Daisygirls CrossFit log


Daisygirl
 Share

Recommended Posts

Fredag 16-07-2010

Opvarmning

3 x

30 Double Unders

3/3 Pistols

10 sek L-sit på paralletter

+ 5 HSPUs

+ 10 ring dips

+ 10 ring pushups

Dødløft

1 x 110 kg

10 x 80 kg

1 x 110 kg

20 x 80 kg

1 x 110 kg

30 x 80 kg :devil:

Straf for stadigvæk at ligge 10 kg under sidste års 1 RM dødløft:

3 x 20 unbroken high box jumps

Edited by Daisygirl
Link to comment
Share on other sites

Nasty rep. out i dødløften! Lækkert at se du får implementeret lidt selvafstraffelse i træningen! :tongue:

Haha, det kan du lide hva'? De 30 x 80 var faktisk allerede en del af straffen. Idéen med workouten er egentlig at øge vægten for 1x løftene hver omgang og gå gradvist ned i de runder med mange reps. Men da jeg var for stor en klovn til at trække mere i mine singles, syntes jeg heller ikke jeg havde fortjent at have mindre på stangen i de lange runder :nonono:

Link to comment
Share on other sites

Søndag 18-07-2010

Natten var måske en anelse for kort efter min smag ... men det var en meget speciel dag i dag. I dag skulle bro DBM indvies i det søde CrossFit liv i form af en CrossFit workout i autentiske CrossFit lokaler på Østerbro. Det var en stor begivenhed! :bigsmile:

DBM har tilsyneladende meget godt af CrossFit omgivelser. Allerede under opvarmningen lykkedes det ham i løbet af ca. 10 sekunder at lære Double Unders uden mellemhop. Det er imponerende :4thumbup: Næste mål er 100 DUs unbroken!

WOD'en valgte DBM selv. Den er åbenbart en del af Martin Rooneys bodyweight challenge. Sjovt nok er den samtidigt også en gammel CF klassiker ved navn:

Lynne

5 runder af:

Max reps af bænkpres med kropsvægt, 68 kg

Max reps af pull-ups

8/20 - 5/19 - 5/15 - 5/15 - 4/15

Score: 111

Det er PR med 21 reps siden sidste Lynne i maj :w00t:

Dagens straf, fordi mine pull-ups ikke var all-out effort:

16 ekstra pull-ups, så jeg kom i alt op på 100 reps

Den træning var helt klart værd at stå alt for tidligt op for! Thanks bro for super træning :cool:

Aftentræning

Jeg blev helt rastløs af at se alle de seje atleter til Games og afsluttede aftenen med en 40 minutters løbetur med en masse indlagte sprints i mine VFF :superman:

Edited by Daisygirl
Link to comment
Share on other sites

Mandag 19-07-2010

Skill træning

Muscle Ups (med friske arme)

Jeg spildte desværre de første 15 forsøg, da min krop havde "glemt" hvordan man kipper i ringene, så jeg åbnede aldrig hoften op :4slap:

Bagefter fik jeg rettet op på det, men jeg er stadigvæk out of sync, fordi jeg trækker med armene samtidigt med, at jeg starter at kippe ...

Jeg bliver ved!

Handstand pushups

5 x 5 strict med abmat under hovedet

en del singles og doubles strict på pushup greb med 3 abmats under hovedet - puha, det er hårdt! :gal:

Ring dips

ca. 20 meget dybe - god power!

Chipper

50 pull-ups

50 situps

50 toes to bars

50 pushups

50 lunges

50 Kb swings 16 kg

50 squats

Tid: 18:52

Jeg er blevet virkelig øm i vingerne af de 100 pull-ups i går. :crazy: De 50 pull-ups var derfor usædvanlig hårde at komme igennem. Under toes to bars, som i forvejen er en ret besværlig øvelse for mig, fik jeg revet hul i højre hånd - så jeg måtte bide tænderne sammen og kæmpe ... og det tog sin tid. Men bagefter var der fri bane. Ok tid omstændighederne taget i betragtning!

Og så fik jeg også akupunktur i dag både for min arm og min høfeber. Jeg håber snart at være helt smertefri igen og at kunne trække vejr uden besvær ... Det ville være nice! :smile:

Edited by Daisygirl
Link to comment
Share on other sites

Mandag 19-07-2010

Skill træning

Muscle Ups (med friske arme)

Jeg spildte desværre de første 15 forsøg, da min krop havde "glemt" hvordan man kipper i ringene, så jeg åbnede aldrig hoften op :4slap:

Bagefter fik jeg rettet op på det, men jeg er stadigvæk out of sync, fordi jeg trækker med armene samtidigt med, at jeg starter at kippe ...

