Min træning frem mod La Marmotte 2011


sheriffen
 Share

Recommended Posts

Det er så vidt jeg husker et klart fremskridt i forhold til sidste år :w00t:

Fin beretning. Man sidder da og bliver en smule misundelig :cool:

Haha jo det må man sige. Næsten 40min hurtigere end sidste år, og det svarer stort set til den tid, som jeg totalt forbedrede mig med. Jeg tror endda godt, at jeg kunne have kørt hurtigere op i år, men jeg turde simpelthen ikke, og det var sikkert meget fornuftigt.

Fremragende beretning endnu engang. Det er super motiverende læsning. Tillykke med det flotte resultat.

Mange tak :smile:

Lidt blandede billeder fra løbet:

Galibier nedkørsel

post-16395-096281600 1309856974_thumb.jp

post-16395-086644900 1309857012_thumb.jp

Glandon opkørsel

post-16395-012275100 1309857033_thumb.jp

post-16395-007748100 1309857050_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Havde siddet og gemt din beretning til en stille stund og den kom så her i dag :smile: Super læsning, og fedt at høre at det gik bedre end sidste år. Absolut godkendt tid når man tænker over hvad det reelt set er man kører. Glæder mig til at høre om det skal gentages næste år, og om målet så hedder under 8 timer :wink: Kan du smide et kg eller to, men bevare styrken er det absolut ikke utænkeligt.

Link to comment
Share on other sites

@Spøer og Kermit - Merci buco :smile:

Flot arbejde - og nu er jeg endnu mere motiveret på næste år... Regner med at se dig flittigt i vintertongue.gifdevil.gif - skal sgu presses nede fra salen til at få smidt nogle flere kg :)

Tak :smile: Bliver spændende hvis du også kaster dig over Måtten, og jo jeg skal nok være der og klar til at give den lidt gas på spinning cyklen.

Jeg var lige inde på en Facebook-side, som en fra min gamle motionsklub har. Han har også kørt Marmotte og er med på flere videoer inde på denne her side … man kan åbenbart søge på startnummer, det er da en ret cool service :cool:

Marmotte video

Jep jeg fik den selv tilsendt på mail fra arrangørerne, og ja det er faktisk ret sjovt at se lidt video med en selv forskellige steder fra ruten.

And now what?

Tja jeg synes sgu, at det har været lidt mærkeligt at komme hjem, og så er det hele bare pludselig overstået. Jeg havde et lidt presset forår med dels et speciale, der skulle skrives og forsvares og dels et Marmot-forløb, hvor træningen også skulle passes i det omfang tiden tillod. Ud over træningen fyldte løbet også en del mentalt, og siden det hele løb af stablen i lørdags, har det været en lidt tom fornemmelse. Jo, jeg var da glad og stolt over resultatet, og selvfølgelig har det været dejligt at kunne puste en anelse ud både fysisk og mentalt. Men samtidig har der ligesom også manglet noget. Derfor kredser tankerne også allerede så småt om et eller andet mål for efteråret. Har pt. ingen konkrete ideer til hvad det skulle være, men et eller andet kan man vel altid finde på.

Og med hensyn til et nyt Marmot næste år, er det absolut ikke usandsynligt. De to første gange har været super oplevelser både i forhold til løbet og i forhold til dejlige dage i Frankrig med gode venner. Så hvorfor egentlig ikke forsøge at gentage succesen. Der er også allerede mange, der har spurgt om "vi ikke skal afsted næste år", og det er jo selvfølgelig fristende.

Siden hjemkosten i søndags transport cyklede jeg lige 20km mandag, for lige at holde benene lidt igang og ellers har den bare stået på tennis for fuld tryk. Det er blevet til små 2 timer både tirsdag, onsdag og torsdag og min krop er fuldstændig smadret :smile: Der er ikke det sted jeg ikke har ondt, og specielt mine baller og min højre skulder er ekstremt domsplaget. Jeg føler mig virkelig som en gammel mand, når jeg skal op om morgenen. Men kroppen skal jo heldigvis bare lige vende sig til en noget anden belastning, så i næste uge bliver det forhåbenligt bedre.

