EQUILIBRIUM


Jaaanie
 Share

Recommended Posts

Pjækketræning Onsdag d. 18/5-2011

Ryg ekstension

10x62,5kg

8x65kg

6x67,5kg

Bænk

10x22,5kg

8x25kg

6x27,5kg I dag gik det godt, voldgodt faktisk!

Stivbenet dødløft

10x30kg

8x35kg

6x40kg

Lat. Raises

10x4kg

8x5kg

6x6kg bedre denne gang

[supersæt]

Biceps curls m. Dumbbells

10x5kg

8x6kg

6x6kg

Der sad en fyr og curlede med en 5kg dumbbell, så tog jeg sekserne og begynde på mit andet sæt. Så holdt han pause, længe. Jeg ved faktisk ikke om han startede igen.

Triceps m. reb

10x22,5kg

8x25kg

6x25kg

Ved at få fat i teknikken her (altså man skulle tro sådan noget bare gav sig selv, men ikke for mig desværre!)

[/superset]

[superset]

liggende benløft

3x14xBW

girly pushups

3x14xBW

[/superset]

Balance board 5 mins tid

Svømmede også lige.

Havde købt nogle svømmebriller! Nøj hvor var det fedt! Min øjne blev ikke trætte, og selv om det bare var en pool, var det fantastisk at kigge rundt under vandet, meget seaslut-ish! :4thumbup:

Ud over min grænseløse begejstring over mine nyindkøbte svømmebriller, så blev jeg også lidt overrasket over min form. Jeg har været helt i eksamens koma siden søndag og har slet ikke været oppe og træne siden fredag. Og så trænede jeg kun sølle to gange sidste uge! Det kunne min krop åbenbart godt lide for trods en druktur der muligvis ikke fulgte sundhedsstyrelsen anbefalinger, lørdag, havde jeg masser af energi og kræfter til både i træningen og svømningen. Når jeg tænker over det er det nok også tæt på den længste træningspause jeg har haft siden Oktober.

Min nyindkøbte bikini er ved at blive for stor. Det er ikke så godt, og egentlig også lidt overraskende med alt det druk og ladhed jeg har præsteret på det sidste. Men på et tidspunkt i nær fremtid kommer jeg nok til at blotte numseballerne, altså dem der sidder på modsatte side af kroppen fra tutterne, når jeg sætter af. Det bliver helt sikkert underholdende for nogen, og måske også lidt for mig. For når jeg bliver nervøs og flov så fniser jeg nemlig helt overstadigt.

Engang til karate kunne jeg slet ikke holde op med at fnise, vi skulle råbe, nej nej, vi skulle BRØLE! Og det var så grænseoverskridende at jeg ikke kunne lade være med at fnise, og jeg blev ved med at fnise. Og ved. Det kostede mange, mange, mange armbøjninger kan i tro.

Efter svømningen stod der nogle piger i badet sammen med mig, og de sludrede højt og godmodigt om alle de ting de ikke kunne finde ud af. Deres yndlingsting at diskutere deres inkompetencer i, var tydeligvis elektronik. Iphone og computere var klart det mest populære og mest imponerende at være uduelig til. ”Narj kan du heller ikke finde ud af det? Nej heller ikke mig, han siger det er SÅ let men altså… Og der er faktisk en anden ting jeg heller ikke kan finde ud af… Blah blah”. Man må sige de var også imponerende dygtige til at være uduelige til begge dele, hvis man skulle tro på hvad de sagde. Det kan selvfølgelig være noget af det var blær og overdrivelser.

Jeg lugter stadig af klor.

Og jeg er stadig ikke klar til eksamen i morgen. Må komme i gang! :blink:

Reliabilitet, validitet, korrelations koeficient, regressions grafer og faktor analyse.

Faktisk overraskende nok, en lille smule sjovt.

/Jannie

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Kære Spinderella og rov (hvilket bare er et fantastisk udtryk!)

Jeg har siden jeg læste dit indlæg i irritationsmomenter (http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=14529&st=16350), spekuleret lidt over den situation du befandt dig i forleden (Det vil sige når jeg altså ikke havde travlt med at drikke øl, råbe ukvemsord, og forsøge mig med diverse distraktions taktikker mod modstanderne i Kongespil). Sagen er jo den at jeg tror vi alle har været i den situation, hvor en eller anden med et englesmil på læberne har samlet alle deres indestængte frustrationer og smækket dem lige i skallen på os, som en kæmpe verbal passiv-aggressiv lussing.

