AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF


#PP
 Share

Recommended Posts

Spændende nyt! Men hvor skal det rack stå henne? Jeg var instruktør på en time ude "hos dig" for en måneds tid siden, men jeg var ikke ude i styrketræningsområdet. To er heller ikke særlig mange, når det er prime time, og folk skal bruge det til at curle i :smile:

De fjerner (flytter?) "skulderpresstativet" til venstre for de to squatracks. Det blev heller ikke brugt til andet end skiveholder, hvis der ikke blev dødløftet foran det.

Det er træls når folk curler, men det er værre når der er flere, der bruger 30-40 minutter på squat eller frivend. Der er overraskende mange af den slags på Ellebjergvej i forhold til andre steder jeg har trænet, så man kunne let så og vente et kvarters tid på at komme til.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Det er ikke for at være mavesur, men ser det der troværdigt ud?

Det skal da vist være en ekstremt tunet stationcar, for at den kan nå +300?

Omvendt er det jo let nok at få et speedometer til at vise for meget.

Overhovedet ikke. Audi RS4 og RS6 er begge i 300KMT ligaen. M5 Touring ligeledes.

Den der overhaler er en Audi :)

Link to comment
Share on other sites

TIRSDAG 26. NOVEMBER - DAG 1

post-18762-0-87870000-1385500943.jpg

:smile:

Så skal der opdateres lidt i loggen igen, kan se I har holdt jer selv beskæftigede i mellem tiden. I like it! Jeg har haft "travlt" - hvad betyder det ord egentlig efterhånden? Ok, jeg tror jeg har haft travlt, måske har jeg bare været dårlig til at planlægge ting. Jeg har et projekt som skal afleveres 16. december, og vi mangler stadig at lave interview. OMG!

Jeg skal virkelig holde fast i, at træning skal planlægges blandt alle de andre ting som sker, for der kommer altid til at være et eller andet, som tager mere eller mindre af ens tid. Jeg sagde nej til en business trip til Indien i sidste uge, hvilket var et meget godt træk - set i bakspejlet. Desuden skulle jeg have fornyet mit visum, da ambassaden kun giver ½-årlige visaer. God måde for dem at tjene penge på, det koster 1,200 for et forretningsvisa :smile: Men, de har siden sidst jeg var afsted, lavet det sådan, så man KUN kan søge "online". "Online" til forskel for online, da jeg har en teori om, at hele deres hjemmeside kører på en lille lokal pc de har stående i baglokalet. Når man tvinger folk gennem digitalisering, så skal tingene også bare spille. Min chef havde fornøjelsen for et par måneder siden. De krævet at ens billede er 200x200. Vi brugte mere end to timer (Hr. Møller ville ikke have været tilfreds) på det, fordi der hele tiden kom en fejl frem, hvor der stod at billedet ikke havde den rigtige størrelse. Arh men altså, op af bakke. Derudover, skal man have finansiel garanti fra sin virksomhed og invitation letter. I tilfælde af, jeg kommer til at ødelægge én af de robuste stole i lufthavnen, skal jeg naturligvis have én som kan kautionere for mig, så de kan få dækket omkostningerne. Vigtigt.

Jeg har kørt IF søndag til mandag, og mandag til tirsdag. Så denne uge mangler jeg én dag. Det bliver onsdag til torsdag. Var kreativ i søndags, og lavede stenaldermuffins. Måske det bare er mig, men ordet stenalder, kan jeg faktisk ikke lide at have stående i loggen. Men det er altså bare det man kalder stenalderbrød, lavet i muffinforme. Brugte mine valnødder fra Fleggaard :wub: Tilføjede dadler. De blev fantastiske. Jeg må til at tage billeder igen! Er startet på videolog igen, men ved ikke lige hvornår de kommer online. Men nu er jeg startet i søndags, 40 uger har jeg. Tror ikke jeg når det, men gør jeg alt hvad jeg kan.

Dagens træning i DW, ret mange mennesker til stede. Vildt, men jeg fik en bænk for mig selv. Jeg noterede to fyre, som var i gang med noget som jeg vil kalde behind-back-wrist-BB-curl-BB-shrugs. Jeg smilede meget under akten.

