EQUILIBRIUM


Jaaanie
 Share

Recommended Posts

:sneaky2: Nå så poolen er åben igen...gad vide hvad odds'ene er for, at den også er åben

når jeg kommer i weekenden? :sneaky2:

HAHAHA! :laugh:

Mon ikke de lukker den så snart de ser dig? Så meget muskuløs skønhed tror jeg bare slet ikke de kan holde til at se i bikini... :wub:

Link to comment
Share on other sites

Træning Onsdag d. 29/6-2011

De sidste par dage har været latterlige for at sige det mildt. Jeg har stresset rigtig meget både med mit studie og med mit privatliv. Verden slog lige en kolbøtte, og jeg røg i asfalten med et smæk, men jeg tror jeg har fundet fodfæstet igen.

I hvert fald så er den ene af to opgaver jeg skal have lavet, nu afleveret, og situationen i mit privatliv tja… Vi får se hvad der sker. Tidsmæssigt kunne jeg dog ånde lidt igen, så selv om jeg vel egentlig burde have blevet hjemme og slappe af og sove, besluttede jeg lidt styrke var på plads og nødvendigt, for at give et mentalt løft. Så jeg tog selvfølgelig op og trænede.

Det var en overraskende god træning, ved ikke helt hvad ressourcer jeg trak på, i hvert fald ikke udhvilethed og mentalt overskud. Nok mest vrede, frustration og stædighed, men det fungerer åbenbart også overraskende godt.

BÆNK

10x27,5kg

8x30kg

6x32,5kg

6x35kg Gad vide hvor længe jeg kan slippe af sted med at bænke uden spotter… Jeg er vel lidt ubekymret, det er trods alt indtil videre ikke den vilde vægt på stangen der ville ramme brystet… Det sker nok snart, for jeg kan ikke lade være med at skubbe til grænsen. I dag var det tæt på …

Assisted chinups

10x-39kg

8x-36,5kg

6x-34kg

4x-32kg Jep jep jep – jeg glæder mig så meget

Lat raises.

10x4kg

8x5kg

8x6kg

[sS]

Triceps

10x25kg

8x27,5kg

6x30kg

Biceps

10x6kg

7x7kg

6x7kg

[/sS]

Benløft med bold

3x12

benløft uden bold

1x12

Armstrækker

3x2xtåspidser (TA DA DA!!)

3x13xknæ

overkropshævninger

2x15xbw

droppede alt til benerne, da mine knæ har opført sig helt tosset siden de fik laser, det sgu noget fis mand. Føles som major setback, må jeg lige have snakket med hende om på fredag.

Når jeg træner uden at drikke i weekenderne bliver jeg altid overrasket over hvor godt min krop kan lide det, hvor meget jeg øger styrkemæssigt, det sørme lækkert. Øger og taber mig på samme tid, woohoo!

Nå ja, Onsdag er jo også vejedag så her er de data:

Uge 1: -1,8kg

Uge 2: +0.2kg

Uge 3: -1.0kg (præcis!)

Samlet: -2.6kg

Har grædt for meget, bandet for meget og sovet for lidt, så jeg tror jeg gemmer skriverierne til en anden dag.

/Jannie

MADLOG_ jaba260611.pdf

MADLOG_ jaba270611.pdf

MADLOG_ jaba280611.pdf

MADLOG_ jaba290611.pdf

Link to comment
Share on other sites

Træning (eller hvad man nu skal kalde sådan noget…) lørdag d. 2/7-2011

JAAB havde været på besøg siden fredag og lørdag skulle vi selvfølgelig op og træne. Det var nok den flotteste træning længe set i Fitness dk.

Bænk

2x10x27,5kg

1x8x30kg

Chinups

10xBW-39kg

Jeps det var faktisk det. Ud over et hurtigt besøg på toilettet for at kaste en masse kirsebær og syntetisk icetea op så lavede jeg ikke mere til den træning, sad blot og kiggede på JAAB som havde opgivet sine ”tag dig nu sammen formaninger…” Og koncentrerede sig om sin egen træning. Hun flottede sig både med skvat og bænk og en masse andet flot deloads træning. Jeg var tydeligvis stadig fuld og ved at ramle ind i nogle temmelig massive tømmermænd (velfortjente, må det nok tilføjes…), så jeg sad blot på gulvet eller lå på en ubrugt bænk og prøvede på at lade være med at dø, og så længe jeg ligger/sidder helt stille så går det nogenlunde.

Som i nok kan regne ud med ovenstående beretning så var fredag aften krydret med en tur i byen. Faktisk tror jeg at jeg kom temmelig tæt på opfyldelse af det mål om et alkoholkoma som jeg altid ævler om.

Vi startede aftenen i god stil med en hyggelig middag, JAAB, A og jeg selv. Jeg havde købt frisk fisk til os og lavede blandt andet noget mango/fersken purre. A min Polska sambo lavede os nogle gode polske drinks til maden – og som de classy tøser vi jo altid er så blandede vi os da en lille polsk surprice til metro turen! A havde sin Hipsterphone med sig, så det blev til en helt masse dejlige billeder, har indsat et par stykker af dem her.

Det er mig til venstre.

