Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Det har jeg givetvis ikke i forhold hvad andre ville kunne. Den slags er ikke introvertes boldgade :wink:

Men jeg lægger bestemt IKKE skjul på at træningen tilter godt og grundigt. Så hun må vide at det passer mig dårligt og vurdere at det lægefaglige tæller højere.

I det mindste ligger næste eksperiment IKKE i sommersæsonen, så der ryger 2-3 gode uger ud af regnskabet igen. 

Link to comment
Share on other sites

Fra 94,7kg  til 94,0 i går og forgårs og så 93,1 her til morgen. Håber de sidste rester af weekendens slik og oksekød er ude at systemet nu.

Baglår en smule ømme men quads har det fint. Venstre knæ kan desværre mærkes men det gør ikke ondt - så slemt er det slet ikke. 

Vågnede med de nye øredutter i - fantastisk. Efter kaffe, morgenmad, HayDay og de “vigtigste” nyheder:
3 sæt kropshævninger 
3 sæt dips
I bad og nu på vej på arbejde hvor jeg skal møde 10:06. Polotrøjen strammer herligt om armene - det er både irriterende men også lidt fedt :blush:

I morgen rådighedsvagt fra 7-16. Der er lagt kørsel ind helt op til fyraften, så jeg kommer ikke til at smutte lidt tidligere. Håber alligevel at få cyklet lidt bagefter, hvis jeg ikke er for søvnig. Det med at stå tidligt op, er jeg jo ikke så god til.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

12 timer siden, Gregers TF skrev:

Det har jeg givetvis ikke i forhold hvad andre ville kunne. Den slags er ikke introvertes boldgade :wink:

Men jeg lægger bestemt IKKE skjul på at træningen tilter godt og grundigt. Så hun må vide at det passer mig dårligt og vurdere at det lægefaglige tæller højere.

I det mindste ligger næste eksperiment IKKE i sommersæsonen, så der ryger 2-3 gode uger ud af regnskabet igen. 

For mig lyder det altså virkelig ikke som om, at der er særligt meget faglighed bag hvad din læge foretager sig. Ligegyldigt om du vil cykle eller square danse, så skal du være symptom fri og det er muligt med moderne astma behandling, hvor hjørnestenen med mindre, at der er tale om meget mild sygdom er inhalations steroid (binyrebarkhormon). At fratage dig den del af behandlingen lyder helt volapyk og ikke noget som du skal finde dig i. 
Rigtig god bedring og sig til, hvis du har brug for noget back up. Evt kan du bede hende om en henvisning til en rigtig lungemediciner.

:hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Sommersolen har varmet bygningen så meget op, at natten blev sovet for åbne vinduer; det var første gang i år. Jeg kom dog til at fryse om fusserne og måtte trække sokker på, men dejligt at sove i udeluft.

93,3 kg og en træls søvnig dag på arbejde. Til sidst drak jeg en energidrik i håbet om at “VILLE” cyklingen, når jeg fik fri. Jeg er ellers ikke fan af energidrinks før cardio. Det giver en god umph til styrketræning, men synes at pulsen er mystisk forhøjet, når jeg er på cyklen. 

Nå, men jeg kom ud på Amager. Lidt over to timer i zone 2 og det blev den sidste tur i nuværende 5 cm shorter bibs. Jeg har igen-igen fået en kæmpe siddebums, så nu bliver jeg nødt til at tage det sidste par frem.
Dagens oplevelse kom i knækket før selv motorvejsbroen, hvor to motorcykler kom imod mig på cykelstien. Ikke knallerter, crossere men store brede hyggeligt brummende motorcykler. Begge kørte uden hjelm men alligevel… der blev meget smalt!

I aften vover jeg pelsen og går i seng når jeg bliver træt og venter IKKE på at naboen og overboen har bumlet færdigt. Mit søvnunderskud er så massivt, at jeg satser på at falde hurtigt i søvn igen, når de vækker mig. 

