Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...


LaMotta
 Share

Recommended Posts

Low Carb Week

Fuck hvor jeg egentligt hader det her low-carb gøjl. Mest fordi det bliver så bøvlet hvad man kan og må spise. Jeg er ikke specielt restriktiv i mit indtag, men alt hvad der er nemt at spise er bare nærmest umuligt i denne tid. Heldigvis har jeg hooket lidt op med en sød flicka for tiden, og hun er rimelig god i køkkenet, plus hun synes det er fedt at prøve at lave lidt anderledes mad :smile:. Anyways, så stod jeg rocker tidligt op imorges for at få ordnet mine løbe-intervaller fra igår inden morgenmaden, og så kunne jeg osse nå lidt cykling senere (lige kommet hjem fra det). Endte med at bruge en fridag for at få det hele med, og så have tid til at slappe af i mellem træningspassene. I aften skal jeg desuden ud og agerer underviser på et svømmehold, da vores coach har lidt skulder problemer.

Nå, dagens tal ser således ud:

AM-Session

LøbeIntervaller @ Østerbro Stadion

2Km Opvarmning, 8x800M @ 4.35-4.40/Km, 1.5Km afjog hjem.

PM-Session 1

40Km Cykling @ Klampenborgvej (10x1Km Pres-Intervaller), 5.6Km Off-Bike Run @ 4.37/Km, Styrketræning og Foaming.

/Dones

Link to comment
Share on other sites

Ja det er egentlig lidt pudsigt at alt hvad der er nemt at spise oftest også er kulhydrat tungt. Glæder mig dog til at høre hvordan din uge kommer til at gå med low carb - specielt når vi når de senere træningspas på ugen hvor kroppen efterhånden ikke har meget kulhydrat at skyde med.

Link to comment
Share on other sites

Hey Motta! Godt at se alt kører som det skal! Jeg studsede dog over din plan om lowcarbo uge her 11 dage inden det hele går løs? Hvis tanken er, at du gerne vil smide de sidste kg inden CC tror jeg desværre du skyder dig selv i foden ved at køre lowcarbo så sent i processen. De sidste kg skulle være smidt for noget tid siden - fra nu af og frem mod CC skal der bare fyldes på, så du: 1) Har energi og overskud til at genneføre de sidste nøglepas og 2) Restituere bedst muligt og får fyldt depoterne hurtigt op igen.

Vil rigtig gerne høre hvad du har gjort dig af tanker i forhold til lowcarbo week så sent?

Alt det bedste til CC - skal nok stå med en klump is, hvis det bliver rigtig varmt igen ;)

Link to comment
Share on other sites

Hey Gregers, det er lidt et eksperiment som jeg kører igen i år. Det er ikke for at tabe mig, men for at vaske gamle kulhydrater ud af systemet, så jeg kan fylde op med nye. Lift hokus pokus, men ideen er at mit re-uomtalte i kroppen bliver større da jeg vil superkompensere. Så at sige en tør svamp suger mere end en våd svamp. Jeg gjorde det ikke ifb m lanzarote da jeg var for nervøs til at kunne skære mine carbs væk, men sidste år følte jeg at kroppen spillede på denne måde til CC.

>Thorhauge, what? Info please...

Link to comment
Share on other sites

Logger lige sidste pas fra igår:

Lagune Svøm på CC-Ruten. Var med som "underviser" eller nærmere "vejviser" da jeg skulle vise en gruppe tri'er hele ruten. Så jeg piskede afsted for at kunne lege bøje ude ved vendepunktet. Kom rimelig komfortabelt derud som første mand, og ventede vel 3-4minutter på at de første kom rundt. Efter de sidste havde rundet mig satte jeg efter fører-gruppen for at se om jeg kunne hente dem, og nåede lige akkurat ikke at hente de 2-3 første, men kom op i en tid på 1.01.40, efter at have ligget stille ude som bøje. Rimelig godt tilfreds med det alt taget i betragtning, og det lugter kraftigt af en tid under timen på næste søndag. Min føling undervejs er desuden blevet meget bedre, og jeg ligger og forcere mit tempo derude. Desuden kan jeg holde presset over hele distancen nu, hvor jeg tidligere måtte give lidt op på de sidste 1000M. En ting jeg lægger mærke til er at jeg leger meget med min teknik, og prøver at finde "nye" måder at svømme på. Både mht orientering, hvor jeg nu endelig har fundet en god måde at holde mig på ret kurs, og osse med at bruge højre arm som et kraftig armtag, og så samtidig slappe lidt af i venstre. Lidt svært at forklare, men det bliver lidt en huggende/vuggende stil.

Idag har jeg lige været på udsalg og købt et par Newton Gravity sko til min mængde løbe ture. Var ikke helt tilfreds med mine brooks ghost, så nu prøver vi lige noget nyt igen. Har desuden lånt et par Gravity Racers jeg måske løber i på søndag!

/Motta

Link to comment
Share on other sites

3Km Restitutions-løb i går aftes og 2.8Km Morgensvøm for lidt siden i Lagunen. Nothin' speciel. Kan godt mærke jeg snart er klar på lidt nedtrapning, var lidt kvadret imorges da jeg vågnede :smile:

Tager sidste lange pas på lørdag med en cykel-tur til Næstved, hvis vejret holder med en løbetur efterfølgende. Gerne på den lange side af 10Km... Eeeewww.

/Motta

Link to comment
Share on other sites

Hvad nummer er du udstyret med, så jeg kan råbe af dig, hvis jeg ser dig til CC!

Der er lige et par ting der skal gå op i en højere enhed, så enten er jeg 424 ellers bliver det vist 878 (tror jeg), men skal nok lige poste :smile:

BRING IT!

Næste søndag :wink:

Så jeg dig cykle ved Rågeleje i torsdags?

Eh, nope... Var ikke deroppe ihf...

Hvordan gik low carb week så over all?

:laugh: Jeg bustede midtvejs. Det der med low-carb er bare for hårdt, og jeg er nem at overbevise. Så de første dage gik ok, og nu er jeg back-to-normal!

Dagens træning forresten:

3.88Km på 57.48... w00p

Link to comment
Share on other sites

Hehe kan godt forestille mig, at det er ganske forfærdeligt med så meget cardio. Du må vel nærmest føle det som om du er ved at gå sukkerkold allerede fra starten når laver en af de tre discipliner?

Ohh yes, og når man så osse lige har mødt en sød pige, så går det ikke jeg render rundt og er moody :D Selvom hun har lavet mega god non-carb food, så skal der noget til :smile:

Desuden er det lidt shady om det har en virkning, men syntes altid det er sjovt at prøve kroppen af...!

Link to comment
Share on other sites

Lyder godt bro's - Der er samme respons i år! Lidt flex for gode tilråb :smile:

Lidt info til dem der vil følge med, så er jeg i vandet 7.25, regner med at være oppe igen 8.20-8.25, ude på cyklen kl 8.25-8.30, cykle de 180Km så jeg stiller cyklen kl 13.10-13.25, og så løbe fra 13.10-13.25 frem til kl 17.10-17.25. Dvs sub10.

Min drøm imorgen, og nok lidt urealistisk hedder 58-4.45-3.45... Så må vi se hvad der sker på dagen. Vejret skal jeg ihf ikke klage over, og jo varmere jo bedre! Bring it!

Der er apps man kan downloade, så kan man følge de forskellig MOL'er herinde fra der skal deltage, og ellers er det bare ud på gaderne! Et fedt sted at stå kunne være Gefion-Springvandet eller Langelinie (ikke så mange mennesker).

Ses derude, jeg er rimelig nem at spotte!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share