5897063483_2b695dc9d2_m.jpg

Så tog vi ind til nogle af As venner som bor inde ved strøget, hvor vi fjollede rundt i nogle timer og drak os mere fulde.

5897064389_2d2cf17766_m.jpg

Efter grundig opfordring og gruppepres laver JAAB til min store beundring og misundelse, chinups i loftbjælkerne! :4sport:

Derefter gik turen til Karel (hvorfor jeg altid ender på dette røvsyge sted der prøver at være lidt fint på den, aner jeg ikke…). De havde noget sensation white fest, og det var vel meget sjovt. Vi dansede en del, tror jeg. Og jeg snakkede med nogle Englændere. Så var der en fyr der gav mig en flaske tequila og det er så her filmen begynde at knække.

5897631318_f3e6fa30a0_m.jpg

Jeg kan huske jeg med stor snedighed sneg denne flaske, som jeg nu klamrede mig til som en kær ejendel, med på morgenværtshus og videre på pizzabar. Alt imens jeg frejdigt drak en slurk, af den fine gyldne og HELT gratis væske, af og til. Hvorfor de andre ikke delte min begejstring over denne heldige foræring der holdte os forsynet med alkohol helt gratis, ved jeg ikke. Jeg tror kun jeg fik lokket en eller to tåre i dem. Nå men det måtte de jo om. Uden for pizzabaren falder jeg i snak med nogle flinke gutter fra Schweiz, som tydeligvis finder mig underholdende af en eller en grund… Som det irriterende stolte og påståelige væsen som jeg er, giver jeg mig selvfølgelig til at skælde dem ud for at grine af mig, naturligvis på perfekt engelsk, hvilket jeg uden tvivl også har oplyst dem om at det er. Purfect English, I used to live in England, thank you very mush, so if you dånt undersland mi it is måst likeli your fault, and by the way i have everythang ånder control okai! Næsvise knægte. :4ranting:

Det er så her der begynde at komme noget sne på skærmen og det første sorte hul opsuger min eksistens. A havde desværre allerede taget sin hipstetelefon med sig hjem, så disse særligt flotte bedrifter er ikke blevet digitalt foreviget. JAAB har dog været vældig meddelsom og har berettet om diverse udokumenterede glansnumre som jeg havde gang i. Dette inkluderede åbenbart forsøget på at skifte fra stiletter til flip flopper midt i en vandpyt. Det næste jeg selv husker er en stor orange plamage på en metrostation (JAAB har dog senere oplyst mig om at, denne fint farvede og mangosmagende plamage stammede fra mig, og slet ikke befandt sig på metrostationen, men inde i en metro… :blink::crazy::4slap: ). Så er der sort hul igen. Jeg vågner i min seng fuldt påklædt, forvirret og åbenbart godt bagstiv.

Vi kom selvfølgelig ikke ud at svømme denne gang heller. :sneaky2:

/Jaaanie

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Træning Mandag d. 5/7-2011

Assisted chinups

10x-56kg

10x-39kg

8x-36,5kg

6x34kg

Decline bænk

10x27,5kg

8x30kg

6x32,5kg

[sS]

Lat. Raises

10x4kg

8x5kg

6x6kg

Elastik cirkler

2x2x12

[/sS]

[sS]

Biceps curls

10x6kg

8x7kg

6x8kg

Triceps med reb

10x25kg

8x27,5kg

6x30kg

[/sS]

[sS]

Swissball sitdowns

3x7

balance badebold

2x3x30 sekunder i balance

[/sS]

Hyperextentions (ved jeg nu de hedder)

3x12xBW

1x5xBW+5kg

Min lænd har det allerede meget bedre nu hvor jeg har droppet dødløft, det er godt!

[sS]

Liggende benløft

3x12

Armstrækkere

3x3xtåspidser

3x12xknæ

[/sS]

diverse stræk og legmesdelssvingninger.

Svømning

Det var godt at få trænet igen. Kunne bestemt godt mærke at min krop ingenlunde satte pris på den behandling jeg udsatte den for fredag nat, og en del energi og kræfter var gået til en ordentlig omgang afgiftning. Ved ikke helt hvorfor det gik sådan over gevind, eller jo. Den logiske årsagskæde med at når jeg plabrer omkring en halv flaske tequila ned, oven på mit normale mere begrænsede, men dog ganske festlige indtag, så bliver jeg overdrevet fuld. Det er jeg selvfølgelig helt på det rene med. Men det ligner mig normalt ikke. Normalt går jeg jo rundt dagen derpå i bedste høj-hellige ”shut the fuck up and make the rest of us some coffe-bitch” -stil, og erklærer at ...tømmermænd det, får jeg heldigvis aldrig”. Jeg havde egentlig sammenstrikket en teori om at det havde noget at gøre med at jeg var vegetar (den holder selvfølgelig stadig fint da jeg jo ikke længere er vegetar…). Men her på det seneste tvinger realitetssansens iskolde og ubarmhjertige projektør mig til at indse at billedet af mig selv som den evigt mådeholdende drikker der har styr på det hele og aldrig får mere end nok til blot at fnise lidt mere end normalt, muligvis er ved at være lidt støvet.

