Chrissies Logbog


Chrissie
 Share

Recommended Posts

Ugens træning blev sådan:

Mandag - fri

Tirsdag - fri

Onsdag - morgenløb 7 km

Torsdag - syg :mad:

Fredag - morgenløb 7 km og en lille gang eftermiddagstræning svømning 1500 meter

Lørdag - morgenløb 7 km (julefrokost)

Søndag - fri

Er blevet helt vild med alt det morgenløb, så har jeg dagen (hvor det er lyst) til andre ting :4thumbup: derudover gir det også rigtig godt li pludselig på vægten så for en gang skyld glæder jeg mig lidt til imorgen tidlig :bigsmile:

Igår da jeg løb var min puls helt oppe at ramme 188! :blink: syns det var lidt vildt, det højste jeg har haft af puls med det ur har været 186... hmm.. men gad vide om man har højere puls når det er koldt mens man løber?!

Edited by Chrissie
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Slettet bruger

Hey Chris :bigsmile:

Din Max puls skulle være omkring 200 :heartpump::heartpump::heartpump:

Så du kan godt give den gas på løbeturen :tongue:

Hilsen Keld :wink:

Ps. Skulle der ikke stå sidste uges trænning ? :crazy: Da det da må være træls at kunne forudse at man er syg på torsdag :cool::laugh:

Edited by Keld Erland
Link to comment
Share on other sites

Hey Chris :bigsmile:

Din Max puls skulle være omkring 200 :heartpump::heartpump::heartpump:

Så du kan godt give den gas på løbeturen :tongue:

Hilsen Keld :wink:

Ps. Skulle der ikke stå sidste uges trænning ? :crazy: Da det da må være træls at kunne forudse at man er syg på torsdag :cool::laugh:

Hey Keld

Hehe, syns bare det er fint når min puls ligger lige mellem 170 og 177 når jeg løber, så nogen gange rør den 184, er lidt bange for jeg ikke kan få vejret hvis den ligger over... hmm.. :blink: an også godt være jeg bare skal prøve og se hvad der sker :w00t: men syns bare det er utrolig meget med 200 det højeste jeg nogensinde har været oppe på har været 192 - altså hver det er blevet målt, og der fik jeg det lidt dårligt bagefter..

Tjow det med træningen skal nok skrives lidt anderledes :bigsmile::laugh:

Edited by Chrissie
Link to comment
Share on other sites

Vægten idag sagde 60,8 kg!!! :4thumbup: Rigtig lækkert! - og kan nu næsten presse mig ned i et par af de gamle bukser :tongue:

Rigtig godt gået, nu er du der snart.... det bliver spændene. Lad være med at bekymre dig om, at det er gået stærkt her på det sidste (som du skrev i min log). Jeg synes, du skal være stolt af dig selv, det har du alt mulig grund til.... Godt kæmpet.

Link to comment
Share on other sites

Denne uges træning har været sådan:

Mandag: 7 km morgenløb

Tirsdag: afspænding ca 20 min, og yoga 5 min?!, Jah mig og yoga virker bare ikke sammen, startede med lidt afspænding og det var fint indtil vores lærer syns det ville være rigtig godt for os med lidt yoga tema. Tidligere har jeg besvimet til yoga så var ikke vild med ideen, men hoppede da med på vogenen, vi startede med "solhilsenen" fint nok stå godt på benene, sæt håndfladerne sammen, træk vejret, ned på gulvet og op i "hund" - KNÆK! :crazy: siger det i min ryg, mine muskler i rygen er ikke med på ideen og jeg falder sammen i lidt af et chock og smerte og tårene strømmer bare ud! ØV! ender på gulvet med en ærtepose mod ryggen og benene oppe! aldrig mere yoga Tak!

Onsdag - løbetur i skoven ca 13 km (har prøvet at opmåle ruten men det er nu svært når det er skov og man ikke har et kort ved hånden der kan give overblik har prøvet på iform at lave ruten, men er stadig ikke helt sikker på den er rigtig, tror dog det passer meget godt eftersom jeg om morgenen løber 7 km ruten på ca 43-47 min og skovruten løb jeg ca på 1 time og 45 min. hmmm.. men kæmper stadig med at få det rigtige kmantal på den. på den anden side så forbrænder jeg også dobbelt så meget som ved 7 km ruten så tror ikke det er helt galt med de 13 km... )

Lørdag: løbetur i skoven på de ca 13 km.

Det var den uge på godt og ondt! :tongue::blink:

Link to comment
Share on other sites

Rigtig godt gået, nu er du der snart.... det bliver spændene. Lad være med at bekymre dig om, at det er gået stærkt her på det sidste (som du skrev i min log). Jeg synes, du skal være stolt af dig selv, det har du alt mulig grund til.... Godt kæmpet.

altid dejligt med klap på skuldren :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Puha, jeg havde lige en pause fra kalorietælling osv de sidste ugers tid. Noget værre noget, men sådan er det når man render ind i en Vinterforelskelse :blush:. Har dog stadig løbet osv. og været et par ture i fitness så jeg har forbrændt de sædvanlige 2000 til 3000 kalorier om ugen :nissegrin: men har ikke lige haft tid til nettet...!

