AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF


#PP
 Share

Recommended Posts

Tirsdag 12. Juni - US count down T minus 23

Har endelig fået en lille smule sol i dag, da jeg strolede langs Langelinie. Det kom fuldstændig bag på mig, at solen skinnede, og måtte smide jakken? Selvom jeg gik tidligt fra arbejde, var jeg MEGA træt da jeg kom hjem, og ugidelig. Tænkte jeg lige ville tage en power nap, for at blive frisk. Det kunne jeg ikke, så jeg læste Søndagsavisen i stedet. Der var en artikel om Matador Mix, som omhandlede hvad forskellige testpersoner synes vingummierne smager af. Så de næste par timer gik jeg og tænkte på Matador Mix :unhappy:

Jeg måtte virkelig tage mig sammen for at komme afsted, og blev nød til at tage et par nye strømper og en ny lille fin hårsløjfe på, for at løfte humøret bare lidt. Off we go!

Til træning fik jeg en god start på min DL, ÅMG I love you! Man kan virkelig mærke hvordan man bruger alle sine flotte muscles når kører den. Var konservativ omkring kg, selvom der var til mere. Men er stadig lidt skræmt. Brugte mine flotte Ironmind straps til BOR, og de matchede min turkis top og blå neglelak. Åh det er længe siden jeg har brugt den.

BB curl blev med 27 og færre reps, da 25 var optaget af én som sad og håndvarmede stangen.

Lige som jeg er startet på cable curls, kommer to gutter over og spørger hvornår jeg er færdig. Så kommer der pludselig en tredje gut, Peter Pan, der kører i kabel tårnet ved siden af, og blander sig. Han har åbenbart fuldstændig overblik over hele situationen, og bruge sine åbenlyse projekt ledelses egenskaber, til at forklare os alle, hvordan vi nu kan strukturere det, så alle kan få et kabeltårn. De to første gutter, skal nemlig bruge to, til at køre cross over. Lavede jeg double drama eye roll? Var jeg fuldstændig ligeglad? Endte jeg med at gøre hvad Peter Pan foreslog?

Ja :smile:

Senere, så kører jeg DB Conc. Curls ved min bænk. Gudhjælpemig om DB1 & DB2 fra kabeltårnet, ikke kommer over, og stiller deres roid bodies LIGE foran mig i "mit spejl"! Jeg bliver så provokeret, så jeg går væk, og over til den anden side af centeret, og fortsætter min øvelse.

Så mangler jeg kun at køre pull down, men de er begge to optagede... Kom nu, jeg havde virkelig ingen tålmodighed i dag, så jeg måtte gå over og power walke lidt, i håb om at køle ned, og gøre træningen færdig. Hvis nogen af Jer ser National Geographic, og Dog Whisperer med Cesar Milan, så ved I også, at det første han altid gør med de meget agressive hunde, er at sætte dem til at power walke på løbebåndet. Sådan følte jeg mig i dag.

Så jeg gik 1K, og kom tilbage til pull down. Her skulle jeg køre close grip og wide grip, og da jeg er halvvejs gennem den første øvelser, kommer der en ny DB og spørger hvor meget jeg mangler. Jeg svarer to, men det er jo ikke rigtigt!! Nooooooooooooo :crybaby: Synes ikke rigtig jeg kunne komme bagefter, og sige: ej forresten jeg mangler seks og ikke to... så endnu engang, må jeg over på løbebåndet og afreagere med 1K. Får derefter endelig kørt den sidste øvelse, og færdig med dagens træning!!!

Ryg / Biceps

RDL <3

4x8x45

Bent Over Rows

4x8x42,5

Close Grip Pull Down

4x8x45

Wide Grip Pull Down

4x8x40

BB Drama Curls

4x6x27

One Arm Cable Curls

4x8x7,5

One Arm DB Conc. Curl

4x8x9

DB Wrist Curls

4x8x5

Cardio :clown2:

5K Power Walk 7,3 km/t 1.0 %

1K Power Walk 6,8 km/t 1.0 %

1K Power Walk 6,8 km/t 1.0 %

Link to comment
Share on other sites

Torsdag 14. Juni - US count down T minus 21

Hillooooooooooow :wub: Træner vi??

