Got legs?


Kermit
 Share

Recommended Posts

Tro mig, når Kermit siger at det ikke er opad der er problemet har han ret. Jeg har aldrig set nogen været så relativt meget bedre opad i forhold til på flad vej. Det er næsten surrealistisk når han fyrer den at på de stejle bakker :blink:

Og Mr. 2 sec, tak for i går. Super hyggeligt som altid når du er med.

Link to comment
Share on other sites

Gregers: Selv tak og lige over :smile:

Mens jeg sidder her med min halve kakaomælk kunne jeg jo lige berette om dagens indsats.

Ud på Kongevejen og mod Helsingør. Der blev lige taget bakken ved Coloplast og den efter krydset i Humlebæk hvorefter jeg drejede ind mod Kelleris hvor jeg så drejede ned mod Strandvejen. Her kommer man ud ved Gammel Humlebæk Kro, og det var tydeligt at se at Strandvejsbeboerne har kørt haveaffald i weekenden for der lå grene og andet skidt på cykelstien. Anywho, op ad Lave Skov Bakken og ved krydset ved Nivå havn begyndte mine pyramideintervaller. Er du så færdig hvor var JEG færdig. Efter det første minut var jeg sikker på at jeg ikke kom op på de 3 som er min top. Der var bare fuldstændig udsolgt i benene, og det var altså efter 25 minutters kørsel. Jeg tilskriver den manglende energi min kost som i dag bestod af rugbrød, og så en skål havregryn en halv time inden jeg satte mig op på cyklen. Ikke lige det der har det meste kulhydrater.

Nå, men intervaller blev nået, også selvom det sidste 2 minuts og 1 minuts interval foregik op ad Rungstedvej som stiger pænt godt. Her fortsatte jeg ud af så jeg kom ned til Rundkørslen ved motorvejen og fortsatte ud af Ravnsnæsvej ved Sjælsø. Kort tid efter rundkørslen kommer der en lang stigning som ikke stiger voldsomt, men den bliver ved. Den trak tænder ud, specielt fordi der også var en pæn modvind. Herefter drejede jeg til venstre og kørte for første gang op ad Åsebakken ved Høsterkøbvej. Det er en 500 meter stigning med et snit på 5%. Det er altså dejlig kost! Jeg overhalede en ridepige på sin cykel på vej op ad bakken, og hun så bestemt ikke tilfreds ud med den bakke.

Jeg kørte igennem Høsterkøb, en hyggelig by i øvrigt, og kom ud på Hørsholm Kongevej som jeg så kørte nedad. Af kongevejen kørte jeg ned af Hækkevej og ud på Stampevej, som er den rute vi plejer at starte på når vi kører i HCM. Her fortsatte jeg ud til rundkørslen på Isterød vejen og kørte af Stumpedyssevej. Her drejede jeg så ind ved Skovhuset, modsat af hvad vi kørte i Søndags, og fik dermed en kort 15% stigning med på dagens resultat. Derfra kørte jeg så ud til Fredtoften og kørte hjem ad Kongevejen.

Turen var i alt på 49,12 km som blev kørt med et snit på 30,23 km/t. Det er sgu en godkendt indsats. Og nu vil jeg sgu hoppe i bad!

Link to comment
Share on other sites

Så kom der lidt flere nye billeder. Cyklen var til eftersyn i går, hvor jeg ved samme lejlighed fik savet forgaflen til. Mekanikeren mente ikke at jeg rensede min cykel nok, ved ikke helt hvad han forventer, men han fik mig da i hvert fald til at stå udenfor i 10 grader og blæsevejr her i dag for at rense den - den trængte nu også alligevel :innocent:

Men anywho, der blev også lige knipset nogle billeder

DSC00168Lille.jpg

DSC00169Lille.jpg

DSC00170Lille.jpg

DSC00171Lille.jpg

DSC00172Lille.jpg

DSC00173Lille.jpg

DSC00174Lille.jpg

DSC00175Lille.jpg

Link to comment
Share on other sites

Så blev årets mål nået: 3000 kørte km :superman: og der bliver spillet en lille salut i baggrunden.

Jeg kom aldrig afsted med klubben i går, søndag, da jeg havde problemer med mit tøj da jeg skulle afsted. Lige i det jeg skulle til at lyne min trøje så knak dimsen man holder i på lynlåsen. Efter lidt bakseri lykkedes det dog min kæreste at få smidt noget tråd i så jeg kunne lyne op og ned, men da var klokken blevet 08.50 og sandsynligheden for at jeg kunne nå at komme til fællestræningen var meget meget lille. Det passede mig egentlig også fint nok, da Gregers jo havde påstuleret at han ikke ville dukke op.

Jeg var godt klædt på med både windbreaker og lange overtræksbukser så jeg kunne holde varmen. Mine forældre havde fortalt mig at der om lørdagen havde været 2 grader omkring klokken 6-7 stykker, så jeg ville ikke tage nogle chancer nu hvor der trods alt er efterårsferie. Da jeg kom ud var det da også lidt koldt, men efter få km fik man hurtigt varmen. Min største bekymring var mine fingre, men også her kom der varme til.

