MarianneB - The Discipline of Steel


MarianneB
 Share

Recommended Posts

Ville lige lægge en kommentar, nu jeg har luret lidt i din log ;)

Lyder spændende med de spinningcykler, jeg er selv først begyndt at træne spinning, men syntes helt klart, der mangler nogle "målinger", så man kan holde øje med hvordan man ligger og hvorvidt man presser sig selv.

Jeg har så heller ikke fået købt et pulsur... det ville jo nok også hjælpe på det. :blush:

Hej Candygirl

Tak for din hilsen - det er ikke så tit jeg kommer forbi min egen log, så jeg havde ikke lige set, at du havde været forbi :laugh:

Jeg kan jo se i din log, at det der med spinning og puls har du fået helt styr på siden.

- Marianne

Link to comment
Share on other sites

Hej Candygirl

Tak for din hilsen - det er ikke så tit jeg kommer forbi min egen log, så jeg havde ikke lige set, at du havde været forbi :laugh:

Jeg kan jo se i din log, at det der med spinning og puls har du fået helt styr på siden.

- Marianne

Ja, det er jo lidt tid siden jeg lagde hilsenen :laugh: Så der er da sket lidt siden :innocent:

Du må se at få opdateret/læst din log lidt oftere :wink:

Link to comment
Share on other sites

og så mangler vi bare lidt opdatering :laugh:

Tak for din hilsen i min log :superman:

venter på den opdatering :cool:

Kenn

Ja, okay så da... Jeg har faktisk selv overvejet at starte op igen :blush:

Nu er det jo lidt svært at opdatere de sidste 5 mdr træning (eller det ville i hvertfald blive lidt kedeligt både at skrive og læse :tongue: )

Men - en typisk (optimal) træningsuge ser ca. sådan ud:

Mandag: SatsCorePuls + Pump

Tirsdag: Fri

Onsdag: SatsStepPuls

Torsdag: SatsCorePuls + SatsStepPuls

Fredag: Fri

Lørdag: Spinning +(gerne styrke)

Søndag: Spinning

Det er måske ikke den mest optimale fordeling, men det passer godt med mit arbejde og jeg går hos nogle gode instruktører.

Lige nu har jeg ferie, så jeg startede med at droppe træning i går til fordel for hygge med en god ven :nono::blush::smile:

Men, hva'? Så når jeg det nok i dag.

I lørdags var jeg ude og lege med en kammerat, som har et team building/adventure etc.-firma. De har alt mulig forskelligt gøgl og sjov ude i den store B&W-hal på refshaleøen. De har bl.a. en rigtig, rigtig høj gynge (rope swing) og jeg havde nok plaget en lille smule for at prøve den :4whistling: Men... Derfor kan man jo godt være lidt nervøs alligevel. Jeg brugte derfor rimelig meget energi på at prøve ikke at tænke for meget på, hvad der kunne gå galt og bare gentage inden i hovedet "du gør det bare, marianne - det er ingenting - du gør det bare ....." :hands: :hands: :hands:

Og ja - det gjorde jeg så :smile: Jeg kan stadig mærke det sug, det gav i maven ved de første 10-12 meters frit fald. F**k det var vildt indtil rebet ligesom griber een. Afsættet er forøvrigt i ca 40 m højde.

Det er ikke mig på filmen, og jeg tror også jeg hvinede på en lidt mere skræmt måde... :w00t:

Nu kan man jo spørge sig selv, hvad det har med en motionslog at gøre, men dertil vil jeg bare sige, at måden man kommer ud af gyngen igen er ved at klatre ad en rebstige de ca. 20 m op til hvor fotografen står. Det var så stjernehårdt og mine underarme og hænder syrede totalt til og sveden haglede af mig. I dag har jeg stadig blå mærker på ben og arme af den klatretur :blush:

Afslutningen på oplevelsen var så lige 35 m rapelling - men der var jeg så smadret i mine arme, at jeg faktisk ikke kunne bremse mig selv... Godt jeg havde en til at passe på mig og var godt sikret :flowers:

Totalt fed oplevelse :superman:

Link to comment
Share on other sites

Træning i dag d. 31. juli

HardCore i Fitnessdk med Guarden.