Synes jeg har det hårdt for tiden, og min skulder har været lidt dum i dag :unhappy: Det var den alm. bænk der gav mig lidt problemer, og måtte holde en lille pause inden sidste sæt. Ellers er incline og decline (hej :wub: ) helt i orden. Har ikke lavet skulder rehab det sidste stykke tid, men synes selv det var blevet bedre uden alt det rotation. Men nogen gange glemmer jeg også lige at spænde lidt op i skulderen.

Hvad angår decline, så var jeg ved at falde ud af bænken, fordi jeg ikke kunne finde ud af at sætte mine ben rigtigt. Satte dem omvendt til at starte med... Overvejer kun at køre decline næste gang, det var flot.

Der var en del CF snacks i dag. De er let genkendelige med Nike Free, compression socks og undercut (uhh og tattoo's).

Ellers er der ikke så mange der træner for tiden, der er lidt sommer mode.

Bryst / Triceps

DB Incl. Press

2x8x20

2x8x18

BB Bench Press

4x8x42,5

BB Decl. Press

4x8x30

BB Incl. Press

4x8x30

One Arm Pull Down

4x8x7,5

Rope Split Pull Down

4x8x12,5

Over Head Extension

4x10x20

** *********

4x8x8

Cardio

5K Power Walk 7,3 km/t 1,5 %

2K Power Walk 7,0 km/t 1,5 %

Onsdag 13. Juni

Jeg havde en aftale på Frederiksberg, så jeg kom sent hjem. Der var fodbold (ÅMG

<indsæt navn her> Poulsen

) og derfor ingen til træning. Jeg måtte lave om på programmet, fordi jeg gerne ville give den lidt gas på benene, så jeg tog power walk bagefter. Synes det gik meget godt, men jeg kunne godt have haft mere på i squat - men tænkte igen på lænden. Så det blev flot og kontrolleret.

Sidst i programmet fik jeg hilst på GergersTF, så nu ved jeg hvem det er. Jeg var ikke i tvivl, da jeg så én træne med Adidas Ironworks, med cykel-sol-arme og de omtalte 80'er shorts :smile: Det er altid lidt sjovt at møde MOL-folk IRL, for man har jo nogle forestillinger om hvordan de ser ud.

Ben / Skulder

BB Squat

2x8x45

2x8x47,5

SDL

2x8x20

2x8x30

Leg Extension

4x8x45

Leg Press

4x8x100

Military Press

1x8x27,5

3x8x30

DB Side Raise

4x8x8

DB Shoulder Press

4x8x12

DB Rear Lateral

4x8x9

Cardio

5K Power Walk 7,3 km/t 1,0 %

Link to comment
Share on other sites

Fredag 15. Juni

post-18762-0-21654300-1339789987_thumb.j

Endelig weekend! Min krop glæder sig til at sove lidt længere i morgen, og jeg håber benene er friske nok til at arbejde lidt.

Smuttede tidligt fra arbejde, og fik power walket lidt. Der var lidt ekstra drama på job, fordi en person ved navn Hu, har været med til at sørge for, at vi i dag fik en stor kontrakt i hus med Kina. Det er vi meget glade for.

I dag tænkte jeg ikke engang på at quitte workout, men motivationen var ikke top, top. Troede først jeg skulle træne skulder i dag, men jeg tog fejl. Ville ellers gerne, de bliver kun flottere. Men da jeg stod og kiggede mig i spejlet til træning, overvejede jeg liiige et split sekund, at tone lidt ned for muscle volume på skuldre. Men nu må vi se... wupzaa.

Ryggen brokkede sig en lille bitte smule, så 50 er mit max lige pt. Men ellers synes jeg, at teknik var OK, og valgte at tage lidt mindre vægt på BODR. Jeg tror jeg skal køre lidt mere opvarmning inden jeg starter, specielt når det er ryggen.