Lammet af chokket over den nederdrægtighed der rettes mod os står vi målløse tilbage mens vores mentale eksistens snublende vælter baglæns og griber ud efter rebene i ringen, og prøver at processere hvad søren der lige skete der.

Sidst det skete for mig er nogle år siden. Jeg var for en periode flyttet tilbage til barndomslandsbyen efter et længervarigt udenlandsophold. Jeg havde lige færdiggjort min HF og var efterfølgende startet på Universitetet. Jeg skulle i det hele taget lige finde fodfæstet igen efter mange turbulente oplevelser, så det havde været med noget ambivalens jeg havde bosat mig i barndomsbyen, med dens noget brogede blanding af gode og dårlige minder. Men det var let og finde bolig og jeg kunne få et studiejob hvor jeg kunne sidde og læse mens jeg var på arbejde, så i sidste ende var det et godt valg, og jeg flyttede midlertidigt tilbage til muldjorden.

Af og til mødte jeg selvfølgelig gamle skole kammerater og det var for det meste ganske sjovt at se dem igen. Der var mange som havde fået børn, hus og så videre. Selv havde jeg jo ikke det helt store at prale af, men det var nu sjovt at høre hvad de havde gjort med deres liv. En dag uden for fakta, møder jeg så en pige som jeg gik i parallel klasse med. På trods af vi ikke var venner på noget tidspunkt havde vi tilbragt meget tid sammen da vi i en periode hang ud med de samme mennesker.

Hun var typen som gjorde og sagde en masse lede ting iklædt et englesmil og en ”med de bedste intentioner holdning”, mens fordømmelsen drev af hende i tykke strømme og de skarpt afpillede og optegnede øjenbryn bevægede sig helt op under hårgrænsen. På grund af dette var hun I min barndom og spirende ungdom en som jeg var evigt vagtsom over for, og egentlig helst ville holde mig fra. men på denne solbeskinnede dag på parkeringspladsen foran Fakta var alle bekymringer og vagtsomheden glemt, hun var jo trods alt kun en pige den gang…

Jeg hilste derfor glad på hende og den lille dreng der sad og svingede med benene i hendes indkøbspose-belæssede indkøbsvogn. Hun hilste da også tilsyneladende glad igen og vi sludrede lidt om hvad vi gik og lavede. Hun og hendes mand havde købt hus og arbejdede og havde fået to børn (Tillykke!!!). Selv nåede jeg ikke at fortælle meget mere end at jeg læste inde på universitetet i København før det, som et lyn fra en klar himmel, skete på nøjagtigt på sammen måde som da jeg var yngre. Øjenbrynene fløj op mod hårgrænsen og munden blev en stram linje, der kun med meget god vilje kunne minde om et smil. Kun en anelse opadrettet runding i mundvigende indikerede at de stramt sammenpressede læber skulle indikere andet end at en citron lige havde eksploderet i munden på hende. Da de sammenpressede læber momentært adskiltes var tonen nu blevet helt kold og hvislende, og i et kort øjeblik var jeg tilbage i ottende klasse, fumlende, med mine hænder usikkert presset så langt ned i lommerne som muligt mens hun med samme udtryk og tone "hjælpsomt" kommenterede på min kusines aflagte bluse som jeg igår havde fået, og indtil for 5 minutter siden, havde elsket.

”Nåe… Du er måske sådan en Evighedhedsstuderende?” Et øjeblik stod jeg mundlam over dette uventede angreb og fik så stammet at nej det var jeg da ikke (Hvad end det så er..?), men at jeg blot havde lavet andre ting før jeg begyndte at studere. Der var ingen tvivl om at samtalen nu var slut og jeg må indrømme at mit smil heller ikke ligefrem strålede mere. Med et overbærende smil og nik bakserede hun sin nu skrigende og sparkende dreng væk, mens jeg, stadig chokeret, fik mumlet de fornødne høfligheder og forsatte ind i Fakta mens jeg spekulerede over hvad helvede der lige skete der.

Den verbale lussing der var faldet, havde ikke været til at tage fejl af, på trods af det måske ikke lyder som nogen voldsom fornærmelse når jeg forsøger at gengive det her på skrift. Tonen og kropssproget efterlod dog ingen tvivl, none what so ever….

