orhhh Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Jeg er en stor pasta-spiser, men kunne godt tænke mig at skifte det ud med et mere proteinrigt alternativ, så er der nogle af jer der har nogle ideer/erfaringer i kan dele med mig? Pasta er jo super nemt at tilberede, så fx tid er også en faktor for mig, da jeg ikke ønsker at skulle koge noget en time i forvejen :)Nogle der har noget godt/dårlgt at sige omkring sådan noget som linser/bulgur/quinoa osv.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasH Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 desværre er der ikke nogen af de nævnte alternativer der smager som pasta, eller kan tilberedes ligeså nemt.Linser er det mest proteinrige alternativ, men kogetiden er noget længere.Mvh Andreas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spinderella Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Jeg har ikke lige sat mig ind i protein-indhold, men bulgur, quinoa og spelt-kerner er mindst lige så nemme at tilberede som pasta og ris er, og jeg synes de alle smager fortrineligt. Couscous er faktisk endnu nemmere at tilberede... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasH Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Jeg har ikke lige sat mig ind i protein-indhold, men bulgur, quinoa og spelt-kerner er mindst lige så nemme at tilberede som pasta og ris er, og jeg synes de alle smager fortrineligt. Couscous er faktisk endnu nemmere at tilberede...Quinoa indeholder en smule mere protein end pasta men ikke noget af betydning. Bulgur består af hvedekerner ligesom pasta og spelt er blot et navn for en ældre hvedetype, der dog typisk indeholder marginalt mere protein en moderne hvede (pasta laves dog af durumhvede, der også har et højere proteinindhold en andet hvede). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuneN Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 En anden mulighed er at købe det pasta, man kan få med større proteinindhold. Det fås vist efterhånden i de fleste større supermarkeder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fladberg Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Du kan også spise kidneybønner. De tager lang tid at lave, men jeg plejer at lave 1 kg ad gangen og fryse dem ned i fem portioner. De indeholder over 20 g protein pr. 100 g og er fulde af kostfibre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasH Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Kidneybønnerne er en god ide da de også er ret velsmagende. Proteinpaste er jeg ikke tilhænger af da det er sojamel de tilsat, og jeg tror at ikke fermenterede sojaprodukter er ret skadelige at indtage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melisen Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Har du overvejet ingenting? Eller et ekstra glas mælk eller nogle rodfrugter? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie_sq Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Jeg er en stor pasta-spiser, men kunne godt tænke mig at skifte det ud med et mere proteinrigt alternativ, så er der nogle af jer der har nogle ideer/erfaringer i kan dele med mig? Pasta er jo super nemt at tilberede, så fx tid er også en faktor for mig, da jeg ikke ønsker at skulle koge noget en time i forvejen :)Nogle der har noget godt/dårlgt at sige omkring sådan noget som linser/bulgur/quinoa osv.?Spis mere kød til. Og mindre pasta/ris hvis carb indtaget er for højt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orhhh Posted February 21, 2010 Author Report Share Posted February 21, 2010 Tak for jeres svar! Jeg skal i hvert fald i gang med gryderne det næste stykke tid for at finde ud af om der er bid :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mito Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 jeg vil anbefale Gryczana(polske navn) knækket boghvede. kan erhverves i kogeposer ligesom ris, og det er fyldt med minelraler og fibre. samme kalorie indhold som i ris/pasta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.