Og så beklager jeg de rodede kommaer. Jeg skal lige køres til hvad angår at gå tilbage til det grammatiske komma og jeg skal også have læst op på reglerne. De er gået i glemmebogen :blush:

IMG_4411.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Natten gik som jeg håbede. Jeg blev vækket da overboen trampede i seng men sov hurtigt videre. Og på egen hånd, for mine nye øredutter er allerede gået i stykker og spiller kun musik i den ene side. Den anden virker dog, da man kan betjene diverse funktioner.
Efter dagens cykeltur, da jeg ville blende en proteindrink, stod min stavblender af med en sjov lyd. Jo, alt lever op til mit vanlige held.

Turen på cyklen var til gengæld god. Dejligt at køre i nye bibs og fik kørt lidt 30/30 og en spurt, helt uden at mærke det mindst til knæet.
Der kunne godt have været flere intervaller på men lige akkurat i tabata, kan jeg for alvor mærke alderen trykke. Vejrtrækning stadig træls når jeg er presset og der var en del mennesker ude på diget.

Men det gør ikke noget, for jeg har fri i morgen og er næppe alt for smadret når jeg skal ud igen.

Nu på arbejde - for første gang i år uden overtøj.

IMG_0700.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Tung i skinkerne. Det jeg lavede i går har jeg ikke lavet siden september, så måske ikke så sært.
Fridagen begyndte med en halvlang to-do-liste med alt fra indkøb af blender og astmamedicin til støvsugning og storskrald. ALT er blevet hakket af - jeg plejer ellers altid at mangle et punkt eller tre :blush:

Det blev derfor lidt sent før jeg fandt cyklen. Planen var en leverpostejstur omkring Ll. Skensved men trafikken var intens og bilerne fløj om ørene. Venstresving og krydsninger af veje var håbløse. 
I stedet blev det “den korte” med et par grundige spurter og en omgang om fælleden.
På Køgevej blev jeg overhalet og slog en visuel klo i dem og lå 40-50 meter bagved. Mere modig, nu de ville tage skraldet hvis bil glemte vigepligten:wink: De trak fra da de først var ved at vælte en lille pige der cyklede med sin mor og så kørte over for rødt. Nå. men de stoppede dog for rødt to gange, så jeg fangede dem igen og det passede dem vist ret dårligt. Da vi svingede ind mod Amager, gav de en et par pinde. Men stierne er snoede og med træer, så man ikke kan se om der kommer nogen, så det var ret sindssygt.
 
Holdt kæden halvstram alene og fik besøg af manden med hammeren. Men da jeg handlede, så købte jeg også en gel. Det var ikke alt der endte i munden men dog det meste. Og jo, den virker sgu godt sådan en!
Der kom snart en gut ud fra den grå “røde låge” som jeg først stod til at overhale. Da han opdagede at jeg vandt ind på ham, satte han farten op og justerede ofte farten, så jeg ikke kom tættere på. Jeg kørte mig ikke i bund men han så meget afslappet ud, så jeg havde nok ikke fået lov at indhente ham. I medvinden på diget blev det mere overkommeligt, for han slækkede på wattene og begyndte at køre uden hænder og fumlede vist med mad og drikke.. Med +40 i timen, holdt jeg afstand. Men fik ladet op til en sidste spurt på Avedøre Havnevej.

Puls og oplevelsen af turens hårdhed passer SLET ikke sammen men det er en tendens der har ramt mig, efter min zone 2 tog et hop op, efter Jyllandsturen. Min snitpuls var kun fem slag over forårets første zone 2 ture. Godt nok har jeg holdt stille flere gange men så også spurtet. Det kræver nok lid tilvænning - mere i næste opslag om lidt når jeg har fået det griflet ned…

IMG_4421.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Mon ikke der er omkring 110 dage til sommeren er slut, rent vejrmæssigt?

Foråret gik med en masse zone 2 og få intervalture. Langt under halvdelen af hvad jeg plejer at køre og uden den store vildskab.