Kære Spinderella, der er i min verden, ud fra det du skriver, ingen tvivl om at hun lige langede dig en verbal lussing, lige meget om du trænger til at tabe dig eller ej. Der er simpelthen ingen pige/kvinde der besidder bare en middelmådig grad af intelligens der ville spørge en anden af kvinde om det spørgsmål uden af de var HELT sikre i deres sag. Overvægt, indbildt eller ægte er den måske nok mest velkendte og almindelige fornærmelse i den feminine verden. Det er lidt på linje med at sige ”Din fucking smatso”, det er sgu lige meget om man er en fucking smatso, det er stadig intenderet fornærmende.

Nå men det jeg gerne vil frem til er at stille spørgsmålet, hvordan skal man håndtere denne til tider mere eller mindre skjulte form for aggressivitet? Hvad gjorde du Spinderella? Hvad ville i andre gøre? Jeg har selv et par bud og dem vil jeg give når jeg har været op og træne. Men lad os høre hvad i har oplevet, hvad i gjorde, og måske endnu sjovere, hvad i så bagefter gik og fantaserede om at i skulle have gjort!

/Jannie

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Ryg ekstension

10x65kg

8x67,5kg

6x70kg

bænk

10x22,5kg

8x25kg

6x27,5kg

Stivbenet dødløft

10x35kg

8x40kg

6x42,5kg

Så nu tror jeg, jeg er ved at være der!

Lat. Raises

10x4kg

8x5kg

6x6kg

[superset]

Biceps curls med dumbbells

10x5kg

8x6kg

6x7kg

Trips med reb.

3x10kg

10x15kg

8x17,5kg

6x20kg

[/superset]

I don’t get it! Jeg lavede samme øvelse da jeg var i Lyongade med [PowerPrincess] og der kiggede hun på min teknik. Efter hun havde rettet mig til, kunne jeg max bruge 10 kilo. Men det føles helt anderledes i mit center. Det er som om vægtene er MEGET tungere der, men så vidt jeg kunne se på maskinen i mit center, var alt indstillet korrekt, og jeg var MEGET koncentreret om at holde mine albuer HELT stille… dumdidum mystisk

[superset]

Liggende benløft

3x14xbw

Gpushups

3x14

[/superset]

Balance board, og hoftebøjer øvelse og andet fysioterapeut gejl.

Så svømmede jeg, og 2 dages udstrakt druk havde godt nok fucket lidt ved ilt optagelsen, øv bøv.

Nå men jeg lovede jo at give mit eget bud på hvordan man kan håndtere en sådan situation, som jeg omtalte i det forrige indlæg når jeg kom hjem fra træning, og trænet det har jeg!

Mine tanker er at det kommer an på om man er tvunget til at skulle omgås dette menneskes igen. For så er det jo bare om at sige fra med det samme. Og det kan ikke gå hurtigt nok, så snart man har kommet sig over chokket er det bare om at sige at man finder kommentaren stødende og upassende og hvis der så bliver sat spørgsmålstegn ved dette må man jo bare stå ved det og holde fast i sin oplevelse af situationen. Det er min faste overbevisning at neddrægtig opførsel som det der, bare skal hives ud i lyset, man skal slet ikke gå med på ideen om det er et harmløst spørgsmål, nix putte.

Hvis nu man ikke skal se personen igen så tror jeg bare jeg i første gang ville lade bemærkningen passere, trække på alle mine ”Man er vel overskudsmenneske ressourcer” og tage det som et kompliment at hun følte sig truet eller på anden måde overgået af mig så hun måtte forsøge at trække mig ned i sølet for selv at kunne komme op til overfladen og få en mundfuld luft.

Man kan selvfølgelig forsøge sig med lidt humor og herved enten gengælde lussingen eller tage brodden af situationen. Jeg er dog ufatteligt dårlig til at svine folk til og især hvis det skal gøres humoristisk, så det er ikke en taktik jeg ofte benytter.

