Arnes 7. log


Arne
 Share

Recommended Posts

Jeg har prøvet det der styrketræning her til formiddag... Modbydeligt - og det bliver jo endnu mere slemt i løbet af 30-40 timer... Stivbenet dødløft plejer at give mig den skønneste DOMS...

Som et STORT plaster på såret, så mødte jeg disse to skønne piger i centret:

post-125-1219744283_thumb.jpg

Tak for introduktionen Cat- og hvor var det skønt at sidde med lille Elva- hun er SKØN :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Lige nu hygger jeg mig med noget der minder om endnu et galdestensanfald :cry:

MEN - inden det begydte har jeg haft en god cykelweekend!"!

Lørdag formidagg køret Tanja, Signe og jeg mod Tyren. Signe har fået en lækker racer - WOW!!!! Selv Tanjas Pinarello måte udvise ydmyghed er!!! At hun også kan køre på den skulle siden vise sig!

Vi trillede stille og roligt der ud med 25-30 km/t. Signe har ikke kørt Tyren før -så vi snuppede en fremvisningsrunde på 25min.

Jeg starte første - de andre ville starte 2 og 4min efter... Jeg kørte en god runde.Kom gennem rundkørslen med ca 40 og var oppe på næsten 60 km/t ned mod foden af Tyrens ryg... Af en eller anden grund gik jeg helt i stå efter svinget ved golfbanen... Lige inden Nymølle blev jeg hentet af først Tanja og siden efter Signe... Så fik jeg fart i cyklen igen. Gennem skoven hvor det er lidt svært at se sving osv kom jeg forbi Signe igen - her er det en storforel at kende ruten... og jeg er nok sådan en smule "modig" og går ud fra at der ikke venter fronten på en SUV når jeg skære et sving :innocent:

. Jeg kom rundt i 22.15. Signe kørte sålede sin første runde på lige over 20 min -ikke ringe - man henter meget på rutinen på den rute - når man ved hvor svingene er osv.. Formmæssigt kan du vist lige nu allerede komme ned på omkring 18-19 min Signe - og det er sgu flot!

Derefter rullede vi hjem til byen igen. 75 km - 12,5 km for fuld gas - resten ret roligt.

I dag cyklede jeg ud på besøg i Albertslund. Hyggelige have besøg -men shit - har sjældent set såmange store korsedderkopper på en gang :mad::wink:

Hjemturen forgik ikke den lige vej... jeg var en tur længere vest på -så ned til sydkysten og så op til Utterslev mose via Vestvolden.

Her er ret smukt - jeg snuppede lige dette foto af voldgraven:

post-125-1220197722_thumb.jpg

Der er gode oplevelser at hente hele vejen langs Volden!! Det er længe siden jeg har kørt hele vejen... Det er en ok cykelvej -dog med nogle grusstykker - men smukt og afvekslende!!

Det blev til 74 km i dag (17 i formiddags - resten her til efter middag)

Link to comment
Share on other sites

Nå lader til at den galdeblæer falder hurtigt til ro denne gang... Vi sgu gerne af med de sten nu!!!

Cykelturen i går fik tilført lidt ekstra "indhold"... Jeg havde helt overset at der var "Tour de vest" i går. Et motionscykleløb der har start og mål i Glostrup. De "seriøse" ruter forsvinder hurtiget ud i det vest sjællanske - men de korte holder sig tæt på Glostrup... Disse thyre er dommineret af firma hold - der i blandt en række værtshuse - både med personale og kunder... Jeg var inde på et tank efter en Cola... de solgte øl - rigtigt meget øl - til disse firmahold... Både der og senere da jeg krydsede ruten nogle gange - fik jeg mange sjove kommentarer - søde og rare og meget joviale! "Hej Jalabert - du skal da den anden vej" - og "Go go Pantani"... Den sidste... :blink: godt nok har jeg tabt mig - og godt nok blev det sagt da jeg kørte op ad bakke (ca. 20 meter lang bakke) meeeeeen så meget har jeg vist ikke tabt mig - og bandana køre jeg ikke med -men ok fraværet af hår stemmer jo :laugh:

Jeg havde egentligt tænkt mig at jeg ville køre 100 km i år -men den smuttede så... Det var en slem omgang da jeg gjorde det for nogle år siden -jeg ville godt ha mærket forskellen nu! - Men ok - ruten er tilgængelig og vejene er nok heller ikke væk... Men vejrudsigten... Lover ikke godt for den næste tid... Jeg har kun udstyr til 14 grader og op... mon jeg har været ude for sidste gang i år... EJ det går ikke!