Og ingen fartleg. Det hjælper at zone 2 har rykket sig rigtig meget, så jeg nu kan sidde og synge på 200 watt - i hvert fald når jeg er frisk. Men jeg savner HEEEEEELT vildt at lege. Lige smide 7-800 watt i på bakken, sprinte fra bilerne ud af lyskrydsene eller smide en vo2max i modvinden.

Jeg har flere gange skrevet at NU troede jeg på knæene og nu skulle jeg bla bla bla. Men så øffede de alligevel en lille smule, når jeg skulle ind i bilen eller prøvede at løbe efter toget. For en gangs skyld har jeg følt for at være forsigtig. Ja, det er sågar flere måneder siden jeg har sidst har gået i træsko, for at få mere støddæmpning i fodtøjet.

Men NU. NU har jeg spurtet i bund, så teknikken sejlede og benene eksede under mig. Og har været i bilen nogle gange uden knas. Jeg har også småløbet efter toget. NU tror jeg på det.

Jeg ved slet ikke hvordan jeg få det til at hænge sammen, for jeg vil stadig gerne køre i zone 2. Jeg vil også gerne holde fast i at træne ben en gang om ugen. Jeg vil også gerne køre noget spurttræning. Og intervaller. Og nogle fartlegsture. Og klubture. Og og og :tongue:

Det skal i hvert fald være sjovere end det har været indtil nu. Og så skal de hvide muskelceller vækkes til live igen, i det omfang det er muligt.

Min puls på cyklen ligger generelt MARKANT lavere end jeg før har oplevet, undtaget i deciderede intervaller. Det kan jeg givetvis takke turene i zone 2 for, så det er stadig en vigtigt at jeg ikke sjofler dem helt. Og så bliver de vist en ret vigtig ting til vinter men der er vi heldigvis ikke endnu.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Over ti timer i sengen. Godt nok oppe klokken 1 og 4 og igen kl 6 for patte en spand vand, da benene kløede. Stadig anderledes frisk end længe.

Desværre havde jeg også lidt mere travl end forventet. Jeg skulle heldigvis først møde kl 13:20 men der fik jeg også travlt, da jeg hele morgenen gik og troede at det var 13:46. Lidt panik på cyklen, for da jeg var færdig med intervallerne havde jeg gået efter 13:46. Jeg er stadig ude på Amager 12:19 da jeg kommer i tanke om den korrekte mødetid men jeg nåede det. Og har også styrketræningstøj med, da jeg har lang pause. Men ikke til at gå i bad, så det komme an på om jeg kan holde sveden væk - ellers dropper jeg det.

Sjovt nok havde jeg planlagt det samme som Kermit lige har kørt - dog ville jeg have kørt antrit først men det er faktisk nok klogere at vende det om. Dels er man frisk til VO2´erne og dels er jeg udtrættet, så jeg forhåbentlig ikke trækker expanderen løs i forgaflen.

Et par opvarmningsantrit og kalibrering af wattmåleren
2 blokke 3 x 3/2
8 x 6/54 - der var hvad der var plads til.
Spurten på Havnevej blev droppet da der er vejarbejde, så jeg skal en omvej hjem og det havde jeg absolut ikke tid til.

Sjovt som enhederne er uenige om min FTP. Intevalhjemmesiden mener 284 watt og Garmin har i dag sat den til 269. Det er alligevel ret stor forskel.

IMG_0702.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ingen lang pause i går, så ingen styrketræning. Men måske efter arbejde i dag, hvor jeg slutter på Hovebanegården.

Straffen for at sove igennem i går var, selvfølgelig, at jeg bøvlede med at falde i søvn og så sov jeg igen lige længe nok til morgen. Må vist have fat i vækkeuret, nu overboen ikke vækker mig.