Nu skippede jeg jo træningen i går, så jeg skulle bare give gas i aften. Jeg havde lige varskoet mr. Guarden på forhånd, så han var varsom mod mig :blush:

Det var en rigtig fed time med rigtig god musik og høj intensitet. Vi startede med en grundig opvarmning, der foregik med kropsvægtsøvelser. Til tider følte jeg mig lidt som om jeg var i en tumle-klasse i børnehaven når vi f.eks. krabbede rundt, men alle var fokuserede og der var ingen tvivl om, at det virkede. Jeg blev i hvertfald varm.

Efter opvarmningen blev holdt delt i to og jeg var naturligvis med novicerne. Vi startede med Kettlebells - første gang jeg prøvede at lege med sådan en. Vi startede med turkish getup's, men derefter kan jeg ikke lige huske navnene på øvelserne. Der var vist nogle Swings og ??? Det var ikke altid lige let at drible rundt med dem, men hvis man nu prøvede det igen, kunne jeg sikkert bedre afstemme styrke og teknik.

Anden del af timen foregik med sandsæk. Jeg fik vist fat i en der var lidt for let. Jeg var ikke sådan rigtig presset for alvor. Vi lavede forskellige øvelser. Jeg ved ikke hvad de alle hedder, men der var lunges og noget der minder om dødløft og Clean'n press.

Vi sluttede så lige af med nogle swings og push ups til Volbeat's "guardens tale". Super fed energi. :smile:

Tiden blev udnyttet fuldt ud, så afsluttende snak og lidt udstræk foregik udenfor salen.

Jeg må nok indrømme, at jeg er lidt af en tøz. Da det var første gang jeg prøvede HardCore gav jeg mig ikke 100% fordi jeg vil ikke gå kold inden timen er færdig... Men jeg er nu alligevel rigtig godt brugt lige nu. Har prøvet at mærke efter, om jeg tror jeg bliver øm i de næste dage. Jeg er rigtig træt i skuldrene og måske også i 'teh booty'. Jeg synes nu ellers, jeg er vant til høj-rep squat, men her blev det da bare ved og ved og ved. Det er jo en del af næsten alle bevægelser :moon:

Og så lige instruktionen - det var bare tip top. Informativ og sjov uden at være (for) lummer :tongue:

Bum bum... hvorfor har vi ikke sådan en time i SATS...

Og så er det bare lige nu, jeg sidder og tænker på, hvorfor det liiiige var, at jeg købte 3 kg kyllingfilet i dag og nok ca. lige så mange grønsager? For det er da godt nok ikke lige nu jeg har lyst til at lave mad til fryseren :dry: .... Det må blive i morgen formiddag inden turen går til jylland :tongue:

God aften til alle jer der kommer forbi :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Hey Marianne...

Fedt at du havde en god time med 'vagten'. Kunne der måske blive grundlag for en Mol/hardcore/spinning combi dag...? Det må vi da lige summe om???? :cool:

Uh jeg er ked af at jeg ikke nåede Hardcore sidste gang, jeg var i staden. Jeg MÅ virkelig opleve det. Lyder :devil: sååå godt.

God dag til dig du.

Krams Julie

Link to comment
Share on other sites

Hey Marianne...

Fedt at du havde en god time med 'vagten'. Kunne der måske blive grundlag for en Mol/hardcore/spinning combi dag...? Det må vi da lige summe om???? :cool:

Uh jeg er ked af at jeg ikke nåede Hardcore sidste gang, jeg var i staden. Jeg MÅ virkelig opleve det. Lyder :devil: sååå godt.

God dag til dig du.

Krams Julie

Hej Julie

Det lyder som en rigtig god kombi - måske endda krydret med spisning bagefter.

Jeg er ikke sikker på at Guarden kan tåle mere ros, men jeg synes altså det var en virkelig, virkelig god time.

Selv om jeg elsker de timer jeg normalt går på, så er det forfriskende at prøve noget nyt og blive udfordret på en ny måde.