Du kan da bare lave dem strict! :wink:

Her er beviset på din PR.... you RX'd it, bro.

post-67-064126900 1279576171_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag 20-07-2010

I dag var der gang i den til trænertræning. Jeg havde inviteret veninden med, så vi var i alt 5, der skulle prøve kræfter med en af de workouts fra Games i weekenden. Der var virkelig god stemning i kirken, hvor den stod på:

AMRAP på 7 minutter

7 dødløft 140/93 kg

20 m sprint

14 pistols

21 double unders

20 m sprint

Runder: 3 (+ DL + alle pistols)

Uha da, det var en lille frækkert af en workout! :wub: Dødløft føltes meget tungt i dag. Jeg kørte dem unbroken, men det foregik i slow motion. Sprint blev allerede fra starten af lavet om til en luntetur. Pistols kørte underligt nok virkelig godt, det har virkelig hjulpet at have dem med i opvarmningen den sidste uges tid. Og Double unders var fine. 4 runder ville godt have været muligt, lidt irriterende, at jeg var så tæt på ...

Bagefter var det tid til en svømmetur. Fedt at have mulighed for at køle lidt af i vandet, vende verdenssituationen, snakke CrossFit og vende tilbage til arbejde med nye kræfter på sådan en dejlig sommerdag. :bigsmile:

Aftenen blev tilbragt i selskab med yndlingspigerne i Fælledparken med god mad og god snak. Nu føler jeg mig godt rustet til min træningsaftale i morgen ... Workouten bliver modbydelig og min makker nær umulig at slå, men jeg skal nok prøve alligevel ... Puhhhh :blink:

Edited by Daisygirl
Link to comment
Share on other sites

Onsdag 21-07-2010

Simon og jeg havde for lang tid siden aftalt at lave Airforce WOD'en sammen. I morges konstaterede vi begge to, at vi nok ikke lige var på toppen i dag, da de sidste dages træning stadigvæk kunne mærkes. Allerede opvarmningen og de få test reps med den endelige vægt føltes mega hårde. Men en aftale er en aftale! Jeg foreslog, at vi jo bare kunne fokusere på at gennemføre fremfor at gå efter en god tid. Men så skete der noget helt andet ...

Airforce WOD

På tid:

- 20 Thrusters 42/30 kg

- 20 SDHP 42/30 kg

- 20 Push Jerk 42/30 kg

- 20 Overhead Squats 42/30 kg

- 20 Front Squats 42/30 kg

Med løbende tid laver man 4 burpees hver gang der er gået 1 minut. Man starter med 4 burpees.

Tid: 6:42 :devil:

Det blev til PR med hele 46 sekunder!!

Som forventet kunne jeg ikke slå Simon, som fik en fantomtid på 6:24 og satte PR med flere minutter :4thumbup: Han er en maskine! Men vi er åbenbart ret gode til at presse hinanden .. sidste gang vi lavede face-off i Annie blev det også til en PR for os begge to med kun millisekunders afstand .. Og så er det jo bare helt fantastisk, at Simon skal være min makker til Christmas Challenge i Køge. Hvis det spiller lige så godt, som det gør til vores træning nu, har vi trofæet indenfor rækkevidde .. ha ha :tongue: Altså medmindre vi skal lave Diane der :laugh:

Airforce WOD'en er en spøjs én. Den er ikke speciel fed, og man bliver nok heller ikke stærkere af at lave den. Men den måde, den er skruet sammen på, gør den til en ret modbydelig størrelse. Første gang jeg prøvede den, overvejede jeg faktisk flere gange, om jeg bare skulle give op, fordi den var så giftig. Det gjorde jeg ikke ... men det tog oceaner af viljestyrke af gennemføre. I dag var den ikke mindre smertefuld, men hjernen var sat til at ignorere smerte og komme igennem en rep ad gangen. Og det gør en verden til forskel!

Og det er netop det, jeg elsker ved CrossFit. Der er mange andre sportsgrene, der ville kunne gøre mig hurtigere, stærkere, smidigere, mere eksplosiv, mere udholdende, slankere eller hvad man nu måtte ønske sig af træningsresultater. Men der er ingen anden sport, der har kunnet give mig så meget mental toughness for selve træningen men også for livet generelt ... :devil: Det vil jeg ikke undvære mere!