1t 40m på cyklen i zone 2. GAAAAAAB, hvor var det dog kedeligt, efter de sidste sjove dage. Og hvor sidder man tungt i sadlen og på styret. Jeg er næsten glad for at jeg sov længe, så turen ikke var længere :tongue:

Så fik kollegaen sin wattmåler. Jeg er spændt på om han kommer til at bruge den som værktøj, for han har aldrig været til at drive til noget der ligner intervaller. 

IMG_0704.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Det var så i dag, jeg havde lang pause, men det fik jeg ikke trænet af. For tredje gang på kort tid, har håndværkerne “vendt bunden i vejret” på DSBs motionscenter. De skulle ellers have været så halvfærdige fra 2/6, at der kunne trænes men det kunne man ABSOLUT ikke!!!

I stedet en hurtig omgang herhjemme:
Tåhævninger på et ben: 40 (PR), 30
ss
Knæbøjninger: 25, 25
Bulgarsk split squat: 15, 10x22, 10x22
Skulderpres: 15x11, 10x18, 10x18
Kropshævninger: 10, 6
Dips: 15, 15
Mavebøjninger: 25, 25
Wipers: 15, 15

Venstre knæ øffede igen men det er umiddelbart gået i sig selv. Jeg skal nok bare erkende at bulgarsk ss ikke længere er en gangbar øvelse. Det var ellers slet ikke tungt, fordi jeg ville være forsigtig. Men ingen grund til at blive ved at prøve.

Hviledag i morgen, så et tidligt ønske om en rigtigt dejlig weekend:
https://youtu.be/L1axHBkLx-4

Link to comment
Share on other sites

VCT mødes i morgen i et parcelhuskvarter, så tænkte at jeg gjorde klogest i at køre ruten igennem.
På vej hjem er der en rustvogn der højresvinger lige ud foran mig. Jeg når at stoppe og vi får stille og roligt snakket i 5 minutters tid uden sure miner.
2 km senere er det samme ved at ske, da en bil skal ned på motorvejen. Idet jeg bremsr, bliver der gult og den smutter så bare væk
Er glad for at jeg er en kæmpe kylling, når jeg kører steder med sideveje mm.

Fik dog lige lukket op for gassen et par gange i det sidste stykke. Det var kommet hul til benene, selvom de ellers var stendøde fra start.

Intet at mærke i knæet, andet end at det stadig smutter heftigt ved trappegang.

Nu op til mor. I betragtning af det gode vejr og jeg ikke fik cyklet ret meget, må hun gerne kigge lidt væk fra fjernsynet, så hun siger mere end de 10-15 ord jeg hørte fra hende sidst.

IMG_4431.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

… min lillebror var det også og vi havde aftalt at spise en bruger på Jensens, efter plejehjemmet. I hvert fald indtil vi så priserne - så gik vi her til sit. Herhjemme ringede kollegaen. De havde rigelig kød og for mange pøller til grillen og om jeg ville kigge forbi. Så det gjorde jeg.

Kom sent hjem og sov først henad 1-tiden. Uret skulle ringe 7:10 men jeg vågnede lidt i 7 og stod op. Jeg ved ikke hvad der skete - jeg nåede endda ikke på HayDay men 8:15 opdagede jeg at klokken var mange, idet jeg havde planlagt at køre 8:20. Hurtigt i bad og i klunset. Til gengæld havde jeg ikke tid til at få eksamensmave, så egentlig fint.

Ud til mødestedet. Skifte trøje så jeg lignede de andre, nu vi skulle fotograferes ude på flyvestationen. Gaaal, der blev taget mange billeder.
Omsider færdige, delte vi i to hold. Et der kørte direkte tilbage til havehygge og et hold der tog en omvej hjem. Den først udmeldte spurttræning var desværre aflyst :cry3:

Det var vist en blanding af hold B, A og A+. De var ekstremt gode til at give tegn og råbe op, når der var stolper og lign. Farten før hajtænder var så lav, at der ikke var panik de gange der kom en bil. Desværre blev cykelstien ikke altid brugt og vi kørte over for rødt tre gange. Det gør du måske også og det er jeg ret ligeglad med. Men jeg har ikke lyst til selv at skulle presses til det.