Hvad er der sket? Jeg har jo før joket om at forsøge at opnå et alkoholkoma, og selv om det ikke skal være en hemmelighed at en del af min person er bundet til og fascineret af de destruktive og melankolske kræfter i tilværelsen, har jeg da altid haft begge stiletter fast plantet på den tyggegummi plettede asfalt. Nok snusfornuft til at løbende tjekke at udskæringen sidder lavt, men aldrig bliver decideret slutty (Det er selvfølgelig en glidende grænse og decideret smagssag…), at nederdelen ikke er kravlet for højt op og at både makeup og udsagn, trods måske begge dele er blevet lidt råt for usødet, stadig er acceptabelt.

Sådan var det bare slet ikke i fredags og derfor er jeg lidt i vildrede. Hvorfor kommer der sådanne dage ind og afbryder ens hårdt oparbejdede og stolte selvforståelse? Dage som med voldsom beslutsomhed og handlekræft volder ens ydmyghedsknap helt i bund. Som efter en nonchalant og velfortjent lussing vågner man op, kastet ud af kurs, med tanker der som svirrende forvirrede bier, kredser retningsløst rundt efter at fjortenårige har væltet deres bistade.

Mit bedste gæt er at den seneste tids stress, vrede og afmagt har taget sagen i egen hånd, og da jeg fik muligheden for det, koblede jeg fra så grundigt som muligt. I et tidligere indlæg skrev jeg om at det havde været lidt svært og nogle forskellige ting i mit privatliv havde domineret og overskygget på det seneste, og en del af det er at, dagen efter Mollerup døde, fik jeg at vide at min far lige havde været hasteindlagt med brystsmerter. Lægerne havde trods masser af undersøgelser ikke fundet årsagen og meldt ud at der sikkert ikke var noget i vejen, men han da skulle komme ind igen om 14 dage. ”Så nu ville han tage på camping!”

Motherfucker, du kan campere dit telt uden foran sygehuset kan du!

For helved altså. Jeg er stadig vred, bange og frustreret over hele den fucked up situation, at han bare stoler så blindt på lægerne og at tingene til tider skal være så svære.

Jeg tror egentlig det er det der ligger bag, eller også så er jeg bare en lille druksut – med min opførsels i fredags er det selvfølgelig også en helt rimelig konklusion…

/Jaaanie

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

dagen efter Mollerup døde, fik jeg at vide at min far lige havde været hasteindlagt med brystsmerter. Lægerne havde trods massere af undersøgelser ikke fundet årsagen og meldt ud at der sikkert ikke var noget i vejen, men han da skulle komme ind igen om 14 dage. ”Så nu ville han tage på camping!”

Motherfucker, du kan campere dit telt uden foran sygehuset kan du!

For helved altså. Jeg er stadig vred, bange og frustreret over hele den fucked up situation, at han bare stoler så blindt på lægerne og at tingene til tider skal være så svære.

Jeg tror egentlig det er det der ligger bag, eller også så er jeg bare en lille druksut – med min opførsels i fredags er det selvfølgelig også en helt rimelig konklusion…

/Jaaanie

Det gør mig ondt med din far. Ønsker ham god bedring. Det er sgu helt fair at gå lidt i selvdestruktionsmode når man sådan har den slags ting helt inde på livet. Mange gode tanker herfra.

Link to comment
Share on other sites

Træning i AK THOR med TJR og VejeOnsdag d. 6/7-2011

Ja så kom dagen endelig hvor jeg kom med Tjr op og træne i Ak THOR, noget som jeg længe har pønset på, og flere gange fået næsten sat i stand. Jeg ankom lidt før Tjr og det var meget handy for så kunne jeg ikke gemme mig bag ham og stå og se genert ud, men fik sludret lidt med et af de andre medlemmer, og han var flink, så det var rart!

Lidt efter ankom Tjr og vi skulle i gang. Det vil sige, Tjr lavede imponerende mange fine stræk, næsten lige så mange som jeg plejer at lave efter træningen, men også kun næsten. Men så blev det endelig tid! Nemlig nu blev det tid til at … Øh… Tja.. :unsure: Jeg brugte en del tid på at stå og kigge mig forvildet og forvirret omkring. Alt udstyret var anderledes og jeg var også lidt nervøs for at pille ved noget.

Som den skarpt observerende guttermand anede Tjr min fuldstændige forvirring og fik mig sat i gang med noget bænk. Det gik okay, han havde et par rettelser men jeg tror jeg var nogen lunde okay her. Det var ret heldigt, for resten var noget lort.

Det viste sig faktisk at jeg ikke kunne finde ud af at bukke mig ned, og spænde op samtidigt uden at jeg havde et spejl at kigge i. Hvordan det kunne være så fucking svært ved jeg ikke.

Faktisk gik det meste af træningen med at forsøge at bukke mig ordentligt ned, stille intelligente spørgsmål som f.eks. om man skulle kaste med tingene eller om det bare var noget macho noget? Og bare generelt være lidt forvirret.

