31


No6bach
 Share

Recommended Posts

Døgn Netto har dem ikke længere, til gengæld har den på Jarmes Plads åben til kl. 24! + de har rødbedesaft! LUCKY day eller hvad?

Jeg skal hilse fra Mahmoud, han kan ikke forstå du ikke kommer længere. Jeg sagde du var i gang med at forge elite fitness fremfor at specialisere dig i store muskler.

Jeg elsker rødbedesaft!

Hvor ligger den Netto henne i forhold til hovedbanegården?

Link to comment
Share on other sites

Crossjizz!

bear-deadlift-gray-300x262.jpg

Min dag startede med, at jeg skulle have vekslet lidt penge. På vej op til Forex går jeg forbi en random dude, der lige kigger på mig og udbryder: "Der er nok en, der er glad i dag, hva?"

Helt sikkert!

Og jeg ER glad i dag venner :smile:

En lille sidebemærkning i den sammenhæng, er at danske pengesedler er noget pænere end amerikanske dollars - de er for små og ser ligesom lidt nussede ud.

Ok.

Opvm

Stræk af understellet og lidt squatbevægelser

Løft

Front Squat

3x60 kg

3x70 kg

3x80 kg

3x80 kg

2x90 kg

Hovedsagelig tekniktræning. Jeg føler lidt på den, men bevægelsen bliver bedre og bedre.

De andre kørte en omgang RDL, men den sprang jeg over og lavede TGUs og et par dækflip

WOD

10 min amrap af

7 Push Press/Jerk/Whatever (50 kg)

14 Front Squat (50 kg)

21 Sit-Ups

Score: 4 runder + noget

Nuppede lige to sæt curls bagefter. Store muskler!

Nu vil jeg pakke min taske inden jeg skal hjem til de gamle i morgen og The US på fredag. Min roomie laver lam i aften - han er så sød :smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Og det skriver du 1½ time, inden tilbudet udløber?!!!!!

EDIT: min ven, der er boss i Netto, bossede den lige og tager nogle ekstra med hjem til mig på mandag.

Ja sig mig lige engang; hvad bilder jeg mig egentligt ind?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hej friends :smile:

Ja så er jeg hjemme fra ferie, og klar til at genfinde en nogenlunde normal hverdag igen. Dette indebærer selvsagt også at komme i gang med træningen igen, hvilket startede i dag. Det var ganske som forventet en frygtelig oplevelse, og ikke noget jeg agter at dele med jer..

Nu skal jeg have styr på nogle småting og derefter ud i solen.

Link to comment
Share on other sites

Welcome back! Ses nok torsdag, hvis du jobba den? :smile:

Thanks, Motta! Det er sgu dejligt nok at være tilbage i København. Pigerne er pænere end i Houston :smile:

Jeg så din postkasse ved et tilfælde da jeg var ude at gå forleden.

Det er dejligt at gå en tur i det mondæne Frederiksberg.

Har du stadig dine normale hold? Jeg starter op igen fra på tirsdag

Link to comment
Share on other sites

Mandagstræning!

tumblr_m7fivrFXwl1r4hd7oo1_500.jpg

Sad alt for længe oppe og så en dokumentar om klubscenen, hvordan den har udviklet sig, og påvirket sin samtid. Det, kombineret med arbejde ons, tors, fre og lørdag gjorde at jeg sov til et godt stykke ud på eftermiddagen og stadig følte mig lidt nedkørt. Jeg fik kørt lidt müsli ned og bestemte mig for at gå ud til Garagen (Små 5 km) Vejret var lunt og det var virkelig dejligt at komme udenfor.Det kunne jeg godt finde på at gøre lidt oftere :smile:

Foamroll, udstræk, blabla

10 min

C2

10x30/30 (Arbejde/hvil - din idiot)

EZ Bar Curl

10x30 kg

10x30 kg

8x40 kg

8x40 kg

AirDyne

Tabata

Og så 5 km hjem igen.

Min arbejdskapacitet er... sat lidt tilbage. Det er jo heldigvis bare at holde træningen konsistent. Jeg mødte forresten FameBro, der lige havde været Crossfit og derfor var varm og smilende. Jeg kvitterede med en mandekrammer <3

Ja, og så har jeg jo været i USA, friends! For første gang i temmelig lang tid har jeg været på ferie med min familie, og det endda en ret stor del af den - mine forældre, storebror+kæreste, lillesøster+kæreste og lillebror+kæreste. Det er nok en once in a lifetime ting, at vi kunne tage af sted på den her måde, og ikke skulle koncentrere os om mindre børn, og egentlig kunne lave hvad der passede os. Jeg har det heldigvis rigtig godt med hele min familie, og jeg havde glædet mig til turen i rigtig lang tid. Både pga. selve den afslappende ferie, men også bare at tilbringe tid med min familie, som jeg ikke længere ser så ofte.

