Got legs?


Kermit
 Share

Recommended Posts

I går var jeg på geden igen, og det er en halvunderlig fornemmelse at køre uden handsker på denne årstid. Anyhow, jeg kørte op mod Farum, og fik lige kørt et sub-AT/AT interval undervejs for lige at få åbnet op for benene. I Farum kørte jeg 3x3 minutters VO2max hvilket samtidig fungerede som en test af knæet - der var heldigvis INTET at bemærke overhovedet, andet end at formen stadig er undervejs :laugh:

Herfra kørte jeg ud mod Høvelte, og derfra op til Karlebo. Ud til Strandvejen og så hjem den vej. Undervejs fik jeg kørt 5 sprinter af 10 sekunders penge, og fik kørt turen op ad Klampenborgbakken stående.

I alt ca. 2,5 time og 72 km, og 212 watt i snit.

Det sjove er at jeg i juli måned kørte en tur med 210 watt i snit, og 32,1 km/t i snit. I går lå jeg 2 watt højere og kørte lige omkring de 29 km/t. Utroligt hvad vintergear og vejr kan gøre.

Link to comment
Share on other sites

Kan du ikke få lov til at teste ham din makkers Fabric sadel? Den er IMO et designmæssigt mesterværk og ville se så meget federe ud på din S-Works end den nuværende Flite!

Nu er det her godt nok et lidt skidt billede, men kombinationen af en Sprint frempind og Classic bend er altså lækker ud over alle grænser!

858E5DD5-1826-4595-B9B7-01BF61A6AC52_zps

Link to comment
Share on other sites

Vejrudsigten i går så ikke så slem ud på papiret, men jeg skal love for at DMI som sædvanlig tog fejl. Det startede egentlig fint nok med lidt finregn da jeg kørte afsted, hvilket egentlig passer mig ret godt. Da jeg havde kørt i 15 minutter var det dog tydeligt at den lette regn kun var sporadisk, og blev suppleret af lidt kraftigere og vedvarende regn. Det betød at da jeg nåede AB's baner, så kunne jeg mere eller mindre ikke se noget ud af brillerne pga. mørke, lys fra biler og lyskryds, og selvfølgelig vand på glassene. Op i hjelmen med brillerne, og så ellers finde en position hvor jeg kunne undgå at få vand i øjnene.

Jeg kørte op til Bregnerød hvor jeg ville køre 2x 15 minutters sweet spot. Det skulle samtidig fungere en anelse som test af knæet for at se hvordan det ville reagere ved belastning to dage i streg. Bregnerød er som sådan ikke det ideelle område at køre sweet spot, eller længere intervaller generelt, for der er et par sving hvor man skal helt ned i fart, så det ødelægger en anelse af outputtet. Men første interval blev kørt med 272 watt(92,2% af FTP) og andet interval med 276 watt(93,5% af FTP). Det er selvfølgelig ud fra en antagelse at FTP er 295 watt, hvilket jeg som sådan ikke har belæg for, men er en antagelse. Det sjove er at min højre/venstre balance som oftest er bedre når jeg belaster knæet. Der var en anelse stivhed i knæet da jeg begyndte på andet interval, men ellers intet.

Da jeg var færdig med intervallerne var jeg fuldstændig gennemblødt. Gabba og Nanoflex kan meget, men når det er kraftigere regn må det altså give op. Så jeg vendte snuden hjemad, og satte lidt godt tempo for jeg ville virkelig bare gerne hjem. Således blev fiskebakken kørt stående hele vejen, tempo igennem Hareskoven, og så stående igen da jeg skulle op langs Bagsværd sø. Hjemme var det bare at få skyllet cyklen for det værste grus, tørre den af, og så ellers i bad med tøjet på for at få lidt varme i kroppen.

I alt blev det til 1 time og 36 minutter, 49,5 km, 30,9 km/t i snit, 227 watt i snit, og en fornuftig(for mig) venstre højre balance på 47,2/52,8. Der var en anelse fra knæet på vejen hjem, men ikke noget der gjorde ondt. Om aftenen kunne jeg også mærke en anelse ømhed, men ikke noget jeg som sådan er nervøs for.

