MOL Sommer-Træf '08


KongKent
 Share

Recommended Posts

Så er dækkene sikret. Jeg var på virksomhedsbesøg i dag efter arbejde, og en entusiastisk entreprenør var mere end villig til at låne os nogle tunge dæk. Han har før udlånt dæk til biker-træf, når store drenge skulle lege, så han havde en god ide til hvilke gummiringe han mente vi skulle tumle med. Jeg fik ved egen hånd afprøvet det tunge af de to jeg låner, og lad mig sige det således; vi skal nok blive trætte! :showoff:

I morgen efter arbejde kører jeg forbi igen, denne gang med min buggy-trailer spændt bag bilen. Så bliver dækkene læsset med gaffeltruck, og så satser jeg på at kunne alliere mig med en nabo til lige at få væltet dem ned derfra igen. De bliver læsset af på min mark, lige omme bag laden. Og så skal de ellers bare væltes indtil folk bliver trætte i ryg, lænd, røv, ben og arme! :weight_lift:

Hvis I forsvinder fra Det Onde Nord uden DOMS, så bliver det udelukkende fordi man har sparet sig og pebet for meget. :4thumbup:

Dem der gerne vil overnatte, må gerne lige sende PM her på boardet.

I morgen følger der billeder af dækkene i deres rette element. Så kan folket danne sig et overblik over nogle af strabadserne på dagen! :devil:

... for man ved jo aldrig om der bliver fundet på flere udfordringer!

Link to comment
Share on other sites

I må for guds skyld ikke glemme at tage snapshots af arrangementet. Især ikke af tireflip'ningen. :bigsmile:

Er du gal? Har du ikke set KKs potensforlænger af et kamera?

Der kommer selvfølgelig billeder fra tireflip, dødløft, bicepbattle, posedown, drikkekonkurrencerne samt de enorme mængder kvaliprot på grillen!

Rock'n Roll :strat:

SaintPauli

Link to comment
Share on other sites

Du er mere end velkommen. Kong Kent skal også have nogen at konkurrere med! :laugh:

Du må også godt tage en veninde med, men det bliver ikke noget med at sidde og fnise på sidelinen. Hun skal deltage ligesom dig.

Rock’n Roll :strat:

SaintPauli

Eller vimse rundt med kolde pils!

Link to comment
Share on other sites

SaintPauli > Knyt!

:dumbbell_lift: TYRE FLIP!! :dumbbell_lift:

Så kom dagen hvor stævnelederen fik sine første rekvisitter hjem til MOL-træf '08. Jeg havde som sagt en aftale med entreprenøren, og han fik en medarbejder til at starte en gaffeltruck op, læssede de to dæk jeg ville have, og så trillede jeg hjemad. Sådan så bil og trailer ud efter pålæsning af to stk. halvtunge dæk:

Bil1.jpg

Bil2.jpg

Den trofaste, blå Toyota får endnu engang lov til at trække læsset. Den ka' mere og andet end køre til Wacken! :devil:

Da jeg kom hjem, kunne jeg godt regne ud, at sådan som de var læsset, ville jeg få vanskeligt ved både at hægte trailer af, men også at få dækkene ned fra traileren. Skæbnen vil, at der ligger en efterskole lige overfor os. Eleverne fik sommerferie til Sct. Hans, men i denne uge er der gudhjælpemig festival for sækkepiber! :w00t: Så da jeg kom hjem, gik jeg ned og spurgte om ikke der var et par friske, stærke mænd iblandt forsamlingen, og der var to der meldte sig frivilligt, hvoraf den ene tydeligvis havde set et styrkecenter før! :4flex: Jeg fik dem med op på marken, kørt bilen ind og vi fik uden problemer væltet dækkene ned på marken.

Og så ligger de der ellers. Lille Claus og Store Claus! :shades:

SC1SC2.jpg

Kone og barn var med og de havde kamera i hånden. Jeg skulle naturligvis kunne reklamere lidt på min opdatering, så der blev knipset lidt billeder. Først skulle Kongen jo lige prøve kræfter med Lille Claus.

Godt fat forneden:

LC1.jpg

Og et splitsekund senere var den tippet:

LC2.jpg

Så kom turen til Store Claus. Den var jeg noget betænkelig ved, men jeg fik den da op til knæet:

SC1.jpg

... og sørme om ikke også Kongen fik tippet Store Claus, som var dækket blot en halefjer fra en dueunge! :4whistling:

SC2.jpg

Jeg har kun ét at sige:

BOOOOM!!1!!1!

