AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF


#PP
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mandag 20. August

:wub: Hi hi, wupza.

Nu er det et stykke tid siden jeg har trænet seriøst, men har til gengæld fået styr på en masse ting i min lejlighed, plus jeg har nærmest tømt mit dankort og mega shoppet en masse fine ting. Men I får ikke at vide hvad jeg har købt, fordi så bruger I det bare imod mig.

Til træning i dag, var en del af mine boys - men også et par nye. CF'erne var der i vanligt outfit = kompressionsstrømper, Nike Free, tights, tattoo, WB tee, hvid kasket og Louis Vuitton pung. En af de andre boys havde åbenbart fået ny t-shirt, en T. HANSEN t-shirt med logo for og bag. Måske han arbejder i T. HANSEN, ved det ikke. Den matchede hans hvide Shox. Tror stadig der er en del på sommerferie, hvis man stadig kan kalde det det.

Skulderskaden er stadig intakt, selvom jeg har forsøgt mig med rehab som ordineret af min Personlige Skulder Specialist. Så var lidt påpasselig i dag, og alm. bænk har jeg helt udelukket pt.

Er ved godt mod, og glæder mig rigtig meget til de næste par mdr., og job er helt fantastisk. Det var en lidt hård start for mig, men nu er alt bare perfekt, og jeg er ved at forstå de 1000 forskellige interfaces min portal og applikationer har. Jeg arbejder i en fantastisk virksomhed. Drama loves it.

Var forresten i Bilka på vej hjem, fordi de havde ½ ltr. kildevand til 1 kr. med max på 18 flasker. Kl. var lidt over ni, så regnede ikke med der var nogen tilbage. Men der var lige 17 flasker tilbage :4jumpy:. Ved kassen slår han 18 (!!) flasker vand ind, men Gud-ske-tak-og-lov er jeg vaks, og gør ham opmærksom på fejlen inden pengene bliver trukket på mit kort. Hej TJR :smile:

BRYST / TRICEPS

DB Incl. Bench Press

4x8x16

BB Incl. Bench Press

8x8x20

BB Decl. Bench Press

8x8x30

Rope Pull Down

4x8x12,5

One Arm Pull Down

8x8x5

Over Head Extension

2x8x10 (måtte stoppe pga. skulder ;( ) ;-() :o(())

CARDIO

2,5K Power walk 7,0 km/t

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mandag 17. September

Mmhh, sker der ting og sager? Ja.

Er Pepsi Max stadig min favorit drik? Ja.

Er jeg stadig brun? Ja.

OMG, where to start. Jeg gider ikke skrive alt muligt lige nu, for det tager så laaang tid. Men jeg har ligesom Egon, en plan. Det kommer vel ikke bag på Jer, hi hi hi. Skal nok få lejlighed til at skrive mere detaljeret om det, og denne gang planlægger jeg mit projekt i GOD TID. Har allerede fundet en super cool coach, som har de samme holdninger til træning som mig!

Dagens træning var meget let. Meeeeeget let. Jeg skal bl.a. lære at ro? OK?!? Jeg har aldrig i mit liv prøvet at ro før. Det tætteste jeg kommer det, er nok dengang man på en teambuildingtur blev sat i en kano, og skulle finde vej gennem Gudenåen.

Jeg tænker at roning at fint til opvarmning, så det passer perfekt. Jeg roede 2000m i 9:12, og var utrolig tæt på at dø bagefter, og havde nær fået en diskos. Hvis der er nogen herinde, som har god erfaring med at ro, så sig lige til.

Synes faktisk det er ret sjovt at ro, og jeg tror jeg kan blive god til det. Synes romaskinerne var overraskende gode i FW, Concept2 typer. Savner dog gummigreb i stedet for ren plast.

Ellers blev det en blandet omgang fullbody, men fokus var mest på at få brugt kroppen, og strække godt ud. Skal stadig passe på min venstre skulder, overvejer at tage forbi en fys igen igen. We will see.

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag 18. September

Lad os kalde den næste periode for deload ;-))

Jeg er virkelig bange for at få skader, og tænker meget på den skulder. Så alting foregår meget stille. Er ved at finde et sted jeg kan booke en tid hos fys. Men ryggen skal jeg også passe på, og jeg skal lige finde ud hvordan teknikken er med roning. En masse bekymringer lige nu!

Kom sent fra arbejde i dag, så var lidt presset på tid. Jeg vil gerne i gang med at løbe lidt, det er meget lang tid siden. Så et par gange om ugen tænker jeg, for at supplere roningen lidt - og ellers bare power walk as usual.

