Er kartoffel no-go?


Randi-Squash
 Share

Recommended Posts

Ja og?. Hvis du af den grund mener hans bog er af høj faglig kvalitet er du forkert på den.

Det synes jeg nu den er, i forhold til mange af de andre bøger der er på markedet, som før omtalte Lene Hanson, blodtype, ovs..

Som sagt er jeg jo heller ikke enig i alle de ting han skriver, men synes nu af meget af det han er kommet frem til lyder meget fornuftigt og virker som om det er bakket op af en "no-nonsens" tilgang til de kilder han har brugt.

Nu er det måske også nemmere at gennemskue, hvad der er rigtigt og forkert, for en som dig, der besidder en faglig uddannelse inden for området. Af ren nysgerrighed ( oprigtigt ment ) kunne jeg da godt tænke mig at høre lidt mere om hvor du syntes han har fejltolket/ misforstået det han skriver om. :smile:

Link to comment
Share on other sites

I kan også bare kigge i denne tråd.

:cool:

Hr. K

Tak for link.

Han er dælme ikke særlig konsistent. På nogle områder prøver han at være meget faglig og kommer med dokumenterede udtalelser, mens han på andre områder totalt mangler det faglige aspekt.

I forhold til et forum fuld af sportsfolk var det nærmest grinagtigt da han "gennemgik" baggrunden for vægttabet på sin diæt. Nemlig at det indledende skyldes at glukogendepoterne tømmes. Så kan man jo selv vurdere hvad det betyder for præstationen.

Ps. og vi ved jo allesammen at fuldkornsprodukter er noget der ryger lige i blodsukkeret, for derefter at blive kastet ind i fedtdepoterne og skabe en efterfølgende kraftig sultfornemmelse. Nej, seriøst er det sku i orden ikke at ville spise det, men at påstå det ikke er godt for helbredet er mundlort af største kaliber.

Edited by Stubbe
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share