Jeg var hos min diætist den 14 dec. her sagde vægten 62,2 kg så det er desværre lige et plus på 1,4 kg siden midt i nov. Næste mål er 60 kg til den 25 Januar (her skal jeg op til diætisten igen). Så nu er det bare med at få smidt det sidste kg, jeg vil forsøge med en ekstra indsats her i januar! Jeg bliver desværre nok nød til at planlægge min træning da jeg starter som fuldtid her i Januar (jeg tog mig den frihed at være på deltid det sidste halve år efter en hård omgang med hhx, men nu går målet mod sportshøjskole til august.).

Vil lige benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig glædelig Jul :nissegrin:

Link to comment
Share on other sites

Tak for de dejlige svar på min tilbagevenden, det er dejligt at vide man er blevet savnet :bigsmile:

Er igang med at udarbejde en kost/trænings plan da jeg her efter nytår starter på en del flere timer på arbejdet end før nytår. Så nu må vi se hvordan det kommer til at forløbe. Lige nu er motivationen høj efter en del alt for fed julemad som til sidst kan blive lidt kvalm.

Er dog i tvivl om hvordan energiindtaget skal ligge i forhold til protein, kulhydrat og fedt. Før har jeg kørt med en kalorie er en kalorie, men det er også som om kroppen er enig med mig i at der skal laves om på kosten på nogle punkter. dvs. få styr på hvor meget jeg skal ha af hver?! Det jeg forstiller mig er 40/40/20 er det helt hen i vejret?

Motionen er ikke gået så godt i denne uge indtil nu, og det er dels fordi min dejlige mp3 er gået fuldstændig død efter kun 1½ måned hos mig, jeg var nede med den og får første en ny efter nytår :unhappy: øøøv... motivations dræber ikke at ha musik til træningen!

alt for nu :smile:

Edited by Chrissie
Link to comment
Share on other sites

Well Well, sidste uges træning (Uge 52) var ret ud sagt på et munimum, men derudover har jeg taget kosten seriøst udenfor helligdagene. Det blev til en gang træning løb i 50 min.

Mandagsvejningen sagde 61,7 kg så nu går det stille og roligt ned igen, håber på at være omkring de 60 når jeg skal hen til min diætist den 25 jan!

Har utroligt nok haft nemt ved at begynde så småt på min kostplan med 40/40/20 - Spiser dog utroligt meget mælkepodukter (hvilket i sig selv ikke er en dårlig ting, da min diætist sagde jeg skulle ha nogle flere mælkeprodukter ind i kosten). Har haft lidt svært ved at få fedtindholdet til at passe men har fundet synderen, det er min dejlige ost der er på 16% fedt (elsker ost :blush: så fedtindholdet ryger hurtig i vejret når man får spist 100 gram) Har så fundet denne Cheasy på 6% den skal lige afprøves for det er jo en del der kan spares + jeg får 1 g protein mere pr 100 gram (ikke meget, men alt tæller jo).

Well derudover var jeg igår ude at løbe en tur i det dejlige solskin, syns min puls gik helt amok, den lå lige omkring 189 :heartpump: og 192 :heartpump: .

189 :heartpump: er 94,5% af min maxpuls og 192 :heartpump: det er jo 96% af min maxpuls! Syns det er vildt at jeg kom så højt op i puls måske det har noget at gøre med jeg ikke har trænet så meget i sidste uge.. hmm... Det var fedt at pulsen kunne komme så højt men fik også lidt ondt omkring hjertet bagefter... ikke nær så fed oplevelse.

Edited by Chrissie
Link to comment
Share on other sites

Træningsugen så sådan ud:

Mandag: 7,5 km løb

Fredag: 2½ times fitness

Så kom jeg lidt igang med fitness igen, syns efterhånden også jeg trængte til lidt styrkettræning. Heldigvis havde centeret gemt mine filer fra sidst jeg var indmeldt. Jeg har hoppet lidt mellem et par centre det sidste års tid for at finde mig tilrette og øst, vest hjemme er bedst jeg er tilbage til det samme center jeg startede i, i 2005 :tongue:

Søndagsvejning i morges sagde 61,9 kg

Glæder mig til denne uge der kommer for har planlagt lidt fitness med en veninde, derudover lidt svømning så det ser jeg frem til, også for at komme lidt op i gear - det er jo gået lidt sløvt de sidste 14 dage, men som man siger det er jo kun jul og nytår en gang om året.