Af andre elegante glansnumre jeg præsterede kan det nævnes at jeg var ved at smadre Tjrs fine kamera da jeg forsøgte at få en swissball ned fra et stativ. Jeg gjorde det ved at stille mig op på stativets fødder, strække mig alt jeg kunne og prikke til den, til den røg ned. Boldens Kurs fastsat lige mod Tjrs gokkekamera selvfølgelig. Han nåede heldigvis at stoppe bolden, phew. :crazy::sorry:

Fik også prøvet at svinge en kettlebell, lavet lidt træk til bryst, lidt armstrækkere, og noget af mit fysioterapeutprogram.

Jo og så gik der en halvnøgen fyr forbi. Tjr smed dog ikke tøjet, jeg var ellers forhåbningsfuldt tøffet efter ham ud i den fælles omklædning. Øv. :biggrin::tongue:

I det hele taget en yderst oplysende dag. Jeg er fandme ikke særlig sej endnu. Det er noget skod. Jeg har brugt alt for mange år på at opbygge en ikke-form, og at have en ikke-samtale med min krop, fuck det er svært at lave om på. :unhappy:

Onsdag er jo også min vejedag, så her er de tal, 0.5kg denne uge, det sørme okay med den weekend.

Vægtupdate

Uge 1: -1,8kg

Uge 2: +0.2kg

Uge 3: -1.0kg (præcis!)

Uge 4: -0.5kg

Samlet: -3.1kg

/Jaaanie

MADLOG_ jaba030711.pdf

MADLOG_ jaba040711.pdf

MADLOG_ jaba050711.pdf

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

I det hele taget en yderst oplysende dag. Jeg er fandme ikke særlig sej endnu. Det er noget skod. Jeg har brugt alt for mange år på at opbygge en ikke-form, og at have en ikke-samtale med min krop, fuck det er svært at lave om på. :unhappy:

Åh, det der kender jeg godt. :unhappy: Jeg havde faktisk en periode for et par år siden, hvor jeg nåede at blive bare lidt sej - men det forsvinder hurtigt igen, hvis man ikke hele tiden er over det. Når altså ikke man har været vant til alt sådan noget motionsstads....

Men det lyder da til at du er i gang med at blive sej. :4thumbup: Og synes også det ser rigtig fint ud med dit vægttab. Kan ikke huske om du allerde har skrevet det et sted, men har du et tal på hvor meget du gerne vil smide?

Link to comment
Share on other sites

God bedring med din far! Den slags kan sagtens påvirke alkohol-indtaget og branderten. Bevidst eller ubevidst.

Og din form og sejhed er på vej. Det ved du godt, ikke? :wink:

Mange tak for det :smile:

Er på vej, suk ja. Problemet er jo bare at jeg i min egen lille kalejdoskopikulære forvrængning af verden halvdelen af tiden allerede er helt overbevist om lige præcis hvor herresej jeg er. Så en kold spand vand i hovedet er desværre en ganske nødvendig og effektiv kur for dette. Øv.

Link to comment
Share on other sites

Mange tak for det :smile:

Er på vej, suk ja. Problemet er jo bare at jeg i min egen lille kalejdoskopikulære forvrængning af verden halvdelen af tiden allerede er helt overbevist om lige præcis hvor herresej jeg er. Så en kold spand vand i hovedet er desværre en ganske nødvendig og effektiv kur for dette. Øv.

Men du er jo både sej nu, fordi du er nået langt. :cool: Det må du ikke glemme. Og det er vigtigt at rose sig selv. Hehe. Samtidig bliver du bare sejere og sejere, jo mere du træner og jo bedre du bliver.

Link to comment
Share on other sites

Pjække-fra-opgave træning Fredag d. 8/7-2011

Decline bænk

10x27,5kg

10x27,5kg

8x30kg

6x32,5kg

Assisted chinups

10x52kg

10x39kg

8x36,5kg

6x34kg

Puha det var hårdt, jeg tror jeg har en masse væske en kroppen som et resultat af en lettere umådeholden gufflen af guldkarameller og pepito kugler. Personalet er blevet foræret en kæmpe kasse af begge ting (plus andet slik), fra nogle af forældrene der hvor jeg arbejder – oh great thanks!... Har formået at lade være at spise det i et stykke tid, men i forgårs besluttede jeg mig til jeg godt måtte guffle lidt – lidt gufflen skal der altså til en gang imellem. Tror lidt jeg skal huske at lytte til kroppen, og kigge lidt mindre på tallene på pladerne.

[sS]

Lat. Raises

10x4kg

8x5kg

6x6kg

Elstikcirkelbensving

2x2xelastik

[/sS]

[sDS]

Triceps m. Reb

10x25kg

8x27,5kg

6x30kg

Biceps curls

10x6kg

8x7kg

6x7kg syverne var meget tunge, så droppede otterne i dag – synes også min arme vokser som ukrudt – hvilket jeg har et ikke helt afklaret forhold til…

Swissballsitdowns (det er vel lidt ala benpress øvelse med BW og swissball som aflastning)

3x10

[/sDS]

Hyperekstentions

2x12xBW

2x12xBW+5kg

Jeg synes det er svært at bruge min krop uden et spejl når det kommer til min lænd… Ved ikke helt hvad jeg skal gøre, dumdidum… Endte med at udføre det meste af dette her med en hånd på lænden for at finde ud af hvornår jeg overstrakte og om jeg kom til at runde i lænden – tak til Tjr for at gøre mig opmærksom på dette. Var selvfølgelig også ekstra sjovt med lidt ekstra armtræning ved at holde 5kg presset mod brystet i én krampagtigt spændt og dirrende arm.

