RunnersHigh Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Trods ihærdig søgning på nettet, har jeg for en gang skyld måtte smide håndklædet i ringen og hidkalde alle kloge MOL-hoveder for lidt hjælp.Jeg leder efter en oversigt over aminosyrer i diverse fødevarer. Specielt er jeg interesseret i Tryptofan, Tyrosin og Phenylalanin (sic)., hvor de forekommer og i hvilke mængder.Er der nogen der kan knække den? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laush Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Trods ihærdig søgning på nettet, har jeg for en gang skyld måtte smide håndklædet i ringen og hidkalde alle kloge MOL-hoveder for lidt hjælp.Jeg leder efter en oversigt over aminosyrer i diverse fødevarer. Specielt er jeg interesseret i Tryptofan, Tyrosin og Phenylalanin (sic)., hvor de forekommer og i hvilke mængder.Er der nogen der kan knække den? Den amerikanske USDA National Nutrient Database oplyser aminosyreprofilen på fødevarer. Den er tilgængelig her Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RunnersHigh Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 (edited) helt perfekt laush!! som tak her et link til en dansk side med samme funktion som jeg fandt på dit link:http://www.foodcomp.dk/fcdb_default.asp Edited July 3, 2006 by RunnersHigh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.