Afro var også til træning i dag, og da han så mine flotte blå Ironmind straps, skulle han straks høre hvor jeg havde dem fra. Så måtte jeg jo fortælle ham sandheden, hi hi.

Igen besøg at CF'ere, som trænede ved siden af mig, og lavede en masse akrobatik.

RYG / BICEPS

RDL

4x8x50

BODR

4x8x40

CG PD

4x8x45

WG PD

4x8x40

BB Curl

3x8x27

2x4x27

OA Cable Curl

4x8x7,5

DB Conc. Curl

4x8x9

CARDIO

5K Power Walk 7,3 km/t 1.0 %

Link to comment
Share on other sites

Hvornår skal vi have en bodybuildingsworkout sammen?

Jamen det skal vi da snart :4jumpy: Denne weekend har jeg lovet at lave noget arbejde i FW, så det bliver presset nok i forvejen.

Men ellers, onsdag, torsdag, fredag, lørdag eller søndag - du kan bare bestemme :smile:

Link to comment
Share on other sites

Lørdag 16. Juni

post-18762-0-48103400-1339864257_thumb.j

Har jeg sagt jeg gerne vil have flotte ben :wub: Jeg satte tempoet lidt ned på power walk, i håb om ikke at bruge for mange kræfter - selvom jeg ved jeg burde lave min PW efter jeg har styrketrænet. Men jeg kan virkelig godt lide at lave det lige før træning, så får jeg også varmen, og så er det overstået. Glæder mig naturligvis altid mest til vægtene! Det var rimelig varmt i dag, så jeg havde taget BÅDE Cult Energy og en Pepsi Max med.

I dag havde jeg en ny hvid "mini top" på. Det er faktisk en blanding mellem en bh og en top, og så en den sømløs. Så dejlig blød og flot.

Lavede et par opvarmningssquats, og synes det gik fint. Men af en eller anden grund, blev det ikke til mere end 45. Jeg har en eller anden frygt for, at jeg bliver for ambitiøs, og ender med ikke at kunne komme op igen fra gulvet... Kunne have kørt det lidt vildere, men jeg må sige min teknik var god, og kom lige under 90 gr. Jeg valgte at droppe SDL pga. lænden. Den er ok, men ville ikke presse yderligere.

Overvejede at køre dobbelt sæt på squat, men valgte så hack squat i stedet, og det var nice. God kombi.

Var lidt om tvivl om hvilke skulderøvelser jeg skulle lave til sidst, men valgte så at bruge cables. Fungerede fint som afveksling til DB's.

Har været i proteinkøkkenet igen i dag, og jeg tror det er blevet ret godt. Jeg prøver at variere lidt, men det er ikke min stærke side. Lurede lidt i vores madtråd, og fik lidt inspiration der fra. Ellers holder jeg det ret enkelt må man sige.

BEN / SKULDER

BB Squat

4x8x45

BB Hack Squat

4x8x+30

Legz Extensionz

4x8x45

Calf Raise (M)

4x8x60

Military Press

4x8x30

DB Shoulder Pres (St.)

4x8x12

Side Raise (Cable)

4x8x5

Front Raise (Cable)

4x8x5

CARDIO

5K Power Walk 6,9 km/t 1.0 %

Link to comment
Share on other sites

Søndag 17. Juni

post-18762-0-63572000-1339950140.jpg

Jeg har været tidligt oppe i dag, 6:45... det er meget sjældent det sker - og så på en søndag! Drømte at jeg kørte en person her fra MOL i skole, fordi vedkommende var blevet for fuld, og derfor ikke selv kunne nå det.

Don't ask :smile:

Ellers en rimelig stille og rolig træning, og er meget fint tilfreds med min cardio.

Moving on? Moving ON!!

PS Jeg kom til at online-shoppe lidt meget i går hi hi

CARDIO

11,5K Power Walk 7,2 km/t 1,5 %

Link to comment
Share on other sites

Lavede et par opvarmningssquats, og synes det gik fint. Men af en eller anden grund, blev det ikke til mere end 45. Jeg har en eller anden frygt for, at jeg bliver for ambitiøs, og ender med ikke at kunne komme op igen fra gulvet...