[sS]

Liggende benløft

3x12xBW

Armstrækkere

2x3xtåspidser

1x4xtåspidser

3x11-12xknæ

[/sS]

[sS]

Hoftebøjerhiv

2x2x12

balancebadebold

2x2x30sekunder i blance

1x2x30sekunder i balance og bøje strække forsøg

[/sS]

Stræk-Svøm-Sauna

Pjække-fra-opgave-sludder

Min nabo træner også fandt jeg ud af i mandags! Jeg havde ham ellers mistænkt for at være et pothoved af karakter på grund af den til tider MEGET mistænkelige lugt i opgangen, men måske jeg tog fejl. I mandags der kom vi nemlig hjem samtidig. Jeg havde dog ikke set ham til træning – Det er dog helt muligt at forestille sig han havde hele sit træningspas og omklædning, mens jeg svømmede/var i bad/lagde makeup/tørrede hår osv. Ja jeg bruger nemlig alt for lang tid på det lort.

Nå men jeg så ham deroppe i går, så jeg ævlede selvfølgelig løs på ham. Det var meget hygsomt. Og så snakker han som om han kommer fra fuck-knows-where, men det lyder som et venligt sted. Jeg er ikke så godt til accentplacering , hvilket jeg mistænker de fleste andre heller ikke er. Jeg bliver f.eks. som oftest selv skudt til at komme fra et sted i Nordjylland (eller fyn!)… Faktisk var der en gut til vægttræningen sammen med Tjr forleden som var sikker på jeg kom fra samme hjemegn som has familie i Vestjylland. Når dette sker protesterer jeg som reglen, og fortæller folk som sandt er, at jeg kommer fra de billige sofarækker i Nordsjælland. Yderligere forklaringer om udenlandsophold osv. er dog som reglen nødvendige for folk helt vil tro på mig. Men det er altså her jeg kommer fra.

Når jeg siger Nordsjælland tænker de fleste nok Rungsted kyst, men jeg kommer ude fra området omkring Roskildefjord. Og selv om der da helt sikkert er nogle villaer med fjordudsigt der ligger i et prisleje som kun ville give mening i konteksten ”Nordsjælland” eller ”indre København”, så er langt de fleste huse og byggerier meget stille og rolige hvad det angår.

Selv voksede jeg op i hvad der måske bedst kan beskrives som et søvnigt halvfjerdser villakvarter. Villa efter villa der lå idyllisk og kærligt puttende sig op ad hinanden på nyligt asfalterede veje der som solbagte slanger snoede sig over og omkring små stejle bakker og grønne områder. Velpassede prydhaver spredte sig som farverige skørter ned over de små skrænter fra de ganske ordentlige og gennemsnitlige villaer og ned til vejen. Med en næsten indædt mani konkurrerede kvarterets grønne sjæle om at vise den flotteste forhave. Rækker på rækker af sirligt arrangerede pangfarvede og strålende blomster mættede enhver forbipasserendes blik, på de tunge og varme sommerdage. Rideskoler, marker, fritidsklubber, porcelænsmalings hold og salget af euforiserende stoffer, blomstrede som det kun kan ude på landet hvor ordentlig og struktureret kedsommelighed er alfa og omega og fuglekasser bliver sat op med samme alvor som konfirmand efter konfirmand traver op ad kirkegulvet og spekulerer på om det nye stereoanlæg mons tro endelig denne eftermiddag ville blive hans.

Åh ja. Trehjulede ligusterhække, knallerttilsvinede sommervinde, bakker i et prydeland, græspletter og søsygt skvulpende Ribena saftevand.

Det er der jeg kommer fra, men det kan man åbenbart ikke høre.

Nu vil jeg forsøge på at spise min skubop is MENS jeg går i bad.

Jaaanie

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Slappetræning Mandag d. 11/7-2011

Bænk

10x25kg

9x30kg

7x30kg

Tja… så var de små vægte igen pist borte, så jeg skrabede alle mine browniepoints sammen tilføjede et sukkersødt smil og et appellerende blik og gik op og klagede og bedte om nogle flere blev købt ind. Så må vi se, jeg er møg træt af at starte hver træning med at bruge 10 minutter på at lede efter vægte.

Assisted chinups

10xBW-52kg

10xBW-39kg

8xBW-36,5kg

6xBW-34kg

igen splatter hårdt! Ved ikke helt hvad der sker, at jeg stadig væk har vand i kroppen er nok det mest sandsynlige da jeg lige har taget et par mindre stringente kost dage, men stadig, til hele træningen var jeg bare så SLAP!

[sS]

Lat raises

10x5kg

8x6kg

6x6kg

Kan slet ikke forestille mig på et tidspunkt at skulle bruge en syver til denne øvelse, men logisk set følger syv jo seks, så vægtene i hånden, bask med armene og flyv som en heks! Jeg kan godt li når ting rimer.

