddelbart laver det jeg har brug for. Priserne er horrible men det er tandlægepriser jo ofte.
De holder tidligt weekend og der var lukket allerede da jeg ringede 11:35 :dry:

Arbejde: Husker I at der blev fyret 50 lokoførere for halvandet år siden? Siden er der ikke anset en eneste. På S-tog forstår man hvorfor. Med det nye signalsystem skal man ikke længere være lokofører men kun bybanefører. De kommer til at tjene ca 150.000 mindre end os andre. Vi gamle er blevet lovet at vi hverken bliver fyret eller går ned i løn men tør man stole på det? Da Arriva tidligere var i samme situation, løste de problemet ved at give de dyre ansatte kaotiske arbejdstider, så de selv sagde op. 

Det gør så også at vi mangler folk i vildskab. Efter tour-festen i Tivoli, var der f. Eks. to aflyste linie C i træk, så en time mellem to tog i stedet for 20 minutter. I deres visdom, kørte vi tillige med korte tog. Det gjorde vi nu også sidste der var folkefest. De prøver at rette op på det ved at forlænge vores tjenester og gøre dem længere end aftalt i lokalaftalen og annullere nogle af vores pauser men det er jo ikke nok. Der er stadig ikke nye folk under oplæring (den nye minimalistiske uddannelse er endnu ikke godkendt) og folk siger op i hobetal, så det bliver kun værre. Heldigvis gavner det stemningen intern.

Mor. Jeg har været lidt “øv” over at vi ikke har set hinanden siden nytår og hun ikke har bidt på krogen, når jeg har prøvet at invertere mig selv.
Men…. Hun har ikke ligget ned for at sove i et halvt år (vi forærede hende ellers en rigtig seng, så hun ikke skulle sove i plejehjemmets “døds-seng”) og har ikke spist i en måned. Efter sigende også stærkt medvirkende til to stress-sygemeldinger på plejehjemmet pga hendes opførsel. Nu er hun indlagt på sygehus. Stakkels ansatte, for det har jeg overværet. Gaaal, det var pinligt. Sådan generelt har hun igen fået kuk på samme måde som for 3-4 år siden.

NL. Om det er fordi der igen er Corona i omløb og det er mere tvivlsomt med ferier, koncerter mm ved jeg ikke men lysten til at genoptage den aktive læring af sproget er ved at komme tilbage. 
Det er fint, nu jeg har en dag uden arbejde og træning.

God bedring med kæben Gregers (havde ikke gennemskuet, at det var så slemt) og trist at læse med din mor. God bedring også der :heartpump: i det omfang, at det er muligt...... 

Link to comment
Share on other sites

Tak :bigsmile:

Kæben er stadig “samlet forkert” men vi mennesker er jo heldigvis skruet sammen, så vi vænner os til nye tilstande.
Ting der skal tygges “i bund” (f. eks. rugbrød og mine havregryn med chokoladeklumper) minder mig stadig om at noget er galt, for lige det sidste sammenbid, har jeg kun i højre side. Men ellers går det og kæben er heller ikke længere øm. Men jeg vil naturligvis gerne have den fikset alligevel.
I begge ender har jeg både knaset bolsjer og spist en blød frøsnapper, hvor jeg ikke har skænket det en tanke.

Her havde jeg tænkt mig at slutte men

Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg skal bruge flere timer på kæben igen i morgen (vente på at folk ringer tilbage - hvilket jo er suuuper dejligt, da de hjælper med noget de grundlæggende ikke behøver), så når jeg ikke på cyklen.

Der var nogle timer fra fyraften til solen skulle gå ned, så mig ud på rammen.
Plan A var Amagerrunden med intervaller på diget men en solid bygeklat på radarkortet havde kurs henover Amager. Det blev kørt som fartleg på “den korte runde v2” i stedet. I starten var intervallerne på 1 minut med 1 minuts pause eller lidt mere, hvis jeg skulle forbi lyskryds, overhale cyklister eller andet. Til sidst blev det fra “farepunkt til farepunkt” og pauserne blev korte og så kunne jeg ikke holde helt så mange watt. Men lårene smårystede da jeg stod i badet bagefter og det er jo altid fedt når man en sjælden gang har presset den helt derud.

