Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

1 time siden, kahlua-kalv skrev:

hmm, Principia med E-105 gruppe til 22K eller en Supersix med nogenlunde sutsko til 30.

Det vel ikke helt urimeligt...

 

Jeg ved ikke nok om skivebremser til at kvalificere det for alvor, men du ser ingen køre med det på MTB eller Cross, hvor bremseevnen er mere central. Tænker det er udtryk for en reel forskel i bremseeffekt.

De ryttere jeg snakker med er også meget opmærksomme på at det giver forskellige bremsemønstre i felterne, da skivebremserne benyttes lidt senere ind i sving og lign. 

Giver også rigtig fin mening til MTB, cross og gravel, hvor mudder, grus o.lign. er med til at æde bremseklodser, fælge o.lign. På landevej, not so much. 

Og den med bremsemønster var vidst mest af alt en frygt. Jeg har efterhånden kørt en del med andre, og der er ikke forskel på hvornår man bremser. Cykling er ikke en sport hvor man ser reelle forskelle ved senere bremsning.

Link to comment
Share on other sites

7 timer siden, Kermit skrev:

Det gode er at de fleste cykelhandlere nok er klar på en handel hvis man kommer ind forbi og snakker med dem, og hvis man bare kan få 10% så svarer det jo pludselig til over 10.000,- :D 

Det er sikkert rigtigt. Der er næppe mange, der betaler listepris.

Link to comment
Share on other sites

Nok mest os der er introverte. Jeg har fået flaskeholdere med til to af mine cykler men det er vist også det.

Vægt uændret efter en rædsom nat, hvor jeg er blevet vækket flere gange, trods dutter i ørene. Men da naboen kom hjem kl 8:55, højt snakkende i telefonen, kunne han sagtens lukke døren lige så forsigtigt.

Selvom det ikke blæser så meget, så blæser det faktisk ret meget. Jeg kørte omvej ad fælleden i zone 2 ud på diget for at køre intervaller: 40/20´ere. Det udløste næsten 50 i timen i medvinden og det er stien altså for smal til at man kan tillade sig at overhale med. Midterstykket var næsten tomt, så det blev OK men bare ikke med ret mange.

De kloge påstår at i den slags intervaller, skal man ligge på 130% af FTP. Selv hvis jeg er FPT-optimist og runder op, så var det sgu lidt fesent, så der kom en snas mere på, da jeg skulle retur i modvinden.

Lidt ind på fælleden i den lille pause og kort efter jeg vender rundt, får jeg en sviner af to fuglekiggere. Jeg fatter nada og kunne have fortsat men vendte rundt for at høre hvad jeg havde gjort forkert. Den ene valgte at fortsætte i hastigt tempo :tongue: og den anden måtte jo indrømme at det ikke var mig men de to der lige havde været forbi og at hun var træt at af hurtige cykelryttere. Stille og roligt viste det sig at hun også cyklede og vi derfor havde “fælles fjender” og hun forstod også godt hvorfor vi kørte rundt derude, da jeg forklare det. Jeg fik også spurgt til fuglene og vi skiltes med et “tak for hyggesnakken”.

Den sidste blok i medvind var jeg ikke heldig med for jeg mødte for mange.
Men SUUUUPER dejligt at få lidt syre i skinkerne og mærke de hvide muskelceller blive udtrættet. Det er måneder siden sidst og hvor har jeg savnet det!!! Det er jo DET, der er sjovt på cyklen.
Jeg vovede også at teste knæet med spurten på Avedøre Havnevej. Jeg kørte med “en pind” i reserve, så det var ret kontrolleret og ingen øffen.

Nu der er gået et par timer er benene friske og jeg kan slet ikke mærke at jeg har kørt intervaller. Meget modsat når de bliver svidet af i zone 2. Jeg er vist underlig :wink:

IMG_4317.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

14 timer siden, Gregers TF skrev:

Nok mest os der er introverte. Jeg har fået flaskeholdere med til to af mine cykler men det er vist også det.

Jeg er også monumentalt dårlig til at prutte om priser, ligegyldigt hvad der skal købes. Stod engang og ventede i en rigtig pæn tøjbutik på Østerbrogade, hvor kunden før mig lige fik handlet prisen på tre skjorter gevaldigt ned under den skiltede pris. Så valgte jeg at sige pænt tak for i dag og gå ud igen. Jeg kan ikke finde ud af det og ville være en håbløs købmand på en tyrkisk bazar.

