Lidt begynderhjælp :)


Thomas_83
 Share

Recommended Posts

Du har nok ret i det med målebåndet. Skal man bare måle en gang om ugen, samtidig med, at man vejer sig?

Hehe ja, en grillpølse og et par fadøl hører sgu til fodbold. Det er også derfor, jeg ikke ser fodbold mere. Det er ikke sundt!

Ja samtidig er en god ide.

He he sådan en 300 g store Claus og 1½ L øl koster i kcal regnskabet

Link to comment
Share on other sites

Jeg er også 175 cm og vejer 95 kg og er også i gang med vægttab, min plan er ingen druk( det er godt nok træls at se foldblold uden øl :mad: ), træning 7 dage om ugen 3 timer og ikke for usund mad(ingen slik og kun lidt junk) når det går godt giver det 5 kg om ugen(startvægt 164,8 kg)

Det er satme et flot vægttab!!

De 5 Kg om ugen er helt vildt - men jeg har faktisk selv lige oplevet det, og jeg er en lille smule skræmt af det!

Jeg har normalt kunne smide 1 - 1 1/2 kg pr. uge, og de 2 foregående uger har min vægt først været et kg. op, så 1/2 kg. ned i sidste uge, men i denne uge har jeg tabt mig 5Kg! Jeg forstår ikke helt hvordan og hvorfor - jeg er begyndt at drikke lidt mere vand, men jeg træner faktisk mindre. Mit madindtag har været normalt (for min diæt) bort set fra at jeg spiser lidt mindre frugt i løbet af dagen, da jeg tidligere sagtens kunne æde over 1 kg. vindruer om dagen, primært om aftenen (det blev halvdyrt i længden) og spise 6-8 andre stykker frugt i løbet af dagen..

Jeg er lidt spændt på om det er et "varigt" vægttab, altså om det kan ses på vægten i næste uge også, eller en eller anden jojo-ting!

Link to comment
Share on other sites

Update:

Siden jeg begyndte at veje mig har jeg tabt mig 600g. Det er glimrende, især når jeg af forskellige årsager kun fået trænet onsdag og lørdag i denne uge, så der mangler lige en dag der. Desuden har jeg været på café med en veninde.. Og det blev altså til en kyllingeburger.

Men i det store hele, så lever jeg langt langt sundere, end jeg har gjort i de sidste mange år, og jeg er stadig fortrøstningsfuld :) Kan også mærke fremskridt, når jeg er nede og træne synes jeg. Det bliver nemmere og nemmere at kæmpe sig igennem 15-18 minutter på cross-traineren!

Som sagt, så er vægten pt. på 97,9, hvor udgangspunktet var 98,5 (tirsdag morgen) eller 99,8 (mandag aften m. tøj på). Uanset, så sker der da noget!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ny update:

Vægten står stort set stille på ca. 98 kg. Ret frustrerende, eftersom jeg aldrig har levet så sundt som jeg gør lige for tiden. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst spiste chips, slik eller fastfood. Der er grøntsager på menuen hver dag, og jeg har virkelig gjort alt for at spise sundt!

Jeg har fået lavet et træningsprogram i mit lokale fitness-center - i må meget gerne komme med jeres mening:

5 min. opvarmning (kondicykel)

Mavebøjninger 2xMAX

Mavecurl (mavebøjninger i maskine) 2x20

Skulderpress 2x12

Brystpress 2x12

"Romaskine" (kun til armene, ved ikke hvad den hedder) 2x12

Benpres 2x12

Legcurl 2x12

Træk-til-bryst 2x12

Lårtræning (kender ikke navnet, men to puder på ydersiden af lårene og så tryk udaf) 2x12

Hyperextensions 2xMAX

15 min. konditionstræning (cross-trainer, løb, osv.)

Jeg tror, det er det hele. Det træner jeg 3 gange om ugen, og om 6 uger skal jeg have lavet et nyt program (ca. 20 gentagelser af programmet)

Hvad synes i?

Og kan det passe, at jeg stadig ikke har tabt mig? Glygokendepoterne og min blodmængde burde vel have tilpasset sig, eftersom jeg har trænet snart en måned.

Link to comment
Share on other sites

Stadig ikke de store fremskridt at spore på vægten.. tror jeg skal have kigget lidt på min kost snart.

Men har besluttet at fokusere mere på spejlet end på vægten, og jeg synes der er fremskridt at spore!

Var nede og træne i dag og vi sluttede af med 25 min på cross-traineren, som vi tog uden problemer.. det er sgu en skøn følelse, når jeg tænker på første gang, hvor jeg liiiige kunne klare 10 min! Fik også forbrændt (ifølge måleren altså..) 368 kcal, hvilket jeg er godt tilfreds med. Næste mål er 30 min og/eller 400 kcal, alt efter hvad der kommer først.

Styrketræningen går udmærket, jeg har ikke DOMS og generelt føler jeg mig bedre tilpas end før jeg startede på mit projekt. Har dog indset, at jeg nok ikke kommer i "strandform" i år, men det kan jeg bestemt godt leve med.

En bekendt så nogle nye billeder af mig i dag og udbrød følgende "du har da tabt dig?" "du har faktisk tabt dig meget??". Det har jeg så ikke, men det tyder da på, at fedtet forsvinder stille og roligt, og at musklerne er på vej istedet. Jeg er godt tilfreds so far!

Hvis vægten stadig står stille i slutningen af måneden, så skal jeg vist have kigget på min kost igen - og måske mere vigtigt, på mine portionsstørrelser. Det nytter jo ikke noget at spise sund mad, hvis man spiser for meget af det.. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share