Tinapigens log!


Tinapigen
 Share

Recommended Posts

Lørdag d. 2. maj 2020

Kajaktur:

Dejlig tur ind gennem slusen ind i starten af Københavns Havn - og "Lille Venedig". Retur langs Valbyparken.

Startede ud i lækkert vejr  -rundede af med mega regnbyge med kæmpe diamantdråber, der trommede flot ned i vandet foran en.

Distance 13 km.

 

Søndag d. 3.maj 2020

Coreprogram CB

Cykeltur med ungerne

Begyndt at gå lidt rundt i lejligheden uden krykker. Det går rimeligt..

Mandag d. 4.maj 2020

Virkelig travlt på arbejdet...Ankel lidt påvirket til slut...

Vågnede med lidt ondt i ryggen...blev løsnet lidt...og prøvede med lidt ibuprofen..

Synes eller det er længe side ryggen har drillet...Fik et lift på arb, så kunne nøjes med at cykle hjem stille og roligt 13-14 km

Ryggen stadig lidt irriteret til aften...

 

Tirsdag d. 5.maj 2020

Min tidlige dag trak lidt ud, da jeg ikke altid nænner at sige nej, når jeg ved ungerne ikke venter på mig..

Heldigvis for mig passede det med, at jeg mødte en ny "ro-makker" N, der var frisk på at følges. Vindretningen passede med, at det var perfekt at ro til Brøndby -lå i læ næsten hele vejen.. så det gjorde vi -forbi Brøndby Havn lige ind og strække ben - og så retur.

Der blev lige lidt drama på hjemturen, da der lige var en, der valgte at afprøve badevandet ved mototvejsbroen ;-) Det var lige blæst en del op og bølgerne havde tilløb fra Valbyparken tværs over Kalveboderne...

Det lykkedes heldigvis at lave "makkerredning" med den "nye metode" (jeg lærte en helt anden tilgang, da jeg blev færdigroet i 96') - men denne "nye" og lettere metode, hvor bådende ligger omvendt og kajakroeren i mellem bådende med en arm om hver ende til at støtte på.

Det var dog svært at få drejet begge både op i modvind i strømmen uden at ramme ind i bropillerne.

Var lige en tur inde til land o tømme båden helt for vand efterfølgende, så der ikke risikeredes flere badeture i havnemundingen ;-)

En virkelig dejlig tur, hvor vi talt en masse.

Distance 16 km i roligt tempo.

 

Torsdag d. 7.maj 2020

Kajaktur skråt over Kalveboderne ind gennem slusen til Fisketorvet og retur samme vej. Flot vejr- nogen blæst i Kalveboderne modvind hjem. Ca 50 min hver vej - dvs. 1 t 40 på vandet.

 

Herefter direkte i sommerhus.

Gik en lille tur ind og rundt om nabohuset - længste "gå-tur" længe  - helt uden krykker...føltes fint!

 

Fredag St. Bededag d. 8.maj 2020

pullups 1x5xbw

Hugge brænde m.m.

Gik rundt i haven hele dagen uden krykker...føltes fint, men stadig "nødvendigt" med pauser ind i mellem - men fremskridt.

 

Lørdag d. 9. maj 2020

MTB-tur i Tisvilde Hegn - kørte  en del på spor - meget roligt tempo. Føltes ganske fint - også når der blev stået i pedalerne.

Tid: 1 t 40 min.

Pause nogle timer efterfølgende... Er også gået uden krykke stort set hele dagen i haven i dag..ganske få skridt på slackline..

Hmm...føler og føler... kan mærke klar bedring...men det begynder at "dunke ganske svagt" ind i mellem - men forsvinder igen med nogle timers hvile..Håber, at foredingen fortsat varer ved efter "lidt brug"...

Søndag d. 10.maj 2020

"Hviledag" med lidt havearb.. anklen rimelig - ingen hævelser! Går lidt rundt uden krykker, men skal stadig ikke "overdrive"..der er lidt at mærke stadigvæk..men kun lidt.. Uh, det er svært..tror det går fremad, selvom langsomt...

Har prøvet at finde mere info om hhv bone bruises og blokader...

Nogle steder angiver de 10 mdr (evt mere) mht bone bruises - kan ikke finde noget om blokader og bone bruises - når jeg ikke har skanningsresultatet er det sværere at vurdere - er det stadig bonoe bruiset der driller eller er der anden inflammation? Jeg synes, det er underligt, når ledet slet ikke mærkes hævet...

Nå, vi får se, hvordan jeg har det de næste dage samt hvad skanningen siger på onsdag...

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tirsdag d. 12. maj 2020

Pullups 1x10xbw

Boldøvelser ca 20 min "selvvalgte"

 

Onsdag d. 13. maj 2020

Endelig onsdag eftermiddag ;-)

Kontrol på Gildhøj:

Jeg fortalte, at jeg synes at det er gået en del fremad den seneste tid - og har afprøvet uden krykker igen..

Jeg så "kort nogle skanningsbilleder" - Bone bruiset var væk. Der ses stadig en mindre knoglestump i ledet, men den behøver ikke at have nogen betydning...

Helt generelt var hævelserne markant aftaget sammenlignet med første skanning. je

 

Planen blev, at jeg booker en kontrol om nogle måneder (aug pga ferien) - og kan ringe og booke en tid til blokade, hvis det ikke går fortsat fremad..

 

Vi aftalte, at jeg skulle få tilsendt MR-beskrivelsen - og har fået den i går (efter en venlig opringning).

Torsdag d. 14. maj 2020

Er fortsat uden krykker på arbejdet, men tager stadig hensyn og minimerer trapper etc samt sidder mest muligt..

Aftenkajaktur:

Kom ud - selvom jeg var lige ved at droppe det...pga blæst og træthed...

Det blev en tur Kalveboderne rundt start mod Valbyparken...i sidebølger langs Amager. Jeg var lige ved at tage den "nemme vej ind i læ" ind mod slusen og samme vej retur.., da jeg pludselig følte mig en anelse usikker med bølgerne ind fra højre... men, nej, den går ikke Tina - du har en glimrende balance, du kan komme op i din båd, hvis du vil - så stop med at lade dig "psyke ud" - og nu det er "sommersæson" kan du jo altid vende direkte mod havnen..

Ergo - jeg roede en fantastisk rundtur og kom ind kort før solen gik ned.

Distance: 8 km ? (har ikke fået målt efter og min gps er gået i stykker for længe siden) Tid 54 min

 

Har gået og tvivlet, om jeg alligvel bare skulle være sprunget ud i en blokade alligevel - er der nu lidt tilbagefald eller hvad...? og kom i tanke om mange flere spørgsmål ;-)

 

  Lørdag d. 16. maj 2020

I sommerhuset:

Fødselsdagsfejring for Lauge - 11 år i dag! Hurrahh - vildt som de små gror ;-)

 

Tidligt op og bage pandekager og burgerboller mv.  Der var "nedskaleret" og kun mine to lillesøstre med "mænder" samt nevø og niece inviteret.

Til gengæld hygsomt og festligt  - og der blev grundet blæsevejret prioriteret en travetur til stranden. Jeg cyklede derned, men gik hjem uden støtte det meste af vejen ca 1½ km? - første rigtige gåtur i 7 måneder - føltes ganske fint...

 

Søndag d. 17. maj 2020

Min ene søster og kæreste overnattede - og blev lokket med på en formiddagsgåtur i skoven...

Ahh, hvor lækkert i blødt mos og lysegrønne bøgeblade, syrener mv.  Gik nok 45 min? i langsomt skovtempo..

 

Aften; coreprogram cb

Mandag d. 18 .maj 2020

Mindstemanden hoster lidt... ingen feber, ikke rød i halsen, ingen andre i familien med symptomer - gosh...what to do i disse tider...tror ikke det er corona - men en "alm halsvirus", som vi andre nok har været igennem...

Det er "skiftedag" oven i købet... mandag morgen... suk...

Lægen konsulteres - og anbefaler testning for en sikkerheds skyld - da øvrige medlemmer ingen symptomer ok at tage på arb.

Er heldig at der er en voksen "hjemme" til at hjælpe...

 

Tirsdag d. 19. maj 2020

Heldigvis "kort dag".

Cyklede en tur til Vestvolden og gik en tur på skrænterne der med drengene i det fine vejr. AAhhh hvor er det savnet are at cykle og tøffe afsted med dem!

Cykling 11 km.

Fik endda mulighed for en aftenkajaktur igen ml 20-21 - så det blev til ca 11 km langs valbyparken til slusen og retur i jænvt tempo.

Første gang uden støttekrykke mens kajakken bæres til vandet :-) Hvor er det nemt ;-)

Anklen føles fortsat rimelig god - kan lige mærke, at der stadig skal tages hensyn - men ingen aftendunken som tidligere..