Da der var is-pause (gæt hvem der ikke havde penge med) fik folk en løftet pegefinger, da der var to der uafhængigt af hinanden havde ringet og klaget til hovedsponsoren efter onsdagstræningen, fordi der var blevet “kørt åndssvagt”. Herefter hyggede de sig over når bilister dyttede af dem og en episode i et cykelløb, hvor en bilist var stoppet op og kommet ud og brokket sig over folk der cyklede på vejen. Han fik ikke kun flade men blev gennembanket.
Jeg er ikke helt sikker på at jeg passer ind, rent mentalt.

En af de gange jeg lå i front, begyndte sidemanden at trække tempoet mere og mere op, indtil gruppen faldt fra hinanden. Ved ikke om “den nye” skulle testes, eller hvad det gik ud på.

Et enkelt spurt uden fast målstreg??? kunne de blive til. Jeg sad næsten bagerst og skulle gennem busslusen ude ved Risby, da jeg så at de trak fra oppe foran. Fik kørt mig op som nr 3 og var klar til at åbne op for det sidste men så stoppede de med at træde.

Ellers traditionel jævn søndagskørsel uden indslag af nogen art. Altså jævnt kedeligt, især når tempoet ikke er udfordrende.

Tissepauser, kaffestop osv har jeg prøvet før. Men smøg-pause - den var ny.

2 x 11 km i transport plus de 87 km i samlet flok. 

IMG_4433.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det gav årets første tur 100 km - omend klippet lidt i stykker. Jeg vil gerne igen men ved ikke om jeg skal søge andre steder hen. Jeg vil jo gerne køre lidt korte hyggeløb og et par spurter på sådan en tur. Men jeg giver det nok en chance mere.

Jeg var tung i stængerne bagefter men efter en kort tur (og lur :wub:) i kompressionsbukserne, føles de fine igen. Tror alligevel jeg tager en nuldag i morgen, da mine tal på diverse flatforme indikerer at det er en god ide.

Så kan jeg aktivere dem med en kort halvintens tur på tirsdag og på onsdag, når jeg har fri, kyle cyklen i bilen og køre rundt omkring Ry-Laven-Silkeborg og nyde det dejlige vejr, naturen og forhåbentlig få en hård dag på cyklen.


Min TikTok er i disse dage nærmet oversvømmet men fjollede “dansevideoer” til de første fængende toner fra et stykke musik. Det sker jævnligt at jeg lærer ny musik at kende på den måde. Denne gang er musikken dog en gammel kending i min playliste med småtossede carnavalspåfund.

 

Link to comment
Share on other sites

9 timer siden, Gregers TF skrev:

Så kan jeg aktivere dem med en kort halvintens tur på tirsdag og på onsdag, når jeg har fri, kyle cyklen i bilen og køre rundt omkring Ry-Laven-Silkeborg og nyde det dejlige vejr, naturen og forhåbentlig få en hård dag på cyklen

Det lyder så godt Gregers :hippy:

Her er så smukt på denne årstid :sun:

Link to comment
Share on other sites

Det dejligste sted på jorden. Ah, nok næppe og jeg HAR også overvejet at køre andre steder. Men der er nu noget særligt for en tryghedsnarkoman ved at være på hjemmebane og jeg finder bedre rundt derovre, end jeg gør ude ved f eks Hove. Og mentalt passer jeg SÅ godt ind, så…

Ulempen ved de lange ture som i går er, at jeg bliver sk… sulten. 93,9 kg stod vægten på her til morgen. Mere mad undervejs ville ikke gøre noget - mine trøjelommer er bare i forvejen fyldt til bristepunktet når jeg har to bananer med. Må se om jeg kan flytte noget ned i sadeltasken.
At VCT kører med havehygge efter turen gør det ikke bedre. Jo, der er light sodavand (der ikke fylder depoterne op) eller øl, som jeg bare helst ikke vil drikke. Og et stykke kage og lidt vingummier. Altså… der er fokus på hygge men jeg restituerer bare ikke så godt som på en skovlfuld mad - også med protein. Men der blev jo også sulten, så….