Link to comment
Share on other sites

14 grader og op efter - hvis det lige er regnvejr hedder det jo short og korte ærme, måske med ærmestykker der kan fjernes efter nogle km. :bigsmile:

Jeg gider ikke cykle i regnvejr. Lidt dryp kan gå - men regnvejr for alvor - nej. Så snupper jeg hellere en gang spinning

Link to comment
Share on other sites

Jeg gider ikke cykle i regnvejr. Lidt dryp kan gå - men regnvejr for alvor - nej. Så snupper jeg hellere en gang spinning

Som tider går det hurtigere med at tænke end at skrive, der skulle have stået:

14 grader og op efter - hvis det ikke lige er regnvejr hedder det jo short og korte ærme, måske med ærmestykker der kan fjernes efter nogle km.

SORRY

Link to comment
Share on other sites

Jeg var hos lægen i dag... Han skriver til Hvidovre Hospital og beder dem opm at gøre noget ved de galdesten... "Det duer ikke du går der og bliver nervøs over om næste anfald kommer lige inden en foredrag eller noget..." - er ret glad for mit lægevalg :bigsmile:

Når vi er ved det med læger... efter mange år droppede jeg cipralexerne for en lille måned siden - lader faktisk til at ha gjort mig godt!

Kunn e heldigvis træne allerede i går egtermiddags... Spørgsmålet var - skal jeg køre Signes time eller Tanjas? :rolleyes:

Løsning: Kørte Signes på ABC klokken 16.30 og Tanjas på Royal klokken 18.30 - så kunne jeg også lige nå lidt :blahblah: med Signe ind imellem.... :tongue:

Signes time var virkelig god - meget mellemtakt - men det tunge arbejde var til gengæld til Metallicas "Sad but true" - giver en ret langsom og TUNG enkelttakt - herligt. Skulle lige abstrahere fra vores ven "Racerkøren" på cyklen ved siden af - den gode Lars har mange kræfter... men shit jeg for ondt i kroppen af at se på hans "teknik" :bigsmile:

På Royal var der en god flok af the usual bunch - kasper på cyklen ved siden af mig. Også her en fed fed time!!

Klokken ca. 20.10 forlod jeg så Royal - jeg var så tilbage 6.10 her til morgen.... Kim var på podiet til en øvet på 45 min - efterfulgt af en "quick time" på 30 min... Det er meningen at de der quick skal være på 30 min inkl opvarmning og stræk - og at der ikke må coaches til over et 6 tal på skalaen fra 6-10 - ringe ringe koncept... Men når instruktøren har en flok der bare vil køre videre... så går det...

Kim lavede en ironman i weekenden - "I skal ikke tage jer af mig heroppe i dag - jeg kan ikke lave en bule i et vådt stykke winerbrød" - tror nu ikke vi manglede noget Kim. Min faste sidekvinde onsdag morgen, den kære Maj, gennmførte sin fæørste IM i lørdags... Hendes vømning på 1.31 og cykling på under 6 timer var fandme en flot start! Hun ser allerede frem til at forbedre sig- især på løbet - yhays the spirit. Du er en inspiration Maj!

Sikke mange dejlige mennesker jeg har at træne med!!!

Link to comment
Share on other sites

Viste du:

  • At man kan blive glimerende underholdt af at gå på apoteket? Nej? Jeg stod og ventede på at komme til i går... Jeg havde godt bemærket en kvinde i pink spaserdragt som lød lidt højlydt... Da hun fik sin receptmedicin udleveret, kom der dette fra hende (NO KIDING) " Altså lille du - det er jo billig kopimedicin det her - synes du virkelig at jeg ligner en der bruger kopimedicin??? Kommentarer vel overflødige... :gal:
  • At styrketræning er FARLIGT? Sådan som min krop har det i dag - så må det være det...
  • At intet bider som fortjente skideballer? The mistress aka Anette Berg i går - da Kasper havde lokket mig :innocent: til at snakke, efter timen var gået igang: "Ja så regner jeg med at Arne kan gentage hvad det er vi skal de første 18 min..." Senere: "Ja der er nok NOGEN på første række som vil bliver overasket over det næste" :4whip::bottom: Dejligt at have dig med os igen Anette - og fed spinningtime - syntes vist både jeg, Tanja, Kasper og Morten!

