Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...


LaMotta
 Share

Recommended Posts

Hej LaMotta :smile:

Er igen igen vågnet en time eller to før planen. Sidder og læser om dine sidste forberedelser til ØC.

Jeg håber udstyret spiller 100%, og at du har gode ben ( og arme ).

Vejret er vel ok at konkurrere idag, bortset fra, at vandet vel godt kunne have været varmere.

Det er lidt sent at sige "god fornøjelse", da du må være igang med svømningen lige nu, men jeg sender lige nogle positive vibes :4thumbup:

Fyssen

Link to comment
Share on other sites

Hej LaMotta :smile:

Er igen igen vågnet en time eller to før planen. Sidder og læser om dine sidste forberedelser til ØC.

Jeg håber udstyret spiller 100%, og at du har gode ben ( og arme ).

Vejret er vel ok at konkurrere idag, bortset fra, at vandet vel godt kunne have været varmere.

Det er lidt sent at sige "god fornøjelse", da du må være igang med svømningen lige nu, men jeg sender lige nogle positive vibes :4thumbup:

Fyssen

+1

Link to comment
Share on other sites

Øresund Challenge - 26. Juni 2011

Morgenen startede kl 03:45 hvor vækkeuret ringede, og selvom jeg havde sovet lidt uroligt så følte jeg mig egentligt frisk og klar på dagens udfordring. Stod op, fik en stor "Endurance-Shake" (4:1 Kulhydrat til Protein + BCAA + Kreatin) og så 2 store nutella mader til morgenmad. Et par gange på potten, og så få pakket det sidste. Mødtes med 2 af de andre FDK'er og delte en taxa mod Fortet.

Velankommet gik vi igang med at forberede Transition, og checke cyklerne en sidste gang. Jeg kunne konstatere at begge hjul holdt luft, og det viste sig at de holdt hele vejen! :4thumbup: Efter det hele var gjort klar: Hjelm og Solbriller på cyklen, skoene lige for i kassen, smuttede jeg endnu engang afsted for at komme på potten - det viste sig så at de havde opstillet 4 mobillokummer til 400 deltagere. :blink: . Flot, alle ved at alle skal nr. 2 inden de skal i våddragten og inden et løb. Nå, jeg stillede mig pænt i kø, konstaterede der var 25 foran mig, og 45min stil start. Det skulle nok gå. Efter at have chitchattet lidt med en af de andre FDK'er kom der lige pludselig en ung blond pige hen, og jeg gættede mig til at det måtte være Elkjærmark! Pantani-tørklæde og hele molevitten lignede hun mere en der skulle i konkurrence end mig der lignede en der lige var vågnet på roskilde-festivalen og skulle have klaret morgenens toilet-besøg. Rigtig hyggeligt at snakke, og fik lige vendt et par ting inden hun smuttede afsted igen.

Tilbage, i våddragten og så gøre klar til start. Jeg havde tilmeldt mig anden startgruppe af 3, det skulle jeg så senere hen fortryde. :dry: . Hen til starten, og så begynder nervøsiteten ellers at brede sig. Folk står og chitchatter lidt, kigger rundt, spjætter med arme og ben og der er en smule hektisk stemning. Første startgruppe hopper i vandet og klar til start, og pludselig begynder alle at klappe :blink:. Tænker jeg også klapper med for at få stemningen op. Startskuddet lyder, og vi går så ned i vandet. Jeg står i forreste række med anden startgruppe, og gør mig så klar ved lige at dyppe dragten i vandet og få den til at sidde helt tigt. BUM! starten lyder - løber lige et par skridt frem og kaster mig ellers ned i vandet og plasker afsted. Er en ret god starten så ligger forrest på dette tidspunkt for anden startgruppe, og det er så her min irritation opstår. Det gør at jeg ikke kan ligge på lur af de andre og få draft og samtidigt skal jeg hele tiden orientere mig...Bruger en del energi på det, men får efter 10min svømning hentet de langsomste fra startgruppe 1 og kan så ligge lunt i deres felt. Rammer en super rytme, og overhaler på stribe - kommer ind efter svømningen som samlet nr. 64 efter at have brugt 32min39sek på svømningen.

Op ad rampen, fik lige et tilråb "Kom så Motta!" - Af med våddragten - op til cyklen og her bliver jeg så en smule svimmel og må lige tage hovedet ned mellem benene. Nå, ryster det af mig får cykelskoene på og så afsted mod udgangen. Har et superskift på 03:13 og føler hele tiden at jeg må have glemt et eller andet...Men nej, har det hele med. BUM! Afsted på cyklen. Ud til Bellevue, og så ellers ud på rundstrækningen.