Jeg kørte ned ad Nivåvej ud til Gammelstrandvej og så ud på Strandvejen. Det var simpelthen så dejligt at se solen over vandet og den ro der trods alt er en søndag morgen. Dog er det utroligt så dårligt cykelstierne bliver ryddet(hvis de da overhovedet bliver ryddet) omkring Mikkelborg og Rungsted. Der lå nedfaldne blade, grus og andet skidt over det hele. Nå, men jeg cyklede hele vejen til Klampenborg i en mild modvind som dog holdt snittet nede på max 29 km/t. Ikke just hurtigt når man har været vant til at køre omkring de 31. Jeg ved ikke om det var den kolde morgenluft der gjorde at jeg hurtigt blev træt og hev efter vejret hver gang der kom en af Strandvejens små stigninger, men det var hårdere end det plejer synes jeg.

Anywho, da jeg nåede omkring Klampenborg så jeg en fyr på en Bianchi racer foran mig. Han skulle heldigvis også op mod Klampenborgvej så vi fulgtes lidt uden at snakke. Det startede med at jeg kørte lidt fra ham, og så kom han igen, og så lagde jeg mig med et par meter bag ham inden jeg stille kørte forbi ham. Han tog mig hjul og jeg sad faktisk bare og ventede på at Klampenborgvej ville stige lidt for så at kigge tilbage på ham i bedste Armstrong vs. Ulrich stil og så køre fra ham, men han drejede af 200 meter fra hvor den begynder at stige, så jeg havde vejen helt for mig selv. Et par gode accelerationer og da jeg så nåede omkring Fortunen var jeg godt flad og havde samtidig fået sidestik. Ned ad Hjortekærsvej og få lidt luft og drikke. Herefter kørte jeg ad Rævehøjvej og ned ad Lundtoftevej ved DTU. Det stykke er vildt fedt fordi den falder et par procent og asfaldten er god :4thumbup:

Jeg drejede til venstre nede ved krydset og fortsatte derfra ad Lundtofte vej. Igen, rigtig dårlig holdte cykelstier. Jeg har stadig ikke forstået hvordan man kan tro at det er i orden at man graver halvdelen af cykelstien op for derefter kun at lægge ny asfalt på de steder man har gravet op i stedet for at give hele cykelstien???? Derfor var man tvunget til at køre på vejen. Ved Ørholm Station kommer der en lille stigning som snor sig rigtig godt, super fedt. Til venstre ad Skodsborgvej og ud mod Geels Bakke, som jo, lige for hukommelsens skyld er: 300 meter(tror den er lidt længere) med 6,7% i snit. Ved Kongevejen kom der en gut på en grøn Centurion der bare havde fart på. Jeg vil skyde på han kom kørende med 35 i timen, hvorimod jeg kørte omkring de 30. Han nåede da heller ikke meget mere end 25 meter op ad bakken før han gik i stå. Så var det jo at jeg som den store cykelhelt måtte op og stå i pedalerne og skyde forbi ham. Jeg så ham da heller ikke igen. Herfra var det meningen at jeg ville prøve Søllerød Slotsbakke som jeg ofte har hørt om, men jeg havde ikke læst nok på lektien for jeg fandt aldrig den vej, men fortsatte i stedet ud af Øverødvej hele vejen til Vedbæk.

Nede ved Vedbæk kørte jeg så ad Henriksholms Allé(minder mig altså om SuperJeg sangen "Forhåbningshøjs Allé" og kom derfra rundt forbi militærområdet ved Vedbæk. Hele turen op til Gøngevangen er 2700 m lang og stiger i gennemsnit med 2,2% på trods af at det ikke er én lang stigning. Herfra var det faktisk min mening at ramme en anden stigning, nemlig Høje Sandbjerg, men den kunne jeg sgu heller ikke finde trods utallige forsøg. Igen, fordi jeg ikke havde læst på lektion ordentlig. Jeg troede nemlig at jeg kunne se den fra Kongevejen, men det viser sig at den sidste del kun er grusvej, og det havde jeg selvfølgelig IKKE regnet med. :blush: Men det gav mig da mulighed for at køre på Kongevejen, efter en lille tur af Gøngehusvej.

Da jeg så nåede for enden drejede jeg til højre ad Kongevejen og kørte mod Birkerød. En tur jeg aldrig har været på. Igen, fantastisk asfalt hvor tingene bare rullede!! Næste gang jeg kommer der forbi skal jeg ned ad Vasevej for der ligger også en bakke(Vaserne) med 5% i snit over 500 m. Men jeg fortsatte lige ud og kom igennem Birkerød og derefter Blovstrød. Et eller andet sted mellem Birkerød og Blovstrød ligger der en meget heftig fordybning/en dal som man først kører ned i og så op ad. Hvis der er nogen der ved hvad dette sted hedder, må det gerne oplyses. Ikke fordi det var det vildt store, det var bare ret fedt.