:superman:

Edited by KongKent
Link to comment
Share on other sites

Pauli > Det var nemt. Men det er alt for mig. Det bliver ikke sjovt for jer dødelige. "Tip en 13'er" med Store Claus skal nok få tårerne frem i øjenkrogene hos de fleste! :surrender:

CB > Jeg indrømmer blankt, at jeg ejer sådan et sæt bukser. Men noget skal jeg jo gå i, når der skal ordnes heste, marker, have og transporteres store dæk. Nogle kalder det gangster-tøj. Jeg kalder dem arbejdsbukser. :cool: I øvrigt vil jeg anbefale folk, lige at tage et ekstra sæt bukser og t-shirt med. De dæk er lidt beskidte, så det kan ikke helt undgås at få lidt støv på trøje og bukser, når man løfter dækket. Så længe det er tørt, så kan det nemt børstes af igen, men jeg ved ikke hvordan vejret bliver den lørdag endnu. :smile:

Del Pede > Det er alle vi andre jo også. :blush: Uanset hvor godt det går på dagen, så vil jeg som udgangspunkt pointere, at havde jeg været på toppen, så havde der været til 20 - 40 kg. mere, mindst! :superman:

KØD:

Jeg har ikke været inde og snakke specifikt med slagteren endnu , så der er ingen pris. Det gør jeg fredag, hvor jeg afgiver min ordre til ham. Jeg satser på nogle 400 grams oksebøffer af fin kvalitet. Ingen fedtmarmorering i kødet, ej heller sener, men blot rent, skært kød, måske med en fedtbramme til at give smagen. Jeg ved ikke hvilken slags oksekød han kan skaffe hjem med en uges varsel, men håber da på noget rigtig godt. Prisen pr. bøf bliver det eneste deltagerne skal betale for selv. Salat, brød osv. afholder jeg udgifterne for, da det er så lille en udgift i madbudgettet, at jeg ville være flov over at skulle dele den udgift ud på 8 - 12 deltagere.

Der vil naturligvis også være noget at drikke, såvel alkoholiske som alkoholfri af slagsen. Jeg fik i øvrigt nogle prøver på proteinpulver da jeg købte de Karl Kani bukser, så jeg har både chokolade-, banan- og jordbærsmag hvis nogen skulle få trang til at pumpe sig op på den slags. Derudover 4 kilo proteinpulver med jordbærsmag, hvorfor der ikke bliver noget problem med at få tanket op! Jeg køber lige lidt ekstra mælk, hvis nogen gerne vil have den slags i baghånden til en shake eller to. :wink:

Men angående kød. Hvor højt skal jeg stile? Hvad vil folket give for en steak? Skal det være 40, 60, 80 eller 100 kr.? Jeg går ud fra, at jeg kan få hvad jeg vil betale for, så I skal bare sige til hvor I sådan cirka havde forestillet jer niveauet skulle være. For bare fordi jeg arbejder med kød til dagligt, så er det ikke ensbetydende med, at vi skal optage et KvikLån for at kunne spise en grillet steak oppe hos mig. Det behøver ikke være Wagyu-kød, mindre kan skam også sagtens gøre det. Jeg er ikke nogen fagsnob. Tværtimod. Jeg ved udmærket, at man kan få ganske fortrinlig kød, uden det behøver koste alverden. Jeg vil bare også gerne høre hvad I kunne tænke jer. :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

Jeg går all in på kødet! 500gram kobe uanset pris- medbringer, som altid, selv bajnæse i lommelærke!

Ku man forestille sig en alternativ ølstafet, hvor man skal lave 10 reps milipres i stedet for det pjat med at løbe rundt om flasken?

Edited by Christian B
Link to comment
Share on other sites

Jeg går all in på kødet! 500gram kobe uanset pris- medbringer, som altid, selv bajnæse i lommelærke!

Ku man forestille sig en alternativ ølstafet, hvor man skal lave 10 reps milipres i stedet for det pjat med at løbe rundt om flasken?

Man kan forestille sig alt muligt. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad vi skal lave af sjove ting. :smile:

Forslaget er udmærket. Ellers havde jeg sat jer til at kalke laden! :devil:

Og så er det altså ikke for sent med tilmeldinger.

Kom frisk, hvis I ikke allerede er på listen!

Link to comment
Share on other sites

Det ser Fee ud, Konge!! Godt initiv med de traktordæk!!

Vil give ChristianB ret med Karl Kani - det er failure :tongue::laugh: Er du så også på krudt? :tongue:

Ang. kød, så ser jeg som udgangspunkt ingen grund til at ende i den helt dyre prisklasse, når vi sagtens kan få anstændigt kød til fornuftige penge - bare der er rigeligt af det! :devil: Hvis der er noget, som du ved, er godt, så køb det! Jeg lader det være op til dig, er sikker på at du nok skal finde noget godt..

Ps. Jeg er også skadet, men er klar på bulk :4mewantfood: :innocent:

Edited by BadAssJones
Link to comment
Share on other sites

Er du ikke på diæt, Pauli? 10 øl er da en anseelig mængde af dagens indtag. Har du tænkt dig at sulte hele næste uge, og så gi' den gas til træf? :4mewantfood:

I øvrigt:

Dem der har tænkt sig at overnatte, må meget gerne sende en PM. :smile:

Jeg holder som lovet spisedag til MOL-træf. Og der skal også prygles pils! :4mewantfood:

(Herefter er det nul bajere indtil jeg slutter diæten. Den plan blev lagt ved diætstart, og det har jeg skam tænkt mig at holde)

Rock'n Roll :strat:

SaintPauli

Link to comment
Share on other sites

Af personlige årsager er det desværre ikke muligt for mig at deltage i engagementet. (KongKent er informeret via PM)

Håber I får et hyggeligt og sjov træf. :smile:

Mvh

AGV

Deltagerliste:

1. SaintPauli

2. Blackmoore

3. LarsB

4. BadAssJones

5. KongKent

7. Lassefar

8. Christian B

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share