AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF


#PP
 Share

Recommended Posts

Hvad er egentlig reglerne for hvad man må spille af musik når man er instruktør? Får man et katalog at vælge fra eller finder man selv hvad man har lyst til - tænker på rettigheder og evt. kvalitet hvis man frit må gå på hugst på nettet?

Jeg synes ind i mellem at det lyder lidt youtube-agtigt - hvilket jo åbner mange muligheder for at være kreativ.

Der er ingen regler, med undtagelse af BPM, hvor der til de forskellige timer, er nogle intervaller vi skal holde os indenfor. Man får intet katalog - det kunne ellers være fedt. Vi skal selv sørge for at købe vores musik, og jeg er typen som rent faktisk betaler for den musik jeg spiller. Derudover, betaler Drama World store summer i KODA afgifter, så det er der styr på.

Kender godt lyden af den "youtube kvalitet" du beskriver, og det lyder virkelig dårligt. Men der er også mange som ikke kan finde ud af at tune på diskant og bas, hvilket kan hjælpe en del. For mig betyder musikken rigtig meget, og jeg bruger selv meget tid på det, men det er også fordi jeg kan lide det. Så skal man også kunne finde den dér hårfine grænse, mellem ens stemme i mic og musikken der bliver spillet. Nogen har tendens til at skrue for meget op "for sigselv".

Det lyder som om manden lavede pendlay rows.

En vild udgave, ja -- som måske med fordel kunne kaldes chest supported.

Jeg har med succes brugt deres selvbetjenings kasser når jeg var ude på slags shop-amok missioner :)

Ven :smile: Dem har vi desværre ikke så mange af her i København, det lyder ellers som en god idé. Men jeg må tjekke MAX situationen ud igen i morgen, skal nok holde Jer opdaterede.

Hvad er bamsekarate for nowet?

Mmhh, det er en cardio time som har SMÅ elementer af kamsport i sig. I Drama World hedder det Thai Bo (ikke at forveksle med thaiboksning), og i FitnessDK er det en Les Mills koncept time der hedder BodyCombat. Måske jeg er sød og finder en video frem til Jer en dag.

Link to comment
Share on other sites

Onsdag 30. Januar

Her til eftermiddag, blev jeg spurgt af min kollega, om jeg ville sende hende linket til mit kalorie- og kostprogram som jeg bruger (og har rost til skyerne). Det ville jeg naturligvis gerne, og måtte spørge til hvad det skulle bruges til. Hun havde så en ven, der ville starte på en NO CARB DIET, og det var hun sikker på jeg vidste alt om. Jeg oplever af og til sådanne situationer, hvor man lige overvejer, om man skal bruge lidt tid på at prøve at forklare hvordan tingene hænger sammen, eller om man bare skal sige OK. Jeg sagde OK i dag.

Knud har ringet igen i dag. Tidspunktet er ca. 10 min. før hans opkald i går, altså 15:24. Endnu engang var der lagt en besked om at han havde ringet, og at han gerne ville tale med mig.

Kom sent fra job, fordi vi lige skulle nørde lidt rundt med en booking i alle vores systemer. Så jeg ankom til DW ca. 18.30. Havde taget shorts med, i håb om at kunne løbe alle 20 min. som min cardio er planlagt til. Jeg kom med flere gode idéer til, alle mulige andre ting jeg kunne foretage mig, end lige at løbe. Sweet talkede migselv to the max. Prøv at gætte hvad det endte med :clown2:

Var i godt humør og ON på muskeltræningen, efter jeg lige havde klædt om fra løbeturen. Har fundet en lille skopose frem til de nye Inov8 sko, så de kan forblive pæne når de ligger i tasken. Oh wauw :wub:

Havde fint overskud, og synes mit program i dag var overskueligt og ganske tilpas. Det er faktisk ikke så meget jeg skal træne når man tænker over det. Jeg har ikke så mange øvelser/reps i forhold til så mange andre herinde. Yes, you :smile: Så det er efterhånden gået op for mig, hvor meget min kost betyder for mig. Den skal gøre mindst lige så meget af arbejdet for mig. Mit energiindtag (1950 kcal) er passende, hvilket jeg også har skrevet til min diætist. Selvom jeg ikke har tabt mig på sidste vejning i mandags, så er jeg sikker på, at det nok skal komme.

