AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF


#PP
 Share

Recommended Posts

Hej :wub:

Jeg er her stadig, er dog lidt sjøl pga. allergi lige pt. Men skal i Drama World lige om lidt!
Det var meningen jeg ville lave en lang update til Jer omkring Loaded Cup, og alt det vilde der skete sidste weekend. Skal nok skrive en update inden i morgen :smile:

Link to comment
Share on other sites

LOADED CUP 2013 - THE ILLEST SHOW EVAAAAAAAAAAAAA

Fredag 29. marts

Var en smule sent på den, da der jo ikke er så langt fra København til Ringsted... Selvom jeg har været der før, måtte jeg alliere mig med min GPS :clown2: Jeg overvejede om jeg skulle tage min egen mad med, men var i tvil om der var køleskab på værelserne, i og med det er standard værelser vi bor på når der er konkurrence. Til trods for, at GPS var tunet ind på Nørregade i Ringsted, overhørte jeg damen, PLUS jeg overså afkørsel nr. 36. Det er sådan noget afrikanere kan :clown2::clown2: Lige som jeg passerede afkørslen, og havde opdaget at der var 10 K til den næste, ringede dommerchefen for at spørge om mine where-abouts. LOL, jeg var overbevist om han ikke troede på min forklaring. eg kom ca. 15 min. for sent til dommermøde. Vi gennemgik praktiske ting, og gjorde klar til indvejning kl. 18.

Indvejningen er altid interessant, for her får man feltet at se for første gang - og de får ligeledes mulighed for at se hvilken form de andre er i. De bliver kigget lidt meget, både atleter, tilskuere/venner/bekendt, crew, press osv. Jeg har til opgave at registrere atleternes navn og nummer, så alle passerer mig. Vi er i alt fire i dommersekretærgruppen, og jeg er den eneste som er BB-fan. De andre træner ikke engang (!), så jeg synes nu alligevel det er utroligt de gider. Det ville svare til, at eg begyndte som dommersekretær til ridestævner. Derfor er der ofte fokus på mig og mit ansigtsudtryk, og der kommer altid sjove kommentarer undervejs. Når jeg ser Sweeties der er så bodybuildings som de var, så kan jeg ikke lade være med at smile. Altså sådan over hele femøren.
Der var enkelte der ikke havde styr på reglerne omkring bikini requirements, og så var der en fyr som ville stille op i -90, men vejede ind på +90. Han var så væk i lang tid for at løbe helt vildt, men han var desværre stadig 0,5 kg fra. Det var rigtig ærgerligt for ham, og han så virkelig ud som om han havde det dårligt at af det løb.
Men ellers var det en overskuelig og nem indvejning. Der var tilmeldt lige omkring 90 atleter.

Lørdag 30. marts

Min kollega kom med toget fra Jylland kl. 05 om morgenen, så jeg lå næsten vågen fra hun var ankommet på værelset. Det var morgenmad kl. 08.00, og vi skulle mødes til dommermøde kl. 09.00, da vi startede kl. 10.00! Så vi havde masser af tid, og det var rart. Selvom der i nogle klasser var mindre end seks deltagere, skulle vi alligevel køre forbedømmelser. Normalt gør man kun det, hvis der er mere end seks atleter i en klasse. Men så fik publikum også mere at se. Lørdag er også den dag hvor der kommer fleste, da de store BB klasser er på scenen.

Til forbedømmelserne, spottede jeg hurtigt en BB sweety. Endda en tysker, selvom han var lidt brun i det (udover sin Jan Tana tan). Fik hurtigt lært hans navn at kende: Manuel Bauer. Jeg var sådan helt betaget at ham, han var sådan virkelig flot og charmerende, sød. Mange BB's kan godt være i højeste drama mode når de er tilkonkurrence, og være meget overlegne. Det skal man naturligvis også være til en hvis grænse, man skal jo tro på sig selv, men Manuel Bauer, var slet ikke sådan! Oh my, jeg gik nærmest helt i stå da han stod der på scenen, kun et par meter fra mig.