 

Onsdag d. 20. maj 2020

Bw morgen: 60,0 kg.  H.ben helt atrofieret, så skal så småt have prioriteret det op igen. Overkroppen taler vi heller ikke om... men nu kan jeg gå igen - hurrahh

 

Mangler stadig svar på corona-testen, ingen mulighed for børnepasning . Dertil mangler jeg min kollega på jobbet (/selvvalgt corona-karantæne) - så skal passe mit arb helt alene + må tage barn med, der må holde sig i "baglokalerne" - så der har måttes "ombookes" lidt - desværre.

Pullups: 1x10xbw

Det skønne vejr lokkede os heldigvis mig og ungerne ud på en cykeltur til Brøndby Strand med dukkert - selvom det var halvsent. Heldigvis var aftensmaden næsten parat..

Har her til aften fået bekræftet at corona-testen var negativ - så det er jo rart!

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Torsdag d. 21. maj 2020 Kr. Himmelfarts dag

Kajaktur til København

Fridag - og fik så lige nogle timer til rådighed til "eget" brug - hvilket betød afsted til en lang tur i kajakken i det pragtfuldte vejr.

Ah, det er så godt for både krop og sind med sol, luft, ro og motion på samme tid.

Føler mig altid helt "genfødt" igen.

 

Roede fra Hvidovre havn tværs over Kalveboderne ind til Slusen. Herfra videre langs  Amager ind forbi Langebro og drejede ind i kanalerne og "rundt om Christians borg" ud på den anden side af "Diamanten". Retur samme vej langs kanten/kajen i denne side.

Superflot at kigge på sin hovedstad nede fra vandsiden, med flag i mange tårne og INGEN kanalrundfartsbåde til at "genere". Vildt at se, hvor meget byggeriet af lejlighedskomplekser er tiltaget de seneste år. Det ser dog superlækkert ud at bo i dem, med store altaner og nærmest sydlansk byggestil i visse tilfælde.

Så dog en stor reklame, der "irriterede mig" - UNIK lejlighed med vandudsigt... ved et ufærdigt lejlighedskompleks, hvor derstod et helt boligkompleks MAGEN TIL få meter ved siden af...måske min definition af UNIK bare er gammeldags? Er i princippet også tilhænger af lidt mere "fællesplads" helt ud til vandet, så det ikke er reserveret til de få...

Havde et par enkelte fotostops samt en ventepause ved Slusen på vej hjem, da der var "kø". Der var en del modstrøm hjemad - og en lille båd med påhængsmotor en far og hans søn havde lidt problemer med at tøffe mod strømmen - men det lykkedes til sidst, selvom han måtte skubbe fra et par gange, da strømmen skubbede båden sidelæns ind i broen.

Det lykkedes også mig at komme igennem, men kunne mærke den kraftige strøm tvinge båden den "forkerte vej" så ramte på med pagajen inden jeg heldigvis slap igennem. Der er  mulighed for overbæring, men så skulle temmelig mange fiskere jages væk ;-)

 

Roede i generelt roligt tempo - og satsede på at kroppen kunne klare det uden brok. Selvfølgelig med medvind og medstrøm på udeturen...

Distance: ca 18 km, tid 2 t og 15 min

 

Slappede af i sommerhuset hele eftermiddagen og havde det fint. Gik en lille tur på vej ud at handle uden gener, men så på vej ud fra butikken brokkede anklen sig pludselig igen - SUK - heldigvis kun få 100 meter hjem herfra.

Overnatning udendørs i telt - luksusudgaven af lejrliv ;-)

 

Fredag d. 22. maj 2020

MTB-tur udskudt - tager en hviledag og ordner praktiske ting og nyder haven i stedet..

En lille smule slackline..

 

Lørdag d. 23. maj 2020

Morgen MTB-tur - en hel del grusvej og lidt mindre spor...

1 time og 20 min - ca 21 km

Anklen havde det fint efterfølgende.

 

Tog med ud og hjalp en anelse med træfældning (jeg holdt mest stig samt trak i reb).

Anklen stadig fin, bare ikke gå for meget rundt ad gangen.

Afslappet eftermiddag i haven - alt føltes fint - og så brokker ankel sig igen til aften, mens jeg stod og snittede salat.

Møg!

Den virker stadig ikke hævet, det er svært at lokalisere helt konkret - er det mon den knoglestump, der alligevel irriterer?

Eller skal den bare have endnu mere tid?

Det er stadig bedre sådan helt generelt de fleste dage, men så kommer der igen nogle gener - så snart jeg bruger den...

uh, kan mærke at jeg bliver rigtig olm, trist, opgivende og mentalt påvirket af at tænke på den ankel.

Nå, jeg må se hvordan det går de næste dage igen med mere ro på...

 

Søndag d. 24. maj 2020

Coredvd-program ca 1 time.

Push-ups: 1x20

 

5eca5cdf1dd69_kajakfotokbhmaj2020-DSC_2711.thumb.JPG.b377e039196da86aa45d487e1d8193d2.JPG5eca5ce5ab0d6_kajakfotokbhbro2020-DSC_2715.thumb.JPG.52c1f29676548371bb2026bc149f665c.JPG

Link to comment
Share on other sites

"Det er stadig bedre sådan helt generelt de fleste dage, men så kommer der igen nogle gener - så snart jeg bruger den...

uh, kan mærke at jeg bliver rigtig olm, trist, opgivende og mentalt påvirket af at tænke på den ankel."

Et par af mine løbevenner har prøvet en "forstuvning" der tog lang lang tid. De var også ved at få "fnat" af det.

Så lidt tålmodighed herfra.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kære Vestjyde!

Tusind tak for opmuntringen! Det er virkelig dejligt at få et par kommentarer ind i mellem (der har jeg stadig lidt at øve mig på..sorry)

Jeg træner fortsat tålmodighed - og synes faktisk, at jeg er blevet mere tålmodig... end jeg har været..det er en meget svær dyd at mestre ;-)

 

Lige nu er jeg lige kommet hjem fra en længere cykeltur, hvor anklen slet ikke har brokket sig - og mit højre knæ (som til gengæld er begyndt at gøre opmærksom på sig selv igen, har også taget det ganske hæderligt i dag :-) ) Det giver håb om, at det "snart" igen bliver muligt at gøre nogle af de ting, jeg rigtig godt kan lide igen!

 

Nå, igen gik der længere tid end "planlagt" mht logning.

Onsdag d. 27. maj 2020

Cykling til arejde t/r ca 28 km i alt.

Anklen let øv v. aftensmaden..har ellers haft det ok hele dagen på arbejdet..Knæhasen h. knæ hævet til aften.

Har haft meget travlt på arbejdet disse dage - det er virkelig småt med pauser - kører bare på inkl indsnævret frokostpause... ikke noget at sige til, at jeg føler mig træt om aftenen. Glæder mig virkelig til min kollega kommer retur fra barsel...bare det at have en i huset at "vende tingene med" af og til og sætte skub i de forbedringer, man gerne vil have i værksat igen bliver skønt..

 

Torsdag d. 28. maj 2020

Cykling arbejde t/r 28 km

Anklen rimelig i dag :-)

 

Fredag d. 29. maj 2020

Pullups: 1x10xbw

Travlt på jobbet igen. ..det trak ud...herefter direkte i sommerhus og møde kæresten og ungerne til en skøn forlænget weekend! Nice!

 

Lørdag d. 30. maj 2020

MTB-tur m L og J. i Tisvilde hegn

Det gik fint den første times tid (bortset fra konditionen ;-) )..så lidt irritation fra knæ og måske lidt ankel - men der var lige et pænt stykke hjem..endte på 25 km. Tempoet hurtigt nok til at få varme kinder - selvom det tog ca 1½ time... Hævelsen i knæhasen gik dog relativt hurtigt  i sig selv igen.

Der er virkelig flot og dejligt i skoven disse dage! Så flot og grønt i mange nuancer! Og man skal ikke undervurdere effekten på humøret at få luft og motion!!

Eftermiddag på stranden med drengen - cykling 3 km - herefter virkelig lækker aftensmad, der blev nydt udendørs.

Anklen kan mærkes med lidt ømhed lige på ydersiden lidt foran knysten...jeg kan ikke rigtig greje, hvad det er...ingen mærkbar hævelse - og det skifter lidt sted...

 

Søndag d. 31. maj 2020

Min kære veninde fra gymnasiet med hendes mand og 3 drenge var inviteret forbi. Vi nåede også en skøn gåtur til stranden og vandet var superlækkert - kunne være ude i længere tid - virkelig fedt!

På vej hjem gennem skoven fangede jeg en stor snog, så alle drengene kunne se den...jeg var faktisk overrasket over, at jeg kunne fange den den, da den skød en pæn fart henover skovbunden - inden jeg slap den fri nåede den at udskille en meget ildelugtende lugt, jeg kunne have glæde af resten af turen hjem...pay back for at forskrække den ;-)

 

Mandag d. 1. juni 2020- 2. Pinsedag

Cb Coreprogram

Cykeltur i skoven med drengene ca 1 times tid.

Slackline. Cykling til stranden til endnu en lækker badetur - 1. rigtige sommerdag ifølge kalenderen!