Dog har jeg udtænkt et kvikt svar som jeg vil benytte mig af hvis jeg nogensinde får Spinderellas spørgsmål ”Er du gravid?”. Mit overdrevet kække svar ville så være ”Næh, mine bryster er bare helt naturligt så store!” Ja det var mit bedste bud, det står lidt sløjt til med komikken må jeg indrømme. Andre bud der krydsede lystavlen var at skotte nervøst til hendes mand og sige: ”Nå så har han endelig fortalt dig vi skal have et barn sammen, det var godt nok på tide. Hør du lader altså til at tage det pænt, er du okay?” eller ”Leder du da efter en fødselsforberedelsespartner?”

Nå ja komiker bliver jeg vidst aldrig.

/Jannie

Link to comment
Share on other sites

Trips med reb.

3x10kg

10x15kg

8x17,5kg

6x20kg

[/superset]

I don't get it! Jeg lavede samme øvelse da jeg var i Lyongade med [PowerPrincess] og der kiggede hun på min teknik. Efter hun havde rettet mig til, kunne jeg max bruge 10 kilo. Men det føles helt anderledes i mit center. Det er som om vægtene er MEGET tungere der, men så vidt jeg kunne se på maskinen i mit center, var alt indstillet korrekt, og jeg var MEGET koncentreret om at holde mine albuer HELT stille… dumdidum mystisk

Jeg tror ikke det er så mystisk, det kommer an på udvekslingen.

Altså hvor mange gange går kablet op og ned(pige forklaring :-P )

Link to comment
Share on other sites

Kære Jaaaanie,

Jeg lollede.

Mvh. Klaus

Oss mig :4thumbup:

Nu skulle jeg nok have udtrykt mig mere klart, jeg mente at jeg ikke er så sjov i en fart, det der med en vittig bemærkninger på stående fod, er primært det jeg ikke er så god til. Giv mig lidt tid og omtanke så går det nok, men det er jo sjældent at man lige kan stikke armen i vejret og sige: "holdt! vent jeg skal lige finde på et vittigt svar!".

Men jeg bliver glad i maven over i kunne lide mit indlæg! :bigsmile:

Jeg tror ikke det er så mystisk, det kommer an på udvekslingen.

Altså hvor mange gange går kablet op og ned(pige forklaring :-P )

Ah okay ja, det kan jeg godt huske vi har snakket om før... pige forklaring..? Molle... :unhappy:

Link to comment
Share on other sites

Træning Tirsdag d. 24/5-2011

Ryg ekst.

10x65kg

8x67,5kg

6x70kg

Bænk

10x22,5kg

8x25kg

6x27kg

Stivbenet dødløft

10x35kg

10x40kg

8x45kg

Lat. Raises

10x4kg

8x5kg

6x6kg

[superset]

Trips m reb.

10x22,5kg

8x25kg

6x27,5kg

biceps curls

10x5kg

8x6kg

6/5x7kg

På den sidste gentagelse i venstre arm kunne jeg simpelt hen ikke få armen op og jeg trak helt klart lidt forkert, brugte brystet på en eller anden måde. Så føltes det lige pludselig lidt mærkeligt i brystmusklen. Det gjorde ikke ondt men hvis i kan forstille jer lyden af tre spindelvævstynde guitarstrenge der sprang en efter en så har i følelsen. Lidt mærkeligt.

[/supersæt]

Seated rows (maskine) overhånd og underhånd

Tre sæt til hver håndstilling, mest for sjov, med svingende vægt (23-30kg) og reps (8-10).

Liggende benløft

3x15

Gpushups

1x15 Det føltes lidt ømt i mit venstre bryst så jeg besluttede mig for at droppe at fuldføre de to sidste set.

Mobilitets og balance træning som er nam nam for mine dumme knæ!

Svømning.

Ja det blev kun til 10 længder af samme grund som jeg droppede armbøjningerne, jeg er hunderæd for at blive skadet flere steder så jeg tog det HELT roligt og lagde mig i stedet til at flyde på vandet mens jeg oksede løs med crawl ben for at øge blod cirkulationen i mine knæ. Så det gik nok fint anyway.