Jeg havde en lidt skræmmende oplevelse med en instruktør i lørdags. Normalen er jo at man til Pump timer o.lign. får at vide, at man kun skal gå ned til låret er vandret. Da jeg ikke lige fulgte den instruks prøvede han at irettesætte mig, men jeg ignorerede det. Da jeg så efter timen lige ville forklare, at det var ok at gå dybere, hvis man var smidig nok til det og ellers havde trænet sig op til det, så begyndte han at snakke om (kan ikke engang sige at han argumenterede) at hvis man ikke gjorde det "rigtigt", så kunne man få tarmudfald. Det måtte jeg så lige spørge om, hvad var - og ja, det er hvor man nærmest trykker tarmene ud idet man rejser sig :crazy: Det gav mig så klamme billeder på nethinden at diskussionen stoppede der. Men pas på I styrkeløftere.... Yaiksss...

EDIT: og vi snakker altså ok squat med en 9 kg bodybar.

Nå det var lidt en omvej til at sig, at jeg tror Guarden har rigtig godt styr på, hvordan man skal bevæge sig og på HardCore, der går man helt ned på hug når man laver squat-bevægelsen :superman:

- Marianne.

Edited by MarianneB
Link to comment
Share on other sites

Dagens træning - hvis man kan kalde det det - blev en frisk gåtur omkring kløvermarken, Christiania og Chr. havn. med stop ved lagkagehuset :cool: for kaffe.

Jeg er kommet til at udfordre mine kolleger til DHL-stafet, selv om jeg ikke har løbet overhovedet siden sidste års DHL. Well - det er nok mere en udfordring af mig selv, for resten af holdet er vist betydelig bedre løbere end jeg. Jeg skal vist bare prøve at forbedre tiden fra sidste år :wink:

Men det betyder så også, at jeg hellere må pakke løbeskoene med til jylland. Der er så også rig mulighed for at løbe i nogle bakker og høje trapper, så jeg bliver nok totalt smadret i benene. Til gengæld synes jeg, at det er sjovere at løbe derovre og det giver mig mullighed for at udnytte højdemåleren i mit pulsur. Hastighedsmåleren kommer også mere til sin ret end på en spinningcykel :tongue:

Måske der endda bliver dannet nogle data, der kan postes i loggen....

Stay tuned :w00t:

Marianne

Link to comment
Share on other sites

Træning d. 2. august 2007.

Ja ja - jeg kom ud og løbe. Helt sikkert godt motiveret af, at jeg havde skrevet her i loggen at jeg skulle det :smile:

Turen blev på ca. 3 km (2.9 iflg. pulsur og 3.3 i flg. Iform) og det blev overstået på ca. 20 min. Fik ikke lige stoppe uret, da jeg kom hjem.

Jeg må indrømme, at jeg troede, at jeg havde løbet over 4 km, men det må være det kuperede terræn, der snød mig. Synes ellers det var hårdt nok :nonono:

I min iver for at lege med mit pulsur og måle højde, speed mv. kom jeg til at ændre frekvensen for logning af data til 60 sek, så kurven ser ikke så fin ud. Omkring 9 min på kurven er der løb op ad trapper og jeg nåede så også højeste puls jeg har målt i år på 187 :gal:

Men... Om ikke andet, så har jeg nu haft skoene på og er i gang igen :yahoo:

- Marianne.

EDIT: Lige et billede af den endnu optimistiske løber :smile:

post-10703-1186312334_thumb.jpg

post-10703-1186312492_thumb.jpg

Edited by MarianneB
Link to comment
Share on other sites

Træning d. 3. august 2007.

Vandretur "på kanten af Lemvig- op og ned af Memory Lane" :bigsmile:

Jeg var egentlig temmelig utilfreds med løbeturen dagen før, men vidste også godt, at jeg ikke kunne gøre det bedre dagen efter, så det blev til en vandretur på 8.9 km. Sjovt at trave rundt, der hvor man har løbet som en lille tøz med fletninger, eller hængt på grillbaren og røget sine første cigaretter og alt det andet der sker mens man vokser op :tongue:

Selv om jeg synes der er sket ting, hver gang jeg kommer derover, så er der jo også meget, som bare er det samme.

Det var en hyggelig tur - måtte lige skære et hjørne af, da der blev ringet og sagt, at kaffe og jordbærkager var klar :blush:

Billedet viser udsigt over søen over mod de bakker og trapper jeg løb i dagen før.