Link to comment
Share on other sites

23 timer siden, kahlua-kalv skrev:

Oksen

Kan du ikke sørge for at man kan sortere efter flere parametre på jeres hjemmeside?

Fx

Elektronisk gear og Pris - Evt. på gruppeniveau.

 

Irriterende at skulle forholde sig til alle mulige cykler der er irrelevante...

Jeg skal give din anmodning videre til dem, der har med den del at gøre. 

Link to comment
Share on other sites

59 minutter siden, Henrik S. skrev:

Jeg er også monumentalt dårlig til at prutte om priser, ligegyldigt hvad der skal købes. Stod engang og ventede i en rigtig pæn tøjbutik på Østerbrogade, hvor kunden før mig lige fik handlet prisen på tre skjorter gevaldigt ned under den skiltede pris. Så valgte jeg at sige pænt tak for i dag og gå ud igen. Jeg kan ikke finde ud af det og ville være en håbløs købmand på en tyrkisk bazar.

Der rammer du det som faktisk er det værste, nemlig at man (jeg i hvert fald) føler sig snydt når man igen igen skal betale mere end mange andre.

Link to comment
Share on other sites

93,1 kg :4slap:
Jeg skal møde 12:08, så op 7:30 for at nå en tur på rammen. Var i tvivl om jeg skulle køre i kort/kort og fryse fra start men endte med en lodden langærmet svedtrøje. Da jeg var vågen i nat, var jeg småsnottet og en smule øm i halsen, så må hellere være forsigtig.

Det blev Amagerrunden med stram orm, som Kermit kalder det. Eller…. Der er så mange stier og områder med bykørsel, at det nok nærmere ender ud i noget over/under.
Men fin tur og med et par venlige bemærkninger. En ung dame på hest, er ved at ride ekvipagen lige ud foran mig, så jeg tager bremserne. Med kulhjul synger det jo, så hun opdagede at jeg var der og sagde pænt undskyld. Jeg trak pytkortet og konstaterede at vi jo alle kommer til den slags og så ønskede vi hinanden god tur. 
Ham kommunalarbejderen på havetraktoren der slog græs langs cykelstien, vil også lige et vink som han kvitterede. Det ER bare hyggeligere at køre i god stemning.

IMG_0690.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ej for… piv…
Jeg skal rasle rundt på Ringbanen hele dagen. AAADDDRRR.

For et par uger siden på DSB interne kommunikationskanal, var der en større ting om energirigtig kørsel. Det nye signalsystem på S-banen får både togene til at køre langsommere og alligevel bruge en del mere kørestrøm og det kunne jeg ikke dy mig for at kommentere.
Ham ingeniøren bag artiklen svarede at han ville finde ud af noget og jeg skrev at jeg var glad for respons men også ville blive overrasket, hvis han kunne finde ud af noget, da alt der minder om kritik af det nye signalsystem enten bliver mødt af strudsetaktikken er Komiske Ali.
I dag jeg så et svar men kun personligt og mere eller mindre en sludder for en sladder. Og altså som jeg ventede er der intet skrevet som de andre kan læse.
Ole Birks hemmelige “mafia” arbejder stadig :tongue:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,5 kg

Stadig småsnottet men intet i halsen. Til gengæld sidder der noget og driller i højre øje. En blist på øjenlåget måske? Jeg kan ikke finde ud af at vende vrangen ud på det så jeg selv kan se.

55 minutter i z 2 på tricyklen. Jeg havde helt glemt hvor åndssvagt man sidder på den og hvor hårdt det er for skulderpartiet. Men ellers dejligt at sidde og nusse rundt med 85-90 RPM.

Og sikke et vejr. Det er mere end kun lidt ærgerligt, at jeg i skrivende stund er på vej på arbejde.

God weekend til alle MOLlere 

Hvis kommentarsporet passer, så var de 68 og 75 da de strikkede dette sammen. Det er jeg fan af.

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I dag skulle jeg jo til fællestræning og det har stresset. Vågnede flere gange i nat og havde svært ved at falde i søvn. Vækkeuret var sat til 7:10 og var lige faldet i søvn efter at være vågnet lidt over 6. De sidste 20 minutter før jeg kørte, var både mave og blære i panik. Men jeg kom da af sted ikke alt for meget efter planen og var fremme 3-4 minutter før mødetid. Et kvarter senere kørte jeg igen, for der var ikke andre.