I dag lader til at blive en hviledag, hvilket jo giver god mening når nu vejret lader til at blive perfekt i dag.

Link to comment
Share on other sites

Tanker om 2016

Det kan være svært nu at sidde og tænke på hvad man skal i 2016, hovedsagligt fordi jeg mangler en sæson i benene med et 2015 der ikke gik helt efter planen. Så planerne og målene er ikke så konkrete som de måske engang har været, da der er en masse ubekendte. Dog ikke ment som at der ikke er ambitioner i 2016, for det er der bestemt.

1. Genfinde min form/niveau fra 2014 og blive bedre
2. Have et fokus på enkeltstart, herunder køre DM til sommer
3. Oprykning til A klassen

Det sjove er at det hele afhænger af nummer 1. Kan jeg ikke genfinde min form og forbedre den, så er de to øvrige punkter fuldstændig ligegyldige. Som det er nu afhænger det også af eventuelle skader jeg skal forholde mig til, men pt. går det faktisk overraskende godt. Jeg kan træne det jeg vil, om end jeg stadig har fokus på ikke at overbelaste mit knæ for meget. 2 dages hård træning i streg er stadig en udfordring, men det kan lade sig gøre hvis jeg tænker mig om, og med tiden bliver det forhåbentlig endnu bedre. Målet er at få trænet så meget som jeg kan og så struktureret som muligt. Til fællestræningerne skal jeg blive bedre til at køre med i de hårde intervaller selvom jeg er træt, for det er den eneste måde jeg kan få gang i stængerne. Jeg er på et niveau nu hvor jeg godt kan køre 3,5 time, og som en sagde til mig "Kan du køre 3,5 time kan du også køre 5". Det er selvfølgelig set ud fra knæet, og jeg må give ham ret. Hvis knæet ikke driller efter 3,5 time, så driller det nok heller ikke efter 5 timer. Så lidt godt vejr, så skal der nok være en pæn mængde de næste par måneder. Jeg skal også finde ud af hvordan jeg får tænkt hjemmetræneren ind, for som det er nu foretrækker jeg stadig at træne udenfor - selvom det altså ikke er fedt at skulle vaske cykel efter HVER træning. Når Tarmac'en er klar, kan det være en mulighed - så får jeg også vænnet mig en anelse til positionen, og ellers kan Parlee'en være en mulighed. Udfordringen er at jeg kun har én wattmåler, og hvilken cykel skal den så sidde på? Hvis det kommer rigtig vinter i år ryger den på hjemmetræner cyklen.

Enkeltstart
Jeg satser stærkt på at indløse licens i B klassen igen i næste sæson. Det bliver en hård start, for man skal lige vænne sig til at køre det tempo, sidde i et felt og tænke taktisk. Med startnummer i B klassen må jeg deltage ved DM i enkeltstart, og det er en oplevelse jeg gerne vil have. Jeg er på ingen måde hurtig på en enkeltstart, og vil sikkert også blive nummer sjok, men at kunne fortælle andre at jeg har stillet op i et ægte DM er det hele værd, og ikke mindst muligheden for at køre på en lukket rute sammen med de største danske stjerner. Men for ikke at falde helt igennem vil jeg gerne have det som en prioritet at få kørt på min TT cykel. Så lur mig om jeg ikke kommer til at køre Chrono Cuppen næste sæson, og selvfølgelig stille op i de enkeltstarter der nu engang er i nærheden. Fokus er stadig linjeløb, så bliver der kørt et linjeløb på Sjælland der passer mig godt, samme dag som der er TT i Jylland, så bliver det nok linjeløbet der bliver fokuseret på.