Kosten går meget fint, der har dog været nogle udskejlser pga. ja julen :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

Well denne uge begyndte jeg på mit styrketræningsprogram, det er godt nok noget tid siden jeg har været igang med det og det kan mærkes på kroppen (både godt - lidt ømhed så man ved musklerne er blevet brugt, derudover har jeg været utrolig træt efter træningerne så regner med at dele træningen op i to og så kører hele kroppen igennem 2 gang igennem ugen istedet for 3 gange med en gang full body - det er mit ernergibiveau nok mere til).

Trænigen indtilvidere denne uge:

Mandag: Styrketræning og Cardio i alt 2½ time (puha)

Tirsdag: Morgensvømning 1600 meter 40 min ca.

Onsdag: Styrketræning og Cardio i alt 2½ time (så kunne jeg heller ikke mere)

Torsdag: -

Fredag: -

Lørdag: -

Søndag: nu, må vi se.

Well en go start på ugen, men det var nu alt for hårdt med de timers træning så derfor bliver det delt over 4 dage istedet, så det blir nogenlunde sådan her;

Mandag: Styrketræning ben + Cardio i alt 1t 15 min (ca.)

Tirsdag: Morgensvømning

Onsdag: Styrketræning overkrop + Cardio i alt 1t 15 min (ca.)

Torsdag: Som mandag

Fredag: Som Onsdag

Weekend lidt tilfældig svøm og løb når vejret er til det, Cardioen vil jeg varriere på forskellige maskiner romaskinen, løbebåndet, cross traineren, stepmaskinen derudover en maskine jeg ikke ved hvad hedder men ligneren krydsning mellem en cross trainer og en stepmaskine.

Link to comment
Share on other sites

Du skal bare forsætte med at træne 2½ i noget tid, så vender du dig til det, jeg startet med 2½ time den 20-12 det tog ca. 7 dage så var det ikke noget problem mere, i dag var jeg oppe på 3½ timer, det var hårdt.

Jeg skifter mellem motion og styrketræning, eks ½ time motion, styrketræning, ½ time motion, styrketræning, ½ time motion, så bliver det lidt letter.

Link to comment
Share on other sites

Mollerup -> Tak for dit svar! :bigsmile: Jeg har før trænet 3 gange om ugen hårdt i 2½-4 timer, dog 1 års tid siden (hvor jeg gik i skole og ikke skulle tænke på at være frisk næste dag) Jeg er bare bange for at miste motivationen når jeg dagen efter er så smadret, jeg skulle gerne være nogenlunde frisk på mit arbejde. De gange jeg har lavet programmet igennem har jeg startet med løb 4 km, første del styrketræning, stepmaskine, andendel styretræning og derefter en gang cross trainer. Så syns da jeg varierer træningen, er fx heller ikke på de samme maskiner hver gang. Derudover vil jeg da heller ikke forbyde mig selv at lave træning ud over det jeg har skrevet ned, jeg løber fx også meget ude, og ekstra gang svømning kan det da også blive til :tongue: Det er mere bare til at ha noget fast og overskueligt at "arbejde med".

Link to comment
Share on other sites

Mollerup -> Tak for dit svar! :bigsmile: Jeg har før trænet 3 gange om ugen hårdt i 2½-4 timer, dog 1 års tid siden (hvor jeg gik i skole og ikke skulle tænke på at være frisk næste dag) Jeg er bare bange for at miste motivationen når jeg dagen efter er så smadret, jeg skulle gerne være nogenlunde frisk på mit arbejde. De gange jeg har lavet programmet igennem har jeg startet med løb 4 km, første del styrketræning, stepmaskine, andendel styretræning og derefter en gang cross trainer. Så syns da jeg varierer træningen, er fx heller ikke på de samme maskiner hver gang. Derudover vil jeg da heller ikke forbyde mig selv at lave træning ud over det jeg har skrevet ned, jeg løber fx også meget ude, og ekstra gang svømning kan det da også blive til :tongue: Det er mere bare til at ha noget fast og overskueligt at "arbejde med".

Det ser ud til at være en fin varieret træning, en del bedre end min egen, jeg er imponeret over din morgen svømning, hvis jeg forsøgte på tror jeg at jeg ville drukne.

Link to comment
Share on other sites

Ugens træning så sådanne ud:

Mandag: Styrketræning + cardio (anden del)

Tirsdag: Morgensvømning

Onsdag: Styrketræning + cardio (anden del)

Torsdag: (blev fridag)

Fredag: (blev også fridag, sådan kan det jo gå)

Lørdag: Løb 7 km på 42 min (okay, men har været længere nede!)

Søndag: (fridag)

Jeg er selv ret imponeret over lørdagen, efter arbejde (fra kl 7 til 17.30) klarede jeg min 7 km rute :4thumbup: Yes!

Vægten den må jeg op på imorgen tidlig.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share