 

5355EAB7-C7AE-49E1-9F8F-C0A8C6A9BF13.jpeg

Link to comment
Share on other sites

DEN ER PÅ PLADS……. OK, den er godt nok VIRKELIG øm i venstre kæbeled (tangerende til at det gør decideret ondt) men tænderne passer (næsten) sammen :yahoo:

Højre side har de sidste 1-2 dage kunnet “voldes” sammen og der var her til aften et par tænder mere der kunne røre hinanden i venstre. Jeg kunne ikke sove for larmen at tordenvejret som er rendt lige henover Avedøre, så jeg lå og “legede med tænderne i venstre side” og pludselig, så passede de sammen.
Jeg har en lille snert underbid tilbage men det skal nok forsvinde, også.

Nu er det store spørgsmål og man skal holde mig vågen i nat? Ej, men jeg kan jo frygte at det er noget hø igen i morgen.
Men ellers glæder jeg mig til at spise og tygge normalt. Det skal da næsten fejres med varm mad hvis jeg lige sparede 5-14000 kroner. En dejligt snasket burger eller måske en bananpizza?
 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Massiv søvn i nat og vågnede først henad 9:30
Kæben lidt mere træg i dag men kun minimalt tilbageskridt. Til gengæld er den slet ikke øm.

Hjemmestyrk:
2 x kropshævninger
ss
Tåhævninger på et ben

2 x 15 bulgarsk split squat (BW)
ss
Dips med elastikbelasting

2 x bicepcurl (1ste gang lortearmen curler 18 kg)
ss
2 x tricep pushdowns (elastik fra loftbøjlerne)

2 x rumænsk dødløft


2 x laterals
ss
2 x mavebøjninger

2 x rotation cuff
ss
2 x forside læg (kan ikke huske hvad det hedder, vist noget med sc….??)

Ingen junkfood i aften - dagens ret i kantinen ser fin ud - når bare jeg har en proteinshake med.

Skal møde halvtidligt i morgen, så det bliver en nuldag.

Link to comment
Share on other sites

Det går efterhånden nogenlunde fornuftigt med det nye signaler på S-tog. Det er på ingen måde et “godt system” da det er optimeret til førerløs drift men det fungerer som sådan fint når det fungerer. Når man ser bort fra at der er lagt mere tid ind køreplanen fordi togene kører markant langsommere og alligevel bruger en del mere kørestrøm. Og selv små signalfejl udløser at man holder stille i 3-5 minutter, før man kan køre videre - på de gamle analoge signaler kunne det gøres på et halvt minut, hvis man var kvik både i toget og i kommandoposten.
I forgårs glemte jeg at trykke på et felt på computerskærmen i førerrummet og holdt stille 7 minutter på Hovedbanen, før jeg kunne køre igen - på den måde er systemet meget sart overfor små betjeningsfejl.
Som togmand er det mest irriterende dog, at det blander i hvordan man bremser - også hver gang man skal holde ved en perron. Det er gammel mand med blød hat, så er man forsinket får man ikke lov at køre tid ind. Den re-beregner tit 2-3 gange undervejs (så man skal slække på bremsen og så igen bremse hårdere) og nogle stedet kører vil ned til 30km/t ca 200 meter før man skal holde stllle. Bare fordi.
Kan jeg selv bestemme, så begynder jeg at bremse stille og rolig… lægger mere og mere på og løsner bremsen igen de sidste20-40 meter - men det kan jeg ikke mere.

Men vi ser. Så længe der ikke er stor arbejdsløshed i resten af samfundet så går det nok. Jeg er også hjulpet af, at de nye generationer er meget lidt glade for weekend-arbejde, så det er ikke et oplagt sted for dem at være.