- Marianne

post-10703-1186312979_thumb.jpg

post-10703-1186313175_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Træning d. 5. august 2007.

Tilbage i hovedstaden og tilbage til den mere normale træning :bigsmile:

Cycling-Udholdenhed. 70 min med moderat til hård intensitet.

Jeg havde glemt remmen til min pulsmåler, så der er ingen data for timen. Det plejer at betyde, at jeg ikke kører helt så hårdt, da jeg bruger pulsuret til at presse mig selv. Det er nu også okay - så er jeg jo lidt friskere til træningen i morgen :smile:

Nu er der frokost inden bords - solen skinner - jeg skal ud og indtage Amager Strandpark for første gang i år :yahoo:

- Marianne.

Link to comment
Share on other sites

Det var en hyggelig tur - måtte lige skære et hjørne af, da der blev ringet og sagt, at kaffe og jordbærkager var klar :blush:

Billedet viser udsigt over søen over mod de bakker og trapper jeg løb i dagen før.

- Marianne

Jordbærkager skal man bare ikke KIMSE af..For katten det er godt. :tongue:

Sikke en udsigt.... Så kan man da kun være motiveret til at løbe. :superman: Dejligt med billeder så man kan følge mere med... :smile: og skønt at du sådan har fået gang i loggen igen, nu min også holdes i live du... :w00t:

Rigtig god søndag Marianne

Julie

Link to comment
Share on other sites

Undskyld......

..at jeg sådan blander mig i en girly-log. Men det mangler da bare, for jeg skal da lige høre, om der nu igen er afbrudt forbindelse til MOL fra dig, Marianne? Har ikke rigtigt set noget træningsreferat fra i dag :nonono: Nej, du har vist et lille forspring på mig fra sidste uge, så jeg skal nødigt snakke. Dog har jeg ikke været i nærheden af jordbærkager eller lagkagehuse..

Pas på du ikke får det der tarmudfald. Jeg har engang set et billede af en vægtløfter, der havde fået det, og det var så klamt, at jeg ikke engang vil forsøge at finde det igen. :pumpin:

Hav det godt

mvh.

Morten

Ps. nydelige billeder.. Dog fatter jeg intet af de der diagrammer.

Link to comment
Share on other sites

Undskyld......

..at jeg sådan blander mig i en girly-log. Men det mangler da bare, for jeg skal da lige høre, om der nu igen er afbrudt forbindelse til MOL fra dig, Marianne? Har ikke rigtigt set noget træningsreferat fra i dag :nonono: Nej, du har vist et lille forspring på mig fra sidste uge, så jeg skal nødigt snakke. Dog har jeg ikke været i nærheden af jordbærkager eller lagkagehuse..

Pas på du ikke får det der tarmudfald. Jeg har engang set et billede af en vægtløfter, der havde fået det, og det var så klamt, at jeg ikke engang vil forsøge at finde det igen. :pumpin:

Hav det godt

mvh.

Morten

Ps. nydelige billeder.. Dog fatter jeg intet af de der diagrammer.

Du meget velkommen i loggen :smile: og tak for komplimenterne :blush:

Træningsopdateringen kommer lige om lidt. Lige nu sidder jeg lidt uroligt og venter på at min aftensmad bliver varm :4jumpy: :4jumpy: :4jumpy:

Mandag = sen træning i denne log

-Marianne

Link to comment
Share on other sites

Jordbærkager skal man bare ikke KIMSE af..For katten det er godt. :tongue:

Sikke en udsigt.... Så kan man da kun være motiveret til at løbe. :superman: Dejligt med billeder så man kan følge mere med... :smile: og skønt at du sådan har fået gang i loggen igen, nu min også holdes i live du... :w00t:

Rigtig god søndag Marianne

Julie

Hej Julie

Der skal nok blive holdt liv i loggen nu - for det gør du jo også i din :smile:

Det med billederne bliver måske lidt sværere, for mens jeg forsøgte mig som super-fotograf, fumlede jeg så meget med kameraet, at jeg tabte det på terassen :cry: Nu er det helt dødt, så jeg skal nok ud og investere i et nyt, men hey - det er da også lidt fedt :tongue:

- Marianne.

