Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Det var som syv…. Men selvfølgelig… musikere, politikere eller på anden måde “kendte”, skal jo også have noget motion.
Typisk for mig, er jeg overfladisk nok til bare at lytte og jeg anede derfor ikke, at der var en gut med det spøjse navn Kim Kix. Men har lige googlet ham og han virker meget nede på jorden uden stjernenykker. Fandt også ud af, at Matti Breschel har spillet guitar på en par af deres numre. Løser ender mødes sjove steder, ind i mellem….


Endelig fik jeg sovet tungt og også liiige klemt vægten under 93 kg
Alle træningsplatforme er enige om at jeg skulle være frisk - selv Garmin har sat mig til “restitution” og benene føltes også ovenpå igen.

Alligevel hellere en gang zone 2. Lidt mere puls end de sidste gange men stadig 6-7 pulsslag under forårets zone 2-ture. Det gik da også at synge undervejs, de gange jeg skulle kontrollere. Jeg håber ved Gud ikke at nogen nogensinde tager mig på fersk gerning, når jeg zone-checker på den måde :blush::tongue:

Zone 2 ER en småkedelig måde at køre på. Men det gør altså et eller andet ved kroppen. Det er ikke fordi jeg er blevet licens-hurtigt. Men min puls reagerer anderledes i år, end den har gjort før. Jeg har bemærket det i den sidste tid men der var jeg slidt og ville ikke konkludere noget. Men den falder meget hurtigere og også længere ned, end jeg tidligere har været vant til.
Så længe z2 gør noget godt, så er det jo ikke forgæves. 

IMG_4363.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Tror det vigtigste ved zone 2 er at man er tro mod den. Så når man træner zone 2, så er det zone 2, og ikke zone 2-3-4. Er også selv blevet ret glad for zone 2 træning, for det er genialt når man skal ud på de der lidt længere ture, hvor jeg normalt ville have ligget tættere på zone 3, og i virkeligheden presset min krop for meget. 

Link to comment
Share on other sites

Og det første er klart det sværeste. Med 92 kg + cykel op over motorvejsbroen, så snegler det med 13 km/t. Den var svær at sluge i starten. Og i foråret kolde modvind, når elcyklerne trillede udenom. Men det rykker stadig, når der pisker en hurtig tricykel el lign forbi. Lidt fjollet, for jeg er alligevel for introvert til at lægge mig på hjul/køre sammen med en fremmed.

Det jeg så ikke forstår ved zone 2 er, at det skulle være lettere. Jo - det selvfølgelig mindre udfordrende for kroppen. Men puh, jeg bliver markant mere træt i benene af zone 2, end hvis jeg kører hurtigere.
Bare i dag, efter de “kun” 90 minutters zone 2 i går, kan jeg mærke benene mere end jeg hvis havde brugt tiden på intervaller eller en leverpostejstur.

Link to comment
Share on other sites

Med letbeton (værre var det ikke) i stængerne, trillede jeg i god ro og orden ned til kollegaen, for at køre “den korte runde”. Da han var varmet op, røg vi ind i et tempo, hvor jeg periodevis røg ud af zone 2. Ikke så meget men nok til at det alligevel var lidt ærgerlig, da det kun var en kortere fase. Resten at tiden var alligevel i zone 2.
På vej hjem overvejede jeg at åbne benene med lidt preskørsel, inden vi skal køre en lidt længere tur i morgen. Men håbede at jeg alligevel kunne få en smule z2-effekt ud af det, så holdt mig i ro. Sandt at skrive, var jeg heller ikke oplagt til løjer :wink:

IMG_4365.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

92,6 kg i dag (mod 93,9 i går)

I dag en tur med kollegaen bag om Roskilde. Et lidt stille udlæg i den hidsige modvind, så mine udtværede røde zone-to-fibre fik en omgang igen i dag. Spørgsmålet er så om det var nytteløst og kun tæller som sadeltræning. Jeg kørte nemlig lidt forjaget ned til ham dag og der kom også en bakke hvor jeg røg helt og aldeles ud af zonen. Især fordi kollegaen ikke er typen, der letter trådet når han er stukket af. Samme f. eks. når han fumler at klikke i efter et kryds og jeg venter og han så racer forbi. 
Nå, men det VAR jo heller ikke aftalt som en z2-tur, så… Til sidst kunne der være kommet mere kød på det, da han tømte tanken. Jeg orkede ikke rigtigt at forsøge at få liv i stængerne, så “jævnede det ud” og lå jævnt i bunden af z3/top af z2.
Forhåbentlig er der trods alt en vis overførsel til z2, selvom det ikke er perfekt udført.

