apprenti Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 kager!!! gerne med mere protein indhold end normale kagerkalorietæt mad kan jeg sagtens selv klare - det kræver ikke den store fantasi. det er mere når den søde tand melder sig om der er nogle gode opkrifter hvor der også er lidt protein i... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amity Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 (edited) Jeg har ikke lavet denne selv, så jeg kan ikke love for at den smager godt. Men det er da et forsøg værd Ostekage300g hytteost1/2 dl hakkede mandlerMandeldråber3 æg1/2 dl sukker 1/2 dl hvedemel¨Fremgangsmåde på norsk: Pisk egg og sukker godt sammen.Bland i alt det andreSmurt ildfast formStekes ved 175 grader i ca 1 timeServeres lunken med bær/syltetøy og is Ca. 25% prots40% kul35% fedt...uden syltetøj/is... :4mewantfood: Edited October 26, 2007 by amity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amity Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 (edited) Ahhhh... selvfølgelig vafler! Norske vafler Min mor laver vafler til min far hver dag (helt seriøst), så de har noget godt til kaffen. Måske er det det der er hemmligheden for at han har en krop som en på 45 i en alder af 65. Hans læge kunne slet ikke fatte at det var min fars røntgenbilleder han sad med, fordi det var da en meget yngre person der var på billedet! Vafler kan virkelig laves på mange forskellige måder, og man kan komme alt mulig i (nok en overdrivelse) Men en grundopskrift på æg, mælk og hvedemelJeg vil anbefale4 dl skummetmælk3-4 æg2,5 dl hvedemel1 dl havregrynlitt saltKardemommeEvnt. lidt sukkerca. 25 g. margarinAlt er ca tal da jeg aldrig selv måler...Man kan jo altids prøve at komme noget proteinpulver i også!Eller et par gram cannabis hvis man er til så noget (Min mor bruger ikke dette).Pas på at røren er lidt tykt flydende... Tilsæt eventuelt lidt mere mælk/hvedemel.Hvis du ikke har et vaffeljern kan du stege det i en stegepande som små pandekager.Spis med creme fraiche og jordbærsyltetøj.Nams Edited October 26, 2007 by amity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
linis Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 Et dejligt fiberrigt kosttilskud med sunde fedter og masser med mineraler - from me to youKokostoppe50 g smör2 æg1 1/2 dl sukker1 påse kokosflingor (200 g) Ovnen sættes til 175 grader.Smelt smør. Bland sammen med æg og sukker. Rør ned kokosrasp og til sidst smør. Lad dejen køles lidt ned og "klik" den ud på et bakepapir. Bages cirka 10 minutter, eller til de har den farve du synes du vil at de skal have Tips: Når kagerne er kolde igen, kan man gerne dyppe dem i smeltet chokolade :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camillabruun Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) Så må det være tid til en mere:Stinas Muffins med marcipan og chokolade500g revet marcipan250g smør250g sukker50g mel200g hk valnødder200g hk mørk choko4 æg½ tsk bagepulverMarcipanen rives, smør, æg og sukker piskes i, derefter tilsættes æggene og så restenLav ca 22 stk muffinsBages v 175 grader i ca 30 minDe bliver vældig fedtede, og kan sagtens hoolde et par dage uden at blive tørre.Man kan evt udskifte den mørke choko med lys eller hvid og nej.... det er ikke en fejl med de 50g mel - den er god nok Enjoy-Camilla Edited February 17, 2008 by camillabruun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoosier Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Så må det være tid til en mere:Stinas Muffins med marcipan og chokolade500g revet marcipan250g smør250g sukker50g mel200g hk valnødder200g hk mørk choko4 æg½ tsk bagepulverMarcipanen rives, smør og sukker piskes i, derefter tilsættes æggene og så restenLav ca 22 stk muffinsBages v 175 grader i ca 30 minDe bliver vældig fedtede, og kan sagtens hoolde et par dage uden at blive tørre.Man kan evt udskifte den mørke choko med lys eller hvid og nej.... det er ikke en fejl med de 50g mel - den er god nok Enjoy-CamillaÅååååååååååååhhh!!!!!! De lyder lækre!!!!!!!!!!!!!!! :tongue4: Skal helt sikkert testes! :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camillabruun Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Åååååååååååååhhh!!!!!! De lyder lækre!!!!!!!!!!!!!!! Skal helt sikkert testes! :4mewantfood:Du kan roligt glæde dig Jeg er netop ved at bage dem til OSK's generalforsamling.... men mon ikke jeg kommer til at smage på dem på forhånd?Det er forøvrigt en af Boznes opskrifter jeg har overtaget-Camilla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikke B. M. Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) Jeg vil også være med Jeg skulle bage noget afskedskage på mit gamle arbejde... Vidste virkelig ikke, hvad jeg skulle finde på, da vi havde et par diabetikere på stedet... Men fandt en super god opskrift til diabetikere på banankage inde på Alletiders kogebogBanankageIngredienser:3 æg Sødemiddel svarende til 85 g sukker 2 tsk vanillesukker 145 g hvedemel 1 tsk bagepulver 50 g smeltet afkølet margarine 2 mosede bananer Pynt: Smeltet chokoladeFremgangsmåde:Pisk de hele æg med vanille og sødemiddel Bland mel og bagepulver sammen og bland det i dejen, skiftevis med margarinen Bland tilsidst den mosede banan iHæld dejen i en franskbrødsform ( ca. 1 liter)Bag kagen nederst i ovnen i 55 minutter ved 175 grader CPyntes med lidt smeltet chokolade Jeg bruger selv hvid glasur istedet for smeltet chokolade, nutella kan også bruges I stedet for at bage kagen i en 1 L form, laver jeg dem gerne som muffins. De er velegnet til frysningRikke :4mewantfood: Edited February 17, 2008 by Rikke B. M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.