Vi startede ud fra Billund og fløj over Reykjavik til Washington DC hvor min ene kusine bor. Skylder måske lige at fortælle, at min mors storebror flyttede til USA som ung, ambitiøs shippingelev hos Mærsk hvilket er grunden til at vi tog afsted i første omgang. Anyway - vi kom til DC hvor vi brugte nogle dage på at slås med jet lag, se en baseballkamp, vænne os til varmen og selvfølgelig se på en masse seværdigheder. Derpå gik turen til Texas og nærmere bestemt Houston hvor min onkel bor med sin kone. Området de bor i ligger et stykke uden for centrum og det er uden sammenligning det mest strukturerede og planlagte område jeg nogensinde har befundet mig i. Har nu besøgt stedet tre gange, og jeg har efterhånden totalt opgivet at finde rundt. ALT ligner hinanden til forveksling. Det er meget hvidt, republikansk og rent. Der er dog meget rart at være hvis man er i besiddelse af:

1. En bil (helst en TRUCK! med automatgear)

2. Konstant A/C (Drivende fugtig varme fra kl. 9 til 21)

3. Penge (Der er såkaldte "Strip malls" strategisk placeret overalt. Der kører man så hen i sin TRUCK! og spiser på Chick-fil-A eller køber Blue Bell is hos HEB i en af de utallige varianter i frysere på størrelse med min lejlighed)

Efter nogle dage med afslapning ved poolen, en masse shopping og en masse dejlig, kalorietæt mad, pakkede vi bilerne og kørte ned til Golfen hvor min onkel har et sommerhus ved en lille kystby. Det var dejligt at opleve hvordan hele min amerikanske familie gik på Island time og bare slappede helt af mens vi var der. Dagene blev brugt på at dase ved den dejlige, uspolerede strand om dagen og drikke lokal rødvin og Shiner øl om aftenen. Derudover en fisketur hvor jeg blev max søsyg og og en tur ud og se på delfiner.

På vejen hjem til Houston stoppede vi midt i absolut ingenting og lejede en hytte, hvor vi blev et par dage. Hytten stod på "piller" med udsigt over det texanske bakkelandskab. At sidde på terrassen om aftenen i absolut stilhed, og kigge på en myriade af stjerner, der stod ekstremt tydelige pga det manglende bylys, er simpelthen noget af det smukkeste jeg har oplevet. Good times..

Derefter tog mine søskende videre til Florida og NY mens jeg stod over, og blev et par dage mere i Houston. Hjemrejsen skal næsten lige have et par ord med på vejen..

Vi havde siddet og kigget på vores billetter, og med lidt bange anelser kunne vi konstatere at mindst et af vores skift kunne blive lidt presset. Der sker selvfølgelig alt det, der ikke må ske og vi ankommer til Boston lufthavn på samme tid som vores fly mod Island letter. Vi var alle temmelig pressede, og mig selv i særdeleshed da det var mig, der stod for kommunikationen med selskaberne. Vi beslutter os for at vente i terminalen til personalet dukker op til næste flyvning. 4 timer hvis jeg husker korrekt. Her får vi så at vide, at vi kan komme med til Reykjavik, men at der ikke går fly til Billund den næste uge. Vi skulle i stedet gå over og snakke med US Airways, der havde taget os fra Philadelphia til Boston.. Nå, pakke sammen og over i den anden terminal hvor det viser sig, at det uvejr, der forsinkede os har foresaget en flodbølge af aflysninger/forsinkelser så køen til US er kilometerlang og fyldt med sure og frustrerede mennesker. Vi kommer endelig til og efter ca. 45 min snak/skænderi/diplomati/skænderi igen og til sidst lidt kompromiser får vi at vide at vi kan komme med et fly dagen efter, kl. 18.00.. Jeg tror at gutten ved skranken kunne se at vi var ved at være lidt slidte, så han fik fikset et par hotelværelser + transport til os. Først skulle vi dog lige snakke med bagageservice, der intet anede om hvad der ville ske med vores kufferter.. helt sikkert. Vi fik sovet, men eftersom vi skulle tjekke ud til middag, sad vi i lufthavnen igen 12.15 og havde dermed seks timers ventetid mere lol. Vi kommer endelig afsted og ankommer til en stresset Amsterdam lufthavn hvor vi finder vores gate i god tid. Vi er imidlertid ikke i stand til at tjekke ind i automaten og må derfor vente til personalet dukker op for at starte boardingen. Damen ved skranken kigger på på vores billetter og udbryder "Jeg kan ikke finde jeres bagage.. jeg tror ikke den er med. Hvorfor har i dog ikke chekket ind noget før?" Jeg vidste ikke lige hvad jeg skulle svare...

Endelig ankommer vi til Billund og vores bagage er selvfølgelig ikke med. I min træthed for jeg ikke udfyldt en ekstra anmeldelse på min egen bagage, så jeg må vente hos mine forældre til den dukkede op en lille uge senere. Den havde såmænd været en tur i Reykjavik.

Alt i alt kunne det dog ikke pille ved et helhedsindtryk af en særdeles vellykket ferie, der ramte lige der hvor det gjorde godt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share