Han endte selvfølgelig også med at vinde sin klasse -90 :4jumpy: Han stod så flot, men havde dog glemt at tage sin bling-bling ørering ud, og den håber jeg aldrig han tager på igen, for så mister han BB Sweety looket!

post-18762-0-40245800-1365193462_thumb.j

post-18762-0-75034700-1365193536_thumb.j

Celebs

Der var naturligvis et par celebs til stede også, Hidetada Yamagishi, Shawn Rhoden, Dana Linn Bailey. Hidetada lavede et flot show, og viste god form, og var engageret. Han var meget ydmyg og høflig i sin tale efterfølgende. Helt nede på jorden, og virkede super flink. Dog var hans engelsk ikke særlig godt, så han ville på et tidspunkt sige noget om Joe Weider, men budskabet kom desværre ikke rigtig frem.

Jeg vil lige nævne, at jeg om formiddagen havde vimset rundt ude i lobbyen, men vidste ikke rigtig om man bare kunne gå over og hilse på Shawn. Tænkte meget over det, da jeg ikke ville virke stalker-agtig, men da der ikke var mange andre afrikanere end ham til stede, så jeg mig nødsaget til at gå over og få en afro-to-afro-talk (ATAT). Vi hilste, og han smilede sødt mens han stod der ved siden af Myren. Var egentlig ikke rigtig sikker på hvad jeg ville tale med ham om, men da han fortalte at han var fra D.C. blev jeg vild i øjnene og begyndte at fortælle om mine D.C. ture. Han virkede ikke yderligere begejstret, og jeg tænkte at jeg hellere måtte slutte samtalen af på høflig og respektfuld vis. Han virkede lidt reserveret, but I don't blame him.

Shawn havde jeg VIRKELIG glædet mig til (afro power), men han skuffede lidt på scenen. Han var ret så off season, hvilket er fuldt forståeligt, men hans engagement kunne have været større. Han havde nok også forventet større respons fra publikum. Derudover var han heller ikke nede blandt publikum (om lørdagen), og han sagde ikke noget efterfølgende. Mens han var på scenen og lavede show, kom han helt ud til scenekanten og kiggede rundt på publikum med sådan et sweet afro look. Pludselig!! ser han mig sidde der på første række ved dommerbordet med smil på over hele femøren. Han genkende mig natuligvis fra vores formiddagssnak, og så vinker han ned til mig :wub: Idet, føler jeg tiden står HELT STILLE, og at alle kigger på mig, og tænker HVEM FANDEN ER HUN?? Jeg bliver fuldstændig ildrød i hovedet og pulsen stiger, og jeg vinker naturligvis tilbage. Oh my. A moment to remember.

post-18762-0-93152600-1365193476_thumb.j

Dana havde ikke et særlig godt show, musikken kørte åbenbart for lang tid i fht. hvad hun havde planlagt. Hun er helt igennem smuk, men jeg synes hendes navn er større end hun selv er - hvis I kan følge mig. Det er jo fantastisk at hun kan leve at sin sport, men det hele er også noget andet Over There. Hun er dog ikke en person som jeg ser op til, men jeg har særlig stor respekt for hende, fordi hun ikke har siliconebryster som 95% af alle de andre girls. Derudover, er det imponerende at Stellan formår at trække så store navne til Loaded, han har en utrolig drivkraft, og BB i DK ville ikke være det samme uden ham.

post-18762-0-90129500-1365193505_thumb.j

Peter Lagermand gjorde det godt, og fik en 4. plads. Det glæder mig, at han er helt nede på jorden og meget sød (dog ikke så sød som min Manuel). Søren Møller, også kendt som Masskinen er en vild mand på mange måder. For det første, var jeg ved at falde bagover, da han skulle lave sin line up. Han er jo ekstremt høj, og som han stod dér med sine arme ud til siden, fyldte han rigeligt i billedet. Synes også han gjorde det godt, og viste good sportsmanship. Det var dog en utrolig godt skåret polak der vandt +100 (kan I huske hvem der er ½ polak :wub: ) og Jan Elhøj som speaker havde MEGET svært ved at udtale hans navn. Generelt er alle dem i +100 jo bare vildt store mennesker, og jeg synes faktisk ikke det var freaky på nogen måde. Af og til kan man godt se store BB's, hvor man bare tænker arrhhhh arrrrhhhhhh arrrrrrhhhhhh....