Har jeg fortalt jeg overvejer at købe en MacBook Air :wub: Synes I den vil stå godt til min brunge kulør? :wub:

Har jeg fortalt, at jeg har fundet det bedste proteinpulver til dato? OMG! Jeg har lyst til at lave proteinsmoothies hele tiden. Skal faktisk lave én snart, som late night snack. Kom til at stocke lidt op med pulver, man skal aldrig gå ned på supps eller Grape Light/Pepsi Max! Aldrig.

Dagens video, er lidt en shout out til de indvandrere, som tager del i vores samfund og bidrager med noget. Dem er der faktisk en del af. Nu skal denne log ikke blive politisk eller religiøs, men jeg synes også, det er en modig ung mand, som i dag har holdt digtoplæsning fra sin samling.

CARDIO

10 min. power walk 7,1 km/t

10 min. løb 10,5 -> 12,5 km/t

DRAMA BUILDING

Incline DB pres

6x6x18

Chest-supported rows

6x6x18

*

Seated DB Shoulder Press

6x6x18

Pull Down (medium)

6x6x40

NÆSTE TRÆNING: ONSDAG

Link to comment
Share on other sites

ONSDAG 27. NOVEMBER - DAG 2

Jeg tror vi alle sammen føler, at Tina taler til os, når vi hører Simply The Best. Den vil jeg høre noget oftere. Foran spejlet for størst udbytte af selvtillidsboost, og maximum #PP. Yes!

Endnu en træningsdag klar til at blive logget, og skal køre IF fra i aften til i morgen eftermiddag. Som jeg skrev tidligere, skal IF ikke ligge på bendage. Der forhøjer dramafaktor unødigt, og er synd for de andre i nærheden. Så det er bedst for alle, også dem man ikke kender.

Dagen er forløbet ganske ok på job, drama mails modtaget, og drama mails sendt. Skulle mødes med én fra forbundet hjemme åpå min adresse, for at klare nogle praktiske ting, så jeg var hjemme kl. 17.00. Fik lavet min super-shake, og spist en stenaldermuffin. Jeg tænkte at det var en god bund, for en solid omgang bentræning. Jeg fik ret :smile:

Tjekkede ind kl. 19.00, så lidt sent må man sige. Der var heller ikke så mange brahs tilstede. I løbet af mine opvarmnings OH Squats, benytter jeg i mine pauser kosteskaftet til lidt rotation. Da jeg skal til at stille det på plads, kommer en person hen til mig. En person med rødt hår, og meget orange trøje, blå shorts. OK, beklædning noteret. Jeg ved ikke hvad han vil, så jeg ulejliger mig ikke med at tage musikken ud, da jeg regner med han gerne vil overtage kosteskaftet. Urrrschyckta, kan jeg fråga deg om nogot på svensk? "(Drama eye roll)" I'm sorry, do you understand Swedish, or should I talk to you in English? "Ohhhh, ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Swedish is perfectly fine, ha ha ha ha ha ha ha ha ha". Så, han ville vide hvordan kosteskaftet fungerede. Som den ægte bodybuilder jeg er, hjælper jeg altid andre, og gav den fulde forklaring omkring kosteskaftet og dets virke.

Til stede var også Sweety, og vi smilede til hinanden. Jeg fik endnu engang hatet på bentræning, og særligt Smith Squat, og Bulgarian Squat. Ufff! Men kunne godt mærke, at jeg havde fin energi, selv til sidst i træningen. Hvis ikke det var fordi mine ben var så ødelagte, så havde jeg lige tage 10 på løbebåndet til slut. Alt i alt, ok træning.