Nå, til højre ad Snadholmgårdsvej og så ellers afsted. Her så jeg en gut på en enkeltstart/tri cykel med korte ben!!! Stakkels knæ. :blink: Var lidt fedt at overhale ham på trods af at han hurtigt fik overhalet igen. Da vi så nåede en bakke strøg jeg forbi ham, og så ham først igen ved Isterødvejen. Han kørte i alt for tunge gear/lav kadance i forhold til hvad man bør når man har bare knæ og generelt bare cykler. Men han fik dog overhalet mig på Isterødvejen(havde også været overrasket hvis han ikke havde), men jeg formåede at holde lidt af hans hjul. Herfra kørte jeg så Ravnnæsvej lige i direkte modvind. For satan hvor var det hårdt. Specielt ved stigningen ved Næbbegård plantage var den virkelig ond, fordi den samtidig stiger ret kraftigt. Oppe på toppen var der dog lige mulighed for at få lidt at drikke og sådan :tongue: Herfra gik turen op ad Åse Bakken(500 meter med 5% i snit) og da jeg kom op på toppen måtte jeg ned på den lille klinge for lige at rulle af. Der var jeg ved at være godt opbrugt efter 70 km.

Igennem Høsterkøb og ud på Kongevejen mod Hørsholm. Herfra kørte jeg så ad Folehaven(for satan hvor gjorde den første stigning ondt) og ud på Strandvejen hvor der heldigvis var medvind. Herfra gik turen mod Nivå og hjem.

I alt fik jeg kørt 90,42 km med 29,8 km/t i snit. Synes det er godkendt :smile:

Nu må det også være tid til at kigge mod nye mål i den kommende sæson, for nu kan jeg mærke at tiden er inde til at sænke træningsmængden lidt for derefter at holde den vedlige og styrke den henover vinteren. I øvrigt, hvis der er nogen der har gode vintertræningsprogrammer der ikke kræver at man kommer ud alle ugens dage, så skriv venligst.

Der skal sættes nogle nye mål for næste år. Hvad det skal være ligger endnu ikke helt fast, men lidt flydende kan det godt komme til at se sådan ud:

1. Minimum 3000 km i løbet af sæsonen, men gerne 4000+.

2. Deltagelse i et motionsløb, f.eks. Sjælsø Rundt eller måske Grejsdalsløbet hvis jeg har nosserne til det.

3. Køre med hold 1, eller hold 2 såfremt det bliver oprettet

Det er målene sådan umiddelbart, og de er selvfølgelig alle realiserbare, det er bare et spørgsmål om hvor meget man gør ved det.

Derudover står julen jo også for døren om et par måneder, og der håber jeg jo at få nye dele til cyklen. Jeg har allerede fået arrangeret noget af gaven til at være cykeltøj fra HCM, men jeg kunne især godt tænke mig at lette min cykel lidt for nogle gram. Hjul må vente, for det har jeg sgu ikke råd til at ønske mig, men ny frem- og saddelpind og styr ville alt sammen være muligt. Ellers ville et par nye pedaler også være på listen.

Men generelt er der jo så helvedes mange ting jeg ønsker mig, for samtidig ønsker jeg mig også en momentnøgle, sådan en dims så jeg kan pille kranken af og gøre den rigtig ren, kæderenser, vinterhandsker etc. etc. Synes hele tiden der kommer nye ting på. Men mere om det i fremtiden.

Resten af dagen i dag skal gå med vores nye kat Dave som vi skal op og hente om et par timer :smile: Glæder mig sindsygt meget til at se hvor stor han er blevet.

Link to comment
Share on other sites

Kat :wub: det forpligter altså til nogle billeder :poking:

Mente i øvrigt nok at det var dig jeg så dreje ned mod Strandvejen søndag morgen da jeg skulle lege chauffør - det var det så nok også. Hatten af for at køre 90 km på egen hånd - og +3000 for året er sq også i orden. Gid jeg havde selvdisciplin til også at gøre så meget ved det - hmpf.

(fed beretning af turen - den slags kan vi lide)

Link to comment
Share on other sites

Tak for de fine ord Gregers. Hvis det er, så kører jeg en tur igen søndag formiddag(efter 10-11 stykker) da jeg ikke kan komme til fællestræningen fordi jeg skal hente min svigermor i lufthavnen klokken alt for sent. Så hvis du vil med ud på en tur, så bare sig til, så arrangerer vi noget. På den tid af dagen burde der være forholdsvis lunt.

Og så lidt billeder af lille Dave :wub:

DSC00176.jpg

DSC00177.jpg

DSC00178.jpg

DSC00179.jpg

DSC00181-1.jpg

DSC00183.jpg

Han er heldigvis ikke kælen eller noget :laugh: NOOOOT!!! Han er simpelthen sådan en dejlig lille kat der bare er fuld af spillopper.

Link to comment
Share on other sites

Hvor kær :wub::wub::wub:

Mht. søndag så er jeg på - tror nemt vi kan få nogle hyggelige træninger.

Eneste lille men - jeg har af forskellige årsager ikke rigtigt passet træningen her på det sidste så det kan ske vi skal lave delefinten så jeg falder af halvvejs så du også for noget ud af turen. Men vi kan jo se hvad der sker undervejs og tage den derfra.