Da vi skulle have aftensmad i loungen, ser jeg til min store overraskelse, at min Manuel også kommer op for at spise. Oh my. Where to look? Jeg sidder sammen med et par dommere, og jeg fortæller om min forelskelse, og de siger naturligvis at jeg skal over og snakke med ham! Nooooooooooo! Tænker, tænker, tænker, tænker, tænker, tænker... Er næsten på vej i seng nu, men skal over med min tomme MAX flaske - forbi hans bord. Tør jeg? Går forbi, men han sidder med mad i munden, og tænker det ville være uhøfligt. Går ned til mig eget bord igen, de spørger så om jeg fik snakket - NEJ!
Så tager jeg mig sammen, og tænker at jeg nok aldrig møder ham igen (medmindre jeg stalker ham i Tyskland, det er jo bare lige over grænsen, turen kan køres i Golfen på et par timer) rejser mig op, og går den MEGET LANGE tur over til hans bord (der er 5 m). Hvad skal jeg sige? JEG VED IKKE HVAD JEG SKAL SIGE TIL HAM!! Hallo Manuel :wub: hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi :wub: i hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi, hi how are you? Vi taler kort sammen, og jeg komplimenter alt hvad der er på hans krop, samt hans placering :smile:

Søndag 31. marts

Søndag er altid lidt mere stille, i og med det er sidste dag, og der ikke kommer helt så mange som til BB, CBB, PHYS. I dag er det bikinipiger, athletic fitness, body fitness. Jeg er mest imponeret over AF folket, men det er måske fordi jeg ikke selv er så god til chins/dips :clown2: Synes det er fedt at have en god all round fysik, og ikke kun se muskuløs ud, eller have en god kondition! Ting der er værd at nævne, en AF gut havde det virkelig dårligt efter sin roning, og det kunne virkelig ses på hans posering efterfølgende - desværre. Jeg er glad for der altid er en læge tilstede! En svensk gut slog T-Pains rotid fra DM, med fire sekunder. Ouch. BF var også flotte at se på, nogen af dem desværre for hårde til klassen - men det er hvad jeg personligt synes er flottest.

Vi satsede på at blive hurtigere færdige end dagen før, da det var pak-sammen-og-tag-hjem-dag. Omkring kl. 18 var vi færdige, tror jeg nok, kan ikke helt huske det. Når jeg er afsted til den slags konkurrence, og på frivilligt arbejde, så glemmer jeg fuldstændig mit "nomrale liv". Det er som om man bare river tre dage ud af sin kalender, og forsvinder hen på en anden planet. Glemmer alt om hvem jeg er, hvad jeg laver, familie/venner, problemer og bekymringer, ALT. Det så vildt. Det er en kæmpe oplevelse, som jeg kun kan anbefale andre. Dog skal man være en smule BB interesseret, og det ved jeg godt der ikke er super mange der er herinde - der er faktisk også en del som slet ikke træner. Men hvis I får chance en dag...



LOADED CUP 2013 - THE ILLEST SHOW EVAAAAAAAAAAAAA

Link to comment
Share on other sites

Mandag 8. april

:wub:

Jeg skal prøve at gøre det kort - det ved jeg I kan lide :smile: Er lidt presset med det hele, lige pt. pga. min allergi. Den giver mig problemer hvert eneste år, så de næste 14-21 dage bliver ret så irriterende. Når det er på sit højeste, kan det godt påvirke mine luftveje, men det plejer ikke at være så slemt. Det påvirker dog mit løb, og hver gang jeg så tænker på det, bliver jeg STRESSET og er ved at falde af båndet. Jeg vil jo helst ikke tage nogle drugs!

Min afro hænger stadig, og det er ekstremt irriterende. Synes det er på en dårlig og ufin måde den gør det på. Til Loaded Cup hørte jeg om en bikini pige, som ikke fik så høj en placering, for hun havde "gardiner". Det hedder det så åbenbart på fagsprog, hvis din afro hænger lidt... Now you know.