Hvad med safety bars..... (det hedder de ikke for det er noget til stangen...); hvad med de der stoppere man kan hægte på racket, som stangen lander på inden man bliver mast i tilfælde af en fail?

Lige umiddelbart var jeg ikke just tiltrukket ved tanken om at skulle faile og blive krøllet sammen inden stangen ramte, så laver ind i mellem lidt kontrollerede fails med moderat vægt - mere så jeg ved hvordan jeg slipper af med stangen uden det bliver ukontrolleret. Den ene gang jeg havde brug for det, virkede det faktisk retti godt men det er selvfølgelig ikke det bedste statistiske udgangspunkt :wink:

Braget udløser dog en smule drama da FW sjældent oplever fails i squat så der blev gloet en del.

Nå, men udover stoltheden var alt andet intakt, så......

Ellers må du have spottere på :poking:

Men må hellere indrømme at jeg også er lidt ræd for stangen når den begynder at blive uhåndterlig :blush:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jamen det skal vi da snart :4jumpy: Denne weekend har jeg lovet at lave noget arbejde i FW, så det bliver presset nok i forvejen.

Men ellers, onsdag, torsdag, fredag, lørdag eller søndag - du kan bare bestemme :smile:

Søndag virker som en rigtigt god dag.

Link to comment
Share on other sites

Mandag 18. Juni

post-18762-0-96359100-1340053862.jpg

Mmhh, så fik man trænet lidt igen. Kom lidt senere afsted, og det plejer at irritere mig lidt, fordi jeg bare gerne vil hurtigt i gang. For det ender altid med at blive lidt sent. I dag mødte jeg en af mine friends som jeg ikke har set et stykke tid. Han er fys, og snakker altid meget. Men vi mødtes da jeg var i gang med PW, så det passede mægtigt at vi lige skulle catche up. Han, som så mange andre, er blevet fotointeresseret, og ville gerne bruge mig til sit projekt. Jeg sagde ok.

Stort set alle usual suspects var til stede i dag, og der var god stemning. Der var også besøg af en lille gruppe Chinese, som stort set tog alle 20 kg skiver til mini-ROM leg press. Det skabte lidt frustration hos flere, som forsøgte at stjæle dem tilbage, så snart de vendte ryggen til.

Venstre skulder var på spil igen i dag, og jeg mener da jeg skrev sidst, at jeg ville droppe flad bænk. Det gjorde jeg ikke alligevel, kørte med lavere vægt, for ikke at lægge for meget pres på skulderen. DB Incl. gik godt, fordi jeg nu efter mange års træning, har fundet teknikken til udløft. Fantastisk øvelse.

BRYST / TRICEPS

DB Incl. Bench Press

4x8x20

BB Bench Press

4x8x40

BB Decl. Bench Press

1x8x32,5

1x8x35

4x8x37,5

:clown2:

BB Incl. Bench Press

4x8x30

One Arm Pull Down

4x10x7,5

Rope Pull Down

4x8x12,5

Over Head Extension

4x20x10

Secret Cable Exercise

4x8x3,75

CARDIO

6K Power Walk 7,4 km/t 1.5 %

Link to comment
Share on other sites

Hvad med safety bars..... (det hedder de ikke for det er noget til stangen...); hvad med de der stoppere man kan hægte på racket, som stangen lander på inden man bliver mast i tilfælde af en fail?

Lige umiddelbart var jeg ikke just tiltrukket ved tanken om at skulle faile og blive krøllet sammen inden stangen ramte, så laver ind i mellem lidt kontrollerede fails med moderat vægt - mere så jeg ved hvordan jeg slipper af med stangen uden det bliver ukontrolleret. Den ene gang jeg havde brug for det, virkede det faktisk retti godt men det er selvfølgelig ikke det bedste statistiske udgangspunkt :wink:

Braget udløser dog en smule drama da FW sjældent oplever fails i squat så der blev gloet en del.

