Hjælp! 15.år og for tyk om maven


jegertyk
 Share

Recommended Posts

  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg syntes du skal fokusere på noget andet end din vægt og din mave. Tag og kig på hvordan din krop ser ud som helhed, hvordan din holdning er og hvordan det er at bære en indkøbspose.

Hvis du flytter fokus fra din vægt til at din krop skal være sund, stærk og funktionel vil du formentlige gå mere op i at bevæge dig, ala løbe, cykle eller styrketræne og se at du bør spise noget mere.

Jeg bed fast ved en ting som du skrev:

Er ALTID mæt efter aftensmad.. Hvor jeg normalt spiser 2 portioner af det der bliver lavedet som normalt er relativt sundt..

Det er ikke nok altid at være mæt efter aftensmad! Dit mål er at være mæt hele tiden hele dagen, selvfølgelig er små sulten lige før man skal til at spise, men aldrig så sulten at det er ubehageligt.

Da jeg var på din alder kunne jeg snildt leve hele dagen på en potion guldkorn, et stykke franskbrød med nutella og så aftensmad min mor lavede. Når jeg var sulten lavede jeg bare et eller andet så jeg ikke tænkte på mad, gad nemlig ikke gå ud at finde noget mad. Jeg var 180 høj, vejede 55kg og havde ryg problemer, fysisk arbejde var et problem for mig pga. min svage ryg og mine led gjorde ofte ondt. Jeg var en af de dårligste til alt fysisk i skolen... Alt sammen hang sammen med at jeg spiste alt for lidt!!

Gør mig en tjeneste og spis så snart du er sulten hele dagen, dvs. du kommer sikkert til at spise en 4-6gange om dagen. Gør det i ca. 3 uger, du burde ikke tage voldsomt på af det, tilgengæld burde du opleve et pludselig pust af energi og overskud til at gøre alt muligt! Lige en note, for at spise hele tiden så sørg for at have noget du har lyst til at spise ved hånden!!

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes, at det er et nice vægttab, du har præsteret at pånå. Har fulgt lidt med på sidelinjen fra start, og det er meget tydeligt, at du er blevet tyndere. Du er slet ikke på sammen måde slasket og "blød" at se på. Du er ikke topmodel endnu, men det går sku da i den rigtige retning. Det skal nok blive helt pænt at se på inden sommer! God stil!

Link to comment
Share on other sites

Prøv at tage mavebøjninger med vægt, hvis du kan tage så mange allerede.

Som en god tommelfingerregel bør du bruge ekstra vægt, hvis du kan tage mere end 15-20 mavebøjninger af gangen. Du vil få meget mere ud af 20 rep med 10-20kg vægt på maven, end 50 rep uden...

Desuden vil du spare en masse tid - og det er vel altid dejligt? :)

EDIT: Stavebøf.

Edited by Kongsfelt
Link to comment
Share on other sites

Jeg tager mavebøjningerne der hjemme så har ikke muglighed for det med vægte. men køber nogle når der kommer penge ind :tongue:

forresten laver mavebøjninger på sengen (for bedere ryg underlagn) fordi jeg er svejrygget og gør det mindre pinefuldt. Er der et problem i det?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share