Min dag på arbejde har været hektisk, på den dårlige måde! Lots of drama og escalation mails. Like :smile: Så skulle jeg prøve at udrede, hvorfor SKAT har forhøjet min indkomst med 12,500 kr for sidste år, i fbm. mine pensionsindbetalinger. Pension er jo én af de ting, jeg har FULDSTÆNDIG styr på :clown2: Spørg mig hvad jeg får udbetalt når jeg fylder 75, og sidder i det lokale gym og fortsat kører drama curlsz! Et opkald til SKAT med under et minuts ventetid (!!), et opkald til Danica Pension med under et minuts ventetid (!!), og så havde jeg en vejledning på hvad jeg skal gøre for den ekstra beskatning trukket tilbage. For jeg skal jo gøre noget. Det eneste lille optursmoment på dagen var, da Claus (Sweety) fra receptionen pingede mig Lync, og skrev at UPS manden havde været forbi med en lille pakke til mig. I'm comiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing :4jumpy: Claus og jeg forstår hinanden. Jeg vil ikke afsløre hvad der var i pakken, det kommer på et senere tidspunkt til Fashion Loggen. Dét, sammen med en masse andet de næste par måneder, og resten af året faktisk. Jeg tror I vil kunne lide det.

Til træning i dag i Drama World, masser af plads og luft - hvilket jeg prioriterer højt for tiden. Der skal ikke meget til før jeg bliver irriteret, så jeg magter ikke at stå og vente på udstyr der bliver ledigt, og folk der står og goofer den med deres window of opportunity shake. Jeg har ændret lidt på nogle små ting i mit program, ikke så meget øvelserne, men mere rækkefølge og frekvens. Mere om det senere.

Der har været et par vigtige fødselsdage siden loggen sidst blev opdateret. Den første og vigtigste (Melisen you will love this) er min højt elskede, flotte og på alle måder fantastiske kat <3 Grumpy Cat blev 1 år d. 4. april. Den er naturligvis blevet en celeb med alt det fame, og der er ikke dét jeg ville gøre for at stjæle den kat!

post-18762-0-48095600-1365450457_thumb.j

Den næste, er vores allesammens favoritbutik, Netto <3 Igen i denne uge er der skyr på tilbud - kunne man ønske sig mere :smile:

post-18762-0-50820600-1365451984_thumb.p

I ved hvad der sker i morgen!

PRE CARDIO

10 min. løb 10,5 km/t

10 min. power walk 7,4 km/t 0,5%

POST CARDIO

15 min. power walk 7,3 km/t 0,5%

MUSKELTRÆNING - BRYST/BICEPS

DB Incl. Bench Press

4x10x16

BB Incl. Bench Press

4x10x30

BB Decl. Bench Press

4x10x35

4x10x30

BB CurlsZ

4x8x25

DB Seated Incl. CurlsZ

4x10x6

DB OA Preacher CurlsZ

4x10x9

Link to comment
Share on other sites

Onsdag 10. april

Loggen har været ramt af en ond mavevirus :unhappy: Det var meningen jeg skulle have lavet en wonderful workout i går, men sådan skulle det ikke gå. Efter jeg var mødt på arbejde, kunne jeg godt fornemme jeg havde det sådan lidt underligt. En smule svimmelhed og kvalme. Det ligner ikke mig. Som tiden gik, blev det værre og værre, og jeg var ude på toiletter i lang tid og kaste op osv. Lige pludeselig kunne jeg bare INGENTING! Begyndte at fryse helt vildt, og sad bare og stirrede på min skærm. Kunne ikke overkomme at bruge fingrene til at taste, nothing. Så kl. 11.45 blev jeg sendt hjem. Kunne næsten ikke overkomme turen hjem heller, og det var som om min taske bare var så mega tung, og jeg havde ingen energi i min krop.

Da jeg endelig kom hjem, tændte jeg for varmen på alle værelser, og lagde mig i min seng med tøj på, og vinterdynen over mig. Kunne slet ikke få varmen, og havde denne her konstante ubehag i kroppen. Havde ikke lyst til noget, heller ikke engang MAX :unhappy: Hvis nogen har haft kyssesyge, så var det den samme fornemmelse jeg havde i kroppen, bare uden de hævede kirtler.