Opvarmning

5 min. C2

Ryg / Biceps

Row

4x10x20

CG PD

2x10x25

2x10x30

BB Curl

4x10x15

DB OA Curl

4x10x6

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kommer :4signme:

Selvom jeg, ligesom én af mine flotte venner, synes det er blevet kedeligere at logge herinde, så kan jeg naturligvis ikke undvære MOL! Slet ikke dine historier Okse... hi hi hi. Kommer du forresten og kigger på til Nordiske Mesterskaber i Herning denne weekend?

Status pt. er, at jeg har haft en første samtale med min træner, og hun er ved at lave et program til mig. Glæder mig virkelig til at arbejde sammen med hende!! Jeg forventer at starte træning når jeg kommer hjem fra London om 1½ uge. Målet er Classic BB til september 2013, debutant stævne i Ringsted.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

:wub:

Fredag 7. December

I dag var cardio dag, så jeg var nødsaget til at lave cardio :( Lige fra jeg stod op i morges, tænkte jeg, OMG, jeg kan umuligt løbe udenfor i eftermiddag. Jeg var træt, uoplagt og frøs. Det skal senere vise sig, at jeg overvandt migselv. Man bliver klogere med tiden, og skal ikke lægge planer når man er morgensur og træt.

En god dag på job, hvor jeg kom lidt sent, og gik lidt tidligt :smile: Der gik lidt rod i min kost, fordi jeg havde spist sen morgenmad, og dermed sen frokost. Så jeg nåede ikke at få min pre-workout snack, som ellers er ufattelig anabolsk. Men jeg var heller ikke sulten, og vidste jeg skulle løbe, så der røg ikke noget ned.

Jeg entrerede Jim omkring kl. 16, hvor der var et par stykker, heriblandt min bedste CF ven, Biiver. Han var uforstående overfor, at jeg ville tage i Jim, for så at tage ud og løbe. Men så holder man sine rutiner i gang, og kan også hygge lidt med de andre <3

Vejret var fint i dag, og ikke så koldt eller isglat. Så jeg løb afsted i nyvaskede tights. Var lidt i tvivl om hvor jeg skulle løbe, men Bertel havde sagt han nok skulle komme og hente mig, hvis jeg for vild. Betryggende. Jeg kan lide ham også. Har af og til haft nogle små irritationer i mine knæ, men jeg tænker at det skyldes de 81 kg der skal bæres rundt på. Huh! Men ikke noget der generede.

Fik strukket godt ud da jeg kom hjem, og fik en lille snak med T-Pain, Makker-Mark og mine nye young friends, Amir og Mads. De er begge 20 år, og har tidligere været elever på Aalborg Sportshøjskole. Det snakker de meget om, og er meget søde og unge. De kan lide mine muskler.

Mødte Sophie på vej ud, og vi var nød til at snakke i 20 min. før vi begge kom videre. Tog et laaaangt og varmt bad, og glædede mig til at spise min pre-workout snack - som nu var blevet post-workout.

Skimtede Bobby på vej hjem, men fik ikke snakket.

Drama i morgen - the real kind.

CARDIO

6K udendørs løb omkring Fælledparken og Bobby's højtelskede stadion

Små intervaller Usain-style men med mere fart

Link to comment
Share on other sites

Lørdag 8. December

Hej :wub:

Jeg vil gerne lige starte med at skrive, at jeg elsker alle mine YOLO Boys, og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden Jer. I gør livet bedre og flottere <3

Der blev trænet i går, selvom der var julefrokost i Jim, som vi havde set frem til længe. Jeg kørte hjemmefra kl. 12, for at smutte forbi mit job og låne noget service som vi skulle bruge. Havde ikke selv planlagt at spise med, grundet den seriøse bodybuilder jeg er. Da jeg kom var der meget få mennesker (dog bemærkede jeg MEGET swole personer), men fik lige en lille chat med Dix + Girl. Var rimelig uoplagt, og havde mest af alt lyst til at lave ingenting. Men fik kørt min opvarmning, og motivationen blev større. Min young friend Mads var tilstede, så vi fniste lidt sammen.

Quantanamo dukkede op, og vi fik en god snak om livets glæder, og om hvor slank han er blevet siden aussie turen. Vi kiggede på mine muskler, og smilede. Mødte også Jon, som lige skulle høre mere om mine planer, og også kigge muskler.

MC, Bobby, T-Pain, Juice, Makker-Mark, Jess var der alle da jeg smuttede hjem for at skifte til drama tøj. Ville egenlig gerne have været med til konkurrencerne (bare kigge), men for at undgå en nært fremstående katabolsk tilstand, måtte jeg se mig nødsaget til at handle ind.