Lige til sidst, bliver jeg nød til at fortælle loggens læsere, at jeg også godt kan lide hunde (N Gadegaard). Så dagens tribute går til én af de flotteste, sorte labradors :wub:

post-18762-0-64091700-1385592726_thumb.j


CARDIO

N/A


DRAMA BUILDING

OH Squat
4x5x20

*

OL Squat
6x8x50

*

BULGARIAN SPLIT SQUAT BITCH
6x6x7

Kneeling Pull Down From Above - kan ikke huske hvad den hedder lige nu :clown2:
6x15x27,5

*

RDL
6x10x50


SMITH SQUAT BITCH
6x10x30

*

Leg Hams
6x10x15

Calve Raise
6x20x50

NÆSTE TRÆNING: FREDAG

Link to comment
Share on other sites

Når man skriver om sorte labradors i loggen, hvad tror I så der sker? Så møder man dem i Metroen <3 Endda en servicehund. Så fin, sød og loyal den var. Hvis der findes dog heaven, så håber jeg servicehundene får lidt ekstra godbidder deroppe. Det er så stor en opgave de udfører.

Billede fra i morges :wub:

post-18762-0-27875300-1385670826.jpg

I dag var off dag, så den skulle bruges til praktiske ting. Jeg skulle i Elgiganten for at købe et nyt strygejern, da mit gamle efter ca. 10 år er gået død. Når man sætter stikket i kontakten, tænder det ikke :unhappy: På et tidspunkt tænkte jeg, at jeg faktisk hellere ville finde et brugt, hvis jeg kunne finde samme model. Strygejern i dag, er ikke hvad de har været! Det jeg har, er simpelt, med en dampfunktion, og en sprøjtefunktion. Hvidt og enkelt. I dag, fås de almindelige modeller, med noget der ligner 10 funktioner, sort, blå, grøn og endda lilla farve. Det gider jeg ikke have! Vil bare have det gamle til at virke :unhappy:

Jeg fandt ikke ét jeg kunne lide, men købte i stedet et ny Nespresso maskine :clown2:

post-18762-0-67928900-1385670836_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

....:/

Bodylab. I må have et billede til gode, af mine smoothie shakes.

Hvorfor så mange negativeteter om bentræning?

Far er en smule skuffet. Og der er heller ingen frontsquat.

Fordi det er så hårdt, og mine afro legs ikke kan klare det! Men flotte ben, er noget af det flotteste, så der er ingen vej udenom. Jeg mindes dog at have læst, at Greibers heller ikke kan lide Bulgarian Split Squat :smile:

Jeg lavede faktisk front squat øvelser i går, men det var altså kun med kosteskaft.

incognito har æren af programmet, og jeg tror ikke der er plads til front squat lige pt.

Ja, lav en vovse-log, og så ud med alle de dumme katte!

Ved nærmere eftertanke bør det nok være en bentrænings- og vovse-log! :laugh:

Katte er ikke dumme! Men loggen her, kan i modsætning til andre logs på MOL, rumme alle. Så det næste stykke tid bliver der fokus på hunde (og kun lidt katte) :smile:

NU SKAL VI SNART HAVE JULETEMA & JULEQUIZ :4jumpy:

Link to comment
Share on other sites

Fordi det er så hårdt, og mine afro legs ikke kan klare det! Men flotte ben, er noget af det flotteste, så der er ingen vej udenom. Jeg mindes dog at have læst, at Greibers heller ikke kan lide Bulgarian Split Squat :smile:

Jeg lavede faktisk front squat øvelser i går, men det var altså kun med kosteskaft.

incognito har æren af programmet, og jeg tror ikke der er plads til front squat lige pt.

Jeg troede at bentræning var sjovt, netop fordi det er hårdt :unsure:

Fordelen ved selv at styre sine øvelser er, at man kan gå i STOOOHR bue udenom de øvelser, hvor man kan finde et alternativ. At Incognoto så sikkert er bedre til at hitte på, glemmer vi lige et øjeblik :tongue:

happy-dog-and-cat.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jeg troede at bentræning var sjovt, netop fordi det er hårdt :unsure:

Fordelen ved selv at styre sine øvelser er, at man kan gå i STOOOHR bue udenom de øvelser, hvor man kan finde et alternativ. At Incognoto så sikkert er bedre til at hitte på, glemmer vi lige et øjeblik :tongue:

Sådan har jeg det ikke. Jeg vil ikke kalde det sjovt, hverken før, under eller efter. Jeg ville kalde det sjovt at lege med hunde og katte, yes! :smile:

Edited by #PP
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share