A klassen
Det var jo egentlig målet for 2015 at gøre et forsøg på at komme i A klassen, men knæet ville det anderledes. Det skal dog ikke afholde mig fra at give det et forsøg næste år. Jeg ved slet ikke om det er realistisk, men jeg vil i hvert fald give det et skud. Kan jeg træne 100% så tror jeg det er muligt, men det kommer til at kræve en del. Drømmen er selvfølgelig at nå det inden juni måned således at jeg også kan køre DM i linjeløb. Så snart jeg er på 100% igen, så skal jeg også have en træner på så jeg ikke selv skal være det. Der er noget afslappende ved at have andre til at stå for ens træning, og jeg er mere dedikeret når der er andre end mig selv jeg kan skuffe. Umiddelbart hælder jeg til at bruge ham jeg også brugte sidst, for jeg følte det fungerede rigtig fint. Derudover skal jeg overveje om jeg skal træne med nogle andre hvor jeg kan blive presset yderligere. Der er pt. ingen A ryttere i klubben, om end vi har en der træner med fra tid til anden, men det er netop ved at træne med nogle der er bedre end en selv at man får hævet sit niveau.

Der er ikke planlagt nogle træningslejre for mig næste sæson. Forhåbentlig går turen til Nice som sædvanlig i marts måned, men det afhænger lige af et projekt på arbejdet. Men hvis ikke jeg bliver hindret der, så er der i hvert fald en 6-7 dage hvor jeg kan få nogle km i benene. Det er jo en familietur så det bliver ikke flere timer hver dag, men lidt har også ret.

Lige meget hvad, så skal 2016 nok blive et interessant år.

Edited by Kermit
Link to comment
Share on other sites

I går nåede jeg ud på en lille times trilletur. Ikke det store at berette, andet end at det ikke regnede, og solen stadig lyste himlen op da jeg kørte afsted. Jeg havde til gengæld taget for lidt tøj på, så det var jævnt koldt.

Knæet var en anelse irriteret, så i dag får det lidt hvile, og så er jeg forhåbentlig klar til 3 timer i morgen.

I øvrigt så jeg et opslag hvor de søgte forsøgspersoner der trænede mere end 8 timer om ugen, og havde et kondital på over 55. Jeg læste ikke nærmere hvad det handlede om, men så at det gav 5000,-! Så læste jeg det lidt nærmere, og kunne se at de skulle lave forsøg med blodtransfusioner hvor man således ville få tappet blod, og så nogle uger efter få det skudt ind i kroppen igen for at måle effekten. Man burde måske skrive i sådanne opslag at man ikke skal deltage hvis man dyrker motion på et vis niveau, for hvis jeg nu gjorde det, så kunne jeg reelt blive knaldet for doping.

http://www.forsoegsperson.dk/show_ad.php?showit=1525&add=posted#

Edited by Kermit
Link to comment
Share on other sites

I øvrigt så jeg et opslag hvor de søgte forsøgspersoner der trænede mere end 8 timer om ugen, og havde et kondital på over 55. Jeg læste ikke nærmere hvad det handlede om, men så at det gav 5000,-! Så læste jeg det lidt nærmere, og kunne se at de skulle lave forsøg med blodtransfusioner hvor man således ville få tappet blod, og så nogle uger efter få det skudt ind i kroppen igen for at måle effekten. Man burde måske skrive i sådanne opslag at man ikke skal deltage hvis man dyrker motion på et vis niveau, for hvis jeg nu gjorde det, så kunne jeg reelt blive knaldet for doping.

http://www.forsoegsperson.dk/show_ad.php?showit=1525&add=posted#

Jeg havde faktisk meldt mig til forsøget, men fik at vide at man ikke måtte deltage i nogle form for konkurrence i 3 måneder efter forsøget var slut, dvs i alt gav de ca. et halvt år uden nogen mulighed for at deltage i konkurrence, heller ikke motionsfyraftensløb, så sagde pænt nej tak. Man bliver registeret i Anti Doping Danmarks base i perioden. Jeg har for øvrigt bedt dem om at gøre klart opmærksom på dette, men kan se det ikke er sket...

Link to comment
Share on other sites

Ha, så er sådan et forsøg da total håbløst! Helt ærligt, hvor mange med et kondital på +55 finder man lige, som ikke i ny og næ kunne fristes af at deltage i en form for løb?

Jeg synes i øvrigt dine tanker om 2016 ser ret interessante ud! Jeg håber virkelig at dit knæ tillader dig at træne fuldt igennem, for det kunne være sjovt at se hvor langt du egentlig kan komme med din cykling.