post-5949-093050500 1309090019_thumb.png

Kort og godt, så kører cyklen bare som den skal, og jeg kommer ind i et fantastisk tråd. Øger stiller og roligt tempoet, og omgangstiderne ligger fint stabilt omkring 32-33min (36-37Km/t). Ved vendepunktet hører jeg et par gange mit navn blive råbt, og den ene gang er det blevet til "La Marmotta" :laugh: ! Sidste omgang begynder jeg at regne på tiderne, og kan se at pludselig er en samlet tid under 5 timer mulig - det kræver bare at jeg har ca. 2 timer til løbet. Hvis jeg kommer ind med en cykeltid omkring 2t30 så ved jeg at jeg har en mulighed for at nå dette mål. Brager igennem, og kommer ind til T2 efter 2t29min i sadlen - hopper af cyklen og har overraskende god kontrol af mine bevægelser - tidligere har jeg haft svært ved at gå/løbe, men idag ingen problemer. I T2 har jeg allerede lagt en plan i hovedet for hvad der skal ske - Sko af, sokker på, sko på, hjelm af, Mp3 i lommen, RedBull med, Solbriller på, afsted. Sokkerne må jeg kæmpe lidt med, men kommer ud af T2 efter 4:42. Åbner min Red Bull, som selvfølgelig skummer ud over det hele, får drukket den og kommer så ud på løberuten. På med Mp3'en og afsted. Til at starte med kan jeg mærke mit højre skinneben driller lidt, men efter et par Km er benene varme og jeg begynder at stabilisere mine tider. Får sagt til mig selv at jeg skal holde et tempo omkring 5:00/Km, hvilket går meget godt. Og stille og rolgit får jeg fundet rytmen. Dog får jeg lige et ordentligt sidestik på et tidspunkt, der gør at jeg må ned og gå i 1min. Det går over, og jeg starter op igen på løbet.

Da jeg starter 3. runde har jeg en klar fornemmelse af at jeg nok skal holde hele vejen, og samtidigt er en tid under 5timer inden for rækkevidde. Så jeg skruer lidt på gassen og får hentet nogen stykker. Sidste gang i gennem depoterne loader jeg op på Cola, og brager så ellers bare mod målstregen. Får de vildeste chills da der står 200-300 mennesker og kigger ved stregen og bare hujer en frem mod målet. Og da jeg krydser stregen må jeg overgive mig og kniber en lille tåre for mig selv bag solbrillerne!

----

Shit hvor var det bare det vildeste at prøve og jeg er mere end tilfreds med tiden. Den er blevet korrigeret til 4.54.30 eftersom jeg startede i anden gruppe! Vil ikke sige det var et perfekt Race, men meget tæt på. :devil:

Link to comment
Share on other sites

Og da jeg krydser stregen må jeg overgive mig og kniber en lille tåre for mig selv bag solbrillerne!

En hård hund er aldrig bange for at knibe en mandig tåre! :4thumbup:

Fed beretning fra konkurrencen og et imponerende resultat. Spørgsmålet er vist nærmere, om de franske alper overlever mødet med La Motta på lørdag :superman:

Link to comment
Share on other sites

I den bedste halvdel. Godt gået :superman:

Yes, havde slet ikke regnet med det!

Det er så sejt!!!

Og han så ikke engang træt ud, da han kom i mål;-)

Endnu engang tak! Det var så fedt at høre sit navn blive råbt! Sjovt du siger jeg ikke så træt ud, for en anden FDK'er sagde at jeg lignede lort :laugh: da jeg vendte ude ved Bellevue sidste gang. Men må have strammet mig op til målstregen!

super tillykke! :4thumbup:

Og langt under den tid du regnede med!

Thx, Glad for at jeg regnede forkert den vej :blush: !

Super tid især når det er første gang :4thumbup:

Uanset hvilken gang, så er det en super tid...Nu forventer jeg at du viser MOL flaget på søndag ovre i Århus :devil:

Tillykke med den gode tid! Venter spændt på en opdatering af loggen!

Thx Bro!

:smile:

:cool:

' date='26. June 2011 - 13:43 PM' timestamp='1309088614' post='1523682']

:cheer:

Weeeee!

Link to comment
Share on other sites

Over 35 km/t i snit på cykel det er sku godkent :superman:

Der var alligevel lidt i benene! Helt sikkert cyklen der gjorde det muligt at lave tiden under 5t.

Fedt det gik så godt og god fortælling. Tillykke med det!

Bum!

Fandeme i orden! Rigtig god beskrivelse og flot præstation.

Thx Gun-T.

En hård hund er aldrig bange for at knibe en mandig tåre! :4thumbup:

Fed beretning fra konkurrencen og et imponerende resultat. Spørgsmålet er vist nærmere, om de franske alper overlever mødet med La Motta på lørdag :superman:

Kæmpede med det fra sidste omgang af da jeg vidste at jeg ville komme igennem og at tiden ville blive så god. Fik de vildeste chills flere gange, og da jeg så endelig er kommet i mål, fået min medalje og lige kommer til mig selv kan jeg ikke helt kapere det.

Nu ser vi frem mod Lørdag. Men det bliver mere en oplevelses tur fremfor et Race. Jeg har ingen ide om hvilket tempo jeg kan ligge i, men måske de 9 timer er muligt?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share