Bicepcurlen gjorde mig en lille smule øm i albuen men det er allerede væk. 
Den “nye” DSB-uniforms polo-trøjer var mere eller mindre lavet af “plastik” og man kunne slet ikke ånde i dem. Til gengæld kunne det tydeligt ses, når man svedte i dem. Så vi har lige fået en ny model i bedre stof og lidt større pasform. Men i dag med pump i armene, så sidder ærmerne alligevel til.
Hverdagens små opture :wink:

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Dagen begyndte med 10-ugers-knækket hos kiropraktoren. Derefter lidt blandede indkøb samt osen i Heinos cykelafdeling. Det frister ikke så meget som før, nu de mest
- har dyre mærker: Jeg er for nærig til at betale for mærket
- har skivebremser: Det er grimt, dyrt  og jeg har ikke brug for det
- har integrerede kabler på alle de “fine” cykler: Det er jo ikke til at nørkle med frempind og spacere, så der en pæn risiko for at man kommer til at sidde elendigt. Der er ikke meget fidus i en dyr topmodel som man sidder dårligt på.

Stængerne er desværre stadig småømme efter den lille styrketræning forleden. Jeg smuttede dog ud på en meget stille tur. 10 km vestpå ad Vestvolden og retur. Jeg overvejede faktisk at køre rigtigt, for benene var friske nok men jeg var sulten (med vilje) og holdt mig derfor nede i z2. 

Mit kl 17-slumreanfald har overfaldet mig. Ideelt skulle jeg holde mig vågen men der er lige tilpas varmt ude på altanen, nu solen ikke bager ind. Så det frister helt vildt at lægge mig med en plaid og tage en hyggelig lur.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg sov længe i dag - formodentlig fordi naboen først knaldede med hoveddøren ved 11-tiden og ikke havde vækket mig tidligere.

Jeg var længe om at komme i omdrejninger og kom først i sidste øjeblik på cyklen til en gang 1/1 intervaller. Bortset for nogle dage siden har jeg aldrig før kørt dem men de er ret sjove. Måske gammelmandsudgaven af 30/30 og 40/20 :dry:
En punktering da jeg var næsten hjemme, så med et par patroner og vægten langt udover styret, fik jeg humpet mig hjem i stedet for at lægge ny slange i. 

2E86429A-0ED8-4575-A062-F66537CCCFA5.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Aftalte i går at køre med kollegaen - han ville gerne med, da han ikke rigtig får kørt når vejret ikke godt.
Kun to timer før vi skal køre, repeterer jeg at planen er roligt gennem byerne og omkring FTP ude på landet.
Vanen tro laver han til til en jævn tur uden temposkift.
Vinden var i nordvest, så han sad i vindsiden. Jeg spurgte to gange om vi kunne bytte plads eller skiftes til at ligge forrest men det gad han ikke. Så jeg sad og småhyggede læsiden. Måske ikke HELT hygge men slet ikke i nærheden af FTP.
Og så døde han totalt kort inde i medvinden :dry: 

Det havde være liiidt smart, at jeg også taget taget lidt vind og så også trådt lidt at de watt der var planen. Nå, der kom et par spurter ud af det i stedet og det er sjovere at spurte når han er der, end alene. Man kan godt mærke alle Zwift-spurterne han kørte hele vinteren, for jeg er chanceløs i de første 5-8 sekunder.
Men fin omgang semitons og rart med selskab.

Planen var egentlig ikke at køre i weekenden hvor vinden bliver ækel. Men nu prøver jeg alligevel om jeg ikke kan komme ud.

….
Gad vide hvilken klovn der kører toget ind på arbejde. Han/hun/vi er blevet bremset mindst ti gange, fordi han har kørt for hurtigt.

0343DD45-C933-4D02-A715-78E120B58EB8.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Alt for meget cykelfjendtlig vind til en friweekend. I går fik jeg så pudset altanvinduer og afrimet fryseren i stedet.

I dag gemte jeg mig for vinden ved at køre frem og tilbage på Vestvolden. Stille og roligt i zone 2 (måske mere zone 1) i to timer.

Stadig en masse smålegen med kropshævninger og statiske hold i loftbøjlerne. Om det er årsagen vides ikke men armen er virkelig god for tiden. Dagens indkøb af mælk, skyr, æbler mm blev båret hjem i venstre arm og jeg mærkede intet. Det gør ikke “ondt” at tænde/slukke el-tandbørsten og jeg skal ikke “rette armen ud” efter barbering.