Har du overvejet et klubskifte? Måske til FBL? Om ikke andet, så i det mindste bare for at få noget pænere klubtøj at køre i :laugh: EJ, spøg til side. Jeg har blot indtryk af at FLB har mange ryttere på højt niveau, og at der generelt er en god ond i klubben. For en ting er træningen, men det ville nok heller ikke skade noget hvis du ikke skulle sidde som ene mand i et A felt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ofte overvejet klubskifte, men problemet er lidt at hvis man søger over i de lidt større klubber, så drukner man lidt i mængden. Jeg vil klart foretrække at køre løb i en klub hvor der kun er en 3-4 ryttere i min klasse, kontra 10. Det set ud fra at det på den måde er nemmere at køre sin egen chance, og ikke blive for låst. FBL har sygt mange ryttere, så der vil være god mulighed for at få modstand. ABC kunne være en anden mulighed, men det er lidt samme historie. ABC er der dog nok god mulighed for at træne med, men køre i en anden trøje til løbene.

Og så var der den med tøjet. Vi har det faktisk som et punkt på årets generalforsamling som bliver afholdt d. 21/11. Så vidt jeg har hørt er der nu valgt leverandør, og så skal vi stemme om hvilket design det skal være. Det ene skulle være utrolig flot, og det andet knap så flot, men alt er trods alt betydeligt pænere end det vi har i dag :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Tidligt op i morges, og så ellers afsted på rammen. Jeg var ellers ikke i topform, og maven brokkede sig en del. Med tanke på alle de historier jeg har hørt om folk der har ligget med roskildesyge på det seneste, frygtede jeg egentlig det værste. Men heldigvis slap jeg fri på turen.

Jeg mødte klubben omkring Ikea, og så kørte vi ellers bare ud mod AB's baner, Kollekolle og så ud mod Toppevad. Her gjorde vi et kort holdt og så skulle vi køre 4x 30/30. Mit knæ virkede en anelse irriteret, så jeg valgte at køre for mig selv i tilfælde af at der skulle være problemer. Det skete heldigvis ikke, men kunne i stedet køre nogle relativt fokuserede intervaller. De 4 intervaller blev kørt med et snit på 339 watt(NP: 408w).

Herefter kørte vi over mod Veksø, men inden vi nåede så langt kørte vi ind på en stille vej hvor vi så skulle øve os i at vende 180 grader. En genial øvelse hvor man virkelig lærer at vende på den måde. Jeg var bestemt ikke særlig god, og specielt de gange hvor vi skulle gøre det med én hånd på styret fik jeg at se at der stadig er en del at arbejde på.

Herfra kørte vi videre, og gik igang med et interval der skulle være intensiv grundtræning - jeg tror det bedst kan sammenlignes med noget tempo/sweet spot. Jeg kom i den hurtige gruppe, og efter nogle minutter kunne jeg se at vi var på vej den forkerte vej, men vi var kun 3 der valgte at vende om og køre den anden vej. I stedet for intensiv grundtræning blev det nok mere noget sub-AT.

Da vi fandt den anden gruppe der var kørt afsted, kørte vi med dem rundt på en anden rundstrækning. Her skulle der køres i samme intensitet, men så bare rulleskift. Ikke det store at berette.

Da vi nåede tilbage til hvor vi startede havde de andre også fundet derhen. Jeg kan her efterfølgende se på en af andres Strava profiler, at de har kørt på en rundstrækning, og så fundet hen til hvor vi egentlig skulle have været.

Herfra kørte vi tilbage mod Hove hvor der så skulle køres tungt gear på en rundstrækning og så ende oppe i Veksø. Igen ikke det store at berette.

Ind på en p-plads og lege jorden er giftig, som principielt bare går ud på at få de andre til at klikke ud, og den der er den sidste til at gøre det vinder. En ret fed øvelse ift. teknik og balance. En knap så fed øvelse hvis man som jeg helst ikke vil tage unødvendige risici ved f.eks. at styrte og lande på knæet, eller skulle klikke febrilskt ud og dermed belaste knæet.