Link to comment
Share on other sites

Gregers: Skam helt i orden. Kan vi jo altid finde ud af :smile:

Dagens tur var en tur i rimlig meget blæst. DMI siger umiddelbart en gennemsnitlig vind på omkring 9 m/s med vindstød mellem 10 og 15 m/s fra nord, så det var ret blæsende. Så turen gik mod nord til at starte med så meget at energien blev brugt i starten så man kan vende om og blive skubbet hjem :tongue: Ud på Kongevejen mod nord, og for satan hvor rammer vinden bare lige med det samme. Det var så også ideen da jeg har læst at vind på ca. 9 m/s svarer til en 4% stigning. Herfra kørte jeg så til venstre af Langstrupvej hvor vinden var konstant fra siden. Den var faktisk så kraftig at jeg valgte at smide den ned på den lille klinge og så ellers bare køre i et ok tempo der lå på ca. 23-25 km/t. Der er meget åbent på hele strækningen så det var ikke muligt at finde læ eller noget.

Jeg fortsatte ud af Humlebækvej ned til Kongevejen, hvor jeg så drejede ned mod Fredensborg for derefter at dreje ned ad Hillerødvejen. Her gik det lidt ned ad bakke så man kunne holde en hastighed på omkring de 33 :blink: Herfra drejede jeg så til højre ad Sørupvej som er en klassiker på vores HCM ture, en vej der går ned forbi Esrum Sø og op ad Sørup Bakken der ender ved Fredensborg slot. Da jeg nåede søbredden blev jeg nærmest blæst omkuld af vinstødende. Det var helt vildt. Sørup Bakken blev forceret uden den vilde acceleration jeg plejer at kunne mønstre, sjovt at jeg har svært ved at banke op ad den bakke når jeg er alene. Jeg kom dog helskindet op, og havde stadig en smule overskud. Igennem Fredensborg og ud til Endrupvej. Utroligt hvor ringe stand cykelstien er i. Først og fremmest har halvdelen af vejen en lille fordybning med ny asfalt, og så kommer der et stykke hvor de er igang med at arbejde, og et stykke hvor de har gravet cykelstien op så man skal igennem grus.

Ned forbi søen går det ret kraftigt nedad med pga. vinden kørte jeg kun 32 km/t selvom jeg trådte rundt i pedalerne. Da jeg nåede bakken hvor Endrupvej går over i Fredensborgvej var der mulighed for at køre lidt agressivt, så det gjorde jeg. Op i pedalerne og så ellers derudaf. Gik faktisk rigtig godt, selvom jeg var lidt smadret da jeg nåede toppen.

Herfra kørte jeg så ad Esrum Søvej som er hamrende kuperet. Her var vinden også strid. Herfra kom jeg op på Harreshøjvej, lige før hvor der er en bakke stod jeg stille da jeg fik vinden lige i smasken. Var ret vildt. Men jeg kom da videre og ud på Esrumvej hvor der blev kæmpet en hård kamp mod vinden igen. Esrumvej går så over i Frederiksværksvej og har en stigning der måske lige er lidt skrappere end Klampenborgvej, men lidt længere. Den er måske 3,5% uden at være sikker, måske lidt mere. Det var lille klinge hele vejen og røven placeret sikkert i sadlen.

Herfra så op på Gillelejevej mod Fredensborg. Her var der medvind så der blev banket derudaf med mellem 35-40 km/t. Ned ad Stenholtsvej og over på Jespervej og til venstre af Kulsvievej. Her var jeg godt stegt. Synes at jeg var fuldstændig smadret hvilket nok skyldtes at der gik 3+ timer før jeg kom ud efter jeg havde spist morgenmad. Kulsvievej er ret kuperet, også når den går over i Karlebovej. Jeg tror aldrig jeg har spejdet efter Karlebo Mølle så meget før hehe. Derudover er asfalten bare ret ujævn i det område. Virkelig irriterende når man er træt.

Jeg kørte igennem Avderød og derefter Vejenbrød hvor jeg fik bakken op mod krydset i Nivå med(32 km/t i snit op ad den bakke :superman: ) Og så hjem.

I alt en tur på 54,6 km med 29,3 i snit. Den lave hastighed skyldes med stor garanti vinden.

Så nu vil jeg slappe lidt af, og gøre lidt rent og lave mad inden kæresten kommer hjem :smile: Sådan er det når man er en god kæreste!

Link to comment
Share on other sites

Gregers: Skam helt i orden. Kan vi jo altid finde ud af :smile:

Dagens tur var en tur i rimlig meget blæst. DMI siger umiddelbart en gennemsnitlig vind på omkring 9 m/s med vindstød mellem 10 og 15 m/s fra nord, så det var ret blæsende. Så turen gik mod nord til at starte med så meget at energien blev brugt i starten så man kan vende om og blive skubbet hjem :tongue: Ud på Kongevejen mod nord, og for satan hvor rammer vinden bare lige med det samme. Det var så også ideen da jeg har læst at vind på ca. 9 m/s svarer til en 4% stigning. Herfra kørte jeg så til venstre af Langstrupvej hvor vinden var konstant fra siden. Den var faktisk så kraftig at jeg valgte at smide den ned på den lille klinge og så ellers bare køre i et ok tempo der lå på ca. 23-25 km/t. Der er meget åbent på hele strækningen så det var ikke muligt at finde læ eller noget.