Anklen lidt irriteret til aften. Suk.

 

Tirsdag d. 2. juni 2020

Ahh, kajaktur! 1 time og 25 min i båden. Til Slusen langs Valbyparken med solen på benene, da cockpitovertrækket kunne løsnes.

Cykling 20 km

Pullups 1x12

Knæhasen let hævet/irriteret - anklen ok.

 

Torsdag d. 4. juni 2020

Pullups 1x12

Cykling ca 30 km. Tog på uventet visit på vej hjem hos min bjj-træner og sagde hej.

Træt til aften..knæet stadig let irriteret...

 

Fredag d. 5. juni 2020 - Grundlovsdag

Fridag - yeah...

Formiddagsrotur med lidt vind i ansigtet :-). Tid på vandet ca 1½ time.

Startede med at ro ud til Møllerne ved Avedøreværket, herefter retur til øen og videre ind til Sjællandsbroen surfende på pæne medbølger. Alle svanerne havde samlet sig langs Amagersiden...min 20 stk..

Herefter i modvind og modbølger kanalen retur og direkte på havnen i stik modvind. En enkelt bølge fik lige slået godt op over båden og jeg kunne mærke det friske vand på maven ..

Pullups 1x10? Jeg får kun taget et enkelt sæt pullups ad gange for tiden...så bliver jeg distraheret...

må lige rigtigt igang igen ...vil gerne have pullupformen op igen - men mærker stadig en snert irritation i min v. albue/musklerne hertil når jeg f-eks er i slutningen af en rotur - ikke ofte - så tør ikke gå for hårdt til den... og har endnu ikke fået lavet støtteøvelser... jeg er blevet mere mageligt anlagt, hvis der ikke er nogen til at "hjælpe mig" ;-)

 

Husalfearbejde inkl gulvvask og rugbrødsbagning af to lækre brød.

 

Lørdag d. 6. juni 2020

En masse praktisk - inkl kom til at tage i Rødovrecenteret for bl.a. at finde en fødselsdagsgave til min moder (og har ikke været ude at "handle" i mega lang tid udover småting)..Jeg må bare indse, at jeg ikke er den helt store shopper...endte med at bruge en masse tid på at lede efter og overveje om jeg skulle købe diverse - men endte med at få nok af de efterhånden mange mennesker (og min egen ubeslutsomhed?) og blive i dårligt humør - over ikke at have tid til alt det andet, jeg også gerne ville nå på sådan en dag...Nåede heldigvis gaven til min moder samt efterfølgende at sende den...

Aftenen blev nydt  - lidt sent - men udendørs i Asserbo.

 

Søndag d. 7. juni 2020

MTB-tur med L og J.

L og jeg startede ud med en lille opvarmningstur henover stierne ude på Overdrevet og lidt inde i Tisvildeskoven inden vi hentede J.(der først var klar her). Da tiden var "fremskreden" - dvs mange mtb-cyklister i Tisvilde - endte vi med at tage - en for mig ny rute helt væk fra Tisvilde - og endte med noget skovkørsel i Brødemoseskoven bag Frederiksværk med et par gode bakker. Herefter havde vi lidt kørsel på vej+grusstier og nød solen med en lille pause ved et udkigtstårn udover Arresø på Arrenæs - inden turen gik retur - henover Arrenakke bakker.

Benene havde det godt i dag - havde nok gavn af de småpauser, der var inkl en kaffepause til slut inden vi nåede helt hjem + en ekstra smuttur over Liseleje - og nåede samlet set op på ca 40 km og 260 hjm.

Hverken ankel eller knæ har brokket sig her efterfølgende. Jeg føler mig meget bedre tilpas end i går ;-)

 

Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 8. juni 2020

Pullups: 2x8xbw

Cykling 16 km

Anklen fin, h. knæ/knæhase let irriteret, men gør ikke ondt...

Mindstemanden til fodbold..

Tirsdag d. 9. juni 2020

Cykling 16 km

Boldøv. coreprogram

 

Onsdag d. 10. juni 2020

Cyklin 28 km

Aftenchins 1x15xbw

Tjah, stadig knæet, der driller lidt...men vejret dejligt og trænger til lidt luft og "motion" - selvom det er roligt tempo..

 

Torsdag d. 11. juni 2020

Cykling 28 km

Chins 2x10xbw

Knæhasen bliver hurtigt let irriteret, men er fin når vågner - og benet bliver hvilet, når muligt..

Anklen mærkes til gengæld stort set ikke mere. Armene virker også ok.

 

Lørdag d. 13. juni 2020

Cykling 11 km

BJJ i Rumble - Hurrah - dejligt at være tilbage igen...

1 times "teknik" + opvarmning - fokus på "angreb på turtle" ...til back take og armbar..

Herefter 5 min's rul med 1 min pause...i en time

 

Det var sjovt, som altid! Blandet rul med mange forskellige typer og niveauer - gav den ikke maxgas -  det føltes fint (bortset fra rusten teknik og er langt fra topform).

Sad over to runder efter en runde med min ven storeD, der nok er ca 2x min str i både bygning og vægt. Selvom han tager hensyn, så blev min "følsomme næse" alligevel lige klemt og derefter "løbende" pga et lille blodkar - suk - det sker relativt hyppigt, men går hurtigt over - godt jeg ikke er bokser ;-)

 

Må se, om jeg bliver "øm" i morgen...der er en del muskler, der ikke har været benyttet en rum tid... men er super glad for at være i gang igen...og rart at få pulsen lidt op på en sjov måde.

Link to comment
Share on other sites

Søndag d. 14. juni 2020 - Cykeltur til Trylleskoven

Var på en skøn heldagscykeltur med mine to drenge i det pragtfulde vejr. Madpakke, strandting, lappegrej etc pakket, og klar til ved ti-tiden...

Vi cyklede langs Volden ned til stierne til Brøndby Strandpark  og lavede første stop ved "mellemstranden" ml .Brøndby Strand og Vallensbæk Strand, hvor jeg tilbragte mange timer i min "ungdom".

Det blæste en del, så efter en dejlig dukkert, lidt historie og en tidlig frokost og lidt "drenge-juijitsu i sandet" - pakkede vi sammen og cyklede videre.

Næste stop Hundige Havn - hvor der blev nydt nogle kæmpe vaffelis, så vi ikke skulle gå sukkerkolde ;-) (Lauge er ikke den store is-spiser, så han nøjedes beskedent med en (½) kugle m krymmel.

Strakte atter ben ved Mosede Fort og fik nydt et par hjemmebage "pizzaboller". Sidste stop på turen og "mål" var stranden ved Trylleskoven. Ahh, lige ligge og slappe af og læse videre på historien efter ungerne havde bolteret sig i vandet endnu en gang.

Cyklede næstsidste etape til Solrød Station og nød at kunne tage toget til Friheden i stedet for at cykle retur i modvind, og så bare nappe de sidste km fra stationen og hjem.

En dejlig heldagstur - masser af frisk luft, motion og oplevelser samt hygge.

Distance: 31 km - en del ad grussti.

 

Mandag d. 15. juni 2020

Hård og lang arbejdsdag - godt jeg kan lide mit arbejde ;-)

Det lykkedes alligvel at komme ud på en "late aftenkajakrotur" i det stille og varme vejr.

Til de små havne nær slusen og retur lige over Kalveboderne. Tid på vandet 65 min.

Obs lige en snert i skulderen til sidst - eller kroppen blot "alment træt"?

Cykling 20 km

 

Tirsdag d. 16. juni 2020

BJJ -to timer:  en times teknik: fortsat fokus på angreb på "turtle" - rigtig mange reps...obs en anelse hårdt for anklen..

1 times rul...med enkelte pauserunder.

 

Onsdag d. 17. juni 2020

Cykling 28 km

Yogadel fra coreprogram - skal lige "rettes ud" ovenpå BJJ...

 

Torsdag d. 18. juni 2020

Pullups: 1x10xbw

BJJ: to timer. Igen en times teknik + 1 times rul. Samme "opskrift" som sidst.

Endte alligevel med at rulle med gymmets "største mand" på 2 x min størrelse til afsluttende rullerunde...eneste "ledige" med energi tilbage ;-) pyha selvom han tager fint hensyn betyder størrelse allivevel noget - 60-61 kg mod 120 kg...Når han sad ned kunne jeg godt løfte hans fødder og "vælte" ham bagover, men skubbede jeg ham bag ud ved at skubbe på hovedet skete INTET! Total klippe. Det bliver ikke meget bedre af at ligge "nederst" ;-)

 

Fredag d. 19. juni 2020

Her skulle der have været en eftermiddagsrotur - men forbarmede mig over to "akutte" - så det halvsent inden hjemme - og så var energien brugt og lysten til at hygge hjemme  med mad og kølig hvidvin større.