Da de andre var færdige med det, kørte vi ind mod Søsum igen, og så over Ganløse ind mod Farum. Og så blev det interessant. For vi endte som sagt med at køre ind mod Farum, og der er en bakke op mod et skilt på toppen hvor der altid bliver kørt en spurt. Jeg sad i 3. position og havde Simon lige foran mig. På vej ned af bakken skiftede han position fra grebene til bukningen, og jeg gjorde det samme. Da vi var kommet ned i bunden og rundt i svinget trak han ud og åbnede op. Jeg havde ramt et perfekt gear og kom med på hjul, og fokuserede alt hvad jeg overhovedet kunne på bare ikke at slippe hans hjul. Han skiftede gear undervejs og det så ikke så kønt ud, så jeg nåede lige at tænke at jeg måske kunne være heldig hvis hans gearskifte fuckede op. Det gjorde det så bare ikke, og han mosede bare videre. Men jeg formåede at følge ham helt til dørs og havde den fedeste fornemmelse efterfølgende. 1298 watt på toppen, hvilket jeg ikke har været oppe på i MEGET lang tid, 5 sekunder: 1260 watt, 10 sekunder: 1224 watt, 12 sekunder: 1219 watt, 20 sekunder 1123 watt. DET kan jeg blive høj af! Og uden et eneste kvæk fra knæet. Jeg ved godt at Simon havde kørt nogle andre intervaller end jeg, og højst sandsynlig har brugt mange kræfter da vi kørte tung kadance, hvor jeg kunne vælge min egen. Men under alle omstændigheder kørte jeg lige i slipstrømmen på en A rytter.

Herfra kørte vi faktisk bare tilbage mod klubben, og jeg havde ok ben, så jeg valgte lige at køre en 35 minutter ekstra og dermed komme lidt tættere på de 4 timers træning.

I alt blev det til en tur på 110 km, 3 timer og 53 minutter, 28,2 km/t og 179 watt i snit.

Link to comment
Share on other sites

Søndag fik jeg ikke trænet fordi jeg simpelthen var for træt efter en 30 års fødselsdag om lørdagen. I går lå jeg på langs med en gang Roskildesyge, men da jeg fik det bedre i løbet af dagen gik jeg igang med at kigge på mit baghjul på vinterraceren. Det har sagt nogle sjove lyde, og trængte bare til at blive renset og smurt igen. Jeg formåede dog at gøre et eller andet forkert, for efterfølgende var der sygt meget slør i hjulet - så det er røget en tur til 29er shoppen.

Link to comment
Share on other sites

25C4AB1F-5B9B-44B8-A898-93FF47AFF1D6_zps

I går hoppede jeg på hjemmetræneren for første gang i denne sæson. Jeg skal altid bruge et par gange på lige at komme ind i rytmen med at køre på hjemmetræner, da jeg synes det er meget anderledes end at køre på landevejen. Så træningen så således ud:

15 min opvarmning - 142 watt (47,5% af FTP)

15 min zone 2 - 208 watt (70,5% af FTP)
5 min AT - 298 watt (101% af FTP)
5 min hvile - 144 watt (48,9% af FTP)

5 min AT - 297 watt (100,7% af FTP)
5 min hvile - 134 watt (45,4% af FTP)

15 min zone 2 - 215 watt (72,9% af FTP)
5 min hvile - 136 watt (46,1% af FTP)
10 min sweet spot - 260 watt (88,1% af FTP)
10 min afrulning - 150 watt (50,8% af FTP)

I alt 1 time og 30 minutters træning, og 196 watt i snit.

Det blev en meget våd omgang, men fedt at være igang igen. Min FTP har jeg sat til 295 watt, og efter noget tid må jeg lige få taget en ny test så jeg er helt up-to-date.

Edited by Kermit
Link to comment
Share on other sites

På mandag skal der stemmes om nyt klubtøj i Ordrup. Vi kan vælge mellem 2 designs, eller fortsætte med det vi allerede har. Jeg er klart mest til det første forslag, da nummer to ligner KCK Herlevs alt for meget.

12282872_10153681261060502_1275177154_n.
12277290_10153679838705502_1263802160_n.