I morgen var det planen med lidt intervaller før arbejde og bentræning i pausen, inden jeg damper til Jylland i weekenden. Min “form” er dog minus 39, så ved ikke om jeg springer cyklingen over. Styrketræningen SKAL dog i hus, nu jeg ikke spurttræner mere, så de hurtige fibre ikke henfalder totalt.

IMG_4367.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På 10.5.2023 at 08:07 , Kermit skrev:

Skal man købe en S-Works SL7 i dagens Danmark, så hedder det vejledende 115.000!

Apropos tidligere snak om priser, der stikker helt af på cykler - især på topmodellerne - så har ham her regnet lidt på, at de færdigsamlede cykler koster meget mere end at købe delene hver for sig - inklusive arbejdsløn til en mekaniker, der samler cyklen.
 

 

Link to comment
Share on other sites

Det var intet der trak mig nærmere cyklen. Overvejede om jeg skulle tage ind på arbejde i god tid og styrketræne derinde men valgte at prøve herhjemme. Knæene bliver langsomt bedre og bedre, så turde godt forsøge med bulgarsk igen - det var bagerste ben der drillede, sidst jeg forsøgte.

Tåhævninger på et ben: 1 x bw, 3 x bw +20 , 1 x bw
ss
Knæbøjninger for ben-opvarmning : 3 x 20
Bulgarsk split squat: 15, 10x20, 10x30, 10x30, 10x30
Blev modig og forsøgte også med 
Skateboardsquat: 25 x bw, 25 x 10
Rumænsk DL: 15 x 40, 15x40
Stoppede med noter men
Skulderpres: 3 sæt
Kropshævninger: 2 sæt
Dips: 3 sæt
Mave lige: 2 sæt
Mave wipers: 2 sæt
Mit CNS var ikke vant til bulgarsk, så lårene var noget sitrende, især Rectus Femoris hoppede dansede imens.
Ville rulle benene af men “kom til” også at lave lidt små semiantrit og antrit. De første på 10 sek og se sidste på 5 sek. Det meste dog i zone 1. 25 minutter blev det til.

Nu arbejde - god weekend til alle :sun:

 

IMG_0695.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg har nu også altid været større fan af at samle cykler selv. Men det har også været fordi jeg altid gerne har ville have andre komponenter på. Jeg får røde knopper når jeg ser ryttere på deres Trek med Bontrager dele og hjul på, hvor der intet specielt er ved den. Gør sig i øvrigt også gældende for Specialized og alle de andre mærker. 

Da jeg startede med at cykle var det langt mere udbredt at man så en cykelramme fra ét mærke, så måske styr og frempind i et andet mærke, sadelpind i et 3. mærke, en sadel fra et 4. mærke, og hjul fra et 5. mærke. Der var langt mere individualitet og nørdethed over det. Nu er cykling blevet så udbredt, at det jo nærmest for alvor er blevet folkesport i hvor dyrt det skal være, og så går man lidt glip af "kulturen" i sporten. Det kan også være det er et fænomen der er mest udbredt i København og nord for, og så måske lige Århus, hvor der køres i Pas Normal Studios tøj og røvdyre kassecykler. Bare på turen i går med klubben, var det fandme lige før at man skulle trække billet for at køre mod Farum. Der kom SÅ mange kæmpe store grupper på 20-25 mand på dyre cykler og i dyrt tøj. 

Hvis vi bare tænker cyklen, så hvis vi tager udgangspunkt i en rytter der skal have en ny cykel, den skal være value for money, men cykler til 20k er sgu ikke lige noget der gør dine mellemledervenner misundelige, så du ender med en fornuftig Canyon aero cykel med Ultegra, højprofilhjul og wattmåler. Bang - 51.000,- og så mangler du endda lidt småting som sadeltaske, flaskeholdere, pedaler, cykelcomputer etc. 