Lige som jeg var i gang med at strække ud og chit chatte lidt, sidder der en pige på en måtte, og har fundet en exertube frem (elastik med håndtag i hver ende). Hun famler lidt med den omkring sine fødder, og efter 2 sekunder, bliver den med rekylfart fyret i hovedet på hende. Hun kigger lidt rundt, for at tjekke om der var nogen der så det. Jeg prøver at holde mit blik rettet på hende, med et skal-jeg-hjælpe-dig-udtryk. Der går et par sekunder, hun justerer igen omkring fødderne, og så sker nøjagtig det samme igen. OK. Det ser ret sjovt ud, og jeg smiler diskret, men har stone face på da jeg henvender mig, og spørger om jeg skal hjælpe hende. Men hun vil ikke have hjælp, og fortsætter med at famle.

I morgen... Jeg kunne ikke finde på at lyve her i loggen, så jeg må være ærlig og sige, at off dagen skal bruges på at jagte 10 kroners MAX :clown2: Har overvejet at tage til pilates, kun fordi jeg tror det kunne være godt for en bodybuilder som mig.

post-18762-0-73457200-1359580477.jpg

Afro

CARDIO

20 min. løb 3,3K

MUSKELTRÆNING

Low Row

4x8x30

Lat Pull Down (wide)

4x8x40

DB One Arm Row

4x8x18

Leg Raise

6x12

Hyper Extensions

4x12

Link to comment
Share on other sites

Selvbetjeningskasser har føtex i vanløse hvor jeg handler :)

Men ja de er vist ikke så udbredte selvom det er et godt koncept!

Måske man skulle tage til Vanløse på lørdag :w00t:

Det lyder da som om, det netop ikke var chest supported :)

Er du sikker på DW betaler til KODA? Og der er mange afroer blandt CF'ere i DW ;)

I know Sweety :smile: og tak for bekræftelse af afro's, det glæder mig at høre.

Ja, jeg er sikker på de betaler til KODA. Har du hørt andet, da?

Hvornår skal der betales til KODA

Der skal altid betales, når der spilles musik offentligt. Næsten alle arrangementer, hvor der ikke er tale om at spille musik inden for hjemmets fire vægge, er offentlige. Også foreninger skal have musiktilladelse fra og afregne til KODA, når der spilles musik for foreningens medlemmer, fx i sportsforeningen eller i filmklubben. Selv om det er et orkester, discjockeyen eller et tivoli, der spiller musikken, er det altid den ansvarlige arrangørs opgave at sørge for en musiktilladelse og betaling til KODA.

Det bedste er at kontakte KODA, før arrangementet afholdes. Så sørger KODA for aftalen - og man undgår at blive overrasket af en uforudset regning.

De aftaler, KODA har med DR, TV 2 og lokalradio/tv-stationerne, gælder kun radio/tv-stationernes ret til at udsende musikken til private husstande. Aftalerne giver derfor ikke modtageren ret til at spille musik fra radio og tv, hvor der er offentlig adgang, fx i et forretningslokale. Butiksindehaveren skal derfor selv søge tilladelse hos KODA.

Uh. Jeg tør slet ikke tænke på hvor lang tid jeg kunne bruge på at nørde med musikken. Godt jeg har for åndssvage arbejdstider og er blevet for gammel til at lade mig friste.

Ja, det er en stor tidsrøver. Både det er mixe tager lidt tid, og så fordi der findes SÅ meget lækker musik derude.

Link to comment
Share on other sites

Knud er en tilsyneladende lidt mentalt forstyrret person, som på en eller anden måde har fået mit nummer på speed dial.

Vi har talt sammen en gang, hvor jeg forsøgte at forklare, at vi ikke kender hinanden – og at han dermed har fået forkert nummer. Det forhindrer ham dog ikke i, at ringe til mig næsten dagligt, og lægge beskeder på svareren.