Så det bliver spændende at se hvad det bliver til.

Nå ja, og så kommer der en lidt federe nyhed senere i aften når jeg får nosset mig sammen til at skrive det. Altså, federe for mig :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Er der seriøst en stjerne ... lige der ... bagpå ...? :shades:

Ja :crazy: Det var noget af det første jeg bemærkede, og det giver ingen mening at placere den lige der af alle steder. Og teknisk set er det ikke en stjerne, men en spider - men der skal nok komme kommentarer omkring "stjernen" hvis den kommer med på det endelige design.

Link to comment
Share on other sites

Ikke det røde. Ikke det røde. I kommer til at hade det!

Med mindre man lider af anoreksi - mere end cykelryttere gør normalt :tongue: - ligner man lort i rødt. Selv ret trimmede af vores ryttere har set kvabsede ud på podiebilleder. Vores FB-kommenterer gik fra "supermand" i det sorte, til "har du gemt madpakken på maven" i det røde - men det har du selv kunnet følge med i, Kermit.

Heldigvis er Hvidovres nye tøj, efter utallige ønsker, ikke ret rødt.

Jeg kan dog bedst lide bukserne på nummer to - næsten klassisk sorte med et simpelt sponsornavn på.

...skrev en af DKs mest ulirens cyklister :unsure:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Bar fly ambassador 2016
barfly-1point1-garmin-cycling-computer-o

For nogle uger siden fandt jeg ud af at Bar Fly drengene søgte ambassadører til 2016. For dem af jer der ikke kender Ba Fly, så har de hovedsageligt slået sig op på at lave holdere til cykelcomputere, bl.a. de populære outfront mounts man efterhånden ser de fleste køre med. Jeg lærte dem at kende for et års tid siden da jeg startede med at blive trænet af Davis Bentley, som havde en aftale med dem. Så jeg fik 2 mounts gratis fra ham, og har egentlig syntes de har fungeret perfekt. Da vi var i USA for nylig havde jeg spottet at de lavede en løsning hvor man kunne montere et GoPro på holderen, og sådan en fik jeg med hjem. Så jeg har egentlig været ret begejstret for deres produkter. Derfor var det også oplagt for mig at melde mig til programmet, og jeg sendte en mail til dem. Jeg ville egentlig have lavet en video, men grundet lidt tekniske udfordringer nåede den ikke at blive klar.

Anyhow, i går fik jeg så en mail om at jeg var blevet valgt som en af deres ambassadører for 2016, hvilket jeg synes er ret cool. Hvad indebærer det så at være ambassadør? Tja, jeg får i hvert fald ikke smidt en masse gratis i nakken :laugh: Derimod får jeg 80% på deres egne produkter, får mulighed for at tilbyde andre 30% rabat, får adgang til deres tøj, får 2 gratis mounts, får lov til at teste nogle af deres nye produkter inden de bliver lanceret, og så er der mulighed for at deltage på de messer hvor de selv deltager - jeg forestiller mig derfor at jeg skal til Eurobike næste år :wub: Hvad skal jeg så gøre for dem? Det er faktisk ret begrænset hvad de forventer af mig. Jeg skal poste alle mine træningsture på deres Strava side, en gang om ugen skal jeg lave en post på et sociale medie hvor jeg refererer til Bar Fly, hver måned skal jeg sende 2 billeder til dem fra mine træningsture, benytte mig af deres produkter, og fortælle venner, bekendte og andet godtfolk om Bar Fly produkterne. Det lyder ret overkommeligt.

I samme moment vil jeg også begynde at lege lidt mere med video. Jeg har trods alt et lækkert GoPro kamera jeg kan benytte mig af, så tanken er at få gang i en YouTube kanal og snakke lidt engelsk. Så kan jeg snakke om alt muligt fra grej, træning, løb, og meget mere. Nu skal jeg bare have kigget lidt nærmere på lidt videoredigering, og erkende at det ikke er der jeg har min største styrke :laugh:

Edited by Kermit
Link to comment
Share on other sites

12243567_10153681939105502_6131179252936

Dagens træning på hjemmetræneren var en hårdere en af slagsen, da den stod på 1,5 time og 4x 10 minutters sweet spot med 5 minutters hvile mellem hvert interval. Inden ejg gik igang med menuen havde jeg kørt 15 minutters opvarmning, og 5 minutters trappe hvor jeg hvert minut øgede med 10 watt fra 250 watt.