Så bliver du slæbt med til Cranks and Coffee hvor du skal have et sæt cykeltøj. Bibs, jersey, vest, løse ærmer og ben og et par strømper. Bang 5.500,- og så bliver du lige lokket af den Sweet Protection hjelm din cykelven har og så blev du lige yderligere 2.500,- fattigere. Og så har du ikke engang været ude og smide 1.500-3.000,- efter nogle sko. 

Så vi snakker vel 60-65k for bare at være nogenlunde med. Det er stukket af, og vi har simpelthen for mange penge i samfundet :tongue: Men okay, jeg har gjort det sådan de sidste mange gange at jeg har flyttet dele fra én ramme over på den næste, og så er der løbende opgraderet, så udgiften er bredt ud på 3-5 år, hvis ikke mere. 

Link to comment
Share on other sites

Da jeg købte min sommercykel for 8-9? år siden, kunne jeg slippe med 35K for en Fokusramme af samme model som nogle af profferne kørte på. Med Ultegra og opgraderet hjulsæt. Nuvel - Fokus er der ingen wow-effekt over og slet ikke dengang på Vestegnen, da Heino Cykler væltede dem ud af butikken, som en bager sælger hveder til Store Bededag.
Selv med inflationen medregnet, kan det slet ikke gentages.

Knæene har taget det fint. Musen i venstre knæ lå et par timer anderledes end den plejer og så driller den mere end normalt. Men det gør den et par gange om ugen, så det var måske sket alligevel. Højre knæ helt upåvirket. Hvad angår DOMS, så er jeg ved at blive bekymret for hvad jeg vågner op til i morgen :unsure:

Vi napper lige endnu en semi-ældre sag. Havde det ikke været for TikTok, havde jeg ikke kendt til den.

 


 

Link to comment
Share on other sites

Desværre hjemme fra Jylland. Naboen har børneweekend og de tæskede ind og ud, da jeg kom hjem. Overboen trillede samtidigt diffentialer til traktoren frem og tilbage fra den ene ende af lejligheden til den anden. Igen og igen. Eller hvad f…. han laver. I hvert fald gik der under en halv time, før jeg begyndte at “mærke presset” og få trykken for brystet og fortrød at jeg ikke blev derovre, som de prøvede at lokke mig til. Nå, men det var super dejligt at få stresset af de to dage jeg var væk.
Lige nu hygger jeg med at Hassan har fået sat knald-udstødning på sin 4-hjulede “knallert” og fræser rundt om blokken. Af tre onder, er den næsten behagelig.

Hvad mig angår… Har som forventet rå-ædt pizza, grillmad og slik i rå mængder. Det må jeg gerne, de få gange jeg er derovre. Benene har været så ømme, at jeg lørdag gik på trapper og brugte det mindst ømme ben til trinene og altså kun støttede på det værste. Her til eftermiddag kan jeg gå rundt uden det kan ses at jeg er øm men det niver stadig.

Har lige siddet 20 minutter på stueskrumlet. Mest i zone 2 og så enkelte korte perioder med lidt mere pres på.
Øm eller ej, vil jeg gerne ud og cykle igen fra i morgen.
Jeg havde løst tænkt at afslutte ferien med at tage cyklen til Silkeborg på onsdag men det er droppet. Håber stadig at jeg bliver frisk nok til at teste den nye astmamedicin og køre mig helt i hegnet se om jeg kan fremprovokere noget astma eller ej.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

12 timer siden, Gregers TF skrev:

... se om jeg kan fremprovokere noget astma eller ej.

Apropos astma og den slags, så ville jeg have lagt hovedet på blokken på, at græspollen var helt oppe at ringe i går, men jeg kan se, at tallet er relativt lavt for tiden (selv om det dog er der). Mine øjne har kløet som gale, men det må være noget andet, der driller. Birk er ved at være væk igen. 