Det går heldigvis bedre i dag, og nogen gange bliver man bare lidt bekymret, for tænk nu hvis man pludselig fejler noget alvorligt... Nå, men i dag var der heldigvis overskud til træning, og det hjalp lidt på humøret at jeg tog en ny top og en ny Nike trøje på :smile:

Der var nærmest noobfest i dag. Fuldvoksne mænd der DL'ede 30K og bænkede 35K helt uafhængigt af hinanden. Det demotiverer mig helt ekstremt, samtidig med, at der stod én person i en blå Nykredit trøje lige ved siden af mit squat rack, og lavede en form for supermandtræning. Han brugte et kabeltårn med et single grip til, og samtidig med han trak ud med den ene arm, lavede han flyve bevægelser med den anden arm. Det fyldte utrolig meget med de store armbevægelser, på så få kvm. og jeg kunne konstant se hans krop i mit squat spejl. Oh, og så blev jeg forfulgt af en afrikaner. Vi var åbenbart tre tilstede i dag, mig, ham - og en anden kvinde, som trænede sammen med sin juicy kæreste. Han var faktisk meget flink, og ret sjov at se på. Hans hår var meget frizzy, det var ret kort, og ca. 3 cm var braided, mens resten strittede lige op i luften. Så han havde et konstant semiforvirret ansigtsudtryk med det hår. Han skulle til at squatte ligesom jeg skulle igang med Smith. Han kiggede over. Så kom han hen, og pegede på nakkestøtten som lå på gulvet ved siden af mig. Hans læber bevægede sig, og jeg smilede og nikkede bare (med musik i ørerne som altid) for jeg vidste jo hvad han ville spørge om. Men han blev stående! Så måtte jeg lige tage den ene plug ud, og sige til ham at han bare kunne tage den :smile::smile::smile: Så smilede han, lavede the elevator, samler nakkestøtten op, kigger mig i øjnene, og så tager han lige fat i min højre drama gun, røre, røre, røre, OK TAK SKAL DU HAVE siger han så og går.

Min træning var ellers ok i dag, på trods af min krop stadig var lidt afkræftet. Men jeg er lidt bekymret for om benene kommer ordentligt med. Ting tager tid, I know, men jeg tænker virkelig at hver eneste træning tæller nu. Hvert sæt, hver rep! OnE REp <3 Men jeg tror nu jeg kan vinde meget på min cardio også - så cardio og koncentreret bentræning er der fokus på. Og diæt, HVEM SAGDE DIÆT! Men det skal jo sidde flot, og uden gardiner... I samme forbindelse vil jeg lige nævne, at jeg vil køre low carb på mine to ikke-træningsdage. Inspireret fra en anden person log herinde, synes jeg det er en fantastisk idé!

Skulle faktisk have kørt cardio i går, og så en hviledag før bentræning. Men grundet virus, tog jeg bentræning i dag, og tager cardiodag fredag.

I ved hvad der sker i morgen!

http://youtu.be/_-91_iXATY8

CARDIO

N/A

MUSKELTRÆNING - BEN/MAVE

BB Squat

6x8x45

Smith Lunges

4x8x30

En Tilsyneladende Alternativ Variant Af Cable Bent-over Leg Curl :clown2:

4x10x12½

DB Step Upza

4x10x6

Weighted Crunches

4x15x10

Side Bridge + Blandet Skrå/lige mavetræning

Link to comment
Share on other sites

Torsdag 11. april

Hej :wub:

En excellent dag på arbejde! Der var generalforsamling på Fyn, så det giver altid lidt drama. En person ringede til min afdeling, og ville tale med vores Group CEO. LOL, as if. Folk var glade, jeg hentede pakker hos Claus, nogen spiste indiske bananchips, after eight sticks og toffifee :smile: Vi planlagde vores bowlingtur + Indian lunch, snakkede om min rejse til Indien, og hvad jeg skal købe. Min chef tager til Indien (Bombay) i morgen, så han fortalte om sine planer. Jeg vil rigtig gerne købe en sari med hjem, det vil klæde mig med alle de farver, og jeg har set nogle som er SÅ flotte. Så der er lidt mere til fashion loggen når tid er. Vi skal flyve Qatar Airways, som tillader 30 kg bagage + håndbagage. Det er acceptabelt. Men jeg er stadig virkelig bekymret for hvad jeg kan få at spise dernede... Nu må vi se om jeg overhoved får det visum, var inde og aflevere min ansøgning sidste torsdag.