Link to comment
Share on other sites

Fredag 1. Februar

Fredag! Fredaaaaaaaaaaag :smile: Dagen startede ikke så godt, da der var signalproblemer ved Metroen, så kom 45 min. senere på job. Men så var det godt jeg ingen møder havde fra morgenstunden. En god dag på jobbet ellers, og vi sluttede af med en lille kontorfest, med øl, chips og snacks. Til mig blev der sagt at jeg skulle hente min MAX, for nu skulle vi feste. De forstår mig <3

Jeg så frem til en lækker bryst/biceps træning, og havde i dagens anledning taget en ny lyserød top med. Har altid været glad for sømløst tøj, men er her på det sidste begyndt at gå meget med det. Dog kunne jeg godt have brugt en lidt brunere farve pt. til at matche toppen, da jeg er en smule bleg for tiden. Det hjælper faktisk lidt med gulerodscreme :clown2:

Startede ud i løbeshorts, og fik en fantastisk løbetur ud af det i dag. Det gik bare godt! Jeg blev dog generet af en person, som lignede en blanding af en rockstar dagen efter affyring på Orange Scene, og Carl-Mar. Han sværmede rundt om alle cardiomaskinerne, og så MAX forvirret ud. Han var afsted med sit barnebarn (vil jeg tro) som allerede havde sat sig til at cykle. Han kigger på mig, jeg kigger væk. Han kigger igen på mig, jeg kigger på ham. Så går han op på crosstraineren, og kigger til højre på personen ved siden, og så til venstre, på den anden person som er igang. Han kan SLET IKKE finde ud af, hvordan man "tænder" den. Efter 3 min. spørger han så ham til højre. Han forklarer, og herefter træder han så forsigtigt rundt. OMG, det ser stadig ikke ud til, at han har fanget den. Så efter et par minutter, skifter han til den ved siden af. Det samme gentager sig. Igen efter et par min. stiger han ned, fordi han ikke har fået gang i den (endnu). Så kigger han på mig igen, jeg kigger væk. Han kigger på mit løbebånd, og jeg kan godt fornemme hvad han tænker. Men så beslutter han sig at prøve en ny crosstrainer, længere væk. Efter et par min. igen, giver han op.

I den sidste del af min opvarmning, bemærker jeg en celeb indtage en crosstrainer længere væk. Jeg tænker OMG :4jumpy:er det virkelig??? Da jeg er færdig med mit løb, tager jeg en lille omvej, så jeg kan komme tættere på denne celeb, og få det bekræftet. Jeg passerer, tager en slurk af drikkedunken, og drejer samtidig diskret hovedet. Det ER ham, Clemens :wub:
Oh my. Spotter ham igen da han kommer op til frivægtene, og han giver den faktisk rimelig godt gas med sin træning. På et tidspunkt skal jeg hente DB's ovre ved ham, og tænker skal jeg sige noget, skal jeg sige noget... På vej tilbage, er det eneste jeg kan komme på at sige idet jeg passerer ham er "HELT SIKKERT". Men det gør jeg altså ikke. Måske næste gang :blush:

I ved hvad der sker i morgen.

Han var Champion i gym i dag

CARDIO

20 min. løb 3,3K

MUSKELTRÆNING

DB Incl. Bench Press

4x8x18

BB Incl. Bench Press

4x8x35

Scapular MamboMads Push Ups (helt ind i hjernen)

3x12

BB Curls

4x8xHOT :wub:

DB Incl. Curls

4x8x6

Link to comment
Share on other sites

Lørdag 2. Februar

I dag skulle jeg træne min afro. For at passe det ind med dagens andre (VIGTIGE) gøremål, planlagde jeg det til om eftermiddagen, lige før luk. Jeg er generelt ikke interesseret i at træne morgen/formiddag, eller alt før kl. 12. Så jeg fik lejlighed til at sove længe, selvom radiovækkeuret alligevel startede 6:45. Spiste min morgenmad i fred og ro, det burde jeg faktisk prøve noget oftere. Er langt om længe begyndt at drikke vand til min morgenmad, det er jeg utrolig glad for, da jeg ikke er god til at drikke vand udover til træning. Så jeg får ca. 600 ml. kildevand til min morgenmad, og jeg elsker altid mit morgenmåltid. Elsker faktisk alle min måltider i løbet af dagen.