Jeg overvejede at trille en times tid i zone 2 men jeg var både tørstig og træt, så kørte hjem. Jeg ville gerne sove til middag og har været gået i seng to gange men uden at kunne falde i søvn.

Overvejer om jeg skal trille en tur snart eller bare lade benene få fri - de føles ikke superfriske. Omvendt har jeg spist alt for meget i forhold til den smule jeg har kørt og eftersom det er weekend og roligt ud på Avedøre Holme, kunne jeg måske kørte lidt knæ-forsigtige spurter, derude. Mit hoved mangler også “en afladning” efter den opbyggede spænding - sikkert også derfor jeg ikke kan sove.

Forkølelse i lille bedring og øjet er næsten helt på toppen.

Hvordan kunne Sverige dog vinde i går? I det hele taget bliver arrangementet mere og mere underligt for hvert år.

Link to comment
Share on other sites

Det blev halvanden time i zone 2. Da jeg var ved at være færdig og henne hvor jeg kunne køre spurter, var der ikke så meget juice i stængerne at jeg synes det gav mening at køre dem.

Er det nogen der bruger Garmins belastningsfokus til noget?
Da jeg kunne sprinte uden at tænke på knæet, var jeg selvfølgelig ligeglad med om jeg lå langt over mål for det.
Men mere om det giver mening at bruge det til at styre mængden af zone 2 og intervaller…?

IMG_4329.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

18 timer siden, Gregers TF skrev:

Et kvarter senere kørte jeg igen, for der var ikke andre.

Wtf?!

Det der med at være spændt lige lovlig meget op til noget nyt, kender jeg nu kun alt for godt. Da jeg for år tilbage skulle op at træne med dem i Birkerød BC for første gang, kom jeg først af sted med dem i tredje forsøg. De to første gange havde jeg enten glemt cykelsko, eller også dukkede jeg op på det forkerte mødested.

Link to comment
Share on other sites

Det var også helt min fejl. Jeg havde skrevet med dem og fået oplyst en adresse i Glostrup og at der blev kørt 60-70 km og at de i øvrigt brugte holdsport.dk

Når jeg kiggede efter der, stod der en anden adresse men så også 130km - noteret i januar. Så gik ud fra/håbede at det var en fejl. Men det var langtidsplanlægning pga. Vættern Rundt på 320km. Men fint nok, for min mås er på nuværende tidspunkt ikke trænet op til at sidde 130 km. 
Havde jeg været fyr og flamme og ikke ved at sk… grønne grise, så HAVDE jeg nok skrevet for lige at dobbeltchecke.

92,6 kg og vågnede af mig selv før kl 8. Jeg har god tid at cykle i, før jeg skal ud og lege med tog men ved ikke rigtigt om jeg burde tage en hviledag pga. trætte stænger. Omvendt dykker vejret og det er hyggeligere lige at få de sidste timer med i kort/kort, inden de varme klude igen skal frem.

Link to comment
Share on other sites

Varmen SKULLE nydes, så ud på Amagerrunden. Lidt Vo2max uden den vilde volumen.

3+3+2 (ikke plads til mere) på godt 340w med to minutters pause.
Ellers ikke andet end god zone 2, før på hjemturen over diget. De trætte ben gad ikke rigtigt køre de otte minutter jeg havde planlagt. Men så fik jeg en hjælpende hånd, da jeg fik solen i ryggen og skyggerne af lårene blev kastet frem foran cyklen på en måde, så det så ud som om der sad to store guns der burde kunne lave en masse watt. Det gav lige det sidste og lidt mere, for de planlagte 300w blev til symmetriske 313 :wub:

Nu på arbejde. Har en nogenlunde pause, så har taget træningstøj med.
Satser på ben, bænkpres, hypers og mave. Mere når jeg helt sikkert ikke. Fik derfor også lige nappet fire sæt kropshævninger i løbet af formiddagen.

IMG_0692.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ingen træning men tiltrængt hvile. 93,1 kg

Kan det være mere allergi end forkølelse - tanken kom til mig i går? Stoppet næse. Dims i øjet. Snotten der tapdrypper når jeg cykler på Volden og forbi de samme haver. Ind i mellem også når jeg kører tog. At det klør oppe i næsen, svælg og gane.