Link to comment
Share on other sites

Torsdag 22-07-2010

Total OFF dag i dag. Jeg har været træt siden jeg er stået op og glæder mig allerede nu til at komme tidligt i seng :blink:

75 minutter Vinyasa yoga

MU teknik

I dag svingede jeg bare i ringene uden false grip for at få mit kip til at blive mere aggressivt.

Link to comment
Share on other sites

Fredag 23-07-2010

Da jeg vågnede op i morges var jeg overbevist om, at det skulle blive endnu en OFF dag for mig. Jeg følte mig stadigvæk zombieagtig træt, og det hjalp heller ikke på sagen, at jeg skulle stå op kl. 5:15 :crazy:

Morgenpas

Jeg havde lige ca. 30 minutter mellem to undervisningstimer, og så gik jeg i gang med:

A1) Frontsquat

1 x 5 x 35 kg

1 x 5 x 45 kg

1 x 5 x 55 kg

1 x 5 x 65 kg

1 x 3 x 75 kg - det var meningen, den også skulle komme op 5 gange, men det gjorde den så ikke alligevel. Pokkers også! :sneaky2:

1 x 20 x 45 kg

A2) Weighted chins

5 x 2 x BW + 9 kg

Så var jeg til akupunktur og fik mig en lille powernap på briksen. Bagefter stod det meget bedre til med energiniveauet!

Eftermiddagspas

Dagens workout stod på en god klassisk CrossFit kombination af dødløft og burpees. Den er blevet lavet i kirken nogle gange før, og dengang var den sat til enten 120/80 eller 120/85 kg. I dag skulle der løftes 125/90 kg!! Min tidligere bedste tid med 80 kg var 4:28, så jeg sigtede efter en tid under 5 minutter.

5 runder af:

5 dødløft 125/90 kg

10 burpees

Tid: 3:58 PR :banana:

PR med 30 sekunder på trods af de 10 ekstra kilo!!

Det sker ikke så tit, at jeg kan sige det: men i dag var der intet, jeg kunne have gjort bedre. Det kørte fabulous fra start til slut. Ingen pauser. Og flot tempo hele vejen igennem. Det er approved :4thumbup:

Ellers var det en mærkelig træningsuge .. der har ikke rigtigt været noget formål med min træning andet end at lave træningsaftaler med en masse dejlige, inspirerende mennesker. Men 3 gange PR på en uge er vel heller ikke helt galt!? :wink:

En anden god ting, der skete i dag var, at mine Terra Plana EVO sko (barefoot running sko) endelig blev leveret. Det tog også kun lidt over en måned :crazy: Anyway, jeg regner med at indvie dem senere i dag med en lille luntetur i parken ... Jubi! :w00t:

EDIT: Fede sko :superman:

Edited by Daisygirl
Link to comment
Share on other sites

Søndag 25-07-2010

Gennemført lortetræning i dag

Der stod clean på planen i dag, og cleandage er som default frustrerende lortedage ...

Tekniktræning

Powerclean med 35-55 kg

Plus: i modsætning til tidligere kommer 55 kg op easy, med god teknik og overskud

Minus: så snart jeg sætter mere vægt på sker der the same old, same old ... stangen kommer rigeligt højt op men jeg bevæger mig ikke under den

KB snatches

1 x 5/5 x 16 kg

2 x 5/5 x 20 kg

3 x 5/5 x 24 kg

WOD

3 runder af:

250 roning

10 Clean & Jerk, 40 kg

Tid: 7:48

MU træning

for at gøre ydmygelsen perfekt

Ugens challenge:

Max. airsquat på medbold på 1 minut: 64

Så ville jeg egentlig afslutte træningen med noget jeg er god til for at have mindst en succesoplevelse i dag. Men så kunne jeg ikke komme i tanker om noget, jeg er god til. Og så gik jeg hjem.

Link to comment
Share on other sites

Mandag 26-07-2010

Jeg er til heldagskursus til og med lørdag, så det bliver kun til nogle korte aftentræningspas de kommende dage.

I dag havde jeg endnu en træningsaftale med bro DBM på Østerbro. Han er ved at blive en modbydelig CrossFit maskine :4thumbup:

Skills træning

Double Unders

Hand Stand Pushups

Muscle Ups - i dag var jeg SÅ tæt på :bigsmile:

5 runder af:

5 HSPU

10 Pullups

15 Burpees

5/5 KB snatches, 16 kg

Tid: 15:32

Lidt flere double unders

God træning ... jeg kan godt mærke, at kroppen ikke er helt på toppen efter en lang dag på kursus. Men det er altid hyggeligt at træne med bro og der var nogle andre af vores trænere til stede også. En af dem forudsagde endda en stor fremtid for DBM i CrossFit verdenen. Jeg tror han sidder derhjemme og tygger på det nu :tongue:

Link to comment
Share on other sites

I dag havde jeg endnu en træningsaftale med bro DBM på Østerbro. Han er ved at blive en modbydelig Flotmandsfunktionsmandstræning maskine :4thumbup:

(.....)