Et par timer senere var jeg omklædt og ON, og blev mødt af en masse søde bodybuildere. Young friends Amir & Mads var også dukket op, fedt tænkte jeg! Stemningen var ekstrem, og det var vildere end vildt. Mine muskler blev berørt flere gange, grundet den wow-effekt de giver. Biiver var fuld :smile: og nu når jeg tænker over der, kom han aldrig i byen... Han skulle cykle, men var ikke i stand til at cykle. Håber han kom godt hjem.

Nogen var nøgne, andre i bar overkrop - business as usual. Young Money gav mig forbud mod at flexe eller spænde mine muskler på Zef, da det kunne udløse jellyness. Hesteben fortalte mig søde historier, men blev meget fuld til sidst :wub: Ozzy var crazy, men på en flot måde. Han var dog ved at komme op og slås på et tidspunkt. Quantanamo lignede en sød nisse, og var charmerende som altid. Christian BB var fuld og købte øl til mig, men opførte sig meget galant. Juice var beskeden, men i højt humør. Bobby var fuld og meget sjov. MC havde store guns og iført pandebånd. SVea var EKSTREMT fuld, men sød. Makker-Mark var stor, flot og fuld. Jon var fuld, og snakkede om muskler på latin. Lærling var en gentleman. Jess var en sweety. Alex forsvandt. Bodylab Frederik dansede sjovt. Marie var smilende og havde min back op til flere gange, hvor nasty guys troede de kunne skubbe til mig, uden at sige undskyld!

VI SAVNEDE CHRISTIAN SPØER :unhappy:

CARDIO

2x1500m Concept2

BB

A1)

Military Press

3x8x22,5

A2)

Seated Row Wide Grip

3x10x40

B1)

Face Pulls

3x15x27,5

B2)

Push-ups

3x10xBW

C1)

Biceps EZ Curls :smile:

3x10x +5

C2)

Triceps EZ Extension

3x10x 2,5

Link to comment
Share on other sites

Mandag 10. December

Folk der varmer op med deres max i bænk :inlove: Åh, det er godt at komme en tur forbi FW igen, og se hvad der sker.

Jeg havde dramatøj på i dag, så jeg fik drama looks retur. Er desværre nok ved at blive syg, og kunne mærke at kroppen ikke var helt frisk fra morgenstunden. Det er helt vildt så meget jeg har været syg på det seneste, jeg kan slå BlackIce uden problemer hvad det angår. Hej BlackIce :smile: Sidst jeg var syg, var den sidste uge i Oktober. Men det irriterer mig utrolig meget, at jeg er syg så ofte, og så kan man jo begynde at undre sig over hvad årsagen er. Jeg lever et rimelig simpelt liv, spiser simple ting, og træner lidt. Jeg kunne være bedre til at få nok søvn, og drikke lidt mindre kaffe - that's it... Har endda skåret ned på Pepsi Max & Cult Energy :unhappy: Vil tro jeg får de fleste vitaminer gennem min kost, da jeg bl.a. spiser mange grøntsager.

Generelt synes jeg ellers det går godt. Mmhh, jeg taber mig så ikke særlig meget, men fedtprocenten falder da, og hr. spejl og jeg er blevet ok gode venner på det sidste. Jeg fornemmer at min krop er god til at holde på muskelmassen. Kasper Fardan gav mig dog den store sandhed om min krop i lørdags, efter lidt look and feel. Det var ikke for lidt han havde at sige, men han gav mig noget at tænke over. Men det er altid rart at høre, at andre folk tror på én og er ærlige.

Min plan for i morgen, er naturligvis at træne - men det kommer an på hvordan jeg har det. PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :grindance: vil så gerne træne mine muskler :hands:

Har stadig optur over weekenden, smiler stadig, lol det var så fedt.

CARDIO

1 times konditionstræning som instruktør

1x1500m Concept2, Drama Factor 7 avg. 2:18

Link to comment
Share on other sites

Det lyder som om gode tider blev havet og fuldskab blev nydt.

Du er nærmest utrolig pormed Frk N'tasha - det burde du kalde dig. Det er drama-agtigt.

Tak Famze, jeg kan så godt lide dig <3

Håber vi stadig kommer til at se meget til dig i Jim, selv efter din nye rolle.

Link to comment
Share on other sites

Hej Mads :wub:

Jeg ville faktisk hellere skrive alle de ting du fortalte mig af sandheder :smile:

Men det eneste jeg kan opsummere offentligt fra min snak med Fardan er: min krop er bygget til at bodybuilde.

Resten skal jeg nok fortælle offline, fordi du er en betroet ven.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share