Ben-elastik cirkler

2x3xelastik

[/sS]

[sS]

Biceps curls

10x6kg

8x7kg

6x7kg

Triceps med reb

10x25kg

8x27,5kg

6x30kg

[/sS]

[sS]

Hyper ekstentions

12xBW

2x12xBW+5kg

balance badebold

2x3x30 sekunder i balance

Jeg er ved at blive ret sej til det her, og jeg tror helt sikkert det og de andre øvelser hjælper mine knæ

[/sS]

[sS]

Liggende benløft

3x12xBW Fokus på langsomme kontrollerede bevægelser og et godt opspænd

Armstrækkere

3x3/4xtåspidser

3x11/12xknæ

De sidste par dage har jeg kunne lave minimum 5 og nogle af dem med full range of motion, men efter bænk kunne jeg åbenbart intet, eller også var det bare min generelle slaphed i dag.

[/sS]

Svømmede lidt også, men havde igen glemt mine svømmebriller, øv (havde også glemt ansigtscreme og hårbørste, i det hele taget ikke den mest tjekkede træning nogen sinde…). På human-interest siden af træningsaktiviteten så har jeg ikke set Sauna fyren et stykke tid, til gengæld mødte jeg nogle af BB perlerne, da jeg i kjole, pufærmer, stropsandaler og knæbind frejdigt spankulerede hjem. De sad på en bænk, og den ene smilede og nikkede til mig. Det var rart, det føltes lidt som om jeg faktisk og helt rigtigt eksisterer og til vægttræningslokalets faste og anerkendte population måske tilhører. Det kunne jeg godt li.

Nå men ellers tænker jeg det må være tid til en lille status opdatering.

Styrken

Overordnet set går det faktisk slet ikke så dårligt med styrken. Jeg har nu formået at lavet rigtige armstrækkere med full range of motion, det har jo længe været et stort mål og det føles også stadig lidt vildt at tænke på at det kan jeg nu. Med samme kropsvægt som mange fyre, kan jeg lave tåspids armbøjninger, det er altså meget flot gået af mine arme og bryster. Forrige gang JAAB var i København snakkede vi om det her med vægt/styrke og kropsvægttræning. Vi snakkede om hvor brændende gerne jeg ville kunne lave chinups. Så jeg glædede mig til at komme lidt ned i vægt så det endelig blev muligt at komme i gang med at træne det. Men så sagde JAAB til mig ”Men Jannie man behøver jo ikke veje mindre, man skal bare være stærk nok!” Og det vel rigtigt, så jeg gik i gang med at træne det der. Tror snart jeg køber sådan en pullup bar så jeg kan træne det herhjemme fra min swissbold. Som jeg ser det nu, tror jeg chinups bliver mit sidste store deciderede styrkemål, for jeg føler det går frem ad med mine knæ og når det spiller vil jeg lige så stille begynde at vende opmærksomheden mod konditionen og udholdenheden igen.

Jeg har også på fornemmelsen jeg er inden i en farlig periode nu, jeg er mindre bange for at udfordre mig selv med vægtene og jeg tror jeg skal passe på mine sener osv. Men hvordan gør man bedste det? Ved at tage en periode uden at øge i vægt eller?

Knæ

Følelsen i knæene er begyndt at ændre sig, det venstre og ”ustabile” knæ der ikke kan lide vrid, brokker sig langt mindre nu og generelt bare langt mere samarbejdsvilligt. Det højre knæ som er det der er værst ramt, ”løber knæet”, tror jeg også er blevet bedre. Jeg har lige haft et par gange med overbelastninger der varede nogle dage om at forsvinde igen, men generelt set synes jeg det bliver bedre i takt med at mine muskler omkring, knæ-, fod- og hofteled bliver stærkere. Især synes jeg, jeg kan mærke en forskel i og med jeg overstrækker meget mindre nu. Ligeledes tror jeg at jeg har fundet et ”neutral” punkt i mine knæ som tillade lidt balanceret ”næsten hvile” uden et decideret overstræk – eller det håber jeg det er. Jeg må få det godkendt af fysioterapeuten, når vi begge kommer tilbage fra ferien. Jeg tror det går fremad, jeg tror det går godt – det virker til der skal mere og mere til at overbelaste og det er sgu fedt.

Krop

Også kaldet vægttabs forløbs status opdaterings lort.

Jeg er lidt træt af mit projekt for tiden. Jeg har taget et par dage og opbygget nogle muskler! (dvs. hvor jeg har spist noget slik osv.) om det er smart eller ej, tjaa… Det er bare sådan et langsigtet projekt, jeg har været i gang siden oktober og skal nok være i gang i minimum et halvt år endnu. Så uden en gang imellem at kunne sige stop, lægge kalorieberegneren fra mig og putte vingummier i min mund så holder det ikke i min verden. Så må jeg tage det derfra. Det er lidt træls lige nu må jeg tilstå, jeg føler ikke min kost er for restriktiv, jeg kan jo spise hvad jeg vil, men generelt for at blive mæt og få hvad min krop behøver, spiser jeg vel lidt ensidigt. Det er som om jeg savner noget og jeg ved ikke rigtig hvad, måske er det bare den konstante følelse at hele tiden bare spise lige præcis nok, men aldrig være rigtig mæt-mæt.