For nogle dage siden, blæste der nogle brune dimser ind på altanen - noget fra et træ. Jeg var for doven til at feje det væk - indtil i morges. SÅ løb tuden igen. Men ellers er det bedre i dag, hvor foråret holder pause. Måske også at dimserne nu er i affaldsskakten.

Det er lidt sent men er ved at få lagt allergimedicin ind på serveren, så det skal jeg hente om et par timer. Det ville ikke gøre noget hvis det sidste snot og kløe forsvandt.

Men ellers er det da røvsygt at holde fri, især når man ikke kan træne. Jeg så det sidste afsnit af “Huset” i går og har også lige været igennem Matador, Olsen Banden og En stor Famile.
Gruer allerede for ferien om en uge - men der kan jeg heldigvis cykle lidt igen.

Link to comment
Share on other sites

19 timer siden, Gregers TF skrev:

Kan det være mere allergi end forkølelse - tanken kom til mig i går?

Der er birkepollen lige for tiden, men ikke i overvældende mængder. Det er en af de ting - sammen med græspollen, hest og kat - jeg er allergisk over for, men jeg kan ikke mærke så meget i år. Der er lige snerten af noget kløe og løbende øjne, men ikke noget, jeg skal tage antihistaminer for. Sidste eller forrige år gik det fuldstændig balalajka med birk. Der kan i øvrigt være stor forskel på, hvordan jeg reagerer over for det, så det er ikke umuligt, at det af en eller anden grund fremkalder en reaktion hos dig. Prøv medicinen, og mærke efter, om der er en forskal.

Link to comment
Share on other sites

Det ER forskel - ingen tvivl. Bare lidt ærgerligt at jeg ikke havde medicinen, da det gik amok i det sidste dage med godt vejr.
Meeeen:
Øjendråberne får jeg sikkert ikke brug for i år, hvis birken har toppen og det har den jo nok - holder til 2025
Pillerne mod nys og løbesnot - ligger i blisterpakker og holder til 2025
Næsesprayen var udsolgt, så jeg fik min portion i tre mindre flasker - der holder til 2025.
Så næste år har jeg det hele klar i medicinkassen og kan tage det i samme øjeblik, jeg kan mærke jeg får brug for det. Det er jo slet ikke så tosset.

Efter hvad jeg kunne se på google, var det det birk der var blæst ind på altanen. I praksis har de ligger i min stue, da jeg havde åbent ud til den, meget af tiden.

….
I går var jeg i loftbøjlerne flere gange når jeg kom forbi. Ikke noget vildt. Måske 2-3 kropshævninger eller et statisk hold på 5 sekunder. Men hyggeligt.

I dag kunne jeg så ikke mere holde mig i ro, så
Skulderpres: 3 sæt
Laterals: 2 sæt
kropshævninger: 2 sæt
Dips: 3 sæt

Nu er toget kun en station fra Hovedbanen, så må hellere stoppe. God dag til alle :-)



 

Link to comment
Share on other sites

Vægten stabilt på ca 92,5 kg

I dag zone 2 og en brospurt. 48 minutter i alt.
Igen med forsigtigt udlæg, så min peakpower er næsten ens med ti-sekunders-snittet. Det tager knæet fint. Det øffer stadig når jeg skal ind og ud af bilen, så jeg tør stadig ikke spurte all-out. 

Nu på arbejde, hvor jeg håber at stemningen er bedre end i går. Det var sidste skoledag og ungerne var ikke så fulde som tidligere og opførte sig generelt acceptabelt. Men enkelte støjende undtagelser :tongue:
Til gengæld var der så en anden gruppe af lidt ældre men stadig ret unge mænd, der havde tager halstørkæder for ansigtet og så løb de rundt på perronerne og spyttede ind i toget eller slog og sparkede til det, mens de råbte “fucking luder” og “bøsserøv” efter folk. Tre steder (alle omkring Pestegnen), så umiddelbart ikke bare en enkelt tosse.

IMG_0694.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Koldt ved vandet men 17 grader inde i landet. Men der kan jeg ikke lige finde veje til de 4x8, jeg havde planlagt. Trak tiden med et kædeskift - kædemåleren gik i bund da jeg satte den på :-( Derefter skift af LED-spot i entreen. Noget lort, hvor man skal smadre pæren for at fiske den ud af soklen med pincet, knive  lign. Da den nye blev monteret, så virkede det ikke, Jeg har åbenbart smadret fatningen i kampen. Et ferieprojekt bliver at sætte ny lampe op. Jeg kan godt mærke at jeg er blevet gammel, for kan slet ikke mere overskue den slags.