Da jeg kom ind i frivægtsområdet så jeg at en gammel kollega var der i dag. Det i sig selv var ikke den store overraskelse da han er instruktør i mit fitness center, og jeg har rendt på ham flere gange. Så mens jeg lå og lavede bænk kom han over og sludrede med mig. Vi havde ikke rigtig fået sludret så meget de andre gange vi havde mødtes da han altid havde været på job og været i gang med at sammensætte et program eller lign. Men i dag var han ”i civil” så vi fik snakket lidt om hvad der var sket i årene siden vi havde kendt hinanden. Det var ganske hygsomt og så gav han mig lige et dejligt kompliment. Han fortalte at han havde snakket med en af en sine kollegaer i fitnesscenteret om mig, og fortalt dem at han kendte mig fra nogle år siden. Hans kollega havde så sagt at det var meget cool, og at han synes jeg var god til at presse mig selv.

Nå var det lige et awsome kompliment eller hvad? Jeg blev i hvert fald stjerne lykkelig, og så blev jeg selvfølgelig lidt rød i kinderne over at de sådan gik og snakkede om mig af den ene eller anden grund.

I dag var jeg også i børnehaven og det var også dejligt. Jeg var der ikke i sidste uge på grund af eksamen. Så jeg fik et ton af kram og kys og da jeg kom i dag. Hvis der er noget der giver en bedre start på dagen end 10-15 børn der tonser en i møde i det øjeblik de ser en, mens de messer ens navn, kaster sig op ad en, og krammer hvad end legemsdel de kan få fat i, så kender jeg den ikke.

Eller jo måske jeg har en idé, men det behøver vi ikk’ at snakke om.

Nå ja og tjek!

/Jannie

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Kære Spinderella, der er i min verden, ud fra det du skriver, ingen tvivl om at hun lige langede dig en verbal lussing, lige meget om du trænger til at tabe dig eller ej. Der er simpelthen ingen pige/kvinde der besidder bare en middelmådig grad af intelligens der ville spørge en anden af kvinde om det spørgsmål uden af de var HELT sikre i deres sag. Overvægt, indbildt eller ægte er den måske nok mest velkendte og almindelige fornærmelse i den feminine verden. Det er lidt på linje med at sige "Din fucking smatso", det er sgu lige meget om man er en fucking smatso, det er stadig intenderet fornærmende.

Nå men det jeg gerne vil frem til er at stille spørgsmålet, hvordan skal man håndtere denne til tider mere eller mindre skjulte form for aggressivitet? Hvad gjorde du Spinderella? Hvad ville i andre gøre? Jeg har selv et par bud og dem vil jeg give når jeg har været op og træne. Men lad os høre hvad i har oplevet, hvad i gjorde, og måske endnu sjovere, hvad i så bagefter gik og fantaserede om at i skulle have gjort!

/Jannie

Tak for dit indlæg! :smile: I min situation tror jeg dog ikke der var tale om decideret nederdrægtighed, men måske nærmere usikkerhed koblet med lidt manglende sociale færdigheder (jezz, svært at skrive sådan om andre mennesker uden at komme til at lyde arrogant). Det var virkelig en bizar situation:

Mig: "Jamen det er jo Xxx! - det er godt nok længe siden!"

Xxx: "Ja det må man sgu sige!"

*stort knus*

Xxx: "Det her er min kæreste, Yyy"

Mig: *giver hånd* "Hej, jeg hedder 'Spinderella'"

Yyy: *giver hånd* "Hej. Er du gravid?"

Mig: "Næ, jeg er bare fed"

Yyy: "Nej, altså sådan var det ikke ment"

Mig: "Jeg vil lige gå over og hilse på Zzz, som jeg kan se er kommet"

I situationen var jeg mest bare fyldt med what-the-fuck-ness, men jeg svarede som i ovenstående, og gik så med det samme hen og snakkede med nogle andre. Det gik så hverken værre eller bedre end at vi var placeret sammen, da vi lidt senere skulle spise - og det var her jeg fik tanken at jeg nok gjorde hende usikker, eftersom hun begyndte at sidde og tage mad fra kærestens tallerken og efterfølgende made ham med mad fra sin egen tallerken, mens jeg talte med ham (min bordherre, som fulgte samtalen fra sidelinien reagerede promte med at tilbyde mig nogle af sine rejer :laugh:).