 

Lørdag d. 20. juni 2020

Nåh, savnede alligevel kajakken og får nok ikke tid i længere tid, så det lykkedes at stå nogenlunde tidligt op og nå en god times rotur - Kalveboderne rundt + lidt ud mod møllerne inden direkte til BJJ. Det regnede ellers mens jeg spiste morgenmad, men roede i lækkert tørvejr, lun luft og stille vand - masser af forskellige fugle - så det var virkelig skønt.

BJJ: en times teknik og 45 min rul.

Droppede de sidste par runder, da havde givet den gas og lige skulle nå hjem og spise og gemme en smule energi til sommerhuset, hvor vi skulle nå en tur forbi lossepladsen...

 

Søndag d. 21. juni 2020

MTB-tur i Tisvilde hegn: distance 28 km, 2 timer - tekniksporet + Nordsløjfen + tekniksporet retur...

Mellemenergi fra min side - knæet midt i mellem, anklen fin. Formen skal lige bygges op igen..igen...

Kørte bedre efter at have været igang lidt og en snakkepause med en ven, vi mødte. Flot i skoven og flot på det lyngbeklædte overdrev med blomstrende græsser.

Slackline

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mandag d. 22. juni 2020

Cykling 28 km (?)

 

Tirsdag d. 23. juni 2020 - SKt. Hans Aften

Cykling 31 km

....havde taget lidt tidligere fri end luk, så kunne holde Skt. Hans aften med ungerne...cyklede hjem...en ældre dame på cykel opdagede, at jeg vist havde tabt min trøje og gjorde mig opmærksom herpå...tusind tak!...cyklede 100 m tilbage og fandt den..FEDT!..-.opdagede til min skræk at mere var faldet ud af min rygsæk, der nu stod pivåben...min lille taske med pung, kort, nøgler etc var også faldet ud...og IKKE TIL AT SPOTTE...MØG!!

Øv cyklede hele vejen retur i den forkerte side til arbejdet og spejdede -(havde jo brugt cykelnøglen til at låse cyklen op med)... samt retur igen...INGEN taske med indhold...hmmm...hvad nu...

Ringede til banken og spærrede mit dankort - havde heldigvis min tlf, da havde "musik i ørerne"...men herfra har det været en masse bøvl, da jeg heller ikke havde mit nøglekort mere - og et nyt kunne kun skaffes med billedeID via banken (eller via postnord sendt fra kommunen) -Banken som lukkede indenfor en time (plus jeg blev fejlinformeret af banken om, at den afdeling i Rødovre, der skulle være nærmest mig (½ times cykling) - og som jeg havde aftalt at mødes med en budbringer med mit pas - faktisk var lukket ned og flyttet - så vi måtte videre til Glostrup afdelingen...på 10 min...

Ville ikke kunne få nyt Dankort bestilt uden nemid, da det krævede bekræftelse af visse oplysninger via netbank - men den kan man ikke logge ind i uden nemid...dertil ville det nok tage op til 10 hverdage selv uden forsinkelse...gosh... jeg overvejer nu seriøst at skifte bank efter ferien, da der har været flere "fejlinformationer" efterfølgende både angående muligheden for oplukning af kortet igen, hvis det dukkede op samt angående ekstrakort..

Heldigvis blev jeg ringet op på vej til Glostrup, at min taske var blevet fundet og indleveret i Føtex Gentofte - så jeg ikke skulle spekulere mere angående nøgler, kørekort etc...

 

Meget heldigt og virkelig fedt!

 

Kunne derfor nyde at spise sushi med drengene og kæresten -  der meget belejligt kunne få lov at være en gentleman og betale ;-) Nød dertil en dejlig tur omkring den lille sø ved Tåstrup St., hvor vi samlede appetit og nød solen og "aktiviteterne" langs søen

.

 

Det er vildt så afhængig, man er blevet af "et kort" - og så LANG tid, det tager at "rette op på"!!

For mobile pay virker ikke med et spærret kort - og du kan ikke tilknytte et nyt, før om ca 10 dage, når du har det nye kortnr., der bliver sendt med postnord - og har du evt bedt om ny kode bliver denne sendt separat efterfølgende... rejsekortet virker nok ikke, hvis man er tilmeldt automatisk optankning  - men kan måske tankes op på anden vis?? - Du kan ikke hæve penge uden et kort, men kan måske hvis du har dit pas og har kontanter eller kan cykle/få et lift hen til bankerne (som efterhånden ligger "langt væk"  - og indenfor normal åbningstid - selvfølgelig kun på hverdage) - få udbetalt nogle kontanter. I disse coronatider er kontanter dog ikke velset særlig mange steder...

 

Nå, det er jo mig selv, der åbenbart ikke havde fået lukket min taske ordentligt - så kan "takke mig selv" - men blev alligevel "forarget" over, hvor handicappet man kan blive på få minutter.

Heldigvis havde jeg "nogen hjemme", der kunne lukke mig ind og hjælpe mig på anden vis...og nøgler og kort er kommet retur -  så nu hvor jeg har fået et nyt kort igen, og har fået det tilmeldt de fleste steder igen  - "kører det igen". Er sørme glad for, at det ikke var i ferien langt hjemmefra...Må være mere påpasselig - selvom det aldrig er sket tidligere...

Hurra for ærlige mennesker, der indleverer "fundet gods" - TAK!

 

Onsdag d. 24. juni 2020

Cykling 28 km

Aflevere Thore til fodbold - og kunne i mens nyde en lille rotur i Toer-kajak, hvor jeg havde Lauge med ud at ro. Vi roede ud til "øen" ved motorvejsbroen ml Amager og Kalveboderne - og gik i lang, for der var bygget det meste af en trold!

Fik roet ca 4 km - Lauge roede flot med og vi fik øvet lidt entringsøvelser ved øen i det lune vand.

Pullups 1x10xbw

 

Torsdag d. 25. juni 2020

Cykeltur med ungerne til Brøndby med aftenstrandtur og med madpakke.

Mega varmt og lækkert solskinsvejr - flot klaret, da vi først kom afsted "halvsent"

Cykling 42 km.

 

Fredag d. 26. juni 2020

Afsted til sommerhuset efter arbejde og "klargøre" diverse, handle etc..

Lørdag d. 27. juni 2020

Mega solskinsvejr....

Op kl 6 - arbejde på skiftning af tag hele dagen -

-tage tag af og lægge tag + male brædder etc - dække til med pressening, inden mørket lagde sig helt...da ikke færdig...

Søndag d. 28. juni 2020

Op kl 6 igen - arbejde på skiftning af tag hele dagen -  nåede den ene side af huset færdig og begyndte på skurdelen på den anden side...

Pyha, været i gang i mange timer...

 

Mandag d. 29. juni 2020

Cykling 29 km

 

 

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag d. 30. juni 2020

Pullups_ 1x12xbw, chins smalle: 1x8xbw

BJJ No.gi: Opvarmningen bestod bl.a. af en masse makkerøvelser, hvor man skulle springe op på lårene af hinanden og "trække guard" i forskellige varianter - og vi fik tid til temmelig mange gentagelser..

Teknik: fokus på angreb på turtle: albuer foran og indenfor knæene..

To runder sparring af 5 min..

Stoppede herefter: var træt, anklen lidt irritabel, følte mig lettere depri - opvarmningen nok ikke en god ide, selvom ikke kunne mærke noget i situationen..

Blev hentet og måtte op til sommerhuset og hjælpe med at spænde en ekstra pressening fast, da den der dækkede skuret måske samlede vand... og vejret lovet temmelig blæsende og vådt...så det blev sent...

Det var den dag ;-)

 

Onsdag d. 1. juli 2020

Tog bilen...hviledag...lang dag på arb..

 

Torsdag d. 2. juli 2020

Cykling 20 km

Kajaktur ud til Møllerne og over langs Amagerer samt et lille visit ind og besøge Trolden på øen - nu er den færdig og man kan se, at det er en pige ;-)

Tror var på vandet godt en time.

 

BJJ: fokus på buttefly guard, da vi var temmelig mange. 1 time

Rul: 45 min inkl pauser. Godt flow i dag :-)

Havde til gengæld lidt ondt under knæskallerne på vej op ad trapperne over Flintholm Station på vej til træning - det er "træls"..

 

Fredag d. 3. juli 2020

Cykling ca 25 km?

Var inviteret ud til særarrangement og middag på Cafe M med vinmenu til.

Dejlig mad - især forretten, var ekstralækker..noget fisk på pureret blomkål m. diverse på...

Træt, da hjemme igen - men skøn aften!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Lørdag d. 4. juli 2020

Vejrudsigten har ændret weekendens planer, så ingen taglægning i dag...

Besøgte min kære ældste lillesøster og min nevø og niece på vejen til sommerhuset og nød at blive "friseret" og klippet af min søster, der har en hemmelig frisøraspirant i maven ;-)

Lækker frokost inden nåede vi også.