Kæben gik ret hurtigt ud af position igen. Hvis jeg vågnede på højre side sad den skævt mens tænderne passede sammen de dage jeg vågnede på venstre side. Men kun indtil jeg spiste, så blev den lidt skæv igen.Til gengæld fandt jeg en (dum og brutal) måde at tygge hårdt sammen, så kæben gik på plads. Efter et par dage fandt jeg en måde at gøre det på, uden at bide hårdt sammen.
I dag er første dag den ikke endnu har drillet. Jeg har spist salat og i skrivende stund, sidder jeg og knaser bolsjer. Den skal sikkert nok drille igen men det går stille og roligt den rigtige vej. 

Og var det mon kun mig der sad og smågnækkede af ham loko-føreren, der rangerede ind i et holdende tog fordi han havde tabt sit utætte kaffekrus ned i tasken? For helvede det er dumt men så alligevel også menneskeligt og derfor man ikke skal fjumse med alt muligt i bilen, på cyklen….

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Naboen møder åbenbart sent i denne uge, for han vækkede mig ikke i morges. Må have fat i vækkeuret, så jeg bedre når på cyklen.

Jeg nåede i småpanik 5 x 3/2 på diget. Målsætningen om 350W kom let i hus; den næste er 360W og den ligger vist klar i skuffen.
Cykelcomputeren lagde 4 watt i min FTP da turen var slut - det er jo altid svært hyggeligt.
Intervalhjemmesiden fokuserer på de 4 pauser mellem intervaller i stedet for 5 gange med stram kæde, så det bliver en Strava-kurve i dag.

1AE0905C-F1F7-4FDA-ABF2-08A8BE95E75C.jpeg

Link to comment
Share on other sites

En god gang fartleg før arbejde.
Des første to blokke omkring FTP blev kørt sammen med kollegaen. Også de næste to korte intervaller men så kørte jeg ham ud af hjulet på den tredje. Jeg troede ikke jeg kunne i år men håber dermed, at han måske en anden gang slipper vindsiden når jeg foreslår det.
Han skulle møde før jeg skulle og da han var sat af næsten hjemme, kørte jeg ud på den “nye korte” og kørte noget vo2-max-ish når det bød sig.

Til sidst var skinkerne brændt godt og grundigt af. Dejligt at komme varm og træt hjem og trække i “isbukserne”. Det kan kun anbefales. Om man restituerer bedre ved jeg ikke men det er en virkelig dejlig måde at slutte træningen af på.

311CCB44-1BCA-407C-832F-BCE689AC46A9.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Så smadret jeg er efter i går, var det meningen at tage en nul-dag i dag. Men kollegaen lokkede med en tur i det gode vejr. Heldigvis var han også flad efter i går, så det blev stille og roligt og uden spurter.
To timer på grænsen mellen zone 1 og 2.

Nu vil jeg trække i kompressionsbukserne og tage en lur mens jeg bliver æltet :wub:

Link to comment
Share on other sites

Så kom han i gult, Vingegaard.

Alligevel en fesen måde at komme det på, efter at have kæmpet to mod en. Lidt som når en stor voksen mand bliver banket ihjel af en flok pindtarmede teenagere.
Jeg ved godt at TdF er en holdsport og det er sådan det er. Og havde jeg haft 1000 hjælpere, havde jeg ikke vundet. Men.…

Link to comment
Share on other sites

Benene føltes ikke SÅ trætte endda men appen viste at jeg var det, så jeg valgte alligevel at give dem fri. Det bliver forhåbentlig super cykelvejr i næste uge og det ville være ærgeligt at komme slidt ind i sådan en periode.

Lidt styrketræning for overkrop og lægge. De sidste har jeg desværre lidt glemt her i den sidste tid.

Link to comment
Share on other sites

Lige præcis en time på cyklen. 2 blokke antrit og lidt korte spurter til sidst.

Jeg fik ikke ondt i armen. Til gengæld er jeg ved at blive (også) mentalt gammel. Det er slet ikke så sjovt som før i tiden og jeg “tænder” slet ikke på det. Heldigvis er vi heller ikke ovre i en sur pligt - trods alt.

324478C5-F65D-4689-ACB8-A0986BF5AB40.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share