Nå, men udover stoltheden var alt andet intakt, så......

Ellers må du have spottere på :poking:

Men må hellere indrømme at jeg også er lidt ræd for stangen når den begynder at blive uhåndterlig :blush:

Tak for dit tip, men jeg bryder mig ikke om at squatte inde i stativet, når vi taler om fri squat. Kontrolleret fail ain't gonna happen, det ødelægger mig ry, og folk vil tro jeg er en idiot. Ej, jeg tror sagtens mine forholdvis kraftige ben kan klare det, det er bare mit hoved det siger noget andet.

Søndag virker som en rigtigt god dag.

Ok, så har jeg en plan for os, som jeg ikke kan skrive her, hi hi.

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag 19. Juni

Hiiiiii altså, gad egentlig godt vide om sommeren snart er på vej... Men der er vist sommer i US, hi hi.

Mmhhh ikke så meget interessant at skrive i dag, alt gik meget stille og roligt, og nu sidder jeg og ser fodbold.

Gik forsigtigt til den på rygøvelserne, for ikke at få små issues omkring lænden som sidst. Det virkede, så jeg kørte på med lidt flere sæt på BODR. Jeg har observeret, at yoke er vokset lidt, eller ihvertfald mere markeret. Det skal helst ikke blive meget vildere hvad det angår. Har tænkt på at starte projekt ABS, er jo ikke så god til at prioritere det. Will try.

RYG / BICEPS

Close Grip Pull Down

4x8x45

Wide Grip Pull Down

4x8x40

RDL

1x8x40

3x8x50

BODR

8x8x40

BB Curls

4x6x27

DB Conc. Curls

4x8x9

One Arm Pull Up ©

6x8x7,5

CARDIO

6K Power Walk 7,1 km/t 1.0 %

Link to comment
Share on other sites

Onsdag 20. Juni

Heysaaaaaaan :4jumpy: Jeg har fået en parkeringsbøde i dag :clown2: for at parkere på fortovet, hi hi. Min sædvanlige plads var optaget, så jeg parkerede hvor næsten alle andre parkerede. Åbenbart forbudt. 510 kr., som jeg vil skynde mig at betale, så jeg hurtigt kan glemme det. Burde måske ikke have skrevet det her så... Moving onnnnnnn :hehe:

Endnu en trænings, men fokus på at tage mig lidt sammen med squatz, og få mere end 45 kgz på. Jeg tænkte tilbage på, at Fame Boy engang har kommenteret, at man ikke kan squatte det samme som man kører lunges med - så er der noget galt. Sooooo, startede med 50 og det var jo no problem. Så blev det 55, og det var også no problem. Satser på at jeg inden længe er oppe på de 70, som jeg mener er hvad jeg "plejer", når jeg ellers ikke er skadet, og render rundt og laver ligegyldige ikke-trænings-ting.

Bliver nød til at kommentere lidt på venstre skulder igen, den er lettere irriteret. Altså, jeg har ingen problemer med øvelserne i dag, men der er bare noget, som jeg lige skal holde øje med. Måske jeg bare har overbelastet den lidt på det senere. Fik ellers endelig taget mig sammen til at køre op på 14 kgz DB Press. Det har jeg tænkt på længe, og det var helt ok. Men jeg er helt sikkert stadig rimeliiiig presset på den military, så der tror jeg ikke jeg rykker mig det næste stykke tid. Min nuværende kost er heller ikke særlig styrke-venlig.

På vej hjem, så jeg tilfældigvis en P-vagt. Pudsigt, da jeg netop lige selv havde fået en bøde ved centeret, men ville lige spørge ham omkring reglerne hvor jeg bor. Han er grønlænder-kinesisk af udseende, og tæt på de 60 år. Samtalen forløb således....

PP: Hej, må jeg spørge dig om parkeringsreglerne her i området, særligt der hvor jeg bor (peger over på min bygning)

P-vagt: Ja, ja (smiler meget)

PP: Kan man parkere omme i gården uden at få en bøde?