Jeg fortsatte ud af Humlebækvej ned til Kongevejen, hvor jeg så drejede ned mod Fredensborg for derefter at dreje ned ad Hillerødvejen. Her gik det lidt ned ad bakke så man kunne holde en hastighed på omkring de 33 :blink: Herfra drejede jeg så til højre ad Sørupvej som er en klassiker på vores HCM ture, en vej der går ned forbi Esrum Sø og op ad Sørup Bakken der ender ved Fredensborg slot. Da jeg nåede søbredden blev jeg nærmest blæst omkuld af vinstødende. Det var helt vildt. Sørup Bakken blev forceret uden den vilde acceleration jeg plejer at kunne mønstre, sjovt at jeg har svært ved at banke op ad den bakke når jeg er alene. Jeg kom dog helskindet op, og havde stadig en smule overskud. Igennem Fredensborg og ud til Endrupvej. Utroligt hvor ringe stand cykelstien er i. Først og fremmest har halvdelen af vejen en lille fordybning med ny asfalt, og så kommer der et stykke hvor de er igang med at arbejde, og et stykke hvor de har gravet cykelstien op så man skal igennem grus.

Ned forbi søen går det ret kraftigt nedad med pga. vinden kørte jeg kun 32 km/t selvom jeg trådte rundt i pedalerne. Da jeg nåede bakken hvor Endrupvej går over i Fredensborgvej var der mulighed for at køre lidt agressivt, så det gjorde jeg. Op i pedalerne og så ellers derudaf. Gik faktisk rigtig godt, selvom jeg var lidt smadret da jeg nåede toppen.

Herfra kørte jeg så ad Esrum Søvej som er hamrende kuperet. Her var vinden også strid. Herfra kom jeg op på Harreshøjvej, lige før hvor der er en bakke stod jeg stille da jeg fik vinden lige i smasken. Var ret vildt. Men jeg kom da videre og ud på Esrumvej hvor der blev kæmpet en hård kamp mod vinden igen. Esrumvej går så over i Frederiksværksvej og har en stigning der måske lige er lidt skrappere end Klampenborgvej, men lidt længere. Den er måske 3,5% uden at være sikker, måske lidt mere. Det var lille klinge hele vejen og røven placeret sikkert i sadlen.

Herfra så op på Gillelejevej mod Fredensborg. Her var der medvind så der blev banket derudaf med mellem 35-40 km/t. Ned ad Stenholtsvej og over på Jespervej og til venstre af Kulsvievej. Her var jeg godt stegt. Synes at jeg var fuldstændig smadret hvilket nok skyldtes at der gik 3+ timer før jeg kom ud efter jeg havde spist morgenmad. Kulsvievej er ret kuperet, også når den går over i Karlebovej. Jeg tror aldrig jeg har spejdet efter Karlebo Mølle så meget før hehe. Derudover er asfalten bare ret ujævn i det område. Virkelig irriterende når man er træt.

Jeg kørte igennem Avderød og derefter Vejenbrød hvor jeg fik bakken op mod krydset i Nivå med(32 km/t i snit op ad den bakke :superman: ) Og så hjem.

I alt en tur på 54,6 km med 29,3 i snit. Den lave hastighed skyldes med stor garanti vinden.

Så nu vil jeg slappe lidt af, og gøre lidt rent og lave mad inden kæresten kommer hjem :smile: Sådan er det når man er en god kæreste!

Link to comment
Share on other sites

Nå, i dag skulle jeg jo egentlig have været ude og cykle, meeeen fredag var vi til fødselsdag, og lørdag var vi oppe klokken 6.50(Dave vågnede meget tidligt) og så op og handle. Så var vi i Falkoner Salen og se Lord Of The Dance(De har fandme hurtige fødder) og derefter ude og spise. Vi kom så hjem klokken 22.00 og skulle ud og hente min svigermor og hendes mand i lufthavnen klokken 00.35. Så vi kom først i seng klokken 02.30 efter at Dave syntes det var sjovt at lege. Så det blev kun til 6 timers søvn i nat, og da jeg vågnede kunne jeg mærke at min krop bare ikke ville noget som helst. Mit knæ begyndte også at brokke sig, så jeg besluttede at droppe træningen i dag som ellers skulle have budt på 2 nye stigninger.

Men det må blive en anden dag. Vores ferie er slut og i morgen er det tilbage på skolebænken. I øvrigt er der tikket et 10 tal(ny skala så det er faktisk det samme som et 10 tal på den gamle) ind for min International Marketing aflevering om McDonalds's Service Management System hvilket jeg er hamrende tilfreds med selvom jeg åbenbart forholdsvis let kunne have reddet mig et såkaldt 12 tal, og et 4 tal(svarer til et 7 tal på den gamle skala) i en Global Økonomi aflevering omkring finans og pengepolitik. Alt i alt har det været en god ferie, og nu må vi se hvordan jeg klarer den kommende uge hvor jeg jo sjovt nok skal tilbage på skolebænken.

Link to comment
Share on other sites

Så fik jeg endelig nosset mig ud på landevejen igen. Ville egentlig have været ude i går, men det blev aldrig til noget. Syntes jeg var alt for træt til at få noget fornuftigt ud af det.