Jeg har ikke været på raceren siden i lørdags, ja faktisk ved jeg slet ikke hvordan den har det efter flytransport fra Frankrig. Jeg stillede bare cykelbagen ind på et værelse, da jeg kom hjem i søndags, og har ikke åbnet den siden. Det må være et projekt for idag. Ellers tror jeg også, at jeg tager mig en spinning time her i regnvejret idag, og styrketræningen må jeg også hellere komme lidt igang med igen.

Edited by sheriffen
Link to comment
Share on other sites

Og med hensyn til et nyt Marmot næste år, er det absolut ikke usandsynligt. De to første gange har været super oplevelser både i forhold til løbet og i forhold til dejlige dage i Frankrig med gode venner. Så hvorfor egentlig ikke forsøge at gentage succesen. Der er også allerede mange, der har spurgt om "vi ikke skal afsted næste år", og det er jo selvfølgelig fristende.

Har du overvejet at kombinere det med ferie? Eks. lande mandag inden løbet og så holde en uges ferie efterfølgende? Kunne forestille mig, at det ville være en fin måde at holde ferie.

Link to comment
Share on other sites

Har du overvejet at kombinere det med ferie? Eks. lande mandag inden løbet og så holde en uges ferie efterfølgende? Kunne forestille mig, at det ville være en fin måde at holde ferie.

Det er absolut en mulighed, som jeg overvejer, hvis jeg skal derned igen næste år. Det er et super områder, hvor der både er mulighed for at slappe af og samtidig køre masser af forskellige ture med mange højdemeter. Der er både de klassiske Tour-bjerge som Alpen, Galibier, Glandon, Telegraf, men der er endnu flere "ukendte" bjerge i området, som næsten er endnu federe at køre. Det er på små, smalle og snørklede veje med hidsige stigningsprocenter, og man har dem ofte næsten for sig selv, da de ikke er så turistede. Tourfeltet kan bare ikke bruge dem, da vejene er for små og/eller fordi toppen ender i en eller anden lille landsby, hvor der ikke er plads til en stor tourkaravane.

Nå men fredag fik jeg taget styrketræningen op igen efter 14 dages pause. Jeg fik løftet noget jern i ialt en times tid. Puha det var sgu hårdt!

Senere på dagen fik jeg også kørt en times spinning for fulde gardiner hos Arne på fasanvej. Jeg havde gode ben og pressede derfor bare helt igennem, men fik kramper i begge lægge de sidste 10min, så der måtte jeg køre lidt mere konservativt. Alt ialt super time, hvor jeg var fuldstændig færdig efterfølgende.

I går lørdag havde jeg sagt ja til at komme med ud og rulle lidt på landevejen med min specialemakker, som har gang i forberedelserne til Wales Ironman i sep. Det blev en decideret forfærdelig tur!!

Allerede fra start af kunne jeg mærke, at jeg intet havde at skyde med fysisk, og også mntalt var jeg totalt fraværende, hvilket betød, at jeg absolut kun havde lyst til at trille afsted i comfort zone. Det blev bare værre og værre, og efter små 30km gav jeg sgu op, og lod ham køre videre, mens jeg selv vendte cyklen. Nu skulle jeg bare hjem, men jeg kunne ikke træde en bule i blød hat selvom pulsen lå omkring 55% af maks. Jeg kunne også mærke koldsveden komme piblende.

Heldigvis kom en ældre småkraftig mand mig til undsætning, da han på min tilbagevej mod KBH let kørte uden om mig. Jeg blev simpelthen nødt til at tage hans hjul, og så fragtede han mig ellers hele vejen hjem igen :smile: Imens kunne jeg så køre og tænke lidt på, hvordan jeg for en uge siden havde kørt 175km og 5000højdemeter, og nu havde store problemer med at følge med i dette skal vi sige meget beherskede tempo. Men hjem nåede jeg heldigvis og han fik et stort "tak for turen", selvom han hele tiden prøvede at sætte mig på bakkerne :devil: Ialt blev det til små 60km på 2 timer.

Konklusionen må være, at kroppen nok alligevel stadig var lidt mærket af strabadserne, hvilket heller ikke er så mærkeligt, da den ikke rigtig har fået pause siden hjemkosten. Derfor bliver det også bare tennisbanen idag - det bliver jeg simpelthen nødt til her i det gode vejr!

Edited by sheriffen
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share