P-vagt: Ni shi jauw privat område, bing cho det må man godt

PP: Nåååå ok, det er bare fordi nogen gange er der blevet uddelt bøder

P-vagt: Hvor kommer du fra? (smiler ekstra meget)

PP: Mmmhhh (strejfer den nougat-farvede kind med hånden) altså hvilket land sådan?

P-vagt: Yahhh dine forældre (smiler ekstra meget)

PP: Min far var fra Nigeria, og min mor er fra Polen, jeg er født i DK.

P-vagt: Du er meget smuk.

PP: O_O

P-vagt: Du er min drømmepige.

PP: ........................ (ÅMG now what)

P-vagt: Er du gift, eller familie? (smiler ekstra meget)

PP: Mmhh nej, jeg er ikke gift. Øhh, hi hi hi, ha ha ha ha, nå, ok, altså tak for hjælpen.

P-vagt: Du er min drømmepige (smiler ekstra meget)

PP: (Skynder mig væk, og kigger ikke tilbage)

BEN / SKULDER

BB Squat

2x8x50

2x8x55

Hack Squat

4x8x +30

Calf Raise (S)

4x8x +50

Leg Extension

4x8x45

Military

4x8x30

DB Press (St.)

1x8x12

3x8x14

Side Raise ©

4x8x5

BB Front Raise

4x8x15

CARDIO

5K Power Walk 7,1 km/t 1.0 %

Link to comment
Share on other sites

Torsdag 21. Juni

Frokost i dag på arbejdet, foregik på en indisk restaurant ved det gamle Scala. Jeg var naturligvis utrolig bekymret for, hvad man kunne få at spise sådan et sted, og om der ville være noget for mig. Kunne ikke rigtig sige nej, da vi skulle tage afsked med en kollega. Jeg prøvede at vælge noget der ikke var smurt ind i et eller andet indisk fedt-sovs, og det gik nogenlunde. Dog måtte jeg nøjes med at drikke Coke Zero :unhappy: Men maden smagte ikke rigtig af noget særligt, og jeg ville da hellere have spist min egen BB frokost.

Skulle lige indenom Frederiksberg på vejen hjem, og ÅMG hvor mangler der aircon i Metroen!! Var hjemme kl. 17:15, og 1 time senere, var jeg på mit elskede løbebåndet. Der er forresten snak på arbejde om, at vi skal skal til at DHL træne - er spændt på om det bliver til noget....

Til træning i dag, havde de åbenbart valgt at bolte bænkene fast til gulvet, så de ikke længere kan flyttes rundt overalt. ALLE der kom, forsøgte natuligvis at flytte bænkene, som man plejer at kunne - og det var lige sjovt at se hver gang et nyt offer kom og prøvede, hi hi hi.

Jeg var lige ved at sætte mig for at køre alm. bænk, men så kom jeg i tanke om det med skulderen. Så jeg tog dobbelt sæt på BB decline og incline i stedet for, i håb om at det giver mindre stress på skulderen. Det gjorde også at jeg havde mere tid da jeg ikke skulle køre så mange forskellige øvelser, så jeg smed lidt ekstra power walk ind.

Jeg er god :clown2:

BRYST / TRICEPS

DB Incl. Press

4x8x20

BB Decl. Press

1x8x35

7x8x37,5

BB Incl. Press

8x8x30

One Arm Pull Down

4x8x7,5

Rope Split

1x8x12,5

3x8x15

Skull Crusher

4x8x20

Over Head Extension

4x10x20

CARDIO

5K Power Walk 7,3 km/t 1.0 %

1K Power Walk 7,0 km/t 1.0 %

1K Power Walk 7,0 km/t 1.0 %

1K Power Walk 7,0 km/t 1.5 %

Link to comment
Share on other sites

Fredag 22. Juni

post-18762-0-31388000-1340391761_thumb.j

Huuuuuuuuuuuh :4jumpy:

Fredag <3 Jeg har været god igen i dag, og lavet ekstra DL, kun fordi jeg er god. Kunne have fortsat i evigheder med DL, og har set mig lidt lun på pull up stativet. Jeg fik åbenbart skræmt en fyr væk, som ville køre pull ups mellem mine DL sæt. Wupz, my bad.