Fik åbenbart fortalt min kære niece på 5 år om enhjørningesporene, jeg har set i Sverige sammen med Thore og Lauge (der godt nok har udtrykt megen skepsis) - så min søster efterfølgende har fortalt, at hun nu rigtig gerne vil besøge sin farmor og farfar, der bor i Sverige (så de kan lede efter enhjørninger) ;-)

Var temmelig træt til aften, så det passede "fint nok" at kunne slappe af/gå omkuld på en madras og stene inden tidligt op søndag og "knokle" videre med taglægningen på den anden side.

Søndag d. 5. juli 2020

Taglægning hele dagen.

Igen først hjem efter solnedgang...

 

Mandag d. 6. juli 2020

Arb 9-17....

træt...brugte aftenen til til at forberede mig til en operation på onsdag samt slappe af...

Tirsdag d. 7. juli 2020

Tidligt fri :-)

Lille eftermiddags afslapning:

BJJ no-gi: rigtig mange: modstander siddende knæsiddende foran dig på gulvet: tag fat og hiv om til diverse...

Teamede op med "lille D".

En times rul med rigtig godt flow og flere ting, der lykkedes :-)

 

BJJ med gi: Defense fra side control. Det har jeg behov for, så "blev". - nøjedes dog med en enkelt rulle runde efter "specifics" a 3 minutter - og tog hjem lidt før tid.

 

 

Onsdag d. 8. juli 2020

Pullups 1x10 xbw

Cykling 28 km

Havde en "udfordrende operation" på jobbet sammen med min kollega - det gik godt -  en hund, der var både lyske+abdominalchrypthorchid.

 

Torsdag d. 9. juli 2020

Fri-dag :-)

Bw: 60,4 kg lige da sprang ud af sengen...

 

Tidligt op med kæresten og fik mulighed for at låne kajak og ro på Furesøen og "nabosøen" i godt to timer, mens "drengene" cyklede på MTB.

Startede med en virkelig idyllisk tur på den lille sø /Vejle sø), hvor der var nærmest blikstille og nød synes af lappedykkerne på rede i å-kanderne og de smukke omgivelser.

Derefter en tur på Furesøen langs kanten - til at starte med i pæne modbølger fra "bunden af søen" ind til Frederiksdal fribad - tissepause - og så retur - lige et smut ind til Vejle sø igen. "Desværre" havde vinden lagt sig til hjemturen, hvor jeg gik glip af de store medbølger hjem.

Virkelig lækker tur, hvor jeg beundrede alle de flotte huse der lå ud til søen - og synes af de mange lappedykkere og deres store unger. Så også en svane ligge på en stor rede i sivende.

Kaffe med "drengene".

Hjem og få en skøn frokost og et eftermiddagshvil - inden jeg rundede dagen af med 3,5 times jiu-jitsu-træning :-)

 

BJJ no-gi: Fokus på angreb på turtle: forfra.

En times rul - sprang dog nogle runder over.

BJJ-med gi: videre på defenses fra side-control, specifics + et par rullerunder.

Dejlig træningen - og synes det går bedre med knæ og ankel :-)

 

Link to comment
Share on other sites

16 timer siden, Tinapigen skrev:

 

Dejlig træningen - og synes det går bedre med knæ og ankel :-)

 

:hippy: Ja dejligt at læse med anklen og relaterer så meget til den foregående historie da jeg er ekspert i at miste kort og nøgler, som fx da jeg smed min pung ned i affaldscontainer i sushiposen. Dejligt, at du fik dine ting tilbage. Selvom, at det selvfølgelig "bare" er døde ting, så følte jeg mig virkelig skrøbelig og på spanden da det skete og især fordi, at jeg lever alene. Husker at borgerservice damen var helt uforstående omkring, at jeg ikke lige havde kontanter til at betale for det nye Nemid og nærmest skældte mig ud. Jeg opdagede så, at hvis familie eller venner stiller et kort til rådighed, så kan det godt lægges ind i mobilepay.

Keep up the real good work herfra :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Lørdag d. 11. juli 2020

Tidligt op og hente flere tagplader, der kom med til sommerhuset, male træplanker+lægter i 4 timer, så de er klar til tagskeder m.v.

Blev heldigvis inviteret til fødselsdagsmiddag af "genboen" - så det var helt perfekt afslutning på dagen.

Nåede en anelse slacklineri..

 

Søndag d. 12. juli 2020

Videre oprydning og praktiske opgaver inden en dejlig travetur på overdrevet og stranden.

Lidt træt...

 

Tirsdag d. 14. juli 2020

Cykling 14 km

Pullups smalle 1x12, chins halvbrede 1x10.

BJJ no-gi: Turtle position - knæet ind...

Bjj: rul en time

BJJ med gi: 1,5 time defense fra scissor side control...

Pyha, lang træning - men fede detaljer - håber noget af det hænger ved...

 

Torsdag d. 16. juli 2020

Cykling 28 km

Drama på klinikken...en lille klog og meget hurtig hund med et "Hurtigt navn" fik af uforklarlige årsager "brudt ud" af sit lille bur, mens han lå til opvågning efter at have fået den helt store "tandbehandling" - hvor alt var gået vældig godt!...  Jeg så det heldigvis ud af øjenkrogen, da den stadig var til "observation efter narkosen". Hunden tog "bagvejen" og slap ud af en dør, der lige i dette øjeblik af uransaglige årsager desværre var åben...

Jeg råbte løs hund og satte straks efter den, en kollega løb efter mig og afsted gik den vilde "jagt" på en åbenbart meget frisk hund, der glad tonsede af sted - troede at "heldet" var med os - først på gårdspladsen - men han løb for hurtigt - derefter, da den drejede ind på s-togsstationen.... men nej... lige i denne side af perronen var der intet "stop" for enden - men en 1½ m blød let skrånende græsplæne direkte ud til skinnerne...

Der var heller ingen skilte om hunde forbudt (hvilket den måske nok havde valgt at overse i dette øjeblik) - så afsted løb hund, derefter mig ..og så min kollega...

Heldigvis intet tog....til at starte med...det var bare om at fanget den inden nogen kom til skade...

Hunden løb glad videre og videre, mens vi prøvede at få den væk fra skinnerne og indhente den... og pludselig var den ude af syne...gosh...bromærranker og grøfter og masser af ufremkommeligt grønt gør det ikke lettere, samtidig med, at man prøver at holde sig væk fra skinnerne...

Hunden væk, men sidst spottet et bestemt "ufremkommeligt" sted...og helt sikkert væk fra skinnerne...

Vi var vist årsag til en masse "ravage", da et par toge bremsede, da de så os ...undskyld kære togførere!...skal aldrig ske igen! 

Det endte heldigvis godt.... og hunden kom hjem til sin ejer i god behold....tror faktisk, at det har været hårdest for mig...

Der er stadig adskillige "sjove" detaljer, som jeg ikke vil berette nu ... men nåede masse frygtelige tanker og mange dele af følelsesregisteret igennem..og er blevet så "klog,"og der er selvfølgelig indskærpet lavet ekstra tiltag, "murphy's lov" ikke kan få konseskvenser en anden gang ;-)

 

Barselsvikaren, der har født den fineste baby-pige og skulle vise hende frem i frokostpausen lige denne dag - ventede heldigvis tålmodigt og der var tid til at "falde til ro" og høre om hendes oplevelser siden "Corona" startede...

Godt der kun er EN DAG til sommerferie!

 

BJJ no-gi: Lukket guard

BJJ: rul 45 min... h. ankel har taget løbeturen ok, meen...

BJJ med GI: Defense fra knee on belly - kun den tekniske del... så kun en time...

Nakke og v. skulder løsnet lidt af kæresten...

 

FERIE 3 uger

 

Link to comment
Share on other sites

29 minutter siden, vestjyden skrev:

"FERIE 3 uger "

Hep og nyd den.

Tak! Har nydt den - og er i gang i gen - er bare langt bagud med loggen ;-) Skriver ikke særlig hurtigt, når jeg skriver log og har ikke haft megen lyst til "computertid" de sidste mange uger i det lækre vejr..Så meget er blevet "udskudt". Men vil gerne have det "på plads igen"...

Fredag d. 17. juli 2020

Tog direkte i sommerhus efter arbejdet - tror endda jeg blev "hentet"...

 

Lørdag d. 18. juli 2020

Var træt, men blev alligevel klar til en morgen MTB-tur i Tisvilde Hegn... Det plejer at "klare" hovedet og give god energi - men denne dag startede vi med 9 km "grussti" til opvarmning inden vi kørte "Nordsløjfen"...Jeg var ikke særlig godt kørende, og blev flere gange temmelig "melankolsk" "uden grund"...tænker det sørme er godt med ferie nu - så stressen ikke får fat...

Det blev 25 km cykling på ca 1½ time...

Nogle timers total afslapning i haven og lidt slackline inden klargøring af tapas og selskabelighed til "sommer-kick-off-tapas-party" for sommerhusslænget (½ af vejen).

Overnattende (bonus)- familie - det var mægtig hyggeligt..

 

Søndag d. 19. juli 2020

Vågnede tidligt - og udnyttede chancen for en morgendukkert og lille gå-tur på stranden med kæresten - mens "de unge sov ud" ;-) (Cykling 3 km)

Der var to "soldater" ude og spejde på stranden, da der vist var indrapporteret noget med en granat - men den dukkede tilsyneladende ikke op...