Hjemmetræning før arbejde:
Skulderpres: 10x18, 10x18, 11x18
ss
Læg: 20 begge + 10 et bens, 20 begge + 10 et bens
Tåhævninger på et ben: 15x bw+21 kg, 15x 21, 15x 21
Kropshævninger: 10,7, halve oppe, halve nede, 2 statisk hold oppe, 2 statisk hold 90 grader
Mavebøjninger: 20, 20
ss
Wipers: 15, 15
Dips: 18, 15

Nu arbejde, hvor kun hvert andet S-tog kører, da klargøringspersonalet har nedlagt arbejdet. Mine morgenkolleger har så taget konfliktramt arbejde nok til at opretholde en nøddrift. Umiddelbart kører alle “mine” tog, så jeg scorer ingen pause på det.  

Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, Gregers TF skrev:

Det dejligste sted på jorden. Ah, nok næppe og jeg HAR også overvejet at køre andre steder. Men der er nu noget særligt for en tryghedsnarkoman ved at være på hjemmebane og jeg finder bedre rundt derovre, end jeg gør ude ved f eks Hove. Og mentalt passer jeg SÅ godt ind, så…

Ulempen ved de lange ture som i går er, at jeg bliver sk… sulten. 93,9 kg stod vægten på her til morgen. Mere mad undervejs ville ikke gøre noget - mine trøjelommer er bare i forvejen fyldt til bristepunktet når jeg har to bananer med. Må se om jeg kan flytte noget ned i sadeltasken.
At VCT kører med havehygge efter turen gør det ikke bedre. Jo, der er light sodavand (der ikke fylder depoterne op) eller øl, som jeg bare helst ikke vil drikke. Og et stykke kage og lidt vingummier. Altså… der er fokus på hygge men jeg restituerer bare ikke så godt som på en skovlfuld mad - også med protein. Men der blev jo også sulten, så….

Hjemmetræning før arbejde:
Skulderpres: 10x18, 10x18, 11x18
ss
Læg: 20 begge + 10 et bens, 20 begge + 10 et bens
Tåhævninger på et ben: 15x bw+21 kg, 15x 21, 15x 21
Kropshævninger: 10,7, halve oppe, halve nede, 2 statisk hold oppe, 2 statisk hold 90 grader
Mavebøjninger: 20, 20
ss
Wipers: 15, 15
Dips: 18, 15

Nu arbejde, hvor kun hvert andet S-tog kører, da klargøringspersonalet har nedlagt arbejdet. Mine morgenkolleger har så taget konfliktramt arbejde nok til at opretholde en nøddrift. Umiddelbart kører alle “mine” tog, så jeg scorer ingen pause på det.  

Godt at du kunne gennemskue hvad jeg mente selvom, at jeg ikke kunne finde ud af at citere i min febervidelse :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Højre lomme: En frostpost med to slanger. En frostpose med dækjern, lidt umbraconøgler, kædeskiller, den lille æske med klæbelapper og dæklap, et gammelt sygesikringskort, så jeg har noget med navn og CPR-nr og lidt mønter - altså når der er nogle.

Midterlomme: Telefon og nøgler. 

Venstre lomme: Dækpåsætningstang. Efter mit stunt med armen, tør jeg ikke stole på at kunne montere et dæk kun med dækjern. Jo, hvis det slidt til men så er det typisk at jeg ikke har tangen når jeg har brug for den. Så den er bare altid med. En banan. Har jeg to bananer med, så ryger tangen over i højre lomme, indtil de er spist. Har prøvet at have en banan i midterlommen men der bliver den splattet ud. 

I princippet kunne tangen være i midterlommen, men den er stor og hård, så jeg vil ikke have den i nærheden af min rygsøjle, hvis jeg lander på ryggen i et styrt.