Humøret var højt på vej til workout, selvom jeg kom lidt sent afsted. Min træning pt. tager lige omkring to timer, så tidsplanen skal helst ikke skride for meget. Der var en del til træning, men jeg nåede lige at få det sidste løbebånd, før der kom en lille kø. Min opvarmning kørte fint, og var lidt bekymret for hvordan mine ben havde det efter i går. Havde små mavekneb i starten, men det gik heldigvis over. Efter de 20 min. var jeg lige hurtigt nede og skifte tøj. Ikke noget særlig fashionagtigt, men nogen gange er det bare meget behageligt at have sådan nogle gamle semislidte bomuldsbukser på. Ellers træner jeg næsten aldrig i bomuld.

Der var lige tre bænke tilbage, ellers var de otte andre optagede. Ville lige tjekke styrken af efter min lille virus incident, så gik på jagt efter et par 14'ere. Begge sæt var optagede, og jeg måtte derfor konfrontere personerne tættest på mig som havde et sæt liggende ubrugt på gulvet. Den ene står op, han ligner Pyrus uden nissehue, omkring de 40. Den anden sidder på oprejst bænk, han ligner en buttet udgave af Jackie Chan. Jackie Chan kæmper med 12'ere i skulder press, og ser MAX presset ud! Så jeg henvender mig til Pyrus, i håbet om at jeg kan tage 14'ere med tilbage uden problemer. Det var han tilsyneladende off på. Nå! Jamen hvor længe skal de da ligge dér på gulvet så? EN GANG MERE bliver der svaret. OK. Så efter DEN ENE GANG, ruller han DB's over til mig. Jeg takker pænt. De forlader området, men skal lige spotte mig i spejlet, for at se hvad jeg skulle bruge de DB's til. Jeg tror de var off på hvad de så. Den ene havde desuden TEMPLEGYM ACADEMY t-shirt på. Wowz. Herfter går de i gang med noget der lignede max forsøg i bænk med 40 kg.

Igen i dag var der besøg af Naser Khader. Han er altid at finde i cardio afdelingen, og ser ud til at give den gas med sin træning. Derudover, var der igen besøg af en X-Single Liv deltager (http://www.thomas-raft.net/). Jeg har ikke set ham køre andet end mavemaskine og brystmaskine.

Synes min energi var ok i dag, og de øvelser jeg lavede, var jeg tilfreds med. OnE rEP Philosophy <3 Da jeg skulle køre min post cardio, kunne jeg dog godt mærke hvor smadrede mine ben var! Men de 15 min. gik hurtigt (derfor det kun er 15 min. sneaky, sneaky), og jeg fik min gode gamle power walk følelse i kroppen. Hyggede snakkede lidt med kollega Nick på power walken, så det hjalp også. Hhmm, i morgen, i morgen.... jamen den står på cardio, og cardio only. Så det bliver interessant at se hvor meget mine ben er værd, for dem har jeg planlagt at bruge i morgen også. Men det skal klares. Ingen vej udenom.

I VED HVAD DER SKER I MORGEN!

post-18762-0-06404600-1365709996_thumb.j

PRE CARDIO

20 min. løb, 11 km/t 3,6K

POST CARDIO

15 min. power walk, 7,1 km/t 1,0%

MUSKELTRÆNING - SKULDER/TRICEPS

DB Shoulder Press

2x10x16

2x8x16

BB Push Press

4x8x27½

DB Side Raise

4x10x7

Cable Reverse Fly

4x10x2½

One Arm Triceps Push Down

4x8x7½

4x8x5

Triceps Rope Split

4x8x10

Link to comment
Share on other sites

Fredag 12. april

En småkedelig dag, vi var ikke så mange på job, men fik da snakket om min indientur igen, igen. Det irriterer mig lidt, at jeg ikke bare kan gå rundt som jeg vil på egen hånd, det anbefales ihvertfald ikke... Så jeg har fået fornemmelsen af, at jeg helst skal have nogen med mig hele tiden, både pga. sikkerhed, og så jeg ikke bliver snydt. En masse forholdsregler. Jeg kommer helt sikkert til at ligne en obvious turist, med mit store naive afrikanersmil. Jeg må også hellere lade mine fancy bags og accessories blive hjemme, og finde bomuldstøjet frem.

