Daisygirls CrossFit log


Daisygirl
 Share

Recommended Posts

Du siger det jo selv.... Du går ikke op i de små tal på vægten. Så længe du er tilpas og er glad for dit udsende....

Er helt sikker på du står skarpere og bedre end dengang du vejede 50kg

BRO Y!!!

Du skulle tage at spise en Ben & Jerrys som belønning for din 72 kg. fjerlette muskelmaskine! Der sidder fandme ikke et gram fedt for meget på din toptrimmede maskine! It's all muscle, baby!! Love it or leave it! :cool:

Udover andre væsentlige detaljer, mangler du en skræmmende Mohawk frisure for at ligne Christian... Så bare undlad at eksperimentere med hårpragten, så går det nok altsammen :bigsmile:

WOW! :w00t: Tak for jeres kommentarer. Så får jeg næsten dårlig samvittighed over, at jeg har været så dum og tøse moody :blush: Det sker ikke igen!

Y, vi ved jo alle at bænkpres ALTID er den fedeste øvelse!!

Yep ... og faktisk er det en skandale, at bænkpres ikke har været med til CrossFit konkurrencer endnu. Det kunne da være lækkert med en "Bench a cow" event til Farmer Games! :smile:

Hvad bænker du efterhånden?

Link to comment
Share on other sites

Ingen træning i dag ... Adam Brown har været ret hård mod mig og kan mærkes over det hele, så det blev kun til en grundig omgang Z-Health og lidt hygge med foamrolleren.

I mellemtiden har .com fundet på endnu en cool hero workout:

Coe

Ten rounds for time of:

10 Thrusters, 95/65 pound

10 Ring push-ups

Den skal jeg prøve næste uge!! :devil:

Link to comment
Share on other sites

Du skulle kigge lidt mere på crossfitfootball.com - de har nogle ret fede workouts!

Pt. er deres side fuld af good stuff! :devil:

Jeg glemmer altid at kigge der, men det er da nogle vildt gode workouts de poster hver dag!! Det kan da være, at jeg bliver en football pige snart :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Hvad bænker du efterhånden?

Det er med stor sorg i stemmen at jeg må indrømme jeg ikke har bænket i 2 måneder, men ramte vidst 3 @ 112 inden jeg indledte pausen. Styrken er nok faldet lidt siden... :crazy:

I stedet har jeg dog brugt tiden på cleans, snatches og kandidatprojekt, men nu begynder det efterhånden også at ligne noget for alle dele. Snart overhalder mit squat clean måske mit power clean - w00t w000t :blush:

Angående den der Coe WOD, jøses der er mange thrusters! Husk at ofre til thrusters-guden inden du starter!

Link to comment
Share on other sites

Det er med stor sorg i stemmen at jeg må indrømme jeg ikke har bænket i 2 måneder, men ramte vidst 3 @ 112 inden jeg indledte pausen. Styrken er nok faldet lidt siden... :crazy:

I stedet har jeg dog brugt tiden på cleans, snatches og kandidatprojekt, men nu begynder det efterhånden også at ligne noget for alle dele. Snart overhalder mit squat clean måske mit power clean - w00t w000t :blush:

Siger du, at du i 2 måneder kun har snatchet og cleanet når du har været til træning? Jeeez - jeg beundrer din udholdenhed :4thumbup: Men nice, at det har givet pote !!

Jesus, er der sådan een. Så forstår jeg bedre min FRAN er så langsom...

Hvad ofre man ? 4mewantfood.gif

Du kan snildt komme under de 5 minutter helt uden gedeblod og ritualdans! :wink:

+1. Der ligger en masse fede workout, de ryger stort set alle i kategorien strength endurance, som GymJones så fint kalder det :cool:

Og den slags kan jeg virkelig godt lide! :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Lørdag 14-08-2010

FARMER GAMES :wootdance:

I går løb Farmer Games nu endelig af stablen, ude på landet på Fyn - dejligt idyllisk sted og dejlige mennesker, så dagen var et absolut hit!

Jeg var ekstrem kvæstet fredag aften, havde stadigvæk DOMS i hele kroppen, og da jeg stod op, lod vejret meget tilbage at ønske. På vej til Fyn blev det faktisk værre og værre, det storregnede, og motivationen var ikke helt i toppen.