Valgte igen at køre flere sæt, og ikke så mange forskellige øvelser. Droppede wide grip, fordi jeg skal være ærlig og sige, at jeg er bange for der kommer lidt for meget bredde på... Der må gerne være sådan små buler. Prinsessehænderne er ved at få lidt ulækker hård hud, så jeg måtte skifte over til blødt greb på de sidste close grips. Jeg ser ellers flere træne med flyttemandshandsker, men jeg tror godt vi alle ved, at jeg ikke vil ses med den slags på, hu hu hu.

Lige som jeg var ved at være færdig, så jeg Gregers (ÅMG!! what?) komme gående med hastige skridt mod sit rack. Jeg forsøgte at få øjenkontakt, men jeg tror kun han havde benkrøl i hovedet. Så efter jeg var færdig, var jeg lige ovre og chit chatte lidt om løst og fast.

Har jeg trænet ABS? :clown2:

Der bliver byttet lidt rundt på tingene, så i morgen er ren cardio dag - nice!

RYG / BICEPS

RDL :4winkkiss:

8x8x50

BOR

8x8x40

CG PD

8x8x45

One Arm Pull Up ©

8x8x7,5

Wrist Curls

4x8x5

BB Curl

4x20x15

CARDIO

5K Power Walk 7,3 km/t 1.5 %

Link to comment
Share on other sites

Det var jo om at gribe racket inden der blev taget.

Jeg havde i øvrigt godt spottet at du var der (ikke lige det med øjenkontakten) i dag men :unsure:

I modsætning til visse andre :4whistling: har du jo struktur i det du laver og hvis du lige har et godt flow med det rigtige musik i ørerne, så vil jeg jo ikke forstyrre prinsessens træning. Så det er altså ikke fordi jeg ikke gider snakke med dig :wink:

Link to comment
Share on other sites

Lørdag 23. Juni

post-18762-0-25172300-1340456927_thumb.j

Nice and easy work out, kun cardio på programmet, og fik taget mig sammen til at lave lidt mavetræning til sidst. Projekt ABS er stadig i gang, men der har ikke været den store aktivitet på den front må man sige. Men ÅMG det er kedeligt at træne mave!

Der var god plads i centeret, varmt, men stod lige ved et åbent vindue. Lige som der kom Top Gear på skærmen, med Bugatti Veyron i hovedrollen, slukkede TV'et, fordi det er sat til automatisk sluk! Jeg gad ikke selv stoppe med power walk, men tænkte ÅMG der må da være NOGEN der gider tænde igen. Var der ikke :unhappy:

Fik shoppet uanede mængder protein og rigeligt kildevand på vejen hjem, så der skulle være nok til næste uge. Fordi jeg har været så god på det seneste, købte jeg også 1 ltr. Mathilde Kakaomælk uden tilsat sukker, til 10 kr. i Netto. Drama loves it :wub:

CARDIO

12K Power Walk 7,2 km/t 1.5 %

Link to comment
Share on other sites

Det var jo om at gribe racket inden der blev taget.

Jeg havde i øvrigt godt spottet at du var der (ikke lige det med øjenkontakten) i dag men :unsure:

I modsætning til visse andre :4whistling: har du jo struktur i det du laver og hvis du lige har et godt flow med det rigtige musik i ørerne, så vil jeg jo ikke forstyrre prinsessens træning. Så det er altså ikke fordi jeg ikke gider snakke med dig :wink:

Nå, jeg vidste ikke du havde set mig, og det er helt ok. Kun lidt struktur, hi hi :smile:

Jeg synes Gregers har en rigtigt god pointe! Træningen kører, der er godt flow og fokus og så bliver man forstyrret af et eller andet random spørgsmål eller kommentar, der let kan vente.

Helt enig :smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share