 

Ved middagstid gik kursen over Fyn inkl kaffevisit hos svigermor og så videre til min mor og "genforening" med mine to kære sønner der.

 

Mandag d. 20. juli 2020

"Arbejdede i mors have" og hjalp med at sætte ny havelåge op, der lige skulle have nye stolper - lige ved en kæmpe rosenbusk...

Travetur på Bus-bjerg med ekstra afstikker til vild hindbærMARK - mums...

 

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag d. 21. juli 2020 

Tilbragte det meste af dagen i Silkeborg.

Startede med en dejlig travetur rundt om Almindingen sø inkl en dukkert for nogen.  Vi så lidt af selve byen - og holdt nok årets sidste jordbærstop på torvet - inden vi indtog en rigelig og lækker aftensmad "ude", hvor vi havde inviteret mormor og "morfar" med.

Mindedes bl.a. Tour de Gudenåen - der startede med 2. dags etape på 70 km her - dengang jeg roede det helt tilbage i 2006, hvor det var et to-dagesløb på 120 km..

 

Onsdag d. 22. juli 2020

Heldagstur til Rebild bakker og Rold skov.

Vi afprøvede den "nye internationalt anerkendte" vandresti på ca 12-14 km - inkl et par ekstra højdedrag undervejs.

Frokost i det fri, kiggede kort ind i urskoven og gik gennem Troldeskoven, forbi en kilde og over dejlig mange højdedrag.

Det er bare så flot og lækkert at gå i varieret og smukt landskab. Lyngbeklædte bakker med mørkegrønne træer i kontrast, blandet skov, vandløb og engudsigt.

 

Afsluttede med et visit på en gård "lidt derfra" hos kærestens gamle skolekammerat - inden vi tøffede retur til Bjerring.

 

Torsdag d. 23. juli 2020

Retur til Sjælland...

Besøgte søde svigermor igen med ungerne, efter at de var "krudtet af" med en dejlig tur under og i området omkring den gamle lillebæltsbro. Der er lavet et fint "besøgscenter" med fokus på dyreliv m.m. og en dejlig legeplads (Hindsgavl).

Spottede også flere der skulle på "bro-vandring" i udstyr...

 

Fredag d. 24. juli 2020

En var taget videre til sommerhus i går aftes, da der var aftale om at arbejde videre på taget...jeg blev en ekstra dag med ungerne i Hvidovre og pakkede både ud og ind igen - så ungerne lige kunne "lande".

Formiddag i Rødovre centrum - bl.a i  forsøg på at finde og afprøve mht str af ny og større cykel til Lauge, da der ikke var nogen i ønsket str i Hvidovre - det lykkedes desværre ikke. Grundet corona er der udsolgt og ukendt levering på mange ting....øv...

Det gav mulighed for en kajaktur - mens Lauge var så heldig at blive inviteret med på go-karttur med en ven og hans far.

Kajak: Fra Hvidovre Havn til cykelbroen ved Fisketorvet og retur. Mødte en "garvet roer" fra klubben og fulgtes med ham - heldigvis skulle han ikke ro fuld speed i dag, så jeg ikke følte, at jeg "trak tempoet alt for meget nedad"..

Modvind på hjemturen.. Tid ca 1:35, ca 15 km. Der var pludselig meget vind ved Kalveboderne, da kanalen ikke længere gav læ - og jeg fik nærmest en mavepuster af en bølge, der væltede over cockpitkanten...blev nødt til at tage den langs Valbyparken hjem...for en sikkerheds skyld - selvom sidebølger noget af vejen...

pullups: 1x3...

Pakke, pakke, pakke - har planer om cykeltur fra sommerhuset i løbet af ferien - men telt, cykeltrailer, soveposer, trangia, 3 cykler m.m fylder godt nok meget.... godt jeg er god til at pakke (ikke til at vælge fra ;-)  )

 

 

 

,

 

Edited by Tinapigen
Link to comment
Share on other sites

Lørdag d. 25. juli 2020

Det lykkedes at komme afsted til sommerhus lørdag morgen...

...var lige ved at råbe højt eller noget, da det var lykkes at få plads til alt inde i bilen og havde fået spændt to cykler bagpå en "uvant cykelanhænger" til 3 cykler - da den mindste cykel ikke på nogen måde kunne komme på.....

Dyb vejtrtrækning....af med cykler....ud med noget (en del) af bagagen...og så lykkedes det at få den "lille" (men ikke meget lille) cykel mast ind i bagagerummet (hurrah for en gammel stationcar, der kan lidt endnu..)...og stadig have et lille hul til bakspejlet..

Ind med bagagen ....andre steder.... og på med de to cykler igen... og så liste forsigtigt nordpå....vist nok inden 9:30...

 

Nåede en lækker tur på stranden - masser af plads, lækkert sand og vand og glade børn...ahhh..ren feriestemning.

Cykling 3 km ;-)

 

Søndag d. 26. juli 2020

Regnvejrsdag....tid til hygge og afslapning :-)

 

Mandag d. 27. juli 2020

½ core-program - cb boldøvelser..

Pakke og planlægge cykeltur...afgang i morgen tidlig...mig og mine to drenge, så der er "arbejdsro" - og plads til lidt luft og "oplevelser" i dette for tiden lidt "blandede vejr".

Det var lige ved at "gå i vasken" - da jeg meget sent opdagede, at anhængerkrogen til cykeltraileren sidder på min "gamle" cykel...som jo var med på tur for 2 år siden - bare ikke kørt af mig...heldigvis havde jeg taget en "ekstra med", der lå blandt cykeltingene - og der var en i huset, der er fiks på fingrene og kunne sætte den på min cykel med både for- og bagbagagebærere (selvom cykelhandleren i sin tid havde påstået, at den ikke kunne sættes på)...ja, så var jeg pludselig enormt glad igen...det er ikke sjovt at blive skuffet, når man lige har sat sig op til noget...

 

Tirsdag d. 28. juli 2020

Cykeltur med telt og hele molevitten i 3 dage.

Klar. Parat. Afsted.

Cykeltraileren tungt læsset med 2 telte, 3 soveposer, liggeunderlag, vanddunke, mad, "hygge", trangia...godt det ikke er vandretur ;-)

Thore (mindstemanden på 8 år) - fik lov at have to små cykeltasker med tøj, da storebror havde en ombygget mtb-cykel - endnu uden bagagebærer...

Der var fuld fart i drengenes stænger- og jeg fuldte med, så godt som muligt...og nød synet af et par raske drenge forude ;-)

 

Vejret hæderligt - tørvejr, nogen sol, blæsende, men vi starter med medvind ...hø hø...

 

Start Asserbo - Tibberup v. Grib Skov - over Melby Overdrev - ad Nordkystruten gennem skoven - og drejede fra og ind på cykelrute 32 fra Tisvilde - Frokoststop ved den lille dam ved søen i Helsinge i solskin..

Så nogle børn træne capoeira på græsset, drengene hyggede sig bl.a. med først at fodre et par ænder - ...derefter at prøve at røre dem på ryggen, mens de svømmede i dammen...

Et par damer sludrede på bænkene ved siden af og synes, at de var meget søde og bedårende...når de lige skulle klatre op ad murene -de hjalp da også hinanden...

Vi fik set flotte kornmarker, indsamlet de forskellige kornsorter - og kom bl.a. forbi "Laugø" by-skilt - hvilket Lauge synes var ret fedt..

Herefter gik turen videre mod Grib Skov - nærmere bestemt - Teltpladsen ved Tibberup/ Orneplantage Tibberup, som var dagens endestation.

Har ikke været på denne plads før - og skulle mødes med en gammel studieveninde og hendes børn her til fælles overnatning.

Vi ankom først på eftermiddagen - og fik sat telt op samt hilst på pladsen andre "beboere" - der havde en dreng på 8 og var på shelter/mandetur medbringende reb de satte op til "legeplads". Vi fik megen glæde af en gynge, der kunne sidde 2 på samtidig med afsæt fra skrænten... virkelig sjovt!

Hyggede max hele eftermiddagen og aftenen med bål, pølser i svøb, snobrød, skumfiduser - og "ungerne" fik leget mørkegemmeleg på skrænterne, der omgav pladsen.

 

Det var en ganske fin overnatningsplads - hvilket samtlige af skovens brune skovsnegle var enige i, så de var rigt repræsenteret! De formåede at komme ind nærmest overalt - var glad for at sove i telt... En af dem, der sov i bivuak, havde mærket en kravle henover ansigtet på ham om morgenen..

Cykeldistance: ca 31 km.

Link to comment
Share on other sites

Onsdag d. 29. juli 2020

...Cykeltur fortsat... Dag 2 - Tibberup teltplads - Nakkehoved teltplads - 31 km

Vi hyggede hele formiddagen på pladsen og drengene legede...pakkede sammen. Der kom enkelte lette, korte regnbyger, men intet der betød noget..