Mht. snappy come-backs, så tænkte jeg bagefter, at det måske havde været bedre at sige noget i retningen af "kommer du ikke særlig tit ud blandt andre mennesker?" eller "Nå, du er måske i gang med sådan et sociale færdighedstræningskurser?", men jeg er faktisk heller ikke ret god til at give svinere tilbage til folk. Til gengæld er jeg forholdsvist god til at gøre folk opmærksom på, at jeg godt opfattede svineren, hvilket kan gøre de fleste en smule forlegne. :wink:

Jeg kunne aldrig selv finde på at spørge nogen om de var gravide, med mindre det var sådan en "hvad sagde testen?"-samtale, og jeg finder helt generelt spørgsmålet uforskammet - af de grunde, som jeg allerede har beskrevet i irritationsmomenterne. Hvis der ikke er tvivl, spørger man jo ikke OM vedkommende er gravid, man spørger hvor langt de er henne eller hvornår de har termin. Hvis man er i tvivl, holder man sin mund og venter på at de selv eller andre siger noget. På en måde svarer det for mig til at spørge nogen om de er bøsse. Det kan godt være at de er, og at de er åbne omkring det, og så er det jo fint nok. Men der er også en risiko for at de ikke er, og derfor bliver pikerede, eller at de er, men at det er noget de går meget stille med, hvilket igen giver en rigtig træls situation.

Og ja, jeg trænger til at tabe mig - særligt på maven!

Link to comment
Share on other sites

Mht. snappy come-backs, så tænkte jeg bagefter, at det måske havde været bedre at sige noget i retningen af "kommer du ikke særlig tit ud blandt andre mennesker?" eller "Nå, du er måske i gang med sådan et sociale færdighedstræningskurser

Costanza comeback!

Link to comment
Share on other sites

I dag var jeg også i børnehaven og det var også dejligt. Jeg var der ikke i sidste uge på grund af eksamen. Så jeg fik et ton af kram og kys og da jeg kom i dag. Hvis der er noget der giver en bedre start på dagen end 10-15 børn der tonser en i møde i det øjeblik de ser en, mens de messer ens navn, kaster sig op ad en, og krammer hvad end legemsdel de kan få fat i, så kender jeg den ikke.

Det er samme følelse katolske præster har :smile:

- sorry, couldn't resist

Link to comment
Share on other sites

Hej Jannie,

Jeg har skimmet din log og hvor er den bare underholdende med alle dine små anekdoter fra hverdagen. Jeg vil i hvert fald læse med fremover.

Jeg er også lige lidt nysgerrig... Hvordan går det med målet om at smide nogle kilo? Jeg forsøger selv på det samme, dog med et forsøg på samtidig at overbevise mig selv om, at sundheden kommer først.

- Frk. Sveske

Link to comment
Share on other sites

Hej Jannie,

Jeg har skimmet din log og hvor er den bare underholdende med alle dine små anekdoter fra hverdagen. Jeg vil i hvert fald læse med fremover.

Jeg er også lige lidt nysgerrig... Hvordan går det med målet om at smide nogle kilo? Jeg forsøger selv på det samme, dog med et forsøg på samtidig at overbevise mig selv om, at sundheden kommer først.

- Frk. Sveske

lidt apropos nogle af jannies forrige poster, så ved du godt at du lige har insinueret at du mener at jannie ikke tænker på sin sundhed? Hvis det virkeligt er hvad du mener, så tror jeg der er flere der gerne vil have det uddybet?

Link to comment
Share on other sites

lidt apropos nogle af jannies forrige poster, så ved du godt at du lige har insinueret at du mener at jannie ikke tænker på sin sundhed? Hvis det virkeligt er hvad du mener, så tror jeg der er flere der gerne vil have det uddybet?

Det var så slet ikke min hensigt - kan godt se, at det 'dog' er lidt forkert placeret :nonono: . Mente bare, at jeg forsøger at glemme tallet på vægten og gøre det, der er godt/sundt for min krop - eller det er idealet.

Link to comment
Share on other sites

Hej Jaaanie!

Jeg er spritny i din log og har kun læst side 9 og 10, men jeg har grinet helt vildt! Cat anbefalede mig, at tjekke din log og der er ingen tvivl om, at den nu vil blive læst fra ende til anden og fulgt med i på regulær basis! :smile:

Du skriver fantastisk forrygende, har godt flow og er virkelig underholdende! :4thumbup: :4thumbup:

Nøj, hvor jeg har grinet bare på disse to sider!! Tusind tak! :smile:

Edit:

Nu har jeg også læst side 8 - du er jo simpelthen en fantastisk fortæller!!!! :bigsmile:

I de sidste 10 min. har jeg gentagne gange siddet og læst op for Cat, hvad du har skrevet i din log. Hver gang har hun reageret med et sødt smil, der minder mig om, at hun allerede har læst din log. Det søde smil er ikke sendt på en nedværdigende måde, mere som en "det var jo det, jeg sagde"- smil.