God træning ... jeg kan godt mærke, at kroppen ikke er helt på toppen efter en lang dag på kursus. Men det er altid hyggeligt at træne med bro og der var nogle andre af vores trænere til stede også. En af dem forudsagde endda en stor fremtid for DBM i Flotmandsfunktionsmands verdenen. Jeg tror han sidder derhjemme og tygger på det nu :tongue:

/fixed! :tongue:

Tak for modbydelig træning, Bro Daisygirl :superman:

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag 27-07-2010

Jeg har de sidste fire dage fået hverken søvn eller mad nok, og jeg følte mig absurd træt og sulten hele dagen i dag. Kosten blev derfor suppleret med 1l sødmælk. Aftentræning er droppet, også fordi jeg skal læse maaange sider R-Phase som forberedelse til i morgen.

Heldigvis foregår kurset i Paideia. Så jeg havde alligevel mulighed for at træne lidt i min frokostpause.

Muscle Up teknik

Overgang mellem pullup og dip

Clean teknik

35-50 kg Forbavsende god omgang

Split jerk teknik

en del omgange med 40 kg med fokus på at komme hurtigt ind under stangen

1 Push press - 2 Push jerk - 3 Split jerk

1 x 40 kg

1 x 45 kg

3 x 50 kg

Jeg har fået bøvl med min venstre albue/arm igen, hvilket nok skyldes alle mine MU forsøg det sidste stykke tid. Det har været ret voldsomt i dag. Men forhåbentligt kan jeg få det fikset under kurset (det er jo Z-Health!!). Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at stoppe MU-træning nu hvor jeg er så tæt på :nonono:

Link to comment
Share on other sites

Så ville jeg egentlig afslutte træningen med noget jeg er god til for at have mindst en succesoplevelse i dag. Men så kunne jeg ikke komme i tanker om noget, jeg er god til. Og så gik jeg hjem.

AAAAAhhhøøøømmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!! :nonono: :4police: :hmmm::nono: :annoyed: :4ranting: :bruce:

så gør du én af to ting...

1. spørger dem, der står liiiige rundt om dig - tør vædde med at de kan nævne min. 5 ting du kunne have gjort.

2. ringer til mig, så skal JEG nok fortælle dig det!

og så ta'r vi lige fortsættelsen :bottom: under to øjne næste gang vi ses! :shades:

M :elvis:

Link to comment
Share on other sites

AAAAAhhhøøøømmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!! :nonono: :4police: :hmmm::nono: :annoyed: :4ranting: :bruce:

så gør du én af to ting...

1. spørger dem, der står liiiige rundt om dig - tør vædde med at de kan nævne min. 5 ting du kunne have gjort.

2. ringer til mig, så skal JEG nok fortælle dig det!

og så ta'r vi lige fortsættelsen :bottom: under to øjne næste gang vi ses! :shades:

M :elvis:

Tusind tak for din besked og dine dejlige mails ... det varmer virkelig mit lille hjerte, at der er en, der holder øje med mig og min til tider manglende realitetssans :smile:

Og jeg glæder mig til den snak under to øjne ... muligvis på en strand? Med is :icecream: og kirsebær :cheer:

Link to comment
Share on other sites

Onsdag 28-07-2010

Dejlig træningsdag!! :4thumbup:

Træning i frokostpausen i Paideia

Back squat

1 x 5 x 45 kg

1 x 5 x 55 kg

1 x 5 x 70 kg

3 x 5 x 80 kg

2 x 3 x 85 kg Easy!

Jeg laver normalt ikke 1 RM i back squat, men siden de 85 kg føltes så nemt var jeg fristet ...