Sagde farvel til de andre - og cyklede en anelse sydpå, for at dreje østpå længere ind i skoven til cykelrute 33 for at følge den nordpå...hvis alt går vel for at nå Nakkehoved teltplads ude ved kysten og have muligheden for at kigge på store bølger..vejret og vejrudsigten temmelig blæsende!

Dagens etape bestod hovedsagligt at grusstier. Der er lækkert og flot i Gribskov - og rimelig med læ...der er bare også temmelig kuperet, når man er "tungt lastet" - så både Thore og jeg måtte give "fortabt" adskillige gange op ad egentlig temmelig små bakker - og måtte gå op ad nogle af bakkerne...

Det er helt vildt - havde ikke problemer med bakker på asfalt, men flere gange på grusstibakkerne - så blev det bare hjulspind og "tungt tilbagetræk"/jeg var ikke tung nok til at træde...

Holdt frokoststop et idylisk sted efter Kagerup station. Holdt også et stop ved et kæmpe flis-lager med bjerge af træ-flis. Opdagede først efterfølgende, da skiltene der fortalte om det som det allersidste nævnte, at man ikke måtte gå i dem, da det kunne være farligt...

Dagen var ikke slut med at byde på "oplevelser" ...kort efter Saltrup lidt ind på nogle markveje - faldt cykeltrailerne pludselig af og hang kun i sin "sikkerhedssnor"!

Så var møtrikken, der holdt anhængertrækket åbenbart blevet rystet løs på alle de grusstier og var faldet af...pist borte...og jeg havde da ikke skænket en tanke, at sådan nogle kan have godt af at blive efterspændt...det har jeg lært nu ;-)

Havde et lille "påsætningshjul" med til traileren, så vi kunne "køre tilbage til Saltrup og "hovedvejen" - hvor jeg dels havde set en stå ude i sin have og rode med noget værktøj, samt havde ringet efter "hjælp" hjemmefra, men det ville  tage "lidt tid"...Desværre havde den hjælpsomme mand ingen møtrikker i den rigtige størrelse. Heldigvis blev vi "reddet" endnu engang, da en ny møtrik i den rigtige størrelse kunne skaffes. Vi nåede at hygge med historie og "snacks" ved et perfekt placeret bænkebord nær vejen. Thore og Lauge fangede også en nærmest tam spidsmus, der lige gav lidt ekstra kulør på dagen - inden vi til vores store glæde kunne køre videre mod Gilleleje, hvor jeg havde lovet burger til aftensmad som belønning for komme gennem alle strabadserne..Den sidste strækning af rute 33 var ganske fin - en smal asfalteret cykelssti langs en mindre bæk og helt bilfri..

Så ca kl 18 sad vi udenfor ved Gilleleje havn med store smil og spiste kæmpe flæskestegssandwich/burger mens vi kiggede på de "tamme måger" og med håret flagrende sidelæns.

Så skulle der lige tankes vand og så en tur på legepladsen i de store "ruse-gynger" inden vi tog sidste etape østover for at finde overnatningsstedet.

Pladsen lå "godt gemt" ned af nogle smalle stier - kom først ind på en "bagvej, der ikke var cykeltrailermulig - men fandt det til sidst. I "gryden" der lå helt i læs omkranset af jordbakker/volde var der et udenlandsk par på cykel og i et lille telt - så vi tog den endnu mere "idylliske" bette lejrplads helt ud til vandet, men i læ af nogle buske og ved siden af en lille bålplads. For at komme til selve stranden var der hængt et reb med knuder til hjælp med at komme op.

Det lille telt blev slået op, et par sliksutter jeg havde fået af min veninde - blev funget ved det magiske træ (som tak, da hendes yngste en gang havde fundet nogle sutter magen til for nogle år siden, som jeg åbenbart havde haft med ud i en tippi i skoven nær dem - og som nu blev kigget efter hver gang af ham) - blev funget ved det magiske træ.

Talte med det udenlandske par, der pt boede i DK - og gav dem nogle "fif" og viste dem "cykelkortet" - da de var kørt uden kort - og havde taget en del af vejen på en stor vej...

Natten blev med lidt begrænset søvn, for med megen vind, adskillige byger og brusende bølger, der larmede enormt på "stenstranden" samt en lidt skrå teltplads - men morgenen var dejlig - blev liggende "længe" og tog en rolig morgen i tørvejr :-) Tænkte meget på to piger, der var kommet gående sent om aftenen og skulle sove i hængekøjer...

 

Torsdag d. 30. juli 2020

Cykeltur - dag 3 - Nakkedhoved teltplads (Gilleleje) - Asserbo - Distance 31 km.

Vejrudsigten havde lovet meget blæsende fra vest - altså stik modvind...pyha...heldigvis kom vinden vist lidt fra nordlig retning også, og vi lå i læ meget af ruten - så det var langt bedre end forventet. Fulgte den lille smalle rute bag sommerhusende med udsigt over havet - rute 703? fra Gilleleje..inden den blev til nnordkystrute 47 ..

Temperaturen tilmed tilpas. Thore var supersej her på dagens 3. etape. Tog en del af ruten på "asfalt" langs kysten. Frokoststop på en spansk tapasrestaurent i Rågeleje. Tilmed blev der plads til en vaffelis og en gåtur ned og se bølger på stranden - livredderne havde sat rødt/gult skilt ud og advarede mod strøm og hestehuller! Ingen badende - men det var også temmelig stormende!

Lidt efter Rågeleje drejer Nordkystruten op ad en monsterlang og virkelig led bakke, der bliver ved og så bliver til grussti og så lige bliver ved lidt endnu...den var vi også to, der måtte trække opad - mig noget af vejen med to cykler...Mindstemanden var virkelig skuffet over, at der så ikke var nogen nedkørsel efterfølgende! Jeg kan godt huske denne bakke fra tidligere, hvor jeg også husker den som led - men denne gang endnu ledere ;-)

En del af underholdningen på turen i dag - blev at se efter flotte, dyre biler. Så virkelig mange "fede øser" som mine drenge kan navnene på meget bedre end mig...

Sidste etape fra Tisvilde gennem "Troldeskoven" og Overdrevet gik i fuld fart fra drengene - der var pænt med vind den allersidste åbne strækning - nu  modvind. Heldigvis heppede Lauge en enkelt gang højt på mig, da vi drejede om på noget grussti med blødt sand og de var ...lidt forude og ventede ;-)

Dejligt at være hjemme allerede om eftermiddagen. En dejlig tur - nu klar til at slappe lidt af igen og det varme vejr er vist på vej..

Link to comment
Share on other sites

Fredag d. 31. juli 2020

...tror nok vejret artede sig, så det var tid til strandture etc igen...+ "rejsegilde" om aftenen med gæster fra vejen og festivitas..

Lørdag d. 1. august 2020

...

Søndag d. 2. august 2020

MTB-tur med kæresten i Tisvilde Hegn.

Distance 28 km med ca 14 km/t, to timer - hårdt, men var udmærket kørende i dag :-) Dejlig tur!

Mandag d. 3. august 2020

Kørte et hurtigt smut hjem og vande planter + på biblioteket, hvor de to knægte fik lov at skrive boganmeldelser og "vandt" en bog - samt håbet om at tømme en boghandel...

Herefter videre til min lillebror, svigerinde samt to niecer ved Ejby, Køge - hvor dagen blev nydt i haven samt på gåtur.

Blev introduceret til hanen Lauge, der var en "ung kylling" udklækket på samme dag som Lauge..

Dejlig dag med familien...

 

Tirsdag d. 4. august 2020

Strandtur og gæster hele dagen - min kære gymnasieveninde, hendes mand og 3 drenge...

 

 

Link to comment
Share on other sites

...sommerferien fortsat...

Onsdag d. 5. august 2020

MTB-tur i Tisvilde Hegn. 1,5 time, distance 23 km m ca 16 km/t.

Måske lidt mere grus/mindre ren mtb-spor - men nåede i hvertfald gennem "Gnuen" og Sydsløjfen" + det løse .. og havde en dejlig tur..

 

Eftermiddagstur med ungerne til Frederiksværk By - som jeg endnu aldrig har nået  -cykling ca 2x5 km..

Her "kiggede" vi fascinerede på alskens "polerede sten" og andre spændende  sten, udskæringer og "dimser"...

Sluttede turen næsten hjemme ved Asserbo kiosken til den "lovede" belønning - en skøn vaffelis!

-Bare en kugle citron-sorbet til Lauge, som er temmelig selektiv mht hvilke is, han synes om - mens Thore og jeg er meget brede i vores smag - især når det er IS ;-)

 

Torsdag d. 6. august 2020

Nåede mit Core-proram ca 1 time inkl lidt yoga med min "trofaste veninde" CB (dvd)!

Derefter tog jeg på tur med ungerne - Destination "Hundested Havn"  - vejret igen meget varmt - så badetøjet og madpakke pakket med..