Lidt symbolsk opvarmning og udstrækning, og så ellers ud i det danske efterårsvejr. Det var faktisk ikke specielt koldt da solen varmede en smule. Jeg kørte ud på Kongevejen og så igennem Dageløkke for at komme ud på Strandvejen og køre mod Vedbæk. Jeg havde troet at jeg havde modvind på Strandvejen, men alle flagstænger jeg kørte forbi indikerede at der ingen vind var. Det betød også at jeg i lang tid lå med 32 km/t. Da jeg nåede Rungsted begyndte mine knæ/skinneben at brokke sig lidt, men kort tid efter var det væk igen. Nu dejligt når man er selvhelende :4thumbup:

Jeg fortsatte mod Vedbæk og drejede op lige før landsholdshotellet, og så ind mod Vedbæk kaserne. Her er den famøse Sandbjerg Bakke der stiger 2,2% over 2,7 km. Her havde jeg en smule medvind, så visse steder gik det over stok og sten, mens det andre føltes som om at selv en 53x11 kombination var for hård.

Herfra var det så meningen at jeg ville finde Høje Sandbjerg bakken, som jeg ikke kunne finde sidste gang jeg var i området, men denne gang lykkedes det.........næsten. Det vil sige at jeg fandt den sidste del af bakken, for Kenneth havde selvfølgelig ikke lige tænkt over at den startede på modsatte side. Nå, men jeg fik taget den sidste del, der går op ad Høje Sandbjerg Vej, et sted jeg i øvrigt var på introtur sidste år. Asfalten er skidt, hullet, så det var pisseskægt :w00t: Nostalgien skyllede ind over mig og jeg tænkte på mange af de løb hvor de hårdeste stigninger er på grus, eller i gamle dage hvor Col de Galibier kun bestod af grusvej og hvor der var sne på begge sider af vejen. Knap så slemt er denne vej dog, men jeg turde ikke sidde i sadlen, så jeg stod op i pedalerne hele vejen. Tager man hele stigningen er den på 730 meter med et snit på 6%. Næste gang jeg skal ud og cykle skal jeg se om jeg ikke kan få nosset mig sammen til at tage HELE bakken. Vejen ender i øvrigt blindt, så da man kom op var der kun én vej tilbage.

Herfra kørte jeg så ud på Kongevejen, igennem Folehaven og ud på strandvejen inden turen gik hjem. I alt en tur på 43,85 km med et snit på 29,6 km/t.

Så er der lidt billeder fra Klubmesterskaberne, hvor jeg kun har medtaget billeder af mig selv og Gregers. Som sagt tabte vi kun med 2 sekunder til 3. pladsen, men det er sgu i orden når man tænker på at vi slog vores nærmeste rivaler.

IMG_2919_2.jpg

IMG_2931_7.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nå, i skal jo ikke tro at jeg ligger på den lade side, tværtimod.

I søndags blev raceren luftet. Vinden var forholdsvis hård fra syd-vest og jeg valgte at køre mod Klampenborg ad Strandvejen. Det var hårdt, men det var nu meget hyggeligt. Mange steder var der dog faldet blade ned så cykelstien kun bestod af 30 cm asfalt, og visse steder var der kun blade. Det er ikke specielt morsomt at køre i. Men jeg kom da frem til Klampenborgvej og tog bakken. Her var bare en milliard mennesker der havde parkeret deres biler og rendte rundt på cykelstien UDEN at kigge sig omkring.

Da jeg kom op på toppen var mine lunger smadrede, ved ikke om det var luften der gjorde det eller hvad, men jeg drejede så til højre ved min skole(kan ikke huske hvad vejen egentlig hedder. Herfra kørte jeg så op ad Geels Bakke, og herefter ledte jeg så efter Søllerød Slotsbakke, og efter 10 minutter hvor jeg én gang kørte forbi slutningen af bakken, og én gang kørte forbi starten af bakken, fandt jeg endelig bakken. Den er hård, men ikke monster hård. Herfra kørte jeg så mod Vedbæk og havde planer om at tage Sandbjerg bakken, men en punktering gjorde at jeg måtte skifte slange. Mine Vredestein dæk var ekstremt lette at få af, men da jeg så skulle pumpe luft i med min lille lommepumpe blev dækkene aldrig hårde. Jeg valgte så herfra bare at trille hjem ad strandvejen. Det blev i alt en tur på lige under de 60 km med omkring 29 i snit. Havde jeg ikke punkteret havde jeg kørt efter 90 km, og forhåbentlig banket snittet op på 30.

Jeg har nu bestilt en pumpe der skulle være blandt verdens bedste og pumpe 8 bar uden de store problemer. Da jeg kom hjem tjekkede jeg trykket i dækket og det var på 2,5 bar.

Nå, men ellers har jeg haft travlt med skolen og familien. Min bror som lige er flyttet til Sverige med kone og børn har ikke tænkt sig at komme til jul, da de vil holde det hos dem selv. Egentlig ikke et problem, på nær at vi hvert andet år samler hele familien og holder jul sammen. Det er fast tradition, og nu bliver den brudt. Derudover er det nok sidste jul med min morfar.

Nå, jeg vil trille i bad, og så ellers sove. Jeg er meget træt.