Nå men jeg er tilbage på kalorietællehesten i dag, pauser kan jo ikke vare ved.

Ud over det har jeg købt alverdens solcreme, myggestift, en kjole og nogle neonferskenfarvede numseballekants-lange shorts! Åh ferie, det bliver godt!

Er der for resten nogen der ved hvor man kan købe økologisk eller KRAV mærket kylling? (tydeligvis hverken i netto, Irma eller Føtex…)

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

økologisk kylling har jeg set på et tidspunkt i superbrugsen.

og det undrer mig voldsomt at Irma ikke har det - prøv at spørge næste gang du er der for det kan jo være de har det normalt men at det er udsolgt. :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

økologisk kylling har jeg set på et tidspunkt i superbrugsen.

og det undrer mig voldsomt at Irma ikke har det - prøv at spørge næste gang du er der for det kan jo være de har det normalt men at det er udsolgt. :4mewantfood:

Hej du, har prøvet flere forskelige Irmaer og af flere omgange, så jeg tror desværre ikke det handler om at det er udsolgt. Men tak for dit input! Vil prøve og se om jeg kan finde mig en superbrugsen et sted. :smile:

Link to comment
Share on other sites

det der indernæd er jo en guldgrube af overflødig viden og det skal du ikke skånes for heller :w00t: du kan se mere om øko kylling her http://www.rosepoultry.dk/%C3%98kologi174.asp og måske du kan få dem til at afsløre hvor deres produkter sælges ?

Vil meget passende ønske god jagt ....

Jens

http://politiken.dk/tjek/tjekmad/tjekmadtjek/produktiontest/ECE312116/oekologisk-kylling-er-svaer-at-faa/

crap

Link to comment
Share on other sites

Puha det var hårdt, jeg tror jeg har en masse væske en kroppen som et resultat af en lettere umådeholden gufflen af guldkarameller og pepito kugler. Personalet er blevet foræret en kæmpe kasse af begge ting (plus andet slik), fra nogle af forældrene der hvor jeg arbejder – oh great thanks!... Har formået at lade være at spise det i et stykke tid, men i forgårs besluttede jeg mig til jeg godt måtte guffle lidt – lidt gufflen skal der altså til en gang imellem. Tror lidt jeg skal huske at lytte til kroppen, og kigge lidt mindre på tallene på pladerne.

Der tror jeg du tager helt fejl, hvis kroppen kun bad om det den havde brug for, ville man jo ikke blive overvægtig to begin with. Jeg tror derimod det er bidende nødvendigt at du er skematisk og struktureret og lige præcis kigger på tal og atter tal :smile:

Edit: Klodset formulering, det var primært en generel betragtning, ikke et rant.

Edited by Christian B
Link to comment
Share on other sites

GF :smile: , artiklen er fra maj 2007, og jeg er ret sikker på at der siden dengang, er flere der køber økoligisk og økologiske kyllinger. Men jeg vil da holde øjnene åbne næste gang jeg er på fødevareindkøb (ja!), lyder da utroligt det skulle være så svær en opgave :sneaky2::smile:

Link to comment
Share on other sites

Der tror jeg du tager helt fejl, hvis kroppen kun bad om det den havde brug for, ville man jo ikke blive overvægtig to begin with. Jeg tror derimod det er bidende nødvendigt at du er skematisk og struktureret og lige præcis kigger på tal og atter tal :smile:

Hey CBB

jeg tor måske du misforstår mig her.. Eller jeg, dig.

Når jeg skriver at jeg skal lytte mere til kroppen (i denne kontekst) og ikke kigge på tal så mener jeg i forhold til øvelser der bruger kropsvægt. Hvis jeg fx laver en øvelse med kropsvægt minus 35kg og jeg så pludseligt vejer 1-2kg mere end normalt, fordi jeg har øget mine kulhydrat depoter og derved vandet i kroppen, dette kan selvfølgelig også være som yderkantssvingninger i den normale dagsrytme, månedscyklus i vægten og what not. Sagen er blot, at når jeg bruger kropsvægt er det måske en ide at enten lytte til hvor tungt det "føles" eller eventuel gå ud og veje mig selv og så justere...

Om kroppen kun beder om ting den har brug for er en helt anden diskussion, og en som jeg slet ikke kan forholde mig til på andet end et generelt plan. Jeg har altid været en følelsesmæssig spiser, og det er pt en konstant kamp at finde bedre copingstrategier end at spise når jeg bliver fx stresset, urolig eller lign. Jeg tror for nogle mennesker, deriblandt mig selv er det svært overhoved at lytte til sin krop for man har brugt årevis på at fortælle den, at den skal gøre som man siger og ellers shut the fuck up.

Men sådan er livet jo, man må forholde sig til det man har, og tage den der fra.

En kæmpe del af mit vægttab og en af mine største udfordringer er faktisk dette, processen med at vikle trådene fra hinanden, at lære at afkode de signaler jeg fra kroppen får, hvornår er jeg sulten, hvornår er jeg urolig? - Det lyder nok for mange mennesker mærkeligt at man kan være i tvivl om sådanne ting, men i min verden er det til tider en stor udfordring.