Udover træning, var der ellers drama shopping på programmet. Når man er bodybuilder, så nøjedes man ikke med at købe 1-2 stk. som man lægger i sin kurv. NEJ, man køber 3-4 kasser, river ting ned fra hylderne og lægger i sin bodybuildervogn! Det foregår næsten altid med en sådan vildskab, at andre handlende tror de går glip af noget, og ser sig nødsagede til at tjekke varens pris ud.

I dag er Dankortet blevet kørt igennem fem gange hos Føtex, og en gang hos Netto :clown2: Jeg klarede den uden at måtte tage til Vanløse og Amagercenteret. Overvejer Bilka i morgen :clown2::clown2:

:smile:

Til sagen! Ovenpå gårsdagens celeb-surprise, var det en flad fornemmelse kun at blive mødt at average people. Jeg havde korte tights på, så min afro var meget synlig. Prøvede at forberede mig mentalt, på at komme udover de dér små kg. jeg kører i squat/DL. Det hjalp også lidt på motivationen, at der stod en fyr ved siden af, og squattede 130 jern. Vi fik os lige en sweet talk, da han ville spørge om noget. Det gik ellers fint med teknikken, og synes ikke det var lige så hårdt som sidste gang. Så jeg er positiv og flot.

Dagen i morgen er off, så den bliver brugt til at planlægge kost for ugen der kommer, tøjvask, samt andet praktisk.

Love y'all <3

We don't want no skinny bitches

http://www.youtube.com/watch?v=nlMpt4ucH2U

CARDIO

5 min. Concept2 til at blive varm og rødlig

MUSKELTRÆNING

Squat

6x6x55

RDL

1x8x60

7x8x65

Fodboldspark

6x6x40

Weighted Crunches

4x12x5

Link to comment
Share on other sites

Søndag 3. Februar

Off dag - som lovet. Udså mig en mulighed for at lave en kortere power walk, da jeg lige ville et smut forbi Netto :clown2: Så i stedet for at tage bilen, gik jeg heeele vejen ud og heeele vejen hjem igen. Jeg blev hjulpet påvej af min iPod, og sweet talk sms'er fra young boys :wub: Det endte dog med at blive rimelig koldt, så det var rat at komme hjem. Lavede lidt sen frokost, og besluttede efterfølgende at tage i IKEA, da jeg mangler nogle småting i køkkenet. Så skulle bruge to ting, men havde ikke noget i mod at tage turen til Tåstrup. Man får gratis kaffe på kortet, og det benytter jeg mig altid af. Det viser sig så, af én af de to ting er udsolgt. OMG! Mega irriterende, men så må jeg køre forbi i næste weekend.

Der var lang kø i bistroen, da mine medhandlende skulle shoppe stort ind af frannere til 10, med tilhørende sodavand ad libitum til 5. I don't blame them :smile: Køen er dog så lang, så en ny kasse er ved at blive åbnet. Så er historien den, som set så mange andre gange før, at dem som står ALLERBAGERST i køen, sprinter hen til den nyåbnede kasse, for de vil jo gerne først. Klart, klart. Det medfører lidt højlydt brok fra andre som står foran mig, og det ender med, at én dame giver en forlomme, for dem som var foran i min.

Denne type mennesker, finder man overalt. Ofte er jeg stødt på dem i Netto, hvor de, når der er ringet to gange med klokken, vimser rund om alle kasserne, indtil de finder ud af hvilken én som bliver åbnet, for derefter at skynde sig hen til kassen, SNYDE alle os andre, og lægger deres varer på båndet som om intet var galt :4whistling: Denne type mennesker kan jeg ikke lide.

Nå, men ellers var det en meget god tur i IKEA.

I ved hvad der sker i morgen.

