Kager of DOOOOOOM!


linis
 Share

Recommended Posts

Jeg har ikke lavet denne selv, så jeg kan ikke love for at den smager godt. Men det er da et forsøg værd :smile:

Ostekage

300g hytteost

1/2 dl hakkede mandler

Mandeldråber

3 æg

1/2 dl sukker

1/2 dl hvedemel

¨

Fremgangsmåde på norsk:

Pisk egg og sukker godt sammen.

Bland i alt det andre

Smurt ildfast form

Stekes ved 175 grader i ca 1 time

Serveres lunken med bær/syltetøy og is

Ca. 25% prots

40% kul

35% fedt

...uden syltetøj/is...

:4mewantfood:

Edited by amity
Link to comment
Share on other sites

Ahhhh... selvfølgelig vafler! Norske vafler :bigsmile: Min mor laver vafler til min far hver dag (helt seriøst), så de har noget godt til kaffen. Måske er det det der er hemmligheden for at han har en krop som en på 45 i en alder af 65. Hans læge kunne slet ikke fatte at det var min fars røntgenbilleder han sad med, fordi det var da en meget yngre person der var på billedet!

:bigsmile:

Vafler kan virkelig laves på mange forskellige måder, og man kan komme alt mulig i (nok en overdrivelse) :bigsmile: Men en grundopskrift på æg, mælk og hvedemel

Jeg vil anbefale

4 dl skummetmælk

3-4 æg

2,5 dl hvedemel

1 dl havregryn

litt salt

Kardemomme

Evnt. lidt sukker

ca. 25 g. margarin

Alt er ca tal da jeg aldrig selv måler...

Man kan jo altids prøve at komme noget proteinpulver i også!

Eller et par gram cannabis hvis man er til så noget :tongue: (Min mor bruger ikke dette).

Pas på at røren er lidt tykt flydende... Tilsæt eventuelt lidt mere mælk/hvedemel.

Hvis du ikke har et vaffeljern kan du stege det i en stegepande som små pandekager.

Spis med creme fraiche og jordbærsyltetøj.

Nams :bigsmile:

Edited by amity
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Et dejligt fiberrigt kosttilskud med sunde fedter og masser med mineraler - from me to you

Kokostoppe

50 g smör

2 æg

1 1/2 dl sukker

1 påse kokosflingor (200 g)

Ovnen sættes til 175 grader.

Smelt smør. Bland sammen med æg og sukker. Rør ned kokosrasp og til sidst smør. Lad dejen køles lidt ned og "klik" den ud på et bakepapir. Bages cirka 10 minutter, eller til de har den farve du synes du vil at de skal have :smile:

Tips: Når kagerne er kolde igen, kan man gerne dyppe dem i smeltet chokolade :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Så må det være tid til en mere:

Stinas Muffins med marcipan og chokolade

500g revet marcipan

250g smør

250g sukker

50g mel

200g hk valnødder

200g hk mørk choko

4 æg

½ tsk bagepulver

Marcipanen rives, smør, æg og sukker piskes i, derefter tilsættes æggene og så resten

Lav ca 22 stk muffins

Bages v 175 grader i ca 30 min

De bliver vældig fedtede, og kan sagtens hoolde et par dage uden at blive tørre.

Man kan evt udskifte den mørke choko med lys eller hvid

og nej.... det er ikke en fejl med de 50g mel - den er god nok :tongue:

Enjoy

-Camilla

Edited by camillabruun
Link to comment
Share on other sites

Så må det være tid til en mere:

Stinas Muffins med marcipan og chokolade

500g revet marcipan

250g smør

250g sukker

50g mel

200g hk valnødder

200g hk mørk choko

4 æg

½ tsk bagepulver

Marcipanen rives, smør og sukker piskes i, derefter tilsættes æggene og så resten

Lav ca 22 stk muffins

Bages v 175 grader i ca 30 min

De bliver vældig fedtede, og kan sagtens hoolde et par dage uden at blive tørre.

Man kan evt udskifte den mørke choko med lys eller hvid

og nej.... det er ikke en fejl med de 50g mel - den er god nok :tongue:

Enjoy

-Camilla

Åååååååååååååhhh!!!!!! De lyder lækre!!!!!!!!!!!!!!! :tongue4: :tongue4: :tongue4: Skal helt sikkert testes! :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

Åååååååååååååhhh!!!!!! De lyder lækre!!!!!!!!!!!!!!! :tongue4::tongue4::tongue4: Skal helt sikkert testes! :4mewantfood:

Du kan roligt glæde dig :cool:

Jeg er netop ved at bage dem til OSK's generalforsamling.... men mon ikke jeg kommer til at smage på dem på forhånd?

Det er forøvrigt en af Boznes opskrifter jeg har overtaget

-Camilla

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil også være med :tongue:

Jeg skulle bage noget afskedskage på mit gamle arbejde... Vidste virkelig ikke, hvad jeg skulle finde på, da vi havde et par diabetikere på stedet... Men fandt en super god opskrift til diabetikere på banankage inde på Alletiders kogebog

Banankage

Ingredienser:

3 æg

Sødemiddel svarende til 85 g sukker

2 tsk vanillesukker

145 g hvedemel

1 tsk bagepulver

50 g smeltet afkølet margarine

2 mosede bananer

Pynt:

Smeltet chokolade

Fremgangsmåde:

  • Pisk de hele æg med vanille og sødemiddel
  • Bland mel og bagepulver sammen og bland det i dejen, skiftevis med margarinen
  • Bland tilsidst den mosede banan i
  • Hæld dejen i en franskbrødsform ( ca. 1 liter)
  • Bag kagen nederst i ovnen i 55 minutter ved 175 grader C

Pyntes med lidt smeltet chokolade

Jeg bruger selv hvid glasur istedet for smeltet chokolade, nutella kan også bruges :smile:

I stedet for at bage kagen i en 1 L form, laver jeg dem gerne som muffins. De er velegnet til frysning

post-17589-1203252210.jpg

Rikke :4mewantfood:

Edited by Rikke B. M.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share