1. stop inkl afkøling på stranden ved... xx..efter ca 10 km. Superlækkert vand - næsten havblik...

Lige inden havde vi stoppet ved et charmerende lille galleri og åben have med  "insekt-hoteller" m.m. ("Stormsvalen" naturbutik og galleri).

Cyklede videre af den fine cykelsti - Thore blev lidt presset af varmen og at det gik opad og opad på grusstierne langs kysten - men hjemturen gik superfint..

I Hundested kiggede vi indenfor på Sandskulpturfestivalen - og drengene morede sig med at lave kunstværker" af sand med farvet lys nedenunder en glasplade.

Derefter gik der sport i at grave efter "poletter" i sandkassen. Poletterne kunne byttes til en is! Thore fandt en ret hurtigt - og herefter spredte rygtet sig, så mange kom til. Børn + deres forældre. Pludselig var der dog MEGET SAND og få poletter... af ukendt antal...

Lauge lykkedes også med at finde en ...efter MEGET LANG tid - og Thore hjalp med til det sidste - hurra for i hærdighed - der så belønnes.

Stranden ved Hundested med badning endnu en gang - inden vi cyklede retur - mega varm dag. På vej "hjem" bemærkede jeg rigtig, hvor meget det gik "nedad" i lang tid - og fatter ikke at drengene kan cykle så hurtigt på grusstier med løst sand - jeg synes jeg "skred" rundt enkelte steder - og turde ikke køre ligeså hurtigt nedad som dem...

Cykling 26 km

 

Fredag d. 7. august 2020

Hedebølgen fortsætter - de varme nætter må udnyttes! Derfor blev det besluttes, at efter aftensmadden blev cykeltraileren pakket med soveposer og tæpper m.m. så oplevelsen at sove på stranden og kigge på stjerner kan krydses af ;-)

Tror vi også var på stranden i nogle af dagtimerne.

Det blev en superskøn aften - med aftendukkert i solnedgangens skær... Yngstemanden havde tillige en løs rokketand, der holdt ham vågen indtil vi "endelig" fik den ud, da han havde "sneget" sig efter de voksne op på klitterne -  for at den kæmpestore orange måne stå op...ved 23- tiden?

Nød at ligge og sove på stranden (det er tilladt at sove en nat på stranden, hvis man gør det uden at slå telt op). Vejret var vindstille, så bølgerne var tyste og der faldt minimalt med dug!

Stjerne var meget fine - og spottede endda enkelte stjerneskud! -  Karlsvognen m.fl. føltes lige opover..

 

Solen står til gengæld stadig tidligt op - og man spotter andre morgenfriske sjæle fra solopgang... hundeluftere og morgenbadere. De var dog hurtigt videre igen.

En utrolig fredfyldt og dejlig morgen!

 

Da min kære kæreste havde "arrangeret" selskab til en MTB-tur allerede kl 9, så var det jo også meget godt - så der var tid til at nå hjem og spise morgenmad uden hastværk....gosh...

 

Lørdag d. 8. august 2020

MTB-tur i Tisvilde hegn m L og O... Distance 33 km, tid 2 t 15 min, ca 14,1 km/t.

Tekniksporet begge veje + både Nordsløjfen og Sydsløjfen!

Det var HÅRDT for mig! Jeg var nok ikke helt udhvilet. Havde krise efter en bakke, hvor jeg havde klumret i gearskiftningen, så måtte af og trække op, pulsen var høj..og humøret lige herefter var ikke i top...Det var lidt latterligt - havde mest lyst til at stoppe og tude ... Det fortog sig heldigvis efter lidt tid..

- overvejede dog igen om jeg skulle "stå af" og selv cykle hjem efter den ene "sløjfe" ... men blev alligevel lokket med på de sidste 12 km af mine garvede følgesvende, der påstod at jeg gjorde det ganske udmærket...og det gik faktisk også godt op ad de efterfølgende lange bakker...

...Så videre ...og opbygge lidt stamina ;-) Fra start af har det nok været i lige "hurtigt nok tempo" for min nuværende cykelform...og er stadig ikke nogen garvet MTB-rytter... Nåh...Jeg kom igennem! Og er glad for det her BAGEFTER ;-)

Armene bliver trætte...og de sidste km føles det meget svært at  "geare opad"... knæende lidt trætte efter 20 km, men det forsvandt igen :-)

 

Eftermiddag: En tur på ....ta dahh...stranden :-) Cykling 4,5 km samlet inkl morgens returtur med trailer.

Derefter med ungerne hjem til Hvidovre efter aftensmaden - så kan "klargøre" til dagligdagen starter igen...

 

Søndag d. 9. august 2020

Ahh, egen seng...vågnede med let stive underarme efter at have sovet tungt og godt...

Udpakning færdig, bollebagning, vasketøj, indkøb...alt det "sjove" ...

Tog Thore med ud på en lille kajaktur i toer-kajak. Fra Hvidovre havn og et kig en til "Lange Liv"  trolden på Skræddeholmen - inden vi tog den lille hemmelige "mini-strand" ved molen udenfor "Sandslugerenes" tilholdsted i  den lille råstofhavn efter broen..

Distance ca 5-6 km. Vejret mege hot, så kunne ro i badetøj - hvilket er max lækkert... "Lillebror" tog den afslappede model, så blev pænt opfordret af andre til at hjælpe sin mor med at ro ;-)

Cykling 8 km

Pullups 1x8xbw

Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 10. august 2020

Opstart arbejde...hedebølgen fortsætter...

Dejligt at cykle i det skønne vejr....temmelig varmt at arbejde.... Cykling 28 km

Obs en anelse irritation i v. skulder?...

Nåede en lille kajak-toer-tur med kæresten sen aften - til Råstofhavnen og forbi Lange Liv på Skræddeholmen - 5-6 km..

 

Tirsdag d. 11. august 2020

Arb. Cykling 38 km.

Kajaktur: 12 km i pænt tempo meget af turen - Blæsende!, men godt vejr/solskin. Langs Valbyparken til slusen - retur langs Amager rundt om øen - "hægtede" mig på et par kajakroere, der roede et pænt tempo -  og endte med at sludre rigtig fint med især den ene ...der også dyrkede triathlon...spændende...

Øvede lige entringsøvelse en gang fra hver side inde i havnen - det går fint i smult vande :-)

1 time og 15-20 min...

Pullups lige efter: 1x10xmig - kunne lige akkurat tage 10 efter rotur...

Fik inviteret mig til aftensmad hos en gammel kammerat, så udnyttede at jeg ikke skulle være alene hjemme ;-) - og blev fornemt serviceret med "Prinsgemalens yndlingsret" "Cassoulet" og lækker vin på en helt (ikke) almindelig hverdag - da hans broder også kom forbi.  - Efterfølgende hyggede vi med snak og et afsnit Game of Thrones, som de var i gang med (og jeg sagtens kunne gense).

 

Onsdag d. 12. august 2020

Cykling 28 km

 

Torsdag d. 13. august 2020

I går aftes blev jeg tilfældigvis "kædet sammen" med en fra klubben, der manglede en toer-makker til Tour de Gudenåen... Tjah...jeg havde vist ikke andre planer 12. september...jeg var ikke helt sikker på hvem vedkommende var - kun en mulig anelse - men da jeg skulle videre på arbejde og hun skulle på ferie til Island med sin mand senere  denne dag - så blev vi enige om, at mødes 6:30 og prøve at ro en tur sammen i toer - og derefter belsutte, om vi skulle melde os til...

Vejret stadig superlækkert.... Toer-kajakken "Squas" var vist endnu ikke booket - så den nappede vi og roede en tur på en times tid! 10 km

- hvorefter jeg sagde, at det ville jeg da godt, hvis hun ville melde os til....så nu er jeg/vi tilmeldt Tour de Gudenåen - den lange distance på 70 km på en dag... og jeg har en måned til at komme i form og lære at ro med min makker...

Glæder mig! - men tænker det bliver temmelig hårdt...

Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, Bjergtrold skrev:

:hippy: Så imponerende hvad du/I når både af udendørsaktiviteter og træning i det hele taget. Altid hyggelig og inspirerende læsning. 

Hej Bjergtrold,

Tusind tak!

Det føles også rigtig fedt, når det "lykkes" at være meget ude og få "nået" en hel masse :-) Har følt mig lidt i underskud efter 7 mdr på krykker uden en eneste "gå-tur"..

 

Jeg er glad for at du synes, at det er umagen værd at læse med ind i mellem. Det er også mægtig dejligt, at du "gider" skrive en lille hilsen af og til...

Jeg smugkigger også gerne med i din log, når jeg har tid...og synes også vældig godt om at læse dine indput!

 

Tænkte lige på, at det kunne være sjovt med et "MOL-træf"  - når det en gang kan lade sig gøre... Mindes at have været med til en fælles MOL-træning engang...

 

Nåh, vil lige prøve om jeg kan nå lidt videre med opdateringen af loggen  - det er så rart at "være med" også på den front...

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share