Link to comment
Share on other sites

36 minutter siden, Henrik S. skrev:

Apropos astma og den slags, så ville jeg have lagt hovedet på blokken på, at græspollen var helt oppe at ringe i går, men jeg kan se, at tallet er relativt lavt for tiden (selv om det dog er der). Mine øjne har kløet som gale, men det må være noget andet, der driller. Birk er ved at være væk igen. 

Det er sjovt du siger det, for jeg reagerer også altid ofte kraftigt på græspollen, mens tallene er lave. Ved ikke om det har noget at gøre med hvornår i perioden det blomstrer, men har også mærket øget aktivitet i næse og øjne, uden at have den der dag hvor man nærmest klør øjnene ud :D 

Link to comment
Share on other sites

Snotten render ikke så voldsomt her. Ved ikke om jeg alligevel burde tage sprayen og tabletterne men droppede dem, da det ikke var meget nødvendigt.

94,5 kg. Jojo, det var en fest :tongue:
Heldigvis er maven allerede ved at falde godt ind i vanlig rytme - kunne næsten stille uret efter den i morges. Men det kræver altså at jeg sover, spiser og drikker nogenlunde hvad jeg plejer.

Jeg begyndte med at konstatere DOMS i forlår, baglår og baller. Ikke vildt men mærkbart. Derefter i Heino, for at købe pedaler. Kollega med frue har lånt mine wattpedaler. Men jeg satser på at skulle til at køre lidt spurter igen men gider ikke lave slør i forgaflen på sommercyklen, så vintergeden må frem. Men MED pedaler på :-)
Lampen til entreen fik jeg ikke fat i. Må vist i IKEA :cry: eller måske SILVAN, hvis jeg kan finde en med en ordentlig udkørsel. Den i Valby har jeg ikke temperament til. Hvis man skal overskue vejen, er man nødt til at stille bilen på tværs af fortov og cykelsti og kommer der en bil og kører bagpå, kan man ikke bakke væk. Rædsomt sted!
 

Min egen astmatest:
Intervaller på otte minutter - det er der jeg kan få pulsen højest op, udover efter en lang spurt.

De første otte minutter gik OK i starten men jeg begyndte at hvæse og de sidste to-tre minutter ville jeg gerne have kunnet trække vejret hurtigere.
Jeg holdt lidt mere en de vanlige to minutters pause, så jeg ville kunne køre otte minutter på tilbagevejen i medvind. 
Næsten med det samme kunne jeg ikke trække vejret hurtigt nok og hvæsede ret højt. Efter fire-fem minutter var det ikke sjovt mere. Det føltes slet ikke som at være forpustet på den fede måde men som inden man opgiver at prøve holde vejret så længe som muligt. Stoppede før tid både fordi det ikke var rart og var også ved at brænde sammen.

Jeg skal have lavet en LFU på torsdag. Hvis jeg selv kan vælge, så vil jeg gerne tilbage på den gamle medicin i sommerhalvåret, hvor jeg er mest legesyg. Den nye er OK til vinterbrug. Men om det er nok i forhold til knogleskørhed, må lægen vurdere.


A propos legesyg. Kan det mon skyldes en generelt “iltmangel” på cyklen, at jeg ikke har været så legesyg på det sidste? Jeg har ALDRIG før ladet min kollega køre væk på bakkerne, som det skete i sidste uge. Det minder mig lidt om den vinter med den defekte inhalator, hvor jeg også bare lå og nussede opgivende rundt.
Det ligner mig også dårligt, så let at finde mig til rette med zone to. Jeg plejer decideret at hade det.

IMG_4390.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

14 timer siden, Gregers TF skrev:

Må vist i IKEA :cry: eller måske SILVAN, hvis jeg kan finde en med en ordentlig udkørsel.

Vores lokale, lille Silvan på Nordens Plads (ved Domus Vista) har masser af p-pladser lige ude foran døren, og de har da en del lamper og den slags. Men husk at stille p-skiven.

Link to comment
Share on other sites

Tak for tippet. Straks efter morgenkaffen kørte jeg til Reservatet (nu håber jeg at have forstået det korrekt og at Domus Vista indgår i selve Reservatet :smile:) og fik købt en lampe. 