Link to comment
Share on other sites

At man kan blive glimerende underholdt af at gå på apoteket? Nej? Jeg stod og ventede på at komme til i går... Jeg havde godt bemærket en kvinde i pink spaserdragt som lød lidt højlydt... Da hun fik sin receptmedicin udleveret, kom der dette fra hende (NO KIDING) " Altså lille du - det er jo billig kopimedicin det her - synes du virkelig at jeg ligner en der bruger kopimedicin??? Kommentarer vel overflødige...

Hej Arne

Først vil jeg komplimentere din måde at fastholde din træning og sætte nye mål som du holder og som bla. jeg finder som meget spændende læsning :superman: dit vægttab og rejser hører også under denne kategori...

Din oplevelse på apoteket kan umiddelbart godt lyde som en forvirret kvinde..MEN efter at jeg har prøvet og skulle forklare en apoteker at det kopi skidt han tilbød mig havde nogen vilde ubehaglige bivirkninger og at jeg under ingen omstændigheder ville have det. startede selvfølgelig med at tage det men når man så oplever at det ikke er det samme og næsten bliver syg så er det altså svært at skal forklare det hver gang man skal have sin (hjerte ) Medicin.

at man bare skal have det der står og ikke andet.......

Ser frem til at følge dine kampe og le med dig når du vinder og ærge mig når du ikke når målet første gang.

God week-end

kenn

Link to comment
Share on other sites

Tak for hilsen Kenn! Og glad for at loggen stadig kan bruges af nogen... For mig er den halvt en vane der ind imellem også er en byrde, halvt noget jeg ikke kan/vil slippe helt.Det går mod enden her - men måske ikke stærkt :tongue:

I dag stod den på grum Greisen fredag aften 90 minutters elite spinning... Mine ben var tunge på vejen derind - jeg regnede ikke med jeg kunne noget... Boy was I wrong! jeg endte med et pulssnit gor over 84% og flere pulstoppe over 95%

Næst sidste serie var bare super fed for mig :wub: Det var TUNG kørsel på maks 60 rpm - 1 min stående, 3 min siddende,1 min stående 2 min siddende, 1 min stående, 1 min siddende.. så belastningen af et lille minut - og så gradvist på igen over et minut og så kørte vi turen en gang til :bigsmile:

Sidste serie var en pyramide med stående angreb på 1,2,3,4,3,2 og 1 min - 2 min mellem hver - ikke fuld pause men pulsen lidt under kontrol og så holde sig oppe på omkring et 7 tal inden næste... Jeg besluttede mig at jeg SKULLE over 171 hver gang (makspuls 178) og det kom jeg... puuuuuu :devil:

Nu føler jeg mig ældre en min skønne mor der blev 80 i dag :bigsmile:

Min blog i dag handler om sport :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Jeg er blevet fan af nogen - og så har jeg lavet et lille video indslag som jeg synes er fin :cool:

Jeg har kun sjældent erklæret mig som fan af nogen eller noget... Det vil gøre nu. Og ham jeg er blevet fan er godt nok et umidelbart mærkeligt valg:

Han er it mand - ja nærmest nørd

Han er en drengerøv som ikke er velkendt for sin finfølen og ultimative sociale kompetance

Han er erklæret både ultra konservativ og ultra liberal

Han hader alt hvad der har med HR og coaching at gøre - umidelbart...

Hans navn er Mogens Nørgaard og han er stifter af og direktør i firmaet Miracle - der beskæftiger sig med databaser... Han skriver meget om mange ting og har en videoklumme på comon.dk. Den klumme har været en tidsrøver for mig på det sidste.