Link to comment
Share on other sites

Træning d. 6. august 2007

Dagen i dag har budt på lidt cykling rundt på Amager. Jeg synes det er lidt kedeligt, at det er så fladt, men til gengæld var der så lidt modvind da turen gik sydpå og medvind hjemad :smile:

Hvis man var lidt geek kunne man godt have taget pulsmåler på, men det er jeg jo ikke :4smartass:Eller havde jeg bare glemt det og gad ikke køre tilbage da jeg kom i tanke om det :4whistling:

Aftenens træning foregik i Parken. Dejligt at cykle dertil i det skønne sommervejr.

SatsCorePuls

Max 179 (Ja, det var varmt)

Gns 143 (fik vist ikke lige stoppet uret)

Pump

Max 157

Gns 127

Jeg plejer at træne sammen med en veninde om mandagen, men hun havde så valgt at tage til Italien i denne uge. Jeg er ikke for fin til at indrømme, at jeg er lidt misundelig og savnede hende :shades:

Jeg noterer lige de vægte jeg jonglerer med til Pump. Det er ikke meget i forhold til, hvad man læser i andre log-bøger, men det er nu engang der jeg er :blush:

Om ikke andet kan jeg da holde øje med om jeg stiger lidt :4flex:

Opvarmning 2*5 kg

Squat 2*11 kg

Bryst 2*6 kg

Ryg 2*10 kg

Triceps 2*6 kg

Biceps 2*6 kg - satte ned til 5 kg undervejs. Hvorfor gør det bare ondt at træne biceps, når det brænder i andre muskler?

Lunges 2*10 kg

Skulder 2*3 kg

Mave

Udstræk

Så er det ved at være til at lægge stængerne op på sofaen. Kl. 22.50 kommer der Hot doks: En ubekvem sandhed på TV2. Den tror jeg hellere jeg må få set :raisebrow:

God aften til jer alle

- Marianne.

Link to comment
Share on other sites

Eftermiddagen i dag blev brugt i haven. Jeg er ved at klargøre et ca 50 kvm stykke jord til yderligere køkkenhave. Det har været fyldt med skvalderkål og tidsler og en anden ukrudt fra helvede, som jeg ikke ved hvad hedder :annoyed: I dag blev det gravet igennem for 3. gang og det var godt nok hårdt i eftermiddagsvarmen – men også lidt rart. Bagefter blev det tilsået med miljøfrøblanding, som forhåbentlig kan kvæle det uønskede og lave lækker, fin jord klar til næste år :smile:

Der skulle jo også trænes, så jeg sneg mig med på HardCore igen :ninja:

Denne gang foregik det i frederiksberg have. Der var atter indslag med kropsvægt øvelser og kettlebells og denne gang også tovtrækning. Rigtig sjovt. Der er en god stemning på holdet, hvor alle er med på at give max gas :superman:

Jeg fik fat i en 12 kg kettlebell denne gang og den var sjovere at lege med. Da vi skulle i gang med Turkish Get Up måtte jeg dog tage en 8 kg igen, men det giver da rigelig plads til mulighed for forbedring. Det er altid mine skuldre og arme, der er det svage led :cry:

Cykelturen hjem, syntes jeg var lidt lang og jeg orkede ikke rigtig at konkurrere på cykelstien som jeg ellers plejer. Dvs. til sidst var der en eller anden lille mand, som troede at han skulle køre fra mig – men det skulle han ikke :4thumbup:

Håber I har nydt sommervejret :sun:

Rigtig god aften til alle

- Marianne.

Link to comment
Share on other sites

D 8. august 2007

Vågnede op i morges og var temmelig dehydreret og træt i kroppen. Det hjalp dog lidt at komme op og i gang, men jeg har hele dagen kunne mærke alle muskler i ben og baller, når jeg har skullet bukke mig ned e. lign. :moon:

Har forøvrigt også været meget sulten hele dagen. Det samme var tilfældet onsdag i sidste uge, hvor jeg vågnede sulten meget tidligt om morgenen. Kan det virkelig være HardCore-træningen, der påvirker mig på den måde? :unsure:

Var ude og gå en lang tur i sommervejret i dag og jeg kan mærke, at jeg også er træt i core-muskulaturen. Hvis jeg slapper af eller bliver uopmærksom falder jeg ligesom sammen og svajer for meget i lænden. Det må jeg jo bare lade være med :smile: Skuldrene er for øvrigt også lidt medtagne, men ikke alvorligt.

