Forsøgspersoner søges til træningsstudie i bænkpres


mvk
 Share

Recommended Posts

Hej Moos!

Det korte svar: For at skabe ny viden, og jo det kan godt lade sig gøre ellers ville det jo være dumt at give sig i kast med :4thumbup:

Uddybet: Da det er er et træningsstudie som foregår over en længere tidsperiode, er der selvfølgelig nogle variable som vi ikke kan kontrollere 100%. Men sådan vil det desværre altid være, ligegyldigt hvem eller hvad man tester. Med dette forsøg vil vi forsøge at kaste lys over et emne som ikke er særligt undersøgt i forvejen og derved give vores videnskabelige bidrag til ny viden på dette område. En reel viden opnås dog først når der er flere som har lavet lignende forsøg og der forhåbentligt kan tegnes en tendens i de resultater som er publiceret.

Håber det var svar på dit spørgsmål.

Tak for dit svar!

Jeg må indrømme at jeg tror at det bliver et svært forsøg at få til at fungere, uden at der vil være for mange faktorer, der kan skabe tvivl om resultatet, men jeg håber at det går godt med det, og ser frem til at læse hvad I finder frem til :smile:

Link to comment
Share on other sites

Fair nok

Men derfor er medstuderende da stadigvæk en mulighed? Tror bare i får svært ved at erhverve subjects til sådan et forsøg uden at give betaling

Det tror jeg ikk de får svært ved. Som der er flere af os der har meldt ud, så ville vi meget gerne deltage, hvis vi ikk boede så pokkers langt væk.

Link to comment
Share on other sites

Det tror jeg ikk de får svært ved. Som der er flere af os der har meldt ud, så ville vi meget gerne deltage, hvis vi ikk boede så pokkers langt væk.

Vi kan da håbe du har ret :-)

Men præcis problemet, AAU ligger på en pløjemark uden for byen, more og less. :tongue:

Men nu kender jeg tilfældigvis flere forsøg der med betaling og mindre krav til subjects har svært ved at finde nok. Men en kendt model er jo at erhverve medstuderende mod en øl eller at deltage i deres eksperimenter.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share