Tak Jaaannie, du er fantastisk! :bigsmile:

Edited by Kauf
Link to comment
Share on other sites

Wow!

Sikke en masse dejlige beskeder og komplimenter at komme hjem til!

Spinderella: Ja okay! Majet fint comeback der! Ærgerligt man er for velopdragen til sådan noget til tider.

Kauf: Jamen hej! og velkommen til og tak for de fine komplimenter! Sig hej til Cat, jeg har ikke set så meget aktivitet i hendes log recently, nu håber jeg ikke hun har mistet modet?

Frk. Sveske: Jamen det går lidt trægt med at tabe mig, motivationen er lidt svingene lige for tiden og egentlig har jeg mest lyst til bare at drikke mig i hegnet hver weekend, så det gør jeg ret tit :innocent: . Der sker ikke så meget på vægten på det seneste, dog er jeg ret sikker på min fedtprocent er for nedadgående for jeg er ved at få flotte muskler på armene mine (og andre steder selvfølgelig), og tøjet sidder løsere.

I går havde jeg en næsten ærmeløs kjole på på arbejde i børnehaven, så stod en 3årig pige og kiggede lidt på mig, "hvorfor har du så store arme?" "Det er fordi jeg er så stærk". Så nikkede hun og legede videre. I dag kom hun så hen til mig på legepladsen og spurgte mig igen om hvorfor jeg havde så store muskler på armene og jeg svarede hende igen "Det er fordi jeg er så stærk!". Den tænkte hun lidt over og kom med følgende opfølgningsspørgsmål "Er du så stærk at du kan smadre et træ?! Fifi og jeg kan smadre en dør!". "Øh nej så stærk er jeg vidst ikke skat".

Omkring en times tid senere lykkes det hende så at smadre sig selv i hovedet med en lille træbænk. Jeg kom løbende ved lyden af hendes gennemtrængende vræl og kunne i et forvirrende øjeblik ikke lokalisere kilden til de frygtelige skrig. Jeg fandt hende dog, godt kamufleret, siddende halvtgemt bag den lille træbænk som stadig hvilede mod hendes ansigt mens hun skreg i vilden sky.

Man må antage hun havde glemt at samle sin dør-smadrende koncentration før hun klappede sig selv i hovedet med bænken, for der var ikke mange buler i den bænk da jeg fandt dem.

Koncentrationzors er jo vigtig, nå man sådan vil smadre ting. Tror jeg.

Tænk hvis man kunne smadre et træ hvadbehager!?

Med hensyn til min sundhed. Errr... Jeg er super duper sund sund sund, eller noget. Drikker nok for meget til man kan sige jeg rigtig går seriøst op i min sundhed, men ellers tror jeg egentlig det er oki doki. Jeg spiser i hvert fald meget fromage fraise, det er helt sikkert! Det er vel altid et prioritets spørgsmål.

Og hej til jer andre! :4thumbup:

Apropos sundhed, så vil jeg nu gå i netto og købe en hulens masse øl og ingredienser til brownies til 30 så jeg efter års tro tjeneste kan sige ordentligt farvel til mine kollegaer på mit frivillige arbejde imorgen med god stil og festivitas, og komme videre i livet.

/Jannie

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Nu er det ikke sådan, at der skal bruges ingredienser fra Staden til de der brownies, vel? :tongue:

Nej, jeg joker bare!

Nu sagde du Fromage Frais. Har du prøvet skyr? Imo har det kun én fejl, og det er, at det koster 10-11 kr. for en halv liter. Men så er det også 12 gram prots pr. 100 gram, og vistnok kun 0,2% fedt. Smager herligt, hvis man putter lidt frisk frugt i.

Link to comment
Share on other sites

Oksen: haha nej, der er dog hel berusende og potentielt addictive mængde nødder og mørk chokolade i! :w00t:

Har godt prøvet skyr (og kvark) og dets stats er bedre end fromage fraise, men det er godt nok noget surt lort. Jeg synes fromage fraise har den bedste smag og konsistens og kun lidt dårligere stats.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share