Træning resten af ugen bliver på ad hoc-basis. I morgen er hviledag, da jeg bl.a. skal til Helsingør og høre en god venindes Ph.D.-forsvar omhandlende Tobis påvirkning af iltsvind :4smartass: og fredag skal jeg vist have luftet løbeskoene igen. Løbe-frekvensen skal nok op over éen gang om ugen, hvis det skal virke :blush: Weekenden ser jeg på når jeg når dertil.

Det betød jo, at jeg måtte slæbe min trætte krop til træning i dag. SatsStepPuls med vikar. Det var en fin time. Opvarmningen fik gang i alle led og muskler igen og varm blev jeg sandelig. Det er sjældent sveden sprøjter af mig i aerobicsalen, men det gjorde den i dag :4thumbup:

Pulsdata :heartpump:

Max 175

Gns 155

- Marianne, der bare elsker København når sommeren rammer byen :wub:

Link to comment
Share on other sites

D 8. august 2007

Vågnede op i morges og var temmelig dehydreret og træt i kroppen. Det hjalp dog lidt at komme op og i gang, men jeg har hele dagen kunne mærke alle muskler i ben og baller, når jeg har skullet bukke mig ned e. lign. :moon:

Har forøvrigt også været meget sulten hele dagen. Det samme var tilfældet onsdag i sidste uge, hvor jeg vågnede sulten meget tidligt om morgenen. Kan det virkelig være HardCore-træningen, der påvirker mig på den måde? :unsure:

Jeg er sikker på at i hvert fald den fremhævede del vil Guarden hjertens gerne tage æren for. :devil:

Link to comment
Share on other sites

D 8. august 2007

Vågnede op i morges og var temmelig dehydreret og træt i kroppen. Det hjalp dog lidt at komme op og i gang, men jeg har hele dagen kunne mærke alle muskler i ben og baller, når jeg har skullet bukke mig ned e. lign. :moon:

Har forøvrigt også været meget sulten hele dagen. Det samme var tilfældet onsdag i sidste uge, hvor jeg vågnede sulten meget tidligt om morgenen. Kan det virkelig være HardCore-træningen, der påvirker mig på den måde? :unsure:

Var ude og gå en lang tur i sommervejret i dag og jeg kan mærke, at jeg også er træt i core-muskulaturen. Hvis jeg slapper af eller bliver uopmærksom falder jeg ligesom sammen og svajer for meget i lænden. Det må jeg jo bare lade være med :smile: Skuldrene er for øvrigt også lidt medtagne, men ikke alvorligt.

Træning resten af ugen bliver på ad hoc-basis. I morgen er hviledag, da jeg bl.a. skal til Helsingør og høre en god venindes Ph.D.-forsvar omhandlende Tobis påvirkning af iltsvind :4smartass: og fredag skal jeg vist have luftet løbeskoene igen. Løbe-frekvensen skal nok op over éen gang om ugen, hvis det skal virke :blush: Weekenden ser jeg på når jeg når dertil.

Det betød jo, at jeg måtte slæbe min trætte krop til træning i dag. SatsStepPuls med vikar. Det var en fin time. Opvarmningen fik gang i alle led og muskler igen og varm blev jeg sandelig. Det er sjældent sveden sprøjter af mig i aerobicsalen, men det gjorde den i dag :4thumbup:

Pulsdata :heartpump:

Max 175

Gns 155

- Marianne, der bare elsker København når sommeren rammer byen :wub:

Hey Marianne.

Det kan sagtens passe at du har et øget sultbehov efter en HardCore time, eller en hvilken som helst time hvori der indgår helkropsarbejde, stor spænding over musklerne samt en form for udtrætning.

