Udrensning


Obelix
 Share

Recommended Posts

- den med natpotten var en metafor

- kunne ikke drømme om at anmelde indlæg. Jeg er tilhænger af et åbent forum, hvor spørgsmål får de svar, som de fortjener. Og gider man ikke gøre et stykke forarbejde selv, (en søgning på 5 - 10 sekunder) så skal man ikke pive bagefter, hvilket er en holdning, du som moderator burde stå bannerfører for.

En metafor, siger du - wow den havde jeg ikke luret :wink: Godt så, videre...

Det er helt fair du ikke vil anmelde indlæg. Jeg skal da også lige påpege at det ikke kræver en anmeldelse før vi skrider til handling. Det er en vurderingssag hvor strengt vi mener reglerne skal overholdes.

Jeg mener da i øvrigt at jeg i den grad er bannerfører for at folk lærer at hjælpe sig selv en smule på et forum og i øvrigt sætter sig ind i boardets regler - moderator eller ej. Ellers havde jeg næppe skrevet dette som jeg naturligvis mener burde være obligatorisk læsning for alle medlemmer (også dig) :cool:

Men uanset regelbrud mm fortjener man ikke at blive latterliggjort, og jeg synes sgu' det er ærgelig du mener det.

Jeg tror jeg har sagt det jeg skulle i denne tråd.

Link to comment
Share on other sites

"Jeg mener da i øvrigt at jeg i den grad er bannerfører for at folk lærer at hjælpe sig selv en smule på et forum og i øvrigt sætter sig ind i boardets regler - moderator eller ej. Ellers havde jeg næppe skrevet dette som jeg naturligvis mener burde være obligatorisk læsning for alle medlemmer "

MP altså... :rolleyes: (hvorfor troede du jeg hintede til det) :wink:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share