Og hvordan skal jeg fikse det? Skal det fikses eller skal min tolerance tærskel for denne affekt i stedet øges?

Hvad kan jeg gøre præventivt? hvad skal jeg arbejde med i forhold til coping? hvad skal emotionelt rummes, hvad skal afvikles?

jeg må godt spise vingummi af og til, hvis jeg har sindsygt meget lyst til lige præcis vingummi/slik osv., det kan alle jo få, jeg må bare ikke følge det mønster som har gjort mig overvægtig. Det skal jeg have afkodet og arbejdet igennem.

nå puha, så fik i lige den vinkel med.

:smile:

Link to comment
Share on other sites

' date='12. juli 2011 - 16:14 ' timestamp='1310480060' post='1527271']

GF :smile: , artiklen er fra maj 2007, og jeg er ret sikker på at der siden dengang, er flere der køber økoligisk og økologiske kyllinger. Men jeg vil da holde øjnene åbne næste gang jeg er på fødevareindkøb (ja!), lyder da utroligt det skulle være så svær en opgave :sneaky2::smile:

huhuhiiihoøø.. øøh.. nå for søren, det er godt jeg har et par artikel-kritiske øjne i dig, for det havde jeg ikke lige set :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Jeg hentydede kun til det der med at spise slik når man kan mærke at kroppen har brug for det, ikke til træningen. I forbindelse med vægttab, tror jeg ikke det er en holdbar fremgangsmåde at lytte til kroppen- det er langt mere effektivt at regne ud hvad der skal til for at nå sine mål og hvis kroppens behov ikke stemmer overens med de mål er det bare tough luck.

Når det er sagt, ved jeg godt at det er sværere i praksis, det kender jeg da også selv :smile: Har sgu ikke den stærkeste rygrad på nogen punkter!

Men jeg tror det er forkert at undskylde det med, at det nok er meget godt at lytte til kroppens behov (skader undtaget selvfølgelig).

Hvis jeg gjorde det, ville jeg leve af flæskestegssandwicher og narko!

Link to comment
Share on other sites

Jeg hentydede kun til det der med at spise slik når man kan mærke at kroppen har brug for det, ikke til træningen. I forbindelse med vægttab, tror jeg ikke det er en holdbar fremgangsmåde at lytte til kroppen- det er langt mere effektivt at regne ud hvad der skal til for at nå sine mål og hvis kroppens behov ikke stemmer overens med de mål er det bare tough luck.

Når det er sagt, ved jeg godt at det er sværere i praksis, det kender jeg da også selv :smile: Har sgu ikke den stærkeste rygrad på nogen punkter!

Men jeg tror det er forkert at undskylde det med, at det nok er meget godt at lytte til kroppens behov (skader undtaget selvfølgelig).

Hvis jeg gjorde det, ville jeg leve af flæskestegssandwicher og narko!

Hahahaha...

Jeg tror egentlig vi er jævnt enige så, men jeg tillader mig alligevel en gang imellem at spise ting som falder uden for, så kan man kalde det hvad man vil, men at skulle leve stringent i et år eller mere, det kan jeg ikke. Engang imellem så tager man sig nogle friheder og så er det jo bare sådan. Sålænge det er undtagelsen frem for helhedsbilledet, så er det i min verden ok.

Faktisk et rigtig interessant emne det med at "undskylde ting" eller at gøre ting og så fortryde dem. Som jeg har gået og tænkt over siden MamboMads skrev i en eller andens status opdatering at at fortryde bevidste valg var for tabere.

Mine egne tanker på emnet er so følgende: (ja jo nu kommer der er længere og halv-hellig smøre...)

Jeg synes først og fremmest Mads har ret selv om hans formulering gav mig anledning til at krølle tæer. At være aktiv og opnå det man vil handler om at lægge planer, sætte mål og tage bevidste valg. Hvis man begynder at gøre ting man ikke kan stå inde for, ting man senere undskylder med denne eller hin forklaring eller som man bagefter fortryder, så modarbejder man sig selv. Man må kunne stå inde for det man ER og det man GØR.

Når jeg siger man skal kunne stå inde for det man ER så er det fordi jeg mener det er vigtigt er være klar over hvor skod man er som person. At anerkende sin egen svaghed, stolthed, og acceptere at et er okay, at man har det. Vi er det alle sammen minimum 1/3 del skod. Hvis man ikke kan rumme sin egne fejl, så vil man stille krav til sig selv som man ikke kan opfylde og herved kommer man ud på et sidespor, hvor man ikke kan leve op til sig selv og må lave undskyldninger eller "fortryde" for at kunne holde sig selv ud.

Så egentlig tja, mener jeg det vigtigste er at acceptere sig selv, tage bevidste valg og kende sine begrænsninger.

Så for at sætte det på spidsen: hvis jeg spiser vingummier, så spiser jeg vingummier fordi jeg havde lyst, fordi jeg ville, og har accepteret alle de overskuelige konsekvenser af min handling.

Nå sikke jeg har spekuleret og kloget mig med et af hverdagslivets små trivialiteter.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share