Men jeg overvejer kraftigt et købe en kikset og stor sadeltaske med plads til andet end CO2-pumpe og patroner. Jeg tror faktisk også at der er dækjern i sadeltasken, da jeg tidlige har knækket dem i kampens hede :unsure:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

4 minutter siden, Gregers TF skrev:

Højre lomme: En frostpost med to slanger. En frostpose med dækjern, lidt umbraconøgler, den lille æske med klæbelapper og dæklap, et gammelt sygesikringskort, så jeg har noget med navn og CPR-nr og lidt mønter - altså når der er nogle.

Midterlomme: Telefon og nøgler. 

Venstre lomme: Dækpåsætningstang. Efter mit stunt med armen, tør jeg ikke stole på at kunne montere et dæk kun med dækjern. Jo, hvis det slidt til men så er det typisk at jeg ikke har tangen når jeg har brug for den. Så den er bare altid med. En banan. Har jeg to bananer med, så ryger tangen over i højre lomme, indtil de er spist. Har prøvet at have en banan i midterlommen men der bliver den splattet ud. 

I princippet kunne tangen være i midterlommen, men den er stor og hård og vil ikke have den i nærheden af min rygsøjle, hvis jeg lander på ryggen i et styrt.

Men jeg overvejer kraftigt et købe en totalt ulirens stor sadeltaske med plads til andet end CO2-pumpe og patroner. Jeg tror faktisk også at der er dækjern i sadeltasken :unsure:

Ah, det forklarer sagen. Meget af det, du beskriver, har jeg stuvet i sådan en cykelflaske med fladt skruelåg til opbevaring. Den rummer en slange, dækjern og et multitool uden problemer. Så skal der bare nøgler, en ekstra slange, en lille pumpe og eventuelt en banan i baglommerne. Jeg skal jo højst bruge en enkelt cykelflaske med væske til de småture, jeg kører, så jeg har et flaskestativ til overs. Du kan se 'opbevaringsflasken' her:

IMG20230529124035.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hvad hulen har du så i sadeltasken Gregers? Umiddelbart kører du jo med livrem og seler, og du mangler vel egentlig kun den lille Tivoligarder og kogepladen (Olsen banden reference) :cooldance: Med andre ord: Du kører rundt med ret mange ting, som du måske får behov for, men sandsynligheden er stadig ret lille. Det er lidt som de familier der ikke vil over i en elbil nu, fordi HVIS de skal på ferie til Gardasøen, så skal de jo lade hele tiden, eller dem der køber en stationcar, for det kan jo være de skal i sommerhus en dag. 

Unbraconøglerne kunne du godt lade være hjemme - håber ikke din cykel er i sådan en stand at den rasler fra hinanden på en træningstur. 

To slanger er en smagssag - du kører jo meget i din egen baghave, så hvis du skulle punktere én gang, så kunne du derfra køre hjem og hente en slange til. Og hvis det skulle ske at du kun havde én slange med, og punkterede to gange, så måtte man tage den derfra. Det kunne jo være at der var andre der også var ude og træne der havde en slange man kunne købe. 

4 dækjern? Den ville jeg nok indskærpe til 2. Igen, jeg har endnu til gode at knække et dækjern mens jeg er ude, og hvis det skulle se, så er der nok andre ryttere man lige kunne stoppe og spørge. 

Kædeskiller virker også som overkill, med mindre du jævnligt træder din kæde i stykker. 

Æsken med klæbelapper ville jeg også lade blive hjemme. 

Hvis du har det bedst med alt det, så er det jo selvfølgelig fair nok, og så kan du jo lige så godt gå all in og købe sådan en taske til styret som mange ultra ryttere bruger. Så har du plads til det hele, plus at du også kan have energi og sådan med. Hellere det end at købe en sadeltaske hvor du kan have noget af det hele, men stadig skal have en masse i lommerne. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share