Link to comment
Share on other sites

Hej du :bigsmile:

Nå, det at godt at se at der stadig er nogen der hænger på (når man nu selv er faldet af i svinget :mad: )

Det med julen gav selvfølgelig straks nogle associationer (hvis det er stavet rigtigt- hjernen ER gået i seng - resten af mig er bare ikke søvnig endnu). Både det med at "besøgstraditionerne" bliver lavet om og især det med din morfar. Jeg sad selv med samme følelse om min mormor sidste jul. Håber at det trods alt bliver hyggeligt. Man huske at nyde sine ældre familiemedlemmer mens man kan, men når du tænker sådan så er du jo nok allerede på rette spor hvad det angår.

psssst - du kan smugkigge her hvis du har lyst

Link to comment
Share on other sites

Gregers; det er meget vise ord. Ja, selvom jeg normalt ikke snakker meget med min morfar, så er han bare en af de personer som ikke må mangle.

Hjemmesiden er blevet betydeligt federe og mere veludbygget end den var tidligere. :4thumbup: Ser hamrende godt ud.

Nå, men jeg var ude og cykle i dag. Motivationen i morges var der ikke rigtig, men jeg kender mig selv for godt til at vide at jeg var blevet irriteret hvis jeg ikke havde benyttet mig af det flotte vejr.

Jeg havde egentlig planlagt at køre til Vedbæk og så rundt omkring Søllerød og hjem, men pga. vinden droppede jeg den tur og kørte i stedet ad Kongevejen mod Tikøb. Igennem Tikøb kørte jeg så halvt rundt om Esrum sø og spottede nogle mænd iført grønne trøjer. Det viste sig at være hold 1 fra klubben der var stoppet lige ved Esrum sø, så dem tullede jeg med. Igennem Danstrup og så videre mod Nybo hang jeg på for de kørte dælme stærkt. Lidt hjælp var der dog at hente i det at vi havde modvind. De havde bare kørt 40 km længere end jeg havde, så det gav mig jo en reel mulighed for at følge med. Ud på Kongevejen og ind igennem Kelleris hvor de åbenbart har lagt ny "asfalt". Det er simpelthen så groft at det føles som at køre på brosten. Her kørte vi ikke meget hurtigere end 30 km/t. Ud på Strandvejen og mod Rungsted. Da vi nåede bunden af Lave Skov Bakken faldt tempoet lidt, og jeg kørte mig i stilling til at stikke af, men lige inden jeg ville køre blev jeg lukket inde så jeg ikke kunne komme forbi. Ellers havde jeg sgu taget den spurt.

Men så besluttede jeg mig for at prøve at tage dem i Folehaven i stedet for, men da vi nåede Mikkelborg stod 2 af, og så var vi 3 tilbage, og ved Rungstedvej stod de sidste 2 år, og så var der kun mig tilbage. Jeg kørte op ad Rungstedvej og fortsatte så hele vejen ned til rundkørslen og kørte mod Åsebakken. Her havde jeg lidt medvind inden jeg nåede bakken, så det hjalp lidt. OP OP OP ad Åsebakken med sine 5% og igennem Høsterkøb. Herfra kørte jeg så hjem ad Kongevejen til Nivå.

I alt kørte jeg 64 km med 30,5 km/t i snit. Ikke skidt, men det hjalp også at køre 20 km med de andre.

Link to comment
Share on other sites

Ja det er ikke blevet til det store træningsmæssigt. Jeg prøver at holde det lidt nede da jeg har hørt at det er godt for kroppen at komme ned i gear.

Dog regner jeg snart med at få gang i hjemmetræneren og mit træningsprogram for vinteren. Med lidt held sker det i næste uge. Jeg skal investere i et pulsur som jeg kan købe brugt for 100,- så jeg kan tilrettelægge min træning så godt som muligt. Derudover håber jeg på at vejret holder på søndag så man lige kan tage en tur med klubben på hold 3.

Der var jo generalforsamling i klubben i mandags hvor klubmestrene jo blev hyldet. Gregers og jeg fik guld i vores kategori som var hold 3-4, så jeg fik alligevel guld. Men der var som sagt kun 2 sekunder op til dem der fik bronze for hold 1-2.

HCM.jpg

Jeg ville gerne have en vintercykel så jeg kunne blæse på vind og specielt vejr i den kommende periode, men det tillader budgettet altså ikke når man samtidig betaler af på min nuværende cykel. Skulle der dog være nogen der kunne være interesseret i en Fender Stratocaster eller en Schwinn MTB i bytte for en vinterracer, så giv endelig lyd!

Edited by Kermit
Link to comment
Share on other sites

Ja, jeg kom selvfølgelig ikke ud i går selvom jeg var stået tidligt op, havde fået tøj på, spist morgenmad og båret cyklen ned fra 2. sal. 200 meters cykling var nok til at konstatere at jeg ikke havde lyst til at prøve det glatte føre af i en gruppe. Det var simpelthen for glat, og jeg lavede nogle små prøver for at se om det nu også var så glat som det så ud til, og det var det.

Så nu indleder jeg min træningsfri periode. I denne uge hænger lektierne mig langt ud af halsen, og der er en masse andre ting der også skal nåes som f.eks. folketingsvalg og så lige noget arbejde. På fredag står der så Projekt som skal vare hele næste uge. Jeg får derfor mulighed for at holde en ca. 2 ugers pause fra træningen, og derefter skal der så trænes op igen henover vinteren.

Jeg glæder mig meget til denne periode er gået, for jeg synes at jeg er ganske motiveret til at komme igang med hjemmetræneren og pulsmåleren. Men jeg må jo prioritere min tid, og skolen er altså i øjeblikket noget vigtigere.