Jeg har nogle ting til fælles med Nørgaard:

  • Jeg lader mig meget gerne inspirere af folk med succes
  • Jeg er meget skeptisk over for folk med flotte koncepter og hurra ord som kan udrette mirakler for mig på kort eller ingen tid
  • Wilbek, BS med flere har gjort flotte ting - men hvad er det lige det sådan kan bruges til i en virksomhed - hvis vi skære ind til benet?
  • Jeg kan ikke med JEG JEG JEG kulturen "Men målet er at kunne være noget for andre, ikke at nå noget for sin egen skyld. Det er bare tomhed." - skriver han - jeg er helt enig.
  • Jeg tror på at have det sjovt
  • Jeg tror på at stole på at andre vil og kan - og at det bedste jeg kan gøre er at give dem plads og frihed - og ikke at hegne dem ind i forventninger, måtal og mine værdier

Så siger han en masse som jeg er aldeles uenig i og som kan gøre mig vred... Men jeg elsker folk der kan gøre mig vred - for det udvikler mig at se den vrede i øjnene og tænke "hmm måske...."

Hans klumme er her med anbefalet!! Et link

En af hans seneste indlæg har jeg lige brugt i et lille videoindlæg omkring den positive psykologi

Jeg træner også - det skriver jeg om i aften. Var bl.a. ude på 110 km i går - inkl off road kørsel på racer...

Link to comment
Share on other sites

AV mine ben... Jeg trænede også i begyndelsen af ugen - men det vil jeg lade ligge...

Landevej

I går eftemiddags var jeg ude på små 110 km sammebn med Maj. (hun har lige lavet Iron man - så kort tur for hende jo :cool: ) Turen gik over Lyngby, Holte, Birkerød, Hillerød, Nøddebo, Esrum, Esrum Søvej, Fredensborg... Vi kom for tidligt fra vejen her og kørte over Asmnderød og kom så via nogle omveje - bl.a over en græsplæne (arne tours strikes again) tilbage på hovedvejen - videre mod Hørsholm - og så af en noget alternativ rute forbi golfklub og Sophienberg slot - ud til Strandvejen. Maj: "du kunne godt ha sagt det var en MTB tur..." :blush: Hjemturen via Strandvejen var så ligetil!

Det var en stille og rolig tur -turen langs østsiden af Esrum sø er dejlig smuk på små veje. vi kørte 25-29 i snit. Maj var lidt oppe og trække ind af Strandvejen med 37-38 km/t - så har jeg nok at gøre med at holde hjul. På flad vej er det let... men han Newton er stadig hård nå vejen stiger... så jeg tabte hendes hjul nogle gange.

Dejlig tur der alligevel kunne mærkes i dag. 110 km og lidt over 4 timer i sadlen er ikke noget problem mere - men min krop er sradig uvant med det...

Spinning

I dag var jeg så til 90 min Greisen elite spin.... 4 serier af 20 min - den første opvarmning og lidt reelt arbejde de sidste 10 min

2 serie: 5 x ( 1 min stående restitition - 2 min siddende pres med god belastning - 1 min stående angreb) - jeg lagde lidt for hårdt ud - så de sidste bed :devil:

3. Serie - lidt speciel: 2 x (5 min opbygning af belastning og intensitet - lavere og lavere kadance... 5 x står op uden at køre - maks belastning og så køre man TUNGT 30 sek - tilbae og stå stille i 30 sek... anden runde var 35 sek kørsel - 25 sek pause)

4. serie: 4 svensker intervaller: 1.5 min stående roligt - 3,5 min siddende tempokørsel på 8-9

Dejligt færdig nu!!!

Link to comment
Share on other sites

3. Serie - lidt speciel: 2 x (5 min opbygning af belastning og intensitet - lavere og lavere kadance... 5 x står op uden at køre - maks belastning og så køre man TUNGT 30 sek - tilbae og stå stille i 30 sek... anden runde var 35 sek kørsel - 25 sek pause)

Ja, eneste anke ved "damptromlen" igår var at det ikke var Rammstein på musikanlægget, som det hører sig til! :devil:

:crazy: sikke en time :blink: Jeg mærkede meget tydeligt igår, at der kun har været 5 træningspas på 5 uger.... dang, mine lægge pev i går aftes...

ps godt at I fik styr på ejerforholdene på cyklerne oppe på jeres række :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Ja, eneste anke ved "damptromlen" igår var at det ikke var Rammstein på musikanlægget, som det hører sig til! :devil:

:crazy: sikke en time :blink: Jeg mærkede meget tydeligt igår, at der kun har været 5 træningspas på 5 uger.... dang, mine lægge pev i går aftes...

ps godt at I fik styr på ejerforholdene på cyklerne oppe på jeres række :tongue:

Ja Ramstein vill ha været passende!!!