Tog til træning omkring kl. 16, vejret var rimelig trist og gråt må man sige. Havde fortsat små mavekneb, så motivationen var ikke på sit højeste. Med mit sjippetov i hånden og vandflasken, stod jeg klar til træning kl. 17. Af en eller anden årsag, var ventilationssystemet off, så der var en ulækker høj luftfugtighed, og alle i cardiosektionen, så lige EKSTRA røde ude i ansigterner. Jeg valgte et løbebånd hvor jeg kunne åbne vinduet lige bagved - var sikker på jeg ikke kunne holde til turen, da mine ben var max smadrede. Det gik alligevel. Videre til næste, C2. 10 min., og færdig. Så til det sjove, sjip! Jeg er født til at sjippe, og det er :4jumpy: Gik op ovenpå i det lille crossområde, hvor der var to andre i gang. Det gik godt, og havde overskud til at lave lidt tricks også. Vil lade sjippetovet blive i tasken fremover, hvis jeg skulle blive fristet til det som f.eks. post cardio. Min ben var dog begyndt at svigte mig på de sidste, at da jeg stod på løbebåndet igen for at klare de sidste 20 min., var mine store lår dejlig klistrede. Men holdt et ok tempo, og klarede mig igennem. Det var underligt at være færdig så tidligt, så brugte lidt ekstra tid på stræk og snak.

CARDIO

20 min. løb 11 km/t, 3,6K

10 min. C2 DF 8, 2200m

2x5 min. sjip

20 min. power walk 7,0-7,4 km/t 1%

:wub: MY BOYS :wub:

post-18762-0-50701500-1365883630_thumb.j

Lørdag 13. april

Jeg glæder mig til off dag i morgen, eller det gør mine ben! På arbejde tager jeg altid elevatoren, selvom det ikke er så velanset. Så får jeg ofte kommentarer på det, værende at jeg burde få den ekstra motion. Folk skulle bare vide, hvad jeg laver af MOTION udenfor arbejdstid. Ligesom jeg hader alle de trapper ved Metrostationerne. Der ser jeg mig dog nødsaget til ikke at bruge elevatoren, da den netop er forbeholdt særlige grupper mennesker. Men det er ALTID så hårdt at gå op af de trapper, Kgs. Nytorv er værst. Så jeg går altid op som om jeg er i meget dårlig form, eller dårligt gående.

Har ikke været i Netto hele ugen, så jeg var opsat på at tømme det meste af butikken. Skulle også aflevere flasker :unhappy: Det hele blev klaret fra 9.30-10.30, hvilket er tilfredsstillende. Var et smut forbi Aldi også, da jeg overvejede at købe en lille køleboks. Den kunne jeg godt forestille mig blive brugbar på et senere tidspunkt. Men tænker lige over det.

Nu har jeg haft det samme musik på min iPod de sidste to år, og ved træning i går, tog jeg migselv i at skifte frem hele tiden. Så jeg tænkte at det nu var på tide af få noget ny musik på, da det naturligvis betyder meget til træning. Fandt min gamle Lenovo T43 frem, og fik klaret sagerne. Der var lidt problemer med at få alle USB porte til at virke, men efter en good old restart, spillede det hele. Så kunne tage til træning med et nyt sæt sange, og alle de gamle slettet. Når jeg får mere tid, skal jeg lige have fyldt de resterende 14 GB op.

Igen virkede ventilationssystemet ikke. Så mine trætte ben og lunkne krop magtede næsten ikke 20 min. løb. Overvejede kraftigt om jeg skulle power walke i stedet, men tog mig sammen, og fulgte planen. Dernæst, masser af rygtræning, fordi min ryg (som så meget andet) halter helt vildt ekstremt. Jeg havde masser af plads, og ingen ventetid på noget. Så det var det mest positive, sammen med den nye musik på iPod. Min træning endte med at tage lidt over to timer, så nåede lige akkurat i bad og var ude af døren igen kl. 17.

Har drukket 3 ds MAX i dag :smile:

I VED HVAD DER SKER PÅ MANDAG!

PRE CARDIO

20 min. løb 11 km/t, 3,6K

POST CARDIO

15 min. power walk 7,0 km/t 1%

AFRIKANERTRÆNING

WG Pull Down

4x8x40

4x8x35

One Arm Low Row

4x8x15

4x8x10

St. Cable Row

8x20x22½

Decl. Leg Raise

6x20x(-20%)

Hej :wub:

post-18762-0-81377800-1365885578_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share