Heldigvis havde det dog stoppet med at regne da alle deltagerne var ankommet og vi skulle i gang.

Workout 1 - Drag the Donkey

Tire drag på en 200 m rute med 4 indlagte CrossFit stationer og tilbage

Dækket var ladet med en 15/10 kg sandsæk og en 10/6 kg håndvægt for mænd/piger.

15 Sandbag thruster efter ca. 125 m

15 Sandbag ground to overhead anyhow efter ca. 150 m

15 Sandbag push presses efter ca. 175 m

15 Burpees ved 200 m

Tire drag tilbage

Tid: 5:57 og 1. plads

På trods af den tilsyneladende lave sandbag vægt, var workouten pure evil :devil:

Jeg havde aldrig prøvet tire drag før ... det er jo hjernedødt hårdt! De første 50 m gik det pænt ned ad bakke, hvilket også betød, at man sluttede med en 50 m "slutspurt" op ad bakke.

Min plan var at starte stille og roligt for at holde pulsen nede, lave mine 4 øvelser unbroken og i flot tempo og så løbe stille og roligt tilbage. Jeg blev sendt af sted 10 sekunder efter den første pige, og allerede efter thrusters overhalede jeg hende. Optur! Min plan gik også op lige indtil jeg var færdig med mine burpees. Jeg prøvede at løbe, men havde simpelthen ikke kræfter nok tilbage i tanken så det blev til en rask gåtur de sidste 200 m, hvor jeg flere gange havde lyst til at stoppe op og holde en lille pause. Men jeg var en god pige og modstod fristelsen :wink:

Workout 2 - The Boar Complex

1 Overhead anyhow

1 Overhead squat

1 Back squat

1 Overhead carry ca. 6 m, vend om og tilbage

Tidslimit: 8 minutter

Vægt: 45 - 50 - 52,5 kg og 1. plads

Jeg havde prøvet denne workout i kirken dagen før ... og jeg gik ud fra, at begrænsningen for mig ville enten være clean (afhængig af min dagsform) eller overhead squat. Jeg havde sat snuden efter 50 kg.

Overhead carry var faktisk en del sværere end jeg havde forventet, da det foregik på en græsplane, som var våd, havde en smule stigning og en del huller ... Nogle af deltagere failede derfor på OH carry delen af workouten. Men det skulle ikke ske for mig, så jeg tog den konservative tilgang. 45 kg var easy, 50 kg føltes bare helt rigtigt og det samme gjorde 52,5 kg. God solid overhead squat og meget koncentreret carry. Jeg vidste ikke, hvor meget tid der var tilbage, så jeg satte 55 kg på. Og stangen røg bare op! Jeg lyver ikke når jeg siger, at det var den pæneste powerclean med 55 kg jeg nogensinde har lavet :w00t: Mens jeg gik i gang med ohs fik vi at vide, at der kun var 40 sekunder tilbage - hvilket fik mig til at stoppe midt i ohs'en, fordi jeg ikke troede, at det ville være tid nok til at gennemføre. Jeg er lidt ærgerlig over det nu, da det sikkert ville have været muligt at nå ... Men either way, havde jeg mega optur over den powerclean! :smile:

Workout 3 - The Farmer's Life

Chipper med forskellige stationer i haven. Man skulle hele tiden have sin gris (en KB på 24/16 kg) med sig og afslutte hver øvelse med 6 American KB swings.

6 KB swings

1) Flyt 4 sandsække (15/10 kg) og grisen ca. 20 m

6 KB swings

Flyt de 4 sandsække og grisen tilbage

6 KB swings

2) 20 wallballs

6 KB swings

3) 20 Box jumps

6 KB swings

4) 20 Vandpumpe (vægtstang med 40/20 kg skulle løftes i den ene ende fra gulvet til en position med armene strakt ud og et ben foran kroppen)

6 KB swings

5) 20 Overhead lunges med vægtskive på 20/10 kg

6 KB swings

6) 20 Lateral burpees

6 KB swings

7) 20 Goblet squats med grisen

6 KB swings

8) 20 pushups (hænderne løftes fra jorden i bunden)