Jamen de to cykler er bare VORES!!!! Om det er respekt og frygt der gør at vi altid får dem overdraget alligevel - eller fordi folk tænker "nååå stakkels små pus - hvis det er så vigtigt så lad dog børnene" - det skal jeg ikke kunne sige :tongue:

Link to comment
Share on other sites

En af de dage hvor der er meget at fortælle - men jeg er bare for træt - pg så er der NFL i tossekassen...

Men fik kørt en Chris elite time - længe siden. Helt fint og hårdt - med en del korte skarpe intervaller:

post-125-1221413552_thumb.jpg

Midt på eftermiddagen snuppede jeg så en kort tour de Amager - lige under 40 km, efter fulgt af en øvet time ved grumme Greisen... Kim spurgte "Hvad skal vi lege i dag"..Jeg kom til at sige #basso intervaller"... DAMM - Kim fik også lige fortalt på timen at jeg havde bestilt dem... "Basso intervaller er skiftevis 45 sek siddende med belastning og højt tempo - 45 sek siddende tempo med lettere ben.. Jeg kæmpede som et svin - men pulskurven viser at jeg ikke havde så meget at komme med (2. serie - den første med blå makering neden under)..

post-125-1221413919_thumb.jpg

Puha god træningsdag.

Skal til MR scanning med knæet i morgen

Har du nogen sinde tænkt at dem du arbejder sammen med er underlige/dumme/mærkelige/uforståelige... så kan det være du vil finde den her lille video interessant...

Link to comment
Share on other sites

Kan sku godt forstå, du var lidt træt oven på den omgang :crazy: - har du overhovedet haft tid til at lave andet i går?!

jaja - fik da indspillet noget video... Arne der leger "tv vært" med Logitech webcam er min nye hobby :tongue: (ses på blog og undertiden på Fjæsbog) Jeg fik vist også taltl idt telefon og chattet på nettet (udtagelsesvis!!! :innocent: )

Nu er jeg bare ked af at jeg ikke kom afsted 1 time før på raceren... i stedet for at side og se F1 start... :sneaky2: det var nu engang den bedste del i går - at komme ud i solen på cyklen!!

Link to comment
Share on other sites

Ja, så godt hvor klog (og alvorlig a050.gif ) du også havde været

Håber forøvrigt vi ses til morgenspin i morgen - du må gerne spærre en cykel på forreste række, så skal jeg nok blive der begge timer :wink:

De videoer er jo lavet til at præsentere min virksomhed - emner er seriøse - men så er det da heller ikke værre med alvoren? Men da glad hvis du synes det er klogt :bigsmile:

Jeg er der ikke i morgen... Jeg har fået en smule undervisning på RUC og skal der ned i morgen tidlig... 10 år siden mine 10 meget intensive RUC år (5 som studerende - 5 som ansat) sluttede... bliver interessant...

Jeg opgave planen om udendørs cykling denne eftermiddag... det trak op til møg vejr lige før jeg ville afsted... Jeg "nøjedes" med 2 Tanja timer på Royal - ganske fornøjeligt!

post-125-1221592213_thumb.jpgpost-125-1221592232_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nu slutter det

Gider ikke rapportere dagligdagen mere her.

Wow hvor mine logs og MOl har betydet meget gennem 7 år - men alt har en ende... nu har jeg sluttet nogle gange... og kommet tilbage med små pip - ikke mere - loggen ender her.

TAK TAK TAK alle i gode mennesker der har kommenteret, skubbet osv . mange af jer er blevet virkelige venner - og det var og er stort.

Edited by Arne
Link to comment
Share on other sites

Nu slutter det

Gider ikke rapportere dagligdagen mere her.

Wow hvor mine logs og MOl har betydet meget gennem 7 år - men alt har en ende... nu har jeg sluttet nogle gange... og kommet tilbage med små pip - ikke mere - loggen ender her.

TAK TAK TAL alle i gode mennesker der har kommenteret, skubbet osv . mange af jer er blevet virkelige venner - og det var og er stort.

a060.gif

Det bliver mærkeligt at undvære dine beretninger - men så ses vi jo forhåbentlig ude i den virkelige verden :wink:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share