Det gav en flot graf, som man kan se herunder. Det elsker jeg altså ved hjemmetræneren - man får sådan nogle flotte grafer efterfølgende. Det var hårdt, jeg var svedig, men jeg kom igennem.

Skaeligrmbillede%202015-11-19%20kl.%2021

Mens jeg sad på cyklen bemærkede jeg at jeg så småt er ved at genfinde min definition på lårene igen. Det kan man således også se på billedet øverst. Det er nu engang sådan noget der kan gøre en glad på en ellers kedelig dag hvor det blev mørkt alt for tidligt.

Link to comment
Share on other sites

Foruden en kort tur i lørdags, har der ikke været meget cykeltræning. Søndag var vejret bare ikke til det, og jeg gad egentlig ikke hoppe på hjemmetræneren. Til gengæld fik jeg lov til at skovle sne hos mine svigerforældre, så det gav en ganske fin træning.

Mandag var der som sagt generalforsamling i klubben, og det endte med at vi fik både ny tøjleverandør og nyt design. Designet endte med dette:
Sk%C3%A6rmbillede-2015-11-18-kl.-11.50.0

Jeg spurgte om muligheden for at få fjernet stjernen på røven, så jeg er spændt på hvorvidt den kommer med på det endelige design. Under alle omstændigheder er det ret lækkert at vi endelig får et nyt design, og et design som mange ved generalforsamlingen var positivt stemt over. Det er også dejligt at vi har fået aftalt med sponsorerne at deres logoer bliver holdt i hvid, foruden dem der er på hvid baggrund. Det gør altså at der kommer noget mere ro på.

Det bliver som sagt også BioRacer der skal levere tøjet. Jeg har aldrig før selv kørt i det, men hørt positivt om det før. Den største fordel er klart det faktum at prisen for trikot og bibs ligger på 800,- excl. klubtilskud, så reelt ender vi på 500,- inkl. tilskud. Det er altså en ret skarp pris. Jeg er dog spændt på at se hvad det hele ender med ift. kollektionen. BioRacer laver jo en ond TT dragt!

Nå ja, så er der også kommet foreløbige terminsplaner for distrikt Sjælland. Det ser ret lovende ud, men sæsonen starter tidligt næste år. Allerede d. 2/4 er der første licensløb hvilket så er en enkeltstart. Er det samme rute som sidste år er det godt og vel 30 km der skal køres. Og så er starten altså lige 2 uger tidligere!

Link to comment
Share on other sites

I går fik jeg kørt en omgang hjemmetræner, og den stod på 2x20 minutters intervaller. Programmet så således ud:
15 min opvarmning
5 min trappe fra 250 watt - 10 watts stigning pr. minut
5 minutters hvile
20 minutters "sweet spot"
5 minutters hvile

20 minutters "sweet spot"

5 minutters hvile
5 minutters AT
10 minutters afrulning

I alt 1 time og 30 minutters træning.

Jeg har jo antaget at min FTP har ligget omkring de 295 watt, men ud fra træningen i går tror jeg den er noget lavere. Det gør heller ikke så meget, da jeg ved at min FTP som oftest er en pæn sjat lavere når jeg kører indenfor end udenfor. Realistisk ligger den nok nærmere 275-280 watt, men jeg har planlagt en test i næste uge, og så må vi se hvad den siger.

Link to comment
Share on other sites

Det er virkelig fedt at du er igang igen med en seriøs omgang træning :smile:

Tøjet er bestemt et step-up i forhold til tidligere, men det er nu alligevel ærgerligt at der ikke er valgt et mere "fancy" design - især taget i betragtning af den låge du kører på :laugh: Men ok, det bliver nok ikke nemt at finde en klub der rammer plet på lige præcis det område......

Og tillykke med din nye samarbejdspartner! Cool!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share