Godt at høre at du får noget ud af træningen, men endnu bedre at du er opmærksom på når du falder sammen osv. tror der er mange der vader rundt konstant med dårlig holdning uden at være klar over det :bigsmile:

Stay tuned :smile:

Link to comment
Share on other sites

Hey Marianne.

Det kan sagtens passe at du har et øget sultbehov efter en HardCore time, eller en hvilken som helst time hvori der indgår helkropsarbejde, stor spænding over musklerne samt en form for udtrætning.

Godt at høre at du får noget ud af træningen, men endnu bedre at du er opmærksom på når du falder sammen osv. tror der er mange der vader rundt konstant med dårlig holdning uden at være klar over det :bigsmile:

Stay tuned :smile:

Hej Jacob

Ja, det var også det, jeg tænkte. Det undrer mig nu alligevel lidt, for det er jo ikke sådan, at jeg ikke er vant til at træne hårdt, men det er selvfølgelig på en anden måde.

Ang. holdning, så har jeg faktisk tit lyst til at sige til nogen, at de skal rette ryggen og trække skuldrene tilbage :smile: Det ser bare meget bedre ud og burde være muligt for alle.

.. I will :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Træning d. 10. august 2007

Løb 5.4 km på 31.06 min

Pulsdata :heartpump:

Max 182

Gns 164

Speed:

max 16.0 km/h

Gns 9.6 km/h

Både puls og speed er inkl. opvarmning og afjog.

Jeg er ikke helt tilfreds med hastigheden :dry: , men er meget tilfreds med, at jeg kom afsted :bigsmile:

Brugte ellers en god del af formiddagen på at tage mig sammen. Hastigheden skal nok komme lidt op, men jeg er vist bare en tung løber. Har dog bestemt mig for at tage endnu et hjælpemiddel i brug, samtidig med, at jeg bevæger mig ind i det 21. århundrede :w00t:

Jeg har bestilt en MP3-afspiller :smile: så må jeg se om den kan hjælpe mig til at sætte lidt fut under skoene. Glæder mig til den kommer i midten af næste uge.

Mens jeg lige blev lidt afkølet tog jeg lige lidt hjemmetræning:

Tre sæt af:

6 ab wheel (½ på tæer - resten på knæ :blush: Er stadig temmelig træt i lænden)

12 push ups - 6 på tæer, 6 på knæ

12 triceps push ups - 6 på tæer, 6 på knæ

Det blev dagens træning. Gårsdagens Ph.D.-forsvar gik fint og det skal fejres i dag, såh.... :partytime2:

- Marianne.

Link to comment
Share on other sites

Træning 11. august 2007

Varmt varmt varmt :gal:

Cycling II med vikar

Pulsdata :heartpump:

Max 174

Gns 152

Jeg havde egentlig en idé om, at jeg skulle tage både cyclingII og III, men der var fuldstændig udsolgt efter den første time. Svimmel og kvalme, så jeg måttte lige sidde og køle af i 10 min inden pulsen var under 100 igen.

Det var en rigtig fin time. Jeg har kørt med instruktøren før og hun har altid en del tung kørsel med i sine timer. Timen startede med en lang udholdenhedsserie og derefter noget intervalkørsel. De sidste 10 min var fri kørsel med et par spurter. Der kunne jeg nok godt have brugt lidt mere coaching og up-beat-musik for at få det sidste ud af timen, men er nu alligevel nogenlunde tilfreds med præstationen :smile:

- Marianne

Link to comment
Share on other sites

Søndag d. 12. august 2007

Jeg skulle hjælpe et par venner med at flytte, og havde fået at vide, at vi ville være mange til det. Jeg var derfor ikke helt sikker på, at det kunne gøre det ud for dagens træning, selvom det var en flytning fra 1. sal til 4. sal. og havde derfor overvejet hvad jeg skulle træne om eftermiddagen.

Men men men…. Jeg blev klogere :eh: Da vi var færdige med flytningen var jeg gennemsvedt og godt brugt, så resten af dagen blev brugt på roligere aktiviteter.

Har for øvrigt haft total DOMS i maven efter leg med ab wheel i fredags. Stort set kun i den øverste del af maven, så jeg skal vist lige have læst på om jeg gør det korrekt. Havde forventet, at øvelsen ramte hele maven.

- Marianne.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share