Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist


christianspoer
 Share

Recommended Posts

Søndag 28/9 2008, Fræk og funktionel træning som flyttemand

Team Flyt & Strip to the rescue!

Jeg havde lovet en veninde at hjælpe med flytning om søndagen. Velvidende at jeg skulle til fest lørdag... Jeg skulle have været der kl. 13:30 men var der først 13:45 på trods af, at jeg bor 100m fra det sted hun flytter fra (jeg var nødt til lige at se Cannonball Run færdig). Da jeg ankom var alle de andre der da også, og tøserne sagde velkommen til mig på følgende måde: "Åh nej, endnu en!"

Jeg stod i et par sekunder og var uforstående, men indså så, at de to andre fyre (QuantanaMOJO og en anden) også havde tømmermænd. Weltklasse!

Jeg havde været klog og taget en tanktop på inden under min sweatshirt, i tilfælde af, at det skulle blive varmt. Det blev det så RET hurtigt og jeg måtte derfor smide både sweatshirt og tanktop. Og da jeg ikke havde været i bad om morgenen gik der ikke lang tid før jeg stank rimeligt heftigt af sved og sprut. Det skal så også siges, at der bliver gloet rimeligt heftigt når man tosser rundt på Jagtvej i bar overkrop på en efterårsdag! Weltklasse!

Lidt inde i flytningen finder vi så ud af, at min veninde har verdens tungeste klædeskab. Og det skulle så ned fra 2. sal og op på 3. sal. Det var formentligt noget af det mest uhåndterbare jeg har været med til at flytte indtil videre. Ned fra 2. sal gik ok, men det gav os en idé om hvor hårdt det ville blive at få op til 3. sal - og det tog så Quantanamo og jeg lidt over 12 min. at få op! Knap så weltklasse!

Efter endt flytning var det pizza og undervejs var der sukkervand, chokolade og sød svensk/finsk pigekvidren (lovely :wub: ). Nappede for resten også en milkshake og en McBacon Jr. som midtvejs-mad. Weltklasse!

Alt i alt alt for meget funktionalitet. Men så har jeg da en chance for at overleve når civilisationen går under...

EDIT:

Jeg havde sgu helt glemt babe-faktoren :4slap:

Den var naturligvis helt i top! De svenske (og lidt finske!) stemmer var som honning for ørene, billedtagningen som gummi for knæene og komplimenterne som testosteron for biiizpz!

Hva satan! Jeg havde overset denne post! Flyt & Strip - det er fræk flytning!

Link to comment
Share on other sites

Ulrik måte curle den op. Flot!

Den var tung - Men NEM!

Bagefter ud til lorteøen og få sig noget mad og så hjem og gøre klar til party. QUADS kom forbi og fik nogle bajere inden vi tog afsted til noget privat fest på en bar i City og senere på Le Box!

Party party! En fødselsdagssang kan sparke gang i hvert et gilde.

Edited by Quantanamo
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share