6 KB swings

9) Tree nailing (slå et kæmpe søm i en træstamme)

6 KB swings

10) 20 push press/jerk med grisen

6 KB swings

11) 20 Virtual shovels med 30/25 kg

6 KB swings

Tid: 14:48 og 1. plads

Fed fed workout! Mændene kørte først, og flertallet af dem brugte mellem 20 - 30 minutter på workouten. La Cour, maskinen over alle CrossFit maskiner, sluttede vel med en tid i den meget lave ende af 13 minutter. Men det kunne jeg jo ikke gå efter :blink: Jeg var også allerede rimelig træt på det tidspunkt og ville bare gerne have overstået det hele.

Jeg blev sendt af sted samtidigt med pigen, som lå på anden pladsen. Og er du gal hun havde fart på i starten .. jeg lod mig påvirke af det og blev lidt presset (jeg skal blive bedre til bare at køre mit eget race), men allerede under wallballs kom jeg ind i den CrossFit trance, som er en af grundene, hvorfor jeg elsker CrossFit så højt. Det er så fedt at komme i en tilstand, hvor det er ligegyldigt om der står ingen tilskuere eller 500, hvor smerte og træthed ikke betyder noget, hvor autopiloten barer kører og man tager rep efter rep efter rep uden at stoppe. Og jeg stoppede ikke, alle øvelser blev lavet unbroken (burpees i slow motion, men what the heck!), og jeg holdt ingen pauser undervejs. Der var supergod flow. Det er derfor også den præstation jeg er allerstoltest af :devil:

Aftenen sluttede med en lille præmieceremoni og super lækker paleo aftensmad fra grillen og salatbaren :4mewantfood:

I'm a farmer girl :bigsmile:

Edited by Daisygirl
Link to comment
Share on other sites

Taaaak allesammen :bigsmile:

Det var fedt at se dig i action :)

Du har fuldt ud fortjent den gyldne ged (eller hvad det var) som bevis på du er en FARMER GIRL devil.gif

Tillykke...

Og det var fedt at se, at du gav den så meget gas til dit første CF stævne .. så kan de godt komme an med deres Fit as F*ck Challenge. Den tager du bare på rutinen :wink:

Ja, det var en guldged .. og den er så fin :tongue:

Edited by Daisygirl
Link to comment
Share on other sites

Det er fandme i orden Yvonne!! :1356: :banana::clap::worship::thumb:

Hvor langt var der pointmæssigt ned til nummer 2? Altså ved det endelige resultat.

Tak Rytlig! :bigsmile:

Hm, det officielle resultat er ikke offentliggjort endnu. Men Hrund blev nr. 2 i de første to WODs, og så mener jeg hun blev nr. 3 i sidste. Så jeg havde 3 points, og hun havde 7.

Link to comment
Share on other sites

*hosthost*Scroll ned til indlæg fra 4. maj*hosthost*

Det er noget af den fedeste træningsform, der findes! :devil: :devil:

Bro, jeg kan huske, at jeg var meget imponeret over din præstation første gang jeg læste om netop denne træning.

Nu hvor jeg ved hvor hårdt det er at trække sådan et dæk bare 200 m, er jeg bange for dig og det, der foregår i dit hoved. Din psykopat :devil:

Link to comment
Share on other sites

Mandag 16-08-2010

I dag stod der 30 muscle-ups på tid på kirkens kalender. Dette tog jeg som anledning til at øve mig lidt.

Mit kip er stadigvæk ikke aggressivt nok, så jeg lavede 25 jumping muscle ups i stedet for. Udmærket træning, og de dybe ring push-ups kører som smurt.

WOD fra CF Football

8 runder af:

5 Powersnatches, 42/30 kg

200 m roning

Tid: 12:37

Ingen pauser .. jeg lavede alle powersnatches i streg. Roning er jeg ikke en haj til, men det kørte nu også meget fint.

Finisher

En del enkelte reps snatches med 30 og 35 kg, ca. 12-15 i alt.

Ikke den rigtige rækkefølge at bygge sin træning op på, men eksplosiviteten fejlede alligevel ikke noget. Og snatch er et fedt løft så længe der ikke er alt for mange kilo på :wink:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share