Benene blev tunge, så skulle lige drikke en masse og spise lidt. Men SÅ TADAAA - varmt nok til korte rør.
Jeg var sgu lidt bange for intervallerne men det var slet ikke så slemt som frygtet. Det var dog svært at holde wattene præcist men der har jeg også tidligere erfaret, at det er lettere at “gå i boks” og køre i bund når jeg er presset og så faktisk køre lidt hårdere. Jeg turde bare ikke i dag, da jeg aldrig før har kørt 4x8 (tror jeg da ikke og i hvert fald ikke med kun 2 min pause imellem).
Et lille antrit før jeg kalibrerede wattmåleren og en forcering Col de Kalveboderne på vej hjem. Ellers stort set stille og fredeligt for resten.
 

IMG_4348.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Så kom årets længste tur i hus. Ikke at længden er noget at prale af. Sidste år havde det vel næsten været en rutine-tur men der lå jeg heller ikke snøvlede rundt i zone to.
Jeg havde heldigvis en enkelt banan med. Jeg kunne godt have spist to men pyt. Om tre kvarter sidder jeg hos kollegaen og ikke så længe efter guffer jeg pizza, så det er ikke så tosset at været sulten :wink:
Det annullerer så den smule styrketræning jeg havde planlagt til aften men skrot være med det.

IMG_4351.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hyggelig aften i går af og også rart med varm mad, til en forandring.

Det blev lidt sent, så jeg sov længere end jeg har gjort længe. Jeg skal på arbejde før kl 11, så ikke meget tid hjemme. Jeg fik dog styrketrænet en smule overkrop og lægge men slet ikke noget der kan regnes for en “træning”.
Garmin er begyndt at bede mig om at træne mere og det vil jeg jo også gerne. Tror også snart jeg skal lægge nogle “leverpostejsture” ind, så ikke alt går op struktur og zone 2. Mine lår er virkelig trætte men håber de kan trille en kort tur før mødetid i morgen.

God søndag til alle MOLlere - huske at nyde vejret.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg FIK kørt i formiddags før arbejde. Men snakkede med en kollega på vej ind med toget, så nåede ikke at opdatere MOL.

Desværre stadig off i de gamle benern men med ondt skal ondt fordrives. Derfor et par forsigtige vo2max-intervaller, hvor jeg lå enten lidt watt eller minutter under hvad jeg plejer. Og så jo altså færre i antal. Puls og vejrtrækning havde det “let” under forholdene men benene skulle prygles for at holde wattene. Zone 3 i mellemstykket, for ikke at lægge presse zone 2-maskinrummet yderligere.

Måske er der en lille sammenhæng i at jeg er virkelig træt for tiden - hører også muntre bemærkninger fra mine kolleger over at jeg ligner en hængt kat. Jeg sover virkelig usselt og vågner mange gange hver nat og bruger evigheder på at falde i søvn. Og der er ingen der vækker mig andre end mig selv.

Har en uges ferie igen nu; det meste er dog afsat.
Har heldigvis/omsider fået kontakt til mor, så hende skal jeg besøge onsdag.
Overarbejde fredag og til Jylland lør+søndag.

Klokken er 21:16 og jeg sidder og klipper kaniner men ved også at hvis jeg går i seng nu, så vågner jeg omkring midnat og er frisk en fisk. Årh altså…..

Den slags bliver jo nok snart fjernet og brændt, så mens det stadig findes. Og jojo - de er skam danske

 

IMG_4359.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

10 timer siden, Gregers TF skrev:

Den slags bliver jo nok snart fjernet og brændt, så mens det stadig findes. Og jojo - de er skam danske

Kim Kix fra Power Solo har faktisk været begejstret motionscyklist gennem mange år. Det skulle man måske ikke tro, men den er god nok.

Link to comment
Share on other sites

4 timer siden, Henrik S. skrev:

Kim Kix fra Power Solo har faktisk været begejstret motionscyklist gennem mange år. Det skulle man måske ikke tro, men den er god nok.

Så dedikeret at han har sin egen cykelklub - GS Velopresse.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share