PS Jeg har lyst til disse lakridser :unhappy:

post-18762-0-54847900-1359921655.jpg

Tjek lige Nike skoene :w00t:

CARDIO

6K Power walk (udendørs)

Link to comment
Share on other sites

Mandag 4. Februar

Dejligt at møde lidt sent om mandagen. Jeg var LIGE ved at spise min morgenmad stående ved køkkenbordet, men tænkte NOOOOOO, sæt dig ned. Så det gjorde jeg, og det var optur.

Til sagen! Der er pludselig mange der har fundet den nye Drama World, så der var faktisk ret mange der trænede i dag. Ankomst ca. 17:00, da jeg håbede på at komme lidt tidligere hjem end jeg sædvanligt, fordi jeg også lige skulle i Netto :clown2:

Da jeg stod foran spejlet, observerede jeg to personer bagerst i lokalet, som udførte "FitnessDK-certified-personal-trainer-squats". Wunderschön. Derudover, observerede jeg i dag, mandag d. 4. februar 2013, at jeg har fået ulækre traps. Jeg kan konstatere, at jeg nu ligner en mand, der har "cycled flere gange end Lance".

Da jeg skulle køre push downs, spurgte jeg en Sweety om han var færdig. Det var han ikke, men sagde jeg gerne måtte bruge den. Han tog så den lige ved siden af, kun for min skyld. Jeg sendte ham drama love :wub:

I badet blev jeg konfronteret af en pige, som havde trænet sammen med et par juicy guys. Hun spurgte, om jeg trænede BODYBUILDING, og jeg svarede JA. De havde lagt mærke til min tilstedeværelse, og vi fik os en lille snak om sups, træning og kost. Hun glædede sig til at se den videre udvikling, og vi hilste pænt på hinanden.

I ved hvad der sker i morgen.

Du satte ild i mit liv

CARDIO

20 min. løb 3,3K

MUSKELTRÆNING

DB Seated Shoulder Press

4x10x14 :clown2:

BB Push Press

4x8x24,5

DB Side Raise

4x6x10

Triceps Rope PD

4x10x12,5

Weighted BB Bench Dips

4x15x12

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag 5. februar

Er lidt off i dag, don't know. No one knows :unhappy: Gik ellers tidligt fra job, for at kunne tage direkte hjem efter mine holdtimer - for jeg vidste at jeg havde brug for det. Synes min aftensmad bliver spist ret sent, så den har ligget meget tæt på mit før-sengetids-måltid. Det bliver lidt ulækkert på den måde :unhappy: Træning i dag blev udført uden kærlighed, uden drama love. Bare sådan :unhappy: Trollede lidt rundt i holdsalen, og fik en lille smule irritation i v skulder. Så nu skal jeg lige holde fokus på den igen :unhappy:

Knud har ringet i fredags, lørdags, søndags, i går og i dag. I dag har han indtalt en besked om, at han ringer vedr. en grammofonafspiller :unhappy:

Ved ikke hvad jeg skal lave i morgen :unhappy:

post-18762-0-50485500-1360090770.jpg

CARDIO

1 times bamsekarate

MUSKELTRÆNING

Low Row

4x8x25

WG Pull Down

4x8x40

DB One Arm Row

4x8x18

Hyper Extensions

4x10

Leg Raise

6x12

Link to comment
Share on other sites

Hvordan kører I spinningsalen ude på Bryggen?

Er der kø ved døren indtil instruktøren kommer og låser op eller er der åbent så man kan gå ind i god tid og tyvstarte. Nåja og måske også sætte sig på en cykel med computer, jeg kan at der er 10 af dem. Det kunne være meget sjovt at prøve.

Link to comment
Share on other sites

Hvordan kører I spinningsalen ude på Bryggen?

Er der kø ved døren indtil instruktøren kommer og låser op eller er der åbent så man kan gå ind i god tid og tyvstarte. Nåja og måske også sætte sig på en cykel med computer, jeg kan at der er 10 af dem. Det kunne være meget sjovt at prøve.

Som udgangspunkt er der låst til hold- og bikesal, så folk ikke troller rundt. Men om den procedure er blevet indført i bikesalen, ved jeg ikke - men undersøger det. Jeg tog faktisk et billede af salen specially for you, men har ikke fået det uploaded endnu. Det kan jeg lige gøre i morgen :-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share