Link to comment
Share on other sites

Tror ikke min krop kan det her med at holde en træningspause. Det er nu 2 uger siden jeg sidst var ude på cyklen, og nærmest enhver fiber i min krop er spændt som bare f**den. Det bliver tidligst i weekenden jeg kan komme ud igen, alt afhængig af hvad der sker med vores opgave i løbet af ugen. Bliver vi færdige fredag er det en mulighed, men gør vi ikke, så bliver det først når weekenden går over i en ny uge.

Men i dag har min krop bare været én stor ophobning af energi der ikke er blevet brugt. Vildt irriterende, og jeg har været helt vildt rastløs. Jeg glæder mig meget til at komme ned i kælderen og køre intervaller med mit pulsur.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Så er vi tilbage igen. Efter en træningspause på 3 uger eller hvor meget det blev til, kom der endelig gang i hjulene igen, og jeg er topmotiveret. Det store spørgsmål er bare om jeg også er motiveret når vi når januar? Jeg tog brug af min hjemmetræner i onsdags, og satte mig ned i kælderen i en halv times tid for lige at få prøvet det hele af. Jeg prøvede at jage min makspuls, men den kom "kun" op på 187, og ifølge gængse formler skulle jeg have 196 eller noget. Der var dog en række parametre som gjorde at jeg ikke helt tror på mine makspulser, og det må efterprøves en dag hvor jeg har lidt mere tid. Ellers fungerede det ganske udmærket, og jeg er glad for at jeg har investeret i et pulsur så jeg kan træne på den måde.

Jeg regner med at jeg lørdag, i morgen, sætter mig ned og prøver at lave et decideret træningsskema jeg kan prøve at følge, for jeg har ikke rigtig kunne finde nogle træningsprogrammer der passer til mit niveau/brug. Ideen er at jeg 2 gange om ugen sidder på hjemmetræneren og træner intervaltræning, og så nogle længere ture på landevejen, på min MTB, om søndagen så jeg stadig kan køre i 2 timer når sæsonen starter.

Men jeg skal også lave en seddel hvor jeg skriver nogle punkter om hvorfor jeg overhovedet gider sidde og træne indenfor og ikke bare sidde foran fjernsynet og lave ingenting. Jeg læser i øjeblikket Brian Holms "Smerten - Glæden" og der skriver han at han havde en seddel hvorpå der stod hvorfor han elskede at være cykelrytter, og da han stoppede lavede han en hvor der stod hvorfor han var glad for han ikke var cykelrytter mere.

Sådan en seddel skal jeg også lave for at huske på hvorfor det er jeg gør det. Af nogle umiddelbare punkter kan nævnes:

1. For at køre stærkere end de andre

2. For at kunne køre fra de andre på stigninger

3. For at starte sæsonen med et brag

4. For at hæve mit niveau

5. For at køre en bedre enkeltstart

6. For ikke at gå i stå

7. For at retfærdiggøre en cykel til rigtig mange penge!

Nå, men i dag skal jeg også ned og trille lidt på hjemmetræneren. Bliver dejligt.

Ellers går det faktisk rigtig godt i det lille hjem. De sidste par uger har dog været slemme med en masse afleveringer og et projekt der har taget al min tid. Så meget tid at jeg faktisk ikke har haft tid til at arbejde, så jeg regner ikke med at hive en specielt stor lønseddel hjem i januar, hvilket er pænt surt.

Men i denne uge er næsten alt gået efter en plan. Jeg har fået arbejdet en del, jeg har fået 10 i en Market Communication aflevering, og 12!!!!!! ja 12, som i den højeste karakter på den nye skala, i en International Marketing prøve hvor jeg havde 14 rigtige, og 2 delvist rigtige svar ud af 16 spørgsmål. Yes sir! Derudover har jeg fået ros af begge lærere!

Link to comment
Share on other sites

Ja, jeg kom aldrig igang i sidste uge. Ved ikke om det var det faktum at jeg var syg i den første halvdel af ugen, eller om det var fordi der var en masse andre ting der spillede ind. Men i denne uge SKAL jeg igang, det har jeg lovet mig selv.

Det hjælper så heller ikke på det at min kæreste og jeg har overtaget mine forældres gamle PC. Både min kæreste og jeg har Mac's, så der er nogle spil vi ikke kan spille, som vi har til PC. Jeg har bl.a. Pro Cycling Manager 2005 som jeg kan bruge timevis på. Så den blev sat op i går, og har allerede siddet for meget ved den computer.

Hvis der i øvrigt er nogle der har en vinterracer, eller en cykel med udvendige gear, som vil bytte med en MTB så skriv lige!

Link to comment
Share on other sites

Pis pis pis. Da jeg vågnede i morges fik jeg banket min fod ned i vores sengs kant(er lavet af træ) og det gjorde jo pisseondt. Jeg kunne dog sagtens gå rundt uden det helt store besvær i lang tid, men så kom jeg på arbejde og satte mig ned, og næste gang jeg rejste mig op kunne jeg mærke at der var noget galt. Da jeg så kom hjem kiggede jeg på min fod, og ganske rigtig er mine højre tær blå/lilla og hævede. Så ingen træning i dag heller. Man begynder næsten at frygte at jeg ikke kommer igang med engang i det nye år :blink:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share