1 x 1 x 90 kg PR :devil:

1 x 1 x 95 kg PR :devil::devil:

Ja tak! Jeg ved ikke, om det skyldes Z-health, i gårs sødmælk eller om jeg bare var sej i dag, men de 95 kg kom op, og der var endda til lidt mere ... Jeg ville dog gerne gemme lidt kræfter til finalen på Østerbro

Aftentræning med DBM og Andreas fra CrossFit OBBC :cool:

Andreas var på ferie i København og havde taget sin egen WOD (eller rettere La Cours WOD) med. Den kunne jeg godt lide, da den endelig var overstået altså. Undervejs var den ret modbydelig. Måske skulle man tage til CrossFit OBBC en dag for at træne der, hvis de laver sådan nogle fine anderledes WODs der?? :bigsmile:

Breakfast for Kings :4mewantfood:

3 Runder af:

3 Dødløft 90 kg

5 KB Front Squats + Step Ups 2 x 16 kg

7 Clean & Jerk 47 kg

9 Strict Pullups + Pushups

11 KB Double Snatches 2 x 16 kg

Runde 1: 04:41

Runde 2: 04:39

Runde 3: 04:04 :superman:

Den blev kørt you go, you go, I go style - så der var lidt pause undervejs.

Super træning!

Link to comment
Share on other sites

Tusind tak for din besked og dine dejlige mails ... det varmer virkelig mit lille hjerte, at der er en, der holder øje med mig og min til tider manglende realitetssans :smile:

:4winkkiss:

Og jeg glæder mig til den snak under to øjne ... muligvis på en strand? Med is :icecream: og kirsebær :cheer:

:4thumbup: den er jeg med på!

Kram

M :elvis:

Link to comment
Share on other sites

Lørdag 31-07-2010

I dag havde jeg sidste dag på Z-Health kurset. Det har været en hård og lang, men meget lærerig uge. De sidste 6 kurser, jeg har været til, var alle CrossFit relateret. Så det var meget inspirerende at møde folk med en komplet anden baggrund, for det meste læger, fysioterapeuter, osteopater og personlige trænere og få et indblik i deres arbejde med kroppen.

Jeg bestod både det skriftlige og det praktiske eksamen og er nu Z-Health Movement Reeducation Specialist :4thumbup:

Der havde ikke rigtigt været tid til træning de sidste to dage, og i dag var jeg faktisk også rimelig træt og ikke helt på toppen. Men den fine nye titel skulle alligevel fejres med en lille workout på Østerbro. Der mødte jeg Klaus og Helga og vi fik os en hyggelig snak om alt det, jeg er gået glip af i kirken den sidste uges tid. Jeg besluttede mig for at lave en workout, som blev kørt i kirken i tirsdags:

3 Runder på tid af:

- 10 OHS 42/30

- 10 Burpees

Derefter 100 DU's

3 runder på tid af:

- 10 OHS 42/30

- 10 Burpees

Tid: 8:33

Double Unders er ikke et hit efter 30 OHS og 30 burpees, så der failede jeg lige 4-5 gange. Ellers kørte jeg igennem uden at holde pauser.

Bagefter cyklede jeg forbi hos Candygirl og MaxPower for at hente et sæt ringe, som jeg skal bruge, når jeg tager på ferie på mandag. Tak for lån I to!! :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Søndag 01-08-2010

Sidste CrossFit træning inden ferien featuring DBM :bigsmile:

Muscle Up teknik

Snatch teknik 25 - 40 kg

Clean teknik 40 - 50 kg

Barbell complex

5 runder af:

12 Dødløft

9 Hang Power Clean

6 Front Squat

3 Push Jerk

60/40 kg

Tid: 8:34

Ubehagelig workout!

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag 03-08-2010

Ferietræning

Morgentræning

Min far inviterede til en løbetur i morges. Om sommeren deltager han i alle mulige løbeevents ca. hver anden uge.. og fordi den næste er på lørdag, lovede han, at der i dag kun skulle løbes stille og roligt. Godt! :tongue:

Så travede vi op og ned ad bakker på små skovstige med fint tempo, og det var en rigtig dejlig oplevelse. Min far er skrumpet lidt de sidste år tror jeg :blink: og mens jeg løb ved siden af ham med hans små skridt, følte jeg mig nærmest som en gazelle (en ordentlig krabat af en gazelle, men alligevel), som svævede letfodet hele vejen. Dette skyldes muligvis mine nye EVO minimalistic running sko. De er seriøst de bedste løbesko jeg nogensinde har ejet!

Distance: ca. 10 km

Tid: ca. 55 min

Aftentræning

Jeg har lidt forskelligt gear med hernede, som skulle prøves i dag.

Opvarmning: 100 double unders

Tekniktræning: Muscle Up

WOD: Sandbag Grace aka. 30 C&J med 30 kg sandsæk - den var god :4thumbup:

Finisher: 21-18-15-12-9-6-3 American kettlebell swings, 20 kg, unbroken

Lækker træning i fars garage!

I morgen skal jeg kombinere mit legetøj i en workout. Jeg tænker KB snatches, sandbag runs og burpees, 10 minutter, max. runder :wink:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share