Vægten er desværre steget yderlige nogle hundrede gram. Godt ferien er slut og arbejder kalder igen fra i morgen.

I går aftes fik jeg nappet to sæt kropshævninger + to statiske hold og tre sæt dibs.

I dag ville jeg gerne køre langt/halvlangt men kunne godt mærke at jeg, astma eller ej, ville få svært ved at holde mig i zone 2. Heldigvis havde kollegaen også fri, så efter et par SMS´er satte vi kursen mod Roskilde. Han var på tredjedagen og med trætte ben, så der var ikke mange øjeblikke ude af zonen. Perfekt gennemskuet :wink:

Om lidt i bad og så rode med lampe.
Derefter pakke mine nye øredutter ud. Et forsøg med nogle der skulle være små nok til at man kan sove med dem, samtidig med at de er på Bluetooth.
De nye pedaler skulle også finde hen på vintergeden, ligesom skoene skal have klamper på. Så må jeg se om jeg kan få kørt en bette tur i morgen før arbejde. Planen er at redde mig en “akut” iltgæld, så luftvejene snører sig grundigt sammen. Gider ikke lyve men vil gerne kunne tale for min syge moster og få den gamle medicin tilbage. Får så også testet knæene i samme ombæring.
 

IMG_4397.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

18 timer siden, Gregers TF skrev:

... (nu håber jeg at have forstået det korrekt og at Domus Vista indgår i selve Reservatet :smile:)

Oh, yes, det er Udkantsfrederiksberg og lige inden for postnummer 2000 med det yderste af neglene :raisebrow:

De gamle, små butikker i Domus Vista var ved at sande helt til, og det meste var lukket, da de endelig fik bygget det hele om. Så nu har vi Danmarks bedste Meny, en Silvan, en Maxi ZOO, et fitnesscenter, et apotek og et bibliotek samt læge og fysioterapeut 5 minutter fra, hvor vi bor. Det er eddersparkeme god planlægning :worship:

Link to comment
Share on other sites

Lampen sat op - 112% klamp. Ledningerne skulle monteres skrueløst - et system jeg måtte bruge lang på at google og kort tid på at ødelægge. Men ledningen er bøjet op til fatningen, så den bliver siddende hvor de skal, selvom den sidder løst i. Og lampen er kun tændt når jeg er i entreen, så hvis den siger sjove lyde, kan jeg hurtigt slukke.

Øredutterne er MEGET behagelige, selv når jeg ligger på siden. Der er desværre ikke meget støjreduktion i dem men nu ser vi.

I nat lå jeg vågen fra 1:30 til mindst 5 i rædsel om hvad der sker, hvis jeg ikke får min gamle astmamedicin tilbage. Jeg kom frem til at cyklingen bliver droppet og så må jeg se hvor meget styrketræning jeg kan lave med to tvivlsomme knæ og en slatten arm.

Efter dagens lille spurttest blev jeg bekræftet i dette. Selv når jeg triller roligt, hvæser jeg og føler mig hæmmet. Nu jeg ikke snakkede med nogen, var det ret tydeligt. Efter spurten var jeg absurde tre minutter om at få pulsen ned og det var endda incl at holde for rødt lys. 

30 minutter, to antrit og en lang spurt. Kæft jeg er blevet ringe til det!!! Knæene tog det fint, så det er noget der skal tages fat i. Altså hvis…..

Nu på vej på arbejde. Det bliver dejligt at få struktur på hverdagen igen.
 

Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, Gregers TF skrev:

 I nat lå jeg vågen fra 1:30 til mindst 5 i rædsel om hvad der sker, hvis jeg ikke får min gamle astmamedicin tilbage. Jeg kom frem til at cyklingen bliver droppet og så må jeg se hvor meget styrketræning jeg kan lave med to tvivlsomme knæ og en slatten arm.

Efter dagens lille spurttest blev jeg bekræftet i dette. Selv når jeg triller roligt, hvæser jeg og føler mig hæmmet. Nu jeg ikke snakkede med nogen, var det ret tydeligt. Efter spurten var jeg absurde tre minutter om at få pulsen ned og det var endda incl at holde for rødt lys. 

Nu på vej på arbejde. Det bliver dejligt at få struktur på hverdagen igen.
 

Beklager at jeg gentager mig selv kære Gregers og lidt leger læge men altså!!! Du skal kunne leve et normalt liv uden symptomer og så skal du have den medicin der skal til. Ja og hvis ikke din egen læge retter ind, så er der jo specialiserede astma ambulatorier på de lungemedicinske afdelinger. Men igen du skal ikke hvæse, føle dig hæmmet, eller ligge søvnløs. Og du skal da fortsat kunne cykle videre.

Rigtig god bedring :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

5 minutter siden, Gregers TF skrev:

Tak og det synes jeg jo også selv. Men jeg frygter jo (næsten) altid det værste og hun har jo taget det dem fra mig en gang, da jeg flyttede til Avedøre, så frygten sidder der. Forhåbentligt forgæves.

Tænker at det er helt naturligt, at du har det sådan men i så fald, så skal vi ikke acceptere, at du ikke bliver optimalt behandlet :sun:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har fået min gamle medicin tilbage, så jeg kan komme på højkant. Men fra oktober, så skal vi eksperimentere igen.
Jeg troede at dtn medicin jeg har fået den sidste måned, var på halv mængde steroid. Det talte hun en masse om sidste gang. Men der var intet i. Tror da f…. at det ikke virker. Den næste hun vil prøve skulle så være den på halv mængde.
Hun har utvivlsomt faglige grunde til at ville prøve nye ting. I min lille egoistiske verden er det træls at vi ikke bare kan fortsætte med det som vi ved virker. Især nu de tre eksperimenter vi har været igennem ikke har været med succes. Og også stressende, nu træning mere eller mindre er tilværelsens eneste indhold.

Jeg nåede en lille time i zone to før arbejde. Vejrtrækning bedre end i går men stadig hvæsende, så jeg kan høre den igennem vindstøjen. Men givetvis ny watt/puls PR når vi snakker zone 2. Selvfølgelig var det skredet ved en lang tur men nu samler vi alle de positive ting op.

Jeg nåede også:
Tåhævninger på et ben: 30, 30, 30
ss
Knæbøjninger: 25, 25
Bulgarsk splitsquat: 15, 10x20, 8x40 - den var alligevel tung men også første gang jeg har kørt den med 40 kg
Rumænsk DL: 15x40, 15x40

IMG_0698.jpeg

Link to comment
Share on other sites

27 minutter siden, Gregers TF skrev:

Hun har utvivlsomt faglige grunde til at ville prøve nye ting. I min lille egoistiske verden er det træls at vi ikke bare kan fortsætte med det som vi ved virker.

Det skal da godt nok være nogle tungtvejende faglige grunde, hvis det bevisligt ikke fungerer. Og det skal være nogle grunde, hun skal kunne skære ud i pap over for dig som borger/patient. Jeg er som regel 'med på den værste', hvis min læge har en god og logisk forklaring, jeg kan forstå. Men man skal jo ikke eksperimentere for eksperimenternes egen skyld, hvis der er klare indikationer på, at det går den gale vej. Håber du lander et godt sted med den medicinering.

Link to comment
Share on other sites

En bivirkning ved steroider er knogleskørhed, så argumentet har hun jo.
Forrige forsøg var da en inhalator ikke knuste pillerne i den, så der ikke kom ret meget ud og var underligt i konsistensen. 
Første gang var da hun var inde på at jeg kunne have KOL og hun gerne ville have mig ned i dosis, så vi kunne skrue op hvis jeg fik det værre.
Og så var der faktisk også min læge i Nivå, der også ville prøver noget andet end løsningen fra lungemedicinsk. Nu jeg ikke ville spille tennis som han gjorde og ikke havde problemer. Ja, det sagde han faktisk.

Som lægmand virker det spøjst at den ene hånd opfordrer til kontrol og medicin mens den anden forsøger at stoppe det.
Men togpassagererne helt sikkert også at meget af det jeg laver ikke giver mening og der er bare forskel på